Slutgiltliga låtlistan !

*Everything that I am - Phil Collins
* I'm yours - Jason Mraz
* Walking in Memphis - Marc Cohn
* Människa - Pelle Ankarberg
* Sarah - Daniel Lindströms version
*Hurtful - Erik Hassle
* Emotionless - Good Charlotte
* En värld full av liv - Lejonkungen
* Nån slags verklighet - Daniel Lindström
* Halleluja - Kate Voegels version
* Tyst och tomt - Daniel Lindström


Sådär kommer den slutgiltliga låtlistan att se ut.
Det är så skivan kommer att innerhålla, hur den kommer låta kan jag dock inte svara på ;) men vi får hoppas på det bästa helt enkelt !

Såå, någon som vill höra den sen eller ? ;) ^^

Att ha kraften att va stark.

Idag var jag hemma och var sjuk. Och för er som tror att jag har legat på latsidan. Här är min dag :

* Pluggat svenska
* Läst klart Kajs jävla bok
* Läst biologi
* Gjort matteläxa
* pluggat svenska igen.

Har dessutom ätit en jävla massa :O  Pappas äppelpaj var godast ^^
Har duschat nu och sitter här med huvudvärk, tänkte att jag skulle plugga ca 1 timme till, sen ska jag göra fruktsallad och sätta på en film och sen sova. Ska till skolan imorgon eftersom det är prov, gruppgrej på musiken, matteläxa och dessutom så är det faktiskt viktig tyskalektion med grammatik skulle jag tro. Tack och lov slutar jag tidigt på onsdag och har körlektion, det ni ! Dessutom har jag bestämt mej för att kärlek bara är massa dumt, man blir bara sårad och ledsen. Därför vill jag inte bli kär den närmaste tiden, dyker det upp någon visst fine, annars går det bra ändå.
Dessutom är jag lite trött på att öppna upp mig just nu, så finns det något i mitt liv som behöver berättas så ska du antingen vara en av mina grabbar eller ska du heta ohanna,Sofia, Simone eller Carro. Peace

Nu ska jag faktiskt läsa vidare om denna otroligt roliga romantiken och den ännu roligare realismen.
PUSS

Uppdaterat låtarna lite granna ^^

* Everything that I am - Phil Collins
* I'm yours - Jason Mraz
* Walking in Memphis - Marc Cohn
* Människa - Pelle Ankarberg
* Halleluja - Kate Voegles version
*Hurtful - Erik Hassle
* Emotionless - Good Charlotte
* En värld full av liv - Lejonkungen

Sen har jag 2 låtar kvar som jag tänkte välja ut och jag tänkte att just DU skulle hjälpa mig :)
Vilka 2 vill DU höra ?

* beslut
* Annars stod vi aldrig här
* Nån slags verklighet
* Tyst och tomt
* Du får aldrig vända om
* Sarah


Vad tycker ni ? (:

Hey Dad

Engelskabrevet blev tillslut väldigt bra skulle jag tro :) har skickat det till Jakob också eftersom att jag inte ska till skolan imorgon, jag är förkyld och orkar verkligen inte.. dessutom smittar man de 3 första dagarna och det är min 3:e dag imorgon. bättre jag är piggare till första gruppgrejen på musiken och provet på tisdag :)  Ena stunden är nästan jättetäppt och andra som en vattenkran :I  dessutom kliar mina ögon och jag är jättetrött :O herregud.

Aja, Johanna och Carro kom förbi en stund så vi satt på altanen och pratade och åt äpplen från min äppelträd. Mysigt värre :)  Det är såna tjejer som man verkligen kan prata med och som man får vara bitter tillsammans med ;) haha.  dem är verkligen kalas ! <3

Nu har jag druckit te och ligger med värmekudde på magen mot denna förbannade mensvärken. Gott med kokoste (Y)
Ska strax ta och kolla lite på en serie om en stund tror jag, imorgon ska jag bara ta det lugnt som sagt och vila, även äta en jääävla massa frukt kan jag ju säga. Mamma och jag handlade apelsiner idag ^^
HAAAA DET!

Hey dad, I'm writing to you.
Not to tell you that I still hate you
Just to ask you how you feel
and how we feel apart, how this feel apart
Are you happy out there in this great wide world?
Do you think about you sons?
Do you miss your little girl?

Sjuk.

Hejsan, ursäkta kass uppdatering men har inte haft tid.
I fredags spenderade jag eftermiddagen och kvällen tillsammans med Sofia och även Mathilda.
Dem är fina :)  lyssnade på musik, sjöng, kollade film och åt tacos :)  Denna dagen var också första gången jag började gråta åt en låt. Jag säger bara Good Charlotte - Emotionless.

Igår varknade jag och kände mig sjuk. Åkte buss hem tillsammans med Joakim, och sen gick jag hem och la mig efter att ha rensat svamp. Kände mig verkligen inte pigg.
drog sen på promenad med Simon och Martin och sen träffade jag Johanna och pratade en maaassa.
Sen kom även Hannah, Martin och Simon och vi kollade på björn bröder 2. Jag, Simon och Johanna somnade XD haha.
Sen drog jag hem och kollade klart på 2 filmer som jag hade kvar ca 30 min på.
Somnade gott.
Idag vaknade jag väldigt sjuk, drog dock med mamma till kosta men har nu blivit sämre.
Ska skriva engelska idag bara för det är det enda jag kommer orka förmodligen, kanske lite litteraturorientering också eftersom jag har prov på tisdag. Sen sova.
Johanna ska komma förbi en stund också. massa prat med henne och sen blir det glass och film ikväll. Lutar åt att vara hemma och vila upp mig imorgon, dock går jag länge imorgon men kan inte vara hemma på tisdag och det är bättre att vara hemma de första dagarna.

Så nu ska jag skriva engelska och sen blir det het skinkpasta till middag ikväll,
ni glömmer väl inte att tycka till på musiken under inlägget " Framtiden är min " ?


PUSS från sjukling.

Kaj Wickbom

Idag är jag frustrerad på ovanstående person. Förstår inte logiken i att ha 3 prov på 3 veckor i samma ämne när vi har prov i så mkt annat..
Aja.
Sofia gjorde eftermiddagen bra igen, Emil likaså, blir alltid så glad av att prata med honom :') Hade lite sällskap med Pontus från skolan idag med, Han är trevlig att prata med. man blir så glad av att prata med vissa personer och Pontus är faktiskt en av dem :)
Träffade på Carro på bussen dessutom, trevligt trevligt :)
Nu ska jag sätta igång med svenskaplugg, sen ska jag faktiskt bara lama med antingen film eller the host ikväll för med tanke på allt skolarbete jag gjort de senaste dagarna så förtjänar jag en paus.
Helgen :

Fredag : etologuppgift + sova hos Sofia = sjunga och kolla film med tacos med henne och Mathilda :)
Lördag : Mys tillsammans med Johanna :)
Söndag : Långpromenad med stavar + engelskaskrivning och svenskaplugg.

nacken.

