Fredag

Och så var det helt plötsligt fredag! Mina dagar just nu går åt att försöka fixa med c-uppsats så mycket det bara går. Min nya handledare är helt fantastisk, hon säger vad hon tycker, ger förslag på förbättring och försöker hjälpa mig på alla sätt som kan. Jag känner att jag har stödet i ryggen för första gången när det gäller c-uppsatsen i engelska och det är en stor lättnad! 
Både igår och idag har jag varit i skolan fram till halv 9 på kvällarna och skrivit, hållt Robert respektive Emma sällskap i deras plugg och mest bara behövt miljöömbyte. Plugget rullar ändå och jag känner att jag har lite balans i mitt liv, iaf de senaste dagarna. 
 
Hur jag mår utöver uppsatsen dock är inte så himla bra. Julen är just nu väldigt osäker och all min julstämning och lust att åka till Växjö försvann idag. Ibland blir jag bara så trött på att jag aldrig kan få ha en fungerande och hälsosam familj. Idioti.  Nåväl, vissa dagar är mer motiga än andra men tacka gudarna för att jag har en Rasmus som är världens snällaste och snabbaste på att lyssna, förstå och bara prata med mig och en Robert som hållt mig sällskap hela dagen och som fått mig att tänka på annat och skratta åt alla hans konstiga beteenden och tankar han har.  Tacka gudarna för att jag har dem i mitt liv på ett eller annat sätt! 
 
Nu är det dags för lite kvällsmacka och kvällsmys i form av TAAHM, Idol, och På spåret!
 
PUSS
 
 
 

Everything is awesome

Jag har haft bra dagar sen sist. Tiden bara rusar! 
I torsdags pluggar jag och sen var det bio med fina människor, Hunger Games - The Mocking Jay part 1. Filmen var ganska bra men seg stundtals och jag blev en aning uttråkad. Kan berott på att jag var väldigt trött också. 
Att träffa Sone är alltid lika roligt dock och att träffa Albin igen för första gången sen insparken var kul, saknar honom på HLK! 
I fredags provade jag mina nya linser, förhoppningsvis ser jag bättre snart. Sen hängde jag med en fruktansvärt saknad Martin. Äntligen! Vi drack te och pratade i 3.5 timme om allt och ingenting som vi inte hunnit. Han är underbart snäll och godhjärtat och alltid stöttande. :)  Jag pluggade en stund och sen kom Rasmus hit, lagade kyckling och såg idol, dobidoo och film. Mys! Sen helt plötsligt kom en katt inspringades i min lägenhet.. en liten vilsen svart kattunge. Den sprang in och ut halva natten så tillslut fick den lite skinka och vatten och fick stanna här över natten då den verkade vilsen. 
 
Igår vaknade vi glada alla 3, bortsett från att jag vaknade först och sen inte fick somna om då katten hade kissat i min säng.. då blir man sur. Så hon åkte ut och hittade förmodligen hem för hon kom inte tillbaka sen. 
Vi hade en lugn dag med plugg, serier, teaterfilm och Batman begins. Äntligen dags för mig att se dem filmerna och den var ändå helt ok. Vi somnade som två klubbade barn vid halv 5. 
 
Idag vaknade vi lagom glada, eller, snarare han. Vilket påverkade även mig, Vi har sen sett Sunes jul och nu Greveholm- Grevens återkomst medans vi pluggat det vi skulle. Och katten är tillbaka.. vi börjar båda bli ganska fästa vid den vilket inte är bra alls. Det är så lätt att vänja sig vid katter och det gör att jag saknar Hades. Det är knäppt att det redan är snart 4 år sen vi tvingades avliva honom.. usch.  Katten sover så sött så bredvid mig och har fått mat och vatten. Hon har t.om börjat ty sig till Rasmus vilket hon inte gjorde i fredags. Mysigt med pälsboll som sällskap :) hade varit awesome att ha en egen. Dock har jag ju Rasmus och han är ju som ett husdjur stundtals och han är ju alltid ett bra sällskap. Det är roligt att se honom agera med katten.. rösten han får och hur omtänksamhan blir!  
 
