movienight

Hade filmkväll med mig själv igår, Bruce den allsmäktige, Hitta Nemo och Claes Malmbergs humorshow, nice! Har idag gjort matlådor till några utav veckans dagar, jobbar måndag-söndag denna veckan som kommer. Måndag-fredag 9.30-19.30 och lördag-söndag 8.30-19.30. Sammanlagt 72 timmar.. söndagkväll kommer bli underbar då jag kan sträcka ut mina ben ordentligt, dricka en kopp te och bara vara själv.
Kommer förmodligen därför inte att blogga förräns på söndagkväll eller måndag då jag äntligen är ledig.
Ha det bra till dess!

PUSS

Jonsson

Fint besök av mormor och moster igår :) kramar, prat, skratt och utspillt vin ;p  ett täcken på att gamla människor inte ska dricka vin, haha!
Fick dessutom min cykel och presenter från mamma ; ny parfym och captain morgan. mamma i ett nötskal ! :p
De somnade kl 11, jag kunde inte sova utan kollade film. Efter att jag kollat klart fick jag ont i knät så var tillslut tvungen att ta en värktablett för att kunna somna kl halv 4.
Upp kl 7, äta lite frukost och så att de fixade iordning sig innan de åkte vid halv 9. Jag fick då äääntligen somna om till halv 4 xD Har hunnit handla också och fixa iordning mina spotifylistor.. var verkligen dax att rensa! Nu har jag 3 huvudlistor istället för 9 ;p

Saknar mormor och moster redan.. jobbigt när man är så släktberoende!
Nu ska jag bara softa framför tvn, mysigt :)

PUSS

Mitt perfekta liv

Heter boken som jag låg uppe och läste till kl 6 imorse.. jag kunde inte sluta! Trots att jag visste hur den skulle sluta så var jag intresserad av hur vägen dit såg ut. När man har läst så pass många böcker som jag så vet du ofta hur en bok ska sluta, men du vet inte HUR den kommer dit vilket är fascinerande :))
Mkt av den boken fick mig att tänka efter, en lek som hette sanning nämndes, en lek som hade varit intressant att leka ngn gång :p haha.
Att dessutom hitta samma sinnesstämning och tonläge på en av huvudpersonerna som en av mina närmaste var läskigt och jag satt och skrattade för mig själv, underhållande!

Jag försöker alltid vara ärlig mot alla människor jag möter i så stor utsträckning det går, fascinerande att se att det finns flera sätt att säga sanningen på :)
Just nu håller jag på att tvätta lite, tvättkorgen svämmade över så jag var tvungen.. min mormor och moster kommer runt 7 tiden. Då blir det mys med dem!

PUSS

stay strong

Det har nu kommit till samma stadie igen, stadie då jag är orolig och ledsen över att saker kan gå så otroligt fel. En känsla som förmodligen kommer hålla i sig ett bra tag ; mamma, jag älskar dig <3

Imorgon kommer min mormor och moster och stannar över natten, får prata lite och kramas lite och slippa vara ensam när saker är som det är. Ska bli underbart skönt!
får se om jag jobbar imorgon eller ej, är fortfarande dålig så det känns inte som en bra ide.. hade kanske varit bättre att vila eftersom jag jobbar måndag-söndag nästa vecka.

PUSS

'cause I like the way it hurts

druckit en massa vatten och mest suttit och nyst och snorat hela kvällen, trevligt!
Pratade med båda mamma och mormor innan också, gillar att mormor är den ärligaste släktingen jag har som säger rakt ut vad som händer och vad hon tycker. Tydligen händer det fortfarande saker hemma och det gör mig ledsen att höra.. morfar blir allt sämre t.ex. Min älskade morfar, min gudfar och min fadersfigur. vad skulle jag göra utan morfar och hans intelligens? Han må vara slö på senaste tiden och halvdöv men han är den enda personen i min släkt som förstår och värdesätter historia, släkt och härkomst på samma sätt som jag. fina morfar <3
Det finns andra saker som händer hemma, saker som jag varken kan, vill eller egentligen har tillåtelse att berätta men jag känner att jag är ganska glad över att inte kunna komma hem just nu, det är bäst och säkrast för mig att befinna mig i jönköping och egentligen inte veta vad som försigår.

precis kollat klart på första harry potter filmen, sjuuukt vad små dem var. söta :)
funderar på att se en film till, kan ändå inte sova just nu för näsan är fuckad och jag börjar må illa igen. Har haft illamående till och från de 2 senaste dagarna, inte kul!

v. 33 får gärna komma snabbare! men jag får åtminstone nattgäster på fredagkväll, mormor och moster stannar här en natt innan de ska vidare uppåt landet. Ska bli fantastiskt skönt att träffa min släkt och få prata lite och få krama om!!!

