All this way

Just nu är väldigt mkt upp och ner, jag spenderar därför den mesta tiden med att ha människor runt omkring mig som får mig att må bra, får mig på andra tankar och jag ställer upp i vått och torrt för andra så mkt som jag orkar som vanligt. Saker har eskalerat fullständigt och saker läggs på hög just nu, men jag kommer ta mig ur det här också på ett eller annat sätt precis som med annat, ensam må vara stark men tillsammans med andra är man en bärande vägg!  
Jag orkar inte skriva ngt mer just nu, det som händer det händer och jag har fina människor och en fantastisk mamma runt mig just nu och det betyder allt. <3 även om mina vänner inte vet varför de behövs så är dem där och det är guldvärt!  Jag skriver när jag känner för det igen och kan få fram ngt gladare.  
 
 
PUSS

Bubblan spricker

Mattan drogs bort under fötterna igår, bubblan sprack.. Världen raserades på två sekunder. Att gå från en fantastisk natt med skrattattacker till en trött dag till en dag med sin första ångestattack ngnsin gör att världen idag suger ganska hårt.. Jag blev hysterisk, ringde mamma och grät tills jag inte fick luft. Mamma <3

Jag har levt på Atarax ( lugnande) sen kl 6 igår kväll för att hålla mig lugnt. Jag har tryckt i mig en kexchoklad vilket är det enda jag ätit sen lunchtid igår. Vet inte om jag är mest arg, ledsen eller tom, jag vet bara att saker och ting blev omkullkastade rejält och det suger riktigt hårt. Suger att inte kunna stänga av mobilen också vilket jag egentligen hade velat men vissa människor måste kunna få tag på mig så det är inget alternativ..

Manglat tenta nu, snälla frågor som kan gått bra. Nu tänker jag vara dramatisk och självdö i min säng ett par timmar. Känner verkligen inte för att dra till kåren men det hade varit skönt på ett sätt att dra dit, dra på fejksmajlet och supa sig så full att man inte vet vad man heter..


PUSS


Det känns som att jag faller ner

Jag pluggade igår en smula på eftermiddagen och försökte få ngn rätsida på franska revolutionen, det går ganska ok ändå.   Efter middagen kom Rasmus och skulle plugga med mig men det gick inge bra utan istället blev det HP på tv och en massa annat, flummet tog en helt ny nivå när jag blev otroligt hög på cola och redbull för första gången på riktigt.. jag skrattade ihjäl mig åt sprängda toalettstolar, en bonde som sätter potatis och Ingrid 92.. herregud säger jag bara!   Jag sänkte murar och jag hamnade i en kontext som jag aldrig hamnat i när jag inte kunde sluta skratta och drog det ena konstiga skämtet och la den ena konstiga kommentaren efter den andra. :p jisses säger jag bara!   Det är bara Jönköping som kan, inte Växjö och så är det med det. 
 
Vid alldeles för sent inatt eller snarare tidigt imorse blev jag ensam och sov ett par timmar. Nu befinner jag mig instängd i ett varmt och kvavt rum inne på Högskolebiblioteket tillsammans med mr. Söder och ska köra sista tentaplugget inför morgondagens omtenta, det kommer gå åt fanders men det får gå. Ngn borde komma hit med en gilijotin och döda oss båda två på fläcken då vi båda är mer eller mindre döende och jag är så pass trött att jag känner mig illamående..   uscha! 
 
Känner hur pass sammanhängande det här inlägget blev men det får vara. Men jag är glad ändå efter en bra natt och morgon och nu JÄVLAR SKA DET KÖTTAS! Om jag så ska ta sista bussen hem vid halv 1 inatt.. tentan imorgon ska manglas sönder. :)   Dessutom är jag djävulskt sugen på att ta en tripp till Kalmar i sommar och hälsa på min kära kusin och hans fästmö, och Carro såklart! :) 
 
