Hyra

Dagen har stavats VARMT! Har mest smält bort i värmen :)
Tydligen ska jag betala mina föräldrar hyra i juni och juli nu.. KUL!
Ibland önskar jag att de bara kunde låta mig vara deras dotter och inte se mig som en inneboende.. kan ju fatta att de vill ha lite pengar för el, vatten och mat men ändå. Inte så mkt som mamma vill ha.

Shit the same :) Imorgon blir det bio med Fia och hennes syster! FINALLY
Torsdag-fredag är det jobb som väntar i denna värmen, fuuun!

PUSS

Wannabe

Vädret är  awesome och likaså är mitt humör (: Jag har världens största smile på mina läppar hela tiden och jag kan inte ens riktigt förstå varför.
Fast en av anledningarna kan vara att jag får träffa min favvo Fia och äta lunch med henne och sen gå på bio med henne :DD Livet är nice! Jobbar bara 2 dagar denna veckan och det är lycka :)

Dock är min bror mest frustrerande just nu..tydligen är våran bil sönder. Han ska försöka fixa det imorgon men det gör mig frustrerad.

Ludde kommer hem snart, om 5 veckor och jag ser väldigt mkt framemot att han kommer hem!! :))
Pappa har räddat min externa hårddisk också, happy! Alla grejer finns kvar, förutom filmerna men det är sånt man får ta! HAPPY THOUGHTS!

PUSS

When you can smile again

Solen skiner och jag är fantastiskt glad :) Städat har jag gjort idag och fått sova ut och det gillar jag!
Att jag fortfarande är ledig ngr dagar, en bio är inbokad i veckan som jag längtat efter 1 helt år och att jag haft en fin helg är guldvärt!
Fick precis sms av Johanna så ska följa med henne, eric och martin och bada, eller dem ska bada för jag är fortfarande småkrasslig efter en månads sjukdom nu :/

Har dock upptäckt att jag ev tycker om en person mer än jag borde.. det var ett ganska bra tag sen. Dock är jag inte säker för jag vågar inte tänka på det men jag tänker på den personen mer än nödvändigt och vill att den personen ska vilja umgås med mig.

Nu blir det bad (:

PUSS

One tree hill

Håller på att kolla om oth igen, sista avsnittet på säsong 4 tar döden på mig då kroppen skriker i protest och får ont och tårarna bara väller ut.. but that's life though.

Midsommar igår var mysig, mysiga människor, grillat, kort spel och 5-kamp! Cykelturen dit var inte fy skam heller med 3 underbara killar som jag tycker om (: Sov hos Martin i hans mammas otroligt sköna säng där jag sover som en kung i natt så dagen har inte varit fy skam heller med frukost sent och massa prat med 2 av mina favvoisar :) Sen blev det cykeltur hem på 1.8 mil tillsammans med Simon :) Love you guys!

Har kollat på oth resten av kvällen, behövde det för röven värker och dessutom har jag huvudvärk från värmen och vätskebrist. Dock är jag på gott humör idag :) Ngt som även mamma har noterat.

Lajtpointen/Kyckligen/Milfvännen är lite saknad faktiskt..vem kunde gissa det? ;)

Nu blir det första avsnittet på säsong 5 och sen ska jag bara soooooova.

kärlek

Ibland undrar jag om jag inte är kär i 3 personer samtidigt, varför skulle jag annars vara svarsjuk? Kanske väljer dem att umgås med roligare människor pågrund av mitt senaste konstiga humor som pågått en tid..
Who knows? Men det svider lite ibland när man tänker på att man inte alltid är deras första val, så som det alltid var förr..
Dock finns det ingen bitterhet eller ilska bakom detta, mest bara en liten blå känsla som tränger upp.

Imorgon blir det midsommar hos Dahlgren med some people som jag tycker om! Grillning, jordgubbar och dricka står på schemat. :) Dahlgren har även funderat ut en 5-kamp. Spännande!

PUSS

Griping for my smile

Solat en stund idag vilket var himla skönt, dessutom tvättat två maskiner tvätt.
Nu försöker jag rädda min externa hårddisk som verkligen inte vill fortsätta leva eller samarbeta med mig.

