fallen ängel

Hade det mysigt hemma hos Lejlis igår med 3 koppar tee, minuten, let's dance och big brother och en hel del prat. :) vissa saker man pratar om är väldigt intressanta och det gillar jag!
När jag kom hem läste jag boken Fallen ängel, en väldigt bra bok som jag tänkte att jag skulle fortsätta med en stund faktiskt!   Somnade väldigt gott med konstiga drömmar om vissa personer, hela mig.
Idag blir jag bjuden på middag igen av Mr. Söder, korv stroganoff den här gången, GOTT!! :) bra att ha en kock i närheten.   Sen umgås jag med Rasmus, Robert och ev Jocke också ikväll och myser runt. Behöver en sån dag med grabbar känner jag efter denna veckan, så kommer bli awesome!

Nu ska jag duscha och sen läsa :) gillar när man avslutat en kurs och har hela helgen fri och inte behöver göra någonting alls!

PUSS

klaaar

Har äntligen lämnat in hemtenta, lättnaden är ganska så total och hela kroppen slappnar bara av. Jag är fortfarande helt slut i hela kroppen efter all press igår och efter allt skrivande men det löser la sig framåt kvällen hoppas jag.
Trots att jag inte är helt nöjd med det jag har skrivit och lämnat in så är det det bästa jag kunde göra på den tiden jag gav mig själv och det jag hade att jobba med så jag får nog ändå vara nöjd med omständigheterna.

Hade sällskap till skolan också med Jockepockesmocke, åh vad jag gillar att prata med honom! Man stannar i nuet på ngt sätt med honom och pratar inte om det som varit utan det som är och möjligtvis ett antal månader framåt men inte allt för långt. Han är så naturlig och det är skönt att man varken pratar sönder ett samtal eller att det blir jobbigt och trögt. :)

Ikväll ska jag umgås med Lejlis, dricka tee och se en film och lite sådär. Var ett väääldigt bra tag sen sist så det var lite dax nu! Trevligt trevligt :)
nu blir det mest bara vila och äta innan dess.

PUSS

hemtenta

Att skriva hemtenta från 4 på eftermiddagen till halv 2 på morgonen är fan ingen hit, men jag är otroligt stolt över mig själv att jag gjorde det för det gjorde att jag kunde sova nu på morgonen och att jag enbart behöver korrekturläsa och sålla text. Känns bra ändå :) fått feedback också av tre fina människor som tar sig tid och vill hjälpa, guldvärt!
Idag är jag extremt trött i kroppen efter allt sittande och skrivande igår.. hemtentan ska lämnas in senast kl 17 både på HLK och på internet så jag måste köra sista rycket nu, SEN ska jag vara otroligt stolt över mig själv att jag skrivit en hemtenta på 1.5-2 dagar och ta en väldigt efterlängtad helg efter denna långa veckan! Halleleluja :D känns som att helgen blir awesome.

Dax att fortsätta!

PUSS

the party´s in my head

Bra kväll igår som tog mååånga intressanta vändningar kan jag säga och att man kläcker ur sig pinsamma grejer xD herregud.. ibland undrar jag vad som händer.  Och ibland undrar jag vad vissa människor håller på med också för den delen men det går ju att diskutera flera ggr om. Jag hade kul iaf med mina grabbar och det är huvudsaken, Pohl fick vara med på ett hörn också och skulle tvinga med drinkar, Morgan och grejer. :p jisses!
Nåja, nivån var högre igår än vad som var planerat från början, betydligt högre men det löste sig ändå. Idag är jag extremt trött och extremt seg men det är bara att käka frukost, tvätta klart min tvätt och sedan börja skriva på uppgiften så det rycker, har ändå gjort förarbetet så det ska nog inte vara ngr problem när jag väl börjar.

Så skriva är det som står på dagordningen och ev natten beroende på hur pass snabbt jag kommer igång och hur inspirationen är. Likaså imorgon, skriva det sista och sen inlämning senast 17 SEN jävlar tar jag helg och hittar på roliga saker och träffar folk och kan sluta nojja och slappna av och känna att jag är bra oavsett vad som händer!

PUSS

praktiken

Hade idag min sista dag på praktiken, att få sitta individuellt med alla elever och ge dem beröm och ge dem förslag på förbättring var en extremt härlig upplevelse och vissa elever gav mig sån otrolig energikick! Elever som uppskattar att man finns, tar in det man säger, som skämtar med en, som frågar hur man mår och som imponerar så otroligt mkt med sina legender. :) åååh jag går världens bästa utbildning!

Nu är jag hemma och har lyckats hitta två förslag på artiklar till examinationsuppgiften vilket var mitt mål med idag, ÄNTLIGEN funkar eric-databasen igen. HALLELUJA!
Dax för käk och sen fixa iordning mej innan förfest längre ner i korridoren hos Jockepockesmocke, tror jag behöver det för att rensa huvudet och slippa tänka på uppgiften. Har trots allt måååånga timmar kvar på mig.
Pausen känns ganska given när man drömmer mardrömmar om Hungerspelen och examinationsuppgiften i samma mardröm xD herregud.. då har det gått för långt.

