leave out all the rest

mkt att tänka på just nu, familjegrejer, kompisgrejer och jobbgrejer. Som grädden på moset vred jag till knät idag igen på jobbet... wonderfull.
Försöker hålla mig ifrån att gråta hela tiden men det är såna perioder man har.. tyvärr.
Jobbar hela veckan ut, till söndag vill säga. Sen drar jag nog hem till växjö ett par dagar då jag är ledig.. saknar mamma så mkt att det gör ont i hela kroppen och allting känns likgiltigt förutom att krama mamma just nu.. <3 så det är vad jag tänker göra.

Bloggar när jag kan/har tid från jobbet och när jag inte behöver sova.
Nu ska jag duscha och äta lite.

PUSS

Krevera/Jag dör lite inombords/Euforisk

herregud.. var fan ska jag börja!?
kl halv 11 startade bilen i fredags mot Västervik med 4 härliga vänner samlade i en bil. Med hip hop i bilen, 2 kissnödiga tjejer, 50 cl redbull, 19 vakna timmar och bara allmänt taggade så blev det ett satans! liv i bilen (y)
haha. Halv 2 var vi framme i västervik efter maaassa stannande för att kissa..
glada i hågen mötte Rasmus och Sabine upp oss på ica, lunch och en JÄKLA massa krocketspelande senare mellan mig, Rasmus, Robert och Jocke så var det dax för att börja dricka, grilla och skratta ännu mera med ngr av Sabines kompisar också, göttans!
3 vinflaskor och 3 cider senare för min del gick jag och mina vänner glada i hågen och åkte linbana xD  jag hann även med ett telefonsamtal innan vi lämnade lekplatsen och gick hemåt igen.
vet inte hur många tårar som fälldes den kvällen från mer eller mindre alla oss, vi har alla våra spöken som vi jobbar med det rann tillslut över för oss allihopa.
Dock var det himla skönt, det gjorde att vi blev den familjen vi säger att vi är, vi fick se sidor hos varandra som vi aldrig gjort, vi fick öppna upp oss och ta hand om varandra. mysigt <3   Jag insåg för säkert 024048508450 gången att det bästa jag gjort i hela mitt liv var att flytta till Jönköping, mina vänner där är heelt fantastiska och vi ställer verkligen upp för varandra i vått och torrt!

Efter en jobbig natt för oss alla somnade vi gott ( jag efter 43 timmars vaken tid utan sömn ) och vi vaknade alla upp mer eller mindre döda och modfällda men dagen blev bra efter att träffa Sabines föräldrar, käka mat, lager 157, dansband i bilen, godishuset, världens godaste middag av Rasmus och Jocke, mer krocket och 2 vinster i poängpoker för min del! :))) vi drog sen till Palle en stund för utgång, jag var dock nykter med mina spöken och skrattade åt alla som dansade som Leroy tillsammans med Rasmus och Jocke!
vi drog hem ganska tidigt efter ett besök på Åhmans med världens godaste vitlökssås och pommes (y)
Jag, Robert och Rasmus ville inte sova så vi startade en omgång poängpoker kl 02.00 på natten xD hahahaa, ett spel som tog 2 timmar efter myyyyycket skratt och prat som finns inspelat på 42 minuter på mobilen, vi hade ö-råd, pratade bajs, pratade falukorv, bratwurst, kinesiska kulor, JAG KOMMER JAG KOMMER JAG KOMMER NU JAG ÄR NÄSTAN DÄR, Oh ja babar och maaaaaassa mer!! haha, jag har fortfarande träningsvärk i magen efter 2 timmars konstant skrattande med Jönköpings finaste pojkar <3

Idag var också fint skratt i bilen med de 3 andra på vägen hem, maaaassa roliga grejer som jag bara dör åt. Vi har även hunnit med att säga "Jag tror jag kreverar" och "Jag dör lite inombords" typ sisådär 600 ggr om det ens räcker under dessa 3 dagar xD  "Tro fan deet" har också funnits där hela tiden såklart ;p haha.
HAHAHA dessutom har vissa av oss mer eller mindre nya smeknamn, Sågverkspia, Mutti, Prutti, Butti och Tutti xD GILLAGILLA! <3
Sabine har varit helt underbar och bjudit på mat, sovplats och gett oss många minnen av Västervik och av varandra, helt otroligt! Fina människa, så himla söt :)

