En psykologiliknande Mankell som kan sjunga

Skola idag, segt. Musiken var okeej, dock har jag fått ännu bevis på att jag är konstig, mina fingrar kan inte spela gitarr. Lillfingret ger upp och ringfingret följer med. skit också.
Matten var skoj :) :O
Svenska = dö gunnel ( as usual )
Tyska = fick reda på vad provet ska innehålla på tisdag och övade.

PA tid med Roger, tack Roger för att du fick mej att gå ner igen, jag var på väg upp idag igen men nej då, då ska du bryta ner mig och säga att mitt projektarbete känns darrigt och att det är påväg att bli dåligt. Tack Roger för att du visar förståelse för att vi har 4040404 andra saker att göra, eller inte.

Har idag dessutom gått ur svenskakyrkan.
Sitter nu här och pluggar historia och pratar med min Mone.
HAHA , Emil var lite trög idag " Är du vegitarian ? " SJÄLVKLART, varit det i 4 år, därför jag käkade massa grillat kött hos dig veckan innan midsommar, Emil, skärp dig ! Du må vara estet men vad är detta ? ;)

Gustav fick mig lite glad, han kommer ihåg vårat telefonsamtal vi hade förra våren. " En psykologiliknande Mankell som kan sjunga, det är nog en av de finaste beskrivningarna jag någonsin har fått (: Han är söt och jag  saknar våra pratstunder en smula. <3

Idag är det idol som gäller + sista avsnittet av True blood på säsong 2. Idag är det också den officiella hata-roger-kvällen. Och jag är medveten om att detta inlägget är osammanhängande men jag orkar inte bry mej.

PUSS

det är så logiskt alla fattar utom du

Hallå i stugan, hur mår ni ?
Jag är okeej, har grymt ont i magen men jag klarar mig.
Var på promenad igår kväll med simon,martin och romina. Vet inte direkt om det hjälpte. Men jag kunde åtminstone slappna av en smula och lita på att de skulle ta emot mig ifall jag skulle falla :)
Sen sov jag.
Idag vaknade jag upp med världens ont i magen, la mig i sängen med 3 avsnitt av true blood, sen var det mat. Projektplan och engelska har hunnits med också. Psykologi kvar för historian pallar jag inte. Kör historia hela kvällen imorgon istället för matten har jag redan gjort, dock har jag inte hunnit öva på musiken men jag orkar inte. Oliwer kommer skälla satan men jag bryr mig inte för han är en obetydlig besserwisser som inte har rätt att bestämma över mig så det så ! (:

Psykologi som sagt, är grymt opepp men måste. uppsatsen ska vara klar om 11 dagar och jag har icke börjat. Hejja mig (Y)  Hjärnan har börjat stänga av pågrund av att vi har för mkt i skolan så det är hejja på det.
Mätning på onsdag. jag vill inte.

Nu ska jag ta och göra lite psykologi och sen väntar duschen på mig för mitt rum är grymt varmt just nu och sen tror jag faktiskt att det blir läs/ true blood kväll som vanligt för jag har på tok för ont i magen för att göra någonting annat än att ligga i min säng och mest skrika för att det gör ont.

Hoppas att ni mår bra, imorgon blir det film på engelskan, föreläsning på biologin, historia blir väl antingen genomgång av arkiv eller kalla kriget och på psykologin väntar anorexi/bulimi och hetsätning genomgång, can't wait untill monday.

PUSS


Mercy

hallå. Idag är jag lite mer feat for fight för att blogga och allmänt göra någonting annat än att ligga i min underbart mjuka, varma sköna säng. Har dessutom sovit i 13 timmar i natt, somnade vid halv 11 igår så det känns skönt att få vara utvilad och allmänt lite mer på hugget från simningen igår, simmade 20 längder och bastade lite med Alexandra. Dock har jag mensvärk men det är sånt man får dras med.
Kan tänka mig att folk är lite nyfikna över det förra inlägget som jag skrev. Jag tänker inte skriva alltförmkt men jag kan dra den kortfattade versionen.

" Vi hade psykologi och Lasse ( psykologiläraren ) pratade på om tröstätning, övervikt och så vidare. Hela grejen blev för mkt för tankarna snurrade om alla elaka saker jag hört genom året, hur onöjd jag är med mig själv och min kropp egentligen trots att jag gömmer det mest bakom att skämta och försöka vara positiv med mina extra kilon och centimeter. Kunde tillslut inte vara kvar i klassrummet så gick ut i 15 min och kom sen tillbaka. Hade sedan gråten i halsen hela dagen och maten smakade som papper. Dock betyder detta INTE att jag inte åt under dagen för det gjorde jag, mot min vilja dock. Dagen blev kaos av mkt negativtet, självhatande och gråten i halsen. " 

Jag har ätit hela tiden och jag mår bättre, dock är jag vilsen och har lite svårt med saker och jag har svårt att hitta tillbaka till mitt annars glada jag.
Denna helgen skulle jag ägna åt mig själv och plugg men det ser nu istället ut som att jag kommer att spendera en liten stund ikväll med Simon och Martin, Martin ville träffa mig iallafall och det uppskattas.
Innan dess kommer det bli en kebabtallrik och engelskaplugg och förmodligen även matteplugg / svenskaessäläxa. Pallar inte projektplan, historia och psykologiskrivning idag. Får göra det imorgon istället.

Ser framemot 10 Oktober en massa, jag saknar Magnus och Alexander en smula.
PUSS


Still I can see it in your eyes

dagen har varit åt helvete. En av de värsta dagarna i skolan på 6 månader.
Jag tänker inte prata om det nu för jag orkar inte, info kommer imorgon.

