Kom och håll om mig

Just nu är allt mest bara kaos, nyår imorgon blir åt helvete. Ska fira nyår med moster, seth och mormor och morfar. Inte direkt så jag hade tänkt mig mitt nyår för 4-5 dagar sen. Men just nu är det det bästa stället för mig att vara på. Tar bilen till Öjaby vid kl 8 för sen middag kl halv 9. Sen får jag se om jag sover där eller inte, kommer ha täcke och grejer med mig så jag bestämmer mig nog imorgonkväll hur jag kommer göra.

Starten på nya året är inte exemplariskt, min födelsedag kommer bli åt helvete, ingen anledning att fira att du blir 19 år och dessutom, varför ska man fira sin födelsedag när man inte har ngr vänner som vill fira den med en? No offense till 2 personer som förhoppningsvis vet vilka det är efter dagens samtal på msn/hemma hos den.
Men det är så det känns, ändå bara en massa mat som kommer ätas och inget annat.

Detta inlägget blev ju inte så positivt, kan bero på att de 3 senaste dagarna så är det enda jag har gjort är att ha gråta. Sorgligt men sant.

Och nu har jag faktiskt tänkt att tvätta ansiktet lite innan jag går ner och gör fruktsallad, annars får väl mamma världens chock och tror att ngn har dött.

Om vissa personer skulle få för sig att ringa mig imorgon på dagen eller på kvällen så skulle detta uppskattas väldigt mkt, jag behöver få höra era röster.

PUSS


Du är en falsk människa.

Jag är en väldigt bra personkännare, jag vet när folk ljuger och när folk är elaka för att de vill vara det.
Jag vet också om folk är äkta och om de har fina personligheter.
Denna gången har jag haft så himla fel, du är falsk och du är elak och jag trodde aldrig att du skulle kunna säga så till mig. Du av alla människor vet hur mkt annat jag har att tänka på just nu med mamma och min flytt och så vidare. Du vet hur mkt gott jag tycker om dig, hur snäll och omtänksam du är och hur mkt du har hjälpt mej med saker från mitt förflutna och så är du så jäklar korkad och så jäkla egoistisk.

Du är så jäklar körd nu, du förstår inte vem du lekar med och hur mkt du sabbar.
Jag kan inte sova, jag kan inte slappna av och jag har världens värk i kroppen.

Varför gör du såhär? Jag förstår inte. 

Tårarna trillar till ingen nytta, men vad annat ska man göra när du skadat den perfekta trion?

Jag vill inte ha en ursäkt, jag vill ha en förklaring. Och den ska vara den bästa jäkla förklaringen jag någonsin har fått.

Obs ; Jag är inte arg/sur, jag är ledsen och besviken.

Vandraren

Vandraren har ingenstans att gå när han kommit fram till slutet.

Promenad och en film tillsammans med favvoSimon igår, massa skratt blev det och filmen var kanon :)
Att man dessutom får höra saker som man verkligen behöver för att få en liten knäpp i hjärtat är ngt jag älskar!
Simon är guldvärd :')

Håller just nu på med historiaarbete igen, det går åtminstone framåt!
Ska ev sticka ner till Simone senare ikväll om min bror kommer hem med bilen och låter mig ha den men det borde jag få eftersom han hade den igår. Ev sover jag där också :)
Ska förmodligen in till stan imorgon och träffa en gammal god vän till mig. Länge sen vi träffas. Får se vad vi hittar på :)

Nu ska jag fortsätta med mitt arbete in stund till innan jag äter middag med familjen.

Nyår om ngr dar, ngn som är taggad?

PUSS

as long as you love me

Simons hand <3

^^

Allting är mest kaos och jag har en massa ont i magen och en massa ilska.
Men allting ska bli bra idag för det ska jag se till!


Kört mormors bil nu, den är toppen! Sen har mamma köpt en golf till mig, en blå! De håller på och pimpar den ;D
haha. Hemma nu igen och det känns bra för mamma är trevlig och pappa likaså.

Jag har Simone här jämte mig, och hon är massa fin och jag älskar att kramas med henne! Hon är älskvärd och hon gör min dag! <3

.....

Ibland undrar jag om du gör det med flit, för att du vet att det gör ont och för att du vet att det påverkar mig mer än någonting annat. VARFÖR JUST DEM!?! Det sticker och det gör massa ont.. och snart kommer förmodligen alla att vara emot mig igen.  Du säger att allting ska vara glömt, men vad håller du på med?  Nu är jag riktigt, riktigt jäkla arg! 

