För sagan blir sanning, så länge man tror

Jobbade tisdags och igår också vilket bara gick bra. Igår eftermiddag hängde jag med Robert en stund, allting lika mysigt :) sen på kvällen hängde jag med Rasmus med tacos, Sagan om konungens återkomst och massa prat, och helt plötsligt ställer sig människan och gör sås till min matlåda när jag jobbar i helgen. Hur underbar får man vara? Sås är den grabben bra på :) 
Jag blev ensam vid halv 2 och somnade som en sten. 
 
Idag har min uteplatsdörr blivit fixad så nu kan jag äntligen få in luft igen. Och sen har jag hängt med världens finaste Martin, :) sooooom jag saknat honom! Vi fikade hemma hos honom, pratade en maaaassa inspark och skrattade åt youtubeklipp. Han är så sjukt bra :) och så enkel att prata med och vara sig själv med. Sjukt att det gått 2 år sen jag sparkade in honom! Han är en av de finaste personerna jag någonsin träffat och det går alltid att prata med honom. Fin känsla av lugn i magen :) och att få veta lite hemligheter är aldrig fel!  Och skönt att prata jobb med ngn som förstår hemtjänsten och få dela ris och ros med ngn som har samma typ av schema,tider och jobb :)
 
Nu är jag hemma och ska äta lite. Jobbar helgen nu, sista jobbhelgen för sommaren, det är knäppt! 
 
PUSS

When you said you felt so happy you could die

Vilket oväder det blev igår! Tvingades stänga av precis allting och ta tillflykten till min säng med både nalle och min uggla och mest påminna mig om att andas lugnt och få ner pulsen. I början gick det bra med åskan men när den blev värre gick det inte alls.. fy fan. 
Jag somnade gått sen iaf på kvällen och har sovit sådär, mina brända skulderblad är jobbiga att sova med. 
 
Jobbat idag vilket gick toppen :) äta glas, putsa fönster med Tobias och läsa bok b.la. Älskar mitt jobb! Tobias är skön att jobba med, han ska plugga sjuksköterska nu till hösten så vi lär träffas på insparken också, trevligt. Humorn är på topp, tydligen snackar han engelska när han blir full, kan bli intressant xD  
 
Nu blir det film och paradise hotel här hemma hos mig! 
 
PUSS

And you can tell everybody this is your song

Jag lever fortfarande i ett stort lyckorus efter gårdagen. Att våga släppa kontrollen, att våga släppa alla tankar och lita på att saker fixa sig, att lita på att andra har koll och fixar saker och att faktiskt ge klara besked, bestämma saker och säga vad man tycker. DET var det bästa med gårdagen :) + alla skratt och lugnet i hela kroppen! 
 
Vi såg Eurotrip sen igår och körde Rysk Roulette med Bertie Botts bönor vilket var sjukt coolt. Snorkråkor, tvål och spya är inte gott.. usch! Men det ledde till många skratt :) 
Jag blev ensam vid strax innan 12 och somnade på 2 röda sekunder. Idag tidigt på morgonen lämnade vi tillbaka bilen och sen har jag spenderat heeeela dagen nerbäddad i min soffa, slappnat av och är nu inne på min 5:e film för dagen :) mys. Jag har även lagat korvstroganoff och matlådor till halva veckan som kommer. Skönt!   Nu åskar det och jag gillar det inte alls.. 
 
Imorgon börjar sommarens sista 6-dagars vecka vilket känns skönt. Min långledighet gick dock lite för snabbt och var lite för bra. Men jobba är kul det också :) jobbar dock till 17 imorgon, sommarens längsta dag, kämpa! 
 
PUSS

Vi tar fritt och reser på semester!

Efter lite drygt 4 timmars sömn så satte vi oss på en buss, hyrde en bil på Statoil på Österängen och körde mot Kolmården :) musik, sång, gapskratt, diskussioner och frukost i bilen. 6 timmar på Kolmården med rovfåglar, delfiner, sjöbjörnar, björnar <3, tigrar, surrikater och massa andra djur i 30 gradera värme. Att få se björnar på nära håll, fantastiskt och lycka :) vi tog sen bilen in till Norrköping och besökte Harry Potter exhibition. Mys och sjukt häftigt :) körde hemåt vid 18 och körde fel först men det gjorde inget. Allt löser sig!   Vi har nu ätit donken-mat, duschat och däckat i varsitt soffhörn och ska se en film och äta Bertie Botts bönor vilket är sjukt coolt :) 

