Dir gehört mein Hertz

Hade en av de bästa kvällarna någonsin på kåren igår, jag kunde inte sluta le!  Det fanns så många anledningar att vara glad och skratta och jag kände mig så otroligt lycklig :) 
Förfest hos Henke och sen promenad ner till kåren där vi dansade konstant i lite drygt 4 timmar, herregud!
Två buggar, gav en komplimang till en tjej som förtjänade det, massa kramar till höger och vänster, drinkar, bra musik och 5 6 7 8 med otroligt fina vänner :) det gör mig glad att ha vissa människor på samma ställe när den kommer!   Att träffa Jens, Frida och Robin igår var himla kul.  Jens gav mig världens största kram och ingen av oss ville släppa, så sjukt längesen vi sågs.  Saknar att hänga med Jens och Frida ibland. :) 
 
Efter alla skratt, alla kramar, all dans, all musik och den där goa känslan i magen så var det dax att åka hem strax efter 2.  Jag, Disa, Robert och Rasmus tog taxi hem och efter en godnattkram gick jag och Disa hem till mig för att sova.  Strax efter 4 somnade vi efter att ha pratat en stund, Disa är bra hon :)  
 
Sovit dåligt som vanligt efter en utekväll då jag bara vrider och vänder mig från sida till sida.  Idag blir det plugga och sen ikväll blir det HV-Frölunda i Kinnarps, awesome :D  Äntligen lite hockey igen, hoppas på seger!   
Kvällen igår var perfekt och jag kan inte sluta le, den goa känslan i magen är kvar och jag älskar det. :) 
 
PUSS
 

Jag kan klara av det

Fin kväll igår med två grabbar istället för en, var ett litet tag sen det var så!  Tacos och Gladiator med Rasmus och Simon. :)  massa skratt, prat och när Simon lämnat oss efter att han diskat ( han är räddaren i nöden) gjorde jag och Rasmus listor på våra favvodisneylåtar. Lite halvkul, smaken är som baken verkligen!  Han känner mig lite för bra också, och jag honom :p 
 
Hade svårt att somna inatt igen, somnade inte förrän runt halv 5 efter att jag börjat i en ny bok och tänkt lite. Var längesen jag läste innan jag skulle sova, saknat det. Vet inte vad jag tänkte på egentligen men huvudet ville helt enkelt inte sova. 
 
Idag blir det plugga och sen framåt kvällen blir det förfest hos Henke innan kåren med fina människor, awesome! :) 
 
PUSS
 
En av de finaste låtarna som gjorts till en film och min favvodisneylåt! ( som förmodligen de flesta vet vid det här laget då jag lagt upp den ett antal ggr :p )
 
 

Men ingen som ser ut som jag gör, kan drabbas av ett himmelskt sken

Bra dag igår, fick reda på att föreläsningen idag var inställd, awesome!  Spenderade dagen med att fixa och planera saker och ting och sen kom Robert och umgicks med mig. :) lite småkul att sitta i varsin ände av soffan och ömsom svära ömsom jubla åt Candy Crush xD Snacka om att han blivit beroende.. lite halvroligt! 
Sen kom Hiddy också och då fick jag mata henne och så spelade vi lite alla tre. Sen sov vi "Ringaren i Notre Dame" vilket gav många skratt då vi insåg att de 3 stenfigurerna är precis som oss.. herregud! Jag fick världens skrattattack.  Sen såg jag och Robert "Hercules" när Hiddy gått hem.   Mysig kväll :) 
 
Hade svårt att somna igår, hade lite ont i magen och dåligt samvete och låg och tänkte på saker och ting, Inte ok! 
Sen drömde jag mardrömmar om att morfar var personifierade i Mufasa och att han dog.. Jag HATAR att drömma om folk som dör och jag gör det titt som tätt och jag förrstår inte varför :/   lite halvrolig parallell att jag i nästa dröm drömde om att jag åkte turistbuss genom Liseberg..jisses! 
 
Idag har jag varit på systemet en snabbis inför morgondagens förfest hos Henke med fina människor :) onsdagar är bra!   Ikväll blir det mat och favoritfilmen "Gladiator" tillsammans med Simon och Rasmus :) kalas! 
 
