Ja men det läcker ju!

Jag satt 5 timmar i solen igår, fantastiskt! Robert tittade förbi efter sin springrunda och sen kom Rasmus också och språkade :) mysigt! Ibland mår man så bra att man tror att man ska  spricka av vissa grejer, mina grabbar är finast i världen :) 

Jag och Rasmus åt tacos sen och räddade robotar, vi orkade inte fixa hemtenta. Ingen av oss var trötta under kvällen och han ville inte gå hem. Så han stannade över natten och förhindrande mina spöken från att hälsa på. Eftersom vi inte somnade förrän 5 imorse så orkade vi inte med kursstarten, istället somnade vi om, åt frukost och såg film. Mys! Han byggde in mig i en koja också och stack in huvudet och sa hej.. Konstiga människa! 

I eftermiddag har jag klippt mig hos Lisa och fikat med henne och pratat inspark :) hennes hund var där, sjukt söt! Mitt hår blev toppen. När jag kom hem väntade Rasmus utanför och vi har ätit kycklinggryta, gott!  Nu ska det räddas robotar, sen sover han här inatt inför morgondagens fix av hemtenta då vi är lediga imorgon :)

PUSS 

So why don't we go somewhere only we know

Jag tvättade på eftermiddagen och fick mr. Söder över på en fika i vårsolen helt plötsligt! Det var väldigt varmt och skönt i solen :) vi läste varsin bok och pratade inspark och val/beslut i livet. De som känner mig vet att val och beslut är bland det absolut värsta jag vet, och snart kommer jag att behöva ta ett sånt jobbigt beslut igen och för första gången sen våren 2010 tänker jag vara egoistisk och tänka på vad som är bäst för mig i det långa loppet och på kort sikt. Det är ett av det mest frustrerande besluten jag tvingats att ta och vad är oddsen för att vissa saker händer ibland? 

Vi åt kött till middag och sen blev jag ensam då han skulle jobba med en studentgrej. Jag var extremt trött i kroppen och borta i huvudet efter två dagar med för mkt tankar och en kropp som har blåsor och träningsvärk efter den långa promenaden. Trots det kunde jag inte sova när jag väl släckte. Mina spöken var tillbaka och skapade tankar om inspark, beslut, hemtenta och på människor i min omvärld som jag bryr mig om alldeles för mkt. Dessutom fick jag sms sent inatt och fastnade med det och sen blev vi av med en timme inatt. Jag har därför sovit ganska dåligt.

Jag har ätit frukost och börjat redigera min hemtenta lite smått. Nu har jag parkerat mig i solen för att läsa bok och njuta av lugn en stund :) Rasmus kommer senare för att fixa sin hemtenta och hänga. Livet på en pinne! 

PUSS 

Det är jag i mössan

Min dag igår var extremt utmattande mentalt. Jag sov dåligt och drömde mardrömmar om att jag försov mig två ggr och att mamma inte ville ha mig..dessutom vaknade jag mitt i natten av att taklampan i badrummet lyste som vägrade fungera i torsdagskväll, creepy..!

Seminariet gick dåligt, jag får komplettera min hemtenta och det gjorde mig ledsen och irriterad. Jag mötte Linus B i trappan som gjorde mig glad och sen Rasmus så jag fick spy lite samt Emma, hon räddade dagen :)! Jag åkte hem och gick en 3 timmar lång promenad med älskade Robert i det fantastiska vårvädret! Prat om det mesta hanns med samt skratt vid en ankdam, jisses!  och sen spenderade vi kvällen tillsammans med hamburgare och en massa tv och gapskratt. Vi båda behövde den kvällen igår då vi skrattade oss igenom livet och la allt annat åt sidan. Det var en av de bättre kvällarna på länge i Roberts sällskap, den pojken är underbar och en fantastisk person :)

Vid strax innan 11 gick jag hem extremt trött efter en lång dag, tog en välbehövlig dusch men kunde inte sova sen, otroligt irriterande.. 
Gårdagen förde med sig två goda nyheter också: en bröllopsinbjudan från älskade Martin :) och att jag dessutom ska få vara fadder i höst under min sista inspark, skönt att man får det förtroendet för tredje året i rad! Nu hoppas vi på att jag och Emma blir huvudfaddrar, hamnar i samma grupp och får Lukas med oss i samma grupp, allt avslöjas på minglet den 15 april och jag är såååå taggad! :D 

PUSS 

Flygande start - tredjeklass

Jag läste en stund igår, kollade nya gejmtajm och fick plötsligt för mig att försöka hitta och få igång mitt favoritdataspel när jag var liten. Och jag lyckades med det omöjliga! Inte nog med att jag hittade det på piratebay, jag lyckades få igång skiten också! :D klapp på huvudet på mig. 
Jag spelade därför en bra stund igår och lyckats fram tills nu rädda 7 robotar, :) nostalgivärdet var högt! Har aldrig klarat det så nu ska jag fan lyckas. 
 
