Guldsmed

Haft en bra dag i skolan med mkt engelsk grammatik. wiho! Träffade dessutom på Robert och Rasmus i skolan, dessa fina pojkar :) Vad skulle jag göra utan dem här i jkpg ? Skulle förmodligen ha mkt tråkigare eftersom att Rasmus höjer mitt humör på fb heeela tiden med sina stalkningar och Robert som ger en feel good känsla i magen när han fjantar sig och är precis lika konstig och abnorm som jag!
Sanne och jag skulle därefter prata med vår hyresvärd som är guldsmed och har en butik på gården här hemma om tvn i lägenheten. Han försöker påstå att han är en "fattig guldsmed" som inte vill skaffa en ny tv när våran håller på att gå sönder.. jo men gud vad fattig han är som tjänar 16.000 i månaden bara på den lägenheten där vi bor.. dra den ngnannanstans va!!
Sanne känner sig inte lika peppad i dag som igår, hon får ju inte ha fler dejter med Oscar Carlén länge ;p hahaha. Hon saknar deras regelbundna möten xD

Idag ska jag bara läsa lite i boken About a Boy och sen bara sooooova. Ska plugga imorgon istället, ringa till Emil :) och sen åka till jysk och ikea och inhandla fotölj, fotpall, madrass, täcke och kudde till när jag får besök :) förhoppningsvis redan i mars!

Känner att jag börjar ge vika för lite saker som rör sig i mitt huvud idag och i mitt känslofält. och insåg lite i skolan idag att jag börjar få en ganska go känsla i magen och ett stort leende i hela ansiket. Det blir nog bra med det, är det meningen så är det :) ( tror mkt på ödet för er som inte vet )

PUSS

when love thakes over

Hittade mig 2 nagerlack, 1 tröja/skjorta, en ny klocka och nya träningsskor på A6 igår. Trevligt! Ska jag bli frisk i knät och frisk i mina vader ngn gång så måste jag ha ett par riktiga skor :)
Kvällen hemma sen blev lugn med fångarna på fortet, kortspel och scrubs!
Maxi intogs idag där man handlade lite blandade saker. Mat ska ätas varje dag har jag hört ;p

Kollat handbollen idag också, Sverige förlorade trots en entusiastisk Sanne som försökte skrika liv i dem ;p
ska laga mat när hon kommer hem igen, eller, hon ska laga mat ;p spagetti och köttfärssås. Jag lär väl prata och röra i pastan nån gång ibland. Matlagning är inte direkt min starka sida även om det är roligt :)

hade konstiga drömmar i natt igen, om vikingatält och jag som var viking som skulle ragga upp en annan viking XD måste sluta med massa konstiga drömmar där jag ska ragga upp folk. Sanne var ju skön idag också
Sara : Sanne, jag drömde om viktingar i natt, att jag var viking och raggade upp en annan viking
Sanne: Var Robert viking nu också ?

Skön hon är :)
Nu blir det läsa bok och scrubs innnan hon kommer hem.

PUSS

hooking up

Missade tydligen Rasmus sjunga Don't stop believing på akademin igår.. synd :/ jag låg hemma och försökte friskna till istället, halsen känns iaf lite bättre idag :)
Det roliga var dock Sanne igår när hon var hemma och kollade på handbollen igår en snabbis, hon pratar jämt om att Carlén är hennes framtida man och hon pratade då om hur snygg han skulle se ut på hennes släktmiddagar om han hade svarta finbyxor med silvrigt skinnskärp, uppknäppt skjorta i halsen och lite aftershave ;p haha.
" MEN SARA SYMPATI-DRICK MED MIG DÅÅÅ! " haha. det var tydligen skämmigt att dricka vin ensam ;) men som sagt, klockan är alltid 12 någonstans :)

mina konstig drömmar är tillbaka igen, drömde att jag var ekonom :s och drömde dessutom om att jag var med under insparksveckan i växjö men pluggade i jkpg XD
drömde dessutom att jag raggade upp Robert medans Jessica såg på :p jag tänker INTE analysera mina drömmar psykologiskt för er, ( trots att jag kan ) för det lär ni sköta så bra själva.

Nehe, nu ska jag äta en yoghurt och sedan klä på mig, sitter fortfarande i pyjamas ... ska bege mig till A6 och kolla runt lite och dessutom köpa en luftmadrass, täcke och kudde så att folk kan ha någonstans att sova på när det hälsar på mig eller sover här :p bra investering tycker jag allt! Särskilt med tanke på att mina tjejer har pratat om att hälsa på mig :) Nog babblat, mot sherwoodskogen och A6!

