som vanligt räcker jag inte till..

Haft ännu en dag här hemma när man inte räcker till, när man blir orättvist behandlad och när man känner sig allt annat än älskad.  Misslyckad är vad man känner sig och jag känner mej sämst när mamma och pappa tjatar om det där jävla fittkörkortet som jag absolut inte orkar med, jag känner mig inkompetent när det gäller körkortet också eftersom jag tycker att teorin inte är logisk någonstans alls. Jag fattar ingenting. och jag som ska vara duktig på teori.
jag har varit ledsen halva dagen, varför ska det vara såhär ?  Hur pass mkt mer kommer jag orka och hur mkt längre kommer jag att stå ut ?  Någon som vill skaffa lägenhet med mej?  någon som vill lära mig körkortsteori ?

imorgon är det smålandsposten, orkar inte men måste..
jag måste dessutom plugga teori, något som jag är grymt opepp på. vf ska det vara så svårt ?
personligen hoppas jag på regn imorgon igen, så man kan ha lite sköna kläder på sig.

det som lyfter upp min dag är att det endast återstår 6 dagar kvar till göteborg, det piggar upp lite... dock kommer grymt mkt av sommarens pengar att spenderas. Kommer bli lite fattig sen, men det får jag klara av antar jag.
Ni är finast, ni är så snäll mot än, fördelen är att ni ser mer än andra när man är ledsen för att man syns så sällan... <3

Mååååndag :)

Idag är det måndag, vaknade ganska tidigt idag faktiskt, steg upp kl 10 och då var det full fart på mig, starta diskmaskinen, fixa med projektarbetet och äta frukost som bestod av baguetthalvor med skinka och jordgubbar med mjölk och socker från vårat eget land :)  Gottigt !
Vad händer idag då?
Joo, smålandsposten ska faktiskt ringa idag, och sen ska jag köra igång en maskintvätt när diskmaskinen har diskat klart och sen ska jag plugga teori i solen :)) 
Ikväll vet jag inte vad som händer, orkar dock inte vara hemma idag för då går dagarna alldeles för segt.. någon som vill leka med mej?

nehe, nu ska jag borsta tänderna och borsta håret och sen ska jag göra teori och schteeeka i solen :)
Ha en bra dag, kanske hörs ikväll sen :)

Tjockis

Föreställningen gick sämre idag, ljudet krabbade hela tiden och dessutom så började det brinna i en vagn och det var gryyyymt varmt. Jag glömde dricka ett tag så Sara blev yr.  inte bra.. hm.
Jag kom hem och käkade grillat och sen har jag slöat med popcorn och jordgubbar framför en bra film på femman.
Snart dax för sängen, tänkte stiga upp tidigt imorgon faktiskt så att jag ev hinner städa imorgon också och hinna fixa lite med mitt lilla arbete..
Sola ska jag göra imorgon också, sen kanske någon vill leka med mej ?  Simon ? Längesen jag lekte med Simon, känns som att det kanske är lite dax för det..

Idag har jag tänkt på alla gamla ord man hörde när man var yngre, alla glåpord som slängdes efter en, gravida tjejer, köttbakade Sara, tjockis, fetto, rullande fettberg.  
Idag känner jag mig tjock, därför tänker jag ge mej ut på en långpromenad imorgon eller en cykeltur för jag känner att jag behöver det, dock har jag ingen motivation alls och jag vet att det kommer bli värre nu när teatern har sin sista vecka med avslutningsfest + göteborg på detta och jag känner mig kass pågrund av det just nu...
jag behöver någon som faktiskt kan uppmuntra mig så att jag verkligen får ner siffrorna igen..
idag är jag tjockare än vanligt.. Jag är trött på människor som säger " jag är tjock " när de i själva verket är de smalaste människorna jag känner och har alltid varit det , de inser inte hur mkt det sårar, de förstår inte hur otroligt mkt tjockare man känner sig då, hur många extra kilon man slänger på dig själv, hur mkt man gråter inombords och utanpå senare.. jag orkar inte att folk ska gå runt och säga en massa på skoj, de anar inte hur mkt folk påverkas, hur mkt JAG påverkas och hur pass mkt tjockare jag känner mig.
jag är ledsen över det och jag hatar att det alltid är jag som är tjock och aldrig någon annan, det kommer alltid att vara jag som är tjock , ingen annan och jag känner mej inte alls omtyckt för den jag är idag.
grattis, nu kom tårar också.

nee, nu tycker jag att jag ska gå och lägga mej för nu blev det lite för bittern.
godnatt och sovgott alla smala , slanka och fina människor som kan äta precis vad de vill och hur mkt de vill utan att gå upp ett skit.