PUSS

Jag ska söka och fånga flest

Dag 2 på storebror-lillasysterhelgen/mathelgen igår, fajitas till middag. Gott! Den vitlökssåsen jag gjorde var inte att leka med, förkylningsförebyggande jajamen. Vid strax efter 2 begav jag mig hem efter en massa youtube, så ska det låta, glass, musik och prat om gamla studentminnen, myspys :) tog över hans soffa totalt, den soffan är grymt skön! Sen fick jag ryggen knäckt innan jag gick också, sjukt skönt Rasmus bokstavligt talat ställde sig på ryggen på mig, herregud. Men det hjälpte iaf :). Det kändes inatt när jag sov att den var nyknäckt för satan vad gott jag sov och somnade väldigt lugnt och tryggt, vissa människor gör en så lugn.

Idag ska jag plugga för fulla muggar, har ett antal sidor att ta mig igenom inför föreläsningen imorgon. Föreläsning enbart imorgon och på fredag denna veckan, gött :) då hinner man plugga betydligt mkt mer och dessutom blir det kåren på onsdag!

PUSS

Det finns vänner, och så finns det Rasmus

Himla bra kväll igår då jag lagade fläskfilegryta till mig och Rasmus, kocken tyckte det var gott så det får la ses som godkänt!   
Film, på spåret, youtube, spel, prat och skratt, himla bra kväll :) jag gillart!   Det finns människor man kan bli otroligt trött på, men Rasmus är inte en sån person. Det finns vänner, som man orkar med ibland. Och så finns det Rasmus, som man alltid orkar med och kan spendera över ett dygn tillsammans med, ett par timmar eller bara prata en stund med och man tröttnar inte, magiskt! 
 
Efter en dag med lång sovmorgon och lite plugg så blir det nu att hänga hos Rasmus ikväll med fajitas, så ska det låta och grejer.  Grannar <3 
 
PUSS

Jag är en mördarmaskin i grodperspektiv

Att ha sovit lite drygt 12 timmar inatt var precis vad jag behövde efter en lång vecka med tidiga morgonar, grymt skönt!  Drömmar om en massa växjöfolk inatt, var ett bra tag sen det hände.  
Igårkväll ringde Martin, vilket jag uppskattade otroligt mkt och det var skönt att få prata med honom om saker och ting som jag tänkt på ett tag men inte vågat säga till ngn. Skönt att han ringde! 
Kvällen blev ett enda stort sus med tankar genom huvudet sen och min bästa vän räddade kvällen genom att riva ett par murar och prata med mig, att få berätta vad jag ville ha sagt och mest känna att det var ok och jag vågade öppna mig på det planet och säga precis vad jag tycker och tänker.  Det är otroligt skönt att veta att man inte är ensam om sina tankar och att man kan prata om det man vill, när man vill :) guldvärt! <3 
 
Sen somnade jag otroligt gott efter ett avsnitt av House, så otroligt trött efter veckan!   
Idag blir det en lugn dag med plugg förmodligen, myser runt i min one-piece efter en dusch. Senare ikväll blir det köttmiddag med Rasmus :)
 
PUSS

Go ahead and smile

Föreläsning idag 8:00-10:30, föreläsaren orkade inte mer, ;) sen hem för lunch och serier innan tacos på kåren, fint häng med bra människor och många skratt. :) jag gillar mina vänner!  Fick även höra Rasmus sjunga ikväll på kareoken för första gången sen hösten 2010, han är duktig :)  
Lite tankar på förra tacokvällen hanns med, jag förstår inte hur jag kunde det låta gå så lång tid men ändå så kort tid, den tiden behövdes för förståelse och hålla ihop mig själv men ibland känns det som att den tiden aldrig varit. Jag tror att det idag blev ganska tydligt att saker är annorlunda och att gruppen av människor har utökats med otroligt bra människor och jag gillart!   Att få flashbacks och minnas den där känslan av att man får ont i hjärtat och hela kroppen ikväll var dock inge kul.. 
 
