Break

Pågrund av diverse saker kommer jag inte att blogga på obestämd tid ett tag framöver eftersom jag är arg, ledsen,har ont i benen hela tiden och behöver tid för mig själv att reda ut vissa saker och spendera tid tillsammans med vissa personer.

Dock innan jag lämnar bloggen för tiden mellan 3 dagar - 14 dagar ( förmodligen ) så tänker jag säga grattis till en av mina äldsta vänner Joakim som tagit sitt körkort idag på sitt första försök! :) Såå kul och verkligen värt det!

Hör av mig när det känns rätt.

PUSS


Sunshine

Solen skiner och här är inga sura miner ;) I'm sorry for my absence. Har haft en hel del i tankarna de senaste dagarna pågrund av projektarbetet och liknande.
Men igår tog jag paus från matteplugget och gick en runda i solen med bästispästis. Trevligt :)
Idag har jag fått mejl av Christian Sandahl ( Samhällsrektorn ) som jag mejlade och frågade om ig poängen och ifall man får räkna in projektarbetet i dessa..
OCH DET FÅR MAN!  Så mötet imorgon kommer bli underhållande, taggarna kommer vara riktade utåt och Roger kommer släppa lös bitchen som har sovit i 4 år nu ;) HAVE FUN ROGER!

Igår kollade jag dessutom på New Moon för andra gången, filmen är awesome om du ser den som en vanligt film :) Satt mest och log dumt för mig själv och hjärnan snurrade eftersom seperationsångesten var tillbaka med full kraft. Jag behöver Joakim och Sofia för att den ska försvinna, den kommer smygande när jag inte är i närheten av dem..
Hade svårt att somna igår, det var söndag och jag skulle få mejl idag. Engelskan var skoj idag dock, besok från USA som ska stanna tills vi går ut vilket är roligt att få prata engelska på riktigt! Dessutom älskar jag min nya engelskalärare, MAUD! Stencool och härlig att prata engelska med, allting blir så enkelt och självklart med henne :)  
Pappa och jag är dessutom hemma själva tills på onsdagkväll, hoppas vi inte slår ihjäl varandra eftersom vi har ngr bråkveckor just nu, men vi lyckades iaf äta middag tillsammans idag, ärtsoppa, rå falukorv och macka med ost! :D 

OM NGN MISSAT DET SÅ TOG JU DÅ HV71 SMGULD I LÖRDAGS, HAPPYFACE! <3

Nu ska jag läsa igenom religonen, duscha och sen är det Top Model och 2 1/2 men som gäller ikväll!


<3

Känn en doft av SM-guld, DET ÄR VÅRT I ÅR! :DDD <3

Finns ljus

Det finns ljus även i denna världen, fått mejl från syv och man får ha 250 ig poäng.. mejlade tillbaka och frågade om det gäller även projektarbetet. Isåfall kan jag le igen!

Hela kvällen igår var mest tårar och samtal med mamma och pappa, mamma var orolig och pappa försökte att vara förnuftig och resonera om att man inte ska flippa ut förrän man vet ngt säkert.
Inte för att det lugnade särskilt mkt. Det enda som lugnade var syvs mejl nu, det gjorde mig lite småglad.
Dessutom att HV har matchboll inför imorgon känns helt underbart!

Nu ska jag laga lunch och plugga matte hela eftermiddagen, jag SKA fixa det där jäkla matteprovet. Om så Alexandra eller Sara Frisk måste hjälpa mig och ägna sin fritid åt mig.

PUSS

Påhopp

Kul att jag tydligen ska bli anklagad för fusk.. fick mejl av Lisbet nu och jag fuskar inte!
Jag har inte gjort ngt medvetet och kul att Roger inte informerar för fem öre om det utan har gått bakom ryggen på mig..
Så just nu är jag ganska rejält ledsen och bara allmänt arg.
Så nu är frågan hur många ig-poäng man får ha.. om det är 250 eller 150. är det 250 så klarar jag mig.. är det 150 så får jag inte ta studenten.. KUL att få veta det nu och att allting hänger på mötet på tisdag och mitt matteprov den 3 maj. HAPPY FACE!

till råga på allt ska jag tydligen träna imorgon men det känner jag inte alls för nu. DÖ!

