My heart still aches.

Idag stod pluggning på schemat.Hittills har det inte hänt så mkt, lyckats få klart projektplanen ( tror jag ) och sedan skulle jag skriva svenska, lyckades skriva en mening och sen hittade jag någonting roligare att göra :))
Magen pirrade till, leendet spred sig över ansiktet och det gjorde att hela dagen kommer bli awesome :) Jag gillar verkligen vad som händer :)  Nu har jag precis ätit mat och ska nu försöka skriva åtminstone några rader svenska och sen läsa ca 10 sidor psykologi så att jag kan kolla på Rome med gott samvete sen ;D haha.

Kvällen igår var mysig, fick leda martin genom halva gemla medans han mest skrattade för sig själv XD haha <3
sen mötte vi upp 5-6 glada vänner uppe på skärvaberget och fikade, berättade roliga saker och kollade på stjärnorna :) Sen drog vi hem till Simon och värmde oss lite granna, Simons föräldrar är så hima mysiga :')
Sen stannade jag och Martin kvar hos Simon en stund efter att alla gått och kollade på vem som åkte ut i idol på Simons boxer, helt rätt person åkte ut !  Sen drog jag hem och kollade på Rome och skulle sova. Somnade jag? Nee, blev istället en liten tänkarstund för mig vilket jag egentligen inte orkade med igår men så kan det bli ibland :)

Ikväll blir det utgång med Martin, Johanna, Alexander och Joakim :) kanon. Johanna kommer hit runt 5 tiden och fixar sig och grundar lite med mig ;D
Imorgon är det plugg och sen får vi se vad som händer :) Skola på måndag och vet ni vad ? Det känns faktiskt helt okej att komma tillbaka till skolan, känns som att jag laddat batterierna iaf lite grann.

My heart still aches, why can't I be normal and just get it over with?

I know there's something going on

En djävulskt bra låt som jag dessvärre inte kan hitta på spotify :/ 
Aja :) Jag och Sofia hade en väldans trevlig kväll tillsammans med många skratt innan vi skulle sova! haha :D Säger bara lärarstudenten XD HAHA. 
Hade körlektion igår, det gick relativt bra. Dock inget bokat än men det gör inte så jättemycket. Är färdig innan jul iaf ändå (A)  Sen drog jag till sjukhuset med Cecilia i släptåg! Ska skickas till Orptopeden så dem får titta på mig, min läkare har ingen aning och sånt skrämmer mig, får äta smärtstillande om jag vill, men KUL liksom. Sen drog jag och Cecilia och fikade :) Den tjejen är så himla mysig ! Jag är så glad över att vi fortfarande håller kontakten för den humorn asså, den är ganska unik ! Mycket prat han med innan jag åkte hem 17.10. 

Kom hem och väntade samtal som uteblev, ibland vill mest bara skrika sönder. 
Drog med Romina, Simon och Robin :OOOO och gick en runda. Sen blev jag trött och drog in och kollade på första avsnittet av Rome säsong 1, måste kolla om innan jag ser säsong 2. :) haha. 

Idag har det varit segt, sov länge och diskade lite och sen har jag skrivit klart tyskan och ska nu sätta igång och läsa lite psykologi, Sen kanske det blir ett avsnitt Rome också :) hihi. Måste få i mig någon riktig mat också. 

Sen blir det förhoppningsvis en fin kväll, mer info kommer imorgon :)))  

 


You sent me the best

En helt underbar kväll hos Johanna igår :) Det var verkligen precis vad jag behövde, en kväll att koppla av på, stänga allting ute och få prata med min bästa tjejkompis om såna naturliga saker som killar, våra rädslor och vad vi vill göra i framtiden :) Tack vare den kvällen är jag nu påväg till någonting bättre, jag är tillbaka på det neutrala stadiet och jag hoppas att det stannar där. TACK Johanna, för kvällen och för att du är den du är, som jag har sagt så många ggr förut. Du räddar mina dagar genom att bara se dig le, och tack för all visdom. Du är bäst tjejen <3

