Nu blåser vi Sverige

Haft en skön helg med fest, melodifestival, plugg och sömn :) Upptäckte även igår att jag ej sett 3:e säsongen av Merlin, total lycka!! Spännande det där när man kommer ihåg att man följt ngt och sen hittar nya avsnitt :)
Skola idag igen som gick fort, fick tillbaka uppsatsen som gick hyfsat, lite att rätta till bara.
Började ett nytt program på 6:an idag, Nu blåser vi Sverige. Ett underbart program med 3 killar från Kungsbacka :) De är dessa killar som jag nämt tidigare som får mig att skratta ngt oerhört, tramsgänget!

Ska strax kolla lite Merlin innan jag släcker, är ledig imorgon men ska sätta kl på strax innan 10 då biljetterna till Hv:s 2 första kvartsfinalmatcher släpps, jag ska boka 4 st till mig, Rasmus, Viktor och Jessica, kommer bli awesome :D
Sen är det bara att fortsätta läsa om Pygmalion ( My fair lady ) och Starting over. Mkt att göra nu men jag gillar det, förr det mesta iaf ;)

PUSS

Evergreen

Utekvällen igår var helt galen! Förfest hos Rasmus ( som vanligt ) med många skratt, musikquiz, chill på balkongen, guitarhero och bara allmänt roligt fjant. :) Bondade lite med en tjej från varberg som nu bor i Kalmar, sweet!
De flesta av oss drog sen till centrum, robert är helt jäkla galen ibland, vilket är grymt roligt! Rasmus likaså :)
Efter drygt 1.5 timme på centrum blev vi alla sugna på pizza så vi drog till Evergreen, med 90 % av allihopa fulla så tyckte jag vääldigt synd om Evergreen och resten av gästerna som var där, många kollade snett på oss och vissa gick :p
Vi gjorde lite narr av Rasmus på Evergreen pga vissa tillhörigheter han har hemma XD stackarn. Han skämdes en liten aning, men vi hade kul iaf ;) Sen började lillpia ( Isabell ) anklaga mig för att titta på hennes pojkvän XD ( Robert var hennes pojkvän under kvällen ) tydligen fick jag varken prata eller kolla på honom :p haha. blev lite rädd där ett tag att jag skulle få en smäll ;p
Vi vandrade hemåt så att jag var hemma runt kvart över 2 eller liknande, låg och kollade film ett jäkla bra tag, till halv 6 på morgonen närmare bestämt. Hade dock svårt att sova fortfarande så jag kollade igenom mina 2 fotoböcker och log lite grann :) fina vänner jag har och vilken fin moster! Inte klokt..
Hade en väldigt awesomekväll igår iaf, mkt bra! Papaya paja papaya :D

Nåja, vaknade vid halv 4 idag, eller jag steg upp halv 4 för jag vaknade flera ggr och somnade om innan jag steg upp.
Har bara duschat och letat lägenheter sen jag vaknade, ska plugga lite, göra varma mackor och kolla på melodifestivalen sen..
Skönt med en lugn kväll för mig själv med ingen hemma. :D Har längtat efter det ett ganska bra tag faktiskt!

Nehe, nu kallar grammatiken och liknande på mig,

PUSS

Under jorden

Gick lite under jorden igår, var så satans trött när jag vaknade igår och var i skolan så det var inte klokt. Inte så konstigt med tanke på hur mkt jag har läst de 2 senaste veckorna..
därför somnade jag på föreläsningen i 20 min när vi kollade film om ngn diktare.. precis vad jag behövde!
Tog mig hem efter skolan och kollade film, pratade med mormor som ska skicka matrial inför en uppgift till mig och sen bara lamade jag. Åt middag med Sannis, skrev ut LoU-hemtentan, köpte godis på hemmakväll runt hörnet och mös ner oss med Jalla Jalla. :) Somnade sedan gott lite efter tolv efter veckans glee-avsnitt ( som jag kommer ha ångest för inför imorgon ) med huvudvärk.