Nu ska jag kolla på idol och sen förhoppningsvis true blood eller Henrik Dorsins humorshow och försöka skratta lite. Gråten har funnits i halsen hela dagen och maten smakade som papper i skolan. Livet leker oja. Jag behöver min mormor, min morfar, Simon, martin, Johanna, Carro och Joakim. För någon annan kan omöjligt orka eller förstå. Dessutom, räddade Emil större delen av dagen, <3  

 


Don't take a genious to see he ain't that dude.

Hyfsad skoldag :) Idrott med badminton + promenad till Kungsmad med Haben.
Sen biologi, fick tillbaka ett halvår gammalt prov XD det gick inte allt för bra, men jag etologi undersökningen gick kalas och har även minst 1 prov kvar så jag hoppas ändå på ett högt betyg :)
Religonen var ändå helt okeej, jag tycker om att bläddra i en bibel även om jag är ateist. Och jag vet att jag kommer läsa hela biblen en dag, ganska intressant läsning. Dock är jag en väldigt stor ateist som sagt :)
Sen drog jag till körskolan efter skolan och har lyckats med 1/3 av repetionen (Y) :)
Sen drog jag hem och såg rullatormannen på stan :S:S  Tack gode gud träffade jag på Gustav som kunde pigga upp mig en smula :) <3  och även Joakim och Jonny på bussen :)
Har ätit, kollat top model och nästan pluggat klart för idag, ska göra tyska glosor och försöka organisera min psykologiessä eftersom den uppsatsen kommer först och sen är det idol ikväll också :)

Utgång den 10 Oktober är bestämt men mina closest ones, toppen ! (Y) Vissa som icke är 18 får även vara med och förfesta, snart är det deras tur att hänga med oss gamla också ;) haha.

Dessutom gjorde jag och Arvidsson upp en deal igår, att nästa vår, om Martin ska söka till idol så ska även jag följa med och söka, så det blir roadtrip, det finns 3 platser i bil. Vilka ska med ? ;)  först till kvarn som gäller.

Nu ska jag fortsätta med tyska glosorna och sen är det väl mat snart också antar jag.

Kärlek och respekt !

Come togehter

Hejsan :) Musiken var... hm, lite knas. Men vi har kommit en bit på vägen nu iaf vilket känns bra :)
Matten gick, sådär men jag måste försökte hitta motivationen till att fixa det här nu, har jag ändå fixat 3 mattekurser med mina kunskaper så ska jag FANIMEJ fixa den sista också !
Svenskan, sög. Gunnel är knas och ger en en hemsk känsla i magen när hon säger " 3:an kommer i princip se ut så som ni har det nu med 5 prov hängande, 2 uppsatser, 1 inlämning och läxor och sådant. Likabra att ni vänjer är " Och hon ska vara våran mentor och samma person som för 5 månader sen sa " Har ni det jobbigt med mkt läxor så får ni komma till mej så ska vi se ifall vi kan lösa det " . Tack Gunnel för att du räddade dagen sååå mkt !
Tyska, stresshantering och utprovning av studentmössa. Jag får ont i magen bara jag tänker på den där förbannade mössan, samtidigt får jag lite pirr i magen. Men jag vet inte. Det tog 5 min, bestämde bara storlek, känner att jag vill ha tid i lugn och ro att tänka igenom detta. Även om det bara råkar vara en mössa så symboliserar den ett viktigt stadie i livet. Iaf ett viktigt stadie för mig (:

Åkte sen hem, har gjort psykolog, historia och hunnit äta mat och duscha :) Ska strax bänka mig framför dumburken och kolla Idol och sen därefter även ett avsnitt av True blood.
Idrott som gäller imorgon tillsammans med biologi och religon. Sen körskolan och sen hem för att läsa klart det sista psykologiarbetet och försöööka strukturera upp den essän som ska skrivas. Även försöka att strukturera upp svenskaessän lite smått. Gud jag dör. Sen prov nästa vecka.. och även kommer jag få info om uppsatsen i engelska förmodligen. Dock kommer jag att få tid på en lektion att skriva på den. Ev en lektion till svenska essän också vilket iochförsig känns ganska tryggt.  Nehe, nu var det nog nog med klagande för idag va ?

Snart är det åtminstone helg... vilket kommer innebära mera plugg men förhoppningsvis också andra roliga saker som jag icke vet om ännu. :)
PUSS

Jag ber dig tro på mitt ord.

Skolan idag var skoj :)  Älskar engelskalektionerna, de är givande och man lär sig massvis :) att dessutom få läsa 2 böcker innan jul + skriva en uppsats är väldigt mumma :) tack gode gud för att uppsatsen endast är på 2 sidor, men engelska gör inte så mkt för det är skoj :)) 
biologin kan sammanfattas med redovisningar och " Jag är en liten mört, som har simmar bört " XD
Historian var allmänt seg, prov om 1.5 vecka på Arkivhistoria :S TACK JOHAN!  Dessutom ett prov om Kalla kriget innan jul pågrund av att den kursen slutar då. Kan ju säga att om det fortsätter såhär så kommer jag aldrig att fixa projektarbetet innan jul..
Aja, psykolgin ! Jag och Sofia och Alexandra dog ! Säger bara namnlistan XD Den kommer vi leva på läääääänge ^^ Inte skrattat så mkt på väääldigt länge och jag började gråta XD
Sen var ju Niklas kommentar strötskön, Lasse frågade : " Tänker på på godheten eller makten som Jesus har ? Är det därför du vill bli nya Jesus ?
Niklas : Neee, han hänger runt med sina 12 bästa vänner och bara allmänt hänger och det verkar mysigt.

