Grannar från förr

Idag har jag haft en lugn start på dagen, kollade klart på The Tudors så har nu sett hela serien. Den var grym!  Sen har jag umgåtts med min gamla grane kära Ida i 3 timmar och bara pratat om tider förr och tider nu :) Hon är en fin tjej som förstår så mkt, frågar inte mer än vad som behövs och tvingar aldrig fram ngt. Hon lyssnar på ett sätt som få gör! Det är skönt också att hon reagerar, resonerar och fungerar på samma sätt som jag gör :) Växjös mest förvirrade tjej genom tiderna har dock gått och blivit en mogen Ida, en person som växt otroligt mkt de senaste åren och det gillas väldigt mkt! Har alltid gillat Ida men förändringen är stor. :)  Nu efter 3.5 timmes konstant prat och skratt åt saker från "Med andra ord" till gamla klasskompisar till Jönköping till när hon bodde i Kalmar till hur hösten kommer se ut. Himla bra! Nu är jag ensam och kommer vara det heeeela kvällen. Ska äntligen se Monty Python and the holy grail för första gången, folk säger att den är bra och jag älskar Life of Brian så jag hoppas på det bästa. 
 
Det har visat sig att jag inte kommer till Jönköping förrän sen eftermiddag/kväll imorgon. Men det gör inte så mkt egentligen. :) saker och ting löser sig och det är huvudsaken. Så länge jag kommer hem så blir jag nöjd! 
 
PUSS

Tainted love

Jag somnade som en stock vid strax innan 12 då jag hade ont i hela kroppen av utmattning och stress. Men jag var helt lugn i psyket och inombords för första gången på flera veckor, så magiskt!  Trots att jag inte sovit hela natten så har jag trots det sovit bättre än på flera veckor och ändå fått sova och det är grymt. Behövde verkligen det. Man vet hur man ska råda bot på saker och ting och vad som hjälper som medicin, Kalmar hjälpte.  Detär konstigt att man vid 22.5 års ålder dock tvingas lära sig hur man sover igen. Men det är väll för att jag har alldeles för mkt i tankarna just nu på skolan, jobbet, insparken och måfa. Men det ger sig med tiden! 
 
Jag är väldigt glad idag, fantastisk dag i Kalmar igår och lite sömn. Att vakna och ha ett sms med texten: "Du har en speciell plats i mtt hjärta :) " som väntar på mobilen då börjar dagen mer än bra! Fantastiska vän och människa :) 
Dagen har därför börjat mer än bra och idag är jag osäker på vad jag ska hitta på idag faktiskt. Ska ev träffa Ida annars vet jag faktiskt inte, kanske blir en promenad eller cykeltur. Pappa kanske är hemma, vem vet. 
Dagen är bra och imorgon får jag skjuts hem till Jönköping på förmiddagen och det blir toppen, ser framemot att komma hem! 
 
PUSS

Ett inre lugn

Jag och mamma hade det mysigt och sen lyckades jag ändå somna igår. Idag var jag upe med tuppen och vinkade av mamma och Olle som åker till Turkiet i 2 veckor idag, lyckostar! Sen hämtade moster mig och vi tog dagstripp till Kalmar för att träffa Ludde och Julia :) Mysigt att käka lite och få prata med dem. Hemligt uppdrag hanns också med under dagen, big lök!    HMMMM :)
Nu är jag precis hemkommen efter regnkaos i Eriksmåla och det blir en lugn kväll med film och serier. För första gången på ett par dagar eller egentligen ett par veckor har jag ett inre lugn i kroppen och jag är trött. Riktigt trött! Därför känns det som att jag kan somna väldigt gott inatt och föhoppningsvis sova hela natten trots att jag är själv i mammas lägenhet tills på måndagförmiddag. Men det är skönt på ett sätt!    Måndagförmiddag äntrar jag Jönköping igen och det ska bli skönt med min egen säng, min egen lägenhet och mitt dalvik :) är fortfarande förälskad i Jönköping!   
Att känna sig lugn och uttömd på prat, på skratt, på leenden och en go känsla i magen idag är mer än awesome :) Har dessutom kört bil i Kalmar stad, det var ju en upplevelse kan jag ju säga. Herregud!   Fina grejer :) 
Endorfinerna är många i min kropp idag och det gillas starkt och vet ni? Ibland får man vara sådär helt glad och tillfreds och det är jag ikväll :) GÖTT, HMMM OCH BIG LÖK! 
 