PUSS

sjuk

Har gått och blivit sjuk.. skulle jobbat båda i natt och natten som kommer nu men det går inte eftersom jag inte får smitta. fan med..:/ nåja, får åtminstone lite pengar ändå trots att jag är sjuk.
Får lön imorgon också! betala massa räkningar..

Har börjat drömma igen, drömmar som kan dra någonstans. Jag orkar inte, jag kan inte, jag vill inte.
Förutom sjuk så mår jag bra, har inte så många jobbdagar kvar innan jag tar lite sommarlov, då jag får en vecka ledigt med äventyr med Pior, förhoppningsvis besök av min fina vän och även hinna plugga lite till Lingvistiktenta som är v. 35.
Har 11 jobbdagar kvar sammanlagt som det ser ut nu, förutsatt att jag blir frisk snabbt.
nu ska jag ringa min mamma och min mormor och prata lite med dem, var ett tag sen jag pratade med dem :)

PUSS

åska

Jobbat 2 nätter nu, bortsett från att jag varit skräckslagen från åska så har det varit lugna nätter.
Inatt somnade han jag har hand om i 2.5 timme så jag började tänka på året 2005 och fram till nu, alla gemlaminnen, alla utgångar, allt med Bastian, golvdagen, sova över dagen hos Tove, alla cykelturer och alla dagar med Simon-Martin-Sara tiden osv osv osv. Blev nostalgisk av att kolla bilder från utgångar och så vidare på fb, saknar tiden i Alexanders lägenhet i stan, alla karl-oskar dagar och alla galna upptåg vi gjorde. GG <3

Är sen en stund hemkommen från bion, Robert och jag kollade på HP 7 del 2 ikväll efter att vi först sett HP 7 del 1 hos mig. :)  älskar filmen!! andra gången jag ser den och jag dör fortfarande inombords och blir euforisk.. herregud. Skrattar fortfarande sönder mig åt ölmagen :)
har kommit in i en period då jag gör saker jag gillar extra mkt flera ggr under kort tid exempelvis Liseberg och att se samma film på bio :p  Robert hade dessutom världens kommentarer idag ; rappare istället för snappare och " Mycket bra säger Storpia när Ron ska döda horrokruxen i del 1 xD
Lyssnar just nu sönder Glees version av Rolling in the deep, älska :D

Nu blir det att se lite film innan jag sover, jobbar natt imorgon igen.

PUSS


passar som handen i handsken

Hade ett awesome telefonsamtal med Johanna igår kväll, en timmes snack utan uppehöll med mkt som vi har missat. Galet när man träffats nästan varje dag i 3 års tid och sen helt plötsligt bor man 12 mil ifrån varandra.. konstigt!
Men planer smids för framtiden v.33 och ev om ett års tid :) gilla gilla! Hade älskat om det blev av :) saker som man inte ska avslöja för då blir det aldrig av :p haha.
fina Johanna!

Idag blev det upp för att fixa fast internet till datorn och sen skulle jag hämtat ut mitt pass men glömde givetvis lappen.. så frustrerande!
Nåja, hade Robert som sällskap och hittade ÄNTLIGEN samma glasögon som jag tappade bort på Liseberg första gången vi var där i sommar..
Blev en resa upp till A6 också där han köpte hattar och jag mest skrattade åt allt knas det finns, sen blev det lite mat också.  Alltid lika trevligt att umgås med Robert, så himla naturligt :) han är så himla snäll!
Nu är jag hemma igen och taggar jobb inatt, första natten på länge. Känns lite nervöst men ska bli skönt att jobba natt igen.

PUSS

one word, one picture

JOHANNA <3



Plötsligt händer det

Sweet sucess, ibland är det bra att vara diciplinerad! Känns lite som man vunnit på triss eller ngt :)
I övrigt jobbar jag på, jobbar dag imorgon också och sen börjar ett antal nätter igen. Inte jobbat natt sen dagen innan midsommar så jag ser mkt framemot att jobba natt. Tycker dem flyter på lite lättare faktiskt.
Nu ska jag äta lite macka och sen bara mysa framför Hells kitchen och Charmedavsnitt. Har börjat kolla om de två första säsongerna, ganska spännande på ngt sätt!