Annars pluggas det just nu inför det otroligt oreleventa seminariet imorgon. Hoppas det blir ngt bra av det ändå!  Hade svårt att sova idag på morgonen, tror ingen blir förvånad när jag säger att jag drömde mardrömmar om källare, dörrar och mörker? Nej..   varför nu igen? För första gången på evigheter är den typer av drömmar tillbaka, usch!   
 
PUSS

Vad gjorde mannen röd?

Jag fick ca 1 timmes lugn innan nästa sak kom: jag har fått häxan som examinator på fredag.. oh happy day! Dessutom förstår jag fortfarande inte relevansen kring att opponera på hemtentor. Men det är la bara göra det, se glad ut och sen glömma bort det. 
 
Jag gnällde en stund, läste igenom uppsatsen jag ska opponera på en gång och sen åt vi kebabtallrik och fortsatte att se disney och sen Där fick du. Humor :) Sen blev jag plötsligt dödentrött och jag somnade därför vid strax efter 1 medans han tydligen hade legat vaken. Aja, ngn gång ska vara den första för det också ;) 
Idag ringde hans alarm vid halv 11 och då såg vi veckans Glee, båda rös och grät om vartannat, jävla serie! Den är awesome :) och sista låten var mäktig. 
 
Vi åt frukost och såg "Ett småkryps liv", han pluggade en stund och nu är jag ensam för första gången sen i lördags. Känns alltid lika konstigt att vara ensam och alltid lika kul att ha diskussionen: "Nu går jag, hur känns det? Som vanligt, du lämnar mig med mina spöken. Du vill inte att jag ska gå va? Vill du det menar du? Nej.. "  Att vara deltidssambo har sina fördelar och nackdelar.  Jag har mått bra dessa dagar vilket jag alltid gör även om vi gnabbas emellanåt men det är bara roligt. 
 
Idag ska jag bara ta det lugnt, jag skjuter plugget tills imorgon ( så jag har ngt att göra då också ) och istället ska jag läsa i eftermiddag eftersom jag inte gjorde det igår. Börjat på sista boken i en av mina serier nu, sweet! Ikväll ska jag se film istället för att dra till kåren, jag har lärt mig att har man inte lust med det så är det bättre att stanna hemma faktiskt. 
 
PUSS

Här bor nu allt det jag minns och bevarat

Vid 3 imorse var jag klar med all text till hemtentan. Vem har sagt att det inte går att göra en hemtenta på en dag? Jag och  Rasmus hade disney-maraton som bakgrundsbrus vilket var mysigt, Ringaren i Notredam är awesome :)  Vi åt baconlindad kyckling, klyftpotatis och vitlökssås till middag, gott! 
 
Vi somnade gott vid strax efter 4 och vaknade av alarmet vid strax efter 11 och åt god frukost :) Vi har båda för en bra stund sen lämnat in hemtentorna och nu är jag ledig resten av dagen och tänker läsa hela dagen! Rasmus ska plugga omtenta och jag fungerar som moraliskt stöd, bra deal!  Hemtentan är luddig som fan och det får bli som det blir. Opponering på en hemtenta på fredag!? What!? Aja, den som lever får se! 
 
Nu ska jag betala räkningar, diska och sen ska vi se veckans avsnitt av How I met your mother. 
 