PUSS

Därför vill jag dansa, ja därför vill jag dansa

Effektiviteten var hög hos mig igår, trots att min matleverans var sämre än på väldigt många veckor. Jag har varit förvånansvärt duktig med maten de senaste veckorna vad gäller att äta regelbundet, big lök! 
Jag fixade färdigt didaktikuppgiften, övade på mitt tal, tvättade och tentapluggade en snabbis, plötsligt händer det. Grymt gött att få ngt gjort :)  Jag hade svårt att komma ner i varv, eller snarare hitta viljan att vilja sova, tur att man har sällskap på!  Det smids planer för framtiden vilket hade varit mer än awesome, mitt huvud dör lite av alla tankar som susar runt i huvudet men om detta blir av, så skulle det bli episkt, underhållande, awesome, smidigt och sist men inte minst, legendariskt :) att allt blir så lätttillgänligt och att man får vara glad, varenda jäkla dag! 
 
Idag har jag manglat sönder en redovisning, jag är väldigt stolt över mig själv att jag kände mig så pass bekväm med min redovisning att jag kunde göra hela redovisningen utantill utom på ett ställe. Och det kändes bra, nog för att vi bara var 11 personer som var där och jag var sist, vilket var ett medvetet val, men jag är otroligt glad och stolt över att jag visade för mig själv och för andra att jag faktiskt kan när jag är förberedd och ger mig fan på det. :) himla go känsla! 
 
Nu är tanken att jag ska sätta igång att tentaplugga, omtenta på onsdag. Hoppas att den går bra! Nackdelen att ha 2 föreläsningar imorgon inför tentan den 5 juni som jag känner att jag måste gå på mellan 10-15. Men det får gå! Efter det ska jag plugga med Rasmus och försöka reda ut industriella revolutionen och franska revolutionen tillsammans, bra skit! 
 
PUSS

En dröm ger tanken vingar, den blir verklig då

Kebabtallrik med Rasmus igår och sen såg vi "Despicable me", Smartare än en femteklassare, Beautiful creatures och sen flummade vi med en massa youtube och spotify :)  Prat hanns med också om saker som behövs ibland som man alltid tänker på men altid säger, fint det! 
Jag hade huvudvärk som kom och gick under kvällen och var extremt jäkla trött, men efter 3 huvudvärkstabletter, en cola, mjölk, kebabtallrik och en kexchoklad så försvann den äntligen vid strax innan 12. HALLELUJA! 
Mysigt att hänga med Rasmus även om vi båda två var rejält lama och trötta, men vi piggnade till tillslut och skrattade åt konstiga grejer. Vid kvart över 4 imorse när det börjat ljusna så blev jag ensam och stupade i säng, fina grejer det där :) 
 
Idag har jag äntligen piggnat till en smula, kan bero på att jag sovit länge. Hunnit med ett samtal med Simon och nu ska jag äntligen få tvätta mina otroligt skitiga kläder innan jag gör färdigt didaktikuppgiften inför morgondagen. Morgondagen skriker mig i ansiktet och jag får ont i magen så fort jag tänker på det: 10 minuter att prata om ngt som hör till planeringsområdet utan powerpoint, utan overhead och utan att använda tavla. Utan bara står rätt upp och ner och prata.. döda mig långsamt! Det gör inte saken bättre att ha Robert och Rasmus i samma klassrum som ska lyssna heller.  Bara bita ihop antar jag och se glad ut med ett fejkat leende och fejka peppen..  
Ska helst hinna/orka tentaplugga inför omtentan på onsdag också, får se hur det blir med den saken!  
Mat känns ganska lockande också, får det också bli senare. 
 
PUSS

Som kan plocka ur en diskmaskin

Jag somnade som en sten efter att jag skrivit mitt tal till didaktiken på måndag, sånt som måste göras. 
Igår mötte jag upp Lisa som kom hem till mig och klippte av typ 5 cm hår, grymt skönt! 
Mötte upp Disa, Mia och Emma och drog till gamla HLK och mötte upp fler från faddergruppen och hängde sen med andra faddergrupper och andra då Hiddy hade födelsedagsförfest. Mysigt! 
Sittning vid 19 med Schlagertema vilket var underhållande, Linus Lööf var grym på att toasta :)  Vi mellanfestade hos en kompis till Disa innan kåren intogs. Kramar till höger och vänster och vi blev alla en Ted Mosby mer eller mindre. Alltid underhållande!  Martin och Simon var magiska hela kvällen och jag var en stolt fadder när Martin hade sin ovve för första gången, man lär dem små ;)  Skrev på ovven och skrattade.  Vid 12 drog vi in Robert och Pohl på dansgolvet och sjöng "Ja må han leva", awesome!  Jag var dessutom först av alla med att gratta Robert på födelsedagen och ge honom en stor kram, så awesome att vara först :)  mina finaste vän!  
Vi fortsatte sen att shotta och dricka drinkar ett par timmar och träffade på ännu fler människor man kände. Magiska kåren!   
 