PUSS

En del av mig

Det är konstigt att man vissa dagar ransakar och söker inom sig själv så mkt.
Att man kommer till insikt med saker som man egentligen aldrig tänker på medvetet men som ändå ploppar upp och "löses av sig själva"
Jag har insett att du kommer alltid att vara en del utav mig såsom jag är en del utav dig och det går inte att komma ifrån. Hur mkt jag än vägrar att tänka på dig, hur mkt jag än vägrar att älska dig så kommer du alltid att vara speciell och ta upp plats.
Det går inte att radera ngt som ändå inte spelar ngn roll, allting spelar roll bara mer eller mindre. Du spelar en mindre roll, kanske det är därför som man tänker på saker mer och mer, de som spelar mindre roll har en tendens att tänkas mer på.

Jag älskar inte dig som person, jag älskar bilden av dig, tanken om dig och över det faktumet att vi en gång hade någonting bra och stabilt tillsammans..

Jag vet att jag förmodligen förr eller senare kommer ge upp, ge efter för infallet och skriva det där satans mailet för att få svar, för att få veta. Idag är inte den dagen men den kommer förr eller senare. Det är jag fullt medveten om.

PUSS

Glee

Har börjat att kolla om Glee från början, åååh vad jag älskar glee! Det gör mig så himla glad, vad jag önskar att jag kunde vara lika duktig som de är och få förverkliga en dröm. I ett annat liv kanske :)
Är fortfarande sjuk, surprise surprise. Men hade en 3.5 lång lektion i skolan idag, i en föreläsningssal med en blackboard :o bring back memories av lektioner i tyska och engelska med Karin Ek från högstadiet :) Happy days!
Är iaf lite piggare idag trots att halsen är betydligt sämre, känns som jag svalt trä eller ngt..inte så mysigt kanske men min matlust är iaf någelunda tillbaka. (Y)

Bäddar snart ner mig för idag med en kopp tee eller varm choklad eller liknande och går och lägger mig snart tror jag. Har vaknat varannan timme i natt igen och haft svårt att andas pga halsen. Är ledig imorgon iaf så kan sova så mkt som jag vill :) ska enbart plugga lite men det fixar jag på ett kick!

PUSS

kursstart

Kursstarten igår gick bra, verkar vara en väldigt bra kurs och det ska bli kul att bara engagera sig i engelska de närmaste året! :)
Ortopeden gick också bra, en en krossskada i knäskålssenan, fint ska det va! Kommer ta ca 6 månader till innan jag är helt återställd. Seeeeegt! Men men, that's life :) cykling och promenader och uppträning av musklerna är det som kommer hjälpa till på traven tydligen.

Såg guldbaggegalan igår också, synd att Bill Skarsgård inte fick ngt pris, han förtjänar det efter de filmerna han gjorde under 2010. :)
Somnade runt 2 tiden i natt, vaknade  dock varje timme av att jag svettades, att näsan var tjock och att halsen var tjock. Hade dessutom huvudvärk när jag vaknade imorse.
Som tur är så är jag ledig idag och imorgon så att jag kan ta hand om mig så att förkylningen inte bryter ut fullt ut. Ska därför läsa en artikel på engelska idag bara och sedan bädda ner mig resten av dagen med en massa film, te, varmchoklad och rostade mackor! :)

btw, de 3 sista utmaningarna kommer när jag har lust att skriva ngt sånt men det dröjer förmodligen inte allt för länge.

PUSS

pizza

Haft en lugn och sköt dag idag, somnade som en stock igår efter all drama i mitt huvud och efter asmånga lyssningar av Thomas Järvhedens låt " Pappa kom hem" . Underbar låt!
Käkade pizza framför handbollsvm ikväll, grym match av sverige :)
har dessutom fått se bilder på kattungarna som kom igår, hur söta? :)))) Vill ha en..
2 vita och 2 svartrandiga med lite oranget i! Ska hälsa på dem när jag åker hem till mormor på revy den 5 februari. ååååh älskar kattungar :)

Finns inte så mkt mer att säga idag egentligen, kursstart imorgon + ortopeden. Är ganska nervös inför båda, men det ska nog gå bra! Kollade mitt schema för denna kursen, många eftermiddagar vilket är kanon! Sovmorgnar, pluggmorgnar och promenadmorgnar runt munksjön när snön är borta (Y)

Börjar kl 13 imorgon till ca 15 då jag måste röra mig mot ortopeden. Perfa! Nu blir det scrubs :)