Idag var det idrott första timmen, höll på att dö när jag fick reda på att vi ska ansvara för egen träning i kondition och styrka innan jul. 2 skriftliga arbeten ska in och det ena v. 42. Det kanske tycks som att det är lång tid till v. 42 när man räknar veckor men nee, det kommer gå fort och jag vill inte. Dessutom prov på tisdag, ganska omfattande prov om romantiken och realismen. vem orkar redan efter 2 veckor i skolan ? :O dessutom bokprat 3 veckor därefter, en redovisning om etologi och säkert kommer Johan att slänga in arkivprov också dessutom. Sen vet jag att vi har prov på Universum v.43.
Seriöst. hur orkar lärarna ge oss mer ? :O Jag vet att detta kommer att bli mer och detta är innan höstlovet. " Det är ju hur många veckor som helst att sprida ut det på " tänker ni säkert, men det ni inte förstår är att under den tiden förväntas jag också att bli någolunda klart med mitt projektarbete eftersom jag vill ha det fixat innan jul.
Inte konstigt att jag haft ont i min skadade nacke varenda dag sen skolan började pågrund av all stress, oro och spänningar. Jag lever på voltarensalva just nu vilket inte är världsklass men jag måste för att inte få huvudvärk.

Idag är det dessutom 20 tyskaverb att lära sig till imorgon och jag måste läsa några svenska kapitel. Det vore även bra om jag kunde läsa lite sidor inför det omfattande svenskaprovet men det beror på hur lång tid det andra tar för sömn prioriterar jag. Några kompisar frågade om jag ville med ut och fira en kompis som faktiskt blir 18 år idag, men som ni märker är jag ganska tyngd med läxor och skit förtillfället så jag var tvungen att säga nej, dessutom är inte plånboken allt för tjock vilket leder till att jag måste säga nej till att även fira Pellas födelsedag på lördag med utgång till Oleo och jag hade verkligen sett framemot det men som sagt, pengarna funkar inte eftersom att det är en hel månad kvar tills nästa studiebidrag...

Magnus ringde mig igår när jag höll på att somna, han hade ringt fel XD men det var mysigt att prata med honom en stund, så sällan jag faktiskt träffar honom så det är skönt att bara säga " Hej, vad gör du? " . Han är en fin och god vän till mig och jag är så oerhört glad över att Elin alias skånef*ttan inte lyckades sära på oss för att Magnus och har jag varit vänner sen 6:an, vi upplevde sommaren 20005 och hela det året egentligen och det var helt fantastiskt. Ett klassiskt skämt som Magnus brukar dra " Går tåget fortfarande " XD
Han är fin han :')

Nu skriker svenskromanen,tyskagrammatiken och svenskaboken på mig och dessutom är det grillad kyckling,revben och potatissallad som gäller idag :) (Y)  Promenad med stavar hinns inte med idag, men det kommer ev att hinnas med imorgon vilket jag absolut hoppas på !

Musik

Dagen började med musik, läraren tvingar 15 nya elever där typ ingen känner någon att spela trummor inför hela klassen.
Jag var den enda som vägrade, pågrund av scenskräck, extrema svettningar och magknip.
Scenskräck kanske ni blir fundersamma över med tanke på att jag både sjunger och spelar teater.
Joo, är det mer än 25 personer i ett rum så fixar jag det med folk jag inte känner, är det färre med folk du inte känner då kan du se allas ansikten samtidigt och då får jag panik. Konstigt eller ? well. så är det iaf :P
Musiken kan bli bra, lära mig trummor,gitarr och dessutom så blir det liiiiite sång. Det känns finemang. Dessutom har jag Fia ^^

Resten av dagen flöt, JAG FATTADE MATTEN :OOO ! :D
Kom hem och har umgåtts med bror som kom förbi, han hjälpte mig lite med engelskauppgiften, pappa hjälpte mej med tyskan och sen har jag läst psykolog. Kul att få höra hur de uppfattar mig också eftersom de hörde ihop med min tänkte engelskauppgift. Men sånt är nyttigt. Simon är snäll, jag tycker om honom <3  " Du är underhållande " HHAHA det kan tolkas på flera sätt ;)
Och nu ska jag lata mej med the Host. 
Imorgon är det idrott, biologi och religon och därefter körskolan sen. Sen ni, ska jag ge mig ut och gå med ett par stavar XD Se hur det äventyret blir.

GODNATT !

Pizza.

Hej allihopa! Relativit seg dag idag, först byta engelskagrupp ( nu när jag äntligen får läsa engelska C så lätt att jag vill lästa mer än 2 böcker för termin.) Därför dumpade jag Cambridge-Engelskan och hoppade över till den ursprungliga engelska C:n vilket känns mkt bättre eftersom att i den första gruppen var det folk jag verkligen inte ville gå med ;P ¨
Dessutom är läraren jag fick väldigt mysig, dock sörjer jag att jag inte får ha Dan som lärare, det kändes lite surt att byta bort honom men jag vet att jag kommer trivas i den andra gruppen i längden :P

biologi, Roger kollar konstigt på en, börjar höstens biologilektioner med en film om sex ( människans djuriska beteenden typ ).
Historia, hata att Johan är borta, fick lite klaustrofobi nere i arkivet, ville bara därifrån. haft många mardrömmar om en sådan miljö och sen har vikarien mage att skämta om det och dessutom att breätta om det för den andra gruppen :OO vilket litet as !
Pyskologi med ny lärare, fick ännu en bok att läsa som läraren har skrivit XD haha, lärare har för tok för mkt fritid asså ;)
han verkade bra. Han är en sån lärare som jag vet att jag kommer gilla, en sådan lärare som kan stå och snacka länge om precis vad som helst och dessutom följa läroboken, ett stort + (Y)

Kom hem strax innan 5, nu är klockan snart redan 7 och det enda jag egentligen har gjort sen jag kom hem är att läsa klart kapitel 2 i boken " Elevdemokrati i klassrummet " och seriöst, det är en av de tråkigaste böckerna jag läst i hela mitt liv.  Dessutom har jag kollat runt på datorn, tagit kort på projektarbetet och vatt på toa XD
Ska äta om ca en halvtimme, mamma är och hämtar pizza. gottit (Y) Idag är en sån dag då hela min familj är helt utslagen och ingen orkar någonting alls. Så Pizza blir det. Innan dess ska jag nog hinna ta mej en dusch och därefter blir det slapp ikväll med svenskabok eller the host och även 2 och en halv män på 6:an :)

IMORGON ÄR MIN FÖRSTA MUSIKLEKTION, snälla låt detta bli min ljuspunkt detta året !

Vilken låda låda ?

precis kommit hem från en underbar promenad med fina vänner :) Joakiim, Johanna och Carro är verkligen fina ^^
Rubriken var dagens kommentar ;) eller" vad är det för staket,staket? "
haha, Joakims och min humor är verkligen en klass för sig och det är verkligen han som får mig att skratta,
att man kan få ha det så pass bra igen är verkligen helt otroligt och jag tänker verkligen inte ge mej för att just nu, så är jag lycklig <3 (:

Annars idag har jag inte gjort så mkt, var tvungen att plugga lite granna, och sen har jag mest kollat på film. Mysigt :)
Långpromenad blev det som sagt och sen blev det sköööön dusch. Nu ska jag strax sätta på en film och bara mysa innan jag somnar :)

Tankarna sprang ihop sig lite när jag duschade, på den dagen. Helt klart den underbaraste dagen i mitt liv hittills. Jag glömmer den aldrig och jag hoppas på något ställe långt inne att den kommer tillbaka.

Ni glömmer väl inte att tycka till om låtarna ? :)

GODNATT!

Framtiden är min.

