bitterfitta

Ursäkta helgens dåliga uppdaterande men jag har varken orkat eller haft någon vidare lust faktiskt.
I fredagskväll var jag med Carro och vi hade mysigt med singsstar, skratt och sånt shit :) Mysigt!
Igår sov jag länge, sen till min stora överraskning så ringde Sacha :O och vill komma förbi en stund.. det kan man ju inte säga nej till så hon var här i 4 timmar och pratade, skrattade, käkade middag och kollade på Smala Sussie. Mysigt, såna eftermiddagar behöver jag mer av. Det kändes verkligen som det gjorde förr, då man hade sin lillasyster som alltid fanns där och alltid lovade att ringa och komma och hälsa på.. hon är saknad.

När hon stuckit drog jag till Carro och kollade på film och sen tog vi en promenad med Simon och Martin. Skönt att röra lite på kroppen måste jag säga, jag har inte vågat det sen i onsdags.
Sen drog jag och Carro hem till henne och kollade klart på filmen, sen blev vi båda trötta men jag drog hem och käkade pappas bakade äppelpaj istället :) ^^ 
Idag är jag redan vaken :O vaknade kl 10 och var pigg, skumt. Idag är det en massa på schemat, läsa klart 2 böcker, gräva i komposten, skicka in svar på Rogers frågor, 2:a delen på fas F och helst vill jag hinna med en promenad och äta också :P thih.
konstigt att magen kan vrida till sig vid de mest skumma tillfällena, jag tror att jag fick en spark minst 3 ggr igår.

Drömmen i morse var mysig, någon geourgous Alexander som jag var tillsammans med från Malmö. Det är vid såna tillfällen jag saknar bastian en massa, han som verkligen tyckte om mej..

Dessutom var jag värsta bitterfittan igår och jag är det hela tiden, Johanna, snart är det dax för kloster för min del för mitt hjärta orkar snart inte mer. Det måste få uttrycka sig och i växjö är det ingen stor risk för det.

Nu ska jag läsa klart Gunnelsbok och sen är det kompostgrävning som gäller. See ya


Kommentarer
Postat av: johanna

sara, när jag tagit körkort, så ska jag hämta dig hemma hos dig, ha med mig gitarren, sen ska vi åka till halmstad, sätta oss på sanddynorna, o spela o sjunga så högt vi kan :) jag lovar att båda blir glada då :D<3

2009-09-14 @ 08:38:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0