PUSS

Underbara jobb

Igår ville mitt huvud inte alls sova. Det är mkt om framtiden som snurrar i mitt huvud just nu och jag vet inte riktigt hur jag vill göra med saker och ting. Men det visar väll sig det också men det håller mig vaken om nätterna, och det ä inte bara mina tankar och funderingar utan även andras som håller mig vaken. Så typiskt.. 

Att vara tillbaka på jobbet idag var underbart! Att få le, få känna sig uppskattad, köra bil och prata i massor :) och att få höra: "ååh vad kul att se dig! Vad glad jag blev att du kom och jag hoppas vi ses snart igen" värmer :) att veta att man är omtyckt av vårdtagarna gör att jobbet inte känns som ett jobb utan ett sätt att fly från plugget och alla tankar! Att dessutom vissa frågar hur skolan går är väldigt omtänksamt. Det finns människor som bryr sig även i periferin :) 

Jobbet rullade och nu är jag påväg hem till lite kvällsmat och Paradise hotel. Imorgon pluggar jag med Emma innan bio med massa fina människor :) 

PUSS 

Tröttare än på länge

Jag är tröttare än på mkt länge. Idag har jag sammanlagt pluggat i 6 timmar.. Hur skjukt är inte det? Det var längesen det hände.. Men det behövdes. Det går långsamt men det går åtminstone. 
Därför kollar jag nu på Paradise hotel och hoppas att jag somnar innan 12 idag. 

Imorgon är jag tillbaka på mitt saknade jobb! Äntligen :) jobbar 16-21 imorgon och det ska bli sjukt kul! Jag har ingenaning om hur schemat ser ut, vilka vårdtagare som är kvar/kommit till eller vilka jobbarkompisar som jobbar samtidigt men det spelar ingen roll. Är bara glad att vara tillbaka på jobbet och jag kan jobba med alla och gå hem till vem som helst :) 

PUSS 

Lugna dagar

Gårdagen var jättelugn med massa mat, jag var ett bottenlöst hål vilket jag är ibland dagen efter jag druckit, pratade mkt med Sone och såg sen gråtfilm och läste ut boken "Champion". Nu väntar jag lite med att läsa iochmed c-uppsatsen + att Rasmus har böcker hemma som jag ska låna och läsa. 
Jag kunde inte somna så såg föreställning på youtube. 

Inatt har jag haft både bra och dåliga drömmar. Jag har haft en lugn dag med film, 2 timmars telefonsamtal med en saknad Sanne! Vi måste bli bättre på att höras regelbundet, hon är så ärlig och det behöver man :) Facebook och youtube blev det också idag. Dock dog mitt internet strax efter 12 nu ikväll. Inte kul.. Dessutom är jag inte trött och klockan är mkt. Trots att jag sovit dåligt de 2-3 senaste nätterna så vägrar kroppen bli trött när den ska. Fruktansvärt irriterande :/ 
Imorgon ska jag iaf plugga och förhoppningsvis hämta mina nya linser om de har kommit vill säga. Bereder mig på huvudvärk de närmaste dagarna.. Yeeey! 

Nu blir det mobilspel eller slösa internet på mobilen med youtube. 

PUSS 

När man fäller murar

Igår var en sån där bra kväll igen. Med finaste människorna jag vet, med eb fruktansvärt trevlig förfest där jag vann i Chandelier 2 ggr (nybörjartur), med mkt alkohol, nya bekantskaper, massa kramar och fruktansvärt mkt skratt! Jag kramades mest med Sone och hade ett långt och bra samtal med honom både på förfesten och påväg till kåren. Han är unik och fruktansvärt bra! 

Kåren var awesome med samtal med Jesper som var allmänt snäll och berättade saker som gjorde att man inte kände sig ensam om saker, och som sa fina saker om en! Givetvis kommer Rasmus förbi precis då och Jesper ska förklara för Rasmus hur bra jag är varpå Rasmus säger: "varför tror du hon är min bästa vän för?" Då blir man varm i hjärtat och en aning generad. Jag hade sen ett fruktansvärt långt samtal med Lukas om insparken, om framtiden och om varandra. Jag sa saker som jag inte ofta säger och båda blev ganska känslosamma ett tag och jag fick tårarna ögonen. Han är utan tvekan en av de snällaste människorna jag någonsin träffat och jag är frultansvärt stolt över honom! Att dessutom då höra: "Sara, du är den snällaste, mest omtänksamma människa jag någonsin träffat. Du är fruktansvärt modig och jag har en sån oerhörd respekt för dig. Jag tycker så mkt om dig!" Lilla fina Lukas <3 vi höll om varandra och pussades, snudd på kysstes lite innan vi skildes åt. Han är en sån människa då allting är ok och jag rev så många murar med honom igår och vet ni? Det kändes så bra! DAMN, juni kommer bli så jobbig med att både lämna Rasmus, Sone, Lukas, Martin och så många andra.. 