PUSS

rutiner

Det här med rutiner är lite läskigt ibland, har haft som rutin i ett par veckor nu att läsa i snitt 2 timmar innan jag somnar och nu har jag inte gjort det på 2 dagar vilket har lett till att jag saknar att läsa..är knäpp på det sättet antar jag. Har böcker att läsa men har inte haft tid. Hade besök igår och idag har jag haft krupp på databaser och examinationsuppgiften och stresspratat i telefon med Sanne. Blev tillslut så uppstirrad och förtvivlad av databasen att jag ringde till Robert för att höra hans röst och få spy ut mej och nojja över uppgiften :p haha. Hjälpte en aning iaf med tanke på att jag nu har börjat släppa på min planering och självkontroll och strukturerat upp uppgiften och börjat skriva ner tankar, ideer och var i böckerna jag hittar referenser för påståenden och tankar.  Bra Sara!

Rutiner är viktigt i mitt liv, därför ska jag försöööka vara klar innan halv 12 och sen får läsa en liten stund innan jag somnar. Behöver inte vara på praktiken förrän halv 12 imorgon för gratis lunch så tänker faktiskt ta sovmorgon imorgon så jag sparar på energin till torsdag och fredag då jag ska spendera 90% av dagarna till skrivandet av exminationsuppgiften.  Känner hur ögonen börjar gå i kors på mig nu som varit uppe sen 8 med seminarium, rättande av legender, nojjande och exminationsuppgift. Kanske dax att ge sig för ikväll?  Njaaae.. som gammal naturelev och veteran snart på högskolan så har man en knapp som man trycker på som gör att man går på automatik och kan klara låånga dagar, många bollar i luften och många krävande tankar och uppgifter innan man ger sig själv tillåtelse till nedvarvning och sömn!

GODNATT

gamla grejer

Kom hem säkert igår och tog mig en storhandling på vägen hem, heja mig med alla grejer! Satte mig direkt och rättade legender till praktiken imorgon, packade inte ens upp mig väska.  Praktik imorgon som sagt, ska komplettera den dagen då jag var sjuk en hel vecka.. känns bra ändå att veta att jag är förberedd inför imorgon och att jag inte ska hålla lektion utan att åka dit, käka lunch och sen ge individuell respons till eleverna som de sen ska arbeta vidare på när jag är borta. :)
Sen när jag rättat ett par legender igår så kom Robert helt oförberett på besök och tjötade ett par timmar och skrattade runt och fjantade som vanligt, herregud säger jag bara! Skrattade så jag trodde jag skulle dö och sedan som grädden på moset så hittade jag en gammal skiva med grejer som låg på min förra dator ; bilder, musik, dikter, tankar och så vidare från när jag gick i 7-9. HERREGUD!! Min musiksmak då var inte att leka med, jag menar hallå Bosson!? Vad hände där? .. och mina dikter och massa tankar och gamla samtal och konversationer på msn och lunarstorm och en massa grejer.. satt mest och blev tårögd och insåg att jag var världens bästa kompis på den tiden som lyckades hålla ihop alla människor + min skola + konfan + min familj.  Jag var nog lite för ambitiös på den tiden ;)  Att inse att man inte är lika bra kompis till alla nu och att man tar vissa människor för givet var som ett slag i magen faktiskt, särskilt när det gäller vissa personer. Att prioriteringen i princip inte finns alls längre och med tanke på de samtalen jag hittade igår så känns det väldigt konstigt. Saknar den tiden, allt var så mkt lättare då och då var det bara en enda person som spelade ngn roll egentligen. Tänk om det vore så nu?  jisses..

Så igår innan jag somnade blev jag lite rörd över mig själv och saker man fått höra som fortfarande finns nedtecknade.. herregud. Skrattade och grät om vart annat för min konstiga musik, mina konstiga bilder och alla konstiga och kräkgulliga dikter samtidigt med de "mörka" dikterna.  " En Henning Mankell som kan sjunga", ligger nog ngt i det som en vän sa en gång. :)

Idag var det seminarium med en väääldigt lång humornivå på alla, "det var bara en mening, kukelura, svenska och sen alla andra språk, vara där både mentalt och fysiskt" och det ena med det andra.. ibland kan man tro att högskolefolk är knäppa på riktigt!  Har rättat legender sen jag kom hem och ätit. Håller på att leta artikel nu inför examinationsuppgiften på fredag som jag inte ens börjat på.. men det förtränger jag lite. Skriver bäst under press så är la inte tillräckligt pressad än för att börja antar jag ;)
Imorgon praktik och sen förfest och kååren om jag känner att tiden räcker till men oavsett så känns det ganska troligt att det blir så!

Fick även världens chock.. pappa ringde innan. Han ringer ALDRIG till mig om han inte vill fråga ngt eller så. Idag ringde han bara för att kolla hur jag mår. Ibland överraskar även han :) inte för att vi direkt pratar så länge med varandra men de minutrarna det blir är ovärderliga och gör mig himla glad att han faktiskt tänker på mig och att visssa relationer blir bättre när man flyttar ifrån varandra och både han och jag får stå på egna ben!

PUSS

Gamla vänner

Musikalen på katedralskolan igår var underbar, min fina vän Hani är så otroligt duktig. Där kan vi snacka star-quality och han fyller 18 i april.. Blir så glad och stolt när jag ser honom uppträda! Började gråta som vanligt när han sjöng.. Vissa människor är bara fantastiska!