Efter en härlig natt med Johanna ( det där lät fel ;D ) så tog jag mej hemåt och träffade på brossan på vägen hem, han skulle jobba. Att bara få säga hej, få se honom glad och att berätta för honom att jag förhoppningsvis snart kommer att ha körkort var såå himla härligt och han är en väldigt fin människa för han får mig alltid att le :')
Var hemma ett slag och bara packade om och åt lite granna. Sen drog jag till stan för att möta upp Fia :) Fixade ett par nya linser, resten är påväg eftersom jag glömt beställa och en av mina linser gick sönder igår.
Nu ser jag grymt bra med ny styrka och allting så nu ni! Nu kommer jag att se allting som är vackert i vägen, inga namn nämda men det finns en del godbitar i min värld ;D haha.
Nu är jag hos Fia, ska sova här inatt. Imorgon ska jag ringa läkaren tidigt och förhoppningsvis få tid senare på dagen så han kan kolla mina ben igen för jag orkar inte ha det såhär.
Sen ska jag även ha körlektion imorgon, hoppas det går bra så jag får boka!!! :DD  Sen ska jag även träffa Cecilia :) <3  får se vad vi hittar på, vi hinner förhoppningsvis att fika iaf :) Sen ska jag hem och laga middag till mina föräldrar och hinner jag, peppar peppar ta i trä så ska jag försöka hinna träffa min bästa vän och få ett liiiitet samtal :) På fredag händer en massa roliga saker och förhoppningsvis på lördag också :)

Ska ju hinna plugga egentligen också, göra lite matte till, börja skriva på svenskan, renskriva tyskan och göra klart projektplanen, men det hinner jag på nätterna (A). haha, man har bara lov någongång ibland ;D

Nu ska jag socialisera mej med Fia, kanske kollar vi på någon film :)) 
PUSS


Fantasi

HEJ!  Hade en väldans trevlig dag/kväll igår även om Simon är ett litet as som drar till Martin istället för att umgås med mig, sånt är INTE okej om man bestämmt.
Aja :)  Körskolan gick kalas! Har gjort klart alla tester på skolan nu så om körlektion går bra på torsdag ( peppar peppar ta i trä!) Så kan jag få boka uppskrivinings och uppkörningstid :DDDD 
Sen träffade jag Emil och vi käkade pizza och gick och såg " Flickan som lekte med elden" :) Män som hatar kvinnor är bättre men en bra film! Så sjukt kul när en kvinna framför blev livrädd och ryckte till i hela kroppen XD jag dog!  Sen är det alltid humor i de filmerna vilket jag gillar!
Men en mysig dag med favvo 93:an och han är fin! Dock snackar jag på tok för mycket men det är kul det med ;D men han är fin, även om vi aldrig reder ut någonting eller kommer fram till något så hjälper det av att bara få skratta tillsammans med Emil och få slappna av en smula :') <3

Sen drog jag hem och la mig i sängen med min dator och satt på msn en smula och kollade även på en film och åt lite godis som var kvar från bion eftersom Simon suger som kompis ibland!

Idag har jag sovit ut och sen har jag varit vid stenbandet i ca 2 timmar idag och sjungit i mina hörlurar. MYSIGT! Dock var det lite småkallt efter ett tag men det sket jag i. Orkade inte bry mej ;D haha.
Sen har jag ätit middag, soppa :) Och kollat på en film. Nu ska jag dra hem till Johanna och bada bubbelbad och ha lite spakväll och sen sova hos henne :) TOPPEN! Dessutom klarade Johanna uppskrivningen idag!!!  HON ÄR SÅ HIMLA DUKTIG! <3

Ta hand om er !

I'm just a giggelo

Hejsan!
Kvällen avslutades på en långpromenad med Simon och Martin. Dem är fina och jag tror att jag behövde träffa Martin en smula :)  Ev. Utgång till helgen tillsammans med honom och någrra. Ibland kan man ha det bra :)
Dessutom är Sara Frisk mysig människa på msn : )

Jaha, vad har hänt idag? Tack vare att vi vred tillbaka klockan vad jag upp 9.15 :OOOOOOO Var många år sen jag vaknade så tidigt en söndag av mig själv..
Trots det har jag endast kollat film, ätit, spelat Crash och gjort psykologi idag. Ska ta itur med matten också var tanken och duscha innan jag sticker iväg till stan imorgon. Annars vet jag inte vad som händer ikväll.
Imorgon är det körskolan halva dagen och sen ska jag träffa min favvo93:a och käkade pizza och gå på bio. Se flickan som lekte med elden :)  Hoppas på en mysig eftermiddag/kväll. Har en hel del att ta itur med tillsammans har jag en känsla av.
Hoppas på en härlig dag iaf :))

Nu ska jag göra mattetal och sjunga lite :)

Jag tror jag börjar bli kär.