Har funderat ganska mkt idag på mitt samtal med kuratorn igår. Och hon fick mej att inse att framtiden är min, ingenannans och att det är jag som kontrollerar min egen.
Därför, kan det vara så att om 1 år så gör jag en jättechansning och för en gångs skull göra något för min egen skull.
Jag är värd någonting som jag verkligen vill göra och det är kanske dax att jag tänker lite på mig själv och går efter mina drömmar. Även om det leder till en ev flyttning. Men eftersom att det känns som att de viktigaste ändå kommer flytta så kanske det är det bästa. 
Eftermiddagen igår var en bra tid :)  Och även om pappa är störd och jag inte får sjunga hemma längre för " det låter så illa " så kommer jag att sjunga hemma hos Sofia ! (Y)  Dessutom har jag alltid Johanna ;)
Sen efter en liten mindre promenad för att rensa tankarna drog jag till mina bröder, Simon och Martin. De är fina även om de är dryyyga ;)  sen kom Måne också och vi kollade på Göta Kanal 2 . länge sen jag såg en så rolig film XD
 Sms:ade även med Kajsa större delen av kvällen, den tjejen fixade faktiskt till så att kvällen blev massa bra, hon är väldigt rolig och väldigt envis när man börjar lyssna på henne ;) hahaha !  Hon är bra (Y) !
Hade tänkt ta en promenad ikväll men ingen kunde följa med mig så jag tar det imorgon istället när det är ljust ute. :)

Dessutom är alla låtar typ bestämda. Hittills har jag :

* Everything that I am
* So sick
* Walking in Memphis
* Människa
* Halleluja
*Hurtful
* Hope and glory ( accustic version )
* En värld full av liv

Sen har jag 2 låtar kvar som jag tänkte välja ut och jag tänkte att just DU skulle hjälpa mig :)
Vilka 2 vill DU höra ?

* beslut
* Annars stod vi aldrig här
* Nån slags verklighet
* Tyst och tomt
* Du får aldrig vända om
* Sarah


Samtliga 6 låtar är sjungna av Daniel Lindström. lyssna in dem på spotify och säg vilken ni tycker och även vad ni tycker om de andra låtarna, någon ni vill jag ska byta ut? :)
Även om du aldrig kommenterat förr och bara läst, så skulle det betyda mkt för mig att höra vad ni tycker :)


PUSS

Vägning + Kurator.

Hej på er.
Idag var det skola vilket innebar först vägning, uppgång med 2.2 kilon MEN har minskat med 3 cm i midjan sen juli och ca 3.5 sen maj :) Så det är häärligt ! (Y) Sen var det matte, hata att Fredrik ska vara sjukt mkt borta. Han förstår inte att jag inte klarar mig med vikarie...  sen svenska. gunnel kan ta sig i röven som vanligt ;) sen var det samhäll igen, men det var endast 20 min typ. 
Sen var det kurator tid, ca 1.5 timme :OO  dock hade jag lite parkinson vet att man inte ska skämta om sånt men jag hade verkligen det.. XD
Sen drog jag hem, åkte buss med Joakim hem :) 
Nu är jag hemma och nu drar snart tyskarna + mamma till flygplatsen. Jag drar ev med. Får se hur det blir med detta.
Ikväll blir det lugnt med fiiiilm för första gången på länge och självklart the Host.
Imorgon blir det filmkväll, men mina grabbar och kanske någon mer :)  vi får väl se :))

PUSS

Jag orkar för din skull.

Skola de 2 senaste dagarna, eller egentligen inte igår men ändå. Samling bara alla 3:or igår och med klassen, Fredrik var inte där, som vanligt. suck.. Allting den dagen var verkligen åt fanders, jag ville bara inte vara där, jag höll verkligen på att börja gråta när jag såg Roger och när jag såg Sofia. Sofia för att det var så otroligt skönt att se henne där. <3
Sen hade vi faktiskt en del kul i Aulan, seriöst, hon är DEN ANDRA som verkligen vet vad hon ska säga för att få mej att skratta. Hon är verkligen <3!!
Träffa klassen var sådär, jag var tjurig och ville inte prata med någon förutom Sofia. Sen fick jag tack och lov komma hem igen. Dock har jag EXAKT samma skåp som förra året, underskåp alltså och samma nr. suck.
Och Jesper vägrar byta, elakt tycker jag.

Dagen idag var iaf något bättre, först fick jag reda på att kommer komma i tid varje dag denna året, wiho ! eller om man nu ska fira det ;) dock dog jag när vi hade Gunnar som vikarie i historia, sen hål på 3 timmar och sen samhällskunskap. Hur stor är oddsen att 2 kompisar som går i olika klasser, får samma lärare i samma ämne och som säger samma sak till båda, ger de samma bok som han har skrivit och säger åt dem att läsa ett visst antal sidor till nästa lektion ? Hon går i 3:an, Han i 1:an.
Hur stor är oddsen ? Jag vet inte, men det har hänt mig och Emil iaf och det är lite, hm, sjukt XD

Sofia var dagens klippa idag, HAHA eko och sex med Herman för högre betyg. Ja jag säger då det, våran humor finns det ingen som har, och det fina är att jag får träffa henne VARJE DAG NU ! 
dock ska man ta sig igenom skolan också vilket inte känns bra, men allt kommer kännas bra efter rummet med 2 stolar imorgon, hoppas jag iaf.
Har jag Sofia och Simone i skolan så fixar jag det.

Jag orkar för din skull just nu, annars hade jag bara mest gett upp, du gör mig stark, du gör mig modig och framför allt är du min klippa och tha lajtpågnt. Jag älskar dig <3

Simhallen.

Idag vaknade man vid 10 tiden och åt frukost med tyskarna. Har verkligen snackat tyska hela dagen, det är en fröjd att få snacka svenska nu XD haha.
Sen blev jag klippt, dock bara topparna men det är skönt att klippa sig tycker jag :)
Sen drog vi till simhallen, det var ändå helt okej. På något vänster så kändes det ändå bra för jag kom underfund med att jag älskar mina bröst XDDDDDD
Träffade Josef i simhallen, han kan vara världens sötaste unge !

Sen drog vi hem och käkade middag. Nu är så jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen, somnade vid 4 tiden inatt och imorgon ska jag upp vid 7 för att sedan dra till Ortoped tekniska. Sen är skola som gäller, JAG VILL INTE, känner mig som en fyraåring men jag vill verkligen inte..
Men vet ni vad som är roligt när man inte kan sova om nätterna ? Jag hitttar alltid en massa gamla grejer, igår hittade jag en gammal tyskabok, Eine brûcke. Det roliga var att jag hittade en dikt som jag helt glömt bort att jag skrivit i den, dessutom kom jag ihåg vissa texter. NI som läste tyska med Karin Ek på bergunda, kommer ni ihåg paret som skulle åka på semester och missa flyget och fick bokas om ? kommer ni ihåg mannen som hade cyklat i 100 dagar? Kommer ni ihåg texten om att göra en bättre natur ? Och kommer ni ihåg indiern och hans rum med colaburkar ? XD
haha. herregud.
Idag ska jag ta det lugt, sova tidigt och läsa mer i the Host, den är verkligen super (Y)

Cecilia, du är söt :)


Rehaben är klar.