Jag saknar min bästa vän just nu, som inte har ngt med texten att göra. Men jag saknar honom..

Messa eller ring.

Hej! Julafton var mysig, vi öppnade inte paket förräns klockan 7 och jag var nog den som fick mest klappar i år. Men Simon fick den dyraste, en massagesäng! Nu kanske jag kan bli frisk i nacken snart :)))))  Han blev en massa glad och jag älskar att se honom glad!
Jag fick massa konstiga julklappar, ex färgspray, knivar och potatisskalare XD haha. Men vet ni vad jag fick mer?
Jag ska få en BIL av mamma och pappa att dela med Simon ! :) De har kollat på en bil i ngr dagar nu så jag hoppas att de hittar ngt bra :)) Ibland kan de faktiskt vara världens snällaste föräldrar!

Jag är som sagt hemma hos mormor nu och åker hem imorgon då Simon fyller år :) Säger grattis redan nu eftersom att jag dessvärre inte kommer att ha tid att träffa honom eftersom att jag ska äta middag med släkten ;D  Så grattis Simon!
Jag och mormor höll på hela dagen igår med att lägga ett pussel som jag fick i julklapp och vi är fortfarande inte klara. Jag ska fortsätta om en stund för mormor och morfar är på auktion i kvarnamåla. Sen ska jag få köra mormors bil en sväng :D
Dessutom är det andra delen av Camilla Läckbergs Stenhuggaren som går på ettan :D  Kollade sista delev av Sagen om ringen igår, fan vad jag lipar! Seriöst, slutet är värst!

Nu ska jag ringa Johanna eller Carro om en stund är tanken för jag är lite pratsugen, saknar tjejerna <3

PUSS

I'm a believer

Dagen har varit igång länge, har varit uppe sen kvart i 10. Har väckts otaliga ggr av massa sms, mysigt!
Sen har jag ätit grötfrukost med mamma och pappa. Sen har jag mest slöat i min säng pågrund av att jag har sträckt ryggen, känner mig halvkrasslig och har haft ont i huvvet större delen av dagen :/
Mormor kommer kl 3 och börjar laga mat, sen kommer resten av släkten kl 4, alla utom Macke.. Han ville inte komma pågrund av familjebråk och skit. HATA!

Så vid kl 4 äter vi, sen delar vi väl ut packet runt halv 6 tiden. Ovanligt sent för att vara oss!
Sen följer jag med mormor hem ikväll. Stannar där några dagar så nästa gång jag uppdaterar är jag i Linneryd igen :)

Igår kväll var jag på promenad med Arvid, tror aldrig vi har gått själva faktiskt? haha. Men har man körkort så utnyttjar man det ;) sen kollade jag på sagan om ringen och kollade även klart alla Sabrina-avsnitt. Grät i sista avsnittet XD Sen sov jag. Har sovit oroligt hela natten pågrund av ryggen... :(

Men nu ska jag platta klart mitt hår ( morfar filmar alltid alla familjeträffar ) så att det ser någolunda bra ut och sen kommer mormor :)

GOD JUL!

Skotta snö!

Årliga julstädningen idag och jag blev satt på att skotta snö som vanligt vilket jag hatar! Har gryyymt ont i min vänstra arm nu, skoj !

Har dessutom klätt grannen idag, fin blev den :) Ska lägga klapparna under där snart efter att Johanna kommit och hämtat sin julklapp! HON ÄR HEMMA :D Hon är saknad hon <3

Mormor ringde och jag bekräftade att jag åker dit imorgonkväll, jag var välkommen och mormor skulle köpa mer mjölk XD haha.

Efter att Johanna hämtat sin julklapp ska jag kolla film resten av kvällen, b.la Sagan om ringen :) hela triologin går idag, imorgon och på fredag, gillas ! Några av mina favoritfilmer faktiskt, sitter alltid och gråter som ett barn till dem, haha. Särskilt sista filmen ;D haha.

Nehe, nu har jag ont i armen och ska fixa lite :) Hörs mer imorgon!

Ta våra minnen, gör om dem till nått fint.

Mest för att jag är massa glader igen! Kollat på Sunes jul idag efter plugget och det gör mig en massa glad, hela den kalendern är fenomenal. Vart tog 90-talet vägen?