PUSS

lycka

Fin kväll igår med Robert och Jessica med extremt många skratt, fjant, sång, dans, drinkar och pizza på evergreen!
dock saknar vi kåren allihopa och vill att det ska bli inspark snart!
fick dessutom 2 telefonsamtal igår som gjorde att jag inte somnade förräns strax innan 5 imorse. Telefonsamtal som jag väntat på ganska länge och som jag mest satt och log åt :)
man fick veta saker som man alltid undrat och jag insåg att vissa människor uppskattar än och att man ibland faktiskt behövs trots att man tror att man inte gör det. awesome!

Vaknade för en stund sen av sms som vanligt och har plockat undan efter igår och ska snart göra köttgryta att frysa in. Gott :)
ibland är livet nästan för bra för att vara sant faktiskt!
Imorgon blir det jobb igen, jobbar måndag-onsdag 13-19.30 och sen jobbar jag ett par nätter också denna veckan som jag inte kommer ihåg riktigt när.

PUSS

I wish

"Jag önskar du hade långt,slemmigt,grönt hår och en jägttestor, röd näsa med vårtor på! "
Känner att jag inte tänker så längre och det är så satans skönt :)
läst gamla blogginlägg och inser hur fjantig man var men samtidigt så himla gullig.. har suttit och sagt aaaaaaw 5575757058 gånger.

Myser runt med Sparke och Palmen/StOrpia/Butti, vi har sjungit lips och druckit vin, öl och drinkar. Myspys ja visst!
Dessutom kreverar vi inombords heeeeela tiden åt massa gamla ljudklipp, videoklipp och gamla grejer som vi kommer ihåg.. kan fortfarande inte fatta att det gått bara ett år tillsammans :o
Jönköping levererar alltid :DDDDDD löööve it!

PUSS

the truth

Rasmus fick mig att tänka på en sak igår, men jag är livrädd för en repris. Livrädd att en person som betyder så mkt bara ska kastas bort senare för att det blir akward.. jag vet inte. Jag mest bara svamlar känns det som men jag vet inte, ngt känns nästan för bra.

Kollar dessutom igenom mina fotoböcker igen, kände att jag behövde det. Det gör ont, det smärtar. jag saknar faktiskt NV07D, saknar människorna och den de gjorde mig till. På ngt sätt ser jag en annan person på bilderna, en annan bit av mig själv. jag har förändrats så otroligt mkt det senaste året sen jag flyttade. Förändringar som jag välkomnat utan att tänka på det och jag älskar den personen jag har blivit. men ibland undrar jag om det är den gamla jag som mina vänner hemma tycker om eller om de tycker om den nya personen som jag är. Det är tankar som susar eftersom mina vänner aldrig hör av sig, de säger inte att de saknar mig. Nu menar jag inte att de ska säga det hela tiden men det hade varit trevligt om ngn av dem kunde någongång ibland säga att de saknar mig och verka lite intresserade av hur jag har det istället för att jag ska säga attt jag saknar deem och berätta allt för dem..
Första bilden i min senaste fotobok gör särskilt ont och texten under, A piece of me is gone, maybe not gone forever but for a long time..  it hurts like hell.

Att titta i min minsta men mest viktiga fotobok gör ännu mera ont, hitta sakerna som Johanna, Carro, Hannah och Tove har skrivit till mig gör mig starkare men jag saknar dem enormt. Saknar att hänga med tjejerna, skratta så man får ont i magen, berätta saker för dem utan att behöva tänka efter. Minns första gången jag träffade dem efter att jag flyttade och vi bara pratade om mina vänner i Jönköping. Hur otroligt fina dem är och hur enkelt det är att träffa dem.
Det känns absurt också för att jag har öppnat upp mig så otroligt fort för mina vänner i jönköping, det har aldrig gått så fort med ngn annan av mina vänner jag har hemma. Jag är så pass försiktig med sånt att det känns overkligt att dem vet så mkt. Att fyra av dem vet så mkt, att en av dem vet en sak som bara Johanna vet där hemma. Det är ganska enormt och jag känner mig lyckligt lottad över att bo i Jönköping och att få ha lärt känna dessa underbara människor. Jag har sagt det så många gånger men det är verkligen det bästa jag gjort, att ha flyttat till Jönköping och börjat mitt liv här.
Jag är så glad över att ha Robert, Jessica, Rasmus, Lisa, Viktor, Isabelle, Lejla, Sabine och Jocke i mitt liv för de ger mig så mkt och känslan varje gång man träffar dem är känslan av ren trygghet. Jag är självsäker och alltid glad och vågar satsa tillsammans med dem. love it!

