Gemla

Att vara tillbaka på HLK igår och att få ha föreläsning igen, bara att gå in genom dörren gjorde mig så himla lugn och gjorde det lättare att andas. Var i mitt rätta element helt enkelt. :)  Dock var föreläsningen inget att ha, eller jo en av föreläsarna var bra och han använde även over-head ;) haha. Älskar lärare/föreläsare som gör det!  Är bra vän med den tekniken.   Efter föreläsningen drog jag spontant med mig Rasmus och Robert med mig hem och umgicks och spelade kort och lärde mig spela yatzi. Helt klart en ny favvo! Grymt kul :)
De drog hem vid 8-tiden och då var det bara att snällt lägga sig och läsa och sen sova.
Haft en natt med konstiga drömmar om Kinnarps Arena, syndafloden och vissa vänner som jag saknar så jag tror jag blir galen. Men jag ska vinna, så är det bara!

Robin Hood idag på förmiddagen och sen sista touchen på planeringen för nästa vecka, sen var jag busig och åkte hem. Hade inget att göra ändå, så drog hem och satte mig i solen och läste en stund. Älskar vädret!  Det får mig att tänka på vårpromenade i Gemla, majdagar uppe vid elljusspåret med världens bästa och dagarna med musik i öronen vid stenbandet sittandes på en sten och bara tänka på livet och allt annat. Känner att absolut senaste i april så åker jag hem och tar mammas bil till Gemla och hänger där en hel dag med Johanna och Joakim och drar Simon med mig, så det så! :) Och hänger med dem, grillar, åker bil mitt i natten, hänger på berget, hänger vid stenbandet och ligger i gräset, kompisgungan och upplever gamla tonårsminnen. Behöver få känna mig lite ung och oberäknelig och inte styras av klockor.  Jag är trots allt bara 21, jag är fortfarande ung och får göra saker för min egen skull och inte bara plugga.   Gemla är stället jag åker till nästa gång jag åker ngnstans.   SEN Göteborg, Kålmården och annat sånt trevligt, typ som London och ev L.A när jag ändå är igång. Det är dax för mig att resa lite snart och göra saker bara för att jag borde utan för att jag både borde OCH vill!

Ikväll har jag en kväll själv, jag behöver det för att sova och laddda hem för nästa vecka OCH NÄSTA HELG!!  It's gonna be LEGEN...whait for it....DARY! :D  Så ikväll blir det sång, läsning och massa tv och film!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0