PUSS

Vi står en för alla, som Karl XII:s mannar mot en stor armé

Sista gången jag tittade på klockan igår så var hon halv 3 och efter det pratade vi ett väldigt bra tag. 
Jag vaknade vid kvart i 11 och bestämde mig för att inte somna om trots att Rasmus fortfarand sov. 
Vi åt frukost, och jag svor över att jag nästan rev ner ett halv skåp och strax efter fick jag skrattanfall från ingenstans som vägrade sluta. eller fnitteranfall är nog en bättre beskrivning.. totalsläpp! Trevligt :) 
 
Vi har haft Phantom of the Opera som bakgrundsbrus när han skrivit hemtenta och jag försökt samla stoff till min hemtenta. Har gått mindre bra. Han har dragit på Pedsexmöte ett par timmar och jag har fått i uppgift att tills han kommer tillbaka så ska jag åtminstone ha skrivit 1 av 3 deluppgifter. How fun.. Å andra sidan är det bra att ha det som mål. Men denna hemtentan känns orelevant och jag förstår inte vad vi ska ha den till.. men så är det ibland! 
 
Jag får åtminstone mat lagad till mig ikväll igen och sen har jag en redbull om det blir jobbigt framåt småtimmarna, för jag SKA ha min hemtenta mer eller mindre klar innan jag snuttar kudde inatt. Så det så! :) 
 
PUSS 

Jag är bara en liten enbärsbuske

Jag somnade som en sten igår och sov 12 timmar istället för 10 som var tanken. Drömde drömmar i en salig blandning om insparken, snö, Växjö, Carro, Tove, Joakim och Rasmus...stabilt! 
Jag skulle pluggat idag men jag var för pigg och ofokuserad för det så istället blev det "Resan till Eldorado" innan Rasmus kom. Vi har ätit hamburgare, sett "Smartare än en femteklassare", "mästarnas mästare", "Vicious", massa Gejmtajm och nu "Johan Glans - worldtour of Skandinavien". Egentligen borde borde vi sova för att kunna skriva hemtenta imorgon.. Han flyttar in här ett par dagar nu för att skriva hemtenta och leka, inte mig emot :) jag saknar den tiden ibland när vi skrev b-uppsats och hade lässtunder, åt en massa mat och sov tillsammans flera dagar i sträck, det var mysigt!  livet är ganska bra :) 
 
PUSS 

Analfabeten som kunde räkna

Alarmet ringde 08:00 och vi drog på loppis i Kulturhuset och sen Erikshjälpen. Konstigt att vara på Kulturhuset när det såg så annorlunda ut :p jag blev hemkörd och ensam vid halv 11 i förmiddags, skönt att ha mamma här men lika skönt när hon åker. Fått tillräcklig dos de senaste veckorna ;) sen dess har jag ätit kebabtallrik, kollat OUAT och läst ut min bok, "Analfabeten som kunde räkna" :) 

Jag minns inte när jag var ensam när jag var ledig senast, och det var precis vad jag behövde. En dag med att läsa bok, se serie och vara ensam med mina pyjamasbyxor, tystnaden och tända ljus. Riktig myslördag! Jag har haft fullt upp den senaste tiden med massa flängande till Växjö, hängt med Robert, en Rasmus som är här och springer väldigt ofta och nu en mamma som varit här. Ibland glömmer jag att man faktiskt behöver vara själv och idag var det väldigt skönt att vara ensam :) 

Nu ska jag sova väldigt gott x antal timmar, imorgon skriver jag hemtenta och hänger med Rasmus! 

PUSS 

Efter solsken kommer värsta regnet

Seminariet idag gick bara bra, att få köra bil är en sällsynt lyx! Jag läste en stund sen när jag kom hem då mamma vilade och sen drog vi till Ikea och åt, köpte nya tallrikar och matlådor och sen handlade vi på Willys :) ikväll har vi städat förrådet. 6 säckar och ett ex antal lådor är borta, hela mammas bil är full.. Men skönt att ha det gjort, mitt förråd försvann med i princip hälften då alla gamla skolgejer och kläder rensades bort! 

Nu jar vi ätit mat och jag är helt slut i kroppen. Imorgon på förmiddagen åker mamma till Växjö och jag tänker spendera hela eftermiddagen/ kvällen med att läsa :) plugget får vänta till söndag för jag behöver en dag ensam och göra vad jag vill. 

Ibland glömmer jag dessutom bort vilka fantastiska vänner som finns i Växjö! Min älskade bästa Johanna skickade ett brev till mig :) jag blev en aning tårögd och leendet var enormt, finaste vän! <3 Det är skönt att veta att människor tänker på mig också ibland och anstränger sig så man inte alltid behöver göra det själv. 