Vaknade för ca en halvtimme sen efter 12 timmars sömn, precis vad jag behövde inför så mkt läsning och grejer den här veckan :) idag väntar bara att gå till systemet, äta, fixa i ordning sig och sen dra till Rasmus på fest.  Svensklärarna och Samhällslärarna har haft tenta i dag så vi ska ha tentafest allihopa ;) tror att det är precis vad jag behöver! Får se vad som händer under kvällen men att vi kommer ha kul, det vet jag redan :) Hoppas bara inte att det spårar ur som i glee-igår, då blir det pinsamt, men jag ska inte vara nykter den här helgen, det blir lite kämpigt när vissa andra i de sällskapet inte är det.

Första helgen utan Sanne på länge, känns lite tomt men skönt på ngt vis, att få vara lite själv och andas lite. :p Har bokat biljetter när jag ska hem också, den 24 mars, om exakt 4 veckor är jag hemma i gemla. :) Skojsigt! Har redan planerat in att hälsa på Magnus och Malin i deras lägenhet, är så glad för deras skull :)
Nee, nu blir det att klä på sig, vandra till systemet, affären och starta igång min dag!

PUSS


Nattuggla

Är helt slut i huvudet! Har läst i nästan 5 timmar nu i en halvseg bok inför litteratursamtalet imorgon!
Flitens lampa lyser när man stänger av datorn och sitter i ett annat rum :p
nee, nu ska jag inte sitta här, ska släcka och sova. Litteratursamtal 8.00 imorgon. Hujedamig!

PUSS

Why does is feel so incredible?

Började dagen med en god kebabtallrik med några i familjen Pia :) Grattade varandra på namnsdagen och hade en härlig stund tillsammans med massa skratt och fina samtal, jag blir helt lycklig av dem allihopa, känner mig del av något speciellt som jag aldrig trodde var möjligt efter så pass kort tid :) De som hade lektion lämnade ett namnsdagskort till the mighty pia också ;)
Har därefter bara pluggat hela dagen, somnade sent igår så jag varit ganska trött hela dagen, har dessutom hunnit se världens meningslösaste och konstigaste film, Puss med Alexander Skarsgård.

Imorgon blir det att läsa ut min bok och handla mjölk XD Nu väntar summerland på mig säsong 2, har redan sett klart första säsongen (A)

En sak som gjorde mig glad när jag vaknade idag var ett sms från bästavännens mamma " Grattis på piadagen idag. Kram och ha en fin dag ". Hur fin, rolig och snäll får man vara? :) Älskar när andra följer med i skämten och det intärna i jkpg och gör det till en vardag. Det gjorde min dag helt klart :) fina fina Catta!

PUSS

Äpplen

En bra dag i skolan då jag känner att jag förstår det mesta och kan det hon pratar om, underbart!
Kommer förhoppningsvis att bli ett hyfsat lätt prov i slutet på mars.
Fick reda på diagnosen idag också, har klarat A-level vilket innebär att jag i princip har klarat den kursen vi läser nu, eller jag ligger rättare sagt bra till språkmässigt iaf :) smile!

Skulle tränat idag men eftersom att solen stod på och luften var grymt härlig så tog jag en promenad runt munksjön istället på 5 km. Röra på sig är ju huvudsaken och 5 km är faktiskt mer än vad man brukar göra när man går ;) Vem vill träna inomhus när det är härligt väder liksom? Gäller ju att passa på! Tycker det är lättare att andas också när det är lite småkyligt i luften så därför blev det promenix idag!
Sitter just nu med en skål med äpple bredvid mej, är hungrig eftersom maten blev konstig idag och macka så här dax är inte idialiskt ( vad händer med mig? Jag som älskar macka, snacka om att huvudet börjar tänka annorlunda när man kommer in i träningstankar ), känner mig ganska nöjd med min prestation idag ändå :) Har förmodligen skrivit klart hemtentan i LoU också, ska kolla igenom detta faktumet i helgen, så kan fokusera morgondagen på att enbart läsa boken vi ska ha litteratursamtal om på torsdag och sen ska jag träffa Piorna för lunch på Evergreen imorgon för att fira att vi alla har namnsdag XD töntigt jag vet, men vi håller ihop och tycker om varandra och det är huvudsaken :) nehe, nu ska jag äta äpple och kolla summerland, har börjat kolla om det!