:)

Föreställningen igår gick super, även om det var gryyyyymt varmt !
Mormor var där och tittade så jag fick lite blommor och eftersom mormor är mera snäll ska jag få lite pengar av henne också :)   Kan vara bra !  Morfar kom dock inte, han orkade inte med värmen för sitt hjärta vilket var ett bra beslut, bättre att morfar mår bra än att han äventyrar sin hälsa :)
Mormor tyckte det var bra iaf ! 
Sen skulle vissa av oss grilla och ha lite mysigt och svar ja, det blev lyckat måste jag säga :))  Det är verkligen så , utan er skulle jag aldrig orka med hela hösten och vintern, ni lyser upp ! jag älskar er ! <3 
Liseberg om en vecka kommer bli underbart med de flesta av er, kommer bli great !
Om en vecka är det över.. känns massa knas..

Var hemma runt 1 så sen gick jag och la mej för var helt slut  i huvve efter värme och så vidare hela dagen.
Idag är det föreställning igen, Cecilia kommer ev idag eller så kommer hon nästa helg.  Myspys !  Hon tycker jag om :)
Det ska bli grymt varmt där idag, varmare än igår, så jag hoppas verkligen att det blåser som det gjorde igår annars kommer många att svimma :S   Sen får vi se vad som händer ikväll...
imorgon ska smålandsposten ringa iaf, ;)

Tjingeling !


Staden :)

Idag var det stan som gällde, skriva uppsägningspapper och lite sånt.
Sen drog jag ner på stan och köpte mej en tröja, linsvätska och fyllde på mitt busskort och dessutom bjöd mamma på lunch.  Kinabuffe :))   hääärligt gott !
Sen handlade vi mat också och bokade minibussen till den 6 Juli, hääärligt !  Nu känns det äntligen som att det är dax snart, lite drygt 1.5 vecka kvar :D (Y) Lite folk som inte var med förra året också vilket känns himla taggande !  Amina, Julia och Lina <3 !  Sen när jag kom hem pratade jag med facket, och sen drog jag ut i solen :) och nu är det snart middag, pappa grillar (Y) ! 
Sen är det lite volleyboll med lite vänner, kan dagen bli bättre ?
Nee, jag tror faktiskt inte det !

Ha en bra kväll !  Imorgon är det föreställning med grillning efteråt där ute och då blir det korv, flintastek med potatissallad och fruktsallad !  MUMMA !

SOLONG !

JOAKIM 18 ÅR ! <3

GRATTIS JOAKIM SOM FYLLER 18 ÅR IDAG DEN 25 JUNI ! HELT GALET VERKLIGEN ! ¨

Du är så otroligt mysig vännen, alla dagar vi spenderat tillsammans, alla promenader då vi egentligen pratat om allt och ingenting, dagen på biblioteket med organtröjan XD , lisebergsresan med bussen påvägen hem med pennan, konfirmationen, sofforna i församlignshemmet, boda borg, den 22 oktober då jag fick en bästa vän 4 år i år, lajtpunkt, kycklingarna på elljusspåret, alla dagar vi har haft hos varandra, "pluggdagen", alla våra nätter vi har haft då vi bara varit ute och snackat till 4 på morgonen <3, din bitch, du är billigare än en hora, alla gbbombningar på lunarstorm, kvällen i räppe <3, alla dagar med magnus och carro, alla skratt vi delar, alla knuffar vi delar, min skadade rygg, alla våra riktigt tråkiga skämt som bara vi fattar, alla mopedturer, alla cykelturer, fiskedagen efter bråket, alla bråk vi haft som varit i max 12 timmar, alla sånger, segerlåten, CANDIDE, alla dagar på berget, SJ-JS , mina sånguppvisningar, robin hood, kubb, konfalägret med harald och när Donk skrämde skiten ur oss, nattgudtjänsten med magen..  lyktstolpar, " Är de seriekopplade eller parallelkopplade "  ( en av våra intelligenta nätter XD )

herregud, vi har gjort så grymt mkt och så grymt mkt mer än det som står där.  Jag kommer ihåg det du sa när vi precis hade konfimerats, : " Jaha, nu har vi gjort detta också ";  vi har verkligen gjort så grymt mkt ihop och jag hoppas verkligen att vi kommer göra så mkt mer. 

Dina skratt, våra smågnabb, dina kramar, ditt sätt att säga mitt namn är verkligen det jag älskar mest med dig, ingen får mej att må så pass bra som du kan få mej att göra.  Du har gett mej så otroligt mkt bättre självkänsla så du anar inte, jag tycker om mig själv tack vare dig och dessutom tycker jag om det faktumet att jag inte är rädd för att vara mej själv med dig, allting kommer så pass naturligt,jag behöver inte skämmas över någonting och jag älskar det faktumet att du är den ENDA som vet precis ALLT om mig, det är ingen som känner mig som du gör, alla mina tankar och alla känslor som jag har känner du till och du ser när jag är ledsen, du ser när jag är arg och när jag är ledsen, Jag behöver inte berätta allt, du kan läsa mig så pass bra att du ser det på mig och du vet också exakt vad jag tänker.
Du är så otroligt smart, så otroligt snäll, så söt, så ärlig, så rättfram och så pass sårbar att du är underbar i mina ögon och glöm inte bort att du är värdefull. Du är speciell, glöm aldrig att du är och kommer alltid att vara min enda ljuspunkt som jag har förutom sången!

