Leave your fears behind

Kollat Hex hela dagen, sammanlagt 450 minuter, Vill inte ens tänka på hur många timmar det är,.. pinsamt värre :S:S
Aja, aldrig sett de sista avsnitten av säsong 2 så det var skoj. Slutet var dock kasst samtidigt som det var, hm gulligt :) Alltid gillat Leon :)

Imorgon är det körkortsboken + tester som gäller, sen kommer tyskarna imorgon också. Innan dess, ska jag dock ha lite tid för mig själv, dem som känner mig vet vad det innebär :)  Inga såna tankar nu om jag får be ;)
Skolan börjar på onsdag..  jag vet inte riktigt vad jag ska tycka i ärlighetens namn, Nu fungerar mitt kärnhus igen iaf på riktigt, känns ju lite bra att veta kanske. Men skolan kan just nu ta sig i röven, inte för att jag vill ha mer sommarlov så, tycker det är ganska skönt att få börja skriva igen, läsa lite och så vidare. Men däremot innebär skolan detta året så otroligt mkt mer som jag inte är säker på om jag är redo för.  Dessutom är det vägning på fredag. Det känns ganska okej faktiskt, ska ändå bli okej.  Leave the fear behind, Just go through with it.
Innan skolan ska jag dock få ut mina nya inlägg hos Otroped tekniska och få i mig lite fika eller lunch. Simone sällskapar mig, min räddande hand. Sammanlänkade varenda dag, varenda timme hela läsåret, <3

Nu är jag hungrig så jag tänkte gå ner och kanske fixa mig något att äta,
godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0