Dessa 3 dagar har varit heeelt fantastiska med de finaste personerna i världens, som fanns där när allt föll i helgen och jag var där för dem. Vi var barn, vi var vuxna och vi har träningsvärk allihop mer eller mindre och det är så fantastiskt roligt!!! Jag har lärt känna nya sidor hos mig, nya sidor hos dem och jag har även berättat saker för en av dem ( Jocke ) som inte många hemma vet, han är den ena i jönköping som vet det och av ngn anledning så blev det Jocke som jag aldrig kännt att jag klickat så mkt med för jag har ej förstått honom. Efter denna helgen förstår jag varför han är som han är, han känner mig mer och det är OFANTLIGT skönt att jag kommer ha honom här i korridoren brevid min lägenhet om 1 vecka. DÅ ska vissa saker rättas till, jag får en personlig tränare med matschema och precis allting. Han är heelt fantastisk och jag är så otroligt glad att jag fått lära känna honom, och de andra också såklart!

Dessutom måste jag nämna Robert sist, killen som jag har sån oerhört respekt för och som förstår mer än många andra och som alltid säger hej och alltid kollar hur man mår. Fina du som fanns när jag föll, som förstod hur jag kände. Som bara fanns och gav kram, som bara allmänt ville finnas, ville hjälpa och som fick mig att förstå att man är så himla blind, saker är inte som man tror att dem är och man kan inte själv vara objektiv. StOrpia/Butti, du är världens finaste människa, världens finaste kille och ja, jag kan faktiskt ärligt talat säga att jag älskar dig för att du är som du är, för att du är min vän och för att du är den mest ärliga människan jag träffat på länge <3

( Känner mig lite euforisk efter dessa dagar )

gå och dra någonstans bara lite, snälla? ibland målar man upp bilder som är falska och jag är ledsen men jag vet inte om jag orkar mer..














PUSS

sjukling

Söta vänner jag har som gästbloggar, haha!
Utgången i fredags blev AWESOME, 7 vänner och jag hade en trevlig förfest när vi väl fått upp min vinflaska ;p haha. Tar sin tid när man inte har ngn korkskruv så vi fick gå in och fråga grannarna xD
Utgången gick ganska vilt till på dricksfronten för min del, jag var generös dessutom och bjöd folk på dricka :p
blev även mackedonkan besök på natten.
Jobbade i söndagsnatt men de 2 senaste nätterna har jag varit hemma och varit sjuk, kommer vara hemma idag och imorgon natt också och jobba på torsdagnatt.
Fredag blir det midsommar i Västervik med Jönköpingsborna :) drickan är fixad och väskan är nästan färdigpackad (y)  Rasmus, Robert och jag går all-in och då kan det inte bli annat är bra! Ser väldigt mkt framemot helgen med krans, jordgubbar, grill och så vidare :)  Har sovsällskap också så jag kan känna mig trygg från spöken och andra farliga saker, ;p haha.  snälla vänner jag har :)

Har idag hämtat min post i gamla lägenheten, blev godkänd på båda omtentorna från i maj, gööött! Har även fått beviljat nytt bostadsbidrag och nytt visa-kort. :) har betalt räkningar nu också, sånt som måste göras!
Nu ska jag äta mat och sen bara ta det lugnt för att bli frisk.

PUSS

black tower

cha cha bloggen!
Lissi häääääääär! CHEEEEEEEEEEEEEEEELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
robert är mkt roligare än vad jag är så nu skriver han :D:D:D:D:D

Hallå eller! Storpia går in som gästbloggare idag, tro faaaannn det!

Black Tower hade några problem att öppna sig för oss, men det löste sig tillslut. Det tro fan det.

Nu väntar quiz made by me, det tro fan det!
Gillar den här bloggen för övrigt, har inte sett den innan men den ägde sönder, det tro fan det!
Jag säger som på fb, StOrpia gillar detta.