Nu är jag hemma igen och ser framemot en kväll ensam med ostbågar och film. Passar mig som handen i handsken idag! Är trött efter veckan som gått och efter alla skratt ikväll, ska sova som världens gris inatt!  
Imorgon blir det plugg på dagen och sen ska jag hänga med storebror imorgonkväll med kött till middag i någon form och förmodligen en massa prat, youtube och film precis som vanligt. :) Trots att det blivit en vana för oss så är det otroligt underskattat och sånt som behövs minst 1 gång i veckan, och jag uppskattar tiden vi har tillsammans otroligt mkt!  
 
Stör mig lite ibland också på att jag alltid är buddy-buddy med alla killar, att jag är den där kompisen och grabben. Jag ÄLSKAR att vara en av grabbarna och att killarna alltid kan prata med mig på ett naturligt sätt och gillar och uppskattar mitt sällskap. Men ibland hade jag önskat att killar såg mig som en tjej också, en som är sådär mjuk, kramig, får sitta i folks knä, som får låna folks tröjor osv.   Men bara ibland. 
 
PUSS

Taco

Det är dax för en tacokväll på kåren med tacos och kareoke, toppen! Fina vänner och många skratt väntar :) big lök! 
Tänker lite tillbaka på tacos som var sist, en bra taco och en sorgsen taco.  Men nog om det, mot bussen, maten och fint sällskap :) 
 
PUSS

Den som aldrig säger nej

De som känner mig vet att jag är extremt dålig på att säga nej, säga ifrån och säga stopp. En av anledningarna till allt det är förmodligen att jag är rädd för att folk ska bli sura, sluta höra av sig eller inte vilja umgås med mig längre om jag bangar/säger nej för mkt. Det är en ganska befängd tanke med tanke på att jag vet vilka som alltid kommer att stanna hos mig och jag vet också att det är hälsosamt att säga nej emellanåt, jag bryr mig dessutom väldigt sällan om vad andra tycker och säkert efter hösten 2012 så skiter jag fullständigt i andra och litar på magkänslan och det som känns rätt och bra för mig. Men ibland kan jag slita med det där att säga nej; jag tar på mig alldeles för mkt och hjälper folk med saker och ting innan jag egentligen gör det jag ska själv , jag har alltid satt mig själv sist och mina behov och känslor bortser jag ifrån alldeles för ofta. Jag är långt ifrån så självisk som jag borde vara.

Att hjälpa andra och att finnas för dem på olika sätt är något som jag värdesätter och gör att jag känner mig värdefull, att jag gör något nyttigt och som senare kommer att löna sig på ett eller annat sätt.

Däremot är jag fullt medveten att jag måste lära mig säga nej, när jag känner att jag inte orkar, att det får vara nog eller när jag inte vill. Men hur lär man sig det efter att ha varit en av de mest givmilda, generösa och omtänksamma människorna man känner och varit det enda sen man kunde prata och fungera? Lär man sig bara genom att vara hård och säga nej fler gånger än man säger ja, eller lär man det sig efterhand?

PUSS

When you say nothing at all

Föreläsning 8:30-11.30 idag med en humor som var extremt låg då man skrattade åt borgen brinner, pocahontas och åt drinkar på kåren.. herregud! Det är dax för lunch här hemma hos mig nu och sen blir det städning och plugg innan jag blir ledig, det är nog i princip då som kvällen kommer. :p

Känns bra att ha helgen planerad innan den ens börjat, fredag med föreläsning, plugg och tacos på kåren, lördagar och söndag är det två olika middagar som ska genomföras. En med kött och en med kycklig :) Tipp topp! En del plugg ska hinnas med i helgen också.

PUSS

Go tell it on the mountains

Somnade ganska tidigt igår ändå trots att jag varit ledig idag, skönt!  Spenderade en stor del av kvällen med att plugga och spela Candy Crush och sen ville Hiddy ha mat så fick slå upp portarna och mata henne lite, så gärna så! :p   Sköter tydligen en restaurang här på Dalvik med vissa som är mer stammisar än andra, restaurang Jonsson kanske? Kanske blir en vinnande koncept med mjölk till varenda rätt. ;) haha. 
 
Idag tog jag sovmorgon och sen har jag spenderat dagen med att plugga och ska fortsätta på den linjen en stund till innan jag avslutar kvällen med House innan jag släcker lampan.  Imorgon är det dax för föreläsning igen 8:30-11:30 och sen har jag planer på att städa min lägenhet.. var faktiskt ett tag sen så det behövs! 
 