Vid halv 3 drog vi hem och Robert följde med hem till mig och pratade ett par timmar, till kvart över 6 imorse. Halv 7 somnade jag, otroligt nöjd över dagen.  
Så grattis idag till Robert, Pohl och Hiddy som blir 22, 24 och 21 år gamla :)  
 
Idag är jag riktigt seg, har en huvudvärk som kommer och går men annars mår jag fina fisken, vatten och mat är himla bra!   Martin kan ha varit den sötaste människan idag som smsade fina saker om kvällen igår vad han tycker om oss som han umgås med, plötsligt händer det. :) fina människa!  
Strax kommer Rasmus och då ska vi käka pizza och sen förmodligen se en film och chilla. Skööönt! Ingen av oss orkade plugga idag trots att vi borde gjort det. Hoppas han kommer snart dock, jag är hungrig och han är 14 minuter sen! 
 
PUSS

Free fallin´

Mysig och lugn kväll igår med först plugg då det mesta lossnade och sen kom fina Robert och sällskade mig och såg Hungerspelen, trevligt värre! 
Idag var det föreläsning 10-15 om kalla kriget.  Nu har jag suttit i solen sen halv 4 och pluggat, planerat och sen kom Rasmus förbi och pratade en stund och sen även Hiddy, myspys :) att hänga i solen är underskattat och mitt ansikte och mina armar är inte kritvita längre, alltid ngt!  
 
Nu ska jag plugga en stund till innan maten. Imorgon väntar en fullspäckad dag med ev klippning, plugg med Rasmus och sen förfest med faddergruppen/födelsedagsfest för Hiddy och sen faddersittning innan kåren intas :) awesome!  Allt är lättare när solen skiner :) 
 
PUSS

Jag inser mer och mer för varje dag varför jag älskar dig

Gårdagen avslutades på det absolut bästa sättet, jag och Rasmus bojkottade världen och våra dåliga humör och muntrade istället upp varandra med godis, cola, Bert-maraton, en massa skratt, prat och sång. Det är magiskt att dagen kan vända så och när man insåg att första gången jag skrattade under dagen var när jag träffade Rasmus, han lyckas med det mesta den grabben :)  Jag skrattade sönder mig åt vissa saker och insåg att dagar kan vända också även om man inte tror det.  Vissa människor känner mig mer än andra och vet när man behöver muntras upp och när man behöver vara ifred, balans och är viktigt och det är skönt med människor som raisat och känner en på djupet. Tack och lov för det!   Att stänga av mobilen är unikt för mig men det var otroligt skönt att göra det igår och sen kommer tillbaka till världen, få avreagera sig på vissa saker och sen lämna irritationen och försöka göra det bästa med resten av timmarna på dygnet, inte alltid det går men igår lyckades jag, med vääldigt mkt hjälp från storebror förstås. 
 
Somnade vid 4 imorse efter en fin kväll och natt med Rasmus och imorse hade jag möte om insparkgrejer med en av mina huvudfaddrar och våran pedsex-ansvariga. Hoppas att saker och ting kommer bli bra så vi slipper ta till åtgärder, nu är informationen ute iaf!  Sen föreläsning om andra världskriget, intressant. 
Har varit hemma en ganska bra stund nu och mest tagit det lugnt, ska börja skriva på min didaktikuppgift nu innan mat och sen spenderar jag en välbehövlig kväll med finaste Robert och Hungerspelen. :) Mest för att vi kan och för att vi inte pallar kåren när skolan just nu tar så mkt energi. Vi lägger krut på faddersittningen på fredag istället med en maaaassa fina människor, folk verkar vara galet taggade, gööött! :) 
 