Nu ska jag spela min musik HÖGT i mammas lägenhet och sjunga som att det inte finns ngn morgondag, för det är jag såå jävlar värd idag :)
 
PUSS

Att vara tre

Ikväll saknar jag att vara tre mer än på väldigt länge. Alla skratt, alla retningar, alla smeknamn, alla uttryck, alla ljud, gemenskapen, alla saker vi gjorde, alla ljudklipp, alla videoklipp.. listan kan göras otroligt lång. ALLT det saknar jag ikväll.. men mest av allt så saknar jag känslan i att sitta i mitten med dem på varsin sida, känna lyckan och den där sköna känslan och pirret i magen. Att få titta från sida till sida och veta att det sitter två människor bredvid mig som jag tycker om så satans mkt att det gör ont ibland, att få skratta, le och få tycka att man är ngn i deras ögon. DEN känslan.  Jag är inte naiv och jag är inte dum, jag vet att saker aldrig kan lösas och att det aldrig kan bli som förut. Men jag saknar det ikväll, så in i helvete. Jag saknar oss, jag saknar dem och jag saknar enkelheten i hur det var att vara tre. Enkelheten i att bara vara tillsammans, höra ihop, vara som syskon och att skratta långt in på småtimmarna tills man fick ont i magen. Och att somna helt lycklig efter varje gång.
 
PUSS

Det kommer annat emellan och det är bra

Träffa moster är alltid lika mysigt, vi tar en dagstur till Kalmar hon och jag imorgon för att hälsa på Ludde :) Äntligen får jag se hur han bor sisådär 2.5 år senare, haha!  Hoppas lilla Alfie är hemma också så man kan gosa lite med den vovven :)  Så blir en tidig dag imorgon och lång då moster ska gå på loppisar och grejer, men det är det värt för jag får träffa Ludde och äta kinamat!  
 
Inatt har jag iaf lyckats att somna, jag har snurrat hela natten igen men jag somnade åtminstone och det ser jag som en liten serie. Lyckades stänga av hjärnan, tack och lov :) Så idag har jag sovit vilket är bra. Frukost väntar strax och sen ska jag ta det lugnt hela dagen med serier och Dracula fram tills att mamma kommer hem från jobbet, då ska vi mysa järnet!  :) 
 
PUSS

I'm yours, so yours

Middag, glass, te, nektariner och nyheterna på tv. Jag tror jag var hos måmå va? :p  Så mysigt att komma hem till måmå, dricka massa te och få den ständiga frågan: " Vill du ha ngt?".  Vi pratade och mös ikapp innan jag försköt uppmärksamheten till annat en stund och hon spelade spindelharpan. Gillar kommentaren: " Jag har ett spel som jag sitter och pular med om kvällarna" och så visar det sig vara så enkelt som spindelharpan, underbara människa :)   Det enda som fattades igår kväll hade varit en godnattsaga när jag kröp ner bredvid henne igårkväll, då hade kvällen varit komplett. Men vi pratade om mina gamla favoritböcker hon läste för mig när jag var lite istället, Ludde lump, Farfars pojkar och Hattstugan :) och en sjujädrars massa Bamse såklart!  
 
Trots dålig sömn inatt så har vi myst med frukost och sen fick jag köra in oss till Växjö och snurra runt. Vi hälsade sen på måfa på hjärtavdelningen. Jag hatar sjukhus mer än ngt annat men måfa var pigg, skrattade och skämtade om de vackra sköterskorna :) han fick bli utskriven idag så vi tog med honom till mamma en stund. Saker och ting är inte jättebra med måfa men han kämpar på och är våran ständiga hjälte. Han är nog trots allt inte redo att lämna än trots att han ständigt blir sämre. Men det är ju åldern men tur att han är kvar ett tag till iaf :) 
 
Snart kommer min moster och pratar om helgen och saker och ting. Himla bra! Skulle träffat Ida nu ikväll men kommer dessvärre inte att hinna det.. får bli film ikväll istället. Imorgon tar jag det lugnt på dagen och på kvällen myser jag sönder med min mamma innan hon och Olle drar till Turkiet på lördag. Växjö levererar massa mys och det gillar jag stenhårt! :) 
 