Det var dagens och förmodligen månadens/sommarens största sanningsenliga inlägg. crazy. jag är alltid ärlig men inte på det här visat.

PUSS

happines

Lyckades med alla mina ärenden igår, förutom junet. Nytt pass är beställt, jag är nyklippt och jag är myyycket pengar fattigare inne på akademibokhandeln xD
spenderade 4 timmar i natt och bara läste, blev påmind om hur mkt en bok kan påverka än, att man får ont i hela kroppen, att man gråter och ler om vart annat. Magiskt!
Saknade kom över mig när jag tänkte på mina favoritböcker som associeras till vissa saker. Jag fick världens saknad i hela kroppen och jag inser att jag nog förträngt och skjutit vissa saker åt sidan så jag slipper tänka på det.
känner att jag ska fixa det men samtidigt så vet jag att det kommer bli ganska svårt..

att få läsa ihåg var ren lycka, att jag tog mig tid till att läsa för första gången på mkt länge! Jag har saknat att få fly in i en bok, att alla ljud stängs förutom rösten i ditt huvud och att du får fantisera själv. Som den bokmalen jag är så är och har böcker alltid varit en stor del av mig, lika stor om inte större del än filmerna.

Ska snart dammsuga min lägenhet, får lite besök ikväll så då är det bäst om det är rent :p

PUSS

köttfärssås

det var extremt skönt att sova i natt, var uppe till kl 3 för ovanlighetens skull nu mera. Skönt när dagarna blir längre igen!
Har idag gjort köttfärssås i massor som nu ligger i min frys, vad otroligt gott att äta pasta igen :)
har även tvättat, vuxenpoäng!
Imorgon gör jag köttgryta och jag ska dessutom fixa med junet, klippa mig, fixa pass och köpa en ny almanacka. massa ärenden att springa. Tar med mig Jessica så jag slipper att ha tråkigt :) skönt med sällskap!
Ska ta mig en dusch nu är tanken och sen slökolla på viktoriafirandet ikväll och lite film. skönt med lediga dagar då man kan förena nytta med nöja och vara effektiv. :)

På lördag träffar jag Robert och Jessica och inviger Roberts nya spel Lips och sen blir det att ev dra ut och ta sig en drink eller ngt. vi får se hur vi gör!
Skönt att träffa dem iaf, uppskattar verkligen när människor vill spendera tid tillsammans med än, priceless.
nehe, nu väntar duschen på mig. :)

Saknar Carro/Barso och mitt blonda hår och förfesterna vi hade i Alexanders fina lägenhet i stan då denna bilden togs innan vi drog dit.. fina tider i växjö <3

PUSS

Sista delen

Precis hemkommen från sista delen av Hp 7 del 2 och känner att jag behöver skriva av mig lite. Vilken film! Mer riktad som actionfilm än som bok, vissa som läst boken kommer bli förbannade men jag gillade den :) Kriget är längre, effekterna häftigare och det är ingen liparfilm som man trodde. Jag är väääldigt blödig när det gäller film, särskilt filmer som Harry Potter men jag grät endast en gång och jag tycker det var bra. De fokurserar på storyn istället för detaljer och ger verkligen serien ( jaa jag tänker kalla det för en serie nu ) rättvisa!!
Jag känner mig lite tom ändå, känns konstigt att inte fler filmer kommer göras, men jag skrattade väääldigt mkt, jag grät, jag log och jag bara allmänt hade myskänsla i kroppen hela filmen igenom :) många saker i filmen gör mig glad men jag kan inte riktigt berätta eftersom jag inte vill spoila för de som ej sett den. MEN, det finns en sak i filmen som jag fullkomligt HATAR, de har förstört mitt favoritmoment i hela serien mellan Ron och Hermione. Vid fel tillfälle och bara allmänt konstigt.. men men. Det var fint på sitt sätt :)