Midsommar är förmodligen bestämt nu iaf, känns väldans skönt måste jag säga, :)
Martin ringde dessutom tidigare idag, blir alltid så himla glad av att höra hans röst eftersom jag inte tar honom förgivet längre. Han får mig alltid att skratta när jag pratar med honom och kommer alltid på mig själv att le och vara glad hela dagen sen . :) så ikväll är jag ändå glad trots att hårddisken inte vill samarbeta.

Nu ska jag ta ner min tvätt och sen kolla om jag hittar ngn glass i frysen :)

PUSS

Bara jag

Kommit till en ganska bra insikt, det är inte ni det är fel på, det är jag som krabbar och är jobbig och är fel. Och jag vet precis varför också och jag ska försöka att göra ngt åt det. Jag kan inte lova att allting kommer ordna sig men jag ska försöka.

Sov hos mormor igår, alltid lika mysigt att komma dit och få prata och mysa lite :) Jobbat 2 kvällar denna veckan, allting har gått hyfsat bra. Dock jagar dem mig och vill att jag ska jobba på mina enda lediga 8 dagar, jag säger att jag är bortrest så jag slipper. Dessutom har  dem rört till det med min delegering så jag måste jobba på huset i stället vid visssa tillfällen så min helg den 9 Juli kommer bli åt helvete för att de har planerat så dåligt så jag inte hinner få min delegering.. suck.

Nu blir det frukost, :)

PUSS

Mardrömmar

Sovit dåligt i natt, haft mardrömmar hela natten. Många kanske inte skulle kalla det för mardrömmar, men för mig var det mardrömmar av den värsta sorten. Jag förstår inte varför de mardrömmarna inte kan sluta, eller att de åtminstone kan sluta kallas mardrömmar..

Igår hade jag en skön hemmakväll för att hitta balansen igen. Kollade mest på bröllopet vilket var otroligt fint. Daniels tal var något bland det vackraste jag hört. :)
Idag har jag städat, sen händer nog inte så mkt mer idag. Jobbar kväll denna veckan måndag-tisdag så ska sova hos mormor så slipper åka hem emellan vilket är skönt. :)

Vad händer på midsommar? Ingenaning.. vet inte vad som är pågång riktigt heller. Är inne på min 3 förkylningshelg nu.. blir fan aldrig frisk. :(

PUSS

När allt får ett abrupt slut

Allting börjar att plana ut.. och det känns både skönt och som att världen går under.
men man får erkänna sig besegrad tillslut när man inte längre hör till alls. Alla går vidare och jag är redan borträknad trots att det är över 2 månader kvar tills jag flyttar. Men folk säger väl farväl på sitt sätt, precis som jag på mitt.

Kväll hos Simon igår, 2 filmer och prat. Var hemma vid kl 1 efter att ha varit sist kvar tillsammans med Tove och Simon :) Sommaren med Göran är en bra film!
Idag sov jag alldeles för länge.. sov på SAMMA SIDA 11 timmar i sträck.. har aldrig förr hänt att jag inte ändrat på mig på så lång tid eller ens har vaknat under den tiden. Brukar alltid vakna minst 1 gång per natt. Detta innebär att jag kände mig riktigt trygg och tillfreds när jag somnade i natt.

Idag vet jag inte vad som händer.. grilla ska jag göra iaf för pappa har köpt gasolgrill. :) Sen var det tanken att jag skulle på bio men vi får väl se hur det blir med det. Hon som skulle följt med är just nu på Öland, så det beror på när hon kommer hem och ifall hon vill och har lust.

