knäjävel

Minst sagt en intressant dag igår, tenta som jag tror gick hyfsat bra! Dock var jag dödstrött då jag inte somnade förrän 3 och skulle upp halv 7. Struntade därför i föreläsningen på eftermiddagen och drog hem och vilade middag. Hur skönt är det inte att sova ett par timmar på eftermiddagen? Magiskt :D
drog på förfest med Lillpia och Lejla, prat mellan himmel och jord. Kåren intogs vid 8 tiden då man träffade Sannis, Virre och andra människor :) Shotten åkte ner i magen och drinkarna likaså. Intressant kväll med intressanta samtal med Lillpia, Lisa och Robert. Fiiint :)
Martin ringde också, kommer knappt ihåg vad jag sa dock men det är ju som det är.
Mitt huvud har en blackout på typ 4 timmar igår då jag knappt kommer ihåg vad jag sa eller gjorde, men jag kom åtminstone hem ordentligt efter att Jocke hjälpt mig upp från golvet då mitt knä fuckade ur.. 2 ggr under samma kväll.
Kom hem till min sambo och allt blev lite knas fram till 3 då jag somnade, Simon kan vara världens bästa vän! Är glad att jag har honom :)

Idag har det inte gått många knop, handlat, sovit, duschat av mig allt klet i håret och ansiktet och försökt att röra på mitt knä. Det är gryymt stelt och gör grymt ont men är ganska van vid att det händer titt som tätt nuförtiden. Sa till Simon redan i fredags att mitt knä knäcker mer och mer och att det snart kommer vridas till igen.. och vad gjorde det igår? Jo det knäcktes till.. dock var jag ej beredd på det men men that's life.
Dax att laga mat snart, varma mackor. Sen blir det bara lugnt resten av kvällen, ledig imorgon också. HEAVEN

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0