Idag blev det vakna sent, äta god frukost med en massa jucie och ost och sen mest slappa :) Sen skrev jag ett nytt CV som jag förmodligen ska lämna in imorgon sen får vi se :)
Promenad hans med också, tillsammans med Johanna, Joakim och Totte :) Mysig stund måste jag säga, jag sms:ade mest eller gick runt och log för mig själv för mina vänner är så fina och får mig att skratta och må bra!
Johanna är för himla söt : " Jag vill ha en skiva sen " .. Aww, vännen :') <3
Dessutom är det fint att ha en vän som Joakim, att få skratta åt allt och ingenting och den intelligenta kommentaren när skyfallet kom : " Ring mej om du har vatten upp till knäna ". Jo men tjena XD så dax då liksom ;) haha.
Han är alltid så snäll mot mig, han ger mig modet jag behöver för att fixa saker :) <3
Som sagt så sms:ade jag en massa, sms:ade mest med Emil och han är nog en av de finare vännerna jag har, även om han är 93, så är han en av de mognaste människorna jag känner och han är dessutom väldigt fin :) Han uppmuntrar mig till saker, att förverkliga drömmar men också, att vara mig själv och att må bra :) <3
Dessutom ska jag få vara i skruv och uppleva någonting som jag drömt om ganska länge, spela in skiva. Har 6 låtar som jag vet att jag vill ha med, ev 7 än så länge :) Så vill ni höra mig sen, så pröjsa för en skiva ;) thih.
Pella ska följa med också. fina fisken det ju <3

Tyskarna är här nu, och jag var en aning blöt när jag kom hem och skulle hälsa på dem, gick hem i värsta skyfallet XD  Totte sms.ade när jag kommit en bit : " Regnar det på dig ? " XD  hahaha nee vad tror du liksom ;) HAHA.
Så mamma fick hjälpa mig av med skor och så vidare när jag kom hem som var dyngsura, sen blev det mat och lite bra med tyskarna, mamma, pappa, tyskarna och jag är ganska trötta. Imorgon ska tydligen jag och tyskarna åka till simhallen, det kan bli kul men för mig är det kanske inte det bästa just nu. Men vi får väl se. Sen blir det god middag på kvällen, förhoppningsvis hinner jag en promenad med någon innan jag lägger mig tidigt. Ska upp kl 7 på onsdagen. SKOOOJ. men det fixar sig :)

Rehaben är dessutom klar, för just nu klarar jag av precis allting som jag var på rehab ifrån och det känns en massa fint och jag är glaaaaader som satan :D  Dessutom finns det många saker att vara glad åt, det finns 2 personer som jag är väldigt glada för just nu, jag är glad för deras skull trots att jag inte egentligen har en aning om vad det egentligen handlar om XD
Nehe, nu ska jag antingen dra igång en film eller läsa lite i the Host. Hörs imorgon på morgonen eller imorgon eftermiddag. PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS

Leave your fears behind

Kollat Hex hela dagen, sammanlagt 450 minuter, Vill inte ens tänka på hur många timmar det är,.. pinsamt värre :S:S
Aja, aldrig sett de sista avsnitten av säsong 2 så det var skoj. Slutet var dock kasst samtidigt som det var, hm gulligt :) Alltid gillat Leon :)

Imorgon är det körkortsboken + tester som gäller, sen kommer tyskarna imorgon också. Innan dess, ska jag dock ha lite tid för mig själv, dem som känner mig vet vad det innebär :)  Inga såna tankar nu om jag får be ;)
Skolan börjar på onsdag..  jag vet inte riktigt vad jag ska tycka i ärlighetens namn, Nu fungerar mitt kärnhus igen iaf på riktigt, känns ju lite bra att veta kanske. Men skolan kan just nu ta sig i röven, inte för att jag vill ha mer sommarlov så, tycker det är ganska skönt att få börja skriva igen, läsa lite och så vidare. Men däremot innebär skolan detta året så otroligt mkt mer som jag inte är säker på om jag är redo för.  Dessutom är det vägning på fredag. Det känns ganska okej faktiskt, ska ändå bli okej.  Leave the fear behind, Just go through with it.
Innan skolan ska jag dock få ut mina nya inlägg hos Otroped tekniska och få i mig lite fika eller lunch. Simone sällskapar mig, min räddande hand. Sammanlänkade varenda dag, varenda timme hela läsåret, <3

Nu är jag hungrig så jag tänkte gå ner och kanske fixa mig något att äta,
godnatt.

latis

Hejsan. Igår drog jag istället med Simone och Johanna till hovshaga. Simones, hm vad ska jag kalla honom ? Simones på g:are hade fest så vi drog dit. Det var ganska trevligt. Det sjuka var att vi pratade om 2 personer på vägen dit och så träffar vi den enas storebror där och den andre där ! GALET LÄSKIGT !  Sen träffade man på en person som man hört talas om och velat träffa någongång, Sofie från Eke. Helt sjukt att vi kom på att vi känner samma person. Väldigt mysig människa och väldigt lik mej själv ändå på nått konstigt sätt. :) haha.
Det roliga var att jag sa 2 sekunder innan vi kom på att vi kände samma person att de skulle passa bra ihop. Dessutom var det en massa annat folk där som kände folk som jag kände, ibland är världen sjuuukt läsktigt liten !!
Dessutom var Anna där också, skoj att se henne :) var typ 1.5 månade sen nu.

Kom hem tidigt dock, ville inte lämna Johanna själv på nattbuss och hon skulle upp tidigt så vi åkte hem 0.15. Träffade dock Simon och Martin en stund, dem är fina.  Hemma runt kvart i 1. Då åt jag lite och kollade på Hex. Somnade runt 4.
Hex är i princip var jag gjort hela dagen, orkar verkligen ingenting annat idag. Kommer förmodligen fortsätta med det hela kvällen lång också för den delen... :P
Rehaben går utmärkt dessutom.

Ibland är det ganska lustigt, jag glömmer ofta bort vilka fina vänner jag faktiskt har, hur mkt de faktiskt bryr sig och att de faktiskt talar om för mig att jag är fin som jag är.
Utan Johanna, Joakim,Simon,Martin och Simone så vet jag inte vad som hade hänt, ni är finast och tack för att ni finns och orkar med mig, ♥

Ont i huvve

jag har verkligen ont i huvudet hela tiden nu, dock är det bara sån huvudvärk att man bara känner den om man är van men ändå, palla hvudvärk.
Vaknade sent idag och skulle då ut och gräva rot men vilken överraskning jag får när pappa redan har dragit upp den :O
haha, bilder på den stora roten kommer en annan dag :P
Så idag blir det istället att fixa mer test förmodligen och läsa the host :)  Vet inte vad som händer ikväll, bästavän skulle jobba vilket sög lite så nu har jag inga planer alls, ingen som är hemma heller vilket suger en massa.. aja. Nått hittar jag väl alltid :)

Nu är det iaf körkortsbok som gäller för nu går teorin bra och jag är vääääldigt taggad att fixa det här, har satt ett mål i mitt huvud som ingen kommer att ¨få veta när jag ska vara klar med alltihopa. Ingen kommer att få veta förrens teorin är tyyyp klar. ;)
Först blir det nog ändå några omgångar av Människan och lite spel ;)

National Treasure

Jag vet att jag sa att jag skulle sova tidigt, ni behöver inte påminna mig ;) Men kvällen slutade istället med att jag klarade 1 körkortstest till ! :))))  Nu är jag klar med 4/8. Sen är det endast 3 steg kvar sen ni, då kan jag ääääntligen med gott samvete träffa Peo och Nathalie på körskolan igen :) Så jag gjorde fruktsallad som belöning och dessutom var jag faktiskt hungrig ;) Så den bestod av banan, mango, äpple,näktarin och ett plommon :)   Gottigt var det !
Kollade på en av mina favvofilmer faktiskt också, National Tresure. Jag älskar det här stuket med att leta efter ledtrådar och massa historia förklaringar och grejjer bakom som den lilla historia och mysterienörden jag är !