PUSS

Hemma är där man senast satte sig

Igår när jag hade fixat med ID-kortet till jobbet (som förövrigt blev grymt fult) så satte jag mig på tåget till Växjö, lämnade huvudvärken bakom mig och kände mig för första gången på riktigt länge lugn i hela kroppen när jag skulle till Växjö. Har alltid mer eller mindre negativa känslor när jag åker till Växjö annars men igår kändes det bara skönt och bra :)  Jag mötte upp Johanna och hängde med henne ett par timmar, som jag saknat min fina tjej!  Vi pratade på och tog bilen till födelsedagsbarnet Joakim och fick tårta och skrattade åt allt och ingenting som hans farbror pratade om med Colgate-reklamer och det ena med det andra. Jag skrattade åt Jonny och han skrattade åt mig, asså familjen Sjöö kan ju vara bland de finaste människorna som finns :)  tydligen lever jag numera under kodnamnet Jönköping, jag har bott hemifrån så länge att jag inte ens är Sara längre, utan Jönköping.  "Vi har Jönköping på besök", jo ja tackar jag :) Men det tar jag mer än gärna på mig!  Fint att höra småländska igen också med fler människor som säger Nååje och tosig, och att slängas in i prat om folk från Gemla.  Johanna uppmärksammar mitt byte av dialekt som vanligt också, men jag är van nu och orkar inte bli upprörd över det längre, jag är Gemlabo och Jönköpingsbo, så är det bara! 
 
Jag och Johanna träffade sen Tove en stund och jag vet inte när jag träffade Tove senast.. Julas tror jag. Herregud! Kul att träffa henne iaf :) Alltid komiskt när de ska försöka para ihop mig med den ena och den andra, igår var det Joakim och Rasmus som var offer. Roligt resonemang kring Rasmus också: "Men Sara, ni är ju typ tillsammans, fatta det ngngång! Det enda som fattas är att ni ska kyssa varandra ngn jäkla gång".  Tycker det är roligt att det man pratar om skiftar också, samtalen blr så mkt mer vyxna, man pratar verkligen med varandra mer nu istället för att skvallra eller prata om killar, fest och skola. Nu är det mer världsliga saker, framtiden, nutiden och dåtiden och det tokgillar jag! :) 
 Sen ringde min Västkusttjej och snackade en stund, henne saknar jag också! Mkt folk jag saknar just nu :p  Och pratade ditten och datten, hon har det bra och trivs med livet och det gör mig mer än glad :)   Hemma vid 11 men somnade inte förrän 2. Dessa sömnproblem.. dessutom vaknar jag varje timme och jag vet varför. Oerhört frustrerande. Drömmer drömmar om samma person varje natt också, inte roligt det heller. Inatt drömde jag dessutom att jag fick en dotter som skulle heta ngt på E, dock fick måmå ta hand om henne då jag skulle jobba 6 dagar den veckan tydlige.. asså drömmar! 
 
Idag är jag glad då jag hade en fin dag igår och jag har insett att saker förändras, men det man vill kan stanna kvar, som gemenskapen med mina fina växjötjejer och gemenskapen med iaf större delar av familjen Sjöö :)  Ikväll äter jag middag hos måmå och sen sover jag där för att hålla måmå sällskap, imorgon hälsar vi på måfa på sjukhuset! 
 
PUSS

So wake me up when it's all over

Avslutade söndagen med en film tillsammans med Emma, skönt att hänga lite med henne och slippa vara ensam :) många skratt där vilket är bra! 
Idag har jag både städat och tvättat och varit på ännu ett nytt ställe i Jönköping stad, fan vad jag utforskar Jönköping i sommar.  Har hängt med Robert nu ikväll med ny musik, Lotta på Liseberg och filmen "Wizard of Oz - The Great and Powerful". Mysigt :)  Nu har han precis gått hem och jag har packat en snabbis inför morgondagens visit till Växjö, stannar där ett par dagar och träffar min mamma, mina morföräldrar och ett par vänner också, gud vad jag behöver det just nu! Pga oväntade saker och ting så kommer jag icke åka till Kalmar i helgen, det är tråkigt men så är det. Ibland tvingas man prioritera och det fick jag göra denna gången. Suger att inte kunna träffa Ludde, Carro och Rasmus men det fick vara för den här gången. Väldigt tråkigt dock :/  3 veckor, lite drygt 6 veckor kvar. Trodde det skulle bli lättare efter 2-3 veckor men tycker snarare det kryper allt mer och mer i kroppen på mig, nåja. 
 
Så imorgon efter att jag fixat med ID-kort till jobbet så drar jag på sen eftermiddag, blir där till lördag, eller söndag. Inte bestämt hur länge ännu, får se vad jag känner för och sådär :) 
Nu är jag ganska trött så ska passa på att sova, kommer förmodligen bli en lång vecka då mina nattrutiner är helt jäkla uppfuckade så lika bra att passa på att få all sömn jag kan få! 
 
GODNATT

Det kanske tar emot, men inget kan ändra på det

Jag känner mig väldigt ensam idag, så pass ensam att jag inom loppet av en halvtimme hunnit med hela 3 samtal med mamma, Simon och måmå. Mest för att få tiden att gå, eller kvällen snarare. Det var längesen jag kände mig så ensam och kroppen värker en aning av förkylningen, alla tankar som hinner ifatt mig och att jag saknar min mamma något fruktansvärt ikväll.  
 