PUSS

Påhopp

Kul att jag tydligen ska bli anklagad för fusk.. fick mejl av Lisbet nu och jag fuskar inte!
Jag har inte gjort ngt medvetet och kul att Roger inte informerar för fem öre om det utan har gått bakom ryggen på mig..
Så just nu är jag ganska rejält ledsen och bara allmänt arg.
Så nu är frågan hur många ig-poäng man får ha.. om det är 250 eller 150. är det 250 så klarar jag mig.. är det 150 så får jag inte ta studenten.. KUL att få veta det nu och att allting hänger på mötet på tisdag och mitt matteprov den 3 maj. HAPPY FACE!

till råga på allt ska jag tydligen träna imorgon men det känner jag inte alls för nu. DÖ!

PUSS

Fusk

Tränat idag utan Glans dock ;D allting gick bra.
Fick mejl av Lisbet nyss att jag ska ha möte med henne och Roger om mitt projektarbete på tisdag. Känns som att de kommer försöka anklaga mig för fusk eftersom Roger begärt alla mina källor :S
men men, jäkla påhopp isåfall för det stämmer verkligen inte.. Jag fuskar aldrig!
Vilket båda dem borde veta vid det här laget.

Nu blev jag mest sur och jäkligt orolig och hade helst velat ha mötet så fort som möjligt men antar att jag måste vänta men det kan jag inte så skickade nyss ett mejl till Lisbet för att fråga vad det handlar om. Får se ifall jag får svar på det eller ej.

PUSS


Just what I need

Blandad dag med många olika känslor idag men har varit en glad dag ändå!
Blir glad när man får chansen att reda ut saker, det är då man mår som bäst efteråt.
Dessutom så hade jag ett långt samtal i matsalen idag tillsammans med Sofia, och jag älskar verkligen att prata med henne, :) vi har liksom tvåvägsdiskussioner hela tiden, man får stöd och man får chans att prata av sig. Så himla skönt! Dessutom är hon så jäkla härligt att umgås med :D <3

Idag har jag bara tagit det lugnt, nu tänker jag lägga mig i sängen med film. Lediga imorgon så sova ngn timme mer, sen plugga religon inför provet nästa vecka och sen drar jag och Glääänsie och tränar tillsammans :) Rehab, kondition + styrka. :)

Just nu är mitt liv ganska perfekt.. väntar bara på att nästa smäll ska komma vilket förhoppningsvis dröjer ngn vecka till... Pappa och jag pratar igen nu efter 3 dagars tystnad, dock höll vi på att bråka ingen för ngn timme sen, men allt löses med lite seriösa diskussioner om ränta, rotavdrag och likande XD
SMAAAAAAAAAAJL!

PUSS

Always look on the bright side of life

Hela dagen har varit ett enda stort smajl i mitt ansikte! Tjivade med kajsa idag vilket är gryyymt underhållande ;D haha. engelskaredovisningen gick dock åt helvete.. ingen fattade vad min bok handlade om :S tror aldrig jag gjort ngt så dåligt på engelska..
Städade mitt skåp idag och lämnade tillbaka en jäääkla bokhög till Gunnel, tror det var 7 böcker allt som allt och jag har ändå 2 av hennes kvar. herregud!
Dagen har varit en glad dag vilket jag älskar, allting känns mkt roligare just nu, särskilt när solen kommer fram och eftersom att jag  ska få sjunga akapella på engelskan om 4 veckor :DDD Akapella är det roligaste som finns att sjunga! Dock har jag haft ont i nacken hela dagen idag också.. misstänker att jag sträckt skiten så har haft huvudvärk och mått illa idag. toppen! Därför smörjer jag på kvällarna och försöker härda ut på dagarna.. har ingen anledning att klaga egentligen men hatar att ha ont i nacken eftersom jag kommer ihåg hur ont jag hade då. Dessutom gör nacken mej alltid gnällig av ngn anledning. Men inte idag ändå (:

Har läst min svenskabok idag och bror kom dessutom förbi en stund och pratade om sommarlovet och bilen, han är fin han och han gör mig glad och idag ännu gladare :D
Nu kollar jag på final nr 3, 0-0 efter nästan 2 perioder.. nervös :S

Imorgon är det kort dag till 14.20 och sen promenad med Carro senare sen :)

PUSS

Dear John

Har ngngång under helgen kommit underfund med att jag är lycklig, på riktigt! Var längesen som jag faktiskt kände den där känslan när det pirrar i hela kroppen och att man är glad över saker trots att man egentligen intre riktigt kan sätta fingret på dem! :) Men det är väl som alla säger, går man runt och funderar på om man är lycklig så hittar man alltid anledning till att inte vara det, slutar du spekulera så blir det lycklig vilket jag är :DD