PUSS 



Universum är vårt

Veckans seminarieuppgift är klar, jag har städat och tvättat och nu är min mamma här och putsar mina fönster! Erbjuder hon sig så får hon skylla sig själv :p skönt att ha henne här! 
redovianingen igår gick bra, skönt att ha den gjord. Förfest hos Robert och sen kåren en snabbis men det var lamt så jag och Emma drog och pratade 1 timme i hennes bil istället :) blir lagom irriterad dock på vissa människor som tror att de kan styra mitt liv och bestämma vad jag ska göra, jag har ett eget liv med en egen vilja! 
 
Jag somnade gott och skönt att ha städat och fixat idag. Rasmus kom och skrev ut sin seminarieuppgift och pratade en stund tills mamma kom. Hon stannar tills på lördageftermiddag, mys! Och därför tar jag bilen till skolan imorgon, fint ska det vara :) 
 
PUSS 

Låter tankarna vandra

Bra kväll igår med Rasmus! Hockeyn sög men att bara prata, byta ringsingnaler och äta colanappar var awesome :) Jag somnade gott vid halv 1. 
Idag har varit en fantastisk dag med bra morgon, hyfsat bra föreläsning, härliga skratt, god lunch och lyckats plugga. Idag lät jag huvudet vandra och tillät mig själv låtsas att det var september 2012 då allt fortfarande var bra. För idag, så kändes det precis som då, jag lurade hjärnan till att koppla bort allt annat, se glada ansikten, tycka att skratten var äkta och att det rullade på. Och jag lyckades fantastiskt bra för den känslan jag hade i kroppen har jag inte känt på 1.5 år och det var fantastiskt att känna den :)!  lycka! 
 
Jag ska strax börja skriva klart fredagens seminarieuppgift och sen ska jag göra natchos till kvällsmys. Ikväll belönar jag mig med att kolla på Breaking Dawn part 2 på min iPad, Taylor Latuner i närbild (Y) 
 
PUSS

Jag har funderat på att börja odla

Jag stressade med bussen från tåget för att komma hem och sen drog jag ner i källaren till världens bästa Robert! :) Jag skrattade ihjäl mig åt hans uttryck: "Går och självdör i ett hörn" och "Jag har funderat på att börja odla". Älskarde Robert <3  Vi såg "Mästarnas mästare" på play och sen pratade vi resten av kvällen och drack te/kaffe. Mysigt! Jag gick hem vid 2 helt jäkla död och övertrött, somnade som en sten. 
 
Vaknade av vibrationen i mobilen imorse vid 9.30 vilket var för tidigt men ändå bra visade det sig. Jag var pigg och sen har det strulat med datum och skoluppgifter idag pga att jag missuppfattat datum så det var lite kaos ett tag men det har löst lite hyfsat ändå. Mitt läkarbesök på torsdag är flyttat vilket är både positivt och negativt men dagens middag var god och jag har lyckats läsa 70 av 125 sidor tills på fredag och det ger jag mig en klapp på axeln för!  Nu kollar jag hockey, HV-Skellefteå, och snart kommer Rasmus en stund och gör mig sällskap :)  imorgon är det vfu-uppföljning med favvoföreläsaren, DET ser jag framemot + att min mamma kommer på torsdag-lördag. mysigt! 
 
PUSS 

Ska jag hänga upp din tvätt?

Vi hade en jättemysig brunch i sandsbro med närmaste släkten. Scones, två koppar te, mini-semla, mini-chokladboll och solen som sken genom fönstret :) mys! Jag och mamma åkte sen på "belöningsrunda" då jag gjort min sista praktik + var duktig hos tandläkarn förra veckan (råkade nämna att jag skulle köpa böcker till mig själv nästa vecka och då ville mamma tydligen köpa det åt mig, har aldrig varit bortskämd förrän mamma och pappa skilde sig, då ger mamma mig saker utan att jag ber, kommer aldrig be heller) så jag fick två böcker på akademibokhandeln och sen fick mamma för sig att köpa en iPad mini till mig. Kul med ny leksak, men vad har man den till? :p   

Luddes sambo tvättade mammas fönster så länge och sen drog vill till moster och grillade.. Denna mat! Och jag och Ludde hamnade raklånga i varsin soffa av all helgens mat. Mysigt att prata med honom :) igår konstaterade vi att han alltid höjt mig till skyarna och att jag alltid varit den duktiga.. Han blev förvånad när jag berättade att jag blir klar ett halvår senare än planerat då en kurs inte är klar. "Men du klarar ju alltid allting, har alltid varit duktig. Kan du misslyckas?!" Jag vet att hela släkten alltid tänkt så och därför är jag alltid under press. Att då det svart på vitt var både smickrande och gav mig lite stress och ont i magen och dåligt samvete.. men jag gillar Ludde och det var skönt att träffa honom i helgen, Julia också men Ludde är den mysigaste släktingen jag har :) gillar att måmå började gråta av min födelsedagspresent (ett brev) också, älskade måmå. 70 år, sjukt!!! 