Har dessutom fixat sista julklappen idag och lyssnat på julmusik och imorgon blir det att julstäda nedervåningen, pynta den och sen klä grannen :D
Julafton firas här i år med en massa mat och julklappar. Dock utan lillkusin och det suger... men Tim kommer åtminstone (Y) Sen sticker jag hem till mormor och är där till den 26-27. Får se vad som känns bäst helt enkelt.

Nu är tanken att jag ska läsa ett slag och sen ringa Simon för att gå en promenad med honom innan jag bäddar ner mig för Grinchen :) Morgondagen kommer att bli en lång dag pågrund av städning och det kommer bli tråk.. :(   HATA STÄDNING MER ÄN NGT ANNAT! 

jag saknar massa människor idag, 
vad ska man hitta på på nyår då? förslag?  

Mamma, var är du?

Mamma, var är du? Jag saknar dig så..

Kvällen hos Carro igår var mysig, MASSA prat och tomten är far till alla barnen XD haha.
Promenad hem i minus 16 var också mysigt när snön gnistrade sådär fint som bara snö kan göra :)
Vaknade för runt en timme sen och idag är det plugg på schemat, måste sätta igång med historian verkligen..
Ikväll ska jag kolla på Grinchen, gör alltid det 2 dagar innan julafton :) hahha, årets dagen innan julafton ser dock annorlunda ut med städning och Sagan om ringen XD haha.

Nu ska jag kolla om jag hittar ngt att äta och sen försöka duscha och sätta igång med plugget var tanken :)

btw, TACK till den som ritat en kuk i snön i våran trädgård, det gjorde min dag igår ! XD

VARFÖR SKA MAN HA KÖRKORT NÄR MAN ÄNDÅ INTE FÅR KÖRA bIL!?!?! Kan någon förklara det för mig?

Higher

Känner mig som värsta hemmafrun :O Idag har jag städat övervåningen, tvättat, diskat och tränat. Jisses i havet! Och ändå var jag uppe kl 11. Dessutom har jag käkat ägg och havregrynsgröt till frukost idag och det smakade faktiskt bättre än vad jag trodde!
Har dessutom pratat med Johanna lite som är på Gran Canaria den fuskisen, jag vill också :( men en annan gång!
Har diskuterat lite med henne om den 27 och förhoppningsvis blir det bra :)))  Vi är som småbarn igen som har massa hemlisar för varandra och som hittar på massa barnsliga grejer ;D haha.

Nu ska jag kolla på lite film var tanken och sen när mamma kommer hem så ska jag slå in de sista julklapparna för jag hittar inte julklappspappret (A) haha. Sen ska jag äta middag innan jag sticker till CARRO och kollar lite film. Herregud vad längesen jag träffade henne... men men :))

Igår fick man dessutom ngt kul att tänka på, och det skrämmer mig lite och jag behöver att Johanna kommer hem som kan få mig att se ironin i det hela och få mig att förstå att det är lite omöjligt och onödigt att spekulera i.

Nu väntar film, puss!


365

365 dagar kl 04.00 nästa natt eller vad man nu ska kalla det.

tiden går för fort med andra ord och vad ska man säga mer?
jag är glad att saker är annorlunda, allting har blivit så himla mkt enklare :)

My life would suck without you

Alla människor som vi träffas på påverkas oss och förändrar oss genom livets gång.
Vänner, familj, släktingar, bekanta, skolkompisar m.m. Alla spelar dem en roll i våra liv som kommer att förändra oss för alltid.

En liten gärning som de gör, en liten sak som de säger till oss, kan föralltid ändra på en sak vare sig vi låter dem göra det eller inte.

Kom ihåg att varje liten människa i ditt liv, eller som tar del av din tillvaro, är unik och kan förändra ett ett helt liv.

My life would suck without gemla, växjö, öjaby och linneryd

O helga natt

Kvällen igår blev mysig trots att mamma och pappa vägrar att låna ut sina bilar till mig om jag inte betalar självrisk innan jag lånar den. Mormors bil får jag inte heller låna förrän snön har smält. ÄLSKA DET HÄR!

Åkte bil med Martin igår på hans nytagna körkort och han kör precis som min bror gör, lugnt, säkert och med is i magen :) Hade dessutom en fin pratstund med Roger, han är fin han. Om det kunde finnas mer vuxna som honom så hade krig inte existerat <3  borde egentligen kanske köpa en julklapp till honom och madde, ngn som har ett förslag på julklapp?  (:

Sen drog jag hem och sov, var sjukt trött efter allt kallt väder och stressande runt på stan igår.
Idag ska jag ta det lugnt, äta mat och mest bara chilla. Läsa en bok kanske för ovanlighetens skull? :P haha.