Lite dans, en människa med samma namn som jag mest ville be flyga åt fan, en Filip som var lite för påträngande. Människor som gnider sig mot en har jag aldrig förstått, ett fint Stad i ljus och sen buss hem med prat med Rasmus om människor i världen. Jag var därför i säng lite för sent och har haft mardrömmar om yxor, blåslampa och en psychokvinna som skulle döda mig.. Fy fan. Vaknade lagom skakad i kroppen.. Längesen jag hade mardrömmar nu. 

Idag ska jag bara ta det lugnt, läsa ut min bok och äta en massa mat för idag har jag en känsla av att jag är ett bottenlöst hål. Tacka gudarna för att jag inte är bakis idag!! 

PUSS 


Sömnlös

Jag hade svårt att sova inatt. Mina tankar var på julen, julklappar och de senaste åren i mitt liv och den personen jag har blivit. Många mäniskor har svårt att förstå den utveckligen jag har gjort och den personen jag har blivit. Jag har aldrig varit så trygg i mitt liv, med andra och med mig själv och det finns så många människor jag genuint tycker om just nu vilket jag aldrig hade gjort förr. Jag är glad, jag är positiv och jag tycker om att göra saker, tycker om att träffa människor och jag vet att jag är uppskattad av många fler människor än jag någonsin varit. Jag har blivit den personen jag alltid velat vara och det känns underbart. Att veta att saker kan förändras till det bättre, om det är rätt tid för det och med rätt människor på rätt plats. DET är det bästa! 
 
Idag är jag grymt taggad för förfest med de finaste människorna jag vet, många människor dessutom som gör mig oerhört glad och som får mig att förstå att jag är någon i deras ögon och de värdesätter mig :) en kväll på kåren och en bra förfest med alkohol är precis vad jag behöver idag och att kramas, jäääklar vad jag ska kramas ikväll!
 
PUSS

Blindstryre

Gårdagen slutade inte så värst bra. Jag skulle egentligen ha hängt med Robert men tydligen så ville min mamma lägga massa skuldkänslor på mig och undvika att prata om lite för mkt saker så vi började bråka och jag blev mest irriterad över att hon vill lägga vissa saker på mig som jag inte alls är skyldig till eller bör ha. Säger man som man känner så är det som det är men det kändes fruktansvärt orättvist.. Det är inte enkelt när nya familjeter bildas men det finns betydligt bättre sätt att göra det smidigt på än vad hon försöker göra. 
Jag var därför lite nere på kvällen men jag åt mat, duschade, fixde min ovve och sen såg jag Paradise hotel och filmen Billy Madison. Jag fastnade med mobilspel och min bok och somnade därför inte förrän halv 5 imorse. Trots att jag sov ensam för första gången på nästan två veckor så sov jag fruktansvärt gott! 
 
Idag har jag städat min skitiga lägenhet, handlat på systemet och sen varit på synundersökning med mina linser. Jag blir allt blindare för varje gång jag kollar min syn. Den här gången vill de prova en ny lins till mitt högeröga som ska korrigera mitt brytningsfel. Tydligen är det det som förmodligen ställer till det för min syn just nu.  Inte kul.  Att se sämre är oundvikligt med tanke på att jag haft glasögon sen jag var 12, på heltid sen jag var 13-14. Men att det ständigt förändras pga att jag har brytningsfel i båda ögonen som ständigt blir värre är inte kul. Är lagom rädd för att jag kommer bli blind när jag är äldre. Är ju trots allt bara 23 och min syn har redan förändrats med över nästan 200% på 10 år.. 
 
Jag har ätit middag och läser lite. Imorgon blir det kåren efter förfest med fina människor! Imorgon ska jag kramas, skratta, le och inte tänka på någonting alls utan bara njuta av fina människors sällskap. Vissa människor ser jag extra mkt framemot att träffa imorgon, människor som har saknat att träffa och prata med mig varje dag och sånt, tycker jag om :) Tagga! 

