Jag har sett hur den där skiten alltid tär på dig

Jobbhelgen är i full gång. Går delad tur idag så har paus nu och haft en bra stund så läser mest vilket är skönt :) 
Allt rullar och på måndag har jag jobbat min första vecka. Sjukt vad tiden går! 
Jag älskar mitt jobb och ler mest hela tiden :) 

Dock ska det bli fruktansvärt skönt att hänga med Rasmus på måndag efter jobbet. Har inte setts på 1,5 vecka nu. Och när jag jobbarkväll/helg så hinner man inte prata så mkt. Och prata lite saknar jag och jag saknar min bästa vän, lättheten och bara få skratta tills man får ont i magen när man är övertrött! 

PUSS 

Människa se himlen nu

Jobbet rullar på och dagarna går fruktansvärt fort, jag älskar mitt jobb! Idag har jag fått betalt för att indirekt sola, köpa jordgubbsplanta, dela mat och handla :) hur bra? Fantastiskt! 
Jag somnar som världens sten på nätterna och får 7-8 timmars sömn och är kvällstrött på kvällarna. När hände det senast? Underbart! 

Idag har jag städat efter jobbet en vända och imorgon är jag ledig. :) då ska jag laga mat till helgens jobb och ta mig sovmorgon. Skönt! 

PUSS 

I just haven't met you yet

Lördagen var lugn med serier heeeela dagen. Gårdagen spenderade jag med serier och förbereda mig för första veckan på jobbet, sen var Robert här ett par timmar och drack kaffe/te, tjötade och spelade "När då då". Mys på en söndag :) inatt hade jag fruktansvärt svårt att somna.. Därför kändes det som jag precis hade somnat när alarmet ringde. Första dagen på jobbet var jättebra men jättelugnt och mysigt schema, att få läsa på arbetstid är underbart! Jag älskar mitt jobb :) tänk att få betalt för att läsa, gå promenad, följa med till frisören, prata och äta bulle? Fantastiskt! Nu är det ju inte bara det som händer på jobbet men ibland så och det är alldeles underbart :) 6 - dagarsveckan är igång och det är bara att kötta!

Jag är hemma nu och har ätit ärtsoppa till middag, duschen är klar och jag är trött i kroppen efter att ha gått en del på jobbet och att inte vara van att vara uppe så tidigt. Förhoppningsvis somnar jag tidigt inatt för det behöver min kropp känner jag! 

PUSS 

Supernova

Igår var det dags för årets ljusaste och längsta dag, en dag som jag alltid tyckt är fruktansvärt överskattad även om den kan vara mysig. Gårdagen var minst sagt mysig med lunch, kubb, massa skratt, musik, fina vänner, grillat, kramar, misslyckade kransar, sista minuten-lek och en diskussion om Ryssland vs USA och framtiden med en colaflaska, ölburk och Morganflaska som metafor! Humor :) mysig dag och kväll hos Henke och sen avslut hos Robert! 

Idag är jag lite trött så då jag inte somnade förrän 5 men vågade inte sova för länge så vaknade halv 12. Har ätit mat, duschat och kollar nu Glee-maratonet på 11:an. Ska tvätta senare idag och bara ta det lugnt med serier och bok i min one-piece. Njuter av mina sista riktigt lediga dagar! 

PUSS 







Murar existerar inte längre

Kom tillbaka till Jönköping i söndags efter att ha träffat pappa. Han är alldeles för bra och snäll mot mig! Vi ses och hörs för sällan vilket är synd, men jag uppskattar när det händer för han lyssnar på ett sätt som få människor gör :)  Jag satt i solen när jag kommit hem och sen läste jag hela kvällen och läste ut min bok, Stenhuggaren. 
I måndags fick jag delegering, tog 10 minuter.. sjukt onödigt men det var kul att träffa alla gamla semestervikarier igen, vi är samma grupp som förra året vilket är fantastiskt kul :) Sen tog jag det lugnt resten av kvällen för att sedan i tisdags gå bredvid hela eftermiddagen och kvällen på jobbet. Att vara tillbaka kändes helt naturligt, som att jag var där för en vecka sen och aldrig lämnat. Underbart! Alla arbetskamrater är kvar och de flesta vårdtagare vilket är bra. 
Igår gick jag också bredvid fram till 13 och sen hade vi möte hela eftermiddagen + mangelkurs. Komiskt att 6 semestervikarier tittar på när en ordinarie manglar, surrealistisk känsla :p  Sen handlade jag på Willys, åkte hem och skalade potatis och väntade på Herr Söder. En vecka sen vi sågs nu! Sjukt vad tiden går. Han lagade potatismos och jag babblade så in i fan och sen hände bland det konstigaste jag gjort. Jag hjälpte honom att raka hans rygg med hans rakapparat xD Att han ens vågar ge mig en rakaparatt och använda mot honom..  men det gick bara bra och ledde till ett x antal skratt. Murar existerar inte hos oss längre, vi har nog passerat alla gränser och murar som finns mellan människor snart. Men vad gör man inte för sin bästa vän?  Sen hade vi symöte, han lagade sina byxor och jag passade på att laga min ovve. Det måste sett så knäppt ut, först med hans rygg och sen att sy. :p För att väga upp det så hade vi fotbollen på i bakgrunden! 
 