Det enda jag vill

Hej på er. Turmult vecka men nu är alla inlämningar och prov klarade iaf och det EFTERLÄNGTADE höstlovet är äntligen här! Känns fantastiskt. Dock kommer jag bosätta mig på körskolan, måste skriva SvenskaEssä, skriva projektplan och pkugga psykologi. Jag orkar inte men måste..

Igår kväll var det massa folk hos Johanna, ca 20 st :)   bästa vänner, vänner och bekanta var där. Mat, glass, godis, lekar, te och skratt bjöds på i massor! Nya hiten är HELTKLART Amöba. :) Grymt roligt, särskilt älgen och dildon XD Herregud! TACK Johanna för en fin kväll, du vet vad jag tycker och det är huvudsaken :)  Om du visste hur fin du är <3

Kom hem runt 2 tiden och somnade i min säng vid 3. Haft massa drömmar i natt om Skrea barnkoloni vilket jag haft de senaste 2 veckorna, denna gången hade någon dött och alla var otröstliga och tvingades åka hem. Mitt i allting kom en person som tröstade alla och gav kramar, en person som ligger mig varmt om hjärtat. Jag vet precis vad den här drömmen betyder och det betyder att jag känner mig trygg med den personen och vill att han ska ta hand om mig och trösta mig. Tänker inte nämna vem personen i fråga var för det skulle uppstå så mycket spekulationer och frågor :) Men iaf, den personen är iaf en väldigt fin och mysig person!

Jag hatar att folk ser igenom mej med lite träning, förlåt för igår alltihopa. Jag försöker hålla mig undan och i skinnet så ni inte ser, men det går inte alltid. Och förlåt min vän, förlåt att du ser rakt igenom mig och förlåt för att du får se mig så ledsen och att ingen kan få kontakt med mig, inte ens du. Det finns en enkel anledning till att ingen vet och allra minst du, jag vill inte göra dig ledsen.

Nu är det dax för att vila upp mig hela dagen, eftersom jag börjar känna mig sjuk nu igen när lovet börjar. Awesome, men iaf. Så ska ner och fixa mig kokoste och sen lägga mig i sängen med en film och en bok :)
Någon som kanske vill ha en stilla filmkväll ikväll?

PUSS, er Sara.

Jag får liksom ingen ordning.

Jag får ingen ordning på mitt liv alls, haft en crappig dag. Roger kan vara världens jävla as, men samtidigt så tänker han på allas bästa vilket verkligen behövdes idag.
Jag har ingen motivation, jag mår dåligt i skolan, dåligt hemma, dåligt bland vänner trots att det är då jag mår bäst. Jag känner mig mest utanför och förstår inte vf egentligen.
Jag känner mig så, borta. Så vilsen.
Roger fick mig att inse att hälsan kommer först. Vilket känns åt fan det med eftersom jag hatar att känna mig svag, klen och lat. Jag var tvungen att visa Roger tårarna idag, visa honom hur jobbigt det kan vara, visa honom vad som gömmer sig, han såg men han var fortfarande inte riktigt så pass förstående som jag hade velat att han skulle vara.

Det många inte förstår är att när jag är sur, negativ eller bara allmänt off så är jag mest bara ledsen, frustrerad på mig själv, ledsen över hur jag har det och allmänt bara så inte glad över min tillvaro.
Jag vill vara glad, jag vill vara positiv, men det går inte.
Ett stort plus till de som får mig att skratta, jag skrattar på riktigt och det ger ljus i tillvaron.
Jag orkar inte vara glad, jag orkar inte vara social och trevligt eftersom jag oftast råkar säga saker som jag inte vill..

Jag får ingen ordning på mitt liv alls och till råga på allt så har inte kuratorn fått tag på ungdomsgruppen... jag måste verkligen dit snart, förstår ingen det ? Jag behöver någon att prata med, ett proffs som kan bedömas vad som bör göras för jag kan inte lösa detta själv.
Och jag vet att jag har vänner som lyssnar, som VILL lyssna. Men ni förstår, jag vill inte lägga allt på er, jag vill inte lägga det på er som redan har det jobbigt, som har pojkvänner, som har så otroligt mycket att göra, som mår dåligt själv, som är allmänt positiva, som inte är hemma just nu eller som jag inte vill ska bli ledsna och för att jag inte kan prata med en av er om just detta.