Jag älskar dig, <3

Ajdå.

Hola, ursäkta min frånvaro men jag har spenderat mina senaste 30 timmar på jobb och när jag är klar där är jag på tok för trött för att spendera tid framför datorn. Jag somnar typ så fort jag kommit hem och ätit.

Iaf så gick föreställningen kanon i söndags, vi fick sätta in extra stolar, helt sjukt !  Men väldigt skoj.
Som sagt har jag jobbat, dock fungerar ingenting där och de har sjuuukt konstiga regler som bryter mot LO och allt möjligt skit så pappa ska ringa och tjabba med dem imorgon så imorgon är jag ledig. Eller ledig och ledig det blir teori plugg istället nu när jag äntligen får tid ! 
Dessutom ska jag hitta lite tid till att steka imorgon om det är fint väder hade jag tänkt :)
Men men, snart är det helg, 2 föreställningar till.
Liseberg är ev bestämt nu till den 6 Juli, hade varit awesome att ha den dagen för det är alltså om lite drygt 1.5 vecka så dax att fixa med bil och så vidare snart. Kommer bli riktigt skoj skulle jag tro !

Nu är jag dock sjuk trött, bara sa att alla vet så stänger jag av mobilen i natt / imorgon på morgonen för att ingen ska ringa till mej från ´jobbet och tjabba, så den är av fram till ca 11.00,  därefter svarar jag endast om jag känner igen numret.   Så svarar jag inte i natt och imorgon så är det därför ! :)
Sådär ja,då var denna uppdateringen färdig och nu ska jag faktiskt dra härifrån och vila mej, jobbat 10 timmar idag och steg upp kl 6, uscha.  

GODNATT !

promenix :)

Som jag sa i förra inlägget så skulle det inte hända så mkt idag, jag kollade på björnbröder 2 och grät en skvätt. den filmen är så fin !  Sen käkade jag kebabtallrik innan jag drog på en riktigt långpromenad med Johanna, pratade om ditt och datt som händer runt oss, den tjejen asså, jag säger då det :)  <33
Sen hämtade vi upp Joakim också och språkade med honom, dumma honom som tror att man är bakis trots att jag är grymt pigg trots förkylning ;)  Carro hängde med oss lite med och om någon var bakis idag så var det fan hon, herregud vilket humör hon hade ! :P  haha.
Sen lämnade jag av Johanna och sen kände jag mej faktiskt lite tvungen att ringa till Simon&Martin och be lite om ursäkt för igår, språkade med dem så hela vägen hem tog 30 min :O  och dem är snälla som saknar mej :) haha.
Sen är Simon väldigt mkt snäll mot mej så att han gör att jag nästan börjar storlipa XD  Först Johanna igår och sen Simon idag, jisses säger jag bara !
Nu är jag hemma igen, pratar med folk på msn och dricker massa vatten, har varit grymt törstig hela dagen idag och NEJ jag är INTE bakis tack så mkt :) haha. 

Imorgon är det föreställning, det tycker jag om för jag saknar folket där, helt sjukt att man kan sakna folk när man sågs för 1 vecka sen, men så är det :)  får se vad som händer på kvällen imorgon sen, förmodligen ta det lugnt eftersom jag ska upp kl 6 för att ta bussen vid 7 :O   herregud döda mej ! 
GODNATT !

Faith - Midsommar 09 !

Midsommar 09 blev betydligt bättre än vad jag trodde att det skulle bli !
Steg upp runt 10 , fick i mej lite frukost och kände mej faktiskt riktigt pigg trots förkylning så jag gjorde mej i ordning och peppade till Robin Hood XD  haha.  Sen kom Johanna förbi med sina grejer strax innan 2 och jag fixade mitt hår och sen drog vi till parken för lite hederligt midsommarfirande där :)  Riktigt mysigt, dock dansar jag aldrig runt midsommarstången, det är en av mina oskrivna regler ;)   Madde och Roger var där en stund också, trevligt trevligt :)
haha, Maja och Michelle kan ju vara världens sötaste små ungar också , blev lite kära i dem måste jag säga ;)
Sen så drog jag, Johanna och i sällskap av Joakim hem till mej en snabbis för att försöka rätta till mitt sabbade hår och hämta grejer innan vi började våran låååånga cykelutflykt till Magnus hus :) 
Där var redan de flersta folket så då snackade vi med dem en stund innan vi drog in för att rensa jordgubbar och bara prata, och sen grillade vi :)   MKT prat och SKRATT under tiden också innan sjöön väntade, där var mysigt :) 
Sen sabbade Magnus min kväll lite, men det sket jag i sen ;) 
Hade mysigt prat med Magnus på vägen upp till huset igen, och det blev inget snack om mej vilket var skööönt :) 
Magnus är bra, <3  
Sen blev det jordgubbar och inomhusvistelse, men det var mysigt :') 
dock suger jag på guitarhero XD haha.
Dessutom har jag faktiskt lite ont i min nacke också, haha.
Sen runt 1 tiden drog jag, johanna, joakim och linus hem på cyklen, så vi sa hejdå till Magnus, Alle, Nikkie, Simon, Tove, Emma, Stefanie, Eric, Dahlgren, Viktor och Simone och drog hem.