Bye bye!, se you later alligator :P

32 h

Efter att ha jobbat hela natten igår så åkte jag hem och tvättade, min tvättkorg svämmade över!
Åkte sen och spelade minigolf med fina vänner och jag förlorade som vanligt ;p
sen blev det pizza och musikquiz följt av Glee :) älskar att kolla gamla avsnitt!
Jag somnade sedan extremt gott efter att ha varit vaken i 32 timmar. :o

Har inte hunnit med så mkt idag, bara sovit och lite så.. ska göra mig i ordning med en dusch snart och börja göra mig i ordning för att träffa Robert och Lisa ikväll. Dricka lite vin, umgås och sen ta vägen ngn stans, nice :) Ev joinar Rasmus oss senare också!
Men först ska jag äta lite mat, får se vad jag hittar i kylen och frysen!

PUSS

tvättar

Tjenare! Jobbat 2 nättar i rad nu, allt flyter på. Nätterna är enklast med dagarna roligare. :p
Hade ingen lust att gå och lägga mig när jag kom hem för en stund sen och dessutom var jag hyfsat pigg så istället håller jag på att tvätta, 2 maskiner är snart klara och sen ska jag slänga i 2 maskiner till. Har även hunnit med att duscha och ska snart äta frukost. Effektiv morgon!

Ev blir det minigolf ikväll om vädret tillåter + glee-kväll med de fina annars bara glee-kväll hemma hos mig på storskärm :) mysigt!
Dax att slänga i mer tvätt och äta frukost.

PUSS

dreamteam

Liseberg igår igen med Robert och Jessica, dreamteam <3 TRO FAN DET!
Många karusseller hanns med, vi åt som hästar och bara mös runt, skrattade, fjantade och hakade upp oss på vissa uttryck :)
fick med mig Robert upp i Uppsvinget 3 ggr!! Herregud, hans min första gången var så jäkla hilarious! Hans ögon höll på att ploppa ur och man såg hur han trodde att han skulle dö och att livet passerade i revy framför hans ögon, haha! Han behövde hålla handen 2 av gångerna också, klart man ställer upp som den fina vännen man är :)
Jag vann ngt också för första gången på Liseberg, en stor jäkla marabou, gott!  Kommer räcka i evigheter trots att jag gav 5 st till Rasmus som tyvärr inte kunde följa med igår..  snäll jag är ^^

Alla 3 somnade på bussen hem och sen var det 4km promenad hemåt för bussarna slutade gå. Robert skulle sovit hos mig men eftersom Jessica kollat fel buss så fick hon sova hos mig inatt och Robert fick slagga hos Rasmus istället ;p
Fin dag vi fick i Göteborg, awesome! Dax att skriva på byxorna också snart så vi inte glömmer bort det ;p haha.
träffade även på en av lärarna från bergunda som insprirerade mig till att bli lärare, fina fina Anders! Fick världens energi av att träffa på han och Mats, Blir så otroligt glad när jag får ihop pusselbitar från bergundatiden :D fick ihop ngr under studentveckan hemma och så några nu, nice!!

Ska jobba natt i natt, 22-08 så försöker ta det lugnt just nu.  Ha en bra kväll.


PUSS

Liseberg

Att sova och vara själv igår var himmelskt! Satt uppe till halv 3 imorse och bara kollade film och mös runt i pyjamas och morgonrock.. oslagbart!
Idag har jag fixat ljudsladd till tvn så lyssnar på musik genom tvn nu, awesome :)
Ska kolla film där senare ikväll, kommer bli kanoners.

Imorgon blir det impulsresa till Göteborg/Liseberg igen! Tillsammans med Robert och Jessica, kommer bli kanonmysigt :) swebus är inte dåliga på deras busstider, det gillar vi!
Så 10.30 rullar bussen mot Göteborg imorgon, passar utmärkt eftersom jag inte jobbar förräns onsdagnatt.
Jönköping leverar och mina jönköpingsvänner är lika galna och lisebergsälskande som mig och det gillar jag verkligen!

PUSS

myskväll

Har nu jobbat mina första 4 dagar på sommarlovet, skönt att vara igång!
Har även hunnit med att prata med mamma + mormor i telefonen idag på vägen hem, jag saknar dem.. sjukt med tanke på att vi sågs för 4 dagar sen.. är så himla släktkär <3
Nu har jag precis tvättat av mig ansiktsmasken och hårinpackningen och sitter i pyjamas och morgonrock, är ledig i 3.5 dagar nu så försöker slappna av och ta hand om mig själv lite!
Ska snart öppna chipspåsen och ta fram dippen och mysa till det riktigt ordentligt med film, nice :)

Imorgon åker jag ev till elgiganten och skaffar ny ljudsladd och sen bara myser. Min kropp ( särskilt ryggen och knät ) behöver vila efter de här dagarna, särskilt efter idag. Att jobba 11 timmar och varit uppe sen halv 7 är ganska ovant för mig.. men det kommer bli bra efter maaassa vila i natt!

