How can I decide what's right ?

Premiär idag, vaknade med världens nervösmage, jag var grymt nervös !
Drog in till stan för promotion, gick bra. Sen drog vi till borgen, sälja programblad osv. 
Alla var verkligen megataggade idag, utom jag. Jag var så nervös så jag knappt kunde stå upp när vi stod innanför porten. Herregud, jag trodde inte att jag skulle kunna ta mig ut därifrån, men jag tog styrka från Håkan, Emil och Filip :)   Nice save guys !   Allt gick tipp topp, klädbytet gick bra, danserna satt och sången med. Det gick kalas !  FELFRITT ^^      Alla folk peppar verkligen varandra där ute och det är så oerhört härligt, och alla kramar man får, man blir så otroligt bortskämd.   Fick blommor av släkt och godis av mamma och pappa, jag började nästan gråta, av lite godis. Men jag tror inte folk inser hur otroligt bräkliga jag och mamma är, jag saknar min riktigt mamma..
Gustav var söt och gav mig en kram, han såg att jag var ledsen :')
Sen är mina vänner snälla och säger att man är duktig , det uppskattas väldigt mkt :)

Sen blev det dusch och sen blev det mat, sång och pyramidbyggande XD  LOL
det finns på bild dessutom ;)  Sen skulle vi falla också, sen fick Emil sig lite smällar, jag slog han.  Han är inte så smart alla ggr som gör saker som han inte ska, jag förstår inte varför alla alltid ska börja med saker som inte är bra för dem ?  Särskilt inte en så pass bra person som Emil...
Men men, skoj hade vi iaf :)   Dessutom åker vi förmodligen till Göteborg i sommar, drar upp ett gäng dit och drar till Liseberg, Filip kör ;)   haha ofcourse !     Har man ett nytaget körkort så har man :)
Sen blev jag trött, fick huvudvärk och ont i knäna och Maria likaså så vi drog hem, efter ett stort kramkalas dock !  Alla är så söta ^^

Dock har jag förmodligen ingen mobil den här veckan, glömde den i Marias bil, helvete med..  men jag vet ju att den är där iaf, så jag behöver inte oroa mig ;) haha.

Nehe, nu ska jag ta och sova ^^

Lilla vän, du är söt. Men snälla, sluta titta på mina bröst istället för mina ögon när du pratar med mig, du må vara liten men ändå ;)   haha.   du får mig glad :')


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0