Tack för en trevlig midsommar allihopa !  En av mina bättre midsommrar om jag ska vara ärlig ;) haha.
Idag ska jag bara ta det lugnt, är fortfarande sjuk så ska vila upp mej inför föreställningen imorgon, jag har dock absolut ingenting att klaga på för att idag, är jag fanimej gladast av allihopa !! :D
Sometimes, you just gotta have a little faith ! <3

Johanna, du är så jäkla bra, jag älskar dig, <3 !


Första dagen på jobbet.

Idag var det genomgång på jobbet som gällde, jag var ju inte liiiite död eller så när jag steg upp kl halv 9 för att åka buss kl halv 10.  Glasögon fick det bli, vill inte förstöra ögonen (A) ,  var hos pappa en stund innan, mysigt att få förklarat för mej vad han egentligen bygger på sitt jobb, han är duktig :') 
Sen var det genomgång mellan 11-14.30, seeeeeegt.  Satt mest och snorade, nös, hade rinnande ögon och hostade, kände mej väldigt fräsch och aktiv, jag var grymt dålig där ett tag.
Sen drog jag hem och käkade, gick dock knappt för illamående kom krypande och hade ingen smak :S  Dock har jag icke spytt för information !  och har legat i sängen för att lugna magen med vatten och näsdukar för näsan vägrar sluta rinna ena stunden och andra är det som om någon har kört upp en kork upp i näsan, totalt stopp !
Nu har jag druckit te och vad gör jag mer ? ^^    Comedu channel ofc :D 
Johanna och carro kom även förbi en stund, de är snälla som hälsar på och tänker lite på mej :)

ikväll ska jag bara kolla comedy channel och ta det lugnt och sova, ska bli grymt skönt !  Imorgon är det midsommar och då tänker jag faktiskt skita i hur pass sjuk jag äön är, jag är ju inte sjuk egentligen, bara förkyld.  Hatar det dock.
Så imorgon ska jag hem till Magnus place med en massa trevligt folk, och det ska bli väldigt mysigt ska jag säga :))) 
Nu är det snart 8 simple rules som gäller, awesome (Y)

Vi hörs av imorgon eller på lördag !
PUSS och KRÄM !

Erkältet.

Förkyld är jag, dock kan jag säga att jag piggnat till lite nu ikväll ändå. Så förhoppningsvis är jag inte helt död inför min träningsdag imorgon !  Vet dock inte hur länge det håller på.. börjar 11 iaf, dum tid.  men jag ska hälsa på pappa innan tror jag :)    Herregud. Legat och nyst, hostat, druckit massa choklad och vatten heeeeeeeeela dagen.  Har ingen feber dock men det har jag ju typ aldrig så.
Ikväll har jag käkat soppa, fan vad gott det var med något riktigt varmt ! Sen har jag duschat och kollat comedy channel hela kvällen typ, dock skulle jag sova nu, men fastnade på datorn istället och lär göra det ett tag till tror jag.
Så grymt opepp inför imorgon, egentligen hade jag velat ha en dag till hemma för att bli riktigt kry tills på midsommar men så är det.
Midsommar är iaf fixat förmodligen, grilla lite hos Magnus med trevligt folk, hoppas jag är tillräckligt frisk :)
kul att jag vet iaf vart jag kan ta vägen !

Just nu knarkar jag halstabletter och lamar runt på msn, halstabletterna ska lätt följa med mej imorgon inklusive vattenflaska !  Vi är sammanlänkade just nu ;)

PUSS

What can I say ?

