Människohamn

Det är ngt alldeles särskilt över att öppna en ny bok för första gången.. att få vara den första som öppnar och läser just dem sidorna. Känslan är ganska enorm och spänningen som blir när man läser det allra första kapitlet och ibland den allra första sidan eftersom boken hugger tag i en direkt. Öppnade en ny bok i onsdags, Människohamn av John Ajvide Lindqvist och den högg tag i en direkt, älskar när det händer!
Kanske är det pågrund av denna nördhet som Jkpg förmodligen kommer passa mig, litteraturfreak som jag ska bli ;) haha.

Jobbat 3 dagar denna veckan, skönt att det inte blev mer :) Tingsrydsmarknad var mysigt iaf, ska hem till moster på måndag och fixa med min andra bok, toppen!
Just nu väntar jag på att Johanna ska vakna, så vi kan åka till Kalmar och mysa runt, träffa Carro lite och så :D Hon är väääldigt saknad kan jag berätta, dumt av henne att flytta till Kalmar tycker jag..
sen sover vi i mormors husvagn inatt och sen drar vi till Öland, ev Carro följer med om hon känner för detta! Hoppas på fineväder så man kan sola lite :DD

PUSS

Ron

Idag har varit en lång dag, även om jag inte steg upp förräns halv 1 så har dagen varit lång. Städat, handlat, skrivit i bostadsbidragspapper + studielånspapper.
Imorgon jobbar jag kvällen, då blir det Allsång och sen på tisdag är jag ledig igen. Då blir det Tingsryds marknad med Pellis och ev moster, trevligt!! :D

Idag hörde jag Rons röst för första gången på 2 år, läskigt, pinsamt, pirrigt och rörigt. Nederlofs har en tendens att förvirra och terrorisera mitt huvud. Tycker inte om det.. 4 år, jag var 15. Ändå känns det som över 6 år sen sist jag inte kunde fatta ngr kloka beslut.
Men ikväll skiner jag som en sol, för kontakt med den sidan av mig själv har varit efterlängtad och då vet jag att samtalet för 2.5 vecka sen med B inte var en dröm.

Magnus Matzke kommer alltid att ha rätt och jag är väldigt glad över det idag :DDD Får ringa honom snart för jag saknar honom.. (:

PUSS

Miss your thoughts

Jobbat sen i tisdags fram tills igår kväll.. därför är jag ganska så slut i huvudet och har inte orkat ngnting :/
Jobbet går väl hyfsat bra, har fått in rutinerna nu. Dock trivs jag bäst när jag jobbar tillsammans med ngn istället för att vara själv, men det säger nog sig självt egentligen ;)
Hälsade på mormor lite över en natt med, hon är fin (:
Saknar Timpan alldeles för mkt.. men han kommer hem snart (: Innan jag vet ordet av så är han hemma igen, och då ska jag kramas :))
Får lön på tisdag så kan jag betala mitt rum (Y)

Saknar B också en massa, har fortfarande kvällen kvar i mitt huvud och alla ord, alla rörelser. Ibland hade det varit bättre om du inte hade sagt ngt, att det aldrig hade hänt ngt, det hade varit enklare då. Kanske inte bättre, men enklare.

PUSS

Jump

Efter 4 dagars ledighet så var det idag dax för jobb, vi var och fiskade och efter jobbet köpte jag med mig jordgubbar hem till mig och mina föräldrar, mums! (:
Igår var en händelserik dag, försäkringskassan-fixa bilen-banken-telia - färga håret.
Så igår var det ny mobil och färga håret :) Dock ska jag färga om håret snart.. det tog inte riktigt överallt så då får man göra om det! Mobilen älskar jag :D

Imorgon blir det mera jobb, dock mellan 7.30-16.00 istället!

Ngn från Jkpg ringde nyss och frågade om jag ville komma på visning av skolan, kan det vara ngt kanske? Vet ej (:

PUSS

Impuls

Impulsåk till Halmstad med favvon igår kväll :)
Trevligt dygn med många skratt och mkt prat, vilket det blir för lite av ibland så bra att man kan ta igen!
Simon,Martin,Eric och Ronja joinade oss idag på dagen, då blev det att sola och bada vid havet och mysa runt. Prata med Jonny är också alltid lika trevligt och träffade på Ronny från Bergunda tiden också, mer unik och mognare människa har jag inte träffat på länge faktiskt!
Jag och favvon drog hem vid halv 5 så har varit hemma en stund nu.. är bränd i ansiktet, svider av allt sant också så ska ta mig en dusch snart.

Men högst i toppen hamnar bilresan dit, utan tvekan! Längesen jag kände mig så lugn och tillfreds över ngt, kändes som att ingenting annat spelade ngt roll än nuet :) och så har jag känt de senaste 24 timmarna faktiskt, grymt skönt! (:   Tack favvo för fina 24 timmar, allting faller på plats när jag är med dig och allt blir så mkt enklare. Det blir bäst när det bara är du och jag :)

Blev bjuden till Båstad idag också.. hade gärna åkt dit men jobbar i veckan och imorgon måste jag fixa bilen och kolla med försäkringskassan.. dessutom hade jag inte tillräckligt med pengar för att åka dit. Det sög. :(

PUSS


One way street

Efter en bortskämd vecka hos mormor är jag nu hemma igen. Det är skönt att få komma dit emellanåt, skönt att få träffa morfar och krama om honom, skönt att mormor är så snäll och kärleksfull (:
Har dessutom fått tag på ett par riktiga skor till mina ben nu, äntligen! Och det är ett par av de skönaste skor jag någonsin haft. :)

Fått intagningsbeskedet till Jkpg också.. flyttar helgen v. 33 och kommer spendera 4.5 år däruppe tillsammans med människor från hela landet och ha ett eget rum där uppe. Känns konstigt, abnormt, galet, skoj, ledsamt och allting i en salig blandning. Men Sara Frisk, Emil och Ida är redan inbokade och ska komma och hälsa på mig vilket känns underbart!! <3 Telefonräkningarna i augusti-september kommer bli gryyyymt höga.