PUSS


They don't know

Hemma själv för första gången på 3-5 dagar.. känner mig lite smått ensam faktiskt.
När man är van vid att ha folk omkring sig så mkt som jag har så blir det lite ensamt ibland när man är själv även om det är skönt ibland.
Har kollat på Harald and Kumar goes to White Castle en stund som går på 6;an just nu, en av de roligaste filmerna jag vet! Men just idag orkade jag inte hela, den får mig bara att få hemlängtan ändå vilket jag har tillräckligt av idag som det är.
Som ni kunde se från det förra inlägget som jag skrev nyss så saknar jag en väldans massa, idag saknar jag alla dem sakerna i en salig blandning men saknaden efter Hades är nog lite större, han blev pappa för lite drygt 1 timme sen, till 4 ungar. Jag hoppas att en kommer bli creme, hade varit underbart att ha en katt som liknar Hades. Lillkillen..

som ni såg i förra inlägget så saknar jag Hans också, ngt som jag inte riktigt förstår mig på. Förmodligen har jag fått lite panik med det pga att han inte blir yngre och inte jag heller och att jag förmodligen hade ångrat mig om han hinner dö innan jag får allt sagt som jag skulle behöva få säga. Men han har väl inte så mkt att säga tillbaka kanske..

nee, nu blev det lite för sentimentalt känner jag, får kolla på en bra film istället. Disney kanske ? Eller fortsätta att kolla scrubs. :)

PUSS

Dag 28 - Det här saknar jag

Jag saknar mitt hem, mitt riktiga hem. Hemmet där mamma är glad när man kommer hem, där pappa inte är sönderjobbad utan kan fråga hur man haft det under dagen, en bror som kommer hem och är helt ointresserad och sitter med sin mobil hela kvällen och bara pratar med pappa om han måste prata med någon.
Jag saknar GG, de närmaste 8 som är fantastiska i mina ögon, som kompletterar mig och som känner mig i mina ansiktsuttryck, som vet när jag är seriös och oseriös. Jag saknar det vi hade innan alla flyttade och började sina liv på var sitt håll, det är svårt att sammanstråla 9 människors olika liv nu när alla lever så olika, när ngr flyttat, ngr pluggar och andra jobbar.
Jag saknar 2004-2007, 2008, 2009, året då jag hade ngt speciellt, som jag fortfarande har men inte på samma vis, åren som.. behöver inte säga så mkt egentligen för de som vet vad jag pratar om vet precis vad som kommer här efter.. :p det var iaf år som allting stod rätt till, då jag inte behövde vara rädd för ngt för jag hade ngn som skulle fånga mej om jag föll. ( vilket fortfarande är så men det är svårare nu ). Jag saknar dem vi var, SJ-JS. Tåget med vagnar som är sammansvetsade och aldrig bryts, tåget som går och går fram och tillbaka och aldrig stannar. :)

Jag saknar Bastian, saknar den tjejen han tyckte om, den osäkra Sara med noll koll och som lät sig ryckas med och sen insåg vad det gav henne. Saknar hans röst och dilekt, på sättet som han får mig att skratta och på sättet som han kallar mig Nooblet.. sättet som han får mig att känna mig trygg trots att vi bor 300 mil ifrån varandra, hur han får mig att börja gråta, hur han får mig att förstå att jag fortfarande är viktig för honom och att bryr sig om mig.
Jag saknar Hades, vissa dagar mer än andra, saknar hans doft och hur kramar om en när man är ledsen, hur han sticker fram huvudet och vill att man ska gosa med honom när man lyfte upp honom..fina fina Hades.
Jag saknar den Hans som finns på film, hur vi skrattade, åkte pulka, hur jag lagade mat, hans hockeyutrustning, hans ögon, hans röst när han sa mitt namn och det faktumet att jag alltid var hans prinsessa och fortfarande var när jag var 10 år gammal. Citerar boken jag läste häromdagen igen " Jag saknar att ha en pappa, men inte min egen för jag har vant mig vid att inte ha honom här "

Har en tendes att sakna saker som är borta, som man aldrig kan få tillbaka på samma sätt, men man saknar aldrig det man har eller kan få. Så är det bara. Strowling down the memory land tonight. Maybe 'cause I'm home alone for the first time in 3-5 days.

vi kommer att dö samtidigt du och jag

Trevlig kväll igår åter igen! Mina vänner här uppe är så himla fina och jag har insett att jkpg ligger högre på listan över var jag vill spendera min tid just nu. :) massa skämt om mini-pior, plåsterpia, leka bröl och annat roligt! toppen :) Att dessutom få se Rasmus bugga igår vad väldigt imponerande, han är RIKTIGT DUKTIG!
kul att se :D  Gick hem ganska tidigt igår dock, musiken var inte den bästa och mina ben var jäääkligt stela efter dans två dagar i rad. Gick därför hem och åt och kollade på the holiday. :) så mysig film! Jude Law gör mig lite knäsvag med sin dialekt och sitt utseende.