Har insett att jag behöver mer teater och musikal och sång i mitt liv, saknar den biten från förr. Får ta tag i det för att det är eufori om ngt och det ren glädje och lycka!

Begav mig sen hem och läste ut Hungerspelen, mina planer för kvällen sket sig en aning. Så blir det ibland!
Idag har jag träffat gamla guldkorn i min vardag, först träffade jag fina Sächie. Var 1 år sen vi sågs eller verkligen hördes sist, fick inte så mkt tid som var tänkt men att få prata gamla minnen och bara ha henne bredvid sig i soffan..Åh vad jag saknat henne!
Sen träffade jag älsklingslillebror Emil :) han gör mig alltid glad. Som vanligt pratade vi relationer och det är egentligen bara honom jag kan vara ärlig med vad jag känner och tycker om vissa människor ibland och vad jag vill. Som jag saknat min krambjörn som jag inte träffat på 1 år.. Han får komma och hälsa på mig snart! Han dricker en massa alkohol och gör saker jag gjorde förr, I taught him well ;) haha

Nu sitter jag på bussen till Jönköping, skönt att åka hem idag. Min gymnasieversion av mig kom fram idag med Emil samtidigt som den äldre, himla kul och jag gillart! Hem och läsa legender innan seminariet imorgon.. Har en tuff vecka framför mig men det känns som att jag var energi så det räcker och blir över :) nu ska jag ringa Bolle, han jagade mig innan idag och undrade varför jag inte hört av mig på ett tag, tecken på att han saknar mig, han är ku för söt! :)

PUSS


Insikter

Fredags hängde jag med Jocke en stund och pratade om ditten och datten. Gillar att umgås med honom själv ibland då man kan prata om lite andra saker än med andra! Tog sen bussen mot
Växjö tillsammans med Rasmus, party på swebus ;) han åkte dock vidare till Kalmar men skönt att slippa åka själv, det var en snabb bussresa!

Åt middag med Simone och Carro när jag kom fram och pratade en massa. Åkte till Simone en stund också och fortsatte pratet, gött!
Igår åt jag middag hos måmå i det otroligt härliga vädret och sen hängde jag med Carro på kvällen med filmkväll, myyysigt :)
Idag har jag kört runt lite bil, gjort hela helgen iochförsig. Köpt ett Cluedo äntligen!! Dock nya rum och nya namn, ingen överste senap :( dax att spela snart! Snart ska jag träffa Johanna för att kolla es-programmets musikal och sen hänger jag förmodligen med henne och Joakim sen i det härliga vädret! Så himla gött :)

Har fått många insikter i helgen, gillar sånt väldigt mkt. Det är synd att man känner sig utanför i vissa samtal och vissa situationer trots att man är lika gamla som sina vänner då man har olika upplevelser och olika liv och är
I olika stadier i livet numera.. Dessutom känns det fortfarande otroligt konstigt och otroligt jobbigt att mamma och pappa inte bor ihop då jag inte kommer träffa pappa denna gången jag är hemma denna gången och det var 2,5 månad sen vi träffades sist.. Det är jättekonstigt fortfarande att de skiljt sig och då är det ändå snart 1 år sen de flyttade isär. Men det tar väll sig sin tid när det börjar hinna ifatt mig mer och mer antar..

Nu ska jag läsa Hungerspelen en stund till innan jag träffar Johanna! :)

PUSS


två till priset av en

Lagade en awesome köttgryta innan Robert och Rasmus kom och spelade kort igår, ibland är jag awesome på matlagning!
Hungerspelen bio igår också, himla bra film! 4 av 5 utan tvekan. Klart det finns vissa sekvenser som kunde varit annorlunda men så är det ju alltid när man läst en bok innan. Men den var bra :) Ögongodis är ju inte fy skam det heller!  Längesen man var på bio och att ha två grabbar med sig är ju inte fy skam, fick 2 till priset av 1 ;)

Åkte sen hem och grannen över korridoren hade väärldens fest, helvete vad högt han spelade. Tack och lov hade jag inte föreläsning idag, hade jag haft det så hade han fått veta att han levde ;) men jag kände mig snäll igår.
Somnade så himla gott inatt efter många vakna timmar.
Det första på dagordningen idag är att packa, åker till Växjö över helgen om 6 timmar och jag har inte packat än. Finns inte så mkt att packa iochförsig men vill ha det överstökat. Ska försöka ta itu med lite uppgifter innan dess också.
Så en helg i Växjö fredag-måndag blir det för första gången på länge, känner att jag behöver det. Träffa lite släkt, träffa lite vänner, pussa på min mamma, köra bil och få en liten paus och miljöombyte. :)  Får Rasmus som sällskap på bussen på vägen ner, sköööönt!

PUSS

när vindarna viskar mitt namn

En helt otroligt bra kväll igår, födelsedagsfirande för finaste Jocke med pannkakstårta, dricka, massa bilder, partyhattar sång, musik, skratt och prat med människor man inte träffat på ett litet tag, himla bra måste jag säga!
Vi drog sedan vidare till kåren och dansade runt, drack lite drinkar, spelade in videoklipp, tog bilder och så i mängder och samtal som vanligt. Åh vad glad jag blir att jag har så fina vänner :) känna att man duger och att man är ngn i deras sällskap, guldvärt!