Kan ni tänka er att det är jul om 5 dagar? Det är lite sjukt faktiskt, sen fyller Simon år den 27 och jag har fått värsta idén nu på eftermiddagen!  Nyår också snart som typ nästan är lite bestämt vilket känns ganska skönt faktiskt, det är min tur att ha Karl-Oskar repris nu så watch out. ;D

PUSS

Mer jul

Hej! Kass uppdatering igen jag vet men jag har verkligen haft fullt upp denna veckan. Här kommer iaf en snabb resumé :

Måndag : Jag tog KÖRKORT! Eftersom mamma sabbade sin överraskning ( lång historia)  så kan jag nu äntligen berätta att jag har KÖRTKORT!

Tisdag : Studentfest som mest bara var seg. Tappade bort en vante och träffade nya och bekanta ansikten och kusin Tim som är fin, <3 bror hämtade mig trots att jag först hoppade in i fel bil XD

Onsdag : Pluggade och sov hela kvällen

Torsdag : bokprat och prov. Greveholmtittande i skolans Aula och julgodis och tyskalekar med barbara :)

Fredag : Kyrkmys och bilresa till Åby med Elias, Sara, Alexandra och Simone för skridskoåkning och fika med klassen. Lunch på pastabaren med ngr tjejer i klassen :) Julinhandlning till mormor och bror. Hämtat mitt körkort och bilden är hemsk ;)  

Nu tar jag det mest lugnt och lyssnar på radio. Ska nog kolla film snart innan jag ska leka med Simon och Martin ikväll. Martin tog dessutom körkort idag, GRATTIS :)

PUSS

I made it

Look at me now, I made it!  På Mackes födelsedag dessutom, titta så bra det blev :))

Jag är nu hemma igen, eller ja, jag borde kalla huset mitt hem men det gör jag inte. jag bor här tillfälligt tills de sparkar ut mig på riktigt. Vill egentligen inte vara här men har ingen annan stans att ta vägen.
Hösten kommer inte fort nog.

Jag tackar för all kärlek alla givit mig idag, <3

Musik, få tillbaka matteprov, svenska och skriva tyskauppsats imorgon. Dessutom blir det lite trevlig studentfest på kvällen ! :)
SNART ÄR DET JUL!
Idag är det glada dagen (A)

Nu ska jag plugga psykologi och sen är det dax för promenad med Simon innan jag tränar. PUSS på er


SNÖ

"Jag ser det snöar jag ser det snöar det var ju roligt HURRA" ! Det har snöat mer eller mindre hela dagen idag vilket jag älskar bortsett från några småsaker.
Kvällen igår var mysig, god mat, kortspel och dansbandskampen blev det :)
Sov väldigt gott efter att äntligen ha läst ut "The host". Slutet var verkligen kanon och jag älskar lyckliga slut. Grät som ett litet barn XD (A)

Idag har jag hunnit med 1 timmes promenad, sy en julgransdräkt tills studentfesten på tisdag, ätit fukost och nu håller jag på med Rogers köpenhamnläxa, ska läsa psykologi och även försöka hitta lite fakta om Jan Guillo eftersom att jag ÄNTLIGEN läste ut min historiabok igår, wiho!

Idag är det bara lugn idag, ska kolla på lucia kl 18.15 :) Funderar fortfarande på när jag ska åka till skolan imorgon, om jag ska åka vid 7 eller vid 9. Vi får se hur det blir med det. Känns som att jag borde vara med på ev bok och film diskussion. Men men. Mamma har fortfarande inte ringt mig, konstigt. Vad finns omtanken?

Jul om 1.5 vecka, Mest knasigt. Sen fyller Simon 18 år om lite drygt 2 veckor. Skoj skoj såvida jag kan komma hem eller om Martin ändrar sig ;D haha.

PUSS

Update

Ursäkta min otroliga brist på information men mitt internet har varit nedlagt i ngr dar pågrund av att mina så kallade föräldrar är konstiga. Nu är jag iaf tillbaka i Linneryd och funderar på att skita i mitt ivä på måndagmorgon eftersom att det är min enda lektion. Psykologiprovet är flyttat till torsdag för min del pågrund av läkarbesök som ej gick att flytta.