Precis kollat på en underbar film, Dear John, som jag väntar läänge på. Den var helt klart värd väntan, satt och storlipade mig igenom hela filmen så det är INGEN biofilm ;D haha.
Nu ska jag lägga mig i sängen igen med smått huvudvärk från nackspänningar och tårar och fortsätta i Eclipse ( som jag läser för 4-5 gången xD ) FILMEN KOMMER OM CA 70 DAGAR! Jag ser såå mkt framemot den, det är min favoritbok i den serien så FAN TA DEN SOM SABBAR DEN FÖR MIG!

PUSS

Kung för en dag

Kvällen räddade min dag igår, och väldigt duktig är du :) och det var väldigt längesen jag fick sjunga,  danke ♥

Idag är det plugg som gäller, matte D + svenskaboken. Sen är det nog film som gäller resten av dagen då min nacke tagit död på mig 2 dagar i rad nu, kanske inte är så bra att bli bunden när man har stuckit nacken för 4 år sen ;D haha. Måste ner och smörja den snart igen. Dessutom ska jag duscha ngngång idag.

PUSS

Du kan lita på mig

Haft mardrömmar om studenten hela natten och morgonen.. jäkla dagrester som kommer tillbaka och jagar mig när jag är försvarslös..
Somnade iaf runt halv 3 efter att jag kollat 4 avsnitt av solsidan, sjuk serie ;D
Idag måste jag dock dessvärre plugga..  måste göra klart engelskaredovisningen och läsa i min svenskabok. Hata.

Ett samtal igår var jobbigt men välbehövligt. Satt dock och storlipade mest pågrund av att allting släppte och kom ut på en och samma gång.. skönt men frustrerande.
Det är bara med martin som det känns okej att gråta, han är den enda som inte tar illa upp när man gråter. Alla andra blir så himla ledsna när jag börjar gråta, :P
Snart så, kan det kanske bli som förr igen.

PUSS

Livet är en våldtäckt

:DDDD Svävar mest på rosa små moln just nu! Vissa saker är bara så... aaaa jag vet inte, så himla underbara :DDD  Separationsångesten växer mer och mer för varje timme och jag är rejält trött på den nu, därför tänker jag bara vara glad nu, känna alla positiva känslor och den sköna känslan i magen som om man vore kär trots att jag inte är det :)

Grillningen ikväll var diskussionsbar på många sätt, men det var framför allt mysigt :)
Nu ska jag sätta på en film tror jag, eftersom att jag inte är trött, bara kall.

PUSS

Ängeln på sjunde trappsteget.

Städat och kollat film idag, ska göra engelska och svenska nu innan jag drar och grillar med ngr vänner. :)
Promenaden med Johanna igår var mkt angenäm på måånga sätt. finns så mkt att prata om samtidigt som det egentligen är så självklara saker så att de egentligen inte behöver sägas.. <3

152.. stora siffror men  siffror som går att räkna ner snabbt. 2010 är ett år med förändringar, förändringar man hatar och älskar.

PUSS

Ner ner ner ner för backen ner!

Massa sol idag :D efter filosofiprovet ( som förhoppningsvis gick bra ) drog vi ut i solen och satt i 2 timmar på hålet. Vi skulle pluggat men flitens lampa var dööd XD Istället snackade vi, schtekte och bara var (Y)
kom hem kl 5 med Carro och Simon i släptåg med varsin glass, Carro stannade en stund och pratade och så !
Nu har jag ätit och ska strax ut på promenad med Johanna, vilket var alldeles för länge sen!

SEEEEEN, är det första finalmatchen mellan HV71 och Djurgården vilket känns awesome! Kommer missa första perioden dock, men jag gör istället prioriteringen att vara social. Vilket jag kan ha nytta av :))
Ledig imorgon, då blir det städning, mindre kul men måste göras.

HAAAAAAAAAA DET!