PUSS

So incredible

Haft en otroligt skön helg där jag fått klar min argumenterande uppsats och börjat på veckans litteratursamtal bok. gött! Har varit skönt med en helg för mig själv utan att träffa vänner faktiskt, att få ransaka sig själv lite och känna att jag faktiskt längtar lite hem, att jag saknar mamma och att jag är duktigare i skolan än vad jag tror. Att jag orkar plugga och jobba hårt trots att tiden är så knapp! vilket känns toppen :) Har även varit duktig idag och gjort köttgryta, himla gott!

Haft mkt tid för mig själv helt enkelt vilket var precis vad jag behövde och extra roligt att se en glad Sannis komma hem igår, strålande hela hon och även när hon kom hem idag. Jag älskar när människor runt mig mår bra och riktigt strålar av lycka, det gör att jag mår bra och att det smittar av sig :) Även om jag kan bli avundsjuk på varför Sannis mår så bra så unnar jag henne verkligen det! Hon är en sån himla bra tjej och hela världen borde veta det :)

Imorgon är det skola 13-16.30, grammatiklektion i 3.5 timme kommer ta lite död på mig. Därför är det gött att jag ska ta mitt pick och pack och träna därefter sen, cykla x antal kilometer och förhoppningsvis är maskinerna inte helt ockuperade så jag kan träna andra muskler också imorgon. Annars drar jag hem och kör styrka som förra måndagen. Vilket som låter bra :) Nu blir det film och varva ner innan jag släcker lampan och sover. Har sovit grymt mkt i helgen men är fortfarande psykiskt utmattad efter allt plugg, därför ska det bli gött när man kommer igång med träning nu så man kan få ut lite aggressioner. Om 2 månader kan jag förhoppningsvis hoppa på lite pass med mitt förhoppningsvis starkare knä också!

PUSS


Tusen gånger starkare

Härlig dag igår, skola i 3.5 timme efter alldeles för lite sömn, 3.5 timmes prat om dikter, modernismen och så vidare. Ibland blir det lite drygt i längden men jag ångrar inte det jag pluggar!
Drog sen hem för att städa lägenheten, fy fan vad den var skitig! och efter det var det dax för 2 kapitel grammatik och kvällsmat i form utav grillad kyckling, potatissallad och baguetter i ugn. Supergott! Bland det godaste jag ätit i jönköping :) att ha Sanne som sällskap är ju inte fy skam det heller ;)
Kvällen spenderades sen framför tvn med let's dance, parlamentet och en film, tusen gånger starkare. En svensk film om en skola med en klass där killarna dominerar. Filmen var kanske inte så bra som underhållningssyfte med definitivt en film som man kan analysera och använda i undervisningssyfte.
Tankarna började dessutom vandra till högstadiet på bergunda, saknar den klassen ganska mycket ibland, och jag saknar den tiden i livet som var den bästa på väldigt bra sätt! :) härligt när man kan skratta åt deras uttryck, språk och handlingar och känna igen den versionen av sig själv och skämmas och skratta om vart annat.

Idag blir det att hämta ut mina linser, gå med Sannis till apoteket, laga kött, pommes och beanäsesås till middag och skriva draftet till min argumenterande uppsats om monarki/republik. Kommer vara underbart att vara färdig med den sen, inte för att den är jobbig men man kan bocka av ännu en grej på listan :)