PUSS

I wasn't jealous before we met

Fick pröva mina engelskakunskaper igen när jag var coch åt Robert igårkväll, fint det!  
Däckade sedan efter kvällsmat i min säng strax efter 11, skönt.  När alarmet ringde strax innan 7 kändes det därför helt ok att gå upp, trots att jag inte varit vaken så tidigt sen i september..  men jag vaknade pigg och glad och var ganska taggad för föreläsning på ett konstigt vis!   Föreläsningen med Jönköpings skogsmulle nr 1 var halvintressant trots att hälften av klassen typ sov, men att börja innan 9 är faktiskt inte idealiskt. Intressant diskussion om spinning i pausen, särskilt när alla är trötta, de som håller i spinningen bara låtsas som att de är duktiga och tar i lite extra och ökar motståndet trots att de inte gör det ;p herregud. 
 
Handla på Netto med Rasmus och Robert och sen hem för att vara allmänt duktig och effektiv. Eftermiddagen har spenderats med att laga korvstroganoff, tvätta och plugga. Väldigt bra för att vara mig må jag säga med tanke på hur pass omotiverad jag var när jag kom hem :p  har hunnit dricka 3 koppar te idag också.. nicht gut! 
 
Att vara glad hela dagen har varit awesome, så därför fortsätter jag att plugga en stund till medans ångan ändå är uppe och när boken är intressant :) 
 
och vet ni? Även om det är kallt som ett isbjörns rövhål vissa dagar nu så väntar våren runt hörnet!
 
PUSS

You cannot control everything

Lördagskvällen hos Robert var trevlig med mat, p3-galan, prat och skratt. :)  Dock kunde jag inte sova så kollade klart Gossip Girl, sett alla säsonger nu och chocken vem som var Gossip Girl, herregud! Ganska logiskt ändå när man vet men samtidgt så var det en stor chock..  
Gårdagen spenderades först med prat med Hiddy, sen kolla Hypnotisören med henne och Robert och sen drog jag hem till Rasmus och såg x-antal filmer och mest bara sällskapade varandra.   " Seglat ngt på sistone?"  herregud! 
Mitt kontrollbehov börjar släppa på sig när det gäller vissa saker, vissa situationer och vissa människor, det är ju konstigt att vissa saker tar längre tid ibland och är så mkt lättare i andra situationer!   Finns det ens ngn spärrar kvar snart? Tror knappt det.. 
 
Efter 1.5 timmes sömn imorse var det dax för kursstart i historia 1-30. Verkar vara ett gott gäng som ska läsa historia då man vet vilka typ hälften av människorna är, det känns stabilt! :)  känns bra med ngt seriöst igen och att vara lite mer i skolan och få lite mer struktur! Gott :) 
Just nu är jag sjukt seg och är hemma från kursstarten, blir att plugga lite idag på eftermiddagen inför föreläsning imorgon.  En massa vatten får hålla mig vaken i eftermiddag känner jag, blivit för lite av den varan de senaste dagarna. 
 
PUSS
 

Ask and you shall recieve

Det är fantastiskt att inse att de man gör för andra människor, det kommer tillbaka förr eller senare. Igår var en sån kväll och jag är otroligt tacksam för kvällen igår. 
Igår var det förfest hos Elin med fina människor där det blev extremt högljutt vid vissa tillfällen men vi hade skoj, hade mina bästa vänner på samma ställe och andra fina vänner också, bäst! :)  Vägen till bussen var en aning, konstig och sen in på kåren, de första 2 timmarna på kåren blev ganska kaos. Det var evigheter sen jag var så full som jag var de timmarna men jag antar att det var min tur. Tacka gudarna för Emma, Pohl och Rasmus, som fanns där, hämtade vatten och bara var tillsammans med mig i omgångar!  
Igår märkte jag hur mkt som har förändrats under hösten och hur man prioriterar annorlunda, och hur otroligt glad det gjorde mig att ha Rasmus med sig hela kvällen, och att när jag bad Emma hämta Rasmus så var det ingen fråga om det var han jag ville ha där utan på två sekunder så fanns Rasmus vid min sida. Utan att ens fråga varför utan han bara var där, höll mig i handen, lät mig prata och lät mig samla mig. Det gjorde min kväll att veta att det är så pass lätt, att man får begära vissa saker från folk och att det är så pass självklart och jag är oerhört tacksam för att de alla tre fanns igårkväll utan att döma, utan att ifrågasätta och utan att tveka! 
 