PUSS

Öroninflammation

Jobbet idag flöt på. Bara utbildniing kvar denna veckan och nästa vecka jobbar jag endast 2 kvällar sen är jag ledig i 9 dagar :D
Sen åkte jag hem till mormor i eftermiddag och åt middag och hälsade på deras lånehund, söt liten sak!
Fick med mig brödbullar och bensinpengar med mig hem, min mormor är kärlek <3
Dock har det slagit lock för mina öron idag och de börjar göra ont. Dessutom har jag en liten gnutta fefber så mormor och mamma misstänker öroninflammation eftersom jag inte hör ett skit i princip på vänstra örat.. :(
Det gör ont och jag orkar inte sånt här nu.. förra midsommar var jag förkyld. Palla öroninflammation inför denna då. :(
Men ringde jourläkarcentralen nyss och ska prova ikväll med nässpray och alvedon och blir det inte bättre till imorgon så ska jag ringa igen. tack för det!

Nu ska jag äta brödbulle, duscha och bädda ner mig med godis och film och tycka lite synd om mig ;D

PUSS

Happy face

Första dagen på jobbet igår tillsammans med Jon. Gick bra, även om vissa saker är krångliga men det kommer att funka med tiden :) Vissa saker är ju dock klart trevligare än andra..
Idag är jag ledig vilket är bra eftersom jag är sjuk IGEN, det stör mig. Inte kunnat sova så mkt inatt eftersom att jag har lite svårt att andas men det är bättre nu efter nässpray och strepsils iaf. (Y)

Suttit och kollat igenom min fotobok igen som jag fick av min moster med familj. Blandade känslor när man öppnar boken då jag ler och gråter om vart annat men jag fullkomligt ÄLSKAR DEN! Alla personer jag bryr mig om ( utom 2 ) är med i den och det gör mig väldigt glad. Att min moster dessutom lagt ner oräkneliga timmar är ovärderligt och mååånga bilder som jag älskar är med :)))
Massa bilder på mig och mina kusiner, framförallt på mig och Timpan eftersom vi var bästa vänner och bästa ovänner när vi var små, vi var tillsammans jämt och vi bråkade jämt xD haha. Syskonen Jonsson/Johansson jajamen! Åååh, jag tycker verkligen om den boken <3

Imorgon är det jobb igen.. mellan halv 8 och halv 2 för sen är det personalmöte som jag inte behöver gå på :) Sen är det utbildning torsdag-fredag.

PUSS

Student 2010

Veckan var galen!! Men torsdagen var ju bäst of course med en massa presenter, utspringet, dagen med klassen och sen utgång på kvällen! :) Utgången kunde slutat bättre men jag kommer inte glömma den och dessutom får man ta lite för mkt någongång. En dag jag kommer minnas väldigt länge och vissa presenter tog man till sig ganska rejält och började gråta, saknade Timpan också.. hans plats var tom.

Men tack till alla som delade dagen med mig! <3

Firade Toves student idag och hon är så värd det :) Trevligt trevligt :)

Kul att man blir medbjuden och får räknas med.. det gör mig väldigt ledsen att inte ens vara påtänkt eller tillfrågas.. idag är ingen bra dag för jag är alldeles för svag och alldeles för mkt tårar har kommit fram.

PUSS

Rutschkana

Teknikumsstudent idag!!! Vilket innebar att Simon och Eric åkte ut med rutschkana från teknikum :) jaaa jag grät en smula jaa och blev tjock i halsen. Jag är nog fan i mig värsta mamman ändå, gråter för minsta lilla. Känns som mina barn tar studenten i år ;D haha.
Simons studentmottagning var magnifik med gamla och nya vänner och Simons släktningar :) Kanon!
Mat, dricka och massa skratt :)
IMORGON kör vi på katedral för hela slanten :DD NV07D och Johanna,Hannah och Carro!! Kommer bli värsta toppendagen känner jag på mig.. hoppas inte att det regnar dock.

Jag har världens klump i magen.. ska kolla klart på en film och sen ska jag sova för jag ska upp kvart över 7 imorgon.

VEM VILL GÅ I 1:AN NU, INGEN INGEN!!