XDDDDDDDD

Sen fick man skjuts till stationen och har försökt med matteläxan som gick åt fanders och har även läst psykologi. Engelska står på schemat härnäst och därefter blir det någon film ihop med naturgodis och choklad :))
Imorgon är det musik ! ^^  Ibland kan man få vara glad faktiskt :))
Diskussionen med Hannah i bussen på vägen hem idag var trevlig också idag, hon är härlig :) haha. Någon dag kommer hon att få veta varför hennes plan inte kommer att fungera, ingen av dem ;D haha <3

Dagen D kommer bli när jag får höra den hemska meningen, meningen som slutar med ett ord på F. Jag kommer aldrig att fixa det utan smärta. Den dagen kommer att bli svart.

Eat till you puke

Ursäkta kass uppdatering men har inte orkat.
Igår var det mitt första dop :)  det var mysigt och hon var sjuuktsöt ! Mathilda Ida Linnea Gerhardts :))
Jag blev så himla glad över att träffa Per igår, för första gången på 8 år och han blev så himla glad över att se mig. Att få världens största kram av Per, höra honom säga" Kul att du kunde komma " och " Det var jättelänge sen sist " gör att man blir så himla glad över att känna sig välkommen. Det gör att man klarade av bilresan hem ganska smidigt. :)
Det blev mat, kaffe och tårta hemma hos Per och Lotta sen, huset är grymt stort och grymt fint !
Sen drog vi hem tog 2.5 timme :O SEGT!
Sen drog jag med mina vänner och hade fika utomhus med filtar och kollade på stjärnorna. Sen kollade vi på en film hemma hos Joakim. Dock frös jag typ hela kvällen så jag höll på att dö. Men jag fick mej en filt och sen så fick jag låna Simons jacka på vägen hem också så det ordnade sig ganska bra. :)  Kvällen var fin :)

Idag sov jag länge, sen drog jag och skulle käka middag med släkten, det slutade i katastrof, markus var där med sin kompis och markus, simon och Henke var så sjukt elaka. Jag orkade inte. Jag försökte att tänka positivt men det gick inte.
maten var iaf god men jag har inte ätit så mkt på länge så nu har jag magknip och är dåsig. Ska kolla på top model och true blood och sen sova. orkar inget annat.

Tack och lov har jag vänner som denna veckan har varit fina, Cissi är sjukt fin och Johanna, Carro och Martin också. Alla blir väl glada av att höra att de är fina och att de behövs men jag är en sådan människa som behöver få höra det ofta. Kärlek på er <3

Hemska tankar seglar förbi i huvudet på mig, vet inte vilken tanke som hjärnan fastnar på men det är inga roliga tankar, men det kommer aldrig mer att bli lika extremt som det var hemma hos Lina, det kommer aldrig mer att hända.

GODNATT!

Nothing's gonna harm you, not while I'm around

:)) Jag börjar inlägget med lite glada miner för att dagen slutade trots allt bra måste jag ändå säga :)
Matten gick åt fanders, är alltid nära att börja storlipa varenda lektion pågrund av att allting går åt fanders och att jag låter det växa till något enormt, så idag fick jag nog och tog ett snack med Fredrik, han ska nu hjälpa mig att verkligen fixa denna terminen också och sen är jag trots allt klar med all matte. Så extra lektioner med 9 pers till på fredagar och ev tisdagar vilket känns lite bättre.
Svenska = film om Strindberg, Samhäll = Meningslös genomgång med en lärare som vill höjja sig själv, en tidningsartikelredovisning och sen drog jag. Jag och Alexandra tog oss en promenad runt Växjösjön. Mkt mysigt vill sägas och hon är väldigt mysig tjej :)
Sen tog jag bussen hem med en bok och har därefter läst ut den, haft en ganska konstigt/löjligt telefonsamtal med Simon och har dessutom fixat ögonbrynen tills imorgon då jag ska på dop :) Har dessutom löst bilproblemet, ska läsa körkortsteori i 4 timmar XD SMAART! (Y)

Det bör även nämnas att jag somnade på föreläsningen om Moberg igår, låg längst upp i aulan och sov på 4 stolar, skööönt!  Men det fanns egentligen bara en anledning till att jag kunde somna, det hade aldrig hänt annars. Dock fick jag ett abrupt uppvaknande när jag helt plötsligt hör " ANNA? ANNA!? " XD
Träffade även på Cecilia på vägen till stationen och vi är ett levande bevis på att om man bara vill så kan man behålla kontakten. I somras hade vi inte träffats på 4 år :OO och vi kan fortfarande prata på i munnen på varandra och ha så sjuuukt mkt att säga :)  jag tycker om min Cecilia, hon är en fin människa och jag blir alltid så glad när jag får syn på henne och när hon ger mej världens bästa kram som även känns för att hon verkligen kramar om henne, kramar ska vara såna, rejäla ! :) Hon är en vän med hjärtat av guld ! <3

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, äta grillad mat med min familj, ta mig en mysig dusch och sen bädda ner mig i min säng med en colaflaska, en ny chokladkaka med mousse i som smakar som nutella ( smakat 2 bitar (A) ) och kolla på True blood resten av kvällen :)  Ska upp kl 9 imorgon så det blir inget äventyr för mig ikväll för om jag ska kunna vara pigg, trevlig och ha en mysig dag / kväll så krävs det att jag är utvilad.