Jag behöver Lennart, Anna eller vem det nu blir, vf kan ingen se det ?

Linneryd :)

Är hemma hos mormor och morfar i Linneryd.
Gårdagen var fin, redovisning på samhällen som Kaj, hör och häpna gillade :OO  Sen lunch med Simone och Alex med en del skratt och sen simning för mig och Alex :) Sen tog jag bussen till mormor, efter 2 timmar var jag framme, hade hoppat på fel buss och fick byta, tankspridd eller vad ? xD
Sen blev det mat och prat, mormor plockade fram gamla bilder inför att välja ut studentbild, hittade många fina bilder på min pappa, på mig och mamma som nästan fick mig att gråta, bilder på när mamma var liten och bröllosbilder på mamma och pappa som jag har en känsla av att mamma har slängt... lite sentimentalkväll.
sen blev det idolmys med fruktsallad och nötter (:  Sängen väntade sen.
Idag var det auktion i Hovmantorp, träffa Håkan och Hans var mysigt, Håkan är väldigt mysig person som jag verkligen kommer sakna. Snart dax för revy i Januari också (Y) !

Efter det impuls till Börjas, köpa ny jacka och handla lite :) Nu är vi hemma igen och jag ska nu sätta igång med plugg... nästa vecka är det sjuuuukt mycket inlämningar.. suck.
Men nästa fredag kommer bli kanon, Johanna är magisk ♥

Förmodligen blir det så att min faster, hennes man och mina 2 kusiner kommer att få komma på studentmottagningen och även farfar, per gerhardts med familj är dock självklar, skulle vara kul om farfar ville komma. Sen även Eva, Gert och Jessica. Mysigt. Min släkt är mysiga.

PUSS

Gud är god mot mig.

Hejsan. kass uppdatering igen och jag ber om ursäkt för detta, har inte orkat.
Veckan har varit lugn, matte D prov idag som gick, sådär. Jag säger inget förrän jag fått tillbaka det men det var svårt. Svarade på allt utom 3 frågor, hoppas det räcker.
bråk med föräldrar igår = inget pluggande, istället huvudvärk och tidig sömn. Eva ska fixa ungdomsgruppen till mig igen, Simon, kommer du ihåg Lennart ? (: 
Säger bara att innan tyskan i tisdags och innan tyskan även idag har förgyllt veckan, först Julia med dammsugar och gräsklipparn XD och sedan Sofia och Alexandra och Hiba när vi snackade Lag och rätt XD haha.

Träffade Carro på bussen hem, du är fin ♥
Jag ska kolla film och läsa resan av kvällen och packa det sista, sovmorgon imorgon till kvart över 10 :) fredrik skippade matten vilket uppskattas :D Och efter bokprat på svenska och nyhet på samhällen så är det dax för lunch med salladsbuffe och sedan simning med Alex :)  Sen drar jag till mormor i helgen !

Gud är god mot mig, sovmorgon och sitter nu och sjunger för den striden ska mina föräldrar inte få vinna, det finns fler folk som gillar det dem hör än de som inte gör det, jag sjunger för er!

<3


Utan tjejerna går jag under. Fick jag välja tjejer jag skulle leva med, är ni första handsvalen! Jag älskar er ♥





I know you want me, you know I wancha!