Kl halv 1 drog jag och de 3 grabbarna hemåt, vi dumpade Rasmus och hade sedan fint snack i korridoren som vanligt. Jag och Robert fortsatte sedan att samtala om en del intressanta saker hemma hos mig, komiskt att vissa saker togs upp under dagens föreläsning, lite läskigt och hilarious! haha.  Gillar Roberts och mina samtal förövrigt, är så himla skönt att kunna prata om saker som man inte gör med folk annars och att man känner att man kan säga och fråga vad man vill :) (y)
Somnade utslagna vid 4 imorse för att gå upp igen kl 8 för föreläsning, sover så himla tryggt med ngn annan i lägenheten. Inatt var första natten på ett tag då jag verkligen kunnat andas utan problem, awesome! Min förkylning utrotades dessutom en hel del igår, Morgan gör susen! Drömde en del drömmar om fina Bastian också, gud vad jag saknar honom idag när vädret är så otroligt härligt. Dem somrarna är bara allmänt awesome. Fina fina fina hollandskille!

Stekte i solen på lunchen idag med intressanta diskussioner, härligt! Känns verkligen att våren är påväg, gillas starkt :)  Nu ska jag mest bara göra köttgryta idag med matlådor och grejer och ta mig en efterlängtad dusch. Ikväll blir det efterlängtade bion Hungerspelen med mina grabbar, varför gå på bio med en grabb när man kan ta två? ;) haha.   Hoppas den är lika bra som boken!

PUSS

Ready set go

Läste ut Hungerspelen bok 2 igår, låg och läste i 3,5 timme, sjukt ju!  Började dessutom på bok 3 också, får se hur serien slutar, nyfiken :)
Idag var det sökinfo på biblioteket, nyttig info tycker jag som man kommer ha användning av så bara att tacka och ta emot!
Sen har jag haft besök av Jockepockesmocke som fyller 22 år idag, grattis på honom :) så presenten överlämnades från mig, Robert och Rasmus och sen hjälpte han mig att hitta hur man ser hur mkt skatteåterbäring man kommer få, stämmer siffrorna för mig så kommer jag att bli väldigt rik innan sommaren! Det gör mig väldigt glad och det känns bra dessutom för jag behöver dem om jag ska åka på roadtrips hit och dit som jag hoppas på :)

Har läst ut boken till seminariet imorgon och korrigerat en praktikuppgift, så resten av kvällen är jag ledig :) Läsa och sen tvtisdag. Idag har smaken och lukten kommit tillbaka till viss del vilket är awesome.
Imorgon blir det seminarie mellan 13-16 och sen direkt hem för iordningfix innan födelsedagsfest längre bort i korridoren hos Jockepockesmocke och sen drar vi till kåren. Ska blåsa ur det sista av min förkylning med hjälp av alkohol och dans, känns som den bästa lösningen just nu! Dock hålls käften fortfarande stängd så långt det går, det känns bra faktiskt att vara lite tyst för en gångsskull ;)

PUSS

Grab somebody sexy tell ém ey

Var effektiv igår med tvätt och plugg, så nu ligger jag t.om före min pluggplanering, katsching!
Jäklar vad tvätt det var.. blir la så när man inte tvättat på ett par veckor.
Idag var det tandis som sagt och det gick bra. Sen mötte jag upp mr. Palmgren och letade presenter, gick la sådär ;) men vi hoppas Jockesmockepocke blir nöjd iaf!   Idag är jag de piggaste jag varit på ett tag nu och det är ganska awesome, en helt ny värld finns utanför dörren :D
Nu är jag hemma igen och ska ta tag i städningen.. kan inte skjuta upp det längre för det ser ut som kriget och det är dax att städa bort de sista bacillerna så jag kan bli helt frisk ngn gång.
Har nästan fått tillbaka min röst nu, jag kan fortfarande inte skratta men man hör iaf vad jag säger utan att jag behöver anstränga mig, det gillar starkt! 1.5 vecka utan röst är ingen hit, så hoppas på att jag är helkry i rösten till helgen, :)

Nehe, städa var det ja och sen plugga det sista inför torsdag! Gillar att vara tillbaka efter vfu:n nu, snart börjar de awesome nattrutinerna igen och jag bara fullkomligt älskar det :D

PUSS

That's the way it is

Fina dagar!  I fredags åkte jag till praktiken en kort stund för samtal med handledaren, behöver bara göra om 1 dag trots att jag varit borta 5. Innebär att de varit nöjda med mig så det känns bra :)
Sen drog jag hem och lekte med Robert och Rasmus resten av kvällen, så otroligt sköööönt att träffa levande människor igen och överhuvudtaget kunna gå ut från huset utan att det känns som att man ska svimma på fläcken!
Jag och Rasmus och dessutom planer som vi planerar inför april, känns himla kul :) hoppas hoppas!

Igår sov jag länge och sen mötte jag upp Rasmus och handlade mat och sen hade jag och Rasmus dejt hela dagen! Hockey, fajitas, yatzi, smartare än en femteklassare och sen kom Robert på besök också så då spelade vi kort okcså (:  Himla bra dag om ni frågar mig! Gillar att umgås med Rasmus och Robert var för sig ibland, skönt med lite avlastning och andra samtalsämnen och skämt och seriöshet ;) haha.