När det värsta var över ( efter i princip 1.5.-2 liter vatten ) så var det dans för fulla muggar och 5 6 7 8 hanns med och det gör mig alltid lika glad. :)  tog bussen hem vid halv 2 tillsammans med Hiddy och Emma och tanken var att jag skulle försöka sova. Upptäckte dock att min höft fått sig en ordentlig smäll på ngt konstigt vänster så somnade inte förrän strax efter halv 4 imorse och som vanligt så sover jag konstigt efter en utekväll.  
Idag är jag extremt seg i kroppen med blåmärken på musklerna men jag mår fantastiskt bra och ler åt vissa saker igår samtidigt som jag vet att det blev alldeles för mkt. En kebabtallrik har förtärts och planen är att stanna hemma ikväll istället för att dra till kåren, jag mår inte dåligt men jag känner att två kvällar denna veckan får räcka. Istället ska jag träffa Robert och hänga och käka mat för första gången på länge, behöver en sån kväll idag känner jag med bara Robert. :) 
 
PUSS 

and I love you

Jag är just nu inne i en period då jag är väldigt beroende av sällskap, jag har väldigt svårt för att vara ensam och ha en kväll bara för mig själv. De senaste 2-2,5 veckorna har jag haft 1 kväll då jag varit ensam och det var i tisdags. Jag har varit beroende av sällskap ända sen i augusti och det verkar inte sluta heller..   Jag är fullt medveten om att jag behöver tid för mig själv men just nu går inte det tyvärr. 
 
Igår var inget undantag, trots att jag var dödstrött så spenderade jag ett par timmar med fina Sabine, prat om Norge, jul och nyår och resan och hur våren kommer se ut för oss båda. Hon är fin hon! :) 
Spenderade sen ett par till med House och sista säsongen av Gossip Girl. trevligt! 
 
Det är mäktigt att höra de 3 finaste orden i världen, att få höra dem utan att du har sagt dem först. I förrgår var första gången en person sa dem först till mig, vi har sagt det för men det var första gången jag fick höra det först och det har etsat sig fast i huvudet på mig och får mig att le, himla fint! :) 
 
Ikväll blir det inflyttningsförfest hos Elin med fina människor och sen blir det en kväll på kåren igen! Toppen :) Det är många som tar examen idag, herregud det skrämmer skiten ur mig att det bara är 2 år kvar till min egen.. 
Det är många människor som ska ut ikväll iaf och det blir awesome!  Träffa människor man inte träffat på ett par veckor, hur bra? :) 
 
PUSS

Now it's you and me on a winning-streak

Bra kväll igår med en mysig förfest hos Rasmus med musikquiz, alkohol och skratt. Trevligt värre. :) 
Sen kåren, med intressanta inslag för att säga det lätt. Bugg ggr 2, mitt ego boostades vid ett antal tillfällen under kvällen vilket är himla ovant men välkommet, en massa skratt, en del alkohol och en massa massa kramar och fina ord som sades till en. De där 3 små orden yttrades igår igen, ngt jag var ganska oförberedd på men som var himla välkommet, blev en aning rörd om jag ska vara ärlig, ett par ord som egentligen sägs och hörs alldeles för sällan, men himla välkommet när det händer. :)  världens längsta kramar hanns med under kvällen också till både höger och vänster samt pussar på kinden, och att se Hiddy igen, herregud! Vi kunde inte sluta kramas, att se henne le igen och höra henne säga, "Jag har saknat dig så sjukt mkt, jag har glömt hur vacker du är", finaste!   Tror aldrig jag har hört tidigare att jag är vacker, älskade Hiddy <3 var två sekunder ifrån att kyssa ngn igår som jag absolut inte ska kyssa, tjena. Bra där Sara!  Kvällen fick sluta vid strax innan 1 igår av ett antal anledningar, kvällen slutade i en taxi med att hålla ngn i handen hela vägen hem och efter två kramar gick jag hem och sov.   Himla bra kväll på kåren även om de flesta gick hem alldeles för tidigt! 
 