Haft världens bästa dag och varit lugnet själv, trivts i solen trots värmen, skrattat och lett mer än på länge och haft världens goaste känsla i magen tillsammans med min bästa vän :) och vet ni? Jag lämnade kontrollbehovet hemma heeela dagen vilket var världens trevligaste omväxling och det kommer jag göra fler ggr :) 

PUSS 





Nu går jag ut och fäller träd

Somnade som en sten igår efter en massa true blood-avsnitt. Kollat ifatt set jag inte orkat se. Idag har jag varit inomhus igen, tråkigt men sant för min kropp och hud tål inte så mkt sol. 
Ikväll har jag hängt med bästa Disa och bästa Mia :) pizza, vin, skratt, Catching-up och sunes jul mitt i sommaren, grymt! Jag tycker om dem väldigt mkt :) det är skönt att hänga med tjejer ibland, även om dem inte heller är direkt tjejiga av sig. Har även skaffat instagram 20 år efter alla andra. Ni hittar mig på Jonssongerhardts även där! 

Imorgon drar jag på utflykt med den bästa som finns :) 06:50 ringer alarmet så dags att försöka sova snart (även om jag knappt är trött). Det ska bli såå kul! :) 

PUSS 

Life's too short to even care at all

Att jobba 16-21 är nog inte riktigt min grej, man hinner precis få upp energin innan man ska gå hem och sova igen för att börja jobba 07.45 igen. Efter mkt om och men somnade jag igår och fick den bästa starten på dagen på bussen påväg till jobbet idag. Bokat in häng-tid med världens bästa Jönköpings-Martin. SOM jag saknar honom, så det blir nice att ses nästa vecka och catcha-upp, kramas lite och prata fina saker :) det ser jag framemot!  
Jobbade till 14 idag då det inte fanns ngt att göra sen och sen har jag hållt mig inomhus i denna värme, druckit saft och slappnat av. Ledig fram till måndag nu och det är skönt :) 
 
Imorgon träffar jag Mia och Disa på kvällen och hänger, pratar och äter pizza! Perfekt :) Upp tidigt på lördag sen för utflykt, yaaaay, äntligen! 
 
PUSS

När det förflutna smyger sig in i drömmarna

Är det inte konstigt att människor som förr var hela ens värld, det enda som tog upp ens tankar och det enda som fick hjärtat att le? 
För att sedan bytas ut till irritation, allt färre tankar och bortglömdhet? 

Det finns en person som jag aldrig skänker en tanke längre, som inte ens fick ett grattis på sin födelsedag som var nyligen, som jag inte saknar men som jag trots det fortfarande drömmer om då personen fortfarande är sådär dryg och egoistisk/utnyttjande,  vars familj jag fortfarande bryr mig otroligt mkt om och att jag fortfarande minns allting vi gjort med lika delar glädje som sorg. Min förra bästa vän var ett as emellanåt men ibland vill jag ha ett riktigt avslut och att det inte bara rann ut i sanden, få prata om allt en gång för alla och vissa dagar inser jag att vi egentligen inte ens var bästa vänner, jag vet inte ens vad vi var.. Ibland gör det ont i hjärtat att tänka så för att det finns otroligt många bra saker med honom också och ibland får jag dåligt samvete för att jag ibland anklagar honom för saker och ting, samtidigt som hans beteende har påverkar och förstört så mkt för hur jag beter mig med andra människor och att jag har svårt att lita på och släppa in människor i mitt liv hela vägen. 

Jag var ensam hela dagen igår vilket var fruktansvärt skönt. Det är så en ledig dag ska spenderas för att orka! Städningen var väldigt varm dock.. Idag jobbar jag 16-21 och imorgon 07:45-15:00. Sen njuter jag av långledighet :) det behöver jag! 

PUSS 

Omtanke

Jag är ledig idag, och det känns alltid lite konstigt med tanke på att jag annars brukar jobba. Men det är otroligt skönt! :) jobbet igår gick bra och hon vars schema jag bytt till nu smsade igår efter jobbpasset och frågade hur det gått, trots att hon har semester! Då vet man att man har ett bra jobb, att man bryr sig om varandra :) 

Jag åt kvällsmacka och tvättade sent när jag kom hem för att slippa det idag. Så idag ska jag enbart städa.. Men det går fort! Imorgon jobbar jag 16-21 så det är ingen stress med ngt alls, jag hinner vila. Och på lördag försvinner jag lite tillsammans med storebror Rasmus på en syskon/bästavänner-grej och DET längtar jag till ngt alldeles kolossalt. Det blir kul och mys :) det är veckans morot. 

