Can I have this dance ?

Tankar som surrar i mitt huvud just nu, ska snart sova, Skiter i mitt studiebesök imorgon,varför ska man gå på det när man måste ta sig dit med buss som kostar pengar ? dumt.
Aja, nu var det ju inte direkt det inlägget skulle handla om.
Som sagt heldag med familjen, god mat, sällskap och så vidare, :)   badat också idag med Simon, Martin, Joakim, Johanna och Carro. Vollyboll spelades också, skojjigt.   Simon har varit saknad i helgen, men jag har sagt det förr och säger det igen, jag är glad för Simons skull, lilla Simon :) <3
Ev träffa bastian på lördag, han är saknad.

Aja, tankar som snurrar i huvudet, jag undrar hur många som ser hur många saker det egentligen är som tynger mig, Jag tänker på allting känns det som, arbetet som är kvar innan sommarlovet, sommarlovet överlag, min vikt, min mamma, Johanna, tiden efter gymnasiet, vart ska jag egentligen ta vägen?  Kommer jag våga att göra som jag egentligen vill eller kommer jag istället att gå efter det smarta för att säkra min egen framtid ? jag har absolut ingenaning om vad jag ska göra,. Det hemska är att det återstår 1 år, sen ska jag ha koll på vad jag vill göra och jag har inte den blekaste jäkla aning, jag vet inte. Och det skrämmer mig att vissa vänner kommer att flytta, det ligger i luften och jag känner det på mig,  Frågan är vilka som kommer och lflytta och hur långt ? Och hur jobbigt det kommer bli beror såklart på vem som flyttar... men jag kan inte påstå att någon kommer att kännas ok.
Jag klarar inte folk som flyttar, tårarna rann på mig när jag kollade på HSM 3 idag, tänkte på hur otroligt lite tid vi har tillsammans kvar allihopa, jag är trotsallt myndig nu, jag är vuxen och mina kompisar blir det allteftersom nu, det känns hemskt. Att veta att vi inte är några barn längre, vissa av oss kommer snart att flytta, få fast jobb och börja skaffa familjer,.. det känns sjukt om nått !  Vi har nu fyllt 18, vi har inga jobb, vi har ingenaning om vad vi vill göra i framtiden, dem flesta av oss har inte det iaf, vi vet ingenting om egna lägenheter, universitet, jobb, fack eller skaffa husdjur, Vissa av oss har inte haft sex heller. Vi är fortfarande barn under alltihopa men enligt regeringen och Sveriges lag kommer vi vid 18 års ålder att vara vuxen ?  Hur beter man sig för att vara vuxen? Hur mognar man?  Hur vet man vilken framtid som är rätt för varje enskild individ ? hur vet man att de intressen man har nu kommer att stanna kvar när man ska börja jiobba eller plugga ? hur vet t.ex jag att jag kommer att vilja bli lärare om 2 år, ? Att jag kommer vilja sjunga och bli musikalstjärna? Hur vet jag att jag inte vill ha barn?  Hur vet jag ens vem jag kommer bli när jag är 18 år gammal? Hur vet jag hur man blir den man ska vara livet ut ?

Att man dessutom tänker på dessa sakerna och andra saker varenda dag gör inte direkt saken bättre, hur ska jag kunna veta vad kärlek är egentligen när jag aldrig haft en pojkvän på riktigt ? hur ska jag veta hur det känns att vara älskad av någon så pass mkt att det gör ont ? hur ska man kunna veta, när andra tycker om en? 
Hur ska man kunna veta när folk vill ha ens hjärta istället för ens kropp ? När ska man kunna bli älskad utan utnyttjning ?
När ska man få sluta be ?

När ska man få chans till kärlek? När kommer mitt lyckliga slut där jag hittar min prins som kommer att älska mig för den jag är oavsett vikt, dåliga dagar eller för mitt skratt ? När kommer min dag ?
När kommer den jag har längtat efter ?
Var finns du någonstans?
Var finns min prins ?