Det är de småsakerna i livet som gör den stora skillnaden och kan förändra en hel dag.
Vet ni vad jag kom på igår ? Att ibland, så har jag väldens magnifikaste röst ^^   ( och jag vet att det heter mest magnifika, men jag gillar inte den meningsbyggnaden )


I will keep on fighting till I die

Jag fick höra en sak i måndags som störde mig ganska mkt som jag tänkt på varje dag i skolan för det var där jag hörde det.
Jag och Alexandra höll på att skämta om att jag är en bitch på insidan eftersom att jag är ganska bitsk när jag pratar emellanåt. Då kommer en person i min klass, inga namn, och säger " fast du är ju en bitch på utsidan också " Ett skämt förvandlades på 2 sekunder till någonting som man kan irritera mej på. Jag VET att jag inte alltid är snäll eller kanske säger saker som är menat som skämt men som folk tar på fel sätt men då skulle ni sett Sara för 4 år sen, DÅ var jag en bitch kan jag lova.
Tack och lov för att självkontrollen har ökat med 500 % sen i 8:an för annars kunde 3 års ilska åkt ut över en person som jag måste träffa varje dag i skolan.

Är jag verkligen en sån pass stor bitch?  Jag kan förstå att jag kan ses som det eftersom negativiteten är ganska stark emellanåt men jag jobbar på det, och dessutom är jag kanske ganska elak emellan åt, men det är väl inte så pass farligt, eller ? Någonting som jag kommer kämpa med är att få folk att förstå varför jag uppträder som jag gör och få dem att acceptera vem jag är. Dessutom kommer jag alltid att kämpa med vikt, midjemått och mat tills jag dör. Jag ska ner, men det är för MIN EGEN SKULL, inte för något ideal eller liknande utan det handlar om självkänsla och fysiskhälsa.

Aja, skit i det nu. Idrotten var okeej idag, ganska skoj ändå på sitt sätt. Redovisningen som ändå gick bra, jag visade faktiskt folket att jag kan redovisa trots att jag inte är förberedd. Dock var ämnet intressant så det hjälpte. Hade Kentas ord i tankarna hela tiden, det känns bra att vara att jag fortfarande kan komma ihåg honom så pass tydligt. Han har förändrat mig och mitt liv.
Religonen stängde jag av hjärnan på. Körskolan, klar med fas F och börjajt på repetionen nu, körde motorväg/motortrafikled idag, det går framåt ganska mkt ändå. Snacket i bilen var intressant :)
Hem för plugg och snack med Magnus,Alexander och Nikkie, fina pojkar det där måste jag säga :)
Dax för dusch nu, sen blir det körkortsteori, idol och antingen The Host eller ännu ett avsnitt av True blood.
Föreläsning hela dagen imorgon + samhäll och tyska. Treeeevligt!

Det kommer bli tomt utan lilleplutt när han drar till kristiansstad. :/

PUSS

Snart drar hockeyn igång !!


bringing back the real my no judgement in your eyes.

Hej på er ! Idag är en sån dag då jag mest har sprudlat med energi hela dagen ! Jag tror att det beror på musiken faktiskt, tisdagar kommer med andra ord att bli ganska intressanta :) 
Vi var förövrigt 3/6 på musiken i min grupp idag så vi mest lamade, provade lite instrument och spelade boulevard of broken dreams ( stavning? ) , jag fick sjunga för jag kommer inte ihåg hur ett Emol på piano ser ut XD haha.  Kom heller inte ihåg texten till en av mina favoritlåtar i början av 2000 = pinsamt.

Matten var okej, romansamtalet var intressant och fick mej att skratta en smula och tyskan var också ganska intressant. Sen åkte jag hem innan jag kollade på bibloteket efter böcker till projektarbetet, fattade ingenting av deras organisering.  Skööönt att komma hem efter en bussresa ihop med Simon och Joakim :)
Nu efter topmodel, pyskologi och lite prat med föräldrar sitter jag här och det är strax dax för mat vilket känns gott. Sen blir det fas F del 2 gör min del idag med dusch och true blood med resten av mitt naturgodis som jag köpte igår :)) 

Idrott,biologiredovisning och religon + 2.5 timme på körskolan står på schemat imorgon vilket känns taggande. Imorgon känns det som att det är min dag på idrotten vilket jag hoppas :) Min fredagkväll kommer jag att ägna åt förberedning mentalt inför en lång bilresa på 2.5 timme till och från Svedala på lördag, det kan helt klart bli en väldigt akward bilresa med alldeles för många frågor och pinsamma tystnader från min sida. Så jag ska vila och ladda med tanke på att jag ska upp kl 9 för att fixa iordning mej, bilen går hemifrån 11.00 sharp !

HAHA, komiskt att man kan springa om varandra nästan 2 ggr under samma dag, diss från båda sidor XD haha men det är väl så, vi är båda för små för att synas ;) haha.

Wiederhören!

Engelskan

Hej, har ni sovit gott ?
Jag kan inte påstå att jag sov så gott i natt, tankarna virvlade mest runt över hur denna veckan kommer att se ut både pluggmässigt, körskolemässigt, matmässigt, tränmässigt och allting annat :)
Hade endast engelska i 1.5 timme idag för Jakob skulle på möte så min lektion börjar inte förräns kl 11 vilket känns skönt. Innan dess ska jag dock göra klart engelskauppgiften och läsa lite psykologi tänkte jag, känns som att jag ligger lite efter där när det faktiskt är så att vi ska skriva uppsats som ska vara klar den 8 Oktober :OO aja.
Idag kommer jag hem ca kl 17. Därefter är det dax för körkortstest, promenad, mat, dusch och sen ska jag kolla på true blood tror jag eller någonting annat i den stilen :)

Min helg är faktiskt redan ganska uppbokad till viss del, hör och häpna men jag ska faktiskt på dop på lördag :OO JAG ÄR BJUDEN på min kusins dop :))  Pär tänker verkligen fortfarande på mig vilket känns väldigt bra :)  dock ska jag sitta i en bil med pappas föräldrar, simon och pappa 2 timmar sammanlagt och jag måste dessvärre vara trevlig. jippie.   Söndag blir det födelsedagsmiddag för Simon och Morfar :) trevligt trevligt. Fredag och lördag kväll är dock lediga så länge, någon som vill göra nått eller ? ^^

Nehe, nu ska jag ta och göra engelskan och psykologin faktiskt innan denna dagen faktiskt sparkar igång på riktigt. 