PUSS

Regnet det bara öser ner

Kan bli lite trött på vissa saker ibland, t.ex art människor inte fattar vinken. Min nattsömn rubbades inatt vilket gjort att dagen idag inte varit bra, dessutom föreläsning på förmiddagen jag redan hört och ingen mening att dra hem och nu på eftermiddagen en tråkig föreläsning om Afrika. Det enda som gjort dagen lite värd var en mysig lunch med Lisa, Hanna och Elin och skvaller om det mesta! Jag är riktigt trött och irriterad idag och det gör inte saken bättre att huvudvärk har kommit och gått under dagen och att jag inte fått min dos grabbar idag, det rubbar mitt humör ganska mkt en sån här dag..

Därför tänker jag ta mitt dåliga humör och stänga av mobilen ett par timmar och hoppas att jag kommer tillbaka med ny energi. Tänker krascha i min säng nu och läsa ut Håkan Nessers bok äntligen. Skiter i plugget just nu och världen runt mig. Den för klara sig utan mig ett par timmar, jag behöver få sura för första gången på mkt länge.

PUSS


Hur många lingon finns det i världen

Trevlig kväll igår med Emma och Rasmus på besök som analyserade Ringaren i Notredame med mig, fint det!
Sen kom Mia och Disa också och då var det hockeyvm-final. Saker och ting spårade ur en aning och snacket bland brudarna var i full gång, Rasmus och brudarna höll låda :p  neej men det var awesome, prata om gamla roliga saker som hänt, om "träkuken i huvudet" och en massa annat.  Sverige vann vmguld och lyckan var stor, awesome!
Rasmus var sen kvar en stund och lamade runt och fick världens skrattattack åt jag vet egentligen inte vad, herregud.. alltid lika underhållande :) Jag blev ensam vid halv 1 och då var det direkt i säng, dödstrött. Det har varit långa dagar de senaste dagarna.
 
Idag har jag köpt sittningsbiljett till faddersittningen på fredag tillsammans med Robert, kul att träffa honom en stund :)  sen har jag försökt planera ett arbetsområde, har la gått sådär och sen slog åskan till... skönt med åska på ett sätt förvisso då det varit djävulskt kvavt de senaste dagarna men jag hatar verkligen åska. Rädslan slog till och jag försökte tänka på annat och laga mat. Eftersom åskan fortsatte så kollade jag på filmen "Hur många lingon finns det i världen" och gömde mig i sängen under täcket. Nu har det slutat åska tack och lov!
 
Ikväll blir det lugnt med tv, te och mackor och sen sova tidigt för heldag i skolan imorgon. Alltid lite roligt.  Det blir tuffa veckor fram till den 5 juni nu då sista tentan och sista dagen i skolan sammanfaller. Men det är bara att bita ihop, andas, äta mat när man är hungrig och försöka hitta roliga saker att klämma in ngnstans också!
 
PUSS

Äga liv

Det var döden att gå upp tidigt igår.. fadderutbildning 8-11:30 med en av de bästa föreläsningarna jag ngnsin varit på, Pär Johansson från Glada Hudvik-gänget pratade om människor och deras egenheter, att man ska göra saker man mår bra av och människors lika värde, fantastiskt bra! Humor, seriöshet och känslor inbakat i en enda föreläsning, magiskt. :)  även det traditionella pratet om alkohol, alltid lika fascinerande. 
Jag drog hem, köpte redbull och kebabtallrik och spenderade resten av eftermiddagen i soffan och sängen och kollade semifinalen mellan Sverige och Finland! Vi är i vmfinal ikväll mot Schweiz, magiskt. :)
Jag mötte sen upp Rasmus, köpte middag och spenderade sen kvällen med mat, eurovisionfinalen och glass. Gott!!!  Finalen var bra, värdig vinnare i Danmark och Robin sjöng felfritt hela vägen, awesome :) Det är komiskt att jag fortfarande ryser varje gång jag hör Loreen sjunga Euphoria, magisk är hon!  Min favorit förutom Sverige var dock Island, grym låt och grym röst. :)
Bra kväll med Rasmus iaf som vanligt, vi båda var dock extremt trötta men vi lyckades härda ut. Vid strax efter 1 sa dock min kropp ifrån och jag håll på att somna i soffan så Rasmus fick gå hem och jag somnade som världens sten en stund senare. Skönt! :)
 