/ PUSS


Skogen

Slutade redan vid halv 12 idag och åkte hem och käkade och kollade lite film :) började plugga och sen var det på med skor och vårjacka för att ut och gå med Ida i 6 km. Väldigt behövligt och hon är en sån otroligt fin tjej verkligen.. önskar att det fanns fler som hon! Kan verkligen skratta, förklara hur allting känns med henne vad gäller flytten, mamma, skolan och allting annat som inte riktigt funkar just nu. guld värt <3

Nu ska jag fortsätta med mitt filosofiplugg och svenskaboken! Imorgon är det skolan och sen förmodligen träning tillsammans med Carro. Sen är det helg!
Fredag ; Städa + grillning på kvällen och plugg
Lördag ; EV fest + plugg
Söndag ; Tvätta bilen, fixa studentbild och plugga
mkt plugg denna helgen men det behövs, sista rycket nu dessa 8 veckor!

Fick dessutom min studentmössa idag, lite glad blir man väl ändå?!? Jooo lite, nu är det bara 4.5 -6 år kvar sen kan jag börja ge mig ut i arbetslivet ;D haha!

PUSS

Halleluja

Hallå! Dagen har varit kort, musik, samhäll och tyska med en lunch på skåres emellan! Dessutom rehabträning idag vilket gick fin fint så imorgon taggar jag för mkt löpning på idrotten!!
Sitter just nu och funderar över vilken låt jag ska sjunga på musiken om sådär 5-6 veckor.. om jag ska sjunga halleluja eller save tonigt. Gitarrövning är iaf på g att fixas vilket känns kalas :D

Ska fortsätta plugga filosofi strax inför provet på torsdag och dessutom läsa svenskaboken som ska vara klar den 26. Kommer jag hinna? Vi får väl se :)
Samhällsledaren är iaf inlämnad nu vilket känns bra, nu återstår bara en kapitelredovisning på samhällen och sen är den kursen klar :D Kanon!
Roger hittade mig i korridoren idag, vi skulle haft möte men det skjuts upp vilket känns bra det också ;D haha.

Allting rullar mest på just nu.. skola varvar med rehab som varvas med funderar som varvas med tid tillsammans med min bästa vän och tillsammans med Simon som varvas med bilkörning! men jag gillar det!
Sökte dessutom till universitetet igår vilket känns skönt att ha det gjort, nu ska vi bara bli antagen också och hitta boende! Awesome :DD

/ PUSS

Däck

Idag har vi bytt däck på min bil ! Har lärt mig hur man gör ;D haha.
Har dessutom varit och köpt kött eftersom vi ska grilla senare!
provet igår gick sådär.. såå segt att skriva i 7 timmar..
Nu är tanken att jag ska inta vårt soldäck och skriva samhällsledare som jag aldrig gjort förr.. wish me luck!

Imorgon blir det bil till skolan och söka till universitetet, gissa vart jag ska bege mig? :)
känner mig gryyymt taggad inför hösten om det blir så.. dock har jag världens jäkla seperationsångest.

Helgen är förmodligen redan planerad ; Grillmys, fest och städa + plugga alt. tvätta bilen :))

PUSS

Tingsryd

HV i SM-final :DDDDD Kvällen igår var trevlig :)  Jönköping kommer suga.. separationsångest.
Idag var det sovmorgon, drog sen till universitetet för att kolla sal till högskoleprovet imorgon, hyfsat lätt att hitta :) Så kommer vara där imorgon, åka hemifrån kl kvart i 8. Sova hos Ida i natt eftersom hon är rädd för att sova själv.
Sen får vi se vad som händer efter provet imorgon.
Har dessutom köpt pennor till provet nu ikväll, tråkigt att köra själv på kvällen så sällskap är ett måste, :)

Nu ska jag snart gå en runda, annars somnar jag innan Ida ringer. Hon måste komma hem snart.. annars får hon sova själv ändå om jag somnat, ;D

PUSS

Hockey

Eftersom att kanal 9 visar djurgården - Linköping 2 kvällar i rad så kan jag icke kolla riktigt hockey ikväll.. vinner HV så är vi iaf i final :DDDD
Idag var det skola, men klass är verkligen superfina, trivs att umgås med vissa på hål och liknande, synd att vi inte umgås på fritiden dock..

Men men, imorgon blir det sovmorgon eftersom jag är ledig innan jag och Ida Sjöö ska kolla upp våra salar högskoleprovet på lördag. uscha.