Jag förstår inte, det kan väl inte vara så oerhört svårt att reda ut vissa saker som sker varenda dag, men tydligen är det svårt, vet du vad jag vill ha ? Jag vill ha en dag, en dag med sol, solnedgång och stjärnklar kväll, bara du och jag, en filt, lite jordgubbar och prat långt in på småtimmarna där jag ligger jämte dig eller i din famn. Det är vad jag vill ha. Vad vill du ha ?

Familjedag :)

Dagen började med att jag blev väckt kl 10 av mamma, familjefrukost på G bara för att Simon är hemma så ska vi givetvis leka lyckliga familjen... suck.
Men det blev en mysig frukost iaf, fick sen tillbaka min mobil när jag hade duschat och borstat tänderna och lite så :)
Sen blev det övningskörning till Moheda för min del, allt gick bra, Snart klar skulle jag tippa på på den fronten, Känns grymt skönt !  När jag övningskörde tog sig Simon och pappa sig en tripp med motorcykeln, myspys.
Nu är vi alla hemma, Simon ligger i solen med datorn, mamma och pappa är i stan och jag sitter på altanen, har redan bränt mig i ansiktet från igår så föredrar skugga idag, tillräckligt varmt där för min smak. Isvatten förgyller dagen ^^
borde plugga psykologi egentligen men orkar inte..
snart ska vi grilla också :) Sen blir det nog ett dopp innan man lägger sig ikväll :)
bör även tilläggas att jag fick en kusin i veckan, en tjej :)   Grattis Pär och Lotta ^^   namn har vi dock inte fått reda på än.
Dessutom har jag nu också legat i solen nu en stund, Simon somnade i solen XD  han är jättesöt på bild ;)
Snart dax för grillning, ciao !

Simon, du är megabra, snälla var hemma oftare ! <3

How can I decide what's right ?

Premiär idag, vaknade med världens nervösmage, jag var grymt nervös !
Drog in till stan för promotion, gick bra. Sen drog vi till borgen, sälja programblad osv. 
Alla var verkligen megataggade idag, utom jag. Jag var så nervös så jag knappt kunde stå upp när vi stod innanför porten. Herregud, jag trodde inte att jag skulle kunna ta mig ut därifrån, men jag tog styrka från Håkan, Emil och Filip :)   Nice save guys !   Allt gick tipp topp, klädbytet gick bra, danserna satt och sången med. Det gick kalas !  FELFRITT ^^      Alla folk peppar verkligen varandra där ute och det är så oerhört härligt, och alla kramar man får, man blir så otroligt bortskämd.   Fick blommor av släkt och godis av mamma och pappa, jag började nästan gråta, av lite godis. Men jag tror inte folk inser hur otroligt bräkliga jag och mamma är, jag saknar min riktigt mamma..
Gustav var söt och gav mig en kram, han såg att jag var ledsen :')
Sen är mina vänner snälla och säger att man är duktig , det uppskattas väldigt mkt :)

Sen blev det dusch och sen blev det mat, sång och pyramidbyggande XD  LOL
det finns på bild dessutom ;)  Sen skulle vi falla också, sen fick Emil sig lite smällar, jag slog han.  Han är inte så smart alla ggr som gör saker som han inte ska, jag förstår inte varför alla alltid ska börja med saker som inte är bra för dem ?  Särskilt inte en så pass bra person som Emil...
Men men, skoj hade vi iaf :)   Dessutom åker vi förmodligen till Göteborg i sommar, drar upp ett gäng dit och drar till Liseberg, Filip kör ;)   haha ofcourse !     Har man ett nytaget körkort så har man :)
Sen blev jag trött, fick huvudvärk och ont i knäna och Maria likaså så vi drog hem, efter ett stort kramkalas dock !  Alla är så söta ^^

Dock har jag förmodligen ingen mobil den här veckan, glömde den i Marias bil, helvete med..  men jag vet ju att den är där iaf, så jag behöver inte oroa mig ;) haha.