Har sovit röven av mig inatt vilket jag verkligen behövde, och sen har jag haft en lugn dag. Skönt! Om lite drygt en timme kommer Emma och Rasmus och analyserar Ringaren i Notredame tillsammans med mig på världens flummigaste sätt och sen kommer Mia och Disa också och ska kolla hockeyfinalen. Toppenkväll framför mig vill säga. :) imorgon är jag ledig, då ska jag kötta lektionsplanering till en didaktikuppgift!
 
PUSS

Pantamera

Otroligt mysig kväll med Rasmus igår med en av de godaste middagarna jag har ätit i hela mitt liv, Rasmus är grym på mat! :) massa prat om sittningen, hockey och sen semifinal 2, bra skit!
Alltid lika bra med ett antal timmar med honom, bäst att passa på nu innan sommaren..

Idag är jag trött, riktigt trött. Knepig natt och sen föreläsning 10-14:30. Trevlig lunch dock med skratt åt Makedonien och pantamera-tanten, humor! Mötte Disa efter föreläsningen och spenderade 2 timmar i solen med henne innan resten av faddergruppen anslöt. Lagnamn är klart nu vilket känns toppen, märke är på gång och andra saker börjar falla på plats. Jag har idag skrivit ett förslag på en ramsa också, se vad de andra tycker. :). Det har varit årets hittills varmaste dag idag vilket har varit toppen! Nu är jag trött, riktigt trött vilket är ganska bra med tanke på att jag ska vara i HLK:s aula vid 08:00 imorgon för fadderutbildbning, ingen vila där inte. Men är ledig på måndag istället :) tidig sänggång ikväll alltså. Nu blir det dusch!

PUSS


Det blir bäst när det bara är du och jag

Sämsta uppdateringen på väldigt länge!  Söndagen avslutades på bästa sätt iaf i källaren hos Robert med en massa skratt :)  i måndags var det föreläsning, i tisdags var jag ledig så då spenderade jag heeela dagen i sängen med att läsa och sen var jag nere i källaren igen och såg första semifinalen i Eurovision :) fint det!  Får väldigt bra feeling inför lördag. :)
 
Igår var det föreläsning med Jesper på eftermiddagen, hans föreläsningar är grymma! Sen var det årets första chill i hälsoparken med fina människor innan vi drog vidare till sittningen, :) Tvsittning!   En av de bästa sittningarna jag varit på med en Hiddy som var grym som utländsk reporter som fick mig att vrida mig av skratt. :p och en Rasmus som alltid ser så ofantligt glad ut och som strålar. Alltid lika kul att se! Sittningen gav mig många skratt och vi hade lätt bästa platserna i salen bland sofforna, favorit i repris nästa gång! Det finns så mkt att säga om den sittningen och mina känslor var all over the place på alla möjliga sätt och jag tvingades bita mig i tungan flera ggr om för att inte säga för mkt och saker som kan låta fel. :p  blev lite sur på att min mobil havererade med dålig plats i mobilen precis vid ett ställe också, jag som tyckte jag hade plats. Jäkla teknik! Nåja :)  Sen chillade vi i rådhusparken och skrattade innan vi drog vidare till kåren igen med en snygg bartender, bra musik och fina samtal och skratt : " Han är en giftig, stor, djup pöl i havet xD  gillar metaforen för vissa människor!   Ett snabbt hej med Rasmus som såg så otroligt glad, nöjd och stolt, himla bra :)   Jag och Emma drog dock strax därefter och jag somnade vid 2 med världens leende på läpparna efter en grym sittning och med vetskapen om att andra är glada! 
 
Idag är jag trött, väldigt trött. Hade gärna stannat i sängen men jag får Rasmus på besök ikväll för att kolla på andra semifinalen så kan inte ligga på latsidan hela dagen. Måste dra och köpa toapapper med sen, alltid lika underhållande!
 
