Heaven is a place on earth

Knät var fuckat hela dagen igår, tog det lugnt och kollade film på kvällen :) myspys!
Idag sov jag grymt länge, behövde det. Och som ett under så känns knät heeelt ok. Klart jag har ont och det är stelt men det går att röra det mer eller mindre :) därför blir det kåren ikväll, pedagogerna och hälsoiterna har sista insparksdagen idag så det lär vara smockat med folk, gilla gilla!

Kommer förmodligen ( läs ev ) ta det lugnt ikväll, beror på hur taggad jag blir när jag kommer dit men ska ta det försiktigt med knät iaf. Det lär och kan bli bra ikväll! :)
Imorgon blir det ingen föreläsning för min del, det blir bra det också. Helgen får vi se vad som händer, jag är kvar i fina Jönnet iaf :) kommer inte hem till gemla förrän någon av helgerna 40-42. Då har jag inte varit hemma på mkt länge men det är så det blir.

I GOT A FEELING, THAT TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT!  ( Partypia kommer ha skoj) :) Nu ska jag springa iväg och möta Lejla och Lillpia och pysa till Johanna för förfest, fina gjejer!

PUSS

knäjävel

Minst sagt en intressant dag igår, tenta som jag tror gick hyfsat bra! Dock var jag dödstrött då jag inte somnade förrän 3 och skulle upp halv 7. Struntade därför i föreläsningen på eftermiddagen och drog hem och vilade middag. Hur skönt är det inte att sova ett par timmar på eftermiddagen? Magiskt :D
drog på förfest med Lillpia och Lejla, prat mellan himmel och jord. Kåren intogs vid 8 tiden då man träffade Sannis, Virre och andra människor :) Shotten åkte ner i magen och drinkarna likaså. Intressant kväll med intressanta samtal med Lillpia, Lisa och Robert. Fiiint :)
Martin ringde också, kommer knappt ihåg vad jag sa dock men det är ju som det är.
Mitt huvud har en blackout på typ 4 timmar igår då jag knappt kommer ihåg vad jag sa eller gjorde, men jag kom åtminstone hem ordentligt efter att Jocke hjälpt mig upp från golvet då mitt knä fuckade ur.. 2 ggr under samma kväll.
Kom hem till min sambo och allt blev lite knas fram till 3 då jag somnade, Simon kan vara världens bästa vän! Är glad att jag har honom :)

Idag har det inte gått många knop, handlat, sovit, duschat av mig allt klet i håret och ansiktet och försökt att röra på mitt knä. Det är gryymt stelt och gör grymt ont men är ganska van vid att det händer titt som tätt nuförtiden. Sa till Simon redan i fredags att mitt knä knäcker mer och mer och att det snart kommer vridas till igen.. och vad gjorde det igår? Jo det knäcktes till.. dock var jag ej beredd på det men men that's life.
Dax att laga mat snart, varma mackor. Sen blir det bara lugnt resten av kvällen, ledig imorgon också. HEAVEN

PUSS

tainted love

mysig dag med plugg, handling, tvättning och chill med film för att bli frisk. Känner mig lite friskare iaf vilket behövs inför veckorna som kommer nu. Åker ju fan till Skottland snart :o galet! Men mkt ska hända innan dess i skolan och privat. Känner att jag borde ringa ett samtal snart men vet inte hur jag ska börja eller vad jag ska säga eftersom det är svårt att säga.. modet finns inte, måste hitta det.
Skönt att vara lite själv ikväll, få göra vad man vill när man vill och få chansen att tänka lite. Allting blir så mkt större när man satt ord på saker och ting vilket är skönt men frustrerande :)
det är lite ensamt att vara ensam också, är ju lite van vid att ha en person till som springer här hemma ju, haha. Har man varit själv hela sommaren och sen får sällskap så blir man lite beroende, kommer bli ensamt när det bara blir jag här hemma igen på heltid :p haha.
Myser runt här hemma med mjukiskläder, lyssnar på peppmusik och gamla godingar ( ironiskt att fest hos mange kom i spelningslistan nu som jag hatar.. Isabelle har en tendens att påverka för mkt känner jag ;p haha ) och har tänt ljus i fönstret :) det är vääldigt mysigt! Ska mysa ner mig i min nybäddade säng med rena lakan snart och kolla How I met your mother, fastnat för den serien, farligt!