Men nu ska jag faktiskt ta och läsa de 2 första kapitlena i The Host för jag har inte hunnit det idag med tanke på att jag grävde i ca 3 timmar... det värsta är att jag måste verkligen få upp den där jääävla stubben imorgon, min kropp kommer defintivit att sova sig igenom hela söndagen bara så alla typ vet det ;)
NUUU är det engelska som gäller !

Keep the charade going, mitt nya motto.

GODNATT KRAM PÅ ER! ♥

Gräva stubbe

Det låter dumt man jag har faktiskt grävt stubbe nästan 3 timmar ikväll :O
Och den är fortfarande inte uppe, får se om jag får upp den imorgon.
Men nu har jag iaf duschat och jag är dödstrött.
Ska göra 1 - 2 körkortstester och sen kolla en snabb film sen behöver jag faktiskt sömn. Jag är gryyymt sugen på att träna av någon konstig anledning, hm. Aja, det kommer jag förmodligen inte hinna imorgon eftersom jag förmodligen blir satt på att gräva stubbe imorgon också. Har jag tur får jag komma ifrån några timmar och ut och gå med min bästavän om han vill vill säga.
Det var skönt att få skriva av sig idag, få lätta på trycket och skriva. Någonting jag egentligen hade velat någondag framöver är att skriva klart på en sak jag började i April. Den är inte klar än.
Dessutom funderar jag ganska mkt emellanåt på om jag skulle låta mamma läsa min novell " Snuttefilten" . Vene, aja.

Nehe, nu är det tester som gäller :)

Ortoped tekniska.

Lämnade in mina fötter idag, dock hittade mamma öronhängen.
Jag har dessutom bråkat med mamma idag och skrivit av mig en massa. Tårarna bara rann på mig, fick inte stopp på dem.
Så nu tänker jag inte skriva mer just nu, dessutom är jag vrålhungrig så jag hoppas att det åtminstone blir mat på det här stället idag.

Puss

Nääästan bestämt låt ! :D

Hej allihopa som är glada, pigga och ej har linser som skaver, huvudvärk eller bristande självkontroll.
Kom hem för en stund sen från Linas place, jag måste säga att det var en trevlig stund med massa prat, film och tacos :) dock var filmen kass ;) haha.
Allting sket sig för mig runt halv 11 tiden. tack gode gud för att jag inte gjorde mitt första infall, det kändes för klent, för fel och inte min stil. Dessutom är jag för skräckslagen för att egentligen sänka mig till den nivån..
Jag önskar att jag hade någon form av självkontroll så att jag kan kontrollera mitt intag och att känna mig nöjd med det. något som jag inte kommer klara av. Den 21 är det rummet med stängda dörrar och 2 stolar som gäller. För det är vad jag behöver just nu, jag fixar inte detta själv längre, jag behöver någon som verkligen peppar mig. jag har 2 personer som gör det, men jag träffade dem allt för sällan samtidigt som jag träffar dem alldeles för mkt.
Just nu fixar jag det inte och jag vet inte hur jag ska orka med skolan på detta där frestelsen är stor och där all stress/press kommer att komma. jag vill inte, vill inte börja och vill inte sluta.

Just nu försöker jag peppa med Människan - Pelle Ankarberg, blir förmodligen den låten som jag helst av allt vill ha när jag ska spela in, den är underbar.
Imorgon blir det att köpa nya öronhängen och lämna in fötterna. Sen ska jag göra fler körkortstester för vet ni vad ? Jag klarade 2 st idag :D:D:D:D  Så lite positivt är det att vara jag ! :)   Dessutom är det imorgon dax för the Host. har sagt det i flera dagar nu men då är det dax, dessutom ska jag verkligen skriva av mig imorgon, inte hunnit idag heller..
Just nu hade jag velat åka till Halmstad faktiskt, vet inte vf jag får ryck hela tiden men så är det.

Kärlek på Hannah och Johanna för de är himla fina ♥

Everything that I am

Halmstad är inställt, Simon har gått och blivit sjuk stackarn. Fast det kanske var lika bra vad vet jag. Nu har jag en helg att skriva istället för första gången på typ 3-4 månader.  Kan bli väldigt skönt !
Idag har jag suttit med teori. Ska göra lite test nu hade jag tänkt :) får se hur det går.

Det blir middag hemma hos Lina ikväll för min del, sticker halv 6. Hoppas på en nysig kväll iaf :)
Imorgon är en sån dag då jag i princip inte ska göra ett skit, ska iaf in till sjukhuset och lämna in mina fotavgutningar. Kul att de kommer kosta 240 kr att få ut ett par jävla gummifötter. Palla.
Mamma och pappa är hemma nu, det första hon säger är " Hej mitt hjärta". Jag undrar hur pass mkt längre tid det kommer ta för mig att kanske acceptera att hon menar det. Men vad finns det för garanti på det egentligen?
nee, nu ska vi inte prata om det får då kommer jag bara att börja gråta.. de tankarna sparar vi till den 21.

Pella är en väldigt mysig unge :)) <3
Dessutom så har jag en fin vän som fick mej att le väldigt mkt igår, han sa saker som jag verkligen behövde få höra, jag behövde få höra att jag betyder något och gör någon skillnad och det fick jag höra också, han är bra :)  

SMILE

Idag är jag en massa glad :D:D  Du gjorde mig en väldigt massa glad, det var inget märkvärdigt egentligen men jag blev en massa glad ändå, för jag fick ett slags löfte, ett löfte som pratar om framtiden. En framtid som förhoppningsvis kommer bli gladare och enklare :)  eprkepgkperkgegke jag är glad :D:D
Dessutom träffade jag på Johanna och Totte innan, de är fina människor som får en att skratta en massa, Tottes humor är inte att leka med asså, CP-gruppen och blottaren XD

Dock är det lite synd, det blir förmodligen inte så att jag drar till Halmstad på fredag, jag har inte direkt lust, har kännt det ett par dagar nu att det bara kommer slösa en massa pengar som jag förmodligen egentligen inte har eftersom jag egentligen behöver ett par nya gympadojjer och dessutom så kostar mina nya inlägg 240 kr. Pengar som egentligen inte ens är mina, men jag vet inte.. eller så blir det ganska Halmstad helgen efter att skolan börjat istället.. men men, vi får väl se. Får se vad folket känner. Annars blir det en helg där jag skriver av mig en massa, jag har inte skrivit så mkt på sista tiden och jag vet att det är mkt som vill komma i text, saker som jag har delat med andra men även en hel del som jag inte har delat med andra. Saker som jag inte riktigt vet var jag ska göra av. det är därför det hade varit skönt att komma iväg till Halmstad, sitta på stranden och bara rensa skallen lite, få se hur fridfullt livet kan vara, hur vågorna slår mot land.
Imorgon skulle man ju egentligen äta middag hos Lina, får se om jag åker dig. Jag är inte direkt sugen på att sitta och äta middag, trots att alla är mina vänner så finns det ganska mkt som inte kommer naturligt med många nu förtiden, jag har så lite gemensamt med många eftersom de upplever helt andra saker än mig, de lever sina drömmar, de är modiga och tar risker medans jag gör eller tänker på saker som jag bör göra istället för vad jag vill. Jag saknar en inspiratonskälla.

