Robin Hood ^^

Föreställning idag som sagt, Emil hade ändå sagt att allt skulle gå dåligt men jag trodde han inte, men vad hände ?
Joo, först tappade jag ett öronhänge som jag inte hittar, dessutom så gick det fel i en scen, jag missade massa danser och dessutom fick jag 3 sår, herregud.  Allt gick fel.  Så jag har ont.
Dessutom fick jag reda på idag att Emil förmodligen kommer befinna sig på katedral i 3 år ! 
Så isåfall blir sista året kanon för jag behöver Emil i min omgivning för han är bra och han är fin ! Han ska välja om nämligen ^^   GAAAAH :D  jag är glad ^^   Nästa helg är det dubbelföreställningar och då har vi sommarlov !  DETNI !
Men innan dess har jag 1 prov kvar och 1 möte med roger, en student,  en vägning och lite så, pallar inte vägningen, för just nu går det åthelvete med det och jag orkar verkligen inte göra nått åt det. Men när jag får sommarlov ska det bli ändring på det !

Men men, imorgon är det film, fika och betygsnack och sen får vi svenskaböckerna av Gunnel.  Sen drar jag hem och städar och pluggar och springer en runda tror jag. Det ser hemskt ut på mitt rum så skönt att få ordning på det innan sommarlovet. 

Nehe, nu ska jag ta och kolla tv resten av kvällen och kanske läsa lite också, har ganska ont i kroppen nu. Men men, skön vecka framför mig trots att det är mycket att stå i. 

PUSS på alla teatermänniskor för ni kommer alltid vara finast ! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0