Sista delen

Precis hemkommen från sista delen av Hp 7 del 2 och känner att jag behöver skriva av mig lite. Vilken film! Mer riktad som actionfilm än som bok, vissa som läst boken kommer bli förbannade men jag gillade den :) Kriget är längre, effekterna häftigare och det är ingen liparfilm som man trodde. Jag är väääldigt blödig när det gäller film, särskilt filmer som Harry Potter men jag grät endast en gång och jag tycker det var bra. De fokurserar på storyn istället för detaljer och ger verkligen serien ( jaa jag tänker kalla det för en serie nu ) rättvisa!!
Jag känner mig lite tom ändå, känns konstigt att inte fler filmer kommer göras, men jag skrattade väääldigt mkt, jag grät, jag log och jag bara allmänt hade myskänsla i kroppen hela filmen igenom :) många saker i filmen gör mig glad men jag kan inte riktigt berätta eftersom jag inte vill spoila för de som ej sett den. MEN, det finns en sak i filmen som jag fullkomligt HATAR, de har förstört mitt favoritmoment i hela serien mellan Ron och Hermione. Vid fel tillfälle och bara allmänt konstigt.. men men. Det var fint på sitt sätt :)

Det bästa i hela filmen tror jag ändå var 19 år senare precis i slutet, Malfoy och Ron såg så ofantligt roliga ut xD haha. Vi dog, ölmage och tunnhårighet, love it! Det fick dem till riktigt bra :) (y)

filmen var superB och jag känner mig lite euforisk ändå, över att de fick till sista filmen och det är en film jag planerar att se mååååånga ggr. Kanske t.om på bio igen snart :) who knows?
OCH HUR HEEET ÄR INTE RUPERT GRINT? ( Ron) OMG!!! När han är lite sårig i ansiktet och lite skitig, my gosh! Om man hade träffat på honom i en mörk gränd så hade man ju verkligen inte tackat nej alltså....jisses!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0