kursstart

Kursstarten igår gick bra, verkar vara en väldigt bra kurs och det ska bli kul att bara engagera sig i engelska de närmaste året! :)
Ortopeden gick också bra, en en krossskada i knäskålssenan, fint ska det va! Kommer ta ca 6 månader till innan jag är helt återställd. Seeeeegt! Men men, that's life :) cykling och promenader och uppträning av musklerna är det som kommer hjälpa till på traven tydligen.

Såg guldbaggegalan igår också, synd att Bill Skarsgård inte fick ngt pris, han förtjänar det efter de filmerna han gjorde under 2010. :)
Somnade runt 2 tiden i natt, vaknade  dock varje timme av att jag svettades, att näsan var tjock och att halsen var tjock. Hade dessutom huvudvärk när jag vaknade imorse.
Som tur är så är jag ledig idag och imorgon så att jag kan ta hand om mig så att förkylningen inte bryter ut fullt ut. Ska därför läsa en artikel på engelska idag bara och sedan bädda ner mig resten av dagen med en massa film, te, varmchoklad och rostade mackor! :)

btw, de 3 sista utmaningarna kommer när jag har lust att skriva ngt sånt men det dröjer förmodligen inte allt för länge.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0