Årskrönika 2012

Att sammanfatta 2012 blir ingen enkel match, det har varit ett år då jag lärt mig otroligt mkt om mig själv och om andra; att man inte ska ta saker för givet, att saker inte alltid är som de verkar och att man känner sig själv bäst. man ska skita i vad alla andra tycker!  Jag har lärt mig att lyssna på magkänslan, att lyssna på mig själv och hjärtat istället för vad alla andra tycker och tänker.  Jag har även insett att jag är en aning naiv emellanåt, på gott och ont. 
 
Året började magiskt med ett bra första halvår med att läsa lärande 2 med fina människor, många skratt, struktur i vardagen och veckor som rullade på med plugg, kortspel, spontana infall, kåren och tid med dem jag tycker om mest av allt. Besökte även kolmården för första gången i mitt liv, BUFFEL! :D Min bästa Robert flyttade också in med världens chock och världens överraskning! Jag har aldrig blivit så chockad innan och aldrig blivit så mållös. Så häftigt! Det tog mig 2 månader att förstå att han faktiskt flyttat, att han var där för att stanna varje dag, 24 timmar om dygnet. LOVE IT!   Sommaren var bra, en sommar med sommarkurs, 2 veckor i Turkiet, en midsommar i Kalmar då jag ÄNTLIGEN fick tummen ur; blev modig, fick säga det jag ville och fick höra det jag ville! Sommaren innebar också 3, 5 veckor i Växjö utan Jönköping och allt var det innebar. Det löstes med fina telefonsamtal och med väldigt ont i magen och kroppen av saknad. 
 
Inspark 2012 är något som markerar året, 1.5 vecka då jag växte otroligt mkt som person och fick göra ngt för andra människor vilket jag älskar. Att lära känna en massa nya människor, att pressa sig själv till att vara den bästa versionen av sig själv större delen av dygnet. Alla nollor man hade var otroligt bra och jag hade så otroligt roligt hela tiden!  Fantastiskt, något som jag kommer att göra om, utan tvekan! 
 
Hösten 2012, är något som jag egentligen inte vill nämna så mkt egentligen. Jag bråkade med Rasmus vilket krossade mitt hjärta då jag inte pratade med honom på flera veckor, jag hamnade i mitten i allt tjafs mellan mina två bästa vänner vilket krossade hjärtat på mig och gjorde att jag hade otroligt svårt att tänka på ngt annat eller att sova.   Julledigheten i Växjö var bra, med besök i Kalmar bland annat som var trevligt. :) Rasmus var snällast i världen och hämtade oss <3 
 
Det finns mkt uttryck som tillkommit 2012; från en boll till en annan, du är färgblind, pussy nu med lock, I'm all the pussy you need, Jåååk från vildmarken av äkta bär, Raaaawr, bara köööör, BUFFEL! och tusentals fler.   Så Awesome! :) 
 
Vissa saker som händer leder till bra saker, andra gör det inte. Men ibland kan det komma ngt bra ur dåliga saker också, Rasmus: du är bäst, oavsett allt så är du min bästa vän, min storebror och jag älskar dig, <3  vad jag annars tycker vet du! Det är otroligt skönt att vi har kommit varandra så mkt närmare den här hösten. 
 

Jag har träffat så mkt nya människor det här året, men den viktigaste människan jag träffat detta året är nog ändå Hiddy, och jag är otroligt tacksam för att jag har henne!  Hon lyser upp min vardag, hon lyssnar och hon bryr sig om vad som händer och sker, finaste <3 
 
Robert; Hade du inte funnits med mig hela hösten och hela året så hade jag gått under, du är min person och det är jag otroligt tacksam för och tack och lov finns du i korridoren under mig. Bästa vän, jag älskar dig <3
 

Utan Robert och Rasmus går jag under, ingen tutt utan butt och prutt. 
 