Nu väntar en film, senare idag kommer mamma och pappa iaf. Pappa är saknad, <3


Städning

Idag har jag läst trafikmärken och endast 4 sidor teori. Men det kommer att komma mer det lovar jag !
Dessutom blev det städning av en hylla och badrummet här uppe tills tyskarna kommer på måndag. Skojjigt. Orka tyska just nu dock men jag kan snacka engelska om jag inte orkar. Men då kastar jag bort en massa värdefull övningsbar tid så det är ju inte heller så bra. hm. Aja.

Som sagt har jag städat, sen ringde mamma. De kommer hem imorgon från husvagnen. Skojjsigt.
Imorgn blir det ev äta middag hemma hos Stensson och kolla någon film. Det vill säga om jag orkar. Vi får väl se :)

Men nu kom Romina så nu ska vi umgås :)  Hon tycker jag om :) <3


PUSS

Människan - Pelle Ankarberg

Att ha kraften att va stark
att ha vishet att va klok
allt det där det lär du dig tillslut
och på resan som du gör nu
dina frågor vill ha svar
det är du som väljer vägen, det är du som ger och tar

Människan ser himlen nu, öppna hjärtat känn dig fri
vad det är livet lät dig bli
en dag är du glad att du är du


Snacka om att jag lyssnar sönder mig på denna låten, lyssna på den på spotify, den är härlig !
Nu ska jag ta och antingen kolla en film till eller ska jag läsa The Host.

Sometimes, all you can do is cry.

Jag har 2 personer i min närhet som är djävulskt lika mig själv var det gäller bakgrund och sätt att tänka. Den ena av dem träffade jag på relativt nyligen och känner inte så bra, jag träffade personen hemma hos en kompis och vi har sedan dess träffats på 2 ggr. Det lite lustiga är att man behöver egentligen inte säga så mkt till varandra, vi kommer bra överrens ändå och dessutom resonerar den här personen på ett helt underbart sätt för att trots att våra bakgrunder inte är särskilt bra så har vi båda klarat oss relativit bra i livet. 
Den andra personen är en person som jag kännt ett ganska bra tag faktiskt, tror att vi är uppe i 4 år nu faktiskt till hösten vilket är ganska fantastiskt :)  Denna personen är en person med väldigt mkt känslor, en person med tankar som tänks igenom väldigt noggrannt innan personen delar dem med någon. Denna personen är också väldigt nogrann med att säga saker som den menar, att inte bara slänga ur sej saker. Dessutom är personen bra på att säga saker som man behöver få höra emellan åt. Den har upplevt mkt under sina år vilket är väldigt rörande och det är en punkt vi är väldigt lika på, att vi har gått igenom saker som är väldigt lika. Det tycker jag är skönt.


Igår kollade jag på två filmer, 17 again och halva filmen som är baserad på en bok : Den andra systern boleyn.
båda var väldigt bra ändå måste jag säga. Det var skönt att få gråta en skvätt. länge sen jag gjorde det faktiskt.
Idag har jag läst körkortsteori, bakat och ätit. Förmodligen blir det film idag och läsa min bok the host. Inte kommit någonstans. Förstår inte hur jag har kunnat hålla mig undan :OO  Dessutom är det ganska tråkigt väder idag. :( 
Jag vill ha sol..

PUSS


Fine dröm.

Det förra inlägget blev ganska långt så vi tar ett nytt ;)
Idag har jag varit på ungdomsmottagningen en snabbis och dessutom käkat frukost och fixat ny tid till Ortopedtekniska.
Sen drog jag hem och sov 3.5 timme till ;) haha.
Simon och Martin kom också förbi en stund och vi drog till macken och köpte glass, dricka, choklad och nått annat knasigt som Simon som käkade. XD haha.

Jag har dessutom lagat mat idag, köttbullar och spagetti ! :)  Sen har jag fixat massa film, ska kolla några lite senare. Tror det blir mirrors och någon mer ! 
Sen kanske Johanna och de kommer förbi och hämtar mig för promenad!

Jag hade en mysig dröm i natt, det var bastian och jag, kommer inte ihåg var vi var, dock vet jag att hela magen krängde till när han tog mig i handen, att han höll kvar och aldrig mer ville släppa.
Dessutom kysste han mig, en kyss som kändes ner i tårna och magen krängde till.
Jag vaknade med en konstig känsla i magen, eller egentligen är den inte så konstig, jag vet hur den känslan känns eftersom jag känner den var och varannan dag, bitterhet blandat med saknad. Jag saknar honom hela tiden.. Det är förmodligen därför jag är så bitter på alla människor som hittar pojk/flickvänner och eller någon att få kyssas med för stunden..

Never mind, just nu sjunger jag och det är huvudsaken :)

PUSS

KarlOskar 09 dag 2

Hm, jag ska väl försöka berätta om lördagen också.  Det kan vara så att jag glömmer en jävla massa, bara så alla vet. :)
Lördagen började iaf med att jag var väldigt tveksam till att dra in överhuvudtaget eftersom att jag egentligen inte hade något för mig, men Alle hade fest igen och folk skulle dit så varför inte ? Så jag drog in iaf :)
På bussen träffade jag på Hanah, Tove och Malin, och vi strosade runt på stan tillsammans med Marielle och Johanna :) vi träffade även på Sara Frisk, Emilia och säkert fler som jag glömt bort.
Sen drog vi upp till Alle och där var det lite folk. Då började jag givetvis dricka lite granna. Då blev vi kvar där ett tag, sen skulle vi dra ner på stan runt hm, halv 11 tror jag det var. Sen var jag kissenödig så då drog vi upp till lägenheten igen XD
Efter det är allting lite sådär, tveksamt.
Jag vet att jag träffade på kusinen, som gav mig en handslap i röven, massa kramar och en puss på munnen, dessutom trillade vi ner på marken XD haha. <3  Jag kramade tydligen runt på ALLA mina kompisar som jag var med, t.om Nikkie och Linus som jag aldrig brukar krama :S  Dessutom träffade jag på, vad fan hette han? Någon ur körsången som kom ihåg mig XD Massa kramar där av någon konstig anledning.  Sen träffade vi på Alles kompis ?  Anton och hans kompis Oskar. HAHA stackars Oskar. Jag skulle skaka hand med honom, det slutade med att jag höll hans hand i 10 min,. Jag måste skrämt bort stackars för när jag skulle ta bussen senare på kvällen så ville han inte ha en hejdå kram XD HAHA.