Ha en bra kväll.

PUSS

mörkret faller på

Jonnys studentmottagning var vääldigt trevlig i tisdags, det blev många glas vin och en del internskämt tillsammans med Jonny! Älskar sånt :D
Så himla snäll är han också " Nämen hej är du här, det var ju grymt längesen! Hur mår du? " :)bilder kommer senare när jag har tid att ork att lägga in!

Igår var det raka spåret tillbaka till Jönnet igen, vi fixade med möblerna, bar ner saker i förrådet och fixade smågrejer på ikea igen.. allt är nu så gott som nästan klart här hemma :) det är lite spegel och sånt som ska upp ngn gång förr eller senare.
Mamma och mormor är fina <3

Idag är jag själv för första gången i lägenheten.. känns väldigt konstigt! Inatt sover jag också min första natt själv, känns lite småensamt faktiskt, utan sanne i väggen bredvid dessutom. :o
Har lyckats få igång tvn min iaf, jag älskar den :) dock måste jag fixa en ny ljudsladd att ha mellan datorn och tvn, har köpt fel xD men sånt löser sig i sinom tid!

Ska åka och jobba om en stund, jobbar mellan 14-20 idag och jobbar sen dagturer heeela helgen. Så att njuta av tystnaden i min egna lägenhet får vänta lite till ;p haha.
Nehe, nu väntar frukost och påklädning.

PUSS

Än klappar hjärtat

Resan till Göteborg var perfekt! jag njöt i fulla drag av att vara ledig, skratta, äta glass, åka karusseller och bara vara med mina vänner :) hann även tappa bort ett par solglasögon TILL, hejja mig! är inte särskilt förvånad om jag ska vara ärlig..
Köpte med mig lite fina grejer från en butik där + ett halsband med mitt namn på. fina grejer!

Idag är det dax för studenter, är hemma och vänder efter lillkusinen Mackes student innan jag ska till Jonnys studentmottagning :). Macke var så hiiimla glad, härligt! Träffade även på Degen och Oscar Bianchini, roligt med gamla ansikten som blir glad av att se än och frågar vad man gör nu för tiden och få ett glatt ansikte som faktiskt har saknat än. Guld värt :)
Känns riktigt konstigt att det redan är 1 år sen jag själv tog studenten.. det känns verkligen inte så! Känslan var så enorm, man var så glad och det kändes så overkligt att dagen äntligen var där då man faktiskt klarat en milstolpe i livet :)  jag grät igenom halva min student men det var faaan värt det!
Jag kan sakna det ibland, samtidigt blir jag tårögd bara jag ser alla glada studenter springa ut, sjunga, blåsa visselpipa och skratt. Härlig känsla :D

Imorgon drar jag hem till Jönnet igen, mamma och mormor följer med och skruvar möbler, handlar och donar :) får se om jag skriver tentan på torsdag.. har ju knappt pluggat så finns egentligen ingen anledning. Sen ska jag jobba på torsdageftermiddag också, första dagen på jobbet och sista dagen i skolan för sommaren på samma dag, nice!

PUSS

impuls

Fina dagar med mkt sol, kompishäng och plugg :) plugg är det det blir minst av just nu trots tenta på torsdag men jag tar tillvara på hemmatiden istället då jag ej är hemma så ofta, tentor finns det alltid omtentor på ;D ( säger den största pluggisen i kompisgänget, ngt som slagit fel? )
Imorgon blir det världens impuls grej, jag och 4 fina tjejer till drar till Göteborg i finevädret och drar en dag på Liseberg :) kommer bli awesome! Impulsgrejer är fan det bästa och med fina flickor blir det bara bättre. (y)
får ej glömma solkräm + kamera imorgon bara, annars bränner jag sönder mig..
Bilen går 8.30 imorgon, förväntansfulla och taggade! Men ska ej sova än, blir lite co segemyr först då jag är alldeles för uppspelt och nyhemkommen för att sova.
Imorgon kommer bli bäst :)