Nehe, nu ska jag ta och sova ^^

Lilla vän, du är söt. Men snälla, sluta titta på mina bröst istället för mina ögon när du pratar med mig, du må vara liten men ändå ;)   haha.   du får mig glad :')


För att ibland för man höra saker som man inte alls är mentalt förberedd på.

Historiaprov idag, aslätt verkligen !   Hejja mej som inte alls pluggat knappt men lyckades förmodligen ändå :)
Så nu siktar jag på halkbana imorgon + genrep. Förmodligen blir det awesome !
Så imorgon är jag ledig från skolan och på fredagen är det 1 lektion + 15 min i skolan, Sen är det intervju / introduktionsdag på mitt ev sommarjobb, härligt :)
Lördag är det sen dags för premiär + premiärfest, jag ser verkligen framemot det ! 
Känslorna går inte att beskriva, det känns knas, allt har gått så fort, snart har denna sommaren också gått, och då tar jag snart studenten :/    Helt sjukt !   Simon tar i år, min bror vill säga, det känns väldigt knas, men hans present är fixad ! Väldigt fyndig present om jag får säga det själv ;)
men tillbaka till premiären, jag är grymt nervös !   Jätterädd för att bytet kommer skita sej, vi har liksom en halv scen, EN HALV !, på oss att byta på ett ställe, det är typ 1 minut, grymt stressigt !
dessutom är jag förväntansfull inför denna premiären, Robin Hood är så grymt rolig att spela, det är nog det roligaste jag gjort efter mina sånglektioner och Östens tid.  Ska bli grymt skoj iaf !   Sen blir det premiärfest med Johanna också ! :)

Så imorgon är det halkbana och genrep, wish me luck !

Tack, nu blev jag lite gladare och lugnare, du har ingenaning om hur mkt jag uppskattar det, det var jag inte inställd alls på <3

Historia.

Idag struntade jag i teaterrepetionen, var tvungen att dra hem och plugga. Kom hem för 1 timme sen och har fortfarande inte kommit igång, men jag har ingenaning om vad han kommer fråga om så jag läser lite på måfå, dessutom har jag en stund imorgon också.  Efter det provet så återstår endast 1 matteprov och 1 inlämning i psyokologi.
Känns otroligt skönt att det mesta är avklarat nu !
Idag har jag dessutom haft körlektion, allt gick prima ! Nu har jag dessutom gjort hårdinbromsning på landsväg och börjat komma igång med teorin, hejja mej !  Klippning hanns med idag också, så grymt skönt att bli av med lite hår !
Sprechen idag gick åt helvete, hoppas jag åtminstone får vg, vi fick tillbaka nationella i tyska också, 2 mvg och 1 vg , :))))))))))   Jag är happy !

Nu ska jag ta och äta middag strax och sen ska jag plugga historia i cirkus 2 timmar, sen är det förmodligen någon form av datatittande som gäller, förmodligen en film, :)

PUSS !

Trött

Idag är jag dödstrött, i lördags sov jag 5 timmar efter en trevlig fest hos Alle, tack för sällskapet ! Och i natt och jag iochförsig sovit ganska mkt men jag har varit ute i borgen hela dagen och dansat, åkt karusell och hatt mej. Roligt men tröttande !  Jag powernapade dock i solen ett tag i emils knä, myspys :)

Igår var jag dessutom med Simon,Martin,Johanna och Carro en stund. Kollade 2 filmer och så, mys men jag var sjukt trött så inte direkt social. Simon muckar dock satan, han är störd ;)
Hm, idag ska jag bara duscha och ev läsa lite historia till, har massa tid imorgon innan träningen också och innan min enda lektion imorgon så jag hinner göra det då också ifall jag inte skulle orka nu.  Prov på onsdag och jag kommer inte ha tid på kvällarna knappt att läsa någonting, Skoj, not.
Idag har jag dessutom blivit ännu rödare i ansiktet och haft på mej en mössa som gör att jag ser ut som en jättebebis., Emil, Gustav och Hani hade roligt åt det XD   Sen satte vi fightingscenen idag också, det kändes tryggt måste jag säga, nu vet vi iaf vad vi ska göra, dock ska jag ersätta Amina en föreställning och Julia på genrepet.  Jag är grymt nervös inför premiären, jag kommer skita ner mig,

Nehe, nu väntar duschen :)

Jag förstår inte.,

If I could turn back time.