Det bästa i hela filmen tror jag ändå var 19 år senare precis i slutet, Malfoy och Ron såg så ofantligt roliga ut xD haha. Vi dog, ölmage och tunnhårighet, love it! Det fick dem till riktigt bra :) (y)

filmen var superB och jag känner mig lite euforisk ändå, över att de fick till sista filmen och det är en film jag planerar att se mååååånga ggr. Kanske t.om på bio igen snart :) who knows?
OCH HUR HEEET ÄR INTE RUPERT GRINT? ( Ron) OMG!!! När han är lite sårig i ansiktet och lite skitig, my gosh! Om man hade träffat på honom i en mörk gränd så hade man ju verkligen inte tackat nej alltså....jisses!
PUSS

hells kitchen

bra dagar på jobbet! har en dag kvar nu innan lite ledigt :)
imorgon blir det även hp 7 del 2.. sjuuuuuuukt! I'm so excited :)
nu ska jag äta lite kvällsmacka + kolla hells kitchen! och sen bara kolla film och ta det lugnt.

PUSS

njuter

Ända sen jag flyttade till Jönköping har jag blivit en liten livsnjutare och har börjat ta hand om mig själv, sätta mig själv i främsta rummet. Jag delar tiden mellan mig själv och mina vänner, ngt som jag aldrig gjort innan... mina vänner tog alltid upp all min tid, alla mina tankar och så vidare men nu har jag äntligen lyckats hitta balansen känns det som och det känns helt fantastiskt!
Har njutit runt nu i snart 3 dagar och varvat egen tid med vänner, så himla skönt :D att kunna varva böcker, med film, med att dricka vin och spela spel med vänner till att sova är ngt som man borde hitta mer tid till. Priceless! Att dessutom veta att vissa saker man säger är totalt sant, som ngr saker jag sa till Robert igår om saker som hänt de senaste veckorna, man klarar sig så mkt bättre än man tror och det är skönt att rensa i sitt liv ibland och leva på dem sakerna som gör att man mår bra och att det känns rätt. Det är fortfarande smärtsamt, det gör fortfarande ont att veta vissa saker MEN kanske är det för det bästa och att saker då istället kan reda upp sig och att det blir mer jämnställt och sanningsenligt. Älskar när man kommer till såna insikter om livet, andra och sig själv!

Imorgon ska jag jobba igen, efter 7 lediga dagar är det dax igen. Jobbar måndag-onsdag. Sammanlagt 19.5 timme så det kommer gå fort :) därefter är det dax för Harry Potter and the deathly hallows part 2!!!!! Can't wait :D
Sen är jag ledig ett par dagar och då ska jag ÄNTLIGEN få tummen ur och klippa mig, blev inte av i växjö trots allt..

PUSS

Keno

Herregud! Sov jättelänge idag, eller inte länge men många timmar. Därefter var det dax för att handla vin och sen möta upp StOrpia för att inhandla mat till kvällen + en engångsgrill. Mysigt att handla mat tillsammans med ngn för en gång skull :)  Efter mkt dividerande, prat om allt vi missar så åkte vi med 2:an hem till dalvik och förberedde maten och pratade på en massa. Mååånga jordgubbar har ätits och en maassa kött! Lisa anlände med sitt vanliga goda humör och vi hann även med att lyssna på ljudklippet från midsommar, HERREGUD VAD JAG DOG INOMBORDS!  Älskar sånt :DDD
Vi hann även med att spela geni-sverige och att spela kort och en massa skratt undertiden :)
Älskar mina vänner :))))))) <3 dessvärre kunde ej sparkle komma, får bli en annan gång :/
Men Lisa, Robert och jag hade skojsigt ändå :) många skratt om Keno, fia med knuff osv. Jag fick för mig att spelet som lyder lett å vinne är fia med knuff xD haha. Sen skämtade vi om att man hade Keno på medeltiden... herregud vad knäppa vi är!

Det dröjer lite innan vi ses igen vilket är en massa synd... jönköping och folket som bor där är ngt alldeles extra :)
Nu ska jag diska lite till och sen kolla en film innan läggdags, funderar på att se Harry Potter och dödsrelikerna del 1 för att ladda upp inför del 2 på onsdag :D Är så taggad så jag tror att jag spricker! Kommer lipa sönder heeela filmen igenom.. kan inte fatta att alla 8 filmerna snart är över.