Skrattfnatt

Jag har haft Rasmus hemma hos mig i 1.5 vecka nu minus 1 dag i princip. Och hur det har varit? Alldeles perfekt! Att få sova, känna sig trygg, få skratta, få höra vissa ord varje dag, få vakna och det första man hör varje morgon är: "Har du sovit gott?".  Livet är väldigt fint när han är här och då känner man sig omtyckt! 
I söndags kollade vi klart När karusellerna sover innan vi somnade. I måndags hade vi en lugn dag här hemma och mest läste, såg film och sen åt vi bkycklinggryta till middag innan vi såg fotbollsgalan och paradise hotel. Vi hamnade sen lite på youtube. Jag hade sen svårt att somna. 
Igår sov vi länge, åt frukost och sen tog vi en tripp upp till A6 och elgiganten. Ny ljudsladd och nytt sällskapsspel fick följa med mig hem och en ny mp3 fick följa med Rasmus hem. 
Vi åt stuvade makaroner och falukåv till middag, jag läste och så såg vi paradise hotel. Vi spelade mitt nya spel och spelet Så det kan låta.  Kul att spela lite!  Jag fick sen världens skrattfnatt och kunde inte sluta skratta och åt allt och ingenting och mest petade Rasmus i sidan hela tiden och kittlade honom. Jag hade fruktansvärt tråkigt och var rastlös och retade mest gallfeber på stackarn. Tillslut blev jag uttråkad från helvetet och irriterad på mig själv och spelade mobilspel i min säng och då kom han och sällskapade mig på golvet och mest pratade. Mysigt! :) 
 
Vi somnade som två stenar och idag sov vi länge. Jag är ensam nu och varit i ca 1 timme. För första gången på 1.5 vecka så är jag ensam på riktigt. Det känns konstigt men är faktiskt lite skönt. För första gången på väldigt länge så kändes det inte jobbigt att bli ensam när han gick hem. 
 
Nu ska jag diska! 
 
PUSS

Pälskar du mig?

I fredags kom Rasmus tillbaka efter att han hade jobbat och vi åt mat och sen såg vi Idol, veckans avsnitt av TAAHM och TBBT och sen Dobidoo. Mys :) ! Vi somnade vid 3 tiden efter att ha hängt på youtube. 
Igår åt vi frallor till frukost och sen spenderade vi lördagen med att titta på Pelle Svanslös Julkalendern, jag pluggade lite innan vi åt spagetti och köttfärsås, gott!  Sen såg vi julkalendern Diselråttor och Sjömansmös. Jag gillar hösten! Vi somnade som två små barn sen och sov länge idag. Jag var vaken före honom och låg och läste lite i min bok "Champion", sista delen i Legend-triologin. 
Vi åt sen frukost och sen blev jag ensam ett par timmar och då pluggade jag. När han kom tillbaka så åt vi kebabtallrik till middag. Jag har pluggat klart min komplettering och skickat in den och nu läser vi/har När karusellerna sover som bakgrundsbrus. Julkalendrar i november/december är supermysigt! :) 
 
PUSS 

När nätterna blir långa

I tisdags så kom Rasmus tillbaka efter ett möte och lagade kycklinggryta. Det var gott! 
Vi somnade ganska gott vid 3-tiden. 
I onsdags så åt vi frukost och såg Blended innan han drog hem till sig. Jag spenderade sedan kvällen själv med filmer och tv och var själv för första gången på 1 vecka. Konstigt. Trots det så somnade jag väldigt väldigt gott :) 
 
Igår så vaknade jag sent, åt lunch och sen ramlade Rasmus in igen och pratade, och så åt vi tidig middag i form av hemlagad pizza. Gott! Vi såg sen "Mysteriet på Greveholm". Mysigt med julkalendrar med mkt humor :) Jag blev sen trött och när julkalendern var slut så skulle vi sova tidigt för att vara oss var tanken. Meeeen eftersom vissa tydligen hellre ville prata än att sova så somnade vi inte förrän efter halv 6. Då hade vi legat och pratat i 5 timmar. 5 timmar om människor i världen, framtiden, inspark, pedsex och oss själva och hur vi känner med saker och ting. Och vissa saker blir man glad i hela kroppen och hela hjärtat av att höra. Jag somnade med världens leende på läpparna vilket var skönt :) 
 
Rasmus klocka ringde ett par timmar senare då han skulle åka och jobba och jag vaknade med huvudvärk och ett knä som hatade mig.. när han gått så duschade jag, åt och håller nu på att tvätta vilket verkligen behövs. 
Nu ska jag kolla Trolltider och ta det lugnt, känner verkligen inte för att plugga idag. 
 