Hörs

bitterfitta

Ursäkta helgens dåliga uppdaterande men jag har varken orkat eller haft någon vidare lust faktiskt.
I fredagskväll var jag med Carro och vi hade mysigt med singsstar, skratt och sånt shit :) Mysigt!
Igår sov jag länge, sen till min stora överraskning så ringde Sacha :O och vill komma förbi en stund.. det kan man ju inte säga nej till så hon var här i 4 timmar och pratade, skrattade, käkade middag och kollade på Smala Sussie. Mysigt, såna eftermiddagar behöver jag mer av. Det kändes verkligen som det gjorde förr, då man hade sin lillasyster som alltid fanns där och alltid lovade att ringa och komma och hälsa på.. hon är saknad.

När hon stuckit drog jag till Carro och kollade på film och sen tog vi en promenad med Simon och Martin. Skönt att röra lite på kroppen måste jag säga, jag har inte vågat det sen i onsdags.
Sen drog jag och Carro hem till henne och kollade klart på filmen, sen blev vi båda trötta men jag drog hem och käkade pappas bakade äppelpaj istället :) ^^ 
Idag är jag redan vaken :O vaknade kl 10 och var pigg, skumt. Idag är det en massa på schemat, läsa klart 2 böcker, gräva i komposten, skicka in svar på Rogers frågor, 2:a delen på fas F och helst vill jag hinna med en promenad och äta också :P thih.
konstigt att magen kan vrida till sig vid de mest skumma tillfällena, jag tror att jag fick en spark minst 3 ggr igår.

Drömmen i morse var mysig, någon geourgous Alexander som jag var tillsammans med från Malmö. Det är vid såna tillfällen jag saknar bastian en massa, han som verkligen tyckte om mej..

Dessutom var jag värsta bitterfittan igår och jag är det hela tiden, Johanna, snart är det dax för kloster för min del för mitt hjärta orkar snart inte mer. Det måste få uttrycka sig och i växjö är det ingen stor risk för det.

Nu ska jag läsa klart Gunnelsbok och sen är det kompostgrävning som gäller. See ya


Fredrik, var är du?

Vikarie på matten, hata vikarie, de ställer så dumma frågor. Som t.ex " Nu får vi leta upp det andra svaret " Vaddå leta ? Sofia och jag hade extremt roligt åt detta, " Han har sprungit och gömt sig i skogen bakom ett träd " XD  våran humor är knas <3  Sen såg han ut som Greven i Greveholm, seriöst asså. Fredrik kan inte vara borta så mkt.. men det positiva med vikarier är att man sällan får läxa vilket vi inte fick idag ^^ (Y)
Svenskan var inte intressant någonstans, samhällen var mest snack och sen drog vi.

Körskolan ville inte ha mig där idag, de stängde 1.5 timme tidigare ? jävla sätt.
Så jag satte mig på stationen och har nästan läst klart gunnels svenskabok nu iaf. :)
drog hem och åt, kollade top model och tvättar nu en maskin tvätt. Vid 8 tiden drar jag till Carro och myser lite grann med henne, var länge sen det bara var hon och jag, så jag hoppas att ingen förstör det för vi behöver vara lite själva skulle jag tro (:


Insåg dessutom en sak idag, att man tar saker på tok för mkt givet och förväntar sig att allting kommer fortsätta sin gilla gång hela livet..
men jag har 3 kompisar med hjärtproblem, en med lungproblem och en som har varit nära att bryta nacken.
Jag har tagit saker på tog för givet den senaste tiden vilket man inte borde.
Har ni inte hört det tillräckligt, så älskar jag er och ni vet också hur glad ni gör mig och hur mkt ni har gjort för mig hoppas jag. Ni vet vilka ni är <3


PUSS

To trust your heart or your head

Hejsan, :)  Skolan idag var relativt smärtfri, åkte in med mamma imorse, hur orkar man sjunga för full hals kl kvart över 7 på morgonen ? XD mamma är konstig :)
Skolan var okeej, tyskan var skoj :)
Åkte hem med mamma och vi handlade också igen :O haha.

Har nu precis ätit och ska ner i duschen tänkte jag, sen är det körkortsteori som gäller tillsammans med lite etologi framför idol. Engelskaläsning innan jag somnar ! (Y)

Idag vill jag faktiskt skriva en sak som en av mina bästa vänner skrev till mig idag, som han hade tänkt på och han är väldigt smart och väldigt duktig av sig :) Your awesome ! :

är det meningen att vi ska vara vänner eller är det vårat val att vara vänner?

Smart är den där killen alltså !
Dessutom, should you trust your heart or your head? dispite how much it would hurt?