Men nu har jag ingenting att göra så jag tänker socialisera mig och kolla på en annan hockeymatch istället ( Södertälje- Aik ) hos bästispästis :)
Får se hur länge den matchen varar, sist jag såg hockey där var jag hemma halv 12 efter 3 förlängningsperioder XD

PUSS 

Driving in the sun

Att köra bil när solen skiner måste vara det bästa som finns! Om man sen lägger till brossans usb-minne och att sluta tidigt på onsdagar och ledig på fredagar så kan faktiskt världen vara fina grejer :D
Hårt träningspass på morgonen idag, springa heeela tiden. men vet ni? Benen gjorde ont i sådär 5 minuter, sen kutade jag bort det! Kan denna dagen bli bättre? Att få ta ut sig för första gången på ett halvår, att få en glad klass, att få sluta tidigt och köra bil i solan med brossans minne och nu köra lite styrka eftersom att eftermiddagsträningen ställdes in. Jag är lycklig idag :D

Imorgon blir det bil till skolan igen, fredag ska jag ta bilen till att träna också, toppen!
Högskoleprovet på lördag.. börjar bli lite nervös inför att ej hitta salen och över ordkunskapen.. men men :)
Ida och jag ska lösa detta på lördag morgon. Känns tryggt att leta med växjös virrigaste person ;) haha.

PUSS

Tankning

Ska bara berätta lite snabbt om eftermiddagen! Bror ringde så fick gå av bussen igen i stan för att bli hämtad med bil, bror kör som en galning! Fick bilen och skulle åka och tanka tillsammans med Simon. När jag kommer dit har jag bara 500-lappar vilket är för mkt för min bil, inget kort med heller! Så fick åka till OKq8 för att tanka istället och växla pengar. Pengar växlade men de tog bara kort. GAAAH! Fick därför köra bort till JET igen för att tanka där och tänkte nu kan inget mer gå fel!
Naturligtvis så funkar det inte att stoppa i 100-lappar för de är skrynkliga, jag provar säkert 7 ggr på alla möjliga håll och kanter att få in dem i automaten. Tillslut lämnar jag över dem till Simon som lyckades på första försöket. INTE OK!

Dessutom gjort min första omkörning idag, Simon tappade luften XD haha.

Dessutom är jag tvungen att berätta om en grej som Simon skrev på msn innan ; 
råkade få med mig 300 spänn som trivdes väldigt bra i min ficka ;D
fast dem har lite hemlängtan nu ^^
får dem övernatta hos mig eller saknar du dem för mkt?xD

Tyckte det var lite gulligt!

Nu väntar maaat!

Nu väntar maaat!

Tyckte det var lite gulligt!

Nu väntar maaat!

Nu väntar maaat!

Tyckte det var lite gulligt!

Nu väntar maaat!

Nu väntar maaat!


PUSS


Plugg till fördömelse

Eftersom att både svenskan och tyskan är inställda idag och att vi endast hade 15 minuters samhällslektion så är jag ledig fram till 15.00. Då ska jag gå och klippa mig :) Får se vad som händer med mitt hår.. det är jäkligt slitet och behöver iaf trimmas!  Därför pluggar jag nu i 4.5 timme, är klar med psykologin och pluggat matte. Svenska och samhäll kvar och hinna äta lite också innan jag beger mig till min extra mamma :))

3.5 timmes sömn inatt, jag är gryyymt pigg av ngn konstig anledning. Fick en rolig uppgift på musiken att göra valfritt om vi vill innan vi slutar. Roligaste uppgiften hittills så den vill jag helt klart göra :) Därför, ska jag ta kontakt med min bästa vän idag så att han kan lära mig lite saker! En liten tjänst kan man väl få be om? ;)

Nu ska jag fortsätta på svenska talet tills på torsdag om mobbning, har en liten känsla av att rösten kommer skaka en aning..
Idrott, religon och träning imorgon, tagga!

PUSS

lite tankar bara

Ensam är alltid starkast, har man vänner blir man sårbar.
5 månader återstår och sen kastas 1 av 9 ut i den kalla verkligheten ensam medans ni står kvar. Ingen anar hur ont det gör och inget ser hur mkt jag slits sönder på insidan. Allt jag behöver är en kram, istället får jag blickar med massa fördommar som säger " hon är bara sur/arg som vanligt för ngt konstigt som ingen vet, bara ignorera det " Det ni inte förstår är att det gör ont, det gör ont för att jag lärt mig att älska er. Har vant mig vid att ha er runt mig, jag borde lärt mig för flera år sen att det är farligt att komma nära, att det är farligt att vänja sig. Farligt att älska människor som man till slut vet inte kommer att finnas där för evigt.
Jag önskar att ord räckte till, att man kunde säga " Jag älskar er, mer än vad jag någonsin älskat mig själv " och få allt ont att försvinna och få tiden att stanna till. Stanna kvar i bubblan som funnits sen 4 år tillbaka och få leka sagovärld där kungen stoppar om en om natten och där prinsen kommer när prinsessan är 16-20 år gammal.