Sov oroligt hela morgonen då jag vred och vände mig från sida till sida, tänkte alldeles för mkt på kvällen igår och låg och log för mig själv åt flera saker :)  Opponering vid 13 idag, sitta med och lyssna på andras uppsatser och diskussioner och träffa Sandra och Sofia lite, trevligt! Fikade sen med de i klassen som var där, myspys. Gött att se Sandra och Sofia igen och prata lite med dem.  
 
Ikväll kommer Bine och joinar mig en stund, trevligt!  Passa på när hon lämnar Norge ett par dagar för opponering. All tid med henne är välkommen :) 
 
PUSS

Turn it up

Spelar högre musik än vad ngnsin gjort tidigare och det är awesome när man har riktigt ljud som funkar, halleluja!
Är galet taggad inför ikväll och det här kommer bli awesome :D Ta på sig ovven för första gången i år och för första gången på 5 veckor, hur bra? BÄST!

snart blir det Mökkaman!

PUSS


Bara kööööööööör

Växlade tillbaka pengar på forex igår och fick en hel del pengar från Gran Canaria tillbaka, sjukt gott!  
Resten av kvällen spenderade jag med en massa serier som jag missat när jag var borta och har även börjat kolla House från början, har aldrig sett alla avsnitt så tyckte det var dax nu. Även om det kommer ta grymt lång tid att se alla säsonger då det kommer bli en hektisk vår och tiden jag kommer få över bortsett från skolan och kåren kommer jag att spendera med människor = Växjö får vänta på sin tur.   Tråkigt men sant, har ingen behov av Växjö speciellt mkt just nu. Dock åker jag till Växjö första helgen i Februari för att årligen gå på revy, äta mat och träffa släktingar jag bara träffar en gång om året.  
 
Idag bestämde sig mina grannar på övervåningen att spela bowling över hela golvet igen, alltid lika underhållande. Är alltid lika rädd för att golvet ska spricka och att jag får ett klot ner i min lägenhet.  Inte för att jag vet om de spelar bowling eller ej, men det låter verkligen som att de rullar stora klot/kulor över hela golvet.. 
 
Ikväll blir det att äntligen ta på sig den röda ovven igen och mysa runt med fina pedagoger och andra fina studenter på kåren!  Förfest hos Rasmus för första gången på jag vet icke när är det dax för ikväll och det blir awesome :) Det blir lite all-in ikväll som gäller, ska inte vara i skolan förrän ev 13 imorgon så det är chilledill!    Får Rasmus med mig på den fronten idag också, var alldeles alldeles för längesen så det blir awesome :)!  Pohl lär haka på också tillsammans med många andra, toppenbra! 
 
Nu blir det lite House innan mat och iordningfix. Simon joinar oss ikväll också, bra! 
 
PUSS
 

Idrottsgalan 2013

Igår var det idrottsgalan som sagt, en gala som var sämre än de senaste åren. De märks att de sparar in pengar när humorn stås för av programledaren Rickard Olsson.. vilken besvikelse!    Men rätt personer fick pris tycker jag iaf och det finns rättvisa i världen! Zlatan fick inte Jerringpriset, tack gode gud :D  Zlatan är en fantastisk fotbollsspelare absolut men jag är extremt trött på honom och trött på att det ska vara så självklart att han vinner allt jämt.. 
 
Men det var en mysig kväll iaf tillsammans med Sanne, mkt prat och bara tid tillsammans som den gamla goda tiden på Västgötagatan, tid som jag saknat väldigt mkt!   Kyckling-pastasallad blev det också med min goda vitlökssås, mums!   Fick också min första gröna mjölk sen jag åkte till Gran Canaria, första glaset var himmelskt. :D 
 
sen kollade jag de 2 sista avsnitten ngnsin av Merlin, ett väldigt konstigt avslut måste jag säga. Ganska frustrerande faktiskt men fint på ngt sätt. 
Idag ska jag enbart åka in till forex och växla tillbaka lite euro, skönt att växla tillbaka då man fått pengar över. :) Sen ska jag läsa Sandras uppsats inför en ev opponering på torsdageftermiddag.  Blir nog en bra dag det här och det kändes jäkligt gött att vakna upp och veta att Sanne sover i samma lägenhet som mig, alltid lika mysigt när man vaknarmed ngn som sovit här. :) 
 