En helt GALEN kväll i växjö igår :)  Var först hemma hos Carro och fixade iordning med henne, Hannah, Totte,Tobbe, Joakim och Johanna som kom lite senare.
bussen gick 17.50 och bussresan var knas XD haha.
Hos Alexander var det lite folk, alla är så fina.
Dock spenderades den mesta tiden där på toaletten för min del, inte för att jag mådde dåligt, ne, utan för att jag kände mej väldigt mycket utanför.. sms:ade med emil större delen av kvällen. Han är verkligen en av världens finaste guldkorn som vet vad han ska säga och när det behövs (:
Efter en del städande för mig och mkt dricka så drog vi ner till stan, Oleo väntade. Där träffade vi på Johan, Aldan, Elin och Johan bernesson. :) Sen dök även Annika, Haben och Emelie upp, fina tjejer det där :)
Efter några drickar, dans och sång blev det hemtripp och hemfärd för oss alla. Carro och Jag sov hos Alexander och resten drog hem. Carro mådde inte bra i morse, jag mådde bra tills alexander började äta frukost och att jag öppnade kylskåpet. usch. Har mått illa lite idag trots att jag inte kände av all min alkoholförtäring igår, det blev en del även om jag inte blev påverkad alls vilket kändes väldigt konstigt med tanke på att jag faktiskt gjorde en sak man aldrig får göra vilket aldrig mera kommer upprepas. Kan inte direkt påstå att det hjälpte dock...

Louise är en väldans fin tjej som tar hand om en när man har ont i benen, snart vill jag ha en ny läkartid för det här går snart inte längre..
Joakim var också väldans fin under kvällen, han är alltid snäll och han tänker alltid på en och säger åt en vad som är bra och dåligt utan att vara elak. Det borde finnas fler som honom. Men vet ni ? Just han finns det bara en av och jag är glad att han är min bästa vän (:

Nu är det dax för Dahlgren tips, film och choklad :))  hihi. Dessutom saknar jag bastian en massa och gjorde det även hela kvällen igår, så nu ska jag ta och tänka lite på våran sommar som vi hade faktiskt :)
Ses i skolan imorgon ! Jag har sovmorgon för vi har uppsatsskrivning så tar bussen vid 8.12 istället för 7.12 :)

Sjung Halleluja!

Hej på er :)  Dålig uppdatering i veckan jag vet men har absolut inte haft någon lust ;)
Veckan har gått som den ska, krig med Kaj i torsdag. Han kan sticka upp något , stort , hårt och snabbt i röven!
Igår kollade jag på idol, Calle är bäst, HELT KLART !
Sen kollade jag på en film och slocknade :)
Efter 11 timmars sömn är jag good to go inför ikväll :)
Dock måste jag städa, packa, äta, hinna spela gitarr/keyboard och duscha innan jag sticker till Carro vid kl 4 för att fixa iordning mig där, heja ! borde kanske sätta igång med andra ord..
Hörs imorgon för jag ska sova hos Alle med Carro inatt, hoppas på en trevlig kväll och jag är sjuuukt taggad ! :)

Ha en bra lördag folket för det ska JAG ha !

Jag vet att det kommer en dag.

Hejsan :)  Skolan var helt okeej, musik med besserwisser Oliwer och en Christoffer som hade vaknat på heeelt fel sida :) Matte med faktiskt en underbar vikarie dessutom var det svenska och gunnel är som vanligt konstig i huvudet och säger " Men novellen ni fått tar bara 2-3 timmar att läsa". Som att vi har tid med det... aja.
Tyskaprovet gick, sådär. Vill inte säga nått förräns jag får tillbaka provet. Detta provet var dock ganska svårt. Dock var det bra provupplägg (Y) :)
Drog till tandis, skräcken la sig pågrund av att jag fick vänta länge, dock pratar jag för mkt när jag är för nervös XD  Inga hål, ingen tandsten och han frågade om jag ville ha flour :O Han bara " Egenligen behövs det inte på så fina tänder, så du behöver inte om du inte vill... "  HAHA, klart jag vill, ÄLSKAR FLOUR! Dessutom slipper man borsta tänderna ikväll ;D  Dock hatar jag dammsugarn... :/ Fastnar alltid i tungan..
När jag såg bergundaskolan så för en sekund tänkte jag : " FAAAN jag är såå sen ". Andra sekunden tänkte jag " Jag kanske ska gå in och hälsa på " ..  HAHA, jag är knas. Jag saknar den skolan faktiskt en massa, iaf lärarna och 9:an. Och jag saknar att ha Simon, Martin, Joakim och Tove att prata med varje dag.. :/

Har idag skrivit 3 sidor på uppsatsen så det känns som att jag hinner bli klar imorgon vilket känns awesome! :) Därför belönar jag mej själv med promenad med Carro, dusch och skönlitterärbok resten av kvällen :))