Simon och Martin är alltid underbara, men de har en svaghet, de säger för mkt till mej som jag egentligen inte vill veta. Fy skäms på dem ! ;)    Det är frustrerande, jag hatar det, gpejphkerphephpehjrepe, idag dampar jag lite.
Dessutom är jag väldigt glad för Simons skull :) <3

Umgicks med dem igår tillsammans med Carro, Johanna och Joakim, Det var väl lite roligt :)
Sen somnade jag gott runt halv 3 efter en ganska blöt promenad hem, :P
Jag glömde dessutom nämna att jag sköt pilbåge i borgen igår, tankarna vandrade lite granne men det var ändå skönt !
Det gick dock inte så jättebra, min lärare var ju inte där...    jag saknar honom, varje dag.

Idag har jag duschat och smörjt in hela kroppen med hudkräm :)   Sen är det fest / inflyttningsfest hemma hos Alleballe, det blir nog trevligt skulle jag tro. Kommer hem i natt någongång för att sedan stiga upp runt 9 tiden och byta om till vakt, maxi väntar och dessutom första riktiga klädrepet ute i borgen, då får vi dessutom se hur stressigt vi har det att byta om , ;)    haha.
Nehe, nu ska jag ta och borsta tänder, borsta håret och fixa ögonbryn innan jag drar till Johanna sen, :)

Tjing tjong !


borgen!

borgrep idag för hela slanten, gick upp halv 8 idag, björn hämtade mig i stan kl 9.40, vi pratade om allt möjligt. Han är fin som faktiskt frågar hur det går i skolan och såna saker :)  Skönt att veta att han funnits med så pass länge och ändå kommer ihåg saker som inte andra gör !  Han är fining :)   Dock var jag ganska trött idag, somnade runt halv 3, men får skylla mig själv som fastnar på msn allt för länge med röjflaggor ! ;)
haha !    Men repet idag gick kanon !  Nu har vi satt två av stuntscenerna, kommer blir megabra när den stora fajtarscenen sätts också :)     Premiären kommer bli awesome, dock är jag sjukt nervös !  Genrep om exakt en vecka, det känns ganska sjukt. :) haha. Dessutom kör jag halkbana om en vecka också, jisses..

Aja, igår var det lek med vänner, först stan med favvograbbarna, köpte ett par skor, martin skrev in sig på handledarkurs och teorikurs på ljungqvist och så åt vi på hongkong med Simon också :))  
Sen lekte jag och Simon med hans tevespel och sen blev det kortrunda med Johanna, sen drog vi hem till Carro med Carro, Hannah och Joakim.   Ganska mkt skratt blev det !  falsksång också ofc ;)
Sen drog jag hem för jag skulle sova, men det gick fan inte XD  

Aja, ikväll ska jag vara med mina grabbar, ev Carro och Johanna också om dem vill leka med oss :')  
Imorgon är det fest / 18 års fest hos Alleballe, myspys.  Lördag är det promotion på Maxi, sen repetion lördag,söndag,måndag,tisdag,onsdag,genrep,ledig, premiär. OMG ! 
Vilken vecka ! 
 
Aja , tjingtjong kines, hoppade och fes !

berlin!

Har kommit hem från berlin för några dagar sen, helt underbart ! Vill tillbaka, komma tillbaka till familj och klass kändes inte roligt. Dock var grabbarna och Joakim saknade. 
Mer om berlin behövs egentligen inte sägas. jag såg mkt, jag åt mkt och jag skaffade nya polare. Allt hanns med, dock hittade jag ingen pojkvän där nere, undrar om jag någonsin kommer att hitta någon..