PUSS


100åringen

Mysigt att komma hem igår och bara få egen tid, hade så riktig ta-hand-om-dig-själv-kväll.  The holiday, badrock, apelsinjuice och chokladglass, livet på en pinne!
somnade väldigt gott i världens skönaste säng :) efter 12 timmars sömn var jag pigg och glad och har spenderat hela dagen i pyjamas ( lite tragiskt men ack så skönt! ) i min säng eller framför tvn. Har haft tid för att läsa en skönlitterär bok, 100åringen som hoppade ut genom fönstret och försvann. Underbar bok! Har en bra bit kvar vilket är underbart :) skrattar högt åt den. pinsamt, javisst!
Så skönt att få tid för sig själv, att få andas, få sköta sig själv och göra vad man vill när det passar än. UNDERBART!

Imorgon träffar jag Robert och Jessica kl 14 utanför Juneporten för att handla mat. Sen spenderar vi eftermiddagen/kvällen tillsammans med mat, vin och nostalgispel som geni, monopol, diamanten och cluedo, mysigt!! <3  Kaaanske får vi lust att se Glee också ;D haha.

PUSS

åker hem

Sitter nu på bussen påväg hem, ja hem, till jönköping!
Fin dag igår då man träffade Simone, besökte mosters jobb och lite så :) älskar att träffa Simone, hon är så himla go och skön att prata med och man får reda på saker som är bra att veta.
Träffade mormor och morfar idag också och åt lunch, skönt att få spy ur sig lite saker och mest få känna att det inte bara är jag som känner på ett visst sätt. Släkten är lite i kaos just nu så det känns otroligt skönt att lämna växjö nu, resan var mer eller mindre ( förutom de jag träffade ) bortkastad tid. Mitt uppdrag med resan gick fel och jag mest känner att jag förmodligen inte kommer befinna mig i växjö förrän allting är löst för det blir mest jobbigt.
Mina vänner ( de som vill ) får komma upp och hälsa på mig i Jönnet istället och träffa mina andra vänner och mysa med mig om de saknar mig.

Jag har även fått veta när jag var hemma nu att de i växjö inte saknar mig så mkt som jag trodde eller som de gjort skenet av. Känns bra att få veta för då vet jag att jag inte ska få dåligt samvete av att jag är hemma i växjö så sällan.
Nu ska jag kolla på Billy the kid, såg Robin Hood häromdagen. Vilka minnen och vilka fantastiska somrar som teaterborgen gav, jag saknar det väldigt mkt faktiskt. fina teatern.
Ikväll ska jag ha egen tid och bara mysa och kolla film och ta en lååång dusch. Ska bli otroligt skont :)  Var rädda om er!

PUSS

barndomsvän

Fin dag idag trots att jag hade svårt att sova igår.. mkt som snurrade i huvudet.
Middag direkt när man kom hem igår och sen direkt för att sova, somnade runt 12 snåret.
Idag blev det att slänga skräp, samla ihop filmer och sen åka hem till min barndomsvän Magnus och hans fästmö Malin och titta på deras lägenhet, äta lunch och bara allmänt prata om allt och ingenting :) Så himla mysigt! Jag ÄLSKAR att träffa Magnus och Malin, dem är så himla naturliga och säger precis vad de tycker och tänker. Magnus har varit med om mkt och han har varit vän med mig under måånga av mina svackor och han vet precis hur det ligger till med nästan allting och det är så hiiimla skönt :)
Sen träffade jag moster och ät tillsammans med henne och mamma efter att jag och Åse haft ett låååångt samtal, tycker verkligen om min moster och hon går verkligen att prata med :) fina moster <3

Imorgon ska jag klippa mig och sen ev hjälpa min moster att vara allsångsledare på hennes jobb xD haha. Jag och min "fina" röst tillsammans med massa gamlingar, kan bli bra och det kan också bli kaos.
Efter allsången ( om det blir av ) så träffar jag kanske Martin och Simone lite eller bara Simone. Det hade varit mysigt :)

PUSS

bussen

Mobilt internet är fan guldvärt när man har så satans tråkigt! men idag är det iaf skönt att åka buss, det är förmodligen för att jag inte känner ngn stress alls och är ledig och bara kan slappa med vetskapen om att jag har ett antal dagar ledigt :)
bussen fick för sig att tanka innan vi ens lämnat jönköping så vi är lite sena förtillfället, har aldrig hört talas om en buss som tankar med passagerare på... skumt är vad det är!