PUSS


Faddermöte

Är fortfarande kvar med huvudet i mina böcker känner jag, har under de senaste 2-3 dygnet pluggat lite drygt mellan 15-17 timmar. Det låter inte mkt men med böcker som handlar om grammatik, kultur och så vidare så blir huvudet ganska trött! Nåja, har ganska bra koll på läget på alla grejer som ska göras framöver och har antecknat allting i almanackan så det är skönt,
var dessutom på faddermöte för en stund sen, blir lite nedslagen när jag ser människor som Samuel och Robin sitta och få information och förmodligen kommer söka som faddrar, med massa såna personer som söker så har man inte en chans.. att dessutom söka enbart två och två, vem i familjen ska man välja att söka med? Rasmus? Robert? Sabine? Lejla? nåja, det ger väl sig i sinom tid :)

imorgon blir det skola,städning och sedan en lugn kväll tillsammans med Sanne. Helgen tillbringas som jag nämnt tidigare med skrivande av uppsats och en maaassa bokläsning. Det tar ju aldrig slut.. och för att bevisa det så är det åter igen dax att dyka ner i Engelsk språkdidaktik och Oxford book of short stories ikväll. fun!!

Får försöka tänka på roligare saker, som att mötet var alla tiders med snygga Bagge som talade, roliga Rasmus bredvid mig och fina Sanne på andra sidan :) tänker på att Johanna kommer hem snart också, det gör mig på bra humör!!

PUSS

tung i huvudet

Har ägnat lite drygt 7-8 timmar att läsa i mina 2 böcker, herregud. Så just nu är jag lite tung i huvudet av blandning mellan engelska och svenska. Kanske blir det swengelska då? haha nee skämt å sido, jag håller isär engelska och svenska hur enkelt som helst, engelska och tyska är dock en annan sak som jag fick erfara ett par gången i engelska c men det är en helt annan historia som det så vackert heter ;)
nåja, förutom att läsa idag har jag lagat fisk till middag, fiskpinnar/sprödbakad torskfilé, kokt potatis, dill & citronsås och rivna morötter till, mums!

Imorgon blir det skola, mellan 9-11.30 och därefter är det bara på att igen, ska förbereda ett muntligt samtal inför torsdag om musik i skottland + läsa en text och försöka börja på min argumenterande uppsats om monarki/republik som ska in på måndag. Rolig helt jag har framför mig... nat! Massa saker som händer nu som jag skrev i förra inläget, har såå mkt att göra och sååå mkt som jag vill göra som inte riktigt går ihop, men så är det. Högskolans planering är heller inte alltid den bästa men har man valt att läsa på högskolan så har man! Många bollar i luften samtidigt med 3 kurser i engelska parallelt, en hemtenta från LoU, ha ett socialt liv i jkpg och försöka hålla ihop den sociala kontakten med släkten och vännerna hemma. Det är inte alltid det enklaste men jag försöker verkligen!! Skulle behöva ringa och prata med bästavännen den här veckan alt nästa vecka för det var länge sen jag hörde rösten och behöver prata lite. Får se när i kalendern man kan få in det utan att känna sig stressad att lägga på..

Nu blir det iaf lite two and a half men att rensa hjärnan med innan jag släcker för ikväll, skönt med svensk text med amerikanska röster i bakgrunden efter en dag med så mkt engelska i huvudet. Bra att vila hjärnan med!

GODNATT

How to teach grammar

Skola igår som var totalt ointressant. Kändes som att jag inte hängre med alls.. tycker inte riktigt om grammatik lektionerna på måndageftermiddagar. Men men, så är det ibland!
Drog iaf och tränade igår, blev helt lycklig när jag satte mig på cykeln för uppvärmning och bara satt och log. Så himla härlig känsla att få använda musklerna igen :) happyface!
Resten av kvällen blev det kvällsmacka, klass 9A och Spårlöst. Trevligt trevligt! :) fick plugga lite sen in mot natten då jag inte riktigt hunnit så långt som jag borde..

Idag blir det att läsa i min bok How to teach grammer tills den är slut på två kapitel i språkdidaktik.. har lektion på det imorgon så ska ägna min dag åt det. skoj..
nåja, har städvecka i lägenheten denna veckan så får ta itu med det på fredageftermiddag.
Har tvingats ställa in festen för toffelpia på fredag pågrund av alldeles för mkt plugg de närmaste 4 veckorna.. de bara öser på i våra 3 kurser och jag känner att tiden räcker inte till till allt roligt man vill göra så jag tvingades att välja bort ngt och då valde jag bort toffelpia.. tråkigt men så blir det iblad. :/
ser framemot nästa fredag istället med taco + kareoke istället med familjen, förhoppningsvis har jag hunnit få undan det mesta då så att jag kan gå dit med gott samvete :)

nog snackat, nu How to teach grammar och språkdidaktik!