Idag ska jag tvätta och läsa "Barn i utsatta livssituationer" och formulera frågor till seminariet på onsdag. Se om jag städar också eller om jag tar det imorgon efter tandis. hatar tandis men what to do liksom?
Min förkylning är mkt bättre, nästan fått tillbaka min röst nu, bara halsen som gör ont fortfarande och näsan.

PUSS

keep holding on

Har lyckats sova inatt utan att ligga och hosta sönder, otroligt skönt!  Kroppen mår därför bättre idag och känner sig bättre utvilad och har sakta men säkert slutat att hosta.
Kände mig ganska rejält ensam igår, gör alltid det när jag är sjuk men igår var nästan löjligt. Hade kunnat nöja mig med nästan vem som helst nara jag hade haft ngn att prata med, att prata i telefon igår var fortfarande inte ultimat då min röst är som den är.

Idag mår jag iaf mkt bättre och börjar återgå till det normala. Imorgon ska jag till praktiken en stund efter lunch och hämta grejer och sådär, känner mig tillräckligt kry för det faktiskt!  Annars är allt lugnt, helgen blir lugn den också och mest försöka få ur sista sjukdomen. Nästa helg åker jag hem till Växjö, kolla mammas nya lägenhet, köra bil, träffa morfäräldrar och så vidare. :) perfekt!  Bio nästa vecka också, katsching!
Nu ska jag ta och laga lite mat, är saaaatans hungrig. Har gått ner ett par kilon nu när jag varit sjuk. Positivt icohförsig men det gör att nu idag när jag är bättre är jag satans hungrig. :p

PUSS

Go o gla kexchokla´

Efter ha haft ett par mer eller mindre crappiga dagar och nätter så börjar nu influensan gå tillbaka där den kom ifrån, har idag ÄNTLIGEN lyckats få i mig ett mål riktig mat och kännt hungerkänslan igen! Halleluja :) Min kropp börjar sakta men säkert att fungera igen och jag slipper vara öm i hela kroppen vilket känns helt underbart.
Det som satt i halsen börjar också försvinna, hostmedicinen från vårdcentralen börjar göra sitt jobb så jag har börjat sluta hosta, awesome!
Fick mjölk och toapapper hemskickat till min altandörr idag från snällaste Rasmus och dessutom slängde han med en kexchoklad också, åååh jag borde känna fler såna människor :) såna smågrejer gör mig alldeles fantastiskt glad.

Annars? Jorå, jag ska förhoppningsvis se till att sova hela natten inatt så jag slipper hosta och sen på fredag ska jag förmodligen och förhoppningsvis till praktiken en snabbis för att hämta mina dokument från datorn i skolan och lämna nycklar och liknande. Vi får väll se hur det blir med allt det andra sen. Min röst är fortfarande crappig så jag kan verkligen inte undervisa klassen på fredag.  HLK-samtal skulle jag haft imorgon men hon kommer och pratar med min handledare istället eftersom läget är som det är.  Allt löser sig. :)
Planerna för helgen går ju ganska rejält i stöpet som folk kanske förstår.. är inte alls i form för att åka till kalmar då jag fortfarande är sjuk :( får bli en annan gång!   Hoppas dock att det finns ngt jag kan hitta på eller iaf träffa ngn/ngr så jag slipper dö i min ensamhet i min soffa.

Nu ska jag duscha faktiskt, ska bli extreeeemt skönt!

PUSS

influensa

När jag började få svårt att andas fick tillslut erkänna mig själv besegrad och åkte till vårdcentralen, 38.5 i feber med en normaltemp på 36.4 säger en del.. då är jag riktigt sjuk. Jag som aldrig får feber är då riktigt dålig.
Fick konstaterat att det är en typisk influensa jag sitter på och ska vila och göra så lite som möjligt i ett par dagar.. kan nästan hälsa hem till praktiken den här veckan med andra ord. Tror att jag får göra om ett par dagar då vilket suger väldigt mkt men det är så det är tyvärr. Har en riktig rejäl anledning till att stanna hemma.. aldrig varit sjuk från en vfu eller ett obligatoriskt moment från högskolan så är väl dax att inse att man inte är odödlig. ;p

Fick utskrivet hostmedicin så att jag ska bli av med slemknutarna på riktigt och slippa hosta blod, har redan lättare att andas och redan blivit av med en del vilket känns otroligt skönt. Mår bättre men långt ifrån bra.
Läkarens kommentar på vårdcentralen idag " Hej.. hur mår du? " hur tänker man som läkare där? Jag förstår att det är standardfråga men när man har läst ngns symptom och hört varför man är där och hör ens röst. Tror dem att man mår bra då?  Skulle man vara där då? :p haha. Liten tanke bara.