PUSS 

Like a drum

Jobbhelgen är över! Det har gått fruktansvärt fort och väldigt bra, jobbat med underbara Sara hela helgen och då går det lätt och smidigt :) det har varit varmt men trots det uthärdligt. Kroppen har vant sig vid julivärmen nu antar jag.
Jag har ätit lite frallor sen jag kom hem och hoppas att jag somnar snart. Har sovmorgon imorgon då jag jobbar kväll imorgon, precis vad jag behöver! Sova lite och slippa gå upp kl 06:00 på morgonen. 

PUSS 

Inget här i världen är lätt

Idag spritter det i kroppen på mig, jag är fruktansvärt glad, lycklig och tillfreds med allt :) och det skrämmer mig lite, att allt i mitt liv är bra med vänner som är lyckliga, det löser sig för dem, min familj mår bra och jag mår bra. Jag trivs på jobbet, det är snart inspark och tillbaka till Högskolan med alla fina pedagoger och solen skiner. Idag har jag dessutom gått i 2 timmar med finaste Rasmus, prat om allt och ingenting ute på landet. Hur bra? :) fantastiskt! Livet är underbart och jag glider mest bara runt med världens leende på läpparna och drar en suck av lättnad :) även om jag jobbar mkt nu och inte är hemma så mkt och inte hinner med så mkt annat så är det underbart ändå!  Jag jobbar snart mindre så jag hinner med andra saker också.  Att få känna lugnet i hela kroppen, det har jag saknat :) Att slippa oroa sig för andra människor runt omkring och bara, vara lycklig. Båda mina bästa vänner mår bra idag och det gör att jag mår fantastiskt :) Snart kommer la smällen som vanligt, att något går sämre eller åt helsike, men till dess njuter jag till fullo! Ibland känns det som att jag inte levt ngt annat liv än i Jönköping, ibland går jag in så otroligt mkt i Jönköpingsbubblan att det känns som att jag glömmer allting annat som har hänt tidigare eller händer runt omkring, ibland skrämmer det mig och ibland gör det mig fruktansvärt lättad. Min pappa, mamma och släkten är dock underbara och vissa förstår mer än andra vilket är underbart och de ställer alltid upp! 
 
Såg Sagen om ringen innan jag somnade gott i 11 timmar inatt. Sen har jag lagat mat och gått 2 timmar som sagt. Nu ska jag göra lite natchos till kvällsmys/mellanmål innan jag ser en film. Vet inte vad ännu dock. I helgen jobbar jag och det blir toppen för jag gillar dem jag jobbar med väldigt mkt. Jobbar fredag-måndag innan nästa lediga dag. Det blir bra :) 
 
PUSS
 
den här låten är fantastisk och jag lyfter på hatten för Växjös ungdomar som kan musik! Den här låten gör mig fruktansvärt glad och taggad på livet! 

My head's under water but I'm breathing fire

Tre dagars jobb är till ända. Idag hjälpte jag till mer än vad jag skulle men är det bra jobbarkompisar som behöver hjälp så gör jag det med ett leende :) Så har räfsat lite pinnar och gräs idag utöver allt annat, ibland är man duktig!  Jag slutade jobba kl 16 och just nu är faktiskt den enda stunden jag haft som jag verkligen slappnar av idag. Sen jag kom hem har jag betalat märken, tvättat, lagat middag + 4 matlådor, bäddat rent i sängen och diskat.  Min sista vecka på heltid är i full gång och sommaren har gått fruktansvärt fort! Nästa vecka börjar jag jobba 4 veckor på 80& istället, goe schemat. Det blir nice :) kommer bli konstigt att lämna jobbet efter denna sommaren också och återvända till HLK på ett sätt även om jag längtar efter inspark och träffa alla fina pedagoger igen :) tur att man gillar sitt jobb så att tiden rullar på. 
 
Imorgon är jag ledig, då ska jag bara ta det lugnt, ta sovmorgon och njuta :) På kvällen ska jag på långpromenad om allt blir som jag vill då mitt knä och mitt huvud vägrat sammarbeta med mig de senaste dagarna, min långerunda för första gången på alldeles för länge. Ev. tar jag mr. Söder med mig :) 
 
PUSS

Vi måste ha bevis

Gårdagen med Rasmus var mysig med fotboll, kött, piggelin, vi på Saltkråkan och planer för tiden framöver :) den 26 juli gör vi ett litet avbrott från verkligheten för att vi kan och behöver det. Vart vi ska? Det får ni se :)  det blir toppen iaf och jag vill åka nu!  