Dygnet i Skruv var trevligt måste jag säga, Emils lillebror var mkt trevlig, likaså hans kompis Malcolm :)
god mat, prat och skratt och film :)  dock sov jag nära ett fönster och är massa förkyld, inte bra med jobb imorgon och midsommar på fredag...
Var med Carro på eftermiddagen igår vid växjösjön, länge sen det var bara hon och jag, undrar vf ?  Känns som att jag glider ifrån alla, är jag så pass kass kompis ?

not good enough, what can I say, what could I do?  I always end up hurting you..
afraid of losing what I have.


utbrott igår som inte var meningen, all undangrävd ilska tränger sig på trots att den inte är menad för dig, det är inte meningen och jag hatar att saker hände 2 ggr igår , det räcker aldrig med 1 gång för mej, jag blir så arg och besviken på mej själv. det var inte meningen, jag vet att jag prioriterar andra saker, men jag är inte ensam om det heller, jag är inte ensam om att behöva skrika på dej, du skulle behöva skrika på mig också. Jag vet redan att jag är en kass kompis, jag vet det. Jag vet hur ont det gör, jag ser ditt ansiktet och jag ser mitt ansiktet speglas i ditt, vi har båda ont, vi är båda trasiga på ett eller annat sätt.  Jag önskar att jag hade sprungit igår, att jag hade sprungit tills jag inte orkade mer så att jag hade sluppit se allting och att du hade sluppit se det där, jag önskar att jag kunde springa och aldrig mer behöva möta någon och aldrig mer behöva komma tillbaka.   Slippa se din besvikelse.

Jag vet att jag är sämst kompis, men snälla. Hjälp mej att bli bättre då, visa att du vill vara med mig, jag behöver få veta att du vill vara med mej också och inte att du skiter i vilket.
snälla,  jag vet att du blir ledsen och jag blir ledsen,  och jag vet att du inte vill höra det härifrån, men jag kände mej tvungen för att vännen, snart ger jag upp, jag orkar snart inte mer och det leder till att allting går åt helvete. Vi har fortfarande tid kvar, inte mkt men det finns tid.
Och jag vet som sagt att du inte vill höra det här, men jag skiter i det för jag var tvungen.
Jag älskar dig, <3  Kan du förstå det ?

Uscha.

Föreställningar båda dagarna denna helgen, 2 föreställningar utan Eva. Det är så otroligt svårt att fatta, hon kommer aldrig mer att stå på en scen med oss, aldrig mer kommer hon att le mot oss eller dunka oss i ryggarna, MEN hon är med oss, hon sitter på en bänk och hejjar på oss, det vet vi att hon gör. <3 !
De kommande föreställningarna spelar defintivt för henne !

Men men, när vi kom ut dit så hade vi tyst minut för Eva, alla laddade på sina egna sätt genom det, jag satt mest och grät och grät. grät i 30 minuter i sträck. Kunde inte visa mig, var allt för ledsen, det var allt för jobbigt, trodde aldrig jag skulle fixa den föreställningen. Det var mkt hemskare än vad jag någonsin kunnat föreställa mig att det skulle vara.   Som tur var så hade jag Amina, Lina, Hani och Emil som var snälla och törstade.   Hani är fining !<3   Han ser när han behövs och han ser när man är ledsen, Hani är bäst <3
Föreställningen gick så pass bra som den kunde ha gått, Tanja gjorde ett jättejobb som stand-in för Eva, men det fattades hela tiden någon, tårarna flödade när någon annan hoppade i Evas klänning och sjöng Evas låtar, något var fel, det fattas hela tiden någon för oss. <3 
Men ALL eloge till Patrik, som gick upp på scenen och körde sin grej och han gjorde det så FANTASTISKT ! Jag är så impad och stolt över att jag fått spela ihop med både Eva och patrik, som ställer upp för alla och som verkligen FÖRSÖKER ! HEJJA PATRIK! 

Efter föreställningen drog jag hem en kort stund för att sedan ta bussen med Simon till Martins nya lägenhet. Middag, trevligt sällskap, en film och en lång promenad  med sång var det jag behövde efter en sån hemsk eftermiddag och de gav mig det och mkt mer !  Vaknade i morse av att solen stekte mig i ansiktet, mysigt.  Simon snarkade dessutom igår natt, hördes lång väg ;)  Så vi käkade frukost, hjälpte Martin att flytta och sen drog jag på föreställning. Diggar din lägenhet Martin ;)
Föreställningen idag gick bra, jag var grymt taggad, konstigt med tanke på att jag var helt knäckt igår..
men allt gick bra, förutom att jag gjorde illa rumpan. ;)   Dessutom var det filminspelning idag också, får se hur tjock jag ser ut på filmen i år XD    Men det fattas fortfarande någon bland oss, det känns som att alla går runt och söker efter någong, alla håller på att repa sig men alla är fortfarande knäckta, det kommer ta tid att smälta detta men det känns verkligen som att någon fattas. Hon kommer ALLTID att fattas oss ! <3

Nu har jag käkat pizza :) gottit, ska ev ut och gå med Johanna sen, eller Carro om hon vill.  Vi får se vad som händer, annars går jag bara och lägger mig, är helt slut i hela kroppen efter idag, gav verkligen allt idag.   Hani och jag är med på slagsmålsscenen tillsammans, finns så otroligt mkt jag skulle kunna skriva om dagen och om Hani, men det platsar inte riktigt här.  
Imorgon gör jag en utflykt till stora Skruv.
Jag kommer gå vilse i denna " stora " by XD  HAHA :D

PUSS och KRÄM , vi hörs på tisdag :)

Hittade asbra låt nyss !