Men jag har åtminstone fått ett par anledningar att le idag, har haft sällskap på sms och fb i princip hela dagen av Mr. Söder, mamma ringde, Sanne sms:ade precis som Jocke och sedan ringde Robert för att fråga hur jag mådde.
Sånt gör att trots en skitdag så finns det folk ute som vill att man ska krya på sig (: TACK!
Nu ska jag lägga mig i min säng och hoppas att jag får sova mer inatt, varit vaken sen halv 8 imorse och hostat och haft mig så rätt sliten i kroppen. Lyckats iaf få i mig lite kvällsmat idag + lite glass på förmiddagen, alltid ngt (y)

PUSS

sjukstuga

Världens sämsta dag igår.. kunde inte göra ngt på hela dagen mer än att ligga i soffan och snora, hosta, försöka andas och frysa. Som om inte det är nog så börjar öronen lite smått få ont och kroppen, jag har svårt att andas och ont i lungorna och har hostat sönder halsen så hostar blod..  åh vilken jäkla tajming. Vill INTE göra om vfu-dagar, hinner inte och har verkligen ingen lust.
Idag vill jag inte, jag har verkligen aldrig mått såhär.. det här är nästan värre än migrän.
jag måste verkligen gjort ngt verkligen fel för att åkt på detta.  JIPPIE!

När man vill men inte kan hosta för att det gör för ont.. I'm feeling great, I'm feeling awesome..

PUSS

euphoria

Fiiiint häng med melodifestivalsfinal med världens sexigaste man i rutan och 3 fina grabbar bredvid mig. :)
sen en missad buss med en promenad till kåren med finaste Robert och sen kåren för hela slanten. Många delar på den kvällen är minnesvärda utan tvekan och ganska fina och alla jag träffade på skrattade åt min röst, Virre, Linn, Fisken, Pohl.. alla! Efter mkt om och men kom vi hem och somnade sedan efter lite snack.
Idag mår jag pecka.. verkligen pecka. Jag är så satans jäkla sjuk.. feber, en hals som vill döda mig, yrhet och en massa hostande.  Så här har jag inte mått på flera flera år och nu har jag inte ens en mamma eller måmå som kan ta hand om mig.. det suger då jag hade behövt en kram.

Jag är nu själv igen då växjövännerna har åkt hem, helgen blev verkligen inte som jag tänkt mig då karma´s bitch men jag tycker iaf att det var skönt att dem var här. Även om det kanske inte verkade så alla timmarna på dygnen då jag mått kasst.. men jag tyckte om att ha dem här. :) har saknat att umgås med dem på ett naturligt sätt.
Idag ska jag göra så lite som möjligt, äta glass och ligga i soffan respektive sängen och försöka vara så still och lugn som möjligt.  Imorgon sjukanmäler jag mig från vfu:n och sen får vi se hur det blir resten av veckan. Det suger men jag kan inte undervisa eller sitta i skolan med denna rösten, halsen och kroppen. Synd på att det är sista veckan och sista gångerna jag träffar klasserna..

PUSS

Syndafloden

Hade världens bästa dag igår med Johanna och Carro :) efter att jag mött upp dem så styrde vi kosan mot systemet och hem till mig sen för iordning fix innan folket kom. Vi drog till kåren och festade loss. awesome! Kvällen avslutades sedan på mc donalds. Jag tappade dock rösten igår.. hade så sjukt ont i halsen och var typ halvsjuk så tillslut klarade min hals att bara pipa.. vilket många hade roligt åt och vissa fick tolka för andra ;) kul att man kan underhålla ngn.  Tillslut fick Rasmus säga åt mig att hålla käften på riktigt, ngt som jag inte ville men jag antar att det var dax och bra i det långa loppet!

Idag var vi uppe med tuppen för att köpa frallor, städa undan, möta upp bästavännen, åka till a6 och handla mer alkohol och äta på ikea. Jag har inte haft ngn matlust på hela dagen ( dock har jag ätit ) och jag har aldrig haft så pass ont i halsen, jag har aldrig haft en sån här röst innan, det är nästan skrattretande och pinsamt nu. Dessutom typ " spyr" jag upp en massa äckliga slembollar.. jag vet, fräscht!  Men det är sant.. väldigt läskigt.  Går just på en kur av hostmedicin, tee, acetysystin, halstabletter och alvedon. Det går omlott hela tiden, ska lägga till alkohol i den ekvationen sen cokså och det skrämmer mig men det är bara syndaflod en gång om året så det kan jag ta känner jag även om det kan sluta illa.. men Johanna har lovat att vara snäll mot mig ;)    Johanna, Carro och Joakim har fjantat runt hela eftermiddagen medans jag har pendlat mellan sängen och badrummet.. så kul helg har jag. Karma´s a bitch antar jag.. :p

Nu ska jag fixa mitt hår, kurera mig lite till och sen kommer Jocke, Rasmus, Robert och Lejla hit och kolla melodifestival. De andra är hos Simon tillsammans med fler folk, vi är 2 läger idag men det gör mig inte så mkt för vi ses ändå på kåren allihopa sen (:

PUSS

trött as hell

Haft en dag då jag köttat ca 13 uppsatser, sjukt! Dessutom hade jag en givande diskussion om fb på lunchen. Sen lyssna på elever som diskuterade lika-behandlingsplanen.   Är nu klar med ena klassens uppsatser och jag är så satans trött så jag tror att jag ska stupa på fläcken, har ont i kroppen också. VILL INTE FÅ INFLUENSA! Haft influensa en enda gång i mitt liv och det var hemskt, bara grät för att kroppen gjorde så himla ont. Har fått en konstig hosta som känns i lungorna. Perfekt tajming, verkligen..