Idag blir det hemmamys för min del, med tanke på ny kurs + ortoped på måndag så kan jag behöva vila min kropp och min hjärna en aning. Därför blir det en massa film ikväll och bara få ta det lugnt och vara själv lite :)
Imorgon ska jag dessutom tvätta på eftermiddagen, wiho! (Y)

PUSS

solen

Solen lyser i jkpg idag, himla härligt! :)
Kvällen igår var galen, alla hade så satans kul och var så jäääkla taggade :D Min "skönsång" på väg till kåren från Rasmus kunde dock ha skippats ;p
men vi hade skoj och dansade runt på kåren efter förfest hos Rasmus med trevligt folk och dricka. Partypia, mellanpia och storpia ägde dansgolvet!
Note to myself though, drick ALDRIG Bacardi Mojito igen, det straffar bara sig själv dagen efter när man druckit 40 cl/70cl ensam + andra grejer.

Ikväll har vi förfest här hemma, min vänner + Sannis vänner, låter underbart :) vi drar sen vidare till kåren ikväll igen. Idag kör jag dock enbart på cola som det ser ut just nu, är verkligen inte sugen på alkohol och jag tror inte min kropp vill ha mer denna veckan :p
Roande att partypia endast finns i jkpg dock :) 

neee, nu blir det att dega lite framför scrubs innan allt folk kommer mellan sex och sju :)

PUSS

villa margareta

Och vem har kollat fel på schemat? joo jag mitt klantarsle.. men, det var goda nyheter jag fick :D
Kursstarten är inte förräns på måndag så gissa vem som kan festa ikväll utan att ha ångest?
Jooo jag ^^
Ikväll taggar vi förferre hemma hos Kääälmar och sedan drar vi vidare till akademin och visar de nya nollorna hur man har kul i jkpg! 
Är grymt taggad och känner på mig att kvällen kommer bli awesome! Dock finns det igen snö ute längre så trillar jag så får jag riktigt jäkla ont, inte så bra kanske med tanke på ortopeden på måndag men jag är förberedd på allt med tanke på att knät vek sig förra gången vi var på akademin ;p

Första gången på systemet idag också, niceigt värre! Hon i kassan kollade dock väldigt skumt på mig :p
Nu taggad vi för fullt med massa bra musik :D
Hörde jag en skål? ATT DU GJORDE!!!

PUSS

Dag 27 - Min favoritplats

Jag har egentligen 2.. Kinnarps arena och en plats i gemla som jag inte nämner var eftersom jag brukar vara där när jag vill vara ensam.
Kinnarps arena, jag ryser alltid så fort jag går in där och ser isen, ser sittplatserna. Jag hör alltid ramsorna, pucken som går in i sargen när jag står där trots att det är helt tyst. Det är en speciell atmosfär där inne som man måste uppleva för att förstå :)

favoritplatsen i gemla ger mig lugn, det är dit jag går då jag behöver en stund för mig själv, behöver komma ut ur huset eller bara gå någonstans för att tänka. få vara ensam för en stund.
Ren glädje när man kan få vara där och bara vara ifred :)

grabbar

Kvällen igår var mkt angenäm :) har hittat mitt grabbar uppe i jkpg, 3 grabbar och jag :) Underbart att man kan känna lite samhörighet och minnas växjö med hjälp utav det :) 3 småläningar och en göteborgare. Underbart!!!
Många roliga kommentarer tillkom underkvällen också, bland annat om banana split och Babar ;p

Sov behövliga 12 timmar inatt, otroligt skönt! Ska nu läsa igenom min hemtenta och sen gå och lämna den i skolan om en stund så jag slipper tänka på den :) Är lite småsugen på akademin ikväll faktiskt.. får se om jag hamnar där eller inte men att köra på onsdag-lördag känns inte sådär superbra kanske ;)
studentlivet är en pain :p

PUSS

Handboll

idrottsgalan igår var toppklass! Riktig underhållning :)
Tentan är färdigskriven idag och ska korrigeras och lämnas in imorgon! Känns riktigt gött att vara klar med ett par dagars marginal. Dessutom haft en lång diskussion med Johanna idag, fina människan. Saknar henne, hon får mig alltid att tänka efter på gott och ont. Önskar att hon flyttade till jkpg och pluggade här till hösten istället för växjö <3

Nog babblat, efter att ha unnat mig ögongodis i form utav eclipse ( lyckades sälja in Sanne på att filmen är toppen, sweet succes! ) tänker jag unna mig att dra bort till Olerys 300 m bort och möta upp några vänner för att kolla handboll tillsammans :) awesome!
Ledig imorgon och på torsdag, livet är bra nu :)

PUSS


Dag 26 - Mina rädslor

Jag är rädd för det okända, det osäkra. Att man inte vet vad som väntar. Jag är rädd för förändringar, att bryta upp och börja om på nytt.
Rädd för att förlora de som betyder ngt, rädd för att vara oviktig och oälskad.
Dessutom har jag en enorm dödsångest och har mer eller mindre alltid haft.