Hockey har kollats och skrattat åt moster med sambo som skriker från källarn till planvåningen till varandra: "är
Det här din keps som hänger här?" Hördes som: " ska jag hänga din tvätt?" Herregud. 

Nu sitter jag på tåget hem, jag fick ett ryck att åka ikväll istället så jag är hemma hela dagen imorgon istället då vi är lediga så jag slipper flänga och kan städa och plugga i lugn och ro. När jag kommer hem drar jag dock ner i källarn och hänger med min lillebror för första gången på 1,5-2 veckor, DET ser jag framemot :) 




PUSS 

När änglarna går hem

Tåget gick smidigt igår dock blåste det satan när jag skulle byta. Vi tog bilen direkt till Korrö och åt god schnitzel och träffade släkt som man inte sett på flera år, trevligt! Jag satt vid samma bord som måmå, måfa, Seth, Ludde och Julia :) vi åt sedan en massa tårta och fika hos måmå. 2 bullar, 2 koppar te, 2 tårtbitar, en kiwi och en clementin senare var jag proppmätt och dåsig och somnade nästan på Luddes axel. Har man växt upp ihop så får man somna så. Älskade kusin/storebror <3 det finns få människor i mitt liv som varit med vid min sida i alla dessa år, men han är en av dem :)   Vi var hemma till 8 och såg "smartare än en femteklassare" innan jag kollade solsidan och somnade gott vid 23 i soffan. Kl 7 var jag vaken idag och var pigg, när hände det senast?! Konstig helg detta. Vid 10 ska vi åka till Sandsbro och äta sconesbuffe då måmå blir 70 år idag, myys :) jäkla mathelg detta är, man göds i Växjö! 

Vi kollade dessutom på gamla bilder igår som måmå fick i en digital fotoram i födelsedagspresent. Vissa bilder gjorde mig väldigt tårögd på mig, mina kusiner och måmå och måfa. Gamla bilder sen jag var 12-13, konfirmationen, jular, midsommaraftnar och liknande. Bilder på huset i gemla flimrade förbi, pappa <3 min måmå och måfa kanske inte lever så länge till och den tanken slog mig vilket gjorde mig ännu mera tårögd och tjock i halsen. Älskade släkt <3 





PUSS

Is that it?

Det är svårt att beskriva känslan över att min sista praktik är över, att den biten av min utbildning är gjord. Saker bockas sakta men säkert av från listan vilket känns både bra och dåligt. Det var väldigt blandade känslor när jag lämnade praktiken igår, särskilt när sista lektionen rockade sönder med historieklassen. Men jag fick bra kommentarer på båda utvärderingarna jag fick igår samt min handledares bedömningsunderlag så det är skönt! Men är det nu jag ska känna mig redo? Is that it? Som att jag är klar? Klart jag känner att jag kan undervisa, jag kan planera och hålla lektioner och betygsätta, jag vet det. Men, nästa gång jag står där så är jag färdig lärare och jobbar på riktigt. Den känslan är surrelialistisk och knäpp. Men samtidigt är det skönt att veta att jag kommer sköta mig själv nästa gång, ingen går in och petar i min undervisning..  är en aning kluven över det här just nu! 
 
Jag drog till Emma en stund och pratade efter praktiken, mys :) och sen lekte jag med Rasmus på kvällen med fajitas, prat om sista praktikdagen, såg veckans serier och "Stjärnor hos Babben" innan vi spelade "När då då". Övertröttheten slog till på oss båda sen, jisses!  Jag blev ensam strax efter 12 och har sovit förbannat gott, har drömt om insparken och att jag, Emma, Dahlström, Robin och Tobbe var faddrar i Ninjalaget och att våran ramsa började: Vi är röda faran xD   Därför var jag ganska pigg och taggad när jag vaknade för 1 timme sen, innan klockan ringde och innan 9 en lördag, när hände det senast!? Frukost är sänkt och snart en kopp te också. 
 