Alla lever vi i sagovärldar, vissas böcker har fler kapitel än andra och är svåra att komma ur, min bok var tunn, extremt tunn. Jag fick bara ha min sagovärld i 4 år..

5 månader, 5 månader kvar av lycka, ensamhet, förtvivlan och gemenskap. Men vad händer när det bara är jag? Det är första gången jag kommer vara ensam på 7 år.. man kan känna sig ensam, men först då BLIR jag ensam.
Vart ska jag ta vägen och finna min plats?

Caught up

Har spenderat ngr timmar på macken idag tillsammans med Tove, hon jobbade och jag höll sällskap :) Skulle posta paket åt mamma, sen hämta cykeln hos Carro :)
Vi åt pizza nu ikväll, har dessutom hittat mej ett nytt roligt spel på datorn, jobbigt att bli fast 3-4 timmar åt gången :S
Imorgon ska man plugga matte och skriva lite på samhällsledaren om EU så att Kaj förstår att jag är värd MVG i Samhäll A !

Nu är det dax för mys och massa gott framför datorn med en film :)


PUSS

Sooova :)

Har sovit 9 timmar i natt men är på väg att somna hela tiden..
Kvällen igår var skoj, mkt folk man kände som man träffade, många från klassen,katedral och gammalt bergundafolk! Dahlgren var på topp som vanligt ;D haha.
Hade en trevlig stund tillsammans med Magnus och hans färstmö :D
Satt också mitt i ett slagsmål igår, fick massa öl på mig och var allmänt livrädd för att bli slagen :S
Träffade kusinen igår också, han är alltid lika mysig att träffa ute när han är full :D Skulle vilja krama på honom hela tiden! Han piggar alltid upp mig :) <3

Förfesten var lite kaos igår, inget jag vill göra om direkt för min del iaf, ät aldrig pommes innan en utgång.
Fick påskägg när jag kom hem i natt och dessutom har jag en snäll nyinflyttad granne som jobbar natt, mkt trevlig människa som körde mig hem! Mc Donalds och choklad är det ultimata en sån här dag, :P

Får se vad jag ska hitta på nu.. är lite spontant sugen på en dusch.

PUSS

Långfredagen

Åter igen är det dax för påskhelgen. Vaknade kl 12 idag och låg sen och fick tillbaka en massa bilder i huvdet, minnen från långfredagen. En massa bilder om hur allting egentligen började, hur allting tog sin start den där dagen. Ganska sjukt egentligen, men rätt trevligt att jag kom och tänka på det.

Idag ska vi grilla här hemma, toppen(Y) Ska snart ta min lilla kropp och placera mej vid köksbordet med alla utbildningskataloger och försöka komma på vad jag ska söka under helgen.. känns lite småvemodigt.

Vi hade typ bestämmt att jag skulle köra in nu ikväll, smsar min bror och frågar om jag kan ha bilen, givetvis ska han jobba just idag och har bilen på jobbet, great! Ibland är han lite ego, han har haft bilen sen i söndags eller måndags och jag blir lite lack men aja :) ingen ide att gråta över spilld mjölk.

Så nu får vi väl helt enkelt hitta på en annan lösning...

PUSS

Du hast

Det är inte ofta som jag vill ha musik med lite "läskiga röster" och jag hatar verkligen Rammstein men idag, kräver mitt huvud och mitt humör lite Rammstein. Är lite frustrerad inför morgondagen då ingenting går som man vill att det ska gå..

Annars har dagen varit bra, köpt träningskort idag till mig och fröken Glans, slapp världens längsta kö för att jag har kort sen innan och hade kontanter :DD då blir man glad!
Var sen lite på stan med Simone och Nina, åt varsin glass och så. Simone följde sen med mig hem och rensade min garderob, halva garderoben försvann :OO herregud! Var ett tag sen jag rensade den..
Sen har jag mest försökt ta reda på om vi ska ut imorgon eller inte, just nu har vi ingenstans att ta vägen och jag är grymt otaggad.. Ev blir det så att jag kör bil in... men jag vet inte. Vi får se helt enkelt. 

Nu ska jag kolla på ngn film, Sherlock Holmes tror jag eller nått! 

PUSS  

RSS 2.0