Många har samma rädslor som jag men det gör de inte mindre viktiga för mig. Jag går mer eller mindre alltid runt och är rädd i bakhuvudet, rädd för ensamhet och rädd för att dö eller att ngn ska ringa och säga att morfar har gått bort t.ex.
Tillslut måste man sluta vara rädd, sluta tänka på saker och bara glida med och ha rädslorna i bakhuvudet. Vi kan inte påverka saker allt för mkt ändå så de får ha sin gillagång ifred.

Wherever you will go

Älskar Kroksmarks föreläsningar! Kan lyssna på honom i flera timmar utan att jag tappar intresset och blir trött i huvudet. Han är en sån lärare, pedagog och föreläsare som jag vill bli, att kunna ta ett ganska ointressant ämne egentligen och förvandla det till något helt annat och som gör att man kommer ihåg saker flera månader senare. Jag kommer fortfarande ihåg hans första föreläsning i slutet av september/början av oktober. Fantastiskt!

Sitter och lyssnar på låtan i rubriken, en låt som ligger mig väldigt varmt om hjärtat eftersom den får mig att relatera till en av mina närmaste vänner. En låt som gör att jag fortfarande kan le och får mig att glömma bort tiden då allting var kaos. Hör jag den låten så ser jag hur det var förr, hur mkt jag visste, hur mkt han visste och hur mkt vi umgicks och pratade och hade roligt tillsammans.
En låt som jag försöker lyssna på minst 1 gång i månaden för att gå nerför memorylane och hitta en länk till mitt gamla liv i gemla.

Nu ska här skrivas hemtenta så det ryker :) utmaningen kommer senare ikväll eller imorgon.

PUSS


När det sätts ord på känslor

Har läst en självbiografisk bok idag, en bok som en kille på HLK har skrivit.
En mkt speciell bok som är skriven i ett enda syfte, att berätta sin historia för att minnas och för att få ur sig den.
Den påminner om många saker hos mig själv och en del saker som han skriver, t.ex en sak om sin pappa gick rakt in i hjärtat på mig, han satte ord på det som jag aldrig kunnat. Jag känner likadant men har aldrig kunnat förklara det på ett så bra sätt som han gjorde. " Saknar du inte att ha en pappa ? Jo, men jag saknar inte min egen pappa för jag har vant mig med att inte ha honom nära ".
Jag grät och log mig hela boken igenom, jag har träffat personen som skrivit boken och jag umgås och pratar gärna med honom. Jag förstår lite mer om hur han är efter den här boken, varför han ibland ser lite bekymrad ut. Hans uppväxt påminner om saker i mitt liv men lååångt ifrån vissa saker som han upplevt. Han är en person med ett komplicerat förflutet, en person som är svår att komma in på livet troligtvis. Men han är en människa som är mkt äkta, som vågar vara sig själv och som är sann mot andra och mot sig själv och DET beundrar jag ngt oerhört mkt!!

Nu väntar solsidan och time-out och true blood resten av kvällen.
Imorgon har Kroksmark föreläsning och det ser jag mkt framemot! Hans föreläsningar i helgrupp gör en alltid på kort humör och man skrattar alltid. Fint det. Btw så var träffen med Sara Frisk idag oerhört bra, jag träffade på gymnasie-Saraversionen av mig själv och insåg att jag saknar NV07D ibland, och jag insåg hur mkt jag saknat Saras godhet och hennes enkelhet. Att det är enkelt att vara människa och att ha det trevligt tillsammans med andra. TACK Sara för stunden tillsammans, det kommer hålla mig glad länge! <3

PUSS

Dag 25 - En första

Min första vän, en vän som jag fortfarande pratar med idag och som betytt oerhört mkt för mig är min fina vän och syster Sacha Bredahl. Som hjälpte mig igenom 4-6:an och 7-9:an.
Som fanns när ingen annan fanns. Som fick mig att vara barn för ett tag, som följde med som min trogna följeslagare till teaterträningar, som sedan upplevde teatern som jag gjorde i början.
Vi har fortfarande våra internskämt och trots att hon inte längre är den första jag ringer när ngt händer så vet jag att vi kan träffas och prata som förr. Att vi fortfarande kan ha roligt tillsammans och att hon förstår och känner mig på vissa plan som andra inte gör.
Vi har känt varandra sen vi var 4 år, min biologiska pappa har dessutom tagit min favoritbild tagen på henne då hon var liten och blond och som brukade hänge på väggen i deras vardagsrum på vintervägen i växjö.
Jag är så oerhört stolt över henne, att hon lyckats förverkliga sin dröm om att bli modell, att hon vågat jaga sina drömmar och att hon visat att man är vackar oavsett om man inte är blond och att man fick bröst sent.

