You turned out to be the best thing I ever had

Game of Thrones säsong 3 avslutades i tisdags, såå sjukt jäkla bra! Nu väntar jag på säsong 4 som kommer nästa vår. 
Igår jobbade jag, vilket gick bra trots att det började åska sen. Jag var åtminstone inte ensam vilket var skönt! När jag åkte hem fick jag sjukt ont i hela kroppen, och då hade jag gått med huvudvärk och halsont hela kvällen. Usch! 
Ringde både mamma och måmå på vägen hem och planer smids för nästa vecka och ev nästa helg. Det känns bra men vi får se om det blir av eller ej. Det är lite saker som fortfarande ska planeras och ordnas innan men jag får ev en minisemester iaf och det hade varit himla bra :)   Hade svårt att somna inatt dock, och när jag väl somnade så vaknade jag varje timme, precis som natten mellan tisdagen och onsdagen. 
 
Idag skulle vara en kort dag, men det strulade med mötet på jobbet, praktiska saker. Fick göra min delegering idag iaf vilket var gött. Bara ID-kort att fixa vilket är skönt.  Mötte upp Robert för systemet och handla. Nu är jag ÄNTLIGEN hemma i min soffa och kan göra vad jag vill resten av kvällen. HALLELUJA!  Jag är grymt trött i kropp och huvud och ska ta och laga lite mat snart så jag piggnar till. Inte ätit särskilt mkt idag då min kropp varit i obalans. 
 
Imorgon firar jag midsommar i Habo med fina vänner, blir himla bra :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0