Idag har jag bara handlat, lagat mat och läst. Perfekt för en regnig söndag och jag älskar det. Äntligen en sval dag som gör att man kan andas ordentligt! Imorgon börjar min andra 6-dagars vecka denna sommaren, jobbar måndag-onsdag 07:45-16:00 innan en ledig dag. Toppen! Ge mig regn så blir allt bra :) 

PUSS 

Lata dagar med dig

Veckans jobb är klart, jobbar och sliter vilket jag trivs väldigt bra med :) jag somnar på kvällarna vilket är underbart, somnade 21:30 i torsdags, hur skönt?! 

Igår efter jobbet drog jag hem, bytte kläder och mötte upp kära Robert på vätterstranden för årets första solhäng på stranden och årets första dopp, kallt men fantastiskt skönt efter att ha svettats som en gris på jobbet hela veckan. Fina timmar med min bästa vän :) kvällen igår blev lite tv och sen somnade jag redan vid 11. 

Idag vaknade jag vid halv 12 efter 12, 5 fantastiska timmars sömn. Jag åt god frukost och städade min otroligt skitiga lägenhet samtidigt som jag sjöng en stund. Nu har jag legat i solen 1 timme och ska vara där ett tag till innan Rasmus sällskapar mig ikväll :) sommaren när den är som bäst! Jag njuter av livet och sommaren och vet ni? Snart är det inspark och det är jag galet taggad och laddad inför! 

(Älskar gubbanamnen på årets colaflaskor! ) 

PUSS 

Kollefink kollefink

Fredagen med Rasmus var mysig med fajitas, massa övertrötthetsskratt, fotboll och film :) han blev kvar här över natten och vi somnade som stockar vid 5-tiden på morgonen. Vi hade en lugn dag i lördags med kebabtallrik, film, Rosa Pantern resa på egen risk och fotboll innan jag pös ner till Robert och kollade fotboll, heja Holland! Och skrattade åt tjockis-ungar. Humor :) 

Igår hängde jag med Rasmus hela dagen med film, han lagade mat med god sås och så läste jag större delen av dagen medan han spelade Back-Packer 3. Enkelt :) framåt natten kollade vi på Alla vi barn i Bullerbyn innan vi somnade gott. Vaknade upp idag i världens varmaste lägenhet och sen gick han hem då han skulle jobba i eftermiddag/kväll. Jag har sett dagens Paradise hotel, ätit glass, och blivit lite nere över att solen är borta igen som lös så fint när jag vaknade.. Istället kollar jag på OTH på 5:an och har lagat matlåda för jobb imorgon och onsdag. Saker som måste göras! 

PUSS 

Wanna hear my beating heart

Tisdagen med Robert var magisk! Middag, efterrätt, en massa skratt, Paradise hotell, allsång på Skansen och fotboll :) perfekt! Såna dagar vill jag ha mer av :)

Igår hade jag faktiskt hellre legat i min säng men det var jobbdags igen. Jobba kväll vilket gick bra. Idag har jag jobbat till 16 och fått mig goda skratt åt Hipp-Hipp med Mathilda och Erik :) det är fint med jobbarkompisar som har samma humor! Sen har jag handlat och ätit ärtsoppa till middag. Nu tänker jag se Paradise hotel innan jag läser och somnar inför morgondagen. Jobbar till 15 imorgon och sen leker jag med Rasmus :) 

PUSS 

Is this the real life? Is it just fantasy?

Jobbade till halv 4 igår efter att ha drömt mardrömmar natten innan om flygplan som kraschar med mig och Rasmus i, när jag vaknat ur medvetslösheten ur drömmen kunde jag bara tänka på att jag måste hitta Rasmus, och han måste leva vilket han gjorde efter att jag gett honom ett antal örfilar så han vaknade ur sin medvetslöshet. Skakade i hela kroppen när jag vaknade, fy fan! Folk måste sluta dö i mina drömmar, sjukt jobbigt. Kom hem från jobbet med vetskapen om att jag är ledig idag. Magiskt! Jag tvättade och Rasmus kom lite efter 17. Vi pratade, skrattade, åt hamburgare, såg fotboll, såg True Blood, läste och hängde på youtube till 4 på morgonen :) underbart! Jag pendlade mellan trötthet och att vara pigg hela tiden men det var för trevligt att hänga med Rasmus igen så jag passade på :) min bästa vän! 

Idag ska jag bara fixa en matlåda, handla och sen hänger jag med min andra bästa vän för första gången på två veckor där också. :) blir så när man jobbar olika tider. Det blir mysigt! Han har sina föräldrars katt Frasse där också så det blir mys :) Imorgon jobbar jag eftermiddag/kväll och sen till 16 respektive 15 på torsdag och fredag. Sen är jag långledig tills tisdagkväll, underbart!!! 

PUSS 


RSS 2.0