Jag är sämst, jag förstår inte vad som är problemet med mej ?  Det kan väl inte vara så svårt ? bara att amputera bort hjärtat och så mår jag bra igen. Någon som saknar ett hjärta ? Isåfall kan jag ge dig ett..
varför är du så tankspridd ? hur kan du ha mage och fråga varför jag är arg ?
jag borde sova, ska upp kl halv 8 imorrn, men jag varken kan eller vill sova på ett par timmar än, tack så jävlar mkt.
jävla angelica.. är hon blond så dör jag. Jag känner mig ledsen, sårad och dessutom sparkad på och stor som en flodhäst. I just can't stand you.

Vf ska det vara så svårt att umgås med dig ?  vf kan det inte vara som för snart 5 år sen, bara du och jag och som de bästa vänner som vi då var ?  Vf måste jag vara tjej och du kille och VF måste jag ovillkorligt älska dig?

Man har en blogg för att skriva av sig, right ?

TAGGA !

Tänkte slänga in ett sista inlägg, tåget går vid 5 idag ! Känns verkligen helt fantastiskt att få komma bort ifrån vardagen lite och ha kul ! Dessutom finns det Starbucks där nere och det gillar jag starkt ! ;)
Varför jag är uppe nu kanske ni undrar ?
Jooo, pappa var tvungen att ta mina väskor och han skulle åka halv 7 så jag var tvungen att vara färdig då, sen har jag ingen tv just nu så jag fördrev lite tid vid datorn istället ^^
Så nu är allt packat och klart och ligger i pappas bil, ska få dem runt halv 5 i eftermiddag :)  TÅÅÅÅÅÅÅG ^^
Fettaggad är jag ^^   Kameran är med såklart så bilder kommer upp på bdb senare. Orkar inte lägga upp alla här men någon blir det kanske :D
Men nehe, nu ska jag ta och göra nått annat faktiskt, bussen går ju trots allt snart.
Så auf wiederhören till på söndag för då kommer jag hem !
PUSS !

How I love hearing you say my name


Johanna !

Teaterborgen idag för fulla lass, hade migrän, illamående och höjdskräck, Gick och spydde för att bli av med huvudvärken och lyckades faktiskt , trevlig info va ?
men men, Mina grabbar där ute är speciella, Hani, Emil och Gustav och Josef var snälla och tog hand om mig .Tack ! <3 
Så när jag kom hem gick jag och la mig i 2 timmar, och tog en migräntablett och somnade !  Skönt, sen åt jag och pappa pizza och sen drog jag ut med Johanna och Carro !  Mysigt värre.

Johanna, du är så himla fin, du är alltid så snäll mot mig oavsett vad det än gäller och jag vet att jag kan vara jobbig, jag vet att jag sliter ut dig med allt tjafs om vissa saker såsom Joakim, min mamma och så vidare. Men jag är så glad att jag har någon som lyssnar, någon som försöker. Någon som ger mig tröst och som finns där.
Jag är otroligt glad att jag får ha dig runt mig, att du alltid stöttar mig och finns där, du skulle bara veta vad jag uppskattar det !  Och jag tänker fortfarande på min födelsedag hela tiden, det var så fantastiskt ! 
Och jag vill att du ska veta, att vad du än bär på, jag lyssnar och jag finns där , bara att slå en signal eller bara att komma hem till mig. Om det handlar om att prata eller gråta ut , det spelar ingen roll för jag kommer att finnas kvar här.
Jag finns och jag älskar dig (: <3


Imorgon är det tillbaka till skolan igen, sen åker vi till berlin på tisdag, helst sjukt !
10 dar sen, jag håller på att gå under.