Imorgon väntar plugg mer eller mindre hela dagen, ska tvinga Simon städa lägenheten tänkter jag. haha! Får se vad han tycker om detta ;p nee men jag måste plugga till tentan på måndag och vi har båda märkt att här ser ut som fan när man bor två här. Så han får det i uppgift imorgon ;p han städar och jag pluggar, ska dessutom laga middag imorgon. RIKTIG MIDDAG! Vi har inte varit allt för duktiga på att äta den här veckan, varken bra eller dålig mat. :p
NU HIMYM!

PUSS

Jag saknar dig

Såg världens mest gripande film på bio igår, kan vara bästa svenska filmen någonsin. 1.5 timmes oupphörligt gråtande på bion och sen massa tomhet efter mer eller mindre, starka känslor.
Se "Jag saknar dig", du kommer inte ångra dig!
Mysigt snack med Sannis också, älskar det faktumet att hon ser på mig precis vad jag tycker, tänker och vill säga utan att jag behöver säga ngt, guldvärt! Jag älskar verkligen att man kan känna ngn så bra efter ändå hyfsat kort tid, det gör mig glad i hjärtat :) Det finns inget att skämmas för och det gillar jag, man lär sig acceptera saker för sig själv när man är med henne och det är viktigt och bra. :)  dagens ros till henne!

Sovit gott i natt och håller nu på att tvätta, ska plugga senare inför tentan på måndag.  Inget akademin för mig ikväll eftersom jag måste plugga imorgon, drar jag till akademin så blir det bara hårt, därför kör jag hemmakväll själv ikväll och sen så kör vi järnet på kåren på måndag efter tentan och allsång i Rådhusparken (:  Älskar insparksveckan! Bästa veckan på året ever :)

Nehe, nu är det dax för att kolla tvätten snart, sen dra och handla lite och sen börja sätta sig med böckerna ett par timmar.

PUSS

VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER

så awesome dagar denna veckan med skola varvat med hemmakväll och kåren.
Hade min bästa kväll på Kåren efter igår!!!!!  Jag har så otroligt fina vänner och fina killkompisar ( de vet vilka de är ) så jag får ont i hjärtat, vi dansade runt, vi shottade, vi drack drinkar, vi kladdade på byxorna, vi låg och mös i stolar, vi satt på marken, vi ritade på kroppsdelar, det flörtades och så vidare.
en helt perfekt och fulländad kväll :) (y)
Promenad hem till Dalvik vid strax efter 1 tiden inatt, sen drog jag igång min egen efterfest i form av dans och sång på golvet medans min sambo fick damp på mig xD Varvade "Jag kommer ", "Vart jag mig i världen vänder" och " E de fel på mej ". haha, världen är hård när man inte vill sova och är speedad som ett as efter massa redbull, shottar och frisk luft. haha :D   Igår var livet perfekt och jag älskade varenda minut av kvällen, snacka om att jag vill göra om det igen :DDD
Dock har tekniker som glor en på brösten inte så mkt att hämta hos mig, sorry!