Saken blir inte bättre av att jag håller på att skriva ifatt i min dagbok vad som hänt sen den 27 maj, dag för dag. Har skjutit upp det pga den 28 maj som jag inte velat ta itu med och jag ska inte ljuga, det var förbannat svårt att sätta ord på det och på dagarna efter det. Men det är en viktig process, det är så jag tar itu med saker, skriva om dem och sen går jag i 9 fall av 10 vidare.   Jag känner mig ledsen, nedbruten och behöver släkten den här veckan känner jag.  Mamma, Ludde, måmå, måfa och moster. 
 
PUSS

You know you make me wanna shout

Igår spenderade jag hela dagen med att kolla True Blood säsong 5 och då menar jag verkligen heeeela dagen! Sett hela säsongen samt första avsnittet av säsong 6, grymt bra!  
Sen kunde jag inte sova då jag hittade en massa knäppa och bra grejer på youtube, farligt det där. 
Idag händer inte särskilt mycket hemma hos mig mer än att ta det lugnt. I veckan åker jag förmodligen och förhoppningsvis på en visit till Växjö och sen nästa helg till Kalmar och hälsar på min kusin, Carro och ev Rasmus när jag ändå är där. :) kan bli bra!   
Är fortfarande grymt seg då min kropp fortfarande stretar emot och vill bli förkyld på riktigt, inte ok. 
 
PUSS

Här kommer sommaren

Perfekt midsommar igår med fina vänner :) En lugn midsommar med en massa mat, skratt, krocket, fia med knuff, öl, jordgubbsbubbel, skratt åt grannars skönsång, massa bilder, jordgubbar, en utflippad nattbuss med skratt åt pulkor, "Tutt och Butts äventyr genom Sverige" och en helt utflippad video!  Kvällen eller natten snarare avslutades på bästa sätt med en promenad uppför backen i ett friskt och mysigt sommarregn med Jönköpings finaste :) det gjorde kvällen komplett!  Den här sommaren är Roberts och min sommar och det är inget annat än underbart, awesome och mysigt med så mkt tid tillsammans med ngn man står så pass nära men som man inte spenderat så mkt tid med det senaste. Men sommaren är vår, tiden är vår och sällskapet kunde inte vara annat än bra! 
Mysig midsommar i Habo, det behöver inte hända så mkt för att man ska ha kul och det märks verkligen hur midsommarar förändras genom åren. Från att ha firat massor av midsommarar i husvagnen med släkten när jag var mindre, till olika midsommarfester med olika vänner i Gemla, Växjö, Västervik och Kalmar till en lugn och skön, vuxen midsommar i Habo! :) Det känns väldigt skönt faktiskt att man märker att man växer upp! 
 
Igår tänkte jag en del på midsommaren i Västervik 2011 och i Kalmar 2012, två helt olika midsommarar men lite på sitt sätt. Sjukt att det redan gått två år sen den helgen med alldeles för mkt vin, ett jobbigt telefonsamtal, krocketturnering, kortspel, ljudklipp och när 3 personer bildade en stark och stabil enhet. Magiskt och finaste minnen <3  Förra midsommar i Kalmar var också himla fin med mat, snapsar, fina vänner, fotboll, brännboll, ett viktigt samtal och fina minnen där också. Awesome! 
 
Idag är jag seg som bara den och tänker parkera mig i min soffa med en massa True Blood-avsnitt, en massa mat och bara njuta av en mulen och grå dag som existerar utanför fönstret.
 
PUSS

You turned out to be the best thing I ever had

Game of Thrones säsong 3 avslutades i tisdags, såå sjukt jäkla bra! Nu väntar jag på säsong 4 som kommer nästa vår. 
Igår jobbade jag, vilket gick bra trots att det började åska sen. Jag var åtminstone inte ensam vilket var skönt! När jag åkte hem fick jag sjukt ont i hela kroppen, och då hade jag gått med huvudvärk och halsont hela kvällen. Usch! 
Ringde både mamma och måmå på vägen hem och planer smids för nästa vecka och ev nästa helg. Det känns bra men vi får se om det blir av eller ej. Det är lite saker som fortfarande ska planeras och ordnas innan men jag får ev en minisemester iaf och det hade varit himla bra :)   Hade svårt att somna inatt dock, och när jag väl somnade så vaknade jag varje timme, precis som natten mellan tisdagen och onsdagen. 
 