Jag vet att hon finns där när jag behöver henne, jag vet att vi fortfarande är vänner och jag är oerhört glad för att hon fortsätter att vara den hon är även om hon förändrats mkt under åren så är hon fortfarande min Sacha som säger fel saker, som har konstig humor och som fortfarande kan skratta åt precis samma saker som mig.

Lööve you Sächie <3  /  Soja

Dag 24 - Det här får mig att gråta

Under min uppväxt hade jag väldigt svårt för att visa känslor, att visa om jag var glad, arg eller ledsen. Jag var arg väldigt mkt när jag var liten, främst i skolan pga all mobbning som förekoms mot mig.
Så att gråta och släppa ut glädje, skratt, frustration och ilska är för mig nuförtiden ngt som jag tycker om, ngt som känns helt rätt och jag uppskattar när andra gör samma sak!

Det som får mig att gråta är ensamhet, att känna sig ensam, missförstådd och som att det inte finns en enda person i världen som man kan luta sig mot. Att se andra tillsammans med andra vänner så att de inte är ensamma medans jag är ensam gör mig också ledsen.
Att förlora ngn vän, familjemedlem är bland det värsta som finns, jag har som tur är bara förlorat en familjemedlem och det var väldigt jobbigt så jag hoppas att det inte händer på mkt länge igen..
När min föräldrar är orättvisa är en annan sak som jag har svårt att hantera, när de trycker ner mig, säger att jag är misslyckad och inte lika mkt värd som andra. Att de inte vill ha mig och att de inte älskar mig.

Dessa saker får mig att brista ut i gråt, gråt som får mig att skaka i hela kroppen och att jag har svårt att få luft, att de smyger sig på inifrån och tar upp allting, att du inte kan tänka på någonting annat. Det fyller upp en. En hemsk men befriande känsla efteråt.


mikrofonkåt

Härlig dag med storhandling på maxi tillsammans med Sannis, middag med henne + teater med henne, Robert,Rasmus,Jessica,Victor och Sabine och let's dance mys kort gott, en dag med sanne! Teatern var bra, den gav mig en tankeställare. " Vem har huvudrollen i ditt liv? " Hade någon frågat mig det för 1 år sen så hade svaret varit ett heeelt annat än idag!
I teatern spelades mikrofonkåt, hela publiken började asgarva och många smådansa för sig själva, jäkligt roligt att se!

Har dessutom hittat Bastians dubbelgångare på tv idag, så sjukt snygg var han! allvarligt, om Bastian fortfarande är så snygg är det fettvärt att flytta till nederländerna ;p
Helgen spenderas med städ, hemtenta och en ev fika med Sara Frisk som har vägarna förbi jkpg :))) ååh vad jag saknar henne!

Sanne och jag insåg just att våran lägenhet är en jäkla fuskbygge, inte konstigt att jag hör Sannes väckarklocka varje morgon, vi har ett hål mellan våra väggar som man försökt stänga igen med maskeringstejp så jag hör hennes röst från väggen ;p inte bara Sanne som hör röster här hemma ;)

Nu blir det film och naturgodis!

PUSS

smiles and skratt

2 dagar i skolan med en massa skratt med min klass! Sjukt kul när andra berättar om sina erfarenheter i skolan och när det blir felsägningar heeela tiden :) älskar min mentorsklass! Kommer hata att vi inte ska gå tillsammans igen allihopa efter tisdag eftersom att alla verkligen kommer överrens..
Somnade på föreläsningen i ett par minuter idag, lagom roligt när jag satt längst fram på en matematikföreläsning och somnade mitt framför ögonen på henne när hon satt och kollade på mig hela tiden :p men har man fått för lite sömn de 2 senaste dagarna så har man. Fick tillbaka tentan igår också och om jag missat skriva det så fick jag 33/38 på den vilket känns grymt bra! Bara 2 småfel jag gjorde så det känns skönt att man är tillbaka på banan med att visa sin kompetens. :)