Även om en sak gick väldigt fel igår ( vilket jag var snabb att rätta till, du är bäst ) så var kvällen awesome och jag kände mig och är fortfarande extremt euforisk :) 5 av 5 toasters!  Robert, Rasmus, Sabine och Robins nollor är förövrigt väldigt trevliga (:
Idag blev det A6 med att köpa micro och nu ska jag snart ta cykeln till Torpa och hälsa på Sannis, snack och bio ikväll som gäller för att ta igen allt vi missat :)  mysigt!  Ska cykla för första gången på typ 1 år.. knas ju men det kommer bli härligt :)  Nu ska mitt förkylda jag ta en huvudvärkstablett och nässpray och göra mig redo för cykeln (:

PUSS

kursstart

Kursstart idag, efter en sen kväll med nyaste piretsfilmen och en sen kvällsmat igår så var man lagom seg när Simons klocka ringde kl 7. Drömde dessutom mardrömmar om mitt förra jobb så det var en lättnad i kroppen när man vaknade och insåg att man inte behövde jobba och dessutom kunde somna om :)
kursstart vid 15 och sen hjälpa en klasskompis att plugga inför hennes omtenta på onsdag.. hjälpte nog till lite iaf!

Nu ikväll skulle man sett finalen på the glee project men avsnittet ligger inte ute än, bajs på det!
får istället kolla på senaste avsnittet av true blood och en film, Simon är på insparksäventyr/kåren ikväll :) skojsigt för honom. Han lär raggla in innanför dörren senare ikväll lagom glad i hågen, haha!
Jag lär vara vaken iaf eftersom jag är ledig imorgon, då blir det att kolla insparksspexen i aulan med vännerna och sedan förfesta och kåren på kvällen!! Inspark hela veckan = partypia lär leverera!
Beställt kursböcker idag också, denna gången gick dem bara på 450 spänn, dock blir det ny beställning om 10 veckor igen då nästa kurs börjar, oh happy day! Men det var en konstig men skön känsla att vara tillbaka i skolan idag, skönt att träffa folk igen och få börja höra engelska ett antal ggr i veckan, :))

PUSS

akademin

Första kvällen på Akademin igår för läsåret, underbar känsla att få ta på sig overallen igen! Som jag saknat den..
kvällen var bra, att träffa folk man inte träffat på länge var härligt, Virre är grymt saknad :)
dock tog jag det ganska lugnt igår med tanke på hur fredagen var och det var skönt.
det roliga var dock när Lisa helt plötsligt dyker upp i dörren, och alla i hela familjen bokstavligt talat FLYGER på henne! haha. Hon skulle inte komma hem förrän idag och kom överraskande till Akademin igår, vilken överraskning :) världens härligaste grej. Saknade Lisa!

Idag har jag mest städat och hämtat Simon vid stationen, just nu nördar vi oss med varsin dator xD haha.
Dock måste jag göra mat snart känner jag och läsa 2 kapitel i Lingvistikboken så jag ej hamnar efter inför omtentan nästa vecka.  Att vara sambo i 1.5 veckas tid kommer bli krääävande känner jag, särskilt när man har en syskonrelation men det löser sig :) Skönt att ha sällskap och med Simon kommer det nog att gå fint ändå!
Imorgon börjar skolan igen, 15-16.30. Mjukstart så det är gött! Sen får vi se om det blir Akademin på kvällen eller ej, får se vad vännerna säger och känner :)

PUSS

kaos

hallå ja, kvällen hos Isabelle igår var bra, omtumlande men bra. Träffa Sabine igen var himla härligt, cirkeln är nu komplett igen :)
kvällen slutade i kaos för mig, jag blev svag och för mig är det inte alls ok. Men jag har världens finaste vänner verkligen, tack Lejla, Isabelle och Robert!
för mkt alkohol och rörigt i huvudet är inte ultimat.. sjukt egentligen att mina vänner i Jönköping har sett mig gråta fler ggr än mina vänner i Växjö har.. lite insane.