Idag skulle vara en kort dag, men det strulade med mötet på jobbet, praktiska saker. Fick göra min delegering idag iaf vilket var gött. Bara ID-kort att fixa vilket är skönt.  Mötte upp Robert för systemet och handla. Nu är jag ÄNTLIGEN hemma i min soffa och kan göra vad jag vill resten av kvällen. HALLELUJA!  Jag är grymt trött i kropp och huvud och ska ta och laga lite mat snart så jag piggnar till. Inte ätit särskilt mkt idag då min kropp varit i obalans. 
 
Imorgon firar jag midsommar i Habo med fina vänner, blir himla bra :) 
 
PUSS

Jag visste inte bättre då, såg inte vad alla andra såg

Min kväll ensam i söndags var magisk, spenderade heeela dagen med massa serier och bara ta det lugnt. Gjorde delegeringsprov också, får se hur det gick när jag träffar distrikssköterskan ngn dag.  
Igår tog jag bussen på utflykt igen för att se vad jag skulle vara inför delegeringsutbildningen och sen hängde jag med Robert och Jocke och spelade krocket i x antal timmar. Mysigt :) krocket är inte alltid min grej men det är roligt iaf! 
Sov 11 timmar inatt, sover så sjukt mycket just nu men jag måste det för att orka. Jag vet att man inte kan spara sömn men trots det försöker jag. Har varit på delegeringsutbildning i 1.5 timme idag och sen suttit i solen i 1.5 timme och läst Dracula, det går framåt, halleluja!  Ätit middag har jag hunnit och gjort matlåda tills imorgon, härnäst väntar en dusch innan jag ser de två sista avsnitten av Game of Thrones säsong 3.. helt sjukt att det inte kommer nya avsnitt förrän nästa vår sen. Man blir fast i den serien direkt, farligt!   
 
Imorgon jobbar jag kväll, 13-21 och på torsdag är det välkomstmöte på jobbet för alla semestervikarier. Mina dagar innehåller alltid ngt just nu men det är väldigt skönt, då slipper jag tänka på en massa annat. Min måfa är kvar på sjukhuset, de har gjort en massa provet på honom och röntgat och haft sig men hittar inget fel på varför han är så orkeslös och har svårt att andas. Det enda de hittar är att han har hjärtflimmer, men det har han haft i 13 år nu så det är ingen nyhet. Tydligen gör det att han har svårt att andas också och kan inte direkt göra ngt åt det. Sveriges sjukvård, jag säger då det..  Mamma och måmå hälsar på honom hela tiden, vilket jag också hade velat på ett sätt men jag vet att hade jag gjort det så hade jag inte kunnat åka därifrån och jag hade heller inte kunnat jobba sen vilket jag måste. Därför håller jag mig från Växjö och sjukhuset med vetskap om att min måfa är starkare och mer envis än många andra, han har haft hjärtfel i 13 år och trots det kämpar han på, underbara hjälte! :) Det närmar sig slutet vilket inte är så konstigt med tanke på att han blir 73, och det hade varit skönt för honom att bli av med det men vi vill precis som han att han ska vara kvar tillsammans med oss ett litet tag till :) 
 
Dessutom är det väldigt tomt i min lägenhet, den är fortfarande ren trots att jag städade i lördags, så länge har det nog aldrig varit rent hos mig då jag alltid har folk som springer hos mig, men de senaste dagarna är det jag som har sprungit hos Robert.  Men jag saknar att ha ngn att prata med innan jag somnar, saknar att äta frukost, lunch och middag tillsammans med ngn och saknar att höra/se ngn sova i andra änden av lägenheten och jag saknar att se på film tillsammans med ngn. Det där enkla sällskapet, att ha ngn att prata med bredvid sig och skratta med eller helt enkelt bara ha ngn att titta på.  Så är det idag. Nog för att detta enbart inträffat 2 ggr men det är så himla lätt att vänja sig. Och det är så jag känner idag.  Känner mig inte direkt ensam men känner mig sällskapssjuk samtidigt som jag vill vara ensam, det är det enkla sällskapet som är bäst och det är det jag saknar idag! 
 
Nehe, nu blir det dusch och sen Game of Thrones :) 
 
PUSS

We got nowhere to go and all night to get there

Min lägenhet är äntligen ren, trots att jag spillde mjölk över hela golvet sen på kvällen så tvingades skura igen :p 
Fastnade med Dracula för första gången ngnsin en väldigt bra stund, sjukt. 
Jag, Robert och Jocke spelade sen lite TP på kvällen och skrattade åt saker och ting, mysigt. :) kul att träffa Jocke en vända. Det börjar funka :)  Vid 12 kom jag hem och käkade lite och sen somnade jag gått vid strax efter 2. Göttans! 
 