JAG ÄR FORTFARANDE GLAD! :DD

PUSS

'cause I've missed being me

THE bITCH IS bACK ! :D  Jag är tillbaka, saknade att vara jag (A)  och vet ni vad ?
Jag är taggad på livet nått fruktansvärt, särskilt nästa lördag som kommer bli AWESOME ! :DDD
Dock har jag fått en uppsats till som ska vara klar innan lovet på 2-4 sidor men det är faktiskt heelt ok :D
Idag är det tyskaplugg som gäller pågrund av prov imorgon, det känns segt.
Hoppas att mamma ger mig mat snart för jag är så utbota hungrig och det händer fan ingenting här hemma alls..
Aja, tyska som sagt ikväll :)
Imorgon är det musik, matte med vikarie = skjut mig, tyskaprov och sedan tandläkartid som jag måste stressa till i Räppe, Ska vara där 15.20 och tyskan slutar 14.20.. hm.
Har dessutom tandläkar skräck så det känns verkligen wiho (Y) Aja, jag klarar mig alltid :))

När jag kommer hem imorgon är det psykologiskrivande som gäller, ligger efter som satan vilket jag hatar, sen ska jag även hinna boka in Carropromenad också, :))

Haben Sie eine gute Abend :)


There's a reason for everything

Heeeej alla glada ! Idag är jag också glad för jag har fått träffa Carro och Johanna. Var så himla längesen känns det som att jag verkligen HADE TID att prata med Carro och skratta tillsammans med henne, och när man känner att man inte ens har tid att få träffa sina kompisar, då har det verkligen gått överstyr ! Så nu ska jag skärpa mej det närmaste veckorna för efter denna uppsatsen som ska in i veckan + provet, + nästa vecka efter matteprovet så blir det förhoppningsvis lite lugnare sen så då kan jag ha lite tid tillsammans med henne och alla andra kompisar som jag har försummat :)

Huvudvärk har jag dessutom haft varje dag denna veckan, hoppas att jag slipper det denna veckan som kommer nu :)  Idag var det att fira Johanna igen, äta tårta och överraska henne med lite annat folk och Johannas familj. Johannas familj är verkligen helmysiga människor :')
Sen jag kom hem så har jag läst ut min engelskabok som skulle vara utläst tills imorgon, slutet sööög :) haha.
Jag har även pluggat lite inför tyskaprovet på tisdag men långt ifrån tillräckligt men jag orkar inte, och jag vet att jag är lat men jag orkar inte just nu. Har heller inte skrivit någonting på uppsatsen sen i onsdags.. måste verkligeng göra det imorgon eller på tisdag eftersom den ska vara inne på torsdag... dumma lasse.
Istället ska jag avsluta kvällen med fruktsallad och en del film innan jag somnar var tanken :)
Imorgon är det skola igen, vilket inte känns jättelockande, men det kommer att bli bra, hoppas jag iaf :)

och vet ni vad ? Jag är himlans glad av 3 helt skilda anledningar ! En av dem är Carro, den 2:a är Simon, den tredje har ni inte att göra med ;D
Vet ni en annan sak ? Jag har faktiskt kunnat fokusera på andra ändå, Emil och Johanna gör inte så mycket :') Dem är inte så komplicerade så de kan jag hantera!

PUSS på er, för att vet ni vad ? Idag är jag precis som vanligt !

JOHANNA 18 ÅR !

Idag, för 18 år sedan kom min underbara vän Johanna Adolfsson till världen.
Hon är sån otroligt fin människa och en otrolig förebild för alla, hon lyser upp min värld varenda dag jag får träffa henne. Och vet ni vad ? Det otroliga är att hon älskar mig, lika mycket som jag älskar henne och det är någonting som jag aldrig kommer att glömma när det gäller henne.
Johanna är alltid glad, envis, klok, rådgivande och en stark människa. Att hon kan klara av allting som hon tar sig för är beundransvärt och jag önskar att jag hade en lika stark vilja som henne.
Johanna älskar att träna, hon älskar att umgås med sina vänner som hon har väldigt många av, dock har hon svårt att släppa in någon riktigt riktigt nära och jag känner mig hedrad över att jag är en av de personerna som hon verkligen släpper in.
Denna lilla människan har en liten oanad talang, hon kan faktiskt sjunga en smula. Trots att hon inte tror det så låter det ganska bra och det är definitivt lyssningsbart!