PUSS

Men du är ganska bra att ha, när man vill veta hur det verkligen ska va

Det var magiskt skönt att vara ensam igår, att se ikapp alla mina serier som som vanligt fick mig tårögd och att få tid för mig själv. Dessvärre har jag det alldeles för sällan.  
Avslutade kvällen med att hitta en massa humorklipp på youtube, youtube kan vara den bästa sidan som finns när man inte kan sova!  
 
Idag har jag gjort världens städryck och städat min otroligt skitiga lägenhet, tog en väldigt bra stund kan jag tala om. Insparksplaneringen är i full gång som sagt återigen och jag tycker det är otroligt roligt att en person i min grupp verkar ha skapat en otrolig tillit till mig och lyssnar, tyr sig till mig och värdesätter mina åsikter. Det känns otroligt kul och det känns som att jag kommer att ta och få betydligt mkt mer ansvar i den här gruppen detta året, awesome :) Det är alltid guldvärt när folk tror på en och litar på ens kompetens och omdöme! 
Nu har jag precis ätit lite och ska snart möta upp Robert, dra till konsum och sen hänga med honom ikväll med Mästarnas Mästare och Inför ESC, toppen :) behöver hänga med lillebror och finaste grabben! 
 
Diska var det ja, mot oändligheten och vidare! 
 
PUSS

Allt du gör är drar historier, du kan inte sluta lyssna, nej det har du faktiskt rätt i

Dagarna bara flyger förbi och jag hänger inte med alls nu känner jag. Fint häng med Rasmus i torsdags med sen middag, prat om en massa och en tv på i bakgrunden, jag trivs på det sättet. Med ett alldeles för enkelt häng med Rasmus :)  Jag somnade som en stock och spenderade fredagen med att tvätta och sen drog jag till Jocke på kvällen. Första gången jag hängde med honom egentligen sen Gran Canaria och egentligen i december då med andra ord om man ska vara noga eftersom Gran Canaria var med Robert också. Det var trevligt att hänga med Jocke iaf och ibland underskattar jag honom, han kan vara snäll om han vill och han är så otroligt lätt att prata med. Han är brutalt ärlig, på gott och ont och han delar saker med mig om sitt förflutna och det gillar jag, gillar att lära känna människor på det viset. Ibland blir jag förvånad över hur mkt tillit människor verkar ha till mig, inte så att dem inte ska det men det förvånar mig alltid när folk säger " Jag borde inte säga det här egentligen, men det är ju bara du så då är det skitsamma". Underlig känsla! 
 
Åkte hem tidigt och somnade väääldigt gott i nytvättade lakan, bästa känslan!  Idag träffade jag delar av faddergruppen i skolan vid lunchtid, diggar våran grupp som fan och det kommer bli grymt jäkla bra :) Ideer och saker och ting rullar på och då har det inte ens gått en vecka sen vi fick reda på grupperna och temat, TEAMBUILDING :D göttmos!  Det kommer bli huuuur bra som helst, oh happy dag :D 
Har även lagat matlådor med korvstroganoff idag, borde städa också men det tar jag imorgon. Har jag skjutit det framför mig i lite drygt 2 veckor så gör en dag till inte speciellt mkt, har ingen energi över till det just nu känner jag. 
 
Ikväll spenderar jag kvällen ensam och tittar ifatt ALLA mina serier de senaste veckorna, gör en chansning med min gamla dator för jag pallar inte vänta längre. Skam den som ger sig!  Hemmakväll blir toppen och det är nog precis vad jag kommer behöva med hockeyvm, smartare än en femteklassare, serier och Håkan Nesser. Illa att jag fortfarande inte läst ut den men saker har kommit emellan. 
 