Drömt en massa konstiga drömmar inatt om bomber i tentasalar och om folk i min gymnasieklass senare, sjuka grejer.
Idag ska jag tvätta lite grann ikväll, ska fixa med lite jobbgrejer inför delegering och annars ska jag ta det lugnt och vara ensam ikväll och jag ser väldigt mkt framemot det faktiskt! 
 
PUSS

Studenttider

Banken och kolla alla flaken inne i stan igår, tydligen tar alla studenter i Jönköping studenten samma dag vilket bidrar till en massa oljud, stoj, stim och kaos :p men himla kul!  Jag fick en sån oerhört gå känsla i magen när jag såg alla studenter och fick en massa minnen från min egen. Hur sjukt kul det var! Jag saknar NV07D en smula faktiskt, även om jag inte gillade min gymnasieklass alla dagar under de 3 åren så är det den klassen jag tyckt om mest under hela min uppväxt, vi höll ändå ihop allihopa sista terminen i 3:an och det var grymt kul!  Ta studenten igen hade varit sjukt kul men samtidigt är det ju meningen att det bara ska vara en gång, och det är helt sjukt att det var 3 år sen i måndags, vart tar tiden vägen!? Den bara försvinner..  Snart är jag förhoppningsvis färdig lärare och ska börja undervisa människor på riktigt, hur sjukt är inte det!?   Att dessutom få se ngr vfu-elever från JB förra året ta studenten igår och träffa på dem på krogen igår var sinnessjukt. Elever kommer komma och gå hela tiden och det var nog först då som jag verkligen insåg det.   Att inte vara i Växjö under studentveckan för första gången också var också lite konstigt men tanken slog mig inte förrän jag såg alla studenter igår, det fick mig att sakna Växjö lite grann och vissa människor där.  Martin, Johanna, Carro, Tove, Joakim. Ibland kommer insikten att vi ses alldeles för sällan men å andra sidan blir det alltid bra när vi väl ses.   Tiden går sinnessjukt fort, i augusti träffade jag Rasmus och Robert och många andra för första gången för 3 år sen. 3 år!!! Stört lång tid men det känns inte så. Jag har hängt med Rasmus och Robert i princip dagligen sen juni 2011 och det är knäppt om ngt, mina finaste grabbar <3  vart tar tiden vägen!? 
 
Jag och Robert drog hem till Mia igår och drack lite te/kaffe och sen åt vi en äcklig hamburgare på ett ställe innan vi drog hem till henne igen och chillade. Mötte upp Disa och sen Mias kompis från Tyskland och tog ett par öl på Solsidan. Trevligt värre! Det var vi och 5000 studenter i princip :p lite halvkul. Jag och Robert tog bussen hem vid halv 12 då vi alla skildes åt olika hål. Jag drog hem och varvade ner och somnade sen väldigt gott och fick mina 10 timmar, viktigt!  Igår var ett sånt tillfälle då jag kände tillhörigheten starkare än på ett antal veckor, då det var du och jag mot världen som det så självklart varit innan. Saker och andra människor har kommit emellan men det betyder inte att du fortfarande är den viktigaste i min värld. Jag behöver dig även om jag inte förklarar varför och jag älskar dig, <3
Det börjar redan bli påtagligt hur många människor som saknas i Jönköping som vi annars hänger med och det har bara gått lite drygt 1.5 vecka sen vi alla sågs. Hela sommaren återstår. Sinnessjukt. Vilken abstinens och saknad vi alla kommer att ha om ett tag! Vågar knappt tänka på det.. vissa människor saker jag sönder redan, eller ok, en då. Och det är riktigt irriterande att det inte ens krävs speciellt lång tid och det är typ 95 % av tiden kvar tills man ses igen. Härda ut och andas Sara, härda ut och andas! 
 
Nu ska jag städa min otroligt skitiga lägenhet.. den har inte blivit städad på lite drygt 2 veckor vilket syns, och då har jag ändå haft folk som mer eller mindre bott här. Usch säger jag bara. Så städa står på tapeten och sen antar jag att jag måste läsa lite Dracula. Så får det nog bli! Handla måste jag också göra.. 
 
PUSS

Sen en tid tillbaka har jag varit trött, försökt att vara allt på samma gång

Jobbat färdigt för denna veckan, onsdagen och utbildningen igår rullade på bra. Hämtade en väääldigt saknad dator igår, tydligen hade dem fått byta hela skärmsystemet och moderkortet och hatt sig, jisses.. jag och teknik alltså. Vi funkar inte alls!   Glädjen över att få tillbaka min dator var iaf total, och han som lämnade ut datorn var väldigt hjälpsam och trevlig vilket gav mig ett leende från öra till öra för första gången på ett par dagar, himla fint det. :)  
Måmå ringde igår kväll, måfa ligger tydligen på sjukhus för andra gången på två veckor.. problem att andas och grejer. Inte bra! Han hade tydligen provat en rullator igår, det borde han gjort för flera år sen.. hoppas han får en!  Sen ringde mamma, full cirkus.  Saknar min mamma!   
 