PUSS

Man har så kul med toffifee

Maten var god igår,vi såg Paradise och sen pluggade vi framför High School Musical. Vi somnade som två stenar vid halv 3. 

Idag vaknade jag med huvudvärk och vi åt frallor till frukost. Sen blev jag irriterad på världen och fick stressa iväg och handla med Rasmus. Olle kom sen vid 18 och hämtade bilen. Lagom roligt. Meeeen det händer andra roliga saker just nu och jag håller alla tummar och tår jag har :) ! 
Jag försöker bota min huvudvärk med toffifee, tv och bok. Ska börja på sista delen i Legend-trilogin snart är tanken. 

PUSS 

Bästa på hela helgen

Lördagen avslutade jag med Måns Möllers ståuppshow och sen filmen "The fault in our stars" (Förr eller senare exploderar jag). Måns Möller var awesome :)  
Igår blev det att äta middag för att fira mamma och Olle som fyller 45 år nu i november, jag är inte hemma då så gäller att passa på. Sen fikade vi lite också! Jag var inte alls på humör överhuvudtaget.. Jag var hungrig, trött och längtade fruktansvärt mycket hem. Min moster började prata framtid och då fick jag fruktansvärt ont i magen och ville inte alls vara med..  Därför blev jag fruktansvärt glad när Olle plötsligt säger "Men ta bilen upp över veckan och åk hem. Du kan lämna tillbaka bilen nästa helg". Hur glad blir man inte då!? Som ser att man vill hem och som förstår. 
Jag pratade med Rasmus samtidigt och plötsligt blev det bestämt att jag skulle ta bilen till Jönköping och hämta upp honom påvägen i Kalmar. 
 
Jag hann besöka pappa innan för en kopp te och prata lite om mamma och även med framtiden men med pappa är det lugnare för pappa är mer rakt på sak och då blir det enklare. Vid strax innan halv 9 var jag i Kalmar, hämtade upp min bästa vän och körde mot Jönköping :) Det tragiska är.. att det var det bästa på heeela helgen! Fruktansvärt tragiskt men sant. Att få sitta i en bil, slappna av, skratta, prata om allt som irriterat oss båda under helgen och få sjunga på konstiga och bra låtar. Jag var fruktansvärt glad och lugn i hela kroppen, att lämna kontrollbehovet och låta honom köra hem oss i mörket.  
Vid strax efter 11 rullade vi glada in i Jönköping och dumpade våra grejer innan vi drog och hämtade mat på donken. Vi käkade, såg Dobidoo och sen somnade vi båda fruktansvärt gott. Att höra ngn snarka istället för en kyl som låter som en tandläkarsug, underbart :) 
 
Idag flyttade han bilen tidigt på morgonen, jag köpte frukost och sen såg vi serier innan vi somnade 1.5 timme till. Vi lamade i soffan och åkte sen och lämnade bok på bibblan, tog en sväng till Gränna och sen handlade vi på Citygross. :) Nu lagas det mat och sen ska det pluggas.  
 
PUSS

Lördagkväll

Gårdagen avslutades med en god middag på 4 krogar med Carro och Tove! Lamm, massa skratt, prat om gamla minnen och vad alla andra vi känner gör nu. Fruktansvärt trevligt :) vi lever helt olika liv vilket märks men vad gör det? 
Jag somnade som en sten strax efter 1 efter tv och Dobidoo. 

Sov länge idag vilket jag behövde och när mamma kom hem från skogen så drog till samarkand och köpte kläder jag behövde. Bra! 
Jag åt Thai-mat till middag och lamade i soffan. Nu är det naturgodis, ostbågar, Big Bang Theory och film som står på schemat. Orroligt skönt :) 

PUSS 

RSS 2.0