PUSS

Home is where your heart is

Att komma hem i lördagsnatt var underbart, även om det var djävulst kallt med minus 6 i jämförelse med 24 grader på Gran Canaria :) fina sms på bussen hem, fina telefonsamtal och bra musik i öronen, det gör att det är lättare att komma hem då man vet att man varit saknad!   Somnade världens godaste i min egna säng strax efter halv 5 på morgonen, gött!   Tvättade världens tvättbärg innan jag drog hem till en saknad storebror och hängde. :) catchade upp, fikade, så ska det låta och musik, toppen!   Det är något särskilt att prata med folk man inte träffat på ett tag och om saker och ting som har hänt.  
 
Idag är jag grymt seg trots extremt många timmas sömn, vaknade med huvudvärk. INTE OK! Har sluppit den i 1.5 vecka nu. Förstår inte varför den måste komma hela tiden.. 
Har iaf mailat både Zlatan och Mattias och fått reda på mer info om min c-uppsats då den inte är klar dessvärre. Men har gott om tid att fixa den innan nästa tillfälle verkar det som vilket känns otroligt skönt. Nu kan jag andas igen!   
 
Ikväll kommer Sanne och kollar på idrottsgalan tillsammans med mig och äter kycklingsallad, toppen! Var alldeles för längesen vi sågs nu.   Den här veckan är det dessutom vårinspark, så då blir det en hel del kåren och en hel del mys och häng med de finaste pedagogerna i världen. :) BIG LÖK!    
Våren 2013 ser väldigt lovande ut just nu och jag gillar det, väldigt mkt. Allt blir bättre än skithösten 2012.  
 
PUSS

Tja tja bloggen

Det är Robert "Bolmapo" som är kvällens gästbloggare idag. Jag, Sara AK Lökerskan, (namn som kom till redan innan resan) och Joche är påväg hem till Jönkan efter att ha tillbringat en vecka i pussyns förlovade land. Kan rapportera att eran lökerska har levererat på solsken, drinkar - oxfilé, pasta och hotellfrukost - anekdoter, sömn, melonas och mer därtill. BIG LÖK! Hon har även lyckats hålla sig borta från sin kära leksak ett tag, vilket ni vet inte är någon enkel uppgift för vår lökerska, klapp på axeln. På tal om lökerska så såg vi också en "riktig" sådan på stranden idag. Jag och vår lökerska kunde inte slita våra blickar från kanonerna. Men gladast blev hon ändå när hon fick lämna flyget och dricka sin mjölk.
Gracias people! :)


Playa del pussy

Godkväll alla glada! Sitter på bussen från Arlanda till Jönnet nu, strax efter 04:00 är vi hemma i Jönköping och det ska bli förbannad skönt att få sova i sin egen säng igen, ha sitt eget badrum och sin soffa! Vi har haft en underbar resa med sol, bad, cola, drinkar, skratt, god mat och kortspel. :) magiskt! Kan ju säga att resan spårade ur på ett antal saker vi gick runt och sa heeeela tiden, kan ju säga att hela resan mer eller mindre handlade om pussy; pussy riot, playa del pussy, Joche, lökerskan, bolma pååå och bolmapo och en massa massa mer! Jisses..
Gott att jag skiftar färg lite också, jag skiner åtminste inte i vitt längre ;) haha.

Hade en fantastisk födelsedag med fin väder, lyxfrukost av bästa Robert och en extra snäll Jocke :) lyx att kunna sola på sin födelsedag mitt i vintern!
Är imponerad över att jag och Jocke har lyckats hålla sams hela resan också, stor eloge till oss! Även om det varit halvkärvigt på sina ställen.
Som vanligt har jag även fått en del insikter och svar på ett par tankar under resan, big like!

För de som tänker på min flygrädsla och undrar över den så kan jag ju säga att resan dit gick bra då jag totaldäckade på planet efter alldeles för många vakna timmar, 4,5 till 5 timmars sömn, magiskt!!! Resan hem gick dessvärre inte riktigt lika smidigt då jag blev tårögd vid starten och var riktigt orolig och fick påminna mig själv att andas.

Tusen tack till alla som grattat mig också, det gjorde min dag! Vissa var väldigt oväntade vilket var väldigt välkommet :) tusen tack!

Nu är det drygt 4 timmar kvar till hem och det ska bli skönt att komma hem på sitt sätt med vardag, MJÖLK, nattrutiner, vårinspark, historia 1-60 hp och att träffa alla fina människor igen som jag saknat alldeles för mkt! <3

PUSS


Vi drar dit palmerna bor

Gårdagen var fin; JVM och stämma av med Robert inför resan och sen drog jag hem till Rasmus för årets första Fajitasmiddag! :) Fajitas, youtube, skratt, filmen "Efter plugget" och födelsedagspresent, fina grejer :) fick den mest omtänksamma födelsedagspresenten jag någonsin fått, jag hatar presenter men ngn har lärt sig skillnaden på present och present. Så länge det inte är materiella ting så är det ok och när man tänker till och blandar humor och omtanke :) tack snälla Rasmus!

Halv 4 gick jag därifrån och somnade direkt helt utslagen.
Idag är dagen D; jag, Robert och Jocke drar till Arlanda och sen 07:30 imorgon till gran canaria! Sååå awesome :D. Hörs om drygt 1 vecka!

PUSS


Will we ever say the words we're feeling

Fortsättningen på "Fifty shades of Grey" känns betydligt mer realistisk och har börjat betydligt mkt bättre än den första boken. Mina hyfsade sovrutiner håller i sig, halleluja! Somnade strax efter 1 igår, gött. 
Drömde om att jag glömde min resväska på Swebus inatt.. ngn som tänker lite för mkt på resan just nu? Trore.. sjukt att vi åker snart. Har inte riktigt greppat att jag ska sitta i ett flygplan IGEN efter enbart 6 månader och jag avskyr att flyga, det värsta jag vet.  Men jag har Robert med mig, då löser det sig, man klarar allt så länge man är två!
 
Idag har jag tvättat och packat det som går att packa, hoppas det blir bra! Har dock inte vägt väskan, men då jag inte har något knappt i handbagaget så kommer det att lösa sig. Som vanligt kommer jag ha alldeles för mkt grejer med mig, det där med att packa smart har jag aldrig lärt mig. Särskilt inte när mamma inte är här och hjälper mig. :p    Har även lagat lite mat, matlådor, bra! 
 
Resten av kvällen spenderar jag med film, musik och bokläsning. Är helt slut i kroppen hela tiden nu efter jul efter all mat, träffat släkten, farit till kalmar, farit hem till jönnet och sen nu stressen över att veta att jag ska spendera 1 vecka i solen med två grabbar och flyga och allt kaos på flygplatser och liknande. Andas Sara, andas!  Livet är bra, väldigt bra t.om och resten är strunt samma! :) 
 
PUSS
 
 

1 Januari 2013

Första inlägget för det nya året, känns väldigt konstigt att tänka att det är 2013 nu.. och att jag fyller 22 om 5 dagar och att jag om 3 dagar vid den här tiden sitter på en buss påväg till Arlanda. Sinnessjukt! 
Kvällen igår var bra; trerättersmiddag med Robert, Jocke, Jockes syster Anna och hennes fästman Joakim, trevligt trevligt. :) Champange vid 12-slaget, fina samtal och sms.  vid halv 3 åkte jag och Robert bussen hem till Dalvik efter en bra start på ett nytt år.   Jag har aldrig ngr nyårslöften utan nyårsmål istället, saker jag siktar på ska hända. 2012 hade jag 4 mål, jag uppnådde 3 av dem vilket är väldigt imponerande tycker jag! :) Klarade de viktigaste vilket är huvudsaken.   Inatt satte jag 3 nya mål för 2013, hoppas det går lika bra med dem :)  
 
Idag har jag bara tagit det lugnt hela dagen och försökt att inte bli alldeles för nervös inför resan på fredag/lördag. Tack och lov behöver jag inte spendera dagen innan ensam, vänner är räddarna i nöden! :) 
Nu blir det film och sen fortsättningen i "Fifty shades of Grey". 
 
PUSS

RSS 2.0