Tänkte bara dela med mej, låten :  What can I say -  Dead by april :)

I try to be all that you need
Try to never let you down
Still I can see it in your eyes
Not good enough
I guess I was wrong

What can I say
What can I do
This is who I am and I'm hurting you
What could I say
What can I do
No matter how sorry my feelings are
I always end up hurting you


I always end up hurting you
I'm hurting you

Akropolis :)

Akropolis med några tjejer i klassen idag, och Elias XD
hahaha :D  men det var väldigt trevligt med gott sällskap och god mat :)
Nu har jag varit hemma en stund, funderar på morgondagen, funderar över mitt sommarlov och allt möjligt skit som gör mej glad och pepp samtidigt ledsen, hejja !
Men men :)
Hittat ny bra musik, Dead by april <3   Helt min typ av musik.
Föreställning imorgon som sagt, kramar till tusen imorgon,. undrar vad som är värst. många kramar eller inga kramar alls ?   För många kramar kan leda till att jag aldrig slutar gråta. Men det lär vi se imorgon.
Jag vet precis vart jag ska gå imorgon iaf om jag är där tidigt. Jag ska återuppleva gamla minnen, minnas Cissi och jag ska sitta där, SJÄLV, gråta en skvätt och låta folk sakna mig lite. För jag behöver att folk inte tar mej förgivet, alla kommer alltid till mej med sina problem och vissa vill man lyssna på, helt klart.
Men ibland blir jag så trött på att alla småproblem läggs på mej vilket gör att jag inte kan ta itur med mitt eget skit..
men aja. Det är vad jag ska göra imorgon, och förhoppningsvis gör jag en okej föreställning,
Sara, Josefine, Vickan och Stina kanske kommer och kollar någon helg också, hade vatt skoj ^^
Sen hoppas jag på sol imorgon, så att jag kan dra till berget en stund, skriva lite och få vara där och tänka lite. Jag behöver den tiden lite :)

PUSS

Sommarlov :D

För nu har jag faktiskt sommarlov :D 
Jag är nu inne på mitt sista sommarlov, känns väldigt skumt ://
men men..
Ikväll blir det middag med några i klassen på Akropolis :)  Myspys !  Så för att peppa till dess så lyssnar jag på musik och sjunger för fulla muggar, myspys :D 
Sen vet jag inte vad jag ska göra ikväll... funderar på att sms:a min favvograbb och se om han vill leka med mej lite :)
Imorgon är det föreställning också, taggad ?  Noway.
Det enda som är kul är att träffa alla, jag vet dock att jag kommer börja gråta. Men det får man göra..
Nu ska jag ta och ta tag i mej själv lite, borsta hår och lite så :)

PUUUUUUUUSS ^^

För jag känner så här
Jag tror jag är kär
Känslorna bubblar inom mig
Det känns så bra
Du och jag, tillsammans

Sommarlov imorrn ^^

Kände att jag ville ha ett inlägg till, blev för mkt text på samma ställe annars ;)
Idag vaknade man, illamående och huvudvärk, skooooooooj.
Skulle kolla film hela förmiddagen, jättebra när man har huvudvärk, men men :)
Fick reda på 2 betyg idag, VG i Psykologi A och MVG i Tyska steg 4 ^^   Kommer sakna Herman <3
Efter filmen drog jag faktiskt hem, köpte mej en pastasallad med mej hem till lunch, gottigt (Y)  Emil ringde och piggade upp på bussen, det var lite trevligt :)  sen piggade Simon upp mej efter provet imorgon på väg in till stan också, Tycker om grabbar, dem piggar alltid upp mej :D <3
Sen har jag kollat tv heeeeeeeeela dagen, det behövde jag, mådde som sagt inte bra.
Dessutom kom Simon på besök och öppnade sina presenter, han hade somnar kl 11 igår stackarn, han var trött ;) haha.
Så han öppnade sina presenter, han skulle ut idag istället :)   Men han gillade min present bäst, så veeem är en stolt lillasyster ?   JO jaaaag :D:D  Fickplunta går alltid hem tydligen, ;)  Han älskade den :D:D:D  haha :D
Har ätit idag också och nu kollar jag på Comedy Channel som vanligt :D  ska sova om någon timme eller nått, är dödstrött och imorgon är det skolavslutning :D  Kyrka och askelyckan, har inget problem med att dra till kyrkan kl 8 på morgonen, tycker det är mysigt :) 
Har dock inte fått resultatet från provet igår än, det grämmer mej..