Jag spenderade resten av kvällen igår hos kära Robert och pratade mer än vanligt. Munnen gick i ett på mig den första halvtimmen, det var otroligt skönt att få prata med ngn som känner mig för första gången på ett par dagar ansikte mot ansikte och stackars Robert fick bli offer. :p  men han mest skrattade åt min ivrighet och hur snabbt jag pratade. Nu vet han hur det känns iaf ;) haha.  Mycket prat och skratt där nere åt gräs, kossor och spermier, herregud!  Jag behövde det och jag skrattade tills jag fick ont i magen åt alla bilder och liknande! Magiskt. :)   Jag sover sjukt mkt den här veckan, försöker sova ifatt missad sömn, och det är otroligt skönt att sova för första gången på egentligen 2 veckor, grymt. 
 
Jag är mentalt trött mer eller mindre hela tiden, jag försöker räcka till för alla, för min mamma, min måmå, mina vänner och mig själv. Det är inte alltid jag orkar men jag försöker som vanligt. Jag hinner med dem mer än mig själv vilket aldrig är bra men det är så jag funkar. Det märks så tydligt att det är sommar nu och att pedagoger är spridda över Sverige/Småland och att man försöker få saker och ting att gå ihop men det är inte altid man lyckas. 
 
Ska iväg till banken nu om en stund efter lunch och sen hänger jag med Mia, Disa och Robert en vända. Mysigt. :) 
 
PUSS

Ingenting står över mig

Min söndag avslutades med en 2-rättersmiddag hos bästa Robert och spela bingolotto av alla saker i världen :p vi är inte friska men vi har himla roligt!   Igår och idag har jag varit uppe med tuppen och gått bredvid inför mitt sommarjobb som börjar v.28-33. ev v.27 och slutet på 26 om jag känner mig redo för det. Det känns bra :) Trevliga arbetskamrater och trevliga människor man besöker vilket är toppen!  Diskussionerna på mötet och vid lunchen är väldigt underhållande kan jag ju säga :p   Går bredvid imorgon också innan det är förflyttningsteknikutbildning på torsdageftermiddag sen är jag klar för denna veckan.   Min dator är tydligen färdig nu, ÄNTLIGEN!!!!  Får hämta den på torsdag efter utbildningen, 4.5 vecka utan min nya dator har gått ganska långsamt så skönt att få tillbaka den. :) 
 
vad mer kan jag säga? Dagarna rullar på och det är skönt att ha saker och ting att tänka på. När jag väntade på bussen hem idag slog tankarna mig plötsligt igen vilket gav mig ont i magen, jag stänger ute de mesta tankarna annars men av ngn anledning kom de i eftermiddags. Jag klarar mig alltid och jag är fortfarande otroligt glad efter helgen :) men tankarna ligger i bakhuvudet mer eller mindre varje dag och samma sak med den dåliga känslan i magen.  
 
Dock ska jag ha en stor eloge för min mat de senaste dagarna samt veckorna då jag äter frukost och jag äter regelbundet och bra mat!   Nu blir det en lugn kväll, jobbar tidigt imorgon också. 
 
PUSS

The only one that can make me laugh and cry at the same tine

Jag har haft 3 helt fantastiska dygn med den bästa som finns, huuuur mkt tv och film som helst och en jäkla massa mat i form av fajitas, potatismos och köttbullar, kycklinggryta, frukostmackor och vi har tillsammans druckit 5st 1.5 liters cola.. herregud!  Att bli ensam imorse vid strax innan 5 för första gången sen i torsdags kändes väldigt fel och jag kände mig ganska tom och väldigt ensam..  Jag har mått som en prinsessa de senaste dygnen, att inte behöva vara ensam, få mat serverad, ha ngn att skratta med, ngn att prata med, ngn att peta lite på, ngn att glira och ngn som bokstavligt talat byggt bo i min soffa!  Ett par tårar föll imorse när jag blev ensam, med en hjärna och kropp som har konstig dygnsrytm och som snittat på 5-6 timmars sömn mer eller mindre hela veckan så är jag inte förvånad, dock är det inte enbart sömnens fel, det kändes väldigt vemodigt att säga hejdå och med vetskapen att vi inte kommer ses på 9 veckor, med största sannorlikhet iaf. Det var skönt att han slapp se mig gråta iaf!
 