Nu är det dusch, HAAAA DET ! ^^

Naturgodis :)

Idag var det kort skoldag vilket uppskattas.
Idrotten gick åt helvete och slutade med tårar och grym smärta i vaderna. besviken och med ett samvete som slog sönder mig så försökte jag iaf att sluta Coopers testet på mitt eget sätt.
Simone gick sista varvet med mig och hon är väldigt fin som verkligen fick mej att inse att jag gjorde mitt bästa utifrån mina egna förutsättningar och hon kramade om mig, sött <3

biologi med massa begrepp och religon. Intressant men flummig film. Sen drog jag till körskolan och klarade 2 faser till idag ! Så har 1 Fas kvar och sen är det dax för repetion och så vidare! SKOJ !
Ska försöka få in en körlektion nästa vecka också så kanske vi kan prata uppkörningstid ! (Y)
Sen drog jag och slutförde biologiundersökningen på Maxi och jag handlade även åt mamma vilket hon uppskattade. Sen drog vi hem och jag har då kollat top model och ätit naturgodis :) GOTT!

Strax blir det mat skulle jag tro, dusch och engelskaboken innan idol drar igång kl 9 :) Funderar på om jag ska kolla på true blood idag, tror det kommer att bli så faktiskt :) MYSIGT !
Skola till halv 4 imorgon, dock åker jag icke buss på hela dagen för mamma är på kurs på quality hotel så jag får skjuts ^^   Fredag blir det skola till 12.15 och sen körskolan :)))))  Ibland, kan man faktiskt få le heeelt utan anledning när man har musik i närheten och jag ser verkligen framemot Skruvis :) förlåt om jag tjatar men så är det ^^

PUSS

Skadeglad!

Skola idag, gick fort faktsikt. Nalle har ett stort blått hus lös upp dagen enormt !
Sen blev det information från studentutskottet och jag säger bara en sak : JAG ÄR SÅ SJUUUKT SKADEGLAD!
jag är glad att jag fyller tidigt för har du inte fyllt 18 får du inte gå på studentfesterna ^^^^^^
Dock tycker jag icke om att de lägger en fest den 29 September när inga har pengar fortfarande... kungsmad kan ta sig i röven !  :)
Det känns som att info om studentmössor bör komma snart också... nervöst.
Har även tänkt en hel del på balen idag. Om jag ska gå överhuvudtaget, det kan vara kul att gå kompisar också men man vill ju helst ha någon speciell att gå med, så det spelar lite roll om/vem som frågar mig.
dock har jag backup-plan som ingen kommer att få reda på just nu.
Dock är jag ändå tveksam, 2500-5000 kr kommer ju balen ca att gå på, och sen ska du ha studentmössa, studentklänning OCH köpa present/blomma till alla vänner som tar studenten.. HEJ PANKA STUDENT I JUNI!

Nee, jag borde verkligen inte sitta här nu, har precis fått reda på att Roger vill ha in projektplan igen, så fixade den precis. Fan att alla lärare bara tänker på sig själva.. sen vill han ha tidsplan också som jag ska fixa nu.
Har dessutom 10 sidor + 3 uppgifter i samhäll tills på torsdag, tyskaverb till torsdag, matteläxa och faktaletande till samhällsuppsats till fredag och biologiundersökningen. Sen på måndag har jag 120 sidor att läsa i " To kill a Mockingbird " och dessutom bokprat på tisdag. Visst har jag en underbar vecka att se framemot ? ^^

Helst ska jag hinna med körskola, promenader minst 3 ggr och hinna slappna av emellan alla dagar också. blä.
Nu ska jag kolla hur det går med maten och sen ska jag skriva rogers tidsplan, skicka iväg den + projektplanen och sen måste jag faktiskt läsa lite Mockingbird + ev samhäll om jag orkar.

PUSS på att jag tycker om att jag har något fint att titta på ^^


I've been there and back.

Idag var det skola. Engelskan är mysig, älskar lärarens uttal, dialekt och allmänt bara honom faktiskt ;D
Sen träffade jag på Julia en snabbis, hon är fin :) Sen Roger, HAHAHAA " Va du bo" ? Alla i klassen mer eller mindre dog :P  Lunch och historia, hata vikaren. Och psykologin som var en klass för sig, säger bara fisken XD haha.

Dessutom är Sofia fin, men jag är inte säker på om hon vet mitt bästa riktigt.
Hem, träffade på Gustav Nyberg på stationen, han lös faktiskt upp dagen lite granna :) Men han fick mej faktiskt att inse att det är ganska stor skillnad på oss, likaså Hani och dem. Även om jag kommer bäst överrens med Hani och Gustav så är det ändå väldigt stor skillnad. vet inte om jag kan påstå att jag saknar det direkt.. de är i en helt annan värld än mig nu, bokstavligt talat.
Han är dock fin och får mej att skratta när jag är mest trött och bara vill hem och sova <3 (:

Nu har jag käkat, skrattat en massa åt " Vilse i min egen trädgård " XD Och även klarat 2 test på brossans körskoleprogram. Nu väntar strax duschen, svenska/engelskaboken och sedan någon ny serie på 4:an :)
Imorgon är det kortare skoldag eftersom musiken blev inställd, tråk.
Sen skulle jag dragit till körskolan men pågrund av studentinfo inslängd imorgon så hinner jag icke. Får bli på onsdag och fredag istället :) ev torsdag också ! Härligt !

JOHANNA, leka på fredag och lördag ? :) <3

PUSS alla glada !


och jag älskar dig men fan vad vi håller på

God mat idag och massa snack med timpan var precis vad jag behövde. :) Sen kom Johanna och det blev promenad och sen drog vi och färgade Carros hår.
Nu sitter jag här och lyssnar på Lasse Lindh. Han är faktiskt riktigt bra om man tar sig tid att lyssna på honom !
Jag klarar mig själv, det har jag alltid gjort. Jag klarar mig utan visdomsord, det jag inte klarar mig utan är åsikter. Vad jag önskar att saker hade kunnat vara annorlunda så att man slapp kaoset när allting rasar och går i bitar.