PUSS

nostalgi

fin dag igår med plugg och sen häng med Johanna,Simon,Martin,Joakim,Hannah,Eric och Sara. Donkankäk och filmen unknown som jag var den enda som gillade ;D ( som vanligt ) haha.
skrattade på hela vägen hem i bilen tillsammans med Simon med hans bra musik, ibland är allting så enkelt och världen så himla fin och man kan andas igen!
Hade jag fått välja så hade denna sommaren pågått för alltid och att jag inte hade jobb och kunde flytta hem igen och sluta plugga och bara hänga med dem hela dagarna, vad hääärligt livet skulle vara :)

idag har jag pluggat, legat i solen och sedan gått 4 km med musik i öronen. Blev lite nostalgisk genom Gemla, sånt är fint :) vända upp vid elljusspåret och bara log över att inte höra ngr bilar, bli myggbiten för första gången i år och bara känna lukten av skog. Freedom!
Tänkte faktiskt stanna hemma ikväll och bara ligga i mitt gamla rum och se en film eller två eller tre ;D och bara njuta av att höra gemlaljuden och bara le för mig själv. ( ja jag är töntig men jag älskar att vara hemma just nu, min hemlängtan var rätt för jag behövde få komma hem, andas och få ny energi :) )  Världen är fantastik ibland och jag har blivit lite Gemla/landet frälst igen och det är sååå himla härligt!

Från det ena till det andra, ni vet ju hur mkt jag älskade min praktik? Det gjorde jag verkligen och jag skrev att allt var frid och fröjd och så vidare.. Allt var så hiimla bra som det lät men, jag fick så enormt många flashbacks, både positiva och negativa. Om tiden då allting var mest sämst, innan ljuset kom och du man trodde man var så hiimla stor men man var så liten, så ovetandes. Hur mkt man minns och hur länge sen det egentligen var är sjukt, det känns som hundra år sen men samtidigt som igår. Jag hade så himla svårt att vara lärare för dem och ta ledarrollen istället för kompisrollen i den klassen jag var i, något som förvånade mig jättemkt med tanke på att de är 12/13 år gamla och jag tycker själv att jag är så himla mogen person. Jag har förträngt och skjutit bort så himla mkt från den åren och trodde att jag aldrig skulle minnas dem igen på samma sätt men mkt har kommit tillbaka vilket på ngt vis har varit ganska skönt men samtidigt jobbigt.

Nåja nog om det, allting är fin fint ändå, t.om vädret :)

PUSS

pussel

flytten gick kanonbra, alla grejer på ett och samma ställe och det mesta upppackat, skönt! Vi hann med ikea också för att köpa tvbänk, lampor, mattor och en fåtölj till :) städade och fejade och grejade, mina morföräldrar är guld värda :) Alice och Sanne hjälpte till lite också och de borde verkligen få dagens ros för det, är så himla tacksam för all hjälp!
kom hem till gemla igår och åt middag och pratade fint samtal med mamma, har saknat henne massor <3
drog sen på promenad med Simon, Johanna och Martin. Inte träffat eller pratat med Martin på 6 månader, varför har jag inte gjort det? Mysko jag är..  hålet är åter fyllt.
Jag, Johanna och Martin pratade sen hos Johanna en bra stund, härligt härligt!
Idag vet jag inte vad som händer, ska kolla en film snart tänkte jag och sedan plugga lite grann måste jag,

Det kändes som många pusselbitar i mitt liv föll på plats igår och jag satt mest och skakade i hela kroppen av ansträngning, oro och nervositet tror jag. Alla bitar som varit försvunna eller inte passat la sig själva utan att bråka. Pusslet blev färdigt på något sätt, alla bitar satt där de skulle och bilden blev klar och föreställde någonting.
Jag har lagt det så länge nu så det är en underbar känsla att det äntligen är färdiglagt.
En känsla av lyckorus som bara sprider sig i hela kroppen och magen som pirrar och kränger, känslan av lycka, glädje och kärlek.
Tänk om man fick lägga färdiga pussel varje dag, vad lycklig man skulle få vara!

PUSS

RSS 2.0