PUSS

wallander

Fick ett klagomål på att jag inte uppdaterat på min blogg idag, kul att ngn läser iaf ;p
nåja, kvällen igår var bra! Melodifestival + förfest med 4 pior + Frasse ( Roberts katt som blev oerhört poppis ) och sedan en bussresa till stan som var något utöver det vanliga. Herregud, var längesen jag skrattade så mkt och det började redan på busshållsplatsen i väntan på bussen med ett oerhört roligt videoklipp på Robert och sedan 3 ljudklipp också på diverse saker. Fått mig många härliga skratt idag pga av det!
Jag fick Jönna att återuppstå i snön också, trevligt trevligt. Tydligen var det kvar idag också, nice ;) '
vi drog sen till pipes men resonerade att donken lockade mer så efter en middag där skiljdes vi åt av olika anledningar. Dock bråkade vi inte för de som tror det ;p Kul helg med familjen, ngt som vi får göra om MKT snart!

Idag var jag tvungen att handla och plugga, hann även med att kolla wallander och käka melon med Sannis. :)
nu väntar popcorn och two and a half men, älskar att jag börjar vid 1 på måndagar :D Helgen blir så mkt mer värd då! Så imorgon är det skola igen mellan 13-16.30 och sen blir det träning på kvällen. Ja ni läste rätt, jag ska påbörja min träning imorgon men jag ser faktiskt framemot det för min hosta är betydligt mkt bättre och jag känner mig stark i kroppen. Skönt att få göra ngt annat än skola, diska och umgås med vänner ;)

PUSS

Sorken

Mkt trevlig kväll igår! Kom inte sist på bowlingen och det är alltid ngt ;p
pizza, musikquiz, guitarhero, telefonsamtal, olerys och snack med Rasmus och Robert :) Mkt härlig kväll!
roligast var ju också på musikquizet då vi skulle lista ut vad sorken i nalle puh hette XD rasmus blev så frustrerad när han inte kunde komma på " Jag kan ALLA nalle puhs vänner men vad fan hette sorken? " XD " Han hette säkert sorken bara för det"
Ett gott skratt förlänger livet!
Roliga sms med Sanne också på kvällen mellan Sanne, robert och rasmus. Höll på att dö av skratt XD " Möt mig i månskenet med en vit klänning med en röd ros i håret. Jag höll på att dö XD

herregud :) ska laga mat om en stund och sedan vid kvart i 7 tar jag bussen till huskvarna till Robert för att kolla melodifestivalen och förfesta lite och sen ska vi förmodligen dra in till stan och sätta oss ngnstans, ta en öl och bara umgås, härligt!

Nu blir det att försöka skriva lite på hemtentan och sedan laga mat. Det blir makaroner och köttbullar idagl!

PUSS

Familjen Pia

Sitter och pluggar med Sanne för tillfället i våra sköna fåtöljer, jag hjälper Sanne med hennes hemtenta. Eftersom vi bara har en engelsk bok så får vi samsas om den så jag kommer göra resten av hemtentan under morgondagen eller på söndag.
Befann mig på en folkhögskola igår på kyrkmässa med Sanne, hon hade en kompis som skulle sjunga. En liten mysig stund med en duktig kör :) Dock vill jag inte ta nattvard, jag tycker det kyrkliga är mysigt även om jag inte tror på det men nattvard är en sak som jag har svårt för eftersom att jag tycker att brödet bara växer i munnen på mig. Har dessutom svårt att göra saker som jag inte står för eftersom det är så viktigt för andra..