Det närmas sig en repris, hjärnan skriker rätt ut men hjärtat är mest tyst och tar det lite som det kommer. Dock är det rädd för allt kaos som det drar med sig.
" Och du undrar om du nånsin kan älska igen "

Mina tröjor är mkt snyggare nu. Älska vad det gör för humöret!

Jag har ingenaning.

Hej på er. Vaknade för ca 15 minuter sen och ska snart fixa iordning mej lite var det tänkt. Ska käka middag med släktingar idag och sen få se vad som händer idag. Skulle tro att jag ringer till någon och frågar om de är sugna på promenad :)
Gårdagen var ganska udda, singstar ganska länge med låtar som aldrig sjungit innan, och sen blev det Eurotrip och sen singstar en stund till. Sen drog vi och lämnade av Johanna, Hannah,Carro och Joakim. Jag, Simon och Martin drog hem till Simon igen och kollade på a walk to remember och snackade lite.
martin somnade XD sen drog jag hem och sov. SKÖÖNT !

Ibland har man absolut ingenaning om någonting eller vad man egentligen sysslar med, jag har ingenaning idag och jag vet inte ens vad det är i görningen för mej, hm, är det någon som kanske vet vad som pågår ?
Dessutom så har alla saker som de undviker att tänka på, i nuläget har jag 2 saker som är sammanlänkade som jag har väldigt svårt att tänka på, mitt undermedvetna tänker på det hela tiden men jag kan knappt tänka på det utan att bli ledsen..

I'll always remember, those late afternoon.

I'm more than just your average girl

Jag har fortfarande världens lilla lyckorus från i torsdags vilket är väldigt ovanligt!
Men har man fina folk runt sig sen dess såsom : Kajsa, Jesper, Johanna, Joakim,Simon, Martin,Hannah och Simone, så kan man inte vara annat än glad egentligen !
Och jag önskar verkligen att denna glädjen kommer att hålla i sig ett tag, för jag mår väldigt bra av att vara såhär glad (:
Ikväll ska jag ha filmkväll med Johanna,Joakim,Simon,Martin,Hannah och Carro :) De är finast ! <3

I have everything I always wanted.

om å om igen

Somnade runt 4 tiden igår och sov till 1 idag, skööönt ! behövs verkligen när skolan är som den är.
Idag har jag hunnit med att städa övervåningen och duscha. Det är förmodligen dax för mat om 30 min också. Någon gryta osm pappa har gjort ^^
Ikväll blir det filmkväll, antingen hos Carro eller hos Simon, får se vilket folk det slutar med :)
Imorgon är det dessutom äta middag med släkten och något mer efter det sen.

Natten har onekligen varit konstig, drömde en massa mardrömmar, konstigt. Den ena mardrömmen kom pågrund av snacket med Tobbe igår. Men inte hans fel :) Den andra drömmen förstår jag helt klart budskapet med, och det kommer att skärpas till med det !

Tankarna vimlar runt i huvvet idag, de virvlar runt till kläder och de vimlar till soffor.
Nu ska jag mest bara ta det lugnt, är lite trött så tror att jag ska glo på en film eller läsa the Host !

PUSS

I haven't changed a bit.

Kvällen blev en av de mest underbara kvällarna som jag kan minnas, först piano,gitarr och sång med Johanna :) Det går att sjunga lite trots att man är sjuk iaf ;) Sen kom folk och vi käkade och skrattade.
Sen drack vi te / kaffe och pratade lite till innan vi sjöng singstar. Hannah måste ha varit kvällens snällaste :" Du sjunger verkligen skitbra Sara". Tack Hannah (: <3 
Sen drog vi på promenad till skolan och kollade på stjärorna, gungade och mös. Kusinen ringde också :) Sen drog vi och lämnade Simone och Alexander, och sen hem till JOhanna för att hämta grejer och sen drog jag, joakim, simon och martin hem. Väldigt mysig kväll som jag gärna gör om väldigt snart :) Tack så mkt allihopa för kvällen och Johanna, du måste vara från någon okänd plats för tjejer som dig finns bara inte, ! Johanna, idag önskar jag att jag kunde delat mig i 2.  LOVEYOU! <3

Hela dagen idag har jag verkligen svävat på ett moln, jag har varit pigg, glad och bara allmänt happy ! Simningen idag gick kanon, långpromenad och jag åt inga chips idag trots att alla tjatade, 9 cm ska bli till 25 :))

Sen kan jag säga att jag har väldens bästa kompis, en kompis som verkligen får mig glad, att skratta och bara allmänt fåna runt :) Hjärtat, du är den finaste människan jag vet och jag är väldigt happy :) Jag älskar dig, <3

Nu hade jag nog faktiskt tänkt att kanske kolla en film, eller faktiskt bara sova. Ska städa imorgon och sen blir det förmodligen filmkväll med ev samma gäng som ikväll. De är verkligen finast.
Rädslan ligger kvar djupt inne, och vissa saker biter sig fast.

Drömmar

Kollat på mina favvofilmer de senaste 2 dagarna : Hook och Eurotrip. De filmerna har minnen. Eurotrip innebär dagen med fötterna och 48 timmar utan mat dagen, minns du Carro? ^^  Och Hook påminner om Peter Pan sommaren med Emilia, Lina och alla :) 

Skolan har varit lugn, åkte bil med Kajsa och Jesper en ganska bra stund idag och grattis Kaj till att du kan köra bil ;)  haha, trevlig stund med ganska mkt skratt ändå och växjö fria killen :O HALLÅ ! VAD FAN VAR DETTA !?!?! Det måste jag ta reda på för ingen av oss kände honom och ändå visste han att jag kallas för Jönna, hm, läskigt ;) haha, men Jesper och Kajsa är väldigt fina människor :')   Dessutom var vi 4 pers på tyskan och sånt gillas, mkt hjälp (Y) sen körskolan och klarade 1.5 fas idag !!! :D  Träffade Peo också och han gör mig alltid så glad :)  DOck har jag haft huvudvärk idag, men den gick över vid 6 så det är lugnt nu. Imorgon är det skolan till kvart över 12, sen simning med Carro :)  Johanna på kvällen och spela keyboard lite innan vi ska grilla några st ^^ Hoppas på fineväder !