PUSS 

Långa nätter

Gårdagen var bra med ett seminarie och sen förfest hos Robert innan kåren. 5 6 7 8 hanns med och en massa andra låtar, långa samtal i den kvava luften utomhus också. Alltid trevligt! Diggar folket på kåren, människor där är bra och jag fick höra ngt väldigt snäll igår " jag kom inte med ngn av dem jag sökte med, jag skrev dig och Robert men hamnade inte med ngn av er i samma faddergrupp". Fina Martin :) då blir man glad när folk tycker om en och känner sig trygg med en.
För att motverka åskskräcken kom Rasmus och sällskapade mig efter att vi åkt hem, fint med såna vänner! :)

Idag är det världens segaste dag, haft huvudvärk som kommit och gått pga vädret. Har därför haft en lugn dag i min säng med tvn på, ganska skönt med såna dagar på sitt sätt. Senare ikväll kommer Rasmus och äter middag med mig efter hans spexträning, sällskap är guldvärt och Rasmus är en sån person att även om man vill vara själv en kväll så kan man leka med honom då han typ smälter in i inredningen och sköter sig själv ;) man får vara på dåligt humör, trött eller sjuk med honom vilket är awesome!
Snart är det hockeymatch, Sverige-Kanada. Hockeyvm är awesome :)

PUSS


När världen förändras för alltid

Avslutade min söndag på absolut bästa sätt, med Rasmus. Mat med en vitlökssås som dödade oss båda, inför ESC och nostalgitripp med en massa HippHipp-klipp, humor :D 
Igår var det kursstart och sen föreläsning innan det var dax för faddermingel,  grupp och tema är nu klart och det ska bli grymt kul med Hallowen för våran grupp och med grymma människor i samma grupp! Organisationen är redan hög samt tagget, och ideer är det ingen brist på, big lök!  Jag är grymt taggad och det kommer bli awesome :)  Sen spenderade jag kvällen med äggmacka och smootie hemma hos Robert med Hockeyvm, bra Sverige! 
 
Idag var det föreläsning på morgonen med saker som vi faktiskt kommer ha nytta av, Jesper levererar! Drog även om lämnade in min dator idag, förhoppningsvis hittar dem ngt. Har sedan spenderat 2.5 timme i solen med Emma med prat om inspark och liknande innan jag drog och träffade Sanne och såg Showtimes vårshow, dansarna räddade allt!
 
När världen förändras för alltid så gäller det att hänga med, idag blev jag överumplad och jag blev ganska rörd faktiskt, och kände en enorm sympati, glädje och chocken var stor. Ibland blir man mållös men det är guldvärt när människor trots ens dumhet vill berätta och ty sig till en.
 
PUSS

SJ-JS

Att få träffa igår var fantastiskt skönt, pappa fick se att jag kan köra bil också och vara hjälpsam och lyfta på takboxen på bilen :) 1,5 timme bara försvann i solen och i garaget och det var behövligt. Sen hängde jag i solen kring växjösjön med kära Joakim, ett varv runt sjön och pausa på en bänk. Så simpelt men så bra och prat om det mesta! :) han tycker inte om allt man pratar om, men ibland får andra lära sig att svälja också.
Sen moster som hjälpte mig med powerpoint, kopp te också. Resten av kvällen blev hockeyvm och samtal på mobilen som gick i rasande fart med en mamma och Olle som gav mig världens min då det tydligen gick fortare än de hann med, man ska vara snabb i fingrarna :p

Nu sitter jag på bussen hem efter en alldeles för stor hotellfrukost, gott var det dock! Glider in i Jönnet snart och då blir det de 4 Jönköpings låtarna ;) har haft en bra helg i Växjö med extremt bra väder, massa samtal, bilkörning, knäcka ryggen och leenden för själen. Hann med alla mina uppdrag och det är huvudsaken :) ska bli skönt att komma hem också dock. Fullspäckad dag med kursstart och sen faddermingel på kvällen då vi får reda på tema och grupperna, spännande!

PUSS
Fick bli en bild på växjösjön från igår.


Vi är inte fulla vi har pollenallergi

Spenderade mer eller mindre hela dagen med att bara prata igår, först med måmå och måfa och sen med min Johanna :) det är så roligt att man skiftar på kort tid när det händer saker, man skiftar prioriteringar och man pratar sättet man pratar på. Johanna och jag hade en väldigt mogen och vuxen pratstund igår om allt mellan himmel och jord och jag ställde frågor som jag aldrig trodde att jag skulle behöva men det är skönt att få säger saker öppet som man tänk på ett tag. Min fina tjej är bra på det sättet och det var skönt att få prata med henne om saker, hon vet så mkt och förstår så mycket, guld värt! Första gången vi hade ett sånt vuxet samtal och vi behövde det, hon är en av de få anledningarna att Växjö fortfarande besöka emellanåt! <3