Sen drog jag, Simon,martin och Nikkie och käkade, eller de köpte mat och jag snodde pommes XD  Vi drog tillbaka till lägenheten igen och där var Linus och någon mer. Så då blev det Kapten morgan och cola. det sveptes jävligt fort kan jag ju säga, och sen drog jag, Linus och Erik just det ja ! , ner till öltältet för att hämta Dahlgren men han drog tillbaka till lägenheten istället, där slukade jag min sista cider. Sen gick jag själv !!!! tillbaka till lägenheten där jag hittade några som spelade kort, b.la Magnus och Alle ^^  Där delade jag en öl med Magnus, och jag HATAR öl !   Sen kom Carro, Simon och Emelie och hämtade mig för vi skulle med bussen hem som gick vid 2.15. 
HERREMIN JÄVLA GUD !  Jag skulle säga hejdå till Simon och Martin, Martin fick sig en kram och Simon fick sig en kram och en puss på halsen :S:S:S:S  Herregud..  bussen hem var inte kul, slog i låret i ett armstöd, skrek i hela bussen och började sluddra..  Cykelresan hem gick bra, vinglade endast när jag skulle kolla bakåt för att köra över vägen och sen så snubblade jag över min stol hemma och soptunnan i badrummet, herregud.

När jag vaknade efter 12 och mamma hade lagat mat, fy fan, Illamående var ett faktum, fick i mig en LITEN tallrik spagetti med köttfärssås och sen vilade jag med dator. Första målet jag åt var egentligen vid 7, då käkade jag 6 !! varma mackor, då var jag GRYMT HUNGRIG ! Det slank ner med ett stort glas mjölk och apelsin juice. Illamåendet stannade hela dagen igår och hela kvällen. 

Det var väl ungefär det. Det var första gången jag var riktigt onykter och det finns en del saker jag skäms för och jag kommer inte dricka så mkt på ett bra tag. Men det fanns 2 posivita saker med lördagen, den ena saken kommer ingen får höra, den andra saken var att jag är glad för att jag inte träffade någon i min klass eller att vissa kompisar inte såg mig sådär såsom b.la Hani, Gustav och Emil.

MEN, lördagen är på många sätt bland de roligaste dagarna i mitt liv, det var min och magnus tur att vara mest packade och dessutom så har jag fina vänner !! <3  Dock har jag vänner som kommer driva med mej ett jävla tag ;)

Sminkning i lördags med blixt.



Gårdagens utstyrsel. ;)


KarlOskar 09 dag 1

Herregud !  Karloskar fredagen blev mkt mer än vad jag trodde att den skulle bli. Inom loppet av 8 timmar så var jag glad, sur, svartsjuk, irriterad, bitter, kände mig ensam, kände mig älskar, kände mig omtyckt, fick massa komplimanger som jag inte vet om jag ville ha och dessutom så gjorde jag en sak som jag visste att jag skulle ångra idag ändå, jag önskar att jag hade lyssnat.

Men iaf, det hela började med att vi träffade upp en massa folk i stan, jag hittade dessutom Freja, Elin och Hani :D Fick en väldigt lång kram av Hani vilket jag behövde för att finna orken att tagga till lite grann pågrund av huvudvärk. Han är väldigt mysig <3   Sen drog vi till Alexander där folk var och sen så kom det ännu mera folk XD haha.
Sen drog vi ner på stan, alla typ drog åt 4035804350 håll och vi fick typ ringa varandra hela tiden. Som Magnus sa : " Man kände sig som en dagisfröken ".  Grimur fick vi skicka hem, han mådde inte bra, Totte däckade i soffan, Carro och Hanna pissade på typ 4 offentliga platser och jag var mest bitter efter att jag hade nyktrat till som vanligt. Jävla skit också.
Men jag måste ändå säga att trots skoskav, ont i fötter, huvudvärk och bitterhet så var kvällen jävligt skoj ändå. Pissepausgrabbarna på vägen hem var bäst XD haha.

Kvällens höjdpunkt var ändå att träffa på Macke, han kom med världens största kram och kramade mig hur länge som helst. Han trodde jag var aspackad vilket jag inte var  för jag spelade med och han bara :" Fan jag har aldrig sett dig såhär, du är ju skitskön när du är packad ". XD  Sen fick jag 2 pussar på kinden och han fick 2 av mig :)   Han är en mysig kusin och det var verkligen vad jag behövde igår så var det att träffa på Macke, min älskade lilla kusin, <3
Efter 1 timmes färd var vi äntligen hemma hos Carros pappa på hovshaga kl kvart över 4 på morgonen. Vi somnade ganska gott sen dock vaknade vi varje timme och jag frös HELA natten..
Nu har jag duschat och ska fixa mig något att äta om en stund och sen fixa mig lite innan jag drar in till stan igen. Fest hos Alle idag igen och idag är det JAG som ska få dricka ^^   Sen tar jag nattbussen hem i natt.
Info om kvällen kommer imorgon.

Adjö !

Huvudvärk

Idag ska jag läsa teori och packa innan jag drar in till stan. Sen är det Karloskar firande som gäller ikväll med fest hos Alle och rumlande runt på stan. Kan bli skoj eller det borde rättare sagt bli kul eftersom en hel del folk kommer dit verkar det som.. :) 
Idag har jag hunnit smsa och läsa tidningen, XD haha.
Men nu ska jag faktiskt ta och duscha, äta frukost, packa klart och läsa teori sen för vi se hur mkt mer jag hinner innan bussen går vid 15.47.
Funderingar finns på om hurvida man orkar umgås med Simon, Martin och deras kompisar imorgon. Jag är inte så jättesugen men har inget bättre för mig att göra på lördag så varför inte egentligen?
Aja, det bestämmer jag mig för ikväll. så antingen får ni inlägg imorgon eller på söndag eftersom jag ska sova i stan i natt eller imorgon på morgonen är kanske bättre att säga XD haha.

Nehe, nu ska jag påbörja min dag :)

Gårdagen var dessutom ganska omtumlande, kvällen kunde blivit bra men det slutade istället med att jag inte var det minsta sällskapssjuk. Jag ville egentligen mest varit själv men det löste sig ganska bra ändå på en del sätt.

Hovshaga

Tisdagen slutade istället med en tripp till Tävelsås med Carro och hälsade på hos Dahlgren tillsammans med Tjock, Alle och Linus. Det var faktiskt skojjigt !
Igår åkte jag som sagt in till stan och träffade Freja, fika och massa snack vid växjösjön i det fina vädret (Y)
Hon är fin min vän, vi hade så mkt att prata om och våran humor asså, jisses. med henne har jag verkligen den sjukaste humorn ever ! Men det är härligt ! :)
Sen ringde Sofia så jag drog dit och sov sen där, mysigt det också, har inte träffat henne på 7 veckor :O Kan ni fatta eller !?!?! Stört..

Idag har jag köpt den senaste boken i Stephanie Meyer samligen, the host.
jag vet att den kom ut förra året men jag har inte fått fingrarna ur röven och köpt den. Den ska jag spendera några dagar med innan skolan börjar och komma någon vart med den jävla teorin. hata.
men imorgon är det iaf fredag. det innebär fest hos Alexander med en massa trevligt och mysigt folk har jag upptäckt XD haha.

Nu ska jag ut och gå med 2 av mina bästa vänner, Simon och Martin. Som jag saknat dem asså, det är sjukt att man har ett sånt beroende.
Kanske borde man starta en rehabilitering mot personberoende ?
haha.

Adios !


The last house on the left.

Det hette skräckfilmen jag såg igår, men jag vet inte riktigt om jag kan kalla det skräckfilm. Visst, de hade mörker, skog, knivar, strider på liv och död, blod och så vidare. Men jag var inte rädd en enda gång. Det skumma var att jag satt och grät, inte för att filmen var läskig utan just det faktumet att den var så hemsk på ett sorgligt sätt. hemskt var det iaf.

