Halleluja

Hallå! Dagen har varit kort, musik, samhäll och tyska med en lunch på skåres emellan! Dessutom rehabträning idag vilket gick fin fint så imorgon taggar jag för mkt löpning på idrotten!!
Sitter just nu och funderar över vilken låt jag ska sjunga på musiken om sådär 5-6 veckor.. om jag ska sjunga halleluja eller save tonigt. Gitarrövning är iaf på g att fixas vilket känns kalas :D

Ska fortsätta plugga filosofi strax inför provet på torsdag och dessutom läsa svenskaboken som ska vara klar den 26. Kommer jag hinna? Vi får väl se :)
Samhällsledaren är iaf inlämnad nu vilket känns bra, nu återstår bara en kapitelredovisning på samhällen och sen är den kursen klar :D Kanon!
Roger hittade mig i korridoren idag, vi skulle haft möte men det skjuts upp vilket känns bra det också ;D haha.

Allting rullar mest på just nu.. skola varvar med rehab som varvas med funderar som varvas med tid tillsammans med min bästa vän och tillsammans med Simon som varvas med bilkörning! men jag gillar det!
Sökte dessutom till universitetet igår vilket känns skönt att ha det gjort, nu ska vi bara bli antagen också och hitta boende! Awesome :DD

/ PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0