Lilla älskade Johanna, tänk att du nu blir så pass stor. Trippen till Halmstad nästa sommar med gitarr är given och jag hoppas att du får världens bästa födelsedag för det är du värd !

Jag älskar dig <3


mysig kväll !

Åkte iväg till Tove i eftermiddags, de närmaste vännerna skulle överraska Johanna som fyller år imorgon ! :D
Såå jag och Tove fixade skylt, kladdkaka och min lilla frågelek ;D haha.
Efter mkt om och men kom födelsedagsbarnet tillsammans med Simon och Martin i en bil. Jag, Simone, Tove och Hannah var redan där :)
Så vi grattade henne, hon anade ingenting så hon blev lite blåst ! Meningen var att jag och Johanna egentligen skulle ha spelat gitarr och piano ikväll, så när Simon och Martin kom dit så hade dem sagt att de skulle hämta henne och möta upp mig på vägen. Då hade tydligen Johanna inte fattat någonting och sagt : " Ska jag ha med mig gitarren ? " haha, hon är för go !
Så vi käkade kladdis, lekte frågor och sjöng singstar och allmänt pratade ! Mysigt !
Fick lite presenter också, stackars lilla vännen började gråta när hon fick min present, en ram med en bild på oss och en låååång text om vad jag tycker om Johanna :)  Lilla älsklingen <3
Har precis kommit hem, jag och Hannah var de enda som cyklade, men det gick bra. Hannah är en fin människa !
Hoppas att du hade roligt Johanna :))) Vi älskar dig <3

Dagens kompispris går till allihopa, men Johanna och Simon får lysa lite starkare. Simon är otroligt fin människa som verklige VERKLIGEN vet vad som krävs av honom när det behövs och Johanna vet redan varför hon är fin så det behöver jag icke nämna igen ;D <3

Joakim ringde dessutom för några minuter sen, tror det är säkert 1.5 vecka sen jag pratade med honom sist, knas :O och det är säkert 1.5 år sen jag pratade med honom lääänge i telefon, detta samtalet var på 11 minuter, så länge har vi aldrig pratat, för utom efter att vi bråkat. Jag skulle inte bli förvånad om jag får för mig att ringa honom någongång framöver snart bara för att höra hur han mår för att jag bli så glad över att höra hans olika röstlägen och hans lilla fnitter i bakgrunden. Har du någonting emot att jag ringer någon dag Joakim? ;)  Han är en mysig männska och det är sällan man lär känna såna människor. Jag är glad över att jag har honom (:

Nu ska jag kolla film och sooova, PUSS


Leave me alone.

Mysig kväll i Ulriksbergskyrkan igår. Att det kan finnas så pass fina människor som Miriam och Efraim gör en så otroligt inspirerad. När Miriam stod och pratade igår så blev jag helt tårögd för att hon pratade så fantastiskt bra, dessutom sa hon en del kloka saker. En del saker som jag håller med om :)


Vi stack emot runt halv 1, Simones mamma kom och hämtade vilket uppskattades :) Sen drog jag ut med Simon i nästan 2 timmar, slocknade i min säng vid 4 tiden :) Idag steg jag upp kl halv 1, har nu duschat och fixat klart en del saker :) Ska snart äta middag och därefter läsa engelskabok innan jag sticker iväg på ett hemligt uppdrag. Kommer bli toppen ! (Y)
Är borta hela eftermiddagen och hela dagen, finns dock ALLTID på mobilen :)
Imorgon är det dax för uppsatsskrivande och andra småsaker :)
Hoppas ni har en fortsatt bra helg, för det ska jag ha !

Mamma och pappa är orättvisast i världen, fast det visste vi redan, trots att jag inte är kött och blod med pappa så ingår jag ändå i hans familj, han har en tendes att glömma bort sin " dotter " emellan åt.

PUSS

Stressad fredag!