Onsdagen och torsdagen var de finaste dagarna. Gustav hjälpte mig i onsdags att uppfylla en dröm. :) Resultatet blev dock inte vad jag ville men efter 5 timmar med inte ens hälften klart fick vi erkänna oss besegrade xD
Torsdagen var fin med min finaste körlektion ever, "Kör du så när du har uppkörning så klarar du den med bravur" TACK PEO!.  54/65 dessutom. Kanske inte mitt bästa resultat men heelt klart godkänt! :D Dessutom var klassen en massa fin, inte skrattat så mkt på länge och alla är så himla snälla verkligen! Ngt som man kanske inte alltid tänker på :)

Stack till mormor efter skolan igår, där jag roades av Lattjo lajban låda och Erik Karlssons och Tenlands diskussioner på biologilabben xD, det kändes som att det behövdes. Antingen är jag här till måndagmorgon eller tisdagkväll. Får se vad som känns bäst. Det blir ett senare problem.

Nu ska vi få gäster här hemma, Gösta och Solbritt kommer på middag och spelar kort med mormor och morfar. Kan bli trevligt. Sen blir det en lugn kväll igen :) Morgondagen består av plugg, promenad och allmänt lugnt!
Vad skulle jag göra utan mormor och morfar? Jag har ingenaing...

Domedagen är nära nu, endast ngr dagar kvar, hittills är jag icke nervös, men jag vet att jag kommer bli.

Jag saknar Johanna, <3

...

Hösten kommer inte snabbt nog.


Matte D

Skola idag som var smärtfri måste jag ändå säga. Massa skratt på engelskalektionen, film på biologin och bokläsning på historian och Johans intelligenta kommentar :" Vad är det för adress till Google? " XD

Sen har jag varit ute på promenad i 40 minuter och gjort styrkeövningar och det var träningen som stod på mitt träningschema idag och jag klarade dessutom frukosten imorse, HEJJA MIG!
Ikväll är det Matte D plugg som gäller eftersom jag har nationellt prov i det imorgon och jag kommer förmodligen att faila men vi får se hur det går :)) Kursen är svår och jag har haft G på alla prov hittills så jätteorolig är jag icke. Kommer förhoppningsvis få G på provet och G i betyg :DD

Imorgon är det "Vila" som träning och då ska jag göra körkortsteorifrågor och sen är det faktiskt sova. Historia och biologi får vänta tills onsdag när jag ändå ska stanna kvar i skolan i 2 timmar efter pågrund av löfte till Therese och då är jag ändå hemma kl 4 och då är det mer körkortsfrågor. WIHO !

Nehe, nu ska jag gå ner och prata med pappa en liten stund och be han fixa en grej åt mig, sen är det dusch, middag och matte D plugg som gäller ikväll + 2 1/2 men och paradise hotel. The host hoppar jag idag eftersom jag måste vara pigg tills imorgon :)

PUSS

Dancing with myself

Dagen har varit effektiv med skolarbete i 3 olika former och dessutom var det städning på schemat idag och allting har gått väl !
Nu sjunger jag lite smått för mig själv. Snart dax för MERLIN som vanligt på söndagar :) Sen blir det förmodligen Saw 6 för jag kollade aldrig på den igår ;D thihi, Kollade 2 Glee-avsnitt igår istället för pappa spelade världens högsta musik på nedervåningen XD haha.

Skola imorgon igen, engelska, biologi och historia. Det kan jag faktiskt stå ut med och sen ska jag träna. Ja ni läste rätt, Ska börja träna denna veckan och massa matschema och grejer, herregud. Fortsättning följer.

Don't stop believing!  Idag är jag tillbaka på ruta 0 vad gäller humöret och det vill jag ha upp imorgon :))

PUSS

Hum hum från humlegården

Gårdagen var den bästa på länge :) Kort skoldag, julklappshandel med Alex för hennes del medans jag mest mös med och drack Chai-Latte och sen på kvällen var det promenad med favvokillen (:
Dagen var verkligen komplett faktiskt! Och att få skratta tills man inte fick luft var ett väldigt bra tag sen och jag mår väldigt bra och jag mår bra av att se dig skratta :) Hum hum från humlegården ^^

Efter promenaden drog jag hem och kollade vem som åkte ut i idol, Erik och CALLE är kvar nu och jag hoppas verkligen att Calle tar hem det här nu eftersom han varit min favorit enda sen han sjöng Walking in Memphis!