Nåja :) har iaf städat idag så nu är det rent och fint till Johanna och Carro kommer imorgon :) så excited!
Ikväll ska jag somna tidigt, sov 10 timmar inatt men är så satans trött pga alla uppsatser. söööömn :) behöver sömnen inför helgen också, har en känsla av att jag inte kommer sova så mkt i helgen ;p haha.
Läsa ut Hungerspelen bok 1 ikväll, jajamen!

PUSS

uppsatser

Har suttit med uppsatser halva dagen idag och är låååångt ifrån färdig. Tur att man hade sällskap av Carro på sms, det gjorde att tiden gick snabbare. :) haft sista lektionen med en av klasserna idag, tror de tyckte vissa av mina frågor var lite konstiga men jag försökte bara få igång till diskussion. De har studiedag på onsdag nästa vecka så har bara haft 2 lektioner med dem.
Imorgon blir det uppsatser heeeela dagen, fick ta ledigt från stödundervisningen imorgon då jag tycker att missa en vecka gör ingen så istället ska jag sitta i skolan och rätta uppsatser, effektiv tid!
Annars? Jooo jag mår bra, sover extremt mkt om nätterna men det känns fortfarande inte som tillräckligt. har ca 100 sidor kvar i första Hungerspelsboken, spännande! Läsa ut ikväll? Inte omöjligt. :) njuter av massa tända ljus för stunden och försöker värma upp min lägenhet en grad eller två till.

Nu ska jag ringa Robert och tjöta en stund! :)

PUSS

nedräkning

Bra dag igår med lektion på eftermiddag, har fått in ca 20 uppsatser igår och 8 till idag.. har att göra en del resten av veckan med andra ord! Det ska gå bra. :) har ju duktiga elever så det går rätt fort att bedöma ändå, redan gjort 3 idag på eftermiddagen. 
Sov konstigt i natt, vaknade 2 ggr och var ASPIGG, och då menar jag verkligen aspigg. What's up with that liksom? Somnade ju om iaf..
Lektion idag på förmiddagen då eleverna började lära känna mig lite mer, svarade på deras frågor om hur gammal jag är, var jag bor och gillar att göra på fritiden. Jag och 2 elever hade en väldigt givande diskussion. Fick ett gott skratt åt en mössa också, kunde inte hålla mig!  Förvånade eleverna blev av att höra mig helt plötsligt brista ut iskratt och inte kunna sluta. :p kul för dem.

Precis ätit middag, mätt och glad. :) nedräkningen har börjat i mitt huvud inför fredag, kommer bli så himla satans roligt och jag är taggad och peppad till tusen. leverans utlovas i helgen, BIG TIME! :D  euforin kommer spruta som vanligt, kåren för första gången på 3 veckor och dessutom växjöfolk över helgen blandat med världens finaste jönköpingsbor, kan det bli bättre? Tror faktiskt inte det. :)   Så på fredag går jag hem tidigt från praktiken för att hämta Johanna och Carro vid tåget och sen fortsätter helgen från det med en maaaassa prat, skratt, alkohol, dans, nya bekantskaper, gamla bekantskaper och en massa spontantitet och eufor på vägen. AWESOOOOOME

PUSS

mod

Det här med att våga, att våga sluta tänka och att våga gå vidare. Jag är inte bra på det, ngnstans.
Ibland önskar jag att jag vågade inse vad som är bra för mig.  Att våga inse att mina föräldrars skilsmässa inte är mitt fel fullt ut, ibland klandrar jag min flytt för det. Inte ofta men en liten bit av mig gör det ibland.
Att våga säga nej, att våga säga stopp. Jag är sämst på att säga nej, rädd för att folk inte ska tycka bra om mig eller glömma bort mig om jag säger nej för ofta, inte tycka om mig.

Jag är rädd för att säga för känslosamma saker till människor, face to face. Att säga saker som " Gud vad bra du är, gud vad jag saknar dig, gud vad jag är glad att ha dig som vän, jag tycker om dig eller Jag älskar dig"  Jag menar alltid saker jag säger och även om jag inte säger saker så betyder det inte att jag inte känner dem för ofta gör jag det. men det sitter i ryggmärgen att inte tycka om folk för mkt för förr eller senare så försvinner dem, sårar dig eller gör dig besviken.   Därför blir man så förvånad när man får höra att man själv är bra, att man är en bra vän, att ngn tycker om en eller att ngn t.om älskar en.   Allt blir så mkt större när såna ord sägs och när man sätter ord på känslor, att det blir en jobbig situation som man inte är beredd på och som man inte vill ha svaret på alla ggr.

Jag är en sån otroligt glad,fri och posivit människa i Jönköping, jag har hittat modet till att bli glad och att våga vara glad och sprallig och euforisk mest hela tiden. Det är mitt mod :)  en dag ska jag hitta modet till att våga säga mer att jag tycker om människor och säga positiva saker, jag börjar göra det mer men det ska bli ännu mer. :)
Dagens visdomsord och stora sanning!