Men jag är glad med fina tankar de senaste dagarna med fina samtal, fina ord och förståelsen i vilken extrem skillnad allt blivit sen i höstas och under den här våren, sinnessjukt hur saker kan ändras och bli större och bättre än vad ngnsin kunnat tro! :) 
 
Nu ska jag göra mig iordning och sen ta bussen och kolla var jag ska vara under min bredvidgång inför sommarjobbet imorgon, att åka tidigt på morgonen och inte hitta är inte optimalt så får se till att försöka lösa det trots mitt otroligt dåliga lokalsinne. :p   Om ett par timmar spenderar jag tid med fina Robert och grillar och myser. :) I sommar är det han, Emma och Simon som får hålla mig sällskap, det gör dem alltid men det är dem som är kvar här runtomkring mig och de jag kommer att stå ut med. :p  Så idag blir det jag och Robert :)  Jag är svintrött efter brister i sömnen men jag behöver träffa Robert då vi inte hängt så mkt de senaste och äta måste man ju också göra ;)   
 
PUSS

Lugn som en filbunke

Grym kväll, natt och morgon med Rasmus med en massa film, skratt, mat, övertrötthet med skratt åt fulla björnar.. Jisses! Eftersom att vi har överenskommelsen i helgen att Rasmus inte får gå hem, vilket han tydligen har tagit bokstavligt så parkerade jag mig i min säng och han i min soffa vid 8 imorse där vi låg och skrattade åt björnar, yoga och allt möjligt. Bland det mysigaste som finns är att ligga och prata med människor innan man somnar, därför älskar jag när människor sover med mig för jag känner mig så jäkla trygg då. Att ligga och skratta och prata med sin bästa vän, guldvärt :) gillar faktumet att vi är så pass öppna med hur vi känner inför de kommande veckorna också, att man inte behöver dölja ngt. Nu har jag sovit som en sten sen halv 10, Rasmus sover fortfarande och det lär han behöva. 6 timmar räcker för mig och är ganska perfekt :) hoppas han vaknar snart dock för jag är hungrig och lite uttråkad om jag ska vara ärlig. 3 dygn, vi kommer vara rejält trötta på varandra sen men vem bryr sig? Just nu mår jag som en prinsessa, är lugnare än på länge och kan inte sluta le över de fina morgontimmarna :).
Ska man passa på att duscha kanske?

PUSS


Säg det med en sång

Det har hänt en hel del sen jag skrev sist. Jag har haft en fin kväll med bästa Robert och skrattat åt det gåtfulla folket, haft en fin kväll med bästa Rasmus med mat, och skratt. Jag har skrivit en omtenta som jag klarat, jag blev godkänt på redovisningen om Normandie, haft en alldeles för bra lekkväll hemma hos bästa Robert där jag efter 8 lekar och spel delade vinster med Robert. :)  Jag skrev dessutom ännu en tenta igår om världskrigen som gick hyfsat och jag hade sista kvällen för terminen på kåren igår, en grym kväll med förfest hos Robert med fina människor och sen ett kåren med en massa bra folk och kramar. Magiskt! :) 
 
Saker och ting är inte alldes rosenrött, men jag kan andas, jag har inte tagit Atarax sen förra onsdagen och jag har mina fantastiska klippor Rasmus och Robert att tacka för det och min fantastiska mamma <3 Dessutom ska Johanna ha creed också som trots att hon inte vet varför har tänkt på mig och hört av sig när saker och ting var allt annat än ljusa, tack!  När man har ett så pass stort kontrollbehov som jag har är det extremt frustrerande och jobbigt när man inte kan påverka saker och ting när det inte finns ngt som man vill mer än att hjälpa till, man känner sig så satans maktlös och frågan är om det inte är det som är det jobbigaste.. 
 
De sista dagarna på den här veckan, det vill säga idag, imorgon och på lördag tillbringar jag med den finaste i världen, min Rasmus, och spenderar så mkt tid som vi vill, kan och orkar innan han åker till Kalmar i 9 veckor på söndag för att jobba i sommar.  Undrar vem av oss som tycker det är jobbigast dock, känns som att det är ganska jämt! Det är rätt sjukt att man blir så van och beroende, tror inte att vi ngnsin varit ifrån varandra i 9 veckor, inte ens i höstas när saker och ting var allt annat än bra mellan oss, därför känns 9 veckor som en extremt lång tid men det finns telefon, sms, fb och om saker blir för mkt kan man hälsa på varandra också. :)  Nu ska jag passa på att njuta av hans sällskap, alla pet, alla dåliga skämt, skratten och samtalen så mkt jag bara kan dessa dagar! 
 
PUSS

RSS 2.0