Ska strax göra mig iordning, ikväll är det en helkväll med Familjen Pia som gäller, de ska få se mina otroliga bolingkunskaper xD Så vi ska bowla, äta middag, förfesta och sen drar vi ut tillsammans! Låter som en awesome kväll i mina öron. I det sällskapet mår jag alltid bra :) de känns lite som gg, fast ett jg om ngn förstår vad jag menar ;p
Nåja, då ska man försöka hitta ngt att ha på sig idag också.. ingen overall iaf idag vilket gör det svårt att veta vad man ska ha på sig. Keine Ahnung..
Ska ringa Carro lite senare också, ååh vad jag saknar henne just nu, saknar alla galna upptåg och våran humor och våra samtal långt in på småtimmarna. Alla msnkonversationer och alla webbkamera tillfällen! <3

Jag kommer ha en awesome kväll för det känner jag på mig! ååååh, I got a feeling, that tonight's gonna be a good night :)

PUSS

Introducing me

En dag med en massa plugg igår, tror att jag gjorde det hela dagen?
Förutom att hämta paket, gå till systemet och kolla Glee!  Dubbelavsnitt denna veckan vilket gör mig glad, älskade de två avsnitten som var igår, de vände upp på hela säsongen vilket är otroligt spännande :)
Jag och Sanne var dessutom ute och gick en runda igår kväll för att prata om allting som finns att prata om i princip ;p Jag var tvungen att prata med någon om vad som hände igår egentligen och det är skönt att veta att man alltid kan prata med Sanne, min vägg här i jkpg att bolla saker med och uttrycka sig :)

Skola idag efter lite sömn, Litteraturlektion vilket alltid är intressant. Bokprat och en massa prat om andra saker som filmer, twilight, Colin Firth och så vidare ;) Älskar att min egelska är tillbaka och att min accent blir bättre och bättre hela tiden!! Fick dessutom tillbaka våra hemtentor på LoU:n idag, fick mitt första U då det spelade roll, var övertygad om att jag hade klarat den men jag använda tydligen inte den engelskaboken tillräckligt mkt.. nehe.. hur mkt ska man använda den då liksom? Så länge man använder kurslitteraturen är det väl skitsamma? Men tydligen inte.. det gör mig lite ledsen för jag har verkligen inte tid eller lust att rätta till en hemtenta som känns som evigheter sen jag skrev trots att det är knappt 4 veckor sedan. Känner mig lite ointelligent som inte klarar en simpel hemtenta när man har alla böcker framför sig, när man har 4 veckor på sig att skriva den och sen blir den ändå inte bra, tvivlar lite på mig själv när det går såhär med ngt som man tycker är intressant och viktigt.

Nåja, har precis tagit mig ett glas med slemlösande och ska ta och läsa måndagens uppgift strax eftersom Sanne har min engelskabok så kan inte rätta till hemtentan förrän imorgon alt helgen. Ingen brådska dock, ska in senast 10 mars men vill inte ha den liggande.

PUSS

Habo

Vissa saker i livet är ganska absurda men intressanta och jag bara tackar och tar emot när det händer :)
Saker som man blir förvånad över och som tror aldrig ska hända, saker som man ändå tänker och hoppas att de kanske ngngång skulle hända.
Positiva överraskningar som gör att man hälsar livet och allt vad det innebär välkommet, som gör att man känner sig mer livande och att man tillhör någonting!

Fick mitt livs överraskning för en stund sen, något positivt som ockuperar hela min hjärna och jag ler inombords. Jag finns på folks läppar, folk pratar om mig och minns mig. Vill ta del av mig, mina upplevelser och minnen.

HAPPYFACE!

PUSS

Saknad

Otroligt rolig dag i skolan igår :) älskar mina 3 engelska föreläsare, de ger en så sjukt mkt! Blir helt lycklig när jag går till skolan och ifrån den :)
Tvkväll med Sanne igår igen i våra fåtöljer, allvarligt, de fåtöljerna är så satans sköna! Vill aldrig lämna ifrån mig den :)
Idag ska jag bara lääääsa, ligger efter i läsningen av en bok en aning och sen ska jag hämta ännu mer paket från posten med kurslitteratur.. det tar ju aldrig slut :/

Nåja, jag har en sån dag då jag saknar folket hemma, jag längtar aldrig hem men det betyder inte att jag inte saknar folket hemma.
Har en extrem längtan efter just Carro idag.. alla våra äventyr. Och en stor längtan efter joakim och simon. Gitarrspelande, snack och film. Sakna!!