PUSS

Dancing queen

Studenter igår.. Växjö frias och sen Tottes och Pellas mottagningar. så himla mysigt och trevligt! Dem förtjänar verkligen det!
Idag var det dax för Kungsmadsstudent och skattjakt, skattjakten kom vi 3:a i :DDD Och kungsmadsstudent var väldigt tårfylld, grät ett tag för att jag var så himla glad för Joakims och Martins skull framför allt.. Joakim var så himla glad, och jag blir så glad av att se honom glad :)) Martin var också himla glad :) Deras student mottagningar var också trevliga, kom en för en halvtimme sen från Joakims, hans mamma är verkligen underbart snäll och supertrevlig. åååh tycker om henne :) GRATTIS GRABBAR!

Imorgon kör vi igen.. sovmorgon dock imorgon och ska hjälpa mamma, ladda om batterier i kameran och sen är det dax för Teknikumsstudent där Simon, Eric, Linus och Dahlgren tar!! :D Så himla kul! Sen blir det ju då Simons studentmottagning bara.. måste hjälpa mamma och Simon är granne med mig och dessutom min närmaste vän efter Joakim så jag bara måste vara där..

Nu blir det att sova snart.. man är så himla full av energi hela dagarna och sen på kvällarna runt 7 tiden så är man helt utpumpad och nästan somnar för att alla energi rinner ur en från all spänning och allt. Herregud :D

1 år sen Eva idag, vi saknar dig hela tiden och du fattas oss <3

Det är över nu

Kvällen igår var mysig, middag med tjejerna :) Mkt prat med Pellis i en trappuppgång också vilket var väldigt kul XD Vi är så himla kul, och det är kul att höra lite skvaller :D haha 
Eric var snäll och körde hem oss i sin nya bmw, väldigt fin bil med bra musik :D
Kom hem rätt sent så somnade gott sen.. idag var det städning på schemat, både ute och inne. Hjälpt mamma med trädgårdsmöbler och sen har jag mest tagit det lugnt. Förkylningen jäklas och mitt huvud likaså.. för mkt som snurrar för att göra något bra.
Tottes och Pellis student imorgon iaf,  grymt skoj! Och klassdag också så det känns bra.

Nu blir det nog mer film innan jag somnar.. är inte ett dugg trött och jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu ikväll annars...

PUSS

Sommartider

katedrals bal var otroligt vackert.. massa fina klänningar och stiliga killar i kostym :) Killarna i klassen var ju riktigt snygga när de ansträngde sig ;))
Igår var det dessutom mys hos Stina i Nöbbele med tjejerna i klassen, otroligt mysig dag och jag kommer verkligen att sakna tjejerna.. utan tvekan!
Tack Stina för ett bra initiativ :DD

Idag ska jag vara i solen och sen äta på Akropolis ikväll med Johanna,Hannah,Pella och Simone :) Kommer bli toppen mysigt tror jag nog :)
Carro sviker och åker till Göteborg med sin pojkvän och jag är inte liiiite avundsjuk eller så.. nej nej! ;)
Vi får åka ihop Carro igen snart.. vi hade ju sååå kul dem 2 åren när vi åkte dit! :D

Nu.. SOLEN!


So beautiful

Hola!  Idag mår jag lite bättre efter slemlösande, mkt sömn och bara ta det lugnt! Precis vad jag ville också :)
Imorgon blir det bal, ska till Vickan och fota och sen vidare till konserthuset för att fota då jag icke ska gå personligen :)
På fredag är det tydligen mys hos Stina med tjejerna vilket låter himla mysigt :DD bra initiativ av Stina :)) Att dessutom kunna ta sig dit och hem då Alex kör är underbart :D
Lördag alt söndag blir det ev middag med tjejerna om de nappar på idén. Folk är dåliga att svara på sms tycker jag ;)

Måndag börjar studentveckan vilket känns galet roligt med Tottes och Pellas studenter först då jag är bjuden på studentmottagning till båda, toppen!! :D

Dessutom älskar jag vädret vilket gör mig väldigt mkt piggare och att det mesta är planerat med studenten nu :) Mormor och morfar var här hela dagen och pratade och fixade (Y) Dessutom kan folk kolla sina fb:s för inbjudan, de som inte har fått en är det synd om ;) faaast vissa är ju redan självskrivna och det vet dem om!

PUSS

RSS 2.0