Natten var underbar, drömde en massa fina drömmar, drömmar somgör att man inte vill vakna eller stiga upp på morgonen. Mysigt måste jag säga !
Psykologin påminde mig också om vissa positiva saker, och det gillades ^^
Ikväll blir det bara vila, ska bli skönt !

PUSS på att denna dagen, är den bästa på väldigt länge!

Motgångar skapar konstnärer.

Tyra banks är en smart människa som sa det påståendet vilket jag är beredd att hålla med om !

Idag var det kort skoldag och skolfoto. Mysigt ! Dåligt dock att Tenland inte fick behålla sin blåtira, jag menar, man såg ju ändå att det var Mattias :O Aja.
Sen var det körlektion vilket gick förvånansvärt bra med tanke på att jag inte kört bil på 3 månader :O Illa att vi inte har någon bil som jag kan köra med hemma nu...
NU ska teorin verkligen komma igång, ska ner där imorgon efter skolan en stund tänkte jag mig :)
Dessutom blir det ev dop för mig den 19 September. Kanske. :) 19 September kanske innebär en sak till, men det håller jag öppet just nu. Vad tror ni ? :) Kan dock säga att det har ingenting med inspelningen att göra ;D

Insåg även idag att vi faktiskt tar studenten i år :O JAAA jag har vetat det länge, döh ! men jag har nog inte riktigt insett det förrän jag faktiskt köpte studentleg igår, det känns, konstigt och pirrigt i magen men på nått sätt känns det ändå bra, även om 3 av mina bästa vänner, vad jag vet kommer att flytta så fort de kan så känns det ändå lite bra. För jag har 2 alternativ på vad jag ska göra sen och det känns ändå väldans bra att ha den möjligheten för att det känns bra att veta att jag tänker skita i vad alla andra säger, jag tänker göra vad jag än vill :)
Men studenten, det känns helt sjukt :O Jag menar, jag tycker det var sjukt när Simon och Timpan tog studenten i Juni och nu är det snarare än jag tror min tur.. det känns verkligen och man tar ett stort steg ut i verkligheten. Är man redo för det just nu? Jag vet inte hur det är med alla andra,jag är inte riktigt redo just nu men jag vet att jag kommer till att bli det i mars / april då jag ordnat upp några saker och dessutom gjort högskoleprovet :)

Har funderat på att faktiskt börja spela piano igen, dock har jag inget piano eller keyboard hemma.
Vad tycker ni, ska jag börja igen? :)
Och isåfall, någon som har ett piano eller en keyboard som jag kan öva hos ? ^^

Har kollat tv idag och försökt mej på matteläxan igen, några tal lossnade men ska försöka igen imorgon och även körskolan imorgon då :) Great (Y)   Fredag blir det simning efter skolan och sen Johanna med vänner och mys :) jag kan säga att jag ser framemot det en hel del !
Lördag blir det städning och mys med Carroaset ;)
Söndag blir det middag med släkten på viltrestaurangen och även antingen övning till musiken hos Johanna eller Romina ! Nu ska jag ut med mina tjejer, Johanna och Carro, vi ska gå feetrundan, tar väl ca 1 timme och sen ska jag faktiskt duscha, läsa tyska verb och sen är det final i The bachlorette och även 2:a avsnittet av True blood ! ^^

Have a nice evening ! <3

Hotel och restaurang är kärringgöra.

Såna intelligenta kommenterar av en jävla 92:a på bussen hem gör att man stör sig och det är också såna intelligenta kommentarer som gör att vi fortfarande inte har någon jämnställdhet i landet. stör mej.

Aja, skolan gick ändå smidigt idag. Dock kl 8 på morgonen med heshet och så vidare ska man sjunga inför 5 okända personer och en av dem är lite ögongodis :O herregud. Aja, låten var " under ytan " och den är ganska låg så det löste sig :)  Ska dessutom spela piano för första gången på 7 år nu 6 veckor framöver vilket känns väldigt roligt måste jag säga :))
Svenskaprovet gick kalas och tyskan var skoj, vi fick höra rammstein XD  barbara är ascool ^^ 
Handledarsnack med Roger idag också, känns bra att veta att man faktiskt kommit väldigt långt :) Ska lämna in tidsplan,loggbok och projektplan. Känns väldigt bra. Den tunga delen kommer bli att skriva ihop hela skiten sen på slutet. Ska vara klar innan jul eller senast i Januari så att jag kan vara i princip ledig på våren sen ^^ kalas ! Studentleg är idag beställt också. great (Y) !

Imorgon är det kortisdag med skolfoto, biologi och religon om jag inte har fel ? Sen körlektion med Nathalie. Och ja för dem som undrar, jag är inte klar med körkort, vf är dock min ensak.
Fredagkväll blir det matmys med massa goda vänner, alla mina bästa vänner är där och det känns verkligen toppen ! Mina grabbar och vi ska vara hos min favorittjej vilket känns toppen! Lördag håller jag öppet så länge.

Nu ska jag göra lite körkortsteori, duscha och kolla film med äppelpaj :) (Y)

RSS 2.0