Nu är min lägenhet fräsch iaf och jag har rena kläder i garderoben, gött! Mitt golv fick bada lite dock, råkade slå omkull skurhinken precis innanför dörren xD haha, smart Sara!  Rent är det iaf ;p
Är så saaatans hungrig just nu då jag inte orkade/hann äta innan ( bortprioriterade ) så tacosen i Gemla kommer sitta fint sen (y)
Saknar redan Jönköping en smula, men det är för att jag aldrig får njuta utav min lägenhet eftersom jag jobbar så mkt + att familjen är utspridd och det gör mig ledsen i ögat. Det är rätt knas att man kan bli så beroende av människor som kompleterar en som person och som får en att må så fantastiskt bra och som man kan vara sig själv med, heelt underbart! Fina fina insparksfolk + deras vänner + folk man lärt känna på vägen <3!! Men nästa vecka jobbar jag bara 3 dagar och sen blir det HP 7 del 2 premiär med Sparkle och Toffel! Toppen :D And I'm so ziked on that movie!!!
Lyssnar på massa musik från spotify och hänger på fb som vanligt, nice. Får se om jag hittar en film på datorn också att underhålla mig med innan jag kliver av bussen eftersom vi är sena. Tror inte ens vi har passerat vrigstad ännu..  Hoppas på sol i veckan i växjö men det kanske är att begära för mkt från Sveriges regnigaste stad ;p

PUSS

?

Godmorron eller som vi säger i småland, morrn morrn ^^  Sov så obeskrivligt gott efter lite filmtittande, att sova ut var precis vad jag behövde :) Håller nu på att tvätta och ska börja städa snart innan jag packar klart för att åka till växjö vid halv 6. Då blir det direkt att åka hem till Gemla för att äta tacos med mamma och pappa :)  dock är det mkt som är knas och jag blir väääldigt frustrerad på vissa saker som jag varken kan eller får berätta här just nu.
Men 4 dagar i Växjö är ngt som jag verkligen behöver, ev blir det fler dagar isåfall i husvagnen beroende på hur det blir och om jag känner för det. Vi får se :) Eller så åker jag hem till Jönköping igen och umgås med Robert och Jessica istället, det låter toppen i mina öron!!!!

Btw, vissa av er kommer skaka på huvudena nu och skratta men i onsdags eller torsdags bestämde ngr av oss i familjen att v. 33 när de flesta slutat jobba så ska vi åka till Göteborg och Liseberg xD det blir min 3:e gång den här sommaren, så många ggr har jag aldrig varit på samma ställe under ett år. SJUKT!  Men det kommer bli sjuuukt roligt om det blir av och Uppsvinget är sååå givet!!! Tänker åka den miiinst 5 ggr och Robert kommer tvingas med :)) måste ju ha ngn att åka den med och han är så grymt rolig att åka den med, haha! Hans min finns fortfarande tydligt på hornhinnan.

Nu ska jag börja städa här, här ser ut som fan så jag sätter på hör musik och sjunger och städar i min sköna pyjamas, nice!

PUSS

slut

Är heeeelt slut i kropp och sinne.  Efter 54.5 timme vill jag mest bara sova, det är inte så mkt egentligen men får en som inte är van så är det vääldigt mkt på en vecka, 7 dagar. 22 timmar på en dag är lite mkt dessutom..
Igår blev det alldeles för mkt, tårarna strömmade ner för ansiktet och jag ville bara hem till mamma.. Innerst inne är jag en 4:åring ibland som bara behöver en kram för mamma och få gråta mot hennes axel. Det är särskilt påfrestande när man är runt barn som har sin mamma runt sig hela dagarna på jobbet, suck..

Nåja, har just tagit världens skönaste dusch som gjorde att knät känns lite bättre. Ska nu sträcka ut benen och gosa ner mig i min fåtölj. Men först ska jag byta lakan i min säng så jag kan sova extra gott inatt :)
imorgon blir det städning, tvättning och sen hemfärd till växjö till min mamma.. ledig en heeel vecka nu :) Awesome!
Ska hinna med och klippa mig hemma i växjö också tänkte jag, inte klippt mig sen i november så det är på tiden nu..

PUSS

RSS 2.0