Sen är det sommarlov med jobb, teater, göteborg, tältning och massa sol b.la.  Det tycker jag om för jag är sjuuuukt pepp på sommarlov nu !   SEN då börjar jag fan 3:an, om jag har åldersnojja och ångest ?  Räkna med det !
Meeen, det finns positiva saker med hösten också :D:D

Gute Nacht !

Studentfirande !

Simon och Timpan tog studenten igår, svårt att säga vem som var stoltast, deras mammor eller jag XD haha.
men men, grattis som faaan till dem !! De är så duktiga och värda detta ! <3
Dessutom tog Filip studenten igår med, dock hittade jag aldrig honom :/ Men grattis som fan till honom också ! ^^

Det hela började med att jag efter matteprovet,som gick skit, drog till Öjaby, sket i biologin vilket jag tydligen gjorde rätt i.
Hos moster var det full cirkus, allt var kaos, jag styrde iaf upp lite :D   Sen bytte man om och drog till Teknikum !  Jag var grymt nära på att börja gråta när Filip, Tim och sen Simon åkte ut, herregud vilket bölbarn jag är.
men jag var grymt stolt över mina släktingar !  Sen fick de massa blommor och grejer, Simon var iiiiiinte nykter XD
haha :D  De åkte flak och då åkte vi hem och fixade det sista, sen kom båda 2 i varsin cabbe :) 
Simon var roligast dock , kommer aldrig glömma att se han sån, jag blev så glad över att han var glad !  Sen var han kramsjuk och det gillar man :D:D  HAAHAHA det roliga var att Tims granne tyckte jag och Tim var lika :OOO Det har jag aldrig hört förr, men jag tar det som en komplimang ^^
Det blev mat, fika och sen träffade jag en gammal lekkamrat, Andre ^^ Trevlig som fan var han, söt var han också :)
Tims kompis Alexander var söt också.
Sen åkte jag och mamma hem, nästan sist.

Trevlig dag och kväll som satan, höll på att börja gråta hela dagen bara för att jag var så stolt. Herregud !
Sen somnade jag gått, blev lite vinglig på slutet där dock.

Simon och Timpan, jag älskar er, grattis till studenten ! <3


R.I.P

Fick världens hemskaste besked för ca 5 minuter sen..
Eva Swärdell-Dahlberg dog i natt... kännt henne sen jag var 12.
Det är ännu oklart vad som ska göras vad gäller Robin Hood, med tanke på hennes omfattande roll så är det osäkert i nuläget...  det kommer kännas grymt konstigt att stå på scen utan Eva, hon har alltid funnits där, alltid peppat alla och det är alltid hon som får alla att skratta, jag hör hennes skratt ringande i mina öron just nu.
Nu när chocken lagt sig kommer tårarna, jag tänker på hennes humor, hennes humör, hennes livsglädje och hennes förmåga att få alla att känna sig omtyckta, jag tänker på hennes man, Claes som är en helt underbar person och lilla Jacob, 14 år gammal som förlorat sin mamma i natt, det är så oerhört orättvist, hennes svåger Patrik tänker jag också på. så orättvist att ett liv ska tas ifrån ens familj innan hon ens nått medelåldern,
jag är så arg samtidigt som jag är så oerhört ledsen, jag gråter och jag kände inte ens Eva så värst bra, men jag kommer verkligen att sakna henne. Lördag kommer inte bli rolig, vet inte ens om det blir någon föreställning i nuläget, vet ingenting. Det kommer kännas helt fel att köra utan henne, hon hör till där ute. Eva kommer alltid att ha en plats där ute, oavsett. 

Eva, vi älskar dig, <3     R.I.P Eva Swärdell-Dahlberg.

Robin Hood ^^

Föreställning idag som sagt, Emil hade ändå sagt att allt skulle gå dåligt men jag trodde han inte, men vad hände ?
Joo, först tappade jag ett öronhänge som jag inte hittar, dessutom så gick det fel i en scen, jag missade massa danser och dessutom fick jag 3 sår, herregud.  Allt gick fel.  Så jag har ont.
Dessutom fick jag reda på idag att Emil förmodligen kommer befinna sig på katedral i 3 år ! 
Så isåfall blir sista året kanon för jag behöver Emil i min omgivning för han är bra och han är fin ! Han ska välja om nämligen ^^   GAAAAH :D  jag är glad ^^   Nästa helg är det dubbelföreställningar och då har vi sommarlov !  DETNI !
Men innan dess har jag 1 prov kvar och 1 möte med roger, en student,  en vägning och lite så, pallar inte vägningen, för just nu går det åthelvete med det och jag orkar verkligen inte göra nått åt det. Men när jag får sommarlov ska det bli ändring på det !

Men men, imorgon är det film, fika och betygsnack och sen får vi svenskaböckerna av Gunnel.  Sen drar jag hem och städar och pluggar och springer en runda tror jag. Det ser hemskt ut på mitt rum så skönt att få ordning på det innan sommarlovet. 