PUSS

Alias

Hade en superbra dag igår!  Utvilade åkte jag och Razzle och kollade på grill på A6 innan vi åkte hem. Jag dammsög sedan och sen kom Robert och joinade och senare också Sannis :)  Första grillningen för igår gjordes så god mat avnjöts ( gjorde Simon vitlökssås och den blev himla bra! ) och sedan spelade vi Alias också. Herregud vad roligt!!   " Du sminkar mascara på det... eeeeeh ögonlocket? "   "  Pappa och sedan har vi 12 på ett år... pappadagar? "  " Det finns i hav, sjöar och vi kan dricka det.... alger? "  " Det kan det bli när du kissar... urinvägsinfektion? "  HAHA jag dööör!   Många skratt som hette duga, många anekdoter och historier, fyllehistorier och en massa annat smått och gått blev det :)  Andra chansen hann vi med också och det tänker jag faktiskt inte ens nämna, katastrof!  De försvann hem vid strax efter 1 och sen läste jag 2 kapitel i hungerspelen, den börjar så smått att bli spännande nu och det ska nog gå att ta sig igenom den triologin också!

Alias var helt klart en ny favorit, har t.om drömt inatt om att förklara ord xD haha. dööör!   En awesomekväll igår helt enkelt och gud vad jag saknat min fina tjej, var alldeles för längesen jag träffade henne och hade ett riktigt samtal med henne.  Läskigt när ngn känner en bättre än vad man känner sig själv i vissa lägen. Hon är magisk på det sättet :)  Nog för att jag och Robert tänker likadant och inte ens behöver avsluta meningar ibland men Sanne är en sån som ve tprecis vad jag tycker, tänker och vad jag skulle göra i situationer och kan läsa mitt kroppsspråk så satans bra och vet t.om vad jag tycker, känner innan jag själv gör det. magiskt :)

Idag blir det tvätta kl 14 och sen bara ladda inför v. 3 av 4 på praktiken, nu är det nerförsbacke. :) känns fantastiskt skönt måste jag säga. Saknar HLK och att plugga och jag saknar att träffa andra människor på HLK varje dag..

PUSS

Hungerspelen

Hade världens lugnaste kväll igår och bara mös ensam med massa bokläsning och och film.  Somnade heelt utslagen vid 11, extremt tidigt för en eftermiddag men var så satans trött.   Avslutade en bok igår och började på Hungerspelen :) ska bli intressant och spännande och se hur den är. Läst 3 kapitel hittills och den verkar hyfsad iaf. är ju en triologi så hoppas på det bästa.
Sov i 12 timmar inatt och det var precis vad kroppen behövde för jag var helt utvilad när jag vaknade och steg upp av mig själv utan alarm. hur bra?
Idag väntar en tripp till A6, ska följa med Rasmus och kolla på grill. Så i eftermiddag/kväll blir det grillning och mys med Rasmus och Robert som varenda lördag ;)  Sannis joinar oss nog också och spelar lite spel med oss. Toppen! (y)
Nu måste jag göra mig i ordning så man hinner med bussen, annars blir väll Razzle sur kan jag tro.

PUSS

Gemla

Att vara tillbaka på HLK igår och att få ha föreläsning igen, bara att gå in genom dörren gjorde mig så himla lugn och gjorde det lättare att andas. Var i mitt rätta element helt enkelt. :)  Dock var föreläsningen inget att ha, eller jo en av föreläsarna var bra och han använde även over-head ;) haha. Älskar lärare/föreläsare som gör det!  Är bra vän med den tekniken.   Efter föreläsningen drog jag spontant med mig Rasmus och Robert med mig hem och umgicks och spelade kort och lärde mig spela yatzi. Helt klart en ny favvo! Grymt kul :)
De drog hem vid 8-tiden och då var det bara att snällt lägga sig och läsa och sen sova.
Haft en natt med konstiga drömmar om Kinnarps Arena, syndafloden och vissa vänner som jag saknar så jag tror jag blir galen. Men jag ska vinna, så är det bara!

Robin Hood idag på förmiddagen och sen sista touchen på planeringen för nästa vecka, sen var jag busig och åkte hem. Hade inget att göra ändå, så drog hem och satte mig i solen och läste en stund. Älskar vädret!  Det får mig att tänka på vårpromenade i Gemla, majdagar uppe vid elljusspåret med världens bästa och dagarna med musik i öronen vid stenbandet sittandes på en sten och bara tänka på livet och allt annat. Känner att absolut senaste i april så åker jag hem och tar mammas bil till Gemla och hänger där en hel dag med Johanna och Joakim och drar Simon med mig, så det så! :) Och hänger med dem, grillar, åker bil mitt i natten, hänger på berget, hänger vid stenbandet och ligger i gräset, kompisgungan och upplever gamla tonårsminnen. Behöver få känna mig lite ung och oberäknelig och inte styras av klockor.  Jag är trots allt bara 21, jag är fortfarande ung och får göra saker för min egen skull och inte bara plugga.   Gemla är stället jag åker till nästa gång jag åker ngnstans.   SEN Göteborg, Kålmården och annat sånt trevligt, typ som London och ev L.A när jag ändå är igång. Det är dax för mig att resa lite snart och göra saker bara för att jag borde utan för att jag både borde OCH vill!

Ikväll har jag en kväll själv, jag behöver det för att sova och laddda hem för nästa vecka OCH NÄSTA HELG!!  It's gonna be LEGEN...whait for it....DARY! :D  Så ikväll blir det sång, läsning och massa tv och film!

PUSS

RSS 2.0