Vid 2-tiden blev jag ensam och somnade som världens sten efter 2 dagar på jobbet. Sov i 10 underbara timmar och vaknade pga åskan. Jäkla pissväder det är idag, även om jag älskar regnet! :) 
Idag har jag en lugn dag och njuter av mina sista lediga dagar innan 7 veckors jobb. 
 
PUSS

Fotbolls-VM

Jag spenderade torsdagen i solen sen ock kött till middag med Rasmus. Tvättade och hör och häpna: JAG kollade på fotboll och följde spelet!
Jag blev sen ensam vid halv 1 och somnade gott. 

Drog till Växjö igår på eftermiddagen och spenderade kvällen med mamma och Olle. Och såg matchen Spanien - Holland av fri vilja.. Jag måste vara sjuk men det var spännande och heja Holland! Alltid :) 

Idag har varit en fin dag trots att jag hade svårt att somna igår. God frukost, handlat, körde bil i solsken, besökte måmå och måfa i husvagnen i 4 timmar i Hovmantorp. Mat och fika och prat med måmå :) perfekt! Fick sommarkänsla :) sen drog jag till moster och åt lite grillat. Växjö levererar! 
Imorgon äter jag frukost hos pappa. :) pratar och hämtar födelsedagspresent som inte hämtades i januari eftersom jag firade den i Jönköping. Topp :) sen åker jag hem till mitt älskade Jönköping igen. Löööve it :) 

PUSS 


Magen kränger till

Sömn är underskattat! Efter att i ren lycka hittat avsnitt av "Kveld med Ylvis" på kanal 5 play, humor! , och läst en stund somnade jag gott. 
Nu är jag påväg att kolla var jag ska få min delegering på måndag, mest för att slippa stressa då och virra runt. Kontrollbehov at its finest! 

För första gången på flera år så börjar min mage kränga till och pirra emellanåt och det välkomnar jag väldigt mkt för jag har saknat den känslan!! Att få känna sig som 16-18 år igen :) 

PUSS 



Vi gratulerar nu här platsar du

Jag somnade gott igår och var uppe "tidigt" för första gångejag n på typ 1 vecka. 11.15 ringde klockan och jag ringde distrikssköterskan på jobbet som var allmänt otrevlig, vissa människor borde inte ha ett sånt jobb. Sen ringde jag jobbet och blev glad då jag är efterlängtad och saknad, då blir man glad! Ska dit på tisdag och onsdag och gå bredvid och fixa. topp!
Har varit ute och gått på eftermiddagen med Robert i den kvava värmen och blev lagom svettig. Därför väntar en efterlängtad dusch nu! 
 
På fredag pyser jag till Växjö över helgen: hämta grejer som mamma köpt i Turkiet , hälsa på måmå och måfa och förhoppningsvs också träffa pappa :) för honom saknar jag väldigt mkt just nu! 
 
PUSS

Gå och lägg dig i skogen och trilla

Jag har nu i eftermiddag/kväll varit ensam för första gången sen i torsdags. Han drog på förmiddagen och jag somnade om en stund. Hur det känns att vara ensam? Ganske skönt faktiskt! Även om jag har uppskattat Rasmus sälskap och mått som en prinsessa då han lagat all mat till oss, klappat på mig och varit allmänt snäll så är det skönt att vara lite själv nu också :) inatt satte våra tankar igång och vi tänkte och planerade saker, awesome!   Det är något särskilt med killkompisar :) 
 
Nu är jag riktigt mätt efter en god middag och lamar i min soffa. Det är tyst och lugnt, dock extremt varmt! Har hängt i solen en stund med Robert idag och städat, det behöves kan jag säga! 
Livet är bra och solen skiner och jag är fortfarande ledig innan jag börjar jobba i ca 2 veckor till :) 
 
PUSS

Kom till Baka kom kom till Baka

På nationaldagen åt vi tacos, läste bok, såg film och jag pusslade. Vi somnade sent som vanligt och igår pratade jag med mamma som kommit hem från Turkiet, mamma <3 vi åt frallor till frukost och sågPompejii och Footlose. Pompejii är årets största filmbesvikelse..rip-off på gladiator :/ Footlose var grym dock!  Vi åt hamburgare och pommes till middag och hamnade på youtube med Disney på norska och sen hittade vi Kapten Svartskägg från teaterborgen på youtube. Mys!  Vi somnade vid halv 8 imorse och har sovit till 15. 