Avslutar årskrönikan 2012 med att länka låtarna som alltid kommer att associeras med 2012, imorgon är det 2013, hur SJUKT är inte det!?  Insane.. GOTT NYTT ÅR ALLA! 
 

you wouldn't believe the most amazing things that could come from some terrible lies.

Körde hem till Jönköping igår, otroligt skönt att komma hem! Känslan att rulla in i Jönköping, spela mina tre standardlåtar varje gång jag åker in där och få öppna dörren till sin egen lägenhet igen, magiskt! :) 
Efter att ha packat upp var det dax att åka till Kinnarps för årets sista hockeymatch och årets sista hemmamatch, att sitta längst upp i hela arenan och få svindel, inte speciellt kul...  men matchen var bra. HV vann över Växjö med 2-0 då Johan Davidsson fick göra 2-0 i öppen kasse :)   
 
Resten av kvällen spenderade jag ensam hemma med tv, en halv film och sen läsa 4 sidor i en ny bok. Var så satans trött.  
Idag är det nyårsafton och då väntas tre-rätters middag med fina människor, det gillas starkt. :) När alla andra super så är det skönt att mest ta det lugnt, käka middag och umgås med människor som man faktiskt tycker om! 
 
Och eftersom det finns en person som har efterfrågat ett liknande inlägg från förra året, ett så kallat "Årskrönika-inlägg" så kommer det i ett nytt inlägg strax! :) 
 
PUSS 

Born in the USA

Att firas av släkten i fredags var fint, konstig känsla bara att firas i december istället för januari :p 
sen läste jag ut boken "Fifty shades of Grey", den sjukaste boken jag läst i hela mitt liv! Jag läser otroligt mkt böcker som de flesta vet, men att läsa den boken och vad den handlade om, ALDRIG läst ngt liknande och språket ska vi ju inte prata om, inte direkt sånt man läser varje dag.  
 
Igår spenderade jag heela dagen med amerikanare från Los Angeles som mamma känner, har aldrig lärt mig så mkt om USA som jag gjorde igår, helt sinnessjukt! Hade kunnat sitta och prata med dem i flera dagar och fråga en massa och få information om ALLT. Inte bara för utbildningensskull och framtida yrke utan också för att det är oerhört fascinerande hur ett land som är så inflytelserikt har sina egna problem bakom gardinen som vi i Europa aldrig får veta. Så intressant!  Kul med amerikanare som har lite perspektiv på saker och ting också och som kan vara objektiva när de pratar om USA, Sverige och Europa. Awesome! 
 
Idag blir det hemfärd till Jönköping och det ska bli galet skönt, hockey står på schemat idag också med mamma och Olle, HV-Växjö i kinnarps, årets sista hemmamatch och årets sista hockeymatch! Awesome :D Sittplats for the win!  Ska bli skönt att komma hem och sova i sin egen säng, använda sitt eget badrum igen och äta sin egen mat och få egentid (y)  
 
Skönt att ha fått tillbaka sovrutinerna och någolunda matrutiner också, det kan jag tacka måmå och mamma för. halleluja! Lär la rubbas snart igen när jag är hemma och sen när vi åker till Gran Canaria, sjukt att vi åker om 5 dagar!!! insane.  Konstig känsla att vara uppe såhär "tidigt" dock, lite halvkul att mamma sover fortfarande, det har inte hänt på x antal år!  
 
PUSS

I'll go whereever you will go

Började dagen med att klippa mig idag, färgning får vänta tills efter Gran Canaria så håret slipper bli slitet. Det kommer blekas i solen ändå förmodligen. Har även hunnit med att spendera 2 timmar hemma hos Martin, det känns alltid lite konstigt att träffa sina gamla vänner och prata om allt man missat samtidigt som det finns saker som man varken kan eller vill prata om då man inte vill göra ngn ledsen.  Martin är en av de vännerna som jag tappat mkt kontakt med sen jag flyttat till Jönköping men vi hörs åtminstone ