Baby try to understand, don't wanna break your heart

Världsklass på kvällen igår!  Snack med Hiddy ensam innan Robert och Rasmus kom, alltid lika trevligt med Hiddy-tid, en vara som det bli alldeles för lite av tyvärr.. Hon är klok min Hiddy och ser saker som många andra inte gör och hennes magkänsla borde fan ha pris!  Sen kom Robert och Rasmus också och vi käkade middag i form av potatismos, fisk och kåv. Gott! Hiddy gör godast potatismos utan tvekan :) Smartare än en femteklassare, efterrätt, tecknet som var år och dar sen man spelade, När då då ,och sen Cluedo när Hiddy gått hem :) Awesomeness!   Mina vänner är fina och så är det med det. :)   Extremt skönt att träffa Hiddy lite också, det var ett bra tag sen det hände och gud vad jag saknat henne.. 
 
Robert gick sist hem vid strax efter 3 imorse, och efter mina många timmars sömn var jag inte trött så fick bli lite "Felix recenserar" i min säng. Slocknade tillslut strax efter 5. Dock är jag pigg idag trots sen natt, drömt en massa konstiga drömmar om Boda Borg, knäppt så det heter duga! Det är det fan bud på att åka till snart igen.. och Liseberg med Robert!   
Har tagit tag i mitt monsterberg till disk precis efter middagen igår, diska är dödens syssla..  Nu blir det Dracula ett par timmar innan jag ska träffa Rasmus för fajitas såklart och häng med film. Tror vi skulle ses mytologisk film, awesome! :) 
 
PUSS

Dialekt

Somnade som världens stock efter en massa avsnitt av "Felix recenserar" på Youtube. 
12.5 timmes sömn blev det inatt, snacka om att jag behövde det! 
Jag har dragit en vända med dammsugaren idag och sen fastnade jag i duschen en bra stund. Mitt från ingenstans idag hände det också, en person jag inte hört av på år och dar ringde plötsligt. Hade det varit för 2 år sen hade jag utan tvekan åkt upp till Elmia och sagt hej, men jag har lärt mig min läxa. Det är inte jag som alltid ska offra min tid bara för att ngn plötsligt har tid med mig, oavsett om det är en släkting Min lillkusin befinner sig förtillfället på Elmia under bilmässan och ville ses, jag har inte hört av honom på lite drygt 1.5-2 år och så händer det plötslgt nu..   nedutack, nog för att jag tänker på min lillkusin ngn gång ibland men vi är två helt olika personer med ingenting alls gemensamt. På högstadiet såg vi varandra i skolan varje dag och pratades, kramades och hade oss men det var ett väldigt bra tag sen. Han har sin värld och jag min, klart det hade varit kul att träffa honom men jag vägrar flytta på mina grejer bara för att han plötsligt har tid!  Lilla Macke..    Kul att prata med honom en stund dock, även om han säger att jag tappat min dialekt helt, " Du är ju knappt smålänning längre, mindre smålänning iaf. Smålänning ska man vara, annars kan det kvitta".  Om jag fick en krona för varje gång jag hört att jag tappat min dialekt, då hade jag fan varit miljonär!  Lite irriterande att höra jämt faktiskt.. 
 
Ikväll hänger jag med Robert, Rasmus och Hiddy och käkar mat och bara umgås, myyys! :) 
 
PUSS

Ullared

Grymt bra kväll på kåren där alla var satans taggade! Pohl, Emma och Elin fick tillslut köpstopp i baren, priceless. :)   Jag hade en otroligt bra kväll med fint snack med Emma, en Robert som var världens snällaste, en Rasmus som hade förfest som var mkt trevlig med kommentarer som " Det känns som jag har en snopp i halsen" och "Jag och Muhammed ska ha kundvagnsrace på Willys", herregud vilken humor..  Martin blev full som en kastrull och det är alltid lika kul och Linus likaså :p han är numera svampen!  Herregud. :) 
Vid 2 tog vi taxi hem och jag drog en Robert med mig hem för att prata en vända. Vid 4 sparkade jag ut honom :p  Har ni varit på Ullared i 2 dagar, mamma hämtade mig i torsdagsmorse och sen har vi sprungit runt där bland alla andra idioter, igår var det lugnt men idag var det ganska hemskt.. Jäkla kärringar! Dagar som idag när man är och shoppar saknar jag pappa mer än vanligt, vi är så lika på det sättet, såna riktiga män som vet precis vad man ska ha och är klar på 2 sekunder i princip, in och ut!  Han är bra på det sättet pappa .:) och mitt i allt kaos hade han varit lugn som en filbunke.  Tappade bort mamma mitt i allt över halva affären, paniken!  Men jag hittade henne tillslut och sen vägrade jag släppa henne ur sikte igen.. 
 
Körde hem och sen tog jag Rasmus med mig ensam i mammas bil och drog och storhandlade på både Willys och Citygross på under 1 timme, effektivitet! Att storhandla med mig är smidigt för jag vet alltid var allt finns och kan vara klar på typ 20-30min. Löööve it :)   Har packat upp alla grejer nu och mamma har åkt hem, dock glömde hon knäcka min rygg.. inte ok!  Får be Rasmus ngn dag istället.  
Nu kurrar min mage så får bli en låååång dusch, lite mat och sen tänker jag bosätta mig i min one-piece heeela natten och bara se film ikväll, behöver det md tanke på att jag ej sovit riktigt sen förra helgen pga tenta och inatt så snarkade mamma.. inte speciellt mkt sömn där inte. :/    Att sova i sin egen säng med vetskapen om att man är ledig är altid bäst! 
 
PUSS

Tentafest

Två dagar med tentaplugg till sena kvällen, igår var jag kvar det längsta jag ngnsin varit i skolan. Plockade ihop mina grejer vid 21 och som tur var hann jag och Rasmus med bussen, även tentaplugg kan vara kul om man gör det med rätt personer har det visat sig den här veckan. Först i måndags med skratt åt voice-overs och Inkanamn med Martin, Rasmus och Robert och igår med felsägningar, att Rasmus har torra händer och torr humor med mera med mera.  Fint det! 
Idag har jag haft huvudvärk som kommit och gått hela dagen, men att vakna med huvudvärk är inte så konstigt då jag inte åt ett riktigt mål mat förräns halv 2 idag.. jag vet att det inte är bra. Men i tentatider så blir det inte riktigt att man äter, inte jag iaf.  Tentan manglades på förmiddagen, får se hur den går. Det kändes bättre än den förra men varken bra eller dåligt, svårt det där..   Sen lite Dracula och sen lunch med klasskompisar och sen hem för att lama framför Resan till Eldorado istället för att powernapa. 
Och nu är jag galet taggad för tentafest 20 m bort hos Rasmus! Sinnessjukt :) ikväll släpper jag tentan, Dracula och allting annat och har kul med de finaste människorna i världen, gamla som nya! Ikväll är det min tur att rula världen, TRO FAN DET! :) 
 
PUSS

Tentatider

Oroligt skönt att vara ensam igår även om plugget failade totalt, var fan är disciplinen ngnstans? Under tentatider är den sämre än vanligt och det är inte ok.. min disciplin försvann ngnstans i höst runt c-uppsatsen och runt all annan skit då plugget dessvärre sattes i andra hand, men jag är sån. Nog om det! 
Smartare än en femteklasare, The social network och ett avsnitt av The Tudors blev det iaf sen blev jag dödstrött. Dock hade halva huset fått för sig att ha fest verkade det som, bas, klackskor och tjohej var det runt omkring mig, nackdelen med att vara student och bo i ett studenthus när man är trött antar jag.. 
 
Idag har jag lyckats plugga två kapitel i McKay, alltid ngt! Ska fortsatta en stund med Svenska samhället är tanken innan Mästarnas Mästaste. Imorgon blir det förmodligen plugg i skolan en stund som gäller, tenta på onsdag så nöden har ingen lag. På tal om onsdag så är jag galet övertaggad! Förfest hos Rasmus, kåren och fina människor och tentafest. Det gillas starkt! Sen dröjer det tack och lov till nästa tenta, men ingen rast och ingen vila, under påsken är det c-uppsats som gäller = ingen släkt och inget Växjö. Så får det bli i år. Men jag är inte speciellt bitter, jag trivs alldeles för bra här uppe för det. Saknar pappa och måmå och måfa dock, men vi lär ses snart ändå!    På onsdag ska man dessutom ge sig på en ny utmaning i en ny variant, Worms med en lite twist tillsammans med Rasmus innan alla andra joinar oss. Kan bli väldigt intressant! :) och jag kommer loosa så jälva hårt, men man eller mus är det som gäller och jag är alltid man! 
 
PUSS

Dynastier och storhetsvansinne

Hur rättvist är det av företag att skicka snygga och trevliga killar till att knacka på dörren och förbättre elavtal? inte ok..  Det ledde till ett förbättat elavtal och en Sara på bra humör, bra det iaf! 
Kvällen igår var magisk, 10 timmars häng med Robert :) 3-rätters på Jensens, 2 filmer, massa prat i en salig blandning med seriösa idéer och skämt om dynastier, kungar och storhetsvansinne när vi plötsligt både är grundare för saker och ting och regerar över mer eller mindre hela Europa :p humor! 
Längesen det blev en helkväll med Robert, det behövdes kan jag ju säga! Bara att få skratta, höra hans knäppa idéer och berätta mina knäppa idéer och tankar, priceless. :) finaste vän! 
 
Kvart över 5 imorse var jag hemma igen och slocknade gott som fan. Idag sov jag alldeles för länge med tanke på att jag är i desperat behov av att plugga. Får bli tidiga morgnar från och med nu fram till tentan på onsdag! 
Plugg står på schemat idag och sen ska jag ha en skön och avkopplande kväll för mig själv, åh vad jag älskar att jag har börjat uppskatta att vara själv igen, så skönt :) 
 
PUSS

Dö din fan

Avslutade ondagen med att se "The Tudors" i ett antal timmar, toppen!
Igår var det föreläsning på förmiddagen om Sveriges Stormaktstid, gött :)  Sen drog jag hem och såg Sveriges Historia och "The Tudors",  Sen kom Rasmus och vi gjorde hembakadpizza som var sjukt gott och så såg vi hockeyn samtidigt. Frölunda lever men dessvärre är säsongen för mitt älskade HV dessvärre slut.. bara att ladda om för säsongen 2013/2014 och hoppas att Frölunda tar hem guldet i år istället! 
Vi lamade sedan med "När då då" och Jonas Gardells show "Livet", herregud vilket humor!  Killekill, dö din fan!  Som jag skrattade, sinnessjukt! :) 
Vid kvart över 2 var jag ensam igen och jag slocknade väldigt gott i min säng, höll på att somna med mobilen i handen, heja mig!  
 
Hade en mardröm natten till igår också, om val. Varför är det alltid det jag får mardröm om nuförtiden? Och att dessutom personen som bad mig välja skrattade mig rakt upp i ansiktet, så inte ok. Ond människa du är emellanåt, jag kommer aldrig ngnsin välja, varför kan inte mitt undermedvetna eller människor runt omkring mig fatta det? 
 
Idag väntar plugg, sen ska jag träffa Robert och äta midddag och se film. :) toppenbra!  Är riktigt jäkla seg idag och jag sov som världens stock inatt, magiskt!   Nee, nu blir det sen frukost/lunch och sen in i böckernas värld. 
 
PUSS

Heartbreak warfare

Avslutade dagen med Robert en stund, att skratta åt gamla bilder, förena nytta med nöja och att se att avsnitt om Vasatiden på Sveriges Historia. Martin Timell och Dick Harrysson, vilken kombo och vilka stjärnor!  Sen såg jag två avsnitt av serien "The Tudors", otroligt fascinerande serie och jag är totalt fast.. Henry VIII har varit min favoritkung genom alla tider ganska länge nu men har återupptäckt honom lite iochmed historiaföreläsningarna, bra skit! :) 
 
Inatt sov jag som världens stock i nytvättade lakan och mötte på förmiddagen upp Rasmus och Hiddy vid bussen. Rasmus och jag käkade sen lunch på Chili-Thai, maaaat! Fascinerande att de som satt bredvid oss satt och pratade högt, vitt och brett om deras sexpartners och all drama i deras kompisgäng, herregud, humor! :p
Vi begav oss sedan till skolan för att plugga, hur det gick med plugget kan diskuteras men jag fick iaf undan lite saker jag var tvungen att göra, såsom att skriva över anteckningar och så vidare och sen läste jag om alla anteckningar jag gjort hittills, ngt gjort iaf! 
 
Nu är jag hemma och fryser som ett as, jävla snö!  Därför blir det strax en dusch, mat och sen "The Tudors" fram till läggdags, awesome!  Nytta med nöje, England (Y)   Imorgon har jag väckningstjänst, hoppas att storebror inte svarar i telefonen så jag får gå in och hoppa på honom! :p  Har man fått tillåtelse så har man!  Stormaktstiden vaknas på föreläsningen på förmiddagen imorgon, så jävlar awesome, som jag längtat :)
 
PUSS

Highway to the dangerzone

En dag då jag fixade med lite praktiska saker som behövs göras, såsom planering, söka sommarjobb, fylla på busskort och plugga.  Efter en dusch spenderade jag ett par timmar hos finaste Robert med prat, skratt och tvtittande i salig blandning. Den pojken asså, med glimten i ögat och som gör mig så satans förbannat glad jämt, love it! :) 
Avslutade kvällen med kvällsmacka och "Mästarnas mästare". 
Idag var det föreläsning på förmiddagen och turligt nog har jag inte fått ngn djupsömn inatt, hade jag fått det så hade jag varit dödstrött då jag hade problem att somna..   Tacka gudarna för att föreläsaren slängde ihop dagens två föreläsningar direkt efter varandra och snabbade på lite istället för att bryta för lunch emellan!  Därför är jag redan hemma 2.5 timme tidigare än beräknat = städning och tvätt ska göras innan plugget tas itur med. Kul tisdag!   Men sånt är livet. :)   Har haft pappas ( och Rasmus också för den delen ) musik i öronen idag och nu i högtalarna, Sabaton körs igång för fullt och idag är en sån dag, behöver starka trummor!  Sabaton är bra :)  saknar pappa en smula också, var alldeles för längesen jag träffade honom nu och pratade med honom också för den delen, inte träffat honom sen julafton.. grymt längesen! 
 
Imorgon spenderar jag dagen med lunch med Rasmus på Chili-Thai och sen drar vi ett pluggryck efter sen på skolan, awesome!  Plugget ligger inte riktigt i fas just nu dessvärre men det får lösas, gött att historia är ett sånt ämne dock att det finns huuuur mkt filmmaterial som helst på det mesta som han pratar om, iaf om man ser till vad som hände i Europa på 1500-1800talet :)  
 
bjuder på en mysig låt som jag återupptäckt en smula!  
 
PUSS
 

All I ask of you, is don't write me off just yet

Gårdagen spenderade jag med att se Les Miserbles, det var en en bra film men en aning för lång och jag är besviken på Russel Crowe tyvärr.. inte bra!  Jag spenderade sedan min kväll med Rasmus då vi nostalgitrippade med Worms och åt plättar. :) Har börjat lära mig äta pannkakor, iaf Rasmus, Roberts och Jockes. Grabbar kan!  Rasmus är nog godast dock  strax före Robert.   Efter en massa massa recensioner av Felix på youtube drog jag ham vid halv 3 imorse, jisses. 
Det har varit mkt Rasmus de senaste dagarna, men man måste faktiskt ta igen förlorad tid då vi inte kunnat umgås så mkt det senaste pågrund av "Kvarsittningen".  
 
Idag är jag därför ganska seg men jag MÅSTE plugga och då menar jag verkligen MÅSTE.. det är tenta om ca 1 vecka och just nu känns det alldeles för nära och det jagar mig i rumpan. Dessutom ska jag söka sommarjobb idag, den tråkigaste sysslan i världen men jag har skjutit upp det alldeles för länge.. 
 
Det här får mig åtminstone på bra humor, imponerande på många plan! 
 
PUSS
 

Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här

En bra kväll med storebror igår med Glee, tv, lekande i Google Earth och bra om saker och ting som vi missat de senaste veckorna.Rasmus visade var han har bott innan han flyttade hit, var hans släktingar bor och historier kring det, underhållande!  Det är trevligt att glänta på dörren ibland, det är en av de sakerna som är intressant med människor som berättar saker i omgångar, att man stegvis kan öppna dörran in till de djupaste känslorna, tankarna och minnena. Man skrattar och blir rörd om vartannat med såna kvällar, då man får ta del av saker man aldrig trodde att man skulle få, ovärderligt! 
 
Efter ha skrattat åt "säg mu till livet" och ett avsnitt av Gejmtajm med natthumor så blev jag ensam strax efter 2. Däckade i sängen vid 3 och sov som världens gris hela natten, helvete vad jag behövde sova! Kommer inte ens ihåg vad jag drömt och det är väldigt ovanligt! 
Har spenderat dagen med film och plugg, bra lördag. Dagen imorgon kommer förmodligen se likadan ut då det är tenta om 1.5 vecka igen, jäkla kurs just nu!  Men sånt är livet, därför är sömn, plugg, film och människor det jag lägger min tid på just och det känns ganska bra ändå :)   
På tal om film, nu blir det filmen "Music and lyrics" med Hugh Grant och Drew Barrimore innan jag somnar ikväll. Mys! 
 
PUSS

Val

Ibland kan jag fundera på det här med val, varför gör vi de valen vi gör? Och varför gör människor olika val? Väljer dem efter huvud och taktik, eller går dem på magkänsla och hjärta? Väljer dem det självklara, säkra valet? Eller väljer dem utmaningen, det tuffare valet som faktiskt kan bli bättre i slutändan med facit i hand?  Att välja är aldrig lätt, emellanåt är det ett rent helvete att göra vissa val och att dessutom hålla fast vid dem.  Jag ångrar aldrig mina val, jag är stolt över valen jag gör och över att jag vågar ta vissa beslut i ett visst sammanhang. Trots att människor inte alltid tycker att jag gör rätt val så håller jag fast vid mina beslut, det är jag som ska leva med dem och ingen annan! Därför kan det vara oerhört frustrerande när folk ska lägga sig i och tycka och tänka om saker de inte har med att göra. 
 
Dessutom har jag funderat på det här med människor man kontaktar när det är något man vill berätta, något man behöver hjälp med eller bara vill döda lite tid. Vem kontaktar man då? Jag har alltid haft personer som jag konaktar vid ett visst tillfälle, ofta olika personer för olika ändamål. Den senaste tiden har jag dock börjat sammanfläta mina saker jag behöver prata om till ett fåtal personer, som jag vet att jag kan prata med vad det än gäller. Den kontaktlisan är väldigt kort och väldigt basic, just nu är det 6 personer på min lista om man inte räknar med min mamma och min måmå. Mer än hälften på min lista är grabbar, föga förvånande.   Men det är lite intressant att veta att av de personerna på min lista så är jag en av de personerna som de tillbaka kontaktar först, vissa av dem den första. Vilket är alldeles magiskt!  Tänk att få ha en person eller flera personer som du har tilltro till, lutar dig mot och som aldrig sviker dig? Och dem anser att du gör precis samma sak för dem!  
 
Det var veckans, kvällens och helgens visdomsord.   Nu blir det plugg innan storebror dyker upp!
 
PUSS
 

I wasn't looking for this but now you're in my way

Bra kväll igår med häng med Rasmus med fajitas, "Efter plugget" och prat om sittning och annat tjafs, toppklass! :) 
Vid halv 12 gick jag hem och somnade som en stock.  
Föreläsning med en person idag som jag utan tvekan hade velat ha som lärare på högstadiet, även om ToffelAnders som jag hade på högstadiet var underbar på sitt sätt. :)  nu är jag hemma och ska strax äta ngt. Planerat in en Ullaredstripp med mamma under skärtorsdagen-långfredagen med min kära mamma, första gången jag drar till Ullared, kan bli intressant! Särskilt med mamma, haha!   
 
Idag ska jag plugga = se "Elizabeth:the golden age" och läsa McKay. Ikväll hänger jag med min bästa vän igen, :) Helgen känns väldigt välkommen och då ska jag sova och PLUGGA! 
 
PUSS

Kvarsittning

Avslutade min tisdag med Svärdet i stenen, mysigt att kolla gamla disneyfilmer ibland!  Igår var det redovisning eller vad man nu kan kalla det, hade sån otroligt lust att säga "håll käften" hur många gånger som helst då examinatorn pratade bort 90% av tiden.. inte ok!  Sen till Emma för lite häng och sen sittning tema "Kvarsittning", en bra sittning med humor på rätta stället och mina otroligt duktiga vänner Rasmus och Hiddy, grymma! :) kul att se.   
Sen såg vi slutet på Hv-Linköping, Hv vann med 6-0, GRYMT!   Nu tar vi guld! 
Kåren ett par timmar sen, åkte hem vid 12 dock, var trött och hade migrän. Men fick krama lite på Rasmus och Hiddy innan dock, stjärnor :) Världens bästa dröm inatt med en massa sång, överraskningar och humor, fina grejer och jag hade gärna fått drömma klart!   Idag var det besök på arkivet och sen har jag ätit en mysig lunch med min finaste vän Robert, buffe och matkoma på det.. herregud!  Mycket skratt undertiden gör susen :)  
Nu ska jag strax hoppa in i duschen en vända och sen ska jag antingen se en film eller plugga, vet inte vad som känns mest lockade just nu faktiskt.  Ikväll hänger jag med bästa Rasmus för första gången på 1.5 vecka och käkar mat och pratar. Och det blir magiskt! :)  
 
PUSS

Ovven fick en makeover

Godkväll! Efter en mer eller mindre jobbig natt med lite sömn så var det föreläsning imorse med mkt prat om Englands inblandning på 1500-1600-talet med Europas kungar. :p  väldigt intressant. Saker jag visste och nya grejer, alltid en awesome mix. Chocken hur England blandas in ibland, jag säger då det.. 
 
Annars har jag gett min ovve en makeover idag då jag flyttar runt på min märken, tidsfördriv jajamen! Vill man inte plugga så kan man hitta alla möjliga ursäkter, min ovve behövde vårstädas och jag ville pyssla lite ;) så jävlar typiskt dock att mitt liv tog slut mitt i så tvingades vandra iväg till konsum för 3:e gången idag.. så fail!
Har läst ett par sidor i mcKay och mer kommer det bli efter ett telefonsamtal med min kära Johanna och efter kvällsmacka.  
 
Imorgon är det redovisning i skolan av fältuppgiften och sen blir det umgås med folk innan det blir kvarsittning kl 18, så awesome! :) Sen blir det kåren en stund efter. 
 
PUSS 

Moulin Rouge

Efter min Taylor Lautner-dos igår och efter måånga skratt på fb-chatten så somnade jag som en stock. Har spenderat dagen idag med att tvätta, skriva fältstudieuppgift och göra matlådor. Gött! Nu håller jag på att kolla Moulin Rouge, en av 2000-talets bästa filmer!  Ewan McGregor är strålande och humorn awesome, musiken ska vi ju inte ens tala om.. :) Come what may! Alltid lika bra :)  Ska läsa igenom fältstudieuppgiften en gång till och skicka den. 
 
Det har varit riktigt segt att plugga idag efter en sån skön, ledig och rolig helg. Men imorgon är det föreläsning igen och då gäller det att vara på bettet igen!  Sen hem och läsa mcKay, det var ett tag sen..  Håller humöret uppe denna veckan med vetskapen om att det är sittning med fina människor att umgås med och fina människor som arrangerar sittningen! :) 
 
PUSS
 

Stad i ljus

En fantastisk helg är snart till ända och en fantastisk vecka, en vecka med 3 utekvällar och tid med människor jag tycker om väldigt mkt! :)  Igår var det förfest hos Simon innan det var sittning på kulturhuset och sen mellanfest med Amöba, Djungeltelegrafen och Chip-pong, mkt underhållande! Asså vissa människors ansiktsuttryck när de gör vissa ljud eller miner är ju extremt hilarious och humor på hög nivå :)   
Sen kåren vid halv 11 snåret till stängning, fantastiskt bra!  Lillebror Linus, Robert, Lasse Emma och Emmas lillebror förgyllde kvällen ngt alldeles extra.  Vid halv 3 tog vi bussen hem efter att Linus fiskat upp en potatis ur väskan och börjat äta på, what's up with that? :o knäppt.  Robert följde sen med mig hem och vi pratade melodifestival och kvällen, SÅ JÄVLAR AWESOME ATT ROBIN VANN!  Bästa låten som alltid gör en glad. :) eufori på det.  
 
Klockan 6 imorse blev jag ensam och då somnade jag gott efter en otroligt bra kväll!  Har idag förtärt veckans efterlängtade kebabtallrik med ketchup såklart och sen har jag bara fixat med nerladdningar och sett gårdagens final i melodifestivalen, ikväll blir det "Så ska det låta" som vanligt och sen ska jag avsluta helgen på bästa sätt med ögongodis i form av Breaking Dawn part 2, mer Taylor Lautner åt folket! <3  
 
Imorgon är jag ledig och då blir det plugga i massor. 
 
PUSS

Jag är apan som liknar dig

Bra kväll igår med fina människor och trevliga människor på kåren. Hade en lång pratstund med Linn, var alldeles för längesen vi sågs så vi katschade upp lite bara. :) hon är himla bra och så jälvar söt; " Sara, du är så söt, naturligt söt", Linn! <3  Och så Linus i slutet av kvällen som tog mig på sängen ; " Du och Robert är så otroligt sköna att hänga med, jag älskar att hänga med er för ni är så naturliga och roliga och dem roligaste dagarna är dagarna med er! "  Linus <3    Då blir man otroligt glad när man får höra såna saker, att folk inte tycker att man är helt knäpp!
 
Var nykter på kåren förutom en rom och cola som jag fick av Henke, det var ganska skönt faktiskt med tanke på att dagen och kvällen idag kommer bli hårdare med förfest om typ 2 timmar, sittning vid 18 och sen kåren,  och en ev mellanfest på det. Herregud!   Vissa människor igår blev så saaatans jobbiga när de blev fulla också, vissa måste lära sig att bete sig lite och tänka efter vad de gör, att man måste ta till andra människor som hjälp i olika sammanhang kan man ju tycka vad man vill om.. 
 
Halv 1 tog jag och Robert bussen hem igår för att sova och ladda inför idag, man behöver all sömn man kan få den här veckan och helgen.  Vid 15tiden ska jag vara hos Bolle för förfest med fina vänner. :) stress! Men det blir bra :) en subwaymacka hos Simon och en flaska vin och sen blir allt bra, syndafloden 2013 dag 2 here we go!
 
PUSS

Syndafloden 2013

Somnade som en stock vid 11 igår och sov sköna 8 timmar innan dagens föreläsning. En föreläsning som jag inte vet vad det var.. jag hade kul på fb-chatten med Lasse, Robert och Rasmus istället. :)  Har dammsugit min lägenhet, sett mina serier och nu käkat lunch/middag. Gott! Hoppas att mitt illamående släpper snart som jag haft i 2 dagar nu.. inte ok!   Ikväll är det jag som står för förfesten och sen blir det kåren ikväll då det är syndaflod i helgen = folk från andra högskolor kommer på besök + andra gäster, fun!   Det blir en hyfsat lugn kväll dock då det är sittning och utgång imorgon också och jag känner mig fortfarande sliten sen i onsdags, jag är för gammal för sånt här ;) haha.  
 
Neee, diska, dra upp musiken och göra sig iordning och tagga till lite! Det här kan bli en bra kväll :) 
 
PUSS

5 6 7 8

En otroligt bra kväll igår med fint snack hos Emma, ett kåren med 20.000 kramar till höger och vänster, pussar på kinden, bra musik, en massa shottar, en massa drinkar m.m.  Jag är lyckligt lottad som har så fina vänner!  De tre orden sas igår igen också och det är alltid lika trevligt att höra :) 
Vid 1 tiden åkte vi hem och tydligen fick jag Robert med mig hem, vet inte varför men han somnade i soffan och jag somnade i min säng. Trevligt sällskap vi är då ;)   Robert är dock den roligaste människan som finns att hänga med, särskilt när han är full och glad i hågen, haha!  Igår var ett sånt tillfälle då han var allmänt awesome, och sen att han väckte liv i " Tjena snäckan, ska jag sticka kroken i dig? " för att han hade en krok då det varit piratsittning, himla kul!  Robert är bra :) 
 
Idag är jag inte människa, vaknade med huvudvärk som kommer och går trots två alvedon, inte ok! Det var det utan tvekan värt dock. :)  Idag blir det därför tyvärr ingenting gjort, mer än att kolla film och förbereda mig mentalt inför en höjdarhelg och det känns awesome! Imorgon är det kort föreläsning på morgonen och sen blir det bara hem och vila och ladda inför kvällen! 
 
PUSS

Bros before hoes

Är galet taggad inför kvällen och det är snart dax att göra sig lite i ordning. Jag taggar till med disney som faktiskt är ett bra sätt att tagga till ordentligt. Jag ska inte på sittningen ikväll som många andra ska, kände att det blev för mkt med 3 sittningar på en vecka då det är sittning på lördag och nästa onsdag. :) därför ska jag och Emma ha lite tid ensamma innan kåren.  Första kåren på ca 3 veckor och det blir awesome! Ser framemot att få krama lite på mina grabbar sen :) Robert kläckte ur sig en väldigt sann sak igår ; " Du och dina jäkla grabbar ". Bara för att jag mer eller mindre alltid pratar om dem och att jag får en särskild röst när jag pratar om vissa av dem.  Och det är sant, grabbarna i min värld toppar tjejerna ALLA dagar i veckan och dem är bäst!  Dem är som bröder vissa av dem, småbröder är dem allihopa utom en.  Ikväll ser jag framemot att krama lite på Liiiinus och Påhl, och att dansa tillsammans med alla fina tjejer, Robert och Henke. :) 
 
PUSS

KOFFE, VI HAR ETT LIK I LÄGENHETEN! JA JAG HAR NOTERAT DET

Bra avslut på dagen igår med att se ena halvan av "Efter plugget" innan Robert kom, världens roligaste film! 
Robert hjälpte mig med datorn, vi hittade roliga bilder på alla jäääkla miner och bara pratade och skrattade åt simning och "Frasse åt pussy innan". Herregud vilka bilder man kan få i sitt huvud. :) jisses! 
Strax efter 12 gick han hem och då såg jag andra halvan av "Efter plugget" och sen laddade jag hem "Temple run 2 " till mobilen, det skulle jag aldrig gjort.. beroendeframkallande men perfekt när man inte kan sova!
 
Inatt fick jag sova väldigt gott och drömma om skridskor och pizzahattar, jisses. Idag väntar plugg och liknande innan jag beger mig till Emma och sen ikväll blir det kåren för första gången på flera veckor, hur bra? Väldigt bra :) 
 
PUSS

Sjung halleluja och prisa gud

Såg Sherlock Holmes igår innan jag somnade, längesen jag såg den och den var sämre än vad jag kom ihåg den. Dock var jag ganska trött så kan ju ha varit det också :p  ska se tvåan ngn dag denna veckan också.  Föreläsning idag på morgonen, vi fick tillbaka tentorna och efter mkt om och men i eftermiddags så fick jag reda på att jag var godkänd. Lite pga seminariet förra veckan men vafan, godkänd som godkänd :) En sten lättade från mitt hjärta då vi har tillräckligt att göra ändå utan en omtenta så det känns skönt, gud finns trots allt!  Idag på eftermiddagen har jag varit effektiv och både sökt sommarkurser, redigerat mitt CV och ätit middag.  Innan Robert kommer för tisdagshäng och för att hjälpa mig förstå windows 8, så väntar dusch och plugg, och det känns som ett ganska bra avslut på denna tisdag. :) 
 
PUSS 

The Hobbit

Avslutade min dag igår med att dra hem till Rasmus och kolla Så ska det låta och The Hobbit, har äntligen sett den! Vet dock inte riktigt vad jag tycker, det är en bra film absolut! Men, iochmed att det kommer två filmer till som kommer vara minst lika långa så kändes denna filmen mer eller mindre enbart som en build-up film till vad som egentligen ska hända..  Och det är inget negativt men ändå. Dvärgarna var dock bäst, humor! Och hur söt är inte Balin? Trodde jag skulle dö.. mini-jultomte. :) Det är 2012 års bästa film, absolut! Men jag hade högre förväntningar än vad jag såg på filmen dessvärre.  Alltid lika skönt att dega i Rasmus soffa och bara ligga där och andas, himla bra!   Måmå och Johanna ringde en vända också, min måmå är ju rolig med sina resonemang och sitt ständiga prat trots att man är upptagen :p  och lilla Johanna, jag är så otroligt glad för hennes skull och det är alltid lika lugnande att höra hennes röst. :)
 
Somnade vid 3 imorse vilket är awesome med tanke på hur länge och hur mkt jag sov, sovit oroligt hela natten och drömde att Hiddy skulle gifta sig en dag efter sin födelsedag och att Joakim av ngn konstig anledning skulle vara med på bröllopet, heja heja :p haha.  Har idag tvättat, bytt lakan i min säng och pluggat en vända, ska plugga en vända till är tanken innan dagen är slut. Imorgon är det föreläsning igen med kursstart för en ny delkurs och det känns bra, gött att förhoppningsvis ha lämnat medeltiden bakom sig! 
 
PUSS

Alias

Efter att jag fört över all skit från gamla datorn till hårddisken så åkte jag och mötte upp Sanne, köpte sallad och drog vidare till Jocke för att se Andra chansen. Utgången var bra och det är alltid lika roligt att titta på Robert när röstningen är avgjord och ska presenteras, hans nerver att han t.om behöver gå in i badrummet hos Jocke, haha humor :) Sen spelade vi Alias och dog av skratt åt varandra, vissa ord asså och förklaringar, jag säger då det xD   Vid kvart över 12 drog vi från Jocke och jag och Robert gick till Juneporten och tog bussen därifrån.  Sen fastnade vi i hallen på Dalvik en bra stund och bara pratade om ditten och datten, bland annat om syndafloden den kommande veckan, fullt ös medveteslös!   Sen fick jag besök av storebror vid 2-tiden för prat och häng då ingen av oss ville sova, vid 4 gick han hem och jag kunde inte sova då jag var alldeles för uppe i varv fortfarande över lättnaden att veckan var över.  Vid strax efter 5 somnade jag och idag har jag rubbat mitt dygn totalt, vaknade inte förrän 16:15.. ja du läste rätt. Mitt smarto vägrade ställa klockan och även om jag vaknat ett par ggr har jag värat att kolla på klockan förrän då.. fan vad sur jag blir på mig själv!  Hoppas inte det är alldeles för kört inför ikväll känner jag. Som tur är har vi bara 2 föreläsningar denna veckan och det är bara tisdag och fredag, halleluja! 
 
Ikväll är det tvkväll och sen ska jag ÄNTLIGEN få se "The Hobbit", SOM jag längtat :D 
 
PUSS

Are you strong enough to rise up when you fall?

En otroligt bra torsdag som jag avslutade med storebror i form av plugg, middag, en film och prat. :) mysigt!  Efter att nästan ha somnat med huvudet på hans rygg så blev jag ensam vid 11-tiden och körde sista pluggrycket. 
Gårdagen gick i vågor hela tiden, domedagen var här och tentan gick förhoppningsvis bra, kändes helt ok iaf! Sen drog vi ett antal st och käkade kött på Jensens till lunch, mysigt!  Sen drog jag med mig Simon till Elgiganten och handlade en ny dator efter att vi både blev rejält frustrerade på en försäljare, hem till Simon för att installera den och sen ramlade Martin och Timmy in och då blev det ett samtal med Martin om det ena och det andra, en bomb släpptes och jag kan fortfarande inte wrap my head around it, fortfarande chockad och fortfarande ganska speechless.. fina Martin <3  som alltid varit en bror, alltid varit en klippa att luta sig mot.  Efter mkt om och men och efter ett huvud som arbetat på helvarv hela dagen och särskilt under eftermiddagen, mötte jag uppe Rasmus och Robert som genast gjorde mig på bättre humör med fina samtal, pet och en Henke som blev överfallen med kortspel och sedan "Med andra ord" där jag skrattade tills jag fick ont i magen åt " PÅ GRANEN" och "STATOIL FÖR HELVETE", knäppa människor! :)  Jag och Henke är fortfarande det sämsta laget tillsammans.. tror också att Henke fick känna på hur sjuka jag, Rasmus och Robert kan vara tillsammans och att den ena är knäppare än den andra, jisses! 
 
Vid 1 hade jag duschat och låg i min säng och log trots en dag med huvuvärk och kaos i huvudet på mer än en punkt. Men jag tror lite på det där att man ska hitta 3 saker varje dag som ger en anledning att le, och jag hittade mina och därför somnade jag trots dagen glad. :) 
 
Idag har jag städat, diskat och fört över grejer från min gamla dator till min nya externa så den gamla är tömd och jag försöker bli vän med min nya. Windows 8 är en klass för sig, helt klart!  Får be Robert hjälpa mig att reda lite i det då han har haft sin i typ 3 veckor nu så han kan förhoppningsvis mer än mig.  Kan jag inte ha anteckningar på datorn blir jag ledsen men jag hittar inte det själv..   Jag är glad idag och om ca en timme tar jag bussen och möter upp Sanne, köper pizza och cola och sen drar vi till Jocke och kollar Andra chansen och spelar Alias med honom och Robert. :)  fin lördag!  
 
PUSS

RSS 2.0