Jag somnade gott inatt för första gången på en vecka, äntligen! Fått ett antal timmar vilket är skönt. Har varit en vända på stan i sommarvärmen, det regnar inte i Växjö?! Halleluja! :) även om jag gillar regn. Nu ska jag strax bege mig och träffa min kära pappa, det behövs :) sen ska jag träffa en väldigt saknad Joakim i solen innan jag tar bilen till Öjaby och myser med min moster, hon ska lära mig att trixa med powerpoint, haha!
Pollenallergin har slagit till här i Växjö, det kliar i mina ögon. Tack och lov har jag ögondroppar hemma som väntar. Det var ändå 2 år sen jag hade ont av pollenallergi sist, det var la dax nu! Björken har slagit ut vilket betyder att det är vår på riktigt :)

Imorgon åker jag hem till ett saknat Jönköping, halleluja för mitt eget hem :) även om Växjö levererat hittills i helgen.

PUSS


Jag har ingen kraft, inte styrkan som jag alltid haft

Var bipolär hela dagen igår, mitt humör gick som en jojo hela dagen. Tacka gudarna för att jag är i Växjö i helgen, det kom väldigt lägligt då jag känner mig utpumpad mentalt, lite otillräcklig oxh värdelös. Då är det skönt att höra vissa människor säga att man duger, att man inte ska försvinna, att man är förstod och att man för känna precis vad man vill. Jag slängde ut mamma från lägenheten igårkväll för att kunna sova så såg första avsnittet av Game of Thrones, kommer plöja den serien den kommande tiden man jag ju säga, sjukt bra :) sen somnade jag inte förrän 3 imorse trots att jag sover så satans dåligt.. Nåja.
Upp tidigt för att köra till Linneryd och mysa med måmå och måfa :) svampstuvningsmacka, massa prat, kramar och få höra att det är trevligt när man kommer, måmå <3 att se måfa lugnar mig alltid, han kämpar på med sitt hjärtproblem och sina krämpor som han haft i 13 år nu, envis! Sen att han fäller kommentaren: " ja det är inget fel på den konstruktionen" när måmå frågar om hennes klänning är för kort till hennes ben. :p. När jag är så gammal vill jag också älska ngn så mkt som de fortfarande älskar varandra efter att ha varit gifta i snart 50 år.

Nu är jag hos mamma och vänder, ikväll spenderar jag fina timmar med min favorittjej, som jag saknat henne! Kommer bli toppen och solen skiner :) big lök!

PUSS


Du det gör så ont att ngt så nära kan vara så långt borr

Min dator vägrar samarbeta för tillfället så får blogga från mobilen ett tag antar jag tills skiten löst sig på ett eller annat sätt.. Måndagen med Sanne var bra och det behövdes, sen fick jag en Rasmus på besök en stund :)
Tisdagen var bra den med med 1 timmes promenad med Robert och sen förfest och utgång med allt bad Valborg innebär, trevligt trevligt!
Igår var jag nere i källaren med Rasmus och röjde runt då jag vägrar gå ner i källaren själv, lyckades klämma mig två ggr där nere också, lyckat! Det var sen förfest hos Rasmus igår inför kåren, Worms med shot var awesome :) kåren intogs och det är som vanligt lika trevligt! Jag, Robert och Rasmus tog sen taxi hem och spenderade ett par timmar här. En gruppkram och sen blev jag ensam vid strax efter 4, dock kunde ja inte somna förrän en dusch vid halv 6 för att rensa huvudet. Sovit alldeles för lätt i ca 7 timmar och jag är trött från helvetet och tankar skriker i huvudet på mig samtidigt som jag haft en unik känslourladdning så jag är slut i både kropp och huvud.. Det är mkt nu.

Jag åker till Växjö om ett par timmar och just nu är det precis vad jag behöver! Skogen, bil, morföräldrar, mamma, Johanna, Joakim och förhoppningsvis pappa. Samla tankarna och få vara lite ifred.

Nu ska jag äta mat, magen skriker efter föda, cola och mjölk!

PUSS


RSS 2.0