Nehe, nu ska jag ta och kolla tv resten av kvällen och kanske läsa lite också, har ganska ont i kroppen nu. Men men, skön vecka framför mig trots att det är mycket att stå i. 

PUSS på alla teatermänniskor för ni kommer alltid vara finast ! <3

Helgen

Helgen kunde varit bättre men också sämre. Fredags tog jag det lugnt, helt slut efter en jobbig vecka, igår var det 40 års kalas hos Kjelle, det kunde varit tråkigare faktiskt men det var segt men Max och Tim livade upp stämningen, Tim är söt (A)   Sen kom jag hem runt 12 igår, då drog jag ut med mina grabbar, Carro, Totte och Tobbe. Dock var jag inte alls på humör vilket många säkert märkte, hade behövt mina grabbar för mig själv men det blir så allt mer sällan, tråk.
Sen drog jag hem och sov.  Skulle kunna skriva hur mkt som helst om dagen igår egentligen, men jag vill inte, det är inte bra att skriva för mkt heller, men det kunde bli mkt.

Idag är det föreställning kl 3, blir hämtad om 1 timme så åker vi dit sen, är inte ett skit taggad , orkar inte komma in i den där bubblan igen. Men det som känns skönt iår är att jag kommer verkligen överrens med alla, förra året kändes det lite halvt om halvt utanför, men i år är alla verkligen inne i att vilket känns helt jäkla fantastiskt !  Dock vet jag inte om jag orkar den bubblan idag, har mensvärk och dessutom så blir jag alltid ledsen när bubblan löses upp och det dröjer en hel vecka innan man får vara tillsammans igen, det suger.
men men, det ska ändå bli kul att åka dit och få umgås på ett sätt, för jag har saknat vissa folk grymt mkt, särskilt Maddes och mina tråkiga skämt,och Aminas skratt :) haha.
Nehe, nu ska jag faktiskt proppa i mej lite godis och kolla film en stund innan jag sticker iväg :)
Wish me luck !  ( obs, alla som säger att andra föreställningen är svårast, har helt fel, den första och sista är svårast)


It's you that make me sing

Idag har jag mest legat i sängen efter skolan, grymt skönt att slippa göra någonting, dock ska jag nog skriva Rogers skit lite snabbt, så kan jag känna mej nöjd sen :) Det kommer göras framför tvn dock, framför comedy channel :) 
Sen ska jag sova, sovmorgon till 8.20 imorgon, kuuuuuuuul när man ändå måste upp tidigt.
Hm, vad händer mer imorgon ?
Vill leka, antingen med Carro och Johanna , eller med Simon. Jag vet inte varför, men känner mej sällskapssjuk och då är det de man vänder sig till, tyvärr.

It's you that make me sing though

Dessutom ska jag och Emil ev hitta på nått skoj tillsammans någondag, en av mina drömmar går då i uppfyllelse, Emil är snäll :)

Försovning XD

Försov mig imorse, klockan ville inte ringa :O  Dumma den !
Men men, :)   Fick ett arbete i historian idag som ska redovisas till hösten, skooooooj. Varför säger de såna saker nu precis innan vi ska gå på sommarlov ? Vf kan dem inte låta oss få vila hjärnan i lugn och ro? Så nu måste vi läsa en bok över sommarlovet, som vi sen ska ha semenarium om i smågrupper, roligt Johan, tack !
Fick dessutom reda på idag att jag ska ha Roger som handledare iallafall, både jag och Roger är skitsura på skolledningen, jävla nötter !  Aja, så det känns bra !  Dock vill han ha in projektplanen och tidsplanen innan sommarlovet, tyckte jag inte om , Men han sa att jag inte behövde om jag inte ville men att det kunde vara bra. Vad förväntar sig lärare när de säger att man inte måste men att det skulle vara bra ? Förstår de inte att man får dåligt samvete om man inte gör det då?  herregud.

Simon har bal idag, så jag drog bort till hans mamma och tog ett finfint kort på honom, finns på bdb.   Han var jättestilig, blev nästan tårögd när jag fick se honom, stora lilla fina Simon <3
Sen kom mormor på middag, myspys.
Och kan ni tänka er, ? Jag har dessutom skrivit klart min psykologi idag :O  Så nu slipper jag den imorgon, då kan jag promenera och jag kan skriva rogers skit som han ville ha !
SEN är det bara 1 matteprov kvar, sen är jag sommarlovsledig ! Grymt skönt :)

Dessutom ska man träffa Holländare och Kjelles släkt och vänner på lördag, kan bli trevligt, Hoppas Tim är där också så man kan språka lite med honom, han är trevlig :)  måste städa här i helgen med, här ser ut som fan rent ut sagt !

PUSS

RSS 2.0