Stressig är bara förnamnet! Hade planerat att gå upp tidigt idag, eller snarare tidigare men kroppen ville inte samarbeta så jag försov mig en smula och fick stressa i mig frukost och till bussen.
Stressa att kolla schema innan extramatten, sitta på extramatten + orginalmatten vilket blir nästan 2 timmars konstant tänkande vilket ledde till huvudvärk. Sen ledig på svenskan men det blev i ärlighetens namn inget alls gjort av det jag skulle, orkade inte + att jag sällskapar hellre Simone :)
Sen Samhäll vilket drog ut otroligt mkt på tiden och jag var inte engagerad för fem öre men jag försökte åtminstone säga det han ville att jag skulle.
Sen stress att hinna fixa med en sak och köpa mat, tog 12.20 bussen hem :)
Har då ätit och kollat lite på tv och dessutom skrivit klart Rogers projektplan som jag ska korrigera snart och sen är det dax för promenad med stavar, dock ska jag gå lugnt för att benen har redan fått sig en omgång idag efter stressen till bussen.

Sen ikväll ska jag, Johanna, Simone och Hannah åka till Ulriksbergskyrkan och kolla på film tillsammans med kristna skolgruppen och som jag har sagt i ett tidigare inlägg, jag är en stor ateist men tycker ändå att kyrka, gemenskap och att träffa folk är mysigt så jag följer med :) Att dessutom få träffa Johanna, Hannah och Simone samtidigt ska bli väldigt mysigt ! Dock fick jag ställa in lite tid med Simon men tjejerna frågade faktiskt först ;D haha. Så ska åka med Hannahs mamma in och sen nattbuss hem. Hoppas på en väldigt mysig kväll med tjejerna :)))  Dessutom kommer både lördag och söndag att bli toppen (Y) Först imorgon är sova som gäller, sen psykologiskrivning och sen ska jag hem till Johanna och spela lite musik och sjunga lite :) MYSIGT!
Söndag ska jag plugga igen och sen fyller Johanna 18 år !!!!  JESUS ! Så ska droppa av min present hos henne, hoppas att hon blir glad :))) <3

Men nu väntar promenaden på mig så att jag ska inte uppehålla mig längre för jag har lovat min kropp detta så att nu ska jag och mina stavar och min kära mp3 ut och spatsera ! Sen är det dax för lite engelskabok innan jag äter och sticker iväg till stan :)
Ha en fin fredagskväll för det ska jag ha !  

Mina tankar hoppar fram och tillbaka till nästa helg, det kommer bli såå himla kul att dra ut med mina närmaste vänner, Emil,Simon,Martin och Hannah kommer inte att kunna följa med, men annars kommer jag att ha alla mina bästa vänner med mig ! AWESOME <3  

Ljuga måste vara världens bästa uppfinning.

Hej ! Gårdagen var helt okeej, promenad på idrotten, biologi, religon med en sorglig film. Skolsköterskan, det funkar inte alls just nu pågrund av stress + ingen tid till att gå promenad / träna.
Körskolan, hem för att göra matteläxa, trycka i mej en banan och sen promenad med Johanna, alltid lika trevligt, hon är en sån person så att även om jag egentligen absolut inte har tid att gå promenad så tar man sig tid för att gå med Johanna för att vi mår båda bra av det :) <3

Prov idag på morgonen, jag hade pluggat för mycket. Provet var sjukt lätt ! Psykologi, pratade sex vilket vissa i klassen hade roligt åt, inga namn nämna men vi kallar dem för Jan-Åke, Bengan,Nils och Knut. ;)
Nu har jag gjort klart samhällsuppgiften som vi fick tills imorgon och ska bege mej ner för trappan från biblioteket och läsa min engelskabok eftersom den ska vara utläst på måndag, vet inte hur mkt tid jag kommer lägga åt den i helgen eftersom jag måste lägga en massa energi på psykologiessä skrivande i helgen + andra saker som inte kommer att nämnas förrän på måndag :)

Idag blir det promenad efter skolan och att skriva psykologi, ska helst få in tyskaplugg också om jag inte hinner det innan lektionen i tyska nu i eftermiddag.
Jag är grymt hungrig just nu så ska även käka banan. Wiho för dagens huvudvärk men vet ni vad ? Jag bryr mig inte för att idag, fungerar saker och ting efter promenad med Johanna igår och dessutom, så sa Lars någonting på psykologin som gav mig en tankeställare, ger jag mig för att vara snäll ? Kanske, kanske inte,härlig tankeställare iaf :)

Att ljuga är någonting som jag var tvungen att göra idag, för att slippa skämmas. Dock hatar jag att ljuga folk rakt upp i ansiket.

NU blir det banan och "To kill a mockingbird ". IMORGON ÄR DET FREDAG!

RSS 2.0