Var uppe kl 10 idag :O Var meningen att jag egentligen kanske skulle pluggat, men jag kollade 2 filmer istället och lamade och lite så :) Har dock faktiskt läst 30 sidor i historiaboken så att jag ev kan ha bokprat den 17 eftersom att min första tänkta datum sket sig :/  Ska förmodligen dock kolla på Glee och Saw 6 innan jag går och lägger mig. Är väldigt seg idag... dock kanske jag ska ta en promenad med Simon och Martin iaf sen, vi får se :)

Pappa har gjort köttbullar idag till julen, det gjorde att jag fick värsta julkänslan och fick för mig att det var julafton i morgon XD haha. jag är knas :D Men det är endast 2 veckor kvar i skolan nu, 2 veckor som kommer innebära ganska mkt som händer och det gillas :))  Dessutom är det julstudentfesten snart vilket jag hoppas att jag kan gå på, beror helt på om jag hittar någonstans att sova eller inte.. vi får se :)

Jag är väldigt glad idag och det gillar jag, trots att jag har ont i foten från när jag klev snett rätt på storgatan, jag är väldens största klant svar ja XD haha. Men nu ska jag nog faktiskt ta och göra någonting, ADJÖ!

Der Zeug♥

Sooner or later.

Dagen har mest varit lugn, provet idag gick hyfsat. Imorgon är det matte och svenska och sen julklappsshopping med Alex, Simone och Sofia :) GREAT! Sen åker jag hem och är hemma och tar det lugnt :)
På lördag drar jag till Skruv en vända, kommer förmodligen hem på kvällen dock (:
Söndag är städ och pluggdag som vanligt. matteprov på tisdag och en massa annat skoj den veckan ;D haha.

Nu väntar snart paradise hotel och sen ska jag läsa innan jag tänker lägga mig faktiskt. Härligt härligt :)

Jag vet att jag sagt att jag ska ut den 11, men jag kommer inte kunna det, har för många räkningar denna månaden så det funkar inte riktigt... :/  men men, det får bli en annan gång :)

Min julklappside kommer funka sig iaf :) det gillas (Y)

Keep holding on

Dagen har varit blandad. Eximination på idrotten som kanske gick bra, vene :) Sen biologi där jag satt och gjorde samhällsuppsats istället, kollade ändå bara film. Sen på religonen var jag dock aktiv och slog i biblen som en galning, KORS I TAKET!  Sen efter det var det möte med ungdomsgruppen, allting gick bra. Hon var jättetrevlig verkligen och försökte förstå vilket uppskattades. Hade kunnat bli jobbigare än vad det var men tårarna ville hålla sig borta så de kom inte.
Träffade sen upp Johanna för att köpa träningsband, ett par blå! Mkt viktig info ;D
Tog bussen hem och har gjort samhäll, projektarbete och matteläxa! Sen har jag hämtat mina träningsgrejer hos Johanna så nu ska jag ta och sätta fart med start nästa måndag vilket jag gillar (:
Johanna är såå himla go! Kommer sakna henne när jag ev flyttar i höst... :/ <3

Paradise hotel och snack med pappa senare sitter jag nu här , redo för att borsta tänderna och krypa ner i sängen. Lagom ansträngande dag i skolan imorgon och sen hem för mer matte inför prov på tisdag och historiafix också annars dödar Johan mej ;D haha.

Idag är positiva dagen för jag är lugn och jag har en fin Johanna (:

PUSS


Jag vill känna morgonen randas.

Idag var det en musikredovisning, mattelektionen, svenskanärvaro och ett tyskaprov på agendan :) Allting gick bra och jag hoppas att jag lyckades bra på tyskaprovet :) Kan behöva det just nu känner jag.
Men men.
Idag är det en fin dag, har faktiskt lyckats få ur mig en viktig sak idag som känns skön att bli av med, har en fin vän som förtjänar lite creed för detta faktiskt :)

Har varit hemma en ganska bra stund faktiskt, idag har jag fixat papper till Rogers frågor som vi fick igår, ska dessutom läsa lite i historiaredovisningsboken trots att jag inte kommer hinna ha innan jul, för när jag skulle ha den så har jag andra grejer inbokade så hinner ej. men det löser sig :) Sen väntar faktiskt samhällskapitlet Lag och rätt också inför provet på torsdag. Projektarbetet har jag avsatt tid för imorgon efter ungdomsgruppen. Känns som att jag kommer faila så hårt där imorgon, men men, wish me luck!

Nu ska jag ta och sätta igång lite (:

Mina kompisars julklappstänkande är dessutom på gång och Johannas försenad födelsedagspresent, me like!

Snart är det jul, första december idag. kan ni fatta? Det kan inte jag.

PUSS

RSS 2.0