Ikväll är det daxs för kåren igen, ÄNTLIGEN! Ovven åker på och man får bli pedagog på heltid igen. underbart!
förfest hos Lejla ett hus bort ;p  om en stund och sen drar vi dit senare och möter upp Rasmus, Sabine och Robert som redan kommer vara där på fadderkick-off.
känner på mig att kvällen blir bra :) bara jag taggar till lite men det lär inte bli ngr problem när jag träffar Isabelle och Lejla. :)

Imorgon kommer finaste exgrannen till mig, han ska börja plugga här nu.  How awesome!? :)

PUSS

göteborg

Att träffa Isabelle i onsdags igen var ganska awesome, saknat att tjafsa med ngn och inte veta om hon är seriös eller inte. Kul :)
Igår var det Liseberg som gällde, efter 2 timmars sömn för min och Roberts del som sov här så var vi ändå ganska taggade :p Resan dit spenderas med Isabelle och prat om Kalle Fille ( Prins Carl Philip ) då Isabelle fick trycksvärta i hela ansiktet xD haha.
Dagen var sen ganska rejält awesome med perfekt väder hela dagen, massa fina åk, skratt, heshet och mys!
Tycker om att Rasmus följde med, han hade saknats annars.
Dagen slutade vid halv 2 inatt då vi alla skiljdes åt efter en ganska rejält awesome dag! Åkte radiobilarna för första gången sen jag var 4 och blev söndermanglad av Viktor, haha. sjukt!
Fine dag med finaste människorna, finns få människor som gör mig så glad, upprymd, galen, full i skratt och euforisk som de människorna gör mig <3
(Bilder kommer ngn dag snart)
btw så såg vi 2 kändisar på Liseberg igår, Nicke Borg och Claes Malmberg :) haha

Insåg lite andra saker igår också, alltid kul när man kommer till nya insikter oavsett om de är bra eller dåliga.

Idag blir det att träffa fina människorna igen och dricka lite alkohol, får se vart kvällen för oss! Har en slöstartaddag idag efter 12 timmars sömn, har iaf duschat och ska ta och laga lite mat snart och börja fixa iordning mig så man blir lite presentabel. Sounds good right? :p

PUSS

changed for the better

Läst lite gamla blogginlägg från sommaren 2010, sjukt att man kan förändras så mkt på ett ynka år.
Den 22 har jag bott i Jönköping i ett helt år, ett helt åt i smålands jerusalem, i min hockeyfristad.. ett år som har varit väldigt turbulent med extremt jobbiga och bra erfarenheter. Jag har aldrig vuxit så mkt under ett år som jag gjort under detta året och det gör mig extremt stolt över mig själv! Även om inte alla mina vänner hemma gillar förändringen så ser min släkt och mina närmaste vänner att jag mår så otroligt mkt bättre här i Jönköping, att jag inte varit så här glad, lycklig och harmonisk på flera år. :)
Jönköping har förändrat mig så otroligt mkt, jag vågar ta plats igen, jag vågar tro på mig själv och kan säga att jag är en bra människa som vill att varje dag ska bli en bra dag.

Om jag fick göra det igen så skulle jag fortfarande flytta utan att tveka, även om flytten har förstört mkt på hemmaplan så tvivlar jag på om de hade varit bättre även om jag bott kvar, jag tror inte det..
Mycket är mysko kring mina relation till många av mina vänner hemma, vissa är starkare nu än förr och andra svagare vilket är frustrerande och lite läskigt.
ibland önskar jag att jag kunde flytta upp vissa vänner hit, som tur är!!! så kommer jag ev att ha två av de finaste människorna till att plugga här. 1 av dem är redan påväg och jag är ganska euforisk över det att ha en liten bit av Gemla och mitt "gamla liv" här i Jönköping och mitt "nya parallella liv".

Som vanligt kan jag inte sova såhär på nattkvisten så därför jag skriver lite, borde sova men varken vill eller kan, därför blir det Glee och filosoferande som vanligt, but hey that's life and I'm happy and that's all that counts :)

KÄRLEK


I know I'm who I am today because I knew you


andra versen är magisk.