Imorgon ska jag jobba igen och ska upp strax innan 6, därför ska jag försöka sova snart. Jobbar till halv 3 och sen är jag ledig fram till tisdag, gött! Måndag ska jag besöka försäkringskassan och söka bostadsbidrag, jag börjar bli vuxen!

jag ler när jag tänker på vår sommar, din röst och ditt ansikte har letat sig tillbaka till mina drömmar,

GODNATT

Just rip my heart out instead

ill be the best shoulder you ever cried on

döda mig ngn ? Mitt hjärta har blivit trampat på ett antal ggr ikväll, men jag gör det med ett leende på läpparna för det får mig att må bra för en stund. ( :
Jag kommer åtminstone ha dig kontaktbar i Jkpg och dig att få använda som bollplank och det betyder allt. Love you. <3


You can't always get what you want

Det fanns faktiskt en sak som gjorde denna kvällen ännu bättre, jag hjälpte en god vän till mig. Fick honom att må bättre och känner mig som en bra människa som kan hjälpa honom utan att känna mig svartsjuk eller utlämnad :) Förhoppningsvis lyssnar han på mina råd och att allting löser sig för honom. :)
Att han blir tacksam och mår lite bättre gör mig glad ! Dock svider det när man får sånt här ; 

idd hug you if i could you know.  
youre a really sweet girl and you desirve it
you really bring out the best in me

JAG HATAR HONOM and he got me crying
Jag antar att han fortfarande är fast i mitt hjärta och alltid kommer vara den där pojken som jag jämnför alla andra med, too bad.  Clearly I'm soo not over him

Men jag tycker om när jag kan hjälpa, och jag tycker om att vi pratar igen :) var ett jäkla tag sen sist..

HAPPY FACE!

PUSS


När livet är som finast

Kvällen igår var den bästa på mkt länge, promenad med bästavännen i 4 timmar vilket alltid får mig på gott humör! Kvällsdopp för min del eftersom vissa är för fega för att bada, " Hade ingen handduk", dra den ngnannanstans va ;) Sen blev det långpromenad barfota genom Gemla med prat om mest allt och ingenting exempelvis vilka jag tydligen inte får dejta ? och att vissa människor i sitt liv kan man inte ersätta.

Kvällen var fin, det var lagom varmt och jag var glad, jag hade lugn i kroppen och det var ett tag sen :) Just igår kväll kändes det faktiskt inte som att det spelar ngn roll ifall jag flyttar eller inte, telefon finns, dator finns och jag kommer hem. Så länge jag vet att det finns personer som man längtar till och som finns där när man kommer hem eller när man vill ringa och prata en stund så är jag nöjd. Det är så det känns idag iaf ;) haha.

Solat lite granna idag och fått liiite lite färg, vill inte bränna mig därför jag gör en långsam process ;) drar till mormor imorgon för att stanna där läääänge dessvärre, jobbar resten av veckan och sen jobbar jag 3 dagar nästa vecka så får se när jag kommer hem helt enkelt. Men mormor skämmer alltid bort mig så klagar inten direkt (:

PUSS

Båt

Mysig kväll igår med gäster hemma på middag och sen umgås med de närmaste :)
Joakims sommarstuga intogs där de andra åt och vi alla badade och åkte roddbåt (Y)
Mysigt med båt och grillning!
Drog hem sen och kollade klart på Schindlers list, sjukt bra film som man sett ett antal ggr.

Idag blir det lugnt eftersom jag ska jobba imorgon och ska upp strax innan 6 och åka massa buss eftersom bilen fortfarande inte fungerar... :/ Det gör mig assur.
Alldeles för varmt för att göra ngt bra av denna dagen också.. usch.

PUSS

Accidentily feeling something

Eclipse i onsdags var MAGISK! Jag fick äntligen rättvisa på de filmerna och den var som jag ville ha den och såå mkt mer :) Min favvobok kommer bli min favvofilm i den serien, helt klart!
Var lyrisk efter i ungefär 5 minuter.. jobbet ville att jag skulle jobba tidigare så fick rusa till bussen och sen stressa till mormor eftersom bilen är sönder så var tvungen att slagga där i 2 dagar..
men jag är fortfarande i extas efter Eclipse nu i efterhand!! :DD <3

Jobbat dessa 2 dagar och det flyter på bra nu., det går bra nu så att säga ;) Nästa helg jobbar jag dock från fredag - söndag.. 36 timmar på en helg. Kommer dö! Men men.. pengar till hösten är det jag vill ha!

Det var inte meningen att det skulle hända.. men kanske är det så att jag tycker om dig. Det är inte riktigt rätt läge.. och det är heller inte den mest ultimata personen men du ser vad som gör mig ledsen och du vet att hösten kommer bli jobbig som satan för du ser det på mig och på mitt kroppsspråk and I love you for it! Om det nu blir så att jag verkligen tycker om dig så vet jag mååååånga av mina vänner som kommer ha rejält roligt åt det. Men skitsamma!

Nu är det mat och sen sovkväll för min del.. behöver ladda batterier efter jobb och inför nästa veckas jobb, jobbar 5 dagar den veckan.. kommer bli tufft.

PUSS

RSS 2.0