Idag har jag läst teori och varit ute och gått i 1 timme och 15 min. skönt med promenad och musik i öronen !
Får se vad som händer ikväll.
Imorgon ska jag iaf träffa Freja för första gången sen i Julas. Hani ska dock inte sällskapa oss utan denna gången blir det bara jag och Freja. Ska bli trevligt och mysigt.
Det blir förmodligen en hel dag tillsammans med en massa prat och sång förmodligen som det alltid blir när vi träffas :)
Nu tror jag att jag ska kolla några avsnitt av Sabrina innan jag äter lite. Sen får vi se vad som händer, jag och Carro pratade om antingen promenad eller film med chokladbollar. Personligen röstar jag på det senare eftersom att jag redan gått ganska mkt idag men vi får se :)
Var rädd om varandra !

En person i filmen jag såg igår, ganska mystisk och söt på något konstigt vis ;)


Vetekudde

Ikväll har jag ätit middag, pappa lagade världens godaste gryta av gårdagens rester och vi åt ris till det (:
Vi äter inte ris så ofta så det är härligt när det kommer på bordet!
Sen satte jag mig framför tvn och kollade Lotta på Liseberg, jag längtar tillbaka redan, och jag har inga direkta planer just nu på att åka dit nästa år, ärligt talat så är jag lite sugen på att sticka utomlands i sommar, till cypern kanske.. eller mallorca. Någon som är sugen? (:
Sen har jag kollat på en film, Coyote Ugly hette den, väldigt mysig film med en väldans söt kille i som ni kan se nedan !
Nu sitter jag med mina hörlurar och lyssnar på musik väldigt högt, magvärken har precis gått över efter att jag spenderade ca 50 min med vetekudde. Tack Simone för tipset ! Hatar när magen krampar på mig ...
Självklart lyssnar jag på Dead by april, Rasal Flatts och Pelle Ankarberg. Dock har jag hittat något nytt till min samling, Neverstore, väldans trevligt måste jag säga ! ^^
Imorgon skulle jag egentligen upp tidigt för morgonpromenad, men jag är inte det minsta trött så jag tror faktiskt att jag ska kolla på en skräckis också. låter det bra? Ni kan ju kolla vad jag tyckte om den !
Nehe, om jag skulle sätta igång min film kanske och sen bege mig och slagga.
Imorgon blir det körkortsbok och en massa promenad med musik i öronen och dans OFC ! As always ;)


Han är riiiiktigt yummie ! Undrar hur han skulle smaka ;)  Där har ni anledningen till att filmen var så bra (:


Can you remember?

Idag har jag sovit lite granna efter att jag kom hem från en oplanerad natt hos Carro. Sköönt att sova ^^
Sen har jag städat lite snabbt här uppe, snart är det mat som gäller + dusch. Ikväll är det bara lat som gäller framför tvn eller datorn för jag har sån djävulsk mensvärk :( 
Imorgon är det teori som gäller och promenix ^^

Här har ni bilder på hur det såg ut med maten igår :) 

Stekpannan som jag hade ;)




Tillbehören som bestod av olika köttsorter, champinjoner, svamp, paprika, lax och potatis :)




Dessutom saknar jag midsommar lite granna för det var den bästa midsommaren på många år !  Michelle är söt ! ^^


Rascal Flatts

Har ni inte hört dem förr, lyssna in er på dem, riktigt bra countrymusik. Jag gillar inte country så där egentligen men de här är helt magiska ! :)

Idag vaknade jag med världens mensvärk, KUUUUUUUUUUUL när det är varmt och fint väder också då man skulle kunna tänka sig att bada och så vidare men när jag har mens så känner jag mig som världens ofräschaste människa så det blir det icke på några dag..
Iaf så åkte jag och mamma iväg till Moheda. Skulle till Östregård och sen handlade vi också dessutom.
Sen lagade vi mat när vi kom hem, eller vi använde varsin stekpanna över typ gasolkök och så fick man steka vad man själv ville ha med massa såser och sånt ! SJUKTGOTT !  bild kommer imorgon så ni får se hur det ser ut, då kanske man förklarar lite mer :) haha.  Det var väldigt mysigt och udda iaf. Holländrana gör det tydligen ganska ofta. Som såser hade vi jordnötssås och tzatsiki. GOTT !
Ikväll ska jag umgås med Carro faktiskt, var ett tag sen jag gjorde det. Får se vad vi hittar på, dock är det dax för lite vila en stund nu pågrund av massa ont i magen, ska dessutom ta lite mer smärtstillande nu. Det gör gryymt ont, hatar det.

Imorgon ska jag plugga teori och städa. Så är tanken iaf :)
Dessutom räddade Alexander min karloskar-fredag igår. Fest hos honom tillsammans med massa härligt människor. Hoppas det blir skoj iaf. Någon mer som vill komma? fick bjuda vilka jag ville så är du snäll så kaaaanske du får komma :)  smööra mkt nu folket ;) 

Adjö


Sol :)

hejdär. idag vaknade jag ganska sent, vet inte varför men det är så skönt att vakna sent när man är själv hemma för dagen :)
Idag vaknade jag av solen så jag tog mitt pick och pack bestående av bok, musik, mobilen och körkortsboken och la mig i solen i 1.5 timme, riktigt skönt ! Har även tömt diskmaskinen och tvättat en maskin tvätt, något nyttigt ska man göra varje dag har jag hört någon säga ;) haha.
Idag ska jag umgås med Romina senare, hon är en fin människa. Får se vad vi hittar på :)
Innan dess blir det mat iaf.
Ont i nacken idag av någon konstig anledning, hoppas inte det kommer tillbaka igen :/

Tårarna bara väller ner för mina kinder just nu, var inne och läste minnesbloggen för Therese Rojo nyss, jag har inte riktigt tänkt på det innan men jag gick in och läste och tårarna bara rann ! Tänk att mista sin bästavän på ett sånt brutalt sätt. Det är ju tillräckligt hemskt att mista sin bästa vän i alla åldrar och på alla sätt men just på detta sättet i sån ung ålder. Livet är så orättvist. Vila i frid.
Och när jag läser det går tankarna givetvis tillbaka till Eva, det har snart gått 2 månader utan Eva och det är så orättvist, jag tänker mkt på henne även om jag inte stod henne nära, jag hör fortfarande hennes skratt, jag ser fortfarande henne framför mig när hon gör vissa miner, säger vissa saker och bara är Eva. Hennes helknäppa roliga sätt. Det är så svårt att förstå att man inte ser henne igen, det sista hon sa till mig var : " Härligt jobbat idag, syns nästa helg ". Det blev ingen nästa helg med Eva. det blir inga fler helger med henne, men hon är alltid med oss. Särskilt ute i borgen är hon med oss, där är hennes närvaro som starkast och vi saknar henne nått oerhört. Jag har fortfarande inte kunnat kolla på någon av filmerna där hon är med, men att se Robin Hood för första gången, att inte se Eva där trots att man var beredd på det, var riktigt jobbigt. Herregud nu gråter jag igen, Eva, du finns alltid med oss och vi saknar dig. Vila i frid älskade, duktiga Eva <3

RSS 2.0