Precis ätit middag, fisk är grymt underskattat! Gott (Y) Ska följa med Sanne till apoteket om en stund så jag får röra lite på mig och förhoppningsvis somna tidigare ikväll. somnat halv 2-2 två dagar i rad nu och vaknat strax innan 8. Dax att sova kanske ? Behöver all energi jag kan få inför akademin nästa vecka! 5 dagar i rad.. ska dock inte dit alla dagar för har hemtenta samma vecka men jag ska definitivt dit med alla pior och de andra i kompisgänget och dansa och festa tillsammans igen!  Gud vad jag saknat dem!!!! Fått prata lite med Rasmus och Robert på föreläsningen igår och idag, guldvärt! Sjukt att man kan tycka om någon och sakna någon efter så kort tid man kännt varandra, precis som med Sanne när hon är borta, weird.
Jag, Rasmus,Robert, Jessica, Victor och Isabelle ska förmodligen bli faddrar tillsammans till hösten också om allt går som det ska, hade varit såå roligt att ha en grupp tillsammans med det gänget eftersom vi har så roligt ihop :)
Redovisning, lunch med Jessica och städning av lägenheten väntar mig imorgon. :)

PUSS

Ljungkile

En bra dag där jag fick gjort grejer inför veckan och jag fick handla mig steksmör eftersom det slängde jag innan jag åkte hem över julen. :p
Sannis kom dessutom hem från Ljungkile ikväll, och jag har skrattat hela kvällen åt Sannes otroliga historier om hennes kusiner med flytkuddar i simhallen och som har vinterförråd av pepparkakor bakom soffan i vardagsrummet. XD Dessutom är det ngn som nätdejtar på hlk och söker kontakt med Sanne, ngt som jag finner mkt roande eftersom att personen i fråga är roande ;p

Att få ha skrattfest så man gråter och inrte får luft är något jag verkligen saknat. Ser framemot fler såna tillfällen! :)
Dessutom har Sanne sina teorier om hurvida våra rumskompisar ska skaffa sexpartners och från vilket rum det skulle höras mest ifrån och hurvida de skulle ha de skönt eller inte XD hahahaha jag dör!

Skola imorgon mellan 9-16. Har inte lust att sova och är alldeles för pigg för det så det får bli lite two and a half men ikväll eller true blood.. mina avsnitt av en ängels tålamod är slut..:(
eller så vill Sanne tydligen se eclipse ikväll.. ögongodis :DDD frågan är om man orkar..

PUSS


Peter Pan

Hade en dag med plugg igår, skrev klart analysen. Stolt över mej själv :)) Kollade sen film + serie heeela kvällen lång. Missbrukar min hårddisk ganska hårt just nu XD men jag tänker nog fortsätta med det ett tag till, jag har trots allt 5 år på mig att kolla igenom hela och med tanke på hur mkt det är så lär jag behöva de 5 åren :p

Nåja, satt och tänkte lite på stbh igår också, hur det har gått så fort och att det fick 7-8 år av mitt liv. Jag är stolt över de åren, jag växte upp där. Jag saknar det ganska mkt faktiskt och önskar att jag kunde vara en del av det ingen men det tåget har tyvärr gått.. men jag minns åren med glädje och saknar att vara vakt i Robin Hood och ALLTID skada mig när vi skulle ramla i andra akten, jag saknar djungelboken med att vara sminkad i ansiktet och svettas sönder varje gång solen sken i de äckliga dräkterna och jag saknar Peter Pan, att få vara vilt barn med smuts i ansiktet, tuperat hår, Emilia som liten, Kandenäs som världens snällaste Peter Pan och Fred som lös upp alltihop när han tog hand om alla barn.
Jag MÅSTE be mamma skicka upp våra filmer hit så jag kan kolla på dem igen! Jag saknar filmerna, musiken och folket på filmerna. Kärlek <3

Läsa igenom inför grupparbete imorgon väntar mig idag, resten av veckan är det skolan, förberedelse inför redovisning på torsdag + redigering av min analys. Hemtentan börjas i helgen nästa. Tack gode gud för att akademin inte öppnar förräns nästa vecka så att jag kan träffa och festa med mina vänner utan att skolan blir lidande. Ibland får akademin ihop bra tider (:

PUSS

hemma

Att komma hem var underbart, få äta sin egen mat, gå och handla igen, att få lägga sig i sin egen säng och få slappna av riktigt ordentligt, ovärderligt!!
Min hårddisk är allting som jag vill ha med en massa roliga serier på, alla säsonger av bland annat two and a half men, rederiet, glee, scrubs och house och mååånga fler :) Dessutom all film vi hade på hårddiskarna hemma, nice!!