Vid 11:04 går mitt tåg till Växjö, eller, ska byta i Nässjö och Alvesta först men ändå. Då blir det att åka till Korrö direkt och äta middag med släkt man sällan träffar då måmå fyller 70 år imorgon. Så blir en helg med en massa firande, mat, Jönssons och en väldigt saknad Ludde, :) 
 
PUSS

vänner

Det är underbart när man har vänner som får en att sluta nojja, tvivla på sig själv och släppa tankar på saker som man ändå inte kan göra ngt åt, guldvärd :)  Det ger mig sinnesro och får mig att inse hur bra människor jag har runtomkring mig som vägrar låta mig tänka på saker som gör mig nervös!
 
PUSS

'Cause the last few days have gone too fast

Somnade som en sten igår väldigt tidigt, 10 timmars sömn är en sällsynt lyx under vfu:n! 
Hade sista lektionen med en av mina klasser idag, blandade känslor. Man blir en aning rörd dock när man har elever som säger att man är bättre än deras ordinarie lärare och ger positiva kommentarer på ens utvärdering :) awesome!   
 
Imorgon gör jag min sista vfu någonsin på högskolan och det känns fruktansvärt konstigt, dessa veckor har gott lite för fort :/  
Nu är jag hemma och ska bara ha det lugn och skönt resten av dagen! Läsa utvärderingar och kolla igenom morgondagens lektioner blir det dock men det är en baggis :) 
 
PUSS

Solen i mitt hjärta

Jag somnade tidigt igår vilket var underbart! Idag har jag haft två lektioner på förmidagen, hade 3 elever på historian, 3!!! tydligen så var resten av klassen på klassresa (de är blandade klasser), sjukt konstig känsla.  Jag planerade lite och sen drog jag hem tidigt, har spenderat  3 timmar i solan med att rätta :) den sista timmen så sällskapade Rasmus mig, vardagslyx idag igen (: solen är underbar och rätta i solen är underskattat!  
 
Nu ska jag laga mat och sen blir det tv och serier resten av kvällen :) awesome! 
 
PUSS

What goes around comes back around

Jag måste lära mig att stänga av min hjärna ibland, kunde inte somna igår bara för att hjärnan betade av vad jag skulle göra idag och vad jag inte fick glömma. Givetvis skulle detta ske när jag väl släckt lampan! Suck.. Har därför sovit dåligt och haft konstiga drömmar. 
 
Praktiken flöt och kände mig mer eller mindre som en assistent som kopierat halva dagen, till mig själv förvisso men ändå. Jag har rättat, planerat det absolut sista inför veckan och fixat med praktiska saker. Solen sken idag vilket var fantastiskt att känna värmen från fönstret!  
Jag var hemma tidigt och satte mig i solen lite på min uteplats och rättade, efter en stund gick Rasmus förbi på vägen hem och stannade till och pratade en halvtimme :) Trevligt!  Jag har lyckats tvätta, diska och göra matlådor av min pastasås. Effektiv dag! 
 
Nu är jag trött, mätt och ska kolla igenom morgondagens lektioner innan det väntas dusch. Praktiken går sakta men säkert mot sitt slut och det känns väldigt konstigt...  På lördagförmiddag åker jag till Växjö för att fira måmå som blir 70 år på söndag, träffa Ludde och lite annan släkt blir nice! 
 
PUSS

I'm the best person you'll ever know

Kvällen på kåren var bra, förfest hos Lisa och sen ett kåren som i ärlighetens namn var dimmigare än på otroligt länge. Har ett antal minnesluckor och har lite svårt att minnas. Men det var kul iaf :) 
Igår mådde jag inte alldeles för bra, jag var en aning bakis. Trots det var jag duktig och rättade på eftermiddagen, Rasmus kom hit och gav mig en rejäl spark i röven för att orka göra det jag skulle. 
Vi åt pizza på kvällen och såg "Mästarnas mästare" och sen den underbara serien "Vicious". 
Jag blev ensam vid strax efter 10 och somnade som en stock vid halv 12. 
 