Ska gå och kolla till tvätten nu innan jag går och hämtar mitt paket, sen blir det frukost. Jaa ni hörde rätt, frukost!

PUSS

Allt för er

Dålig uppdatering, my bad! Har iaf varit hemma i helgen i Linneryd och kollat på Hovmantorpsrevyn - Allt för er, ätit middag i Ormeshaga med släkt och hunnit äta lunch hos mamma och sett min ev framtida fina vita katt :) Allting hänger om han är döv och ifall jag får lägenhet, hoppas hoppas! :)
Har iaf haft en fin helg hemma med mormor och morfar, har även kört en hel del bil bara för saken skull och jag fick vara chaufför i lördagskväll åt pensionärerna ;p haha. Körkort gynnar!

Pratade även med Johanna i veckan, det är bestämt nu att hon ska komma och hälsa på mig den 11-13 Mars! Ååååh vad jag längtar :D Då ska hon få träffa mina fina vänner, hon ska få se Akademin, hon ska få se skolan ( eftersom vi har passerkort ) och vi ska bara mysa och prataprataprata! åååh vad jag längtar efter henne :D
Men innan hon komemr så ska februari passera, en månad som innebär en massa roliga saker tillsammans med piafamiljen ( jaa vi är en familj nu officiellt eftersom vi har en facebook-grupp ;p älskar min familj! )! Vi ska bland annat bowla ( de kommer asgarva åt min stil dock ), vi ska äta middag, vi ska kolla melodifestival och det är en maaaasssa utgångar som väntar i februari och början av mars. Toppen! :)

Kom hem för en liten stund sen från växjö, tänkte ta en sväng och handla och hämta mitt paket som kommit med ännu mer kurslitteratur. Tror att jag blir tokig.. Ikväll blir det iaf Wallander i min nya fåtölj tillsammans med Sannis och en kopp tee :) Börjar sent imorgon så ska passa på att sova och kolla film också, sovit dåligt i helgen pga att jag fått en satans hosta...not good!

PUSS

Ikea

Har haft en dag då jag använt min lediga dag till att ha städat rummet istället för att plugga, kändes som att det var viktigare att städa eftersom att jag åker till Linneryd på torsdagkväll så lika bra att ha det gjort och komma hem till ett fortfarande rent rum på söndag :) Så nu luktar här rent igen och lakanen är bytta, kommer sova som en liten prinsessa i natt! Förhoppningsvis drev jag ut det sista av min förkylning också när jag städade, vädrade och bytte lakan. Min hals är fortfarande inte ok och det stör mig väldigt mkt, hostar ibland också.. orka.

Nåja, har dessutom pratar en stund med Emil idag. Fina killen :) Är så glad att det mesta i hans värld rullar på som vanligt, att skolan är bra och att Malin går bra och att han ska vara med i musikalen Annie i april! Glad för hans skull så det bara smäller om det :)
Har dessutom varit på öb, jysk och ikea nu ikväll och kom hem med handtvål, plastfolie, plåster, sköljmedel, tops, täcke, kudde, luftmadrass, fåtölj och fotpall! Saker som man behöver och när man köper nya, egna möbler så känner man verkligen att man har för avsikt att stanna och att man verkligen har separerat från sina föräldrar och startat sitt eget liv! Vuxenpoäng där :DD
Fåtöljerna och fotpallarna är nu ihop skruvade och står uppställda i "vardagsrummet". Sanne köpte likadana som mig, eller snarare vi köpte likadana som varandra kanske man ska säga.

Imorgon har jag en ledig förmiddag och ska då sova en stund och sen plugga innan jag gör en diagnos i skolan vart vi ligger till språkmässigt i engelska. nervöst? jaa en aning. Vill inte riktigt ha svart på vitt hur jag ligger till med amerikanska / engelska betyg ;p men men. Ska sen spendera min kväll till att plugga inför en lååång torsdag och inviga min nya fåtölj. Sounds good, right? :)

PUSS

RSS 2.0