Idag kommer dagen spenderas i min säng med min hårddisk, mat och jag kommer att tvätta lite granna så jag slipper ta allting imorgon ;p imorgon kommer nämligen att bli en tvätt och pluggdag. Måste börja skriva på analysen ( helst ska den vara klar imorgon, senast måndag ) och kaaanska börja på hemtentan också som ska vara klar den 20.

Men jag är lycklig över att befinna mig i jkpg, det känns skönt att få sköta sig själv igen, inte känna att man stör ngn och att man kan vara sig själv helt och hållet. Lycka :D

PUSS

20

Födelsedagen igår var mysig, mormor och morfar och moster kom på besök :) mamma sjöng på morgonen.. hejja!
fick verktygslåda, tröja, mojito baccardi, tröja, penna med mitt namn på, smycken, hudvårdprodukter och pengar. Tror icke jag glömt ngt :)
maten var god och mamma och mormor hjälpte mig att packa. Jag är SÄMST på det och eftersom jag skulle få plats med så mkt som möjligt inför hemresan till jkpg så behövde jag experthjälp :p
Kvällen avslutades i trevligt sällskap med 2 filmer och prat. Kan knappast bli bättre faktiskt! Tack vännen :)
I mars/april kommer jag till gemla igen, det är väldigt lång tid till dess men jag behöver den tiden för att vara själv igen och ha livet uppe i jkpg iordning igen.
Idag åker jag som sagt tillbaka till jkpg, åker till växjö om en halvtimme, tåget går halv 4 och jag är i jkpg vid halv 6, sen är det handling som gäller.. mitt kylskåp i jkpg ekar XD resten av kvällen vet jag att jag kommer spendera framför min alldeles egen dator i min sköna goa säng med mina kuddar och kolla på min nya externa hårddisk som är packad med massa film och serier :)) Som jag saknat min säng! helt sjukt..
Ska bli grymt skönt att få komma hem, jag har saknat jkpg mer än vad jag trodde att jag skulle göra, skönt att få komma in i vardagen och bli den där ordentliga, spralliga, glada, lyckliga Sara som jkpg:s folket älskar :D

Tack så hemskt mkt för alla gratulationer på sms, telefon och facebook som jag fick igår. Det gjorde mig mkt glad :) Tänk att så många överhuvudtaget orkar, kan och vill anstränga sig bara för att skriva eller ringa och säga grattis. Guldvärt. Stort hjärta <3

Btw, håll utkik för ngn gång under nästa vecka kör jag igång de sista utmaningarna. Vet att det finns de som har saknat dem så håll ögonen öppna för de kommer ;p

PUSS

Oslo

Hej! det var ett jäkla tag sen jag uppdaterade men jag har inte haft någon tid alls.. i fredags tidigt på morgonen åkte jag och 8 av mina närmaste vänner upp till Oslo för att fira nyår och stanna ett par dagar hos Johanna och Hannah :)
det var ett par mysiga dagar där uppe tllsammans, en resa som jag omöjligt hade klarat av för 6 månader sen. Men jag är en lugnare person nu än vad jag var då :) På nyår fick man dessutom chansen att smsa och prata med Robert en bra stund i telefon. Han gör mig väldigt glad den pojken och han är så naturlig att skratta och prata tillsammans med! :) toppen!
resan hem till sverige tillsammans med bästavännen, bolle och Simone var nog ändå ngt bland de bästa på hela resan dit, vi skrattade och allmänt lamade oss vilket var riktigt kul faktiskt!
Det kommer bli väldigt svårt att åka tillbaka till jkpg igen, nästan 2 veckor i bolles och bästavännens sällskap blir lätt en vana vilket gör att det kommer kännas konstigt att inte kunna ringa och umgås med dem på samma satt sen.. men men, the show must go on även om det kan bli jobbigt.

Det ska iaf bli väldigt skönt att få komma tillbaka till jkpg, även om jag har hur mkt saker som helst att göra de första 2 veckorna då jag kommer tillbaka. Men att få vara själv ett par dagar med bara dator, mat, dusch och sova kommer vara ovärderligt efter 3 veckor med folk runt sig heeela tiden!
På onsdag blir det förmoldigen akademin en stund också :DDD Tillsammans med de fina människorna i jkpg, få träffa alla igen och berätta för varandra vad man har missat, awesome!
Imorgon fyller jag 20, känns overkligt att man för två år sen fyllde 18 och att man är påväg mot 30,40 och så vidare ;p haha. känner mig allmänt gammal XD
På fredageftermiddag blir det jkpg med handling, tvättning, och upppackning innan jag kan få ta helg och skriva på min bokanalys, förbereda redovisningen och börja på hemtentan. Studentlivet är faktiskt det bästa som finns ibland när man kan varva akademin, vänner och att få skriva akademiskt! (:

PUSS

RSS 2.0