Sista praktikveckan ngnsin började idag, sjukt! Sovmorgon, solen som sken och sen en engelsklektion som var underbar :) fina elever! 
Middagen är i magen och snart ska disken diskas. Ikväll blir det lugnt inför världens rättnings- och sista förberedelsedagen. Tisdagar i mitt hjärta..  
 
PUSS

Farväl trasiga staket

Tandläkarn igår gick toppen, hon var jätteimponerad av mina tänder! Jag täcknade tandfriskvård och hamnade i bästa gruppen, awesome :) tandläkarskräcken är fortfarande där dock.. Lektionen på eftermiddagen gick bara bra och jag fick mkt rättat under dagen.  Jag drog till systemet och plötsligt mötte jag Rasmus på bussen, den var oväntad. Vi handlade mat och drog hem till mig. Biffar och potatismos är awesome :) tv och sen filmen "This is the end" vilket utan tvekan var den sjukaste filmen vi båda sett, sjukt rolig dock!  Jag fick nattsällskap för första gången på länge vilket var underbart och vi somnade lite efter halv 3. Eller, han somnade, jag låg vaken en bra stund.

Jag har sovit konstigt hela natten/morgonen tills vi vaknade vid 11. Vi åt frukost och vaknade till. Nu är jag ensam sen typ 1 timme tillbaka och jag har diskat. Jag ska ut och gå nu är tanken, det är vår ute! Solen skiner starkt och jag saknar elljusspåret i gemla då, saknar Johannas och mina promenader och Sanne. 

Ikväll drar jag på förfest hos Lisa innan kåren, det blir awesome :) skönt att vara pigg för första gången på länge trots dålig sömn och tidig morgon. 

PUSS 

You're every line, you're every word, you're everyting

Jag somnade som en sten igår och sov förbannat gott i 10 timmar, magiskt!  Lektionen idag fick fantastiskt bra, mina elever i engelska 5 är fantastiska med underbara idéer :)  Jag har resten av dagen rättat Engelska 6s "Letter of complain" och nu är jag lagom mossig i huvudet, men alla brev är rättade första omgången, en omgång kvar bara som jag gör imorgon, det går fortare då. 
 
Imorgon blir det tandläkaren direkt på morgonen, how fun.. min skräck för personer i vita rockar gör sig påmind och med alla saker i munnen. Oh happy day.. bara till att bita ihop antar jag. Hoppas på bananflour (ja jag är en av dem få som tycker det är gott) eller åtminstone ett bamsebokmärke! Sen blir det praktik med att vakta prov, rätta brev och sen ha en historielektion innan jag tar helg. På kvällen leker jag med Rasmus :)
 
PUSS

Kvarsittning 2014

Lektionerna idag gick bara bra och sen hade jag ett par timmar hemma med plugg, glee och mat innan Emma kom :) vi drack cola och pratade om allt vi missat. Vi mötte upp Robert och promenade ner till kåren för sittning. Den var awesome! Martin var det bästa jag sett på länge och fick mig att le från öra till öra med hans klockrena karaktär ned käpp och pipa och ÄNTLIGEN fick jag höra honom sjunga, sångfågel :) Det dansades i one-piecear, maten var god, sällskapet trevligt, nya pedsexarna fick sina namn och pedagogen sjöngs från fönsterkarmen, bästa platsen i hela salen!  Lukas var stupfull men allmänt söt, den pojken alltså.. :)  kvarsittningen 2014 var väldigt lyckad! 

Nu är jag hemma och försöker varva ner, jag har lektioner och måste planera/ rätta imorgon så drog direkt efter sittningen. Surt men det fick vara, tar det på lördag istället då det är öppen kväll :)  upptäckte idag också att jag ser saker som jag aldrig gjort förr och jag är  jävligt sugen, i publiken idag satt ngt väldigt trevligt och som jag insett förr men inte till den här graden. I want a piece of that..baaaaadly. Får göras ngt åt detta vid ett annat tillfälle känner jag. 

PUSS 

Varje vinter följs utav en vår

Det är vår i luften och det är big lök på det, äntligen! :) Jag har alltid varit en vår- och höstmänniska, sommaren och vintern är överskattade. 
Jag avslutade kvällen med knäckemacka, varm choklad, en dusch och många timmar i min säng med "Whose line is it anyway" och sällskap på mobilen. Awesome :) 
Sovmorgon idag och sen bara delta på en annan lärares lektioner i 2.5 timme. Jag var därför hemma tidigt och åt lunch. 
Nu är tanken att jag ska göra två matriser och förbereda nästa veckas lektioner lite smått. Musiken är på så nu kör vi! 
 