Jag mår som världens prinsessa i kropp och själ och älskar att sommaren är här med ingen stress alls :) tänk om det hela tiden fick vara så. 

PUSS 

Jag är blott en bricka i ett spel

Onsdagens utgång var fantastisk! Bra förfest hos Lisa med fina tjejer och alkohol med massa skratt. Ett kåren med fina samtal, kramar med Milan, Martin, jag flög på Robert i början, en mysig Lukas som jag drack ikapp med, två fantastiska Emmor, folk som tog examen, en fin Tobias, en fin Skåne-Linus, en Albin och så mkt glädje :) en full Sara som var förbannat glad! grabbar, tjejer och kåren <3 taxi hem efter en fin stad i ljus och en Emma som sov på soffan. 

Igår vaknade jag redan vid 8 när Emma gick och kunde inte somna om, men totaldäckade igen vid halv 11 till halv 1. Jag frallfrossade och maratonade med Paradise hotel innan Rasmus kom vid 8.  Vi åt pizza, såg film, sträckläste böcker och pratade om onsdagen. Vi somnade vid halv 6 imorse. 

Jag är glad och harmonisk idag då mardrömmarna är borta nu och jag har en hel helg mer eller mindre med Herr. Söder :) mys!  Både läste ut varsin bok inatt så idag blir det börja på en ny. Sommarlov och slapphet ett par veckor är så sjukt välkommet! 

PUSS 
Fina vänner på maskeraden för 2 veckor sen!  Gröna lyktan och powerpuff-pinglorna. :) 



Jag blir så arg att jag ruggar

Jag somnade gott i måndags, bortsett från att jag drömde mardrömmar om att jag var gravid.. kuljul. 
Igår pluggade jag med Rasmus hela eftermiddagen, kvällen och natten. Jag blev klar vid 20-tiden men höll honom sällskap med film och bokläsning fram till 6 på morgonen då han var klar. Och då skulle givetvis färgen i skrivaren ta slut så det fick vi byta tidigt på morgonen.. men jag fixade det själv vilket var lite awesome! 
Vi somnade som två stockar strax efter halv 7 efter att ha pratat lite och vaknade vid 13.15, båda trötta som as. Och jag slapp mardrömmar inatt, tack och lov. Min bästa vän fixar biffen! :)
Vi har sedan ätit frukost, lamat i varsin säng, sett Herkules och början på Alladin innan jag blev ensam för en halvtimme sen. 
Jag har lagat min ovve och försöker bli pigg inför kvällens sista kårenkväll för terminen, taggad är jag dock :) det blir topp och jag har Emma och en massa andra fina tjejer med mig ikväll! Fick skatteåterbäring imorgon så kan dricka ett antal drinkar ikväll vilket är awesome :D 
 
Sommaren är här och jag har nu bara 1 år kvar på HLK, hur sjukt är inte det!? Alldeles för knäppt.. väldigt blandade känslor! 
 
PUSS
 
 

Man blir intelligent av fisk

Jag åt middag och kollade massa tv resten av kvällen, och sen gjorde jag en rövare och tvättade sent för det behövdes! 
Inatt har jag haft mardrömmar om bröllop och sen har jag försökt plugga idag, det har gått trögt men nu har jag bara en liten bit kvar för idag och sen ska jag laga fisk till middag :)  Har bara två frågor sen och de gör jag imorgon för att sedan vara färdig, halleluja!  Spyr på tentan just nu för den är så tråkig.. ibland är det tråkigt att plugga faktiskt även om det är bästa tiden i mitt liv. 
 
PUSS

Pluggets tidsålder

Igår spenderade jag ett antal timmar på HLK med kära Robert och pluggade. Fråga 2 manglades vilket var skönt! Sen drog jag hem till Herr Söder för första gången på jag vet inte när..troligen sen mars. Mysigt att sitta i hans soffa för en gångsskull som är typ lika bred som jag är lång vilket är perfekt för att ligga raklång i :) vi pratade och hängde på youtube, awesome! Vid 2-tiden gick jag hem och somnade men haft mardrömmar om fusk, HLK och inspark inatt.. uscha.. 
 
Har idag skrivit klart fråga 4, hoppat över 3:an än så länge då 4:an kändes mer jobbig så ville bli av med den. Robert har sällskapat vilket gör att man får en liten spark i röven när han är så duktig :)  Nu är jag hungrig som en jäkla varg då jag inte ätit sen frukost. men vill man göra färdigt först så får det ta sin lilla tid. Bara halva hemtentan kvar nu och har 2.5 dag på mig. Det blir toppen :) 
 
PUSS

RSS 2.0