Pappa :)

Är hemma själv med pappa i helgen, väldigt skönt att få komma hem måste jag säga !
Fick ett sms av mamma igår, " Förlåt för att jag var elak, jag saknar dig, puss " . Förstår inte , tror hon att det ska göra allt bra?  saknar är inte samma sak som älska.
Men men, Pappa och jag hade mysigt en stund, han var dock ganska lullig xD  Sen ringde pappa Carro som kom, och vi satt och pratade, lyssnade musik och drack lite. Pappa bjöd stort :P
Sen kom Simon och Martin med, så vi lyssnade musik, spelade kort och drack,
Sen efter några timmar drock vi ut och gick, myspyskväll :)  Det var dock stunder på kvällen jag inte kunde gå rakt.
Somnade gått runt halv 4, med en snarkande pappa under mig.
Idag mår jag lite illa, vet inte varför.
Har packat för fullt idag, nästan klar !  Känns skönt att ha det gjort ! :)
Måste

Torsdag :)

Friskis och svettis stod på schemat idag kl 8.30. Jag skulle möta alex utan vid 8.10 .  Problemet var att bussen till stationen var assen, 7.58 var jag på stationen. Men kan ni tänka er så tog det endast 17 min för mig till friskis :O Dock hade jag asont i vaderna när jag kom fram XD  MEN ÄNDÅ !
Så var det 1 timme friskis, sen 4 km tillbaka till skolan, 1 km ner till bussen + 300 m till mormor , satan vilken träning :O 
Så jag har varit lite syndig mied wienerbröd, lite tårta och knäckebröd idag . ^^
Dessutom har Martin underhållit mej hela dagen, han är fin :)    Sen träffade man på Johanna, Hannah, Tove och Louise innan bussen gick, pratade typ 3 min, jag hann inte mer XD  Men det var trevligt,Johanna stärker mej :')

Dessutom har man snackat tyska med Barbara idag, hoppas hon tycker om mig eftersom hon ska ha mig ett helt år sen.. det gick bra dock :)
Snart har jag tänkt att sova faktiskt, är grymt trött i kroppen och dessutom är det nationella i engelska imorrn och 1 mattelektion som suger musten ur mig.  Sen drar jag hem till mormor, äter, åker till tingsryd, till Öjaby och sen kommer jag hem :)  Är hemma till tisdag, sen är det BERLIN ! :D

Seven days. Det borde inte vara så mkt men för mig är det grymt mkt, det river i mig, det sliter i mig och det gör mig ledsen, Jag blir ängslig och orolig.  Om jag bara visste, visste hur du hade det längst in så kanske jag kunde vara lugn.  Om det inte blir innan jag åker, då vet jag inte vad som händer, det kommer förmodligen bara göra ängslan och oron större över att det har hänt dig nått, där kan jag dessutom inte nå dig.
Det går inte en dag då jag inte tänker på det heller, mest på morgonen också faktiskt på diverse bussar. Det suger tag i mig, spelar upp en film med tankar,känslor och bilder.  Ordagrant och bildgrant. Allting har lagrats på någotsett i långttidsminnet.  Jag minns allt, och jag förstår inte vad som kan vara så fel i mej ? Varför kan du inte tycka om mig som jag tycker om dig. Några av mina kompisar har olika teorier om det där, något som jag föredrar att inte spekulera i, men de får mig att fundera, tänka efter och att känna efter. Det får mig att rodna, och jag skäms nått oerhört över det faktum att jag faktiskt vill ha sex med dig..
Jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar att hata dig. Jag älskar dig lika mkt som jag hatar dig. Jag dras till dig trots att jag inte vill, du drar mig till dig och jag hatar det. Varför kan du inte låta mig vara? Har vi sagt att vi bara ska vara bästa vänner, varför kan du inte hålla din del av avtalet? Varför ska du  ha särskilda regler? Jag hatar dig.  Varför ska det vara så svårt att älska någon? Vem har sagt det ?  Varför kan någon aldrig älskar mig?  Inte ens mitt eget kött och blod gör det så varför skulle någon annan egentligen ?
Jag har gått in i en fas. Hjälp mig hitta vägen ut.


Jag läste en bra bok i tisdags, igår och idag, kära vänner heter den.  Om ni vill ha  en liten inblick i hur jag har det, läs Ebbas kapitel i det första avsnittet och även hennes kapitel i det tredje avsnittet.