Imorgon har jag två lektioner på förmiddagen och sen drar jag hem för lunch, plugg och sen kommer kära Emma hit och dricker cola och äter ballerinakex :) sittning imorgon, tema kvarsittning. Det blir awesome! :) Jag är dock nykter och drar hem direkt efter då jag har praktik med lektion och förberedelse på torsdag. Men det blir awesome! Nya pedsexarnas första sittning också, alltid lika intressant. 
 
PUSS

It's funny how some distance makes everything seem small

Oscarsgalan var grym! Även om varken DiCaprio eller Wolf of Wall Street fick något pris.. besviken! 
Jag somnade gott vid halv 7 och sov 6.5 timme. Sen dess har jag lagat alla veckans matlådor, planerat veckans lektioner och tagit en promenad med Robert :) Jag skulle egentligen ha börjat läsa "Vad är kunskap" till seminariet den 21 också men det har jag varken hunnit eller orkat sen. 
 
Imorgon är jag tillbaka på praktiken igen, dock går jag bara med en annan lärare i 2 timmar på hans lektioner och sen hem igen. Min handledare är i Stockholm på klassresa med sin mentorsklass och jag har inga lektioner imorgon så det blir en lugn dag. Hela den här veckan är lugn pga att vissa lektioner är inställda pga prov och andra lektioner är också lugna då de jobbar med sina uppgifter. Skönt! 
Nu ska jag äta knäckebröd och dricka varm choklad innan duschen. 
 
PUSS

Oscarsgalan 2014

För första gången ngnsin har jag möjligheten och faktiskt orken att se Oscarsgalan! Jag har kollat sedan 23:30 med allt från röda mattan och själva galan började vid halv 3 och slutar kl 06:00. Filmnörden i mig hoppar :)  15 minuter in i galan fällde jag mina första tårar när bästa biroll presenterades, han höll ett så otroligt fint tal till sin mamma b.la. Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Zac Efron, Channing Tatum, Jonah Hill och DiCaprio är snyggast hittills! Och jag håller en extra tumme för DiCaprio och Wolf of Wall Street som manlig huvudroll och årets film, ska DiCaprio äntligen få sin Oscar? Jag hoppas :) 
 
Ett par timmar kvar innan jag får sova lite, dock är jag inte ett dugg trött. Dygnet har slagit över nu.. kanske värt att inte lägga sig alls? 
 
PUSS

Vi lekte tjuv och polis bara jag och storebror

Praktiken i fredags gick bra även om jag var allmänt borta i huvudet på sista lektionen. Sen mötte jag upp Robert utanför systemet och efter mat och iordningfix hade jag och Robert trevligt hemma hos honom innan vi drog till kåren :) Jag behövde tänka på annat och träffa människor och han också. Kvällen var trevlig med samtal till höger och vänster, första gången jag aldrig dansat på kåren. Erik, Linus B, Martin och Hanna är fantastiska :) Erik var för söt: "HEEEEJ! Sara, jag har tänkt på en sak, varför hänger aldrig vi annars?"  Fin!   Jag och Robert drog vid strax innan 2 till donken innan vi tog bussen hem. 
 
Jag somnade gott och sen bråkade magen hela förmiddagen för första gången på evigheter, kul. Jag städade sen på eftermiddagen igår innan Rasmus kom. Han lagade en av favvomaträtterna och vi såg "Andra chansen", "Stjärnor hos Babben" och "An extremely Goofy movie". Mys! :) 
Jag blev ensam vid strax efter 1 och sen ville jag inte sova så jag kollade "Whose line is it anyway" tills jag stupade vid halv 4. Idag blev jag väckt av Lukas som hörde av sig då han skulle lämna biljetter till sittningen på onsdag, sen kunde jag inte somna om.  Det är Oscarsgalan sent inatt och jag är ledig från praktiken imorgon så egentligen vill jag se den men jag ju stupa innan dess.. 
 
Frukost är intagen och jag ska ha en lugn dag ensam med bokläsning, film och massa mat! Eftersom jag är ledig imorgon så tänker jag skita i att plugga och ta det imorgon istället. Så det så! :) 
 
PUSS

RSS 2.0