Linguistics

Hallå eller! ( var tvungen ) ^^   sov extremt länge idag, min kropp behövde vila. Vaknade med huvudvärk och träningsvärk efter alla trappor och flyttande igår. :p har fortfarande ont i huvudet trots 4 migräntabletter senare, men jag har åtminstone huvudvärken under kontroll :)
Har tvättat och pluggat infor tentan om 2 veckor, känns sjukt att skolan börjar nästa vecka! hela sommaren bara borta...
det var en speciell känsla att öppna kursböckerna igen, att känna att snart börjar jag plugga igen. Att plugga är en speciell sak för mig, jag blir lugn och trygg av det, av att ha saker strukturerade, genomtänkta och planerade!
nästan så man vill plugga hela livet ibland, haha :)

Nu är det strax dax för en dusch, ikväll är det dax för hell's kitchen igen, lovely!
Imorgon leker jag förmodligen med Robert, Rasmus och Isabelle och myser runt, lagar mat, sjunger Lips och pratar en massa och taggar inför torsdag :) jag är en lyckligt lottad människa som har vänner som bor så nära mig.

I don't know if I can let you be a part of my life anymore, our relationship isn't healthy and maybe it's time to realise that some things are better to let go than to hold them close. It's just hard to look at your face and hear your voice because all the memories keep rushing trough my head.

PUSS

Torpa

somnade väääldigt gott igår efter lite film :) idag gick jag upp tidigt för att hjälpa Sannis flytta, att få spendera heeela dagen med henne trots att vi egentligen inte pratade särskilt mkt så var det precis vad jag behövde!!
Hennes pappa var väldigt snäll också :)
kommer kännas jätteskönt att träffa henne mer nu när hon kommit hit efter sommaren igen. Saknat henne.. mer än vad jag trodde.

Kvällen har spenderats och spenderas fortfarande med fina Robert och Rasmus! Vi har sjungit lips, pratat och nu kollar vi tv lite granna. Mysigt att umgås igen :)  saknat att umgås med de fina jönköpingsborna..
Imorgon blir det bara lugnt med att tvätta och kolla film. sköönt!
Taggar torsdag för fullt då det blir Liseberg med 6 fina jönköpingsvänner och förhoppningsvis Johanna :)

PUSS

färdig

hej på er!  Har nu jobbat klart för sommaren, de sista 11 timmarna var otroligt sega!! Dock hängde vi i Värnamo halva dagen hos familjens släktingar. Det var ändå lite mysigt :)
Nu sitter jag och väntar på Rasmus som ska låsa upp Jockes lägenhet så jag kan hämta min mobilladdade, min mobil är totalt död xD haha. Måste få igång den för att kontakta Sanne, pratade med henne igår för första gången på heeeeela sommaren. Det var så otroligt skönt och lugnande att höra hennes röst igen och tusentals skratt dök upp i huvudet och fixa minnen :) åååh vad jag saknar att umgås med henne hela kvällarna! Otroligt.. man lär sig aldrig att uppskatta det man har när man har det som man borde..

Nåja, efter att jag hämtat laddaren så ska jag ta mig en låååång dusch och en grogg eller två. Det tycker jag att jag gjort min förtjänt av efter att ha jobbat hela sommaren. Livet känns väldigt mkt skönare nu när man vet att man bara har skolan framför sig :)
Johanna skulle ju ha kommit på tisdag, men planerna blev lite ändrade. Vi får ta det en annan gång istället. Dock saknar jag sönder mig efter henne och skulle verkligen behöva träffa henne.. men livet är som det är :)

update: Haft en lång pratstund med Rasmus nu, den pojken är väldigt bra faktiskt och så himla härlig! Hans humor är spot-on och dessutom älskar jag att man kan diskutera precis allting med honom :) guldvärt!

PUSS

Korvfest

Mysig dag igår! Städade och tvättade och mötte sen upp saknade Lejla och Rasmus för att åka till stan och möta upp Robin och Robert :)  vi åkte hem till Robin och grillade korv, drack lite och tjötade om allt och ingenting. Härliga tider! Senare på kvällen spårade det ur och det blev måååånga videoklipp som aldrig kommer visas för allmänheten xD haha. extremt pinsamma klipp.
herregud. Robert och jag traskade hem till mig för att sova vid 4tiden i morse, efter att nästan gått vilse på bymarken i en jävla skog som var extremt mörk och läskig så var vi äntligen uppe för backen vid 5 imorse :p
snacka om att vi var trötta och slocknade typ direkt :)
Upp idag vid strax efter 1, kommer få sota för det inatt med tanke på att jag börjar jobba halv 9 imorgon på morgonen men det skiter jag i just nu.. var så satans trött så var tvungen att sova :p

Robert har nu begett sig hem och jag funderar just nu på vad jag ska äta idag..
vi får väl se :)
Imorgon och på söndag blir det jobb, 8.30-19.30 båda dagarna så jag bloggar på söndagkväll som vanligt när jag jobbar helg :p  Och på tisdag kommer finaste Johanna och hälsar på mig ett par dagar, det kommer bli underbart bra :)

PUSS

på upptäcksfärd i mörkret.
en liten stor stark ;p

Jensens

Härlig dag igår som spenderades med Robert ett par timmar :) hämtade passet dessutom som ser sjukt fult ut men det är väl det det ska göra antar jag :p haha.
kvällen spenderades med spotify och försöka få igång min röst men det gick inget vidare, har fått för lång tid sen jag sjöng seriöst senast så rösten är ganska fuckad xD
Idag har jag ätit middag med Alice på Jensens, hon fyller år idag och sen fick hon middag för att hon hjälpte mig att flytta, mysiga timmar :)
Ikväll blir det bara sova, fortfarande otroligt trött efter förra veckans jobb.
Imorgon blir det att städa och tvätta, satans tråkigt men ibland så måste man. :p

Många roliga saker som händer nu, saker som gör mig en massa glad. Hösten kommer bli underbar med en massa planerande med familjen och sen är det Skottland snart! Awesome :)
Känns oerhört skönt att veta att pappa saknar mig, ngt som han aldrig skulle få för sig att säga till mitt ansikte men han säger det till mamma och det räcker för mig. Känner att det snart är hög tid att åka hem och träffa mina föräldrar, min morfar och mina vänner.

PUSS

sova

Kan inte minnas när jag sov så gott senast som jag gjorde i natt, 13 timmars sömn var precis vad jag behövde :)
snart ska jag äta lite ostmacka, är hungrig.
Ska se om tvättstugan är ledig och ifall jag kan tvätta.. har bokat till på torsdag för den verkade inte vara ledig innan dess men peppar peppar ta i trä!
Imorgon blir det att åka ner till stan en vända, hämta ut mitt nya pass inför Skottlandsresan och träffa Robert också och hitta på ngt, :) finns massor att prata om! Prata om v. 33 och saker som har hänt sen vi sågs senast. Sjukt att det är typ 2 veckor sen.. tiden bara försvinner.

PUSS

61

Jobbat hela veckan.. skulle jobbat 72 timmar men jag har varit sjuk idag med huvudvärk. Den har äntligen släppt nu tack gode gud! Hatar att ha huvudvärk..
är extremt trött efter veckan, ligger mååånga timmars sömn back. Har dessutom varit uppe sen 7 idag då jag var tvungen att ringa jobbet som inte svarade förrän halv 9 och sen kunde jag inte somna om..
Nu mår jag bättre och har myst ner mig i fåtöljen md morgonrock :) har haft ansiktsmask och hårinpackning tidigare ikväll så jag känner mig som en ny människa :D
Har dessutom pratat en stund med finaste Johanna, hon kommer och hälsa på mig tisdag-torsdag v. 33. Kan det bli annat än bra ? Nee det kommer bli awesome :DD Torsdagen följer vi dessutom med mina fina jönköpingsvänner till Liseberg och har en fin dag tillsammans!! Längtar så jag kan döö. Älskar att jag lyckas sammanföra mina två världar :) gud vad jag saknar Johanna.. <3
jag vet att jag varit på Liseberg 2 ggr den här sommaren men vi fick för oss att åka dit igen xD haha.

nehe, nu blir film om en stund och sen försöka sova tidigt eftersom min kropp verkligen behöver det!

PUSS

gammal bild ;p


RSS 2.0