I Linneryd :)

Hejhopp !   Veckan har spenderats i Linneryd hemma hos måmå och måfa  :)   Åker hem på fredagkväll då mamma har stuckit till tyskland. Hem och tvätta och packa inför Berlin på tisdag. :)  Jag fick komma hem för pappa, han är faktiskt bra <3 !  Kan knappt fatta att det ätnligen är dax för Berlin :O  
Orkade inte vara hemma i veckan, mamma hade spel i helgen, pallade inte.
Men men :)  Har dessutom fixat länskort nu så jag kan åka till mormor när jag vill och även till älghult! :)))))
Dessutom har jag tatt ett snack med kuratorn, mamma informeras någongång nästa vecka  när jag är i Berlin !

Kvällarna hos mormor är mysiga, god mat, skönlitterär läsning,promenader och mkt sömn !  Att man dessutom åker buss 1.5 timme varje där är myspys OCH jag kommer i tid till skolan ! :D
Imorrn är det friskis med Alex som gäller, får se hur roligt det kan bli, sen måste Fredrik hjälpa mig med matten och Herman ger mej och Alex info om Berlinresan eftersom vi inte var på infon i tisdags !

Såå det finns egentligen bara en negativ sak med att bo hos mormor, någon som kan gissa ?
Jooo, jag saknar min grabbar nått fasansfullt. Simon,Martin och Joakim kan känna sig grymt saknade !  Och jag vet att Simon och martin saknar mig ;)     Förhoppningsvis träffar jag Simon och Martin i helgen, Joakim är dock iväg hela helgen, dumma honom. Kommer förmodligen inte att hinna träffa honom innan Berlin, isåfall på tisdag.  Saknaden river i mig.

hm, något mer som hänt ?   Hade redovisning idag, den gick inte lika bra som historian men den gick skapligt. Det finns fina grabbar i klassen också som gjorde mig glad idag, såsom Jesper, Pontus och Mattias :)   Den är snälla och trevliga !  Även om Jesper får lysa lite starkare med sina roliga skämt och Pontus som inte fattar dem XD
haha , sen hade jag körlektion idag, allt gick åt skogen av någon konstig anledning, uscha.  Men teorin börjar faktiskt komma ifatt lite nu, eller, det börjar gå frammåt snarare. AWESOME !

Nehe, nu ska jag nog tillbaka till soffan och fortsätta att läsa lite till, sen är det sängen som gäller !
På återhörande imorgon eller på fredag !

sammanfattning av veckan som gått.

tänkte summera veckan eftersom jag varken haft lust eller ork att skriva..

Måndag: Trrevlig kväll och natt hos Fia med massa av hennes vänner. alla var astrevliga och jag gör lätt om det :)   Säll och Thunberg gjorde dagen lite bättre genom att vara ögongodis ;)

Tisdag: skolan, powernapade på föreläsningen om bakterier., grymt skönt !

Onsdag: Gjorde min bästa redovisning någonsin, tack Joakim för att du fanns i mina tankar ! 

Torsdag; Körde landsväg och drog med mej Fia hem. valborg i räppe :)   Mina grabbar är mysigast !   Sova i Simons knä är skönt :)  Powernapa <3  

Fredag: Sool, crash kväll hos Simon :)

Lördag: Solade, körde högtryckstvätt och cyklade och lagade däck efter punka XD

Söndag: Teaterborgen, ska vara vakt ! <3   Skickar tanke till Kenan och Elina som krockade <3 !      Var på fotboll med carro och joakim, ni är fina och det var vad jag behövde <3
Imorgon drar jag till mormor och bor där några dagar. Min mormor är den finaste <3  klarar inte mitt hus, det är inget hem.  I natt sover jag hos Carro.

Du är världens sötaste när du gör dina markeringar genom att röra vid mej hela tiden, du är söt och jag vet att du älskar mig,  dessutom älskar jag din humor, det finns ingen som får mej glad som dig. Du är min andra hälft, mitt ljus och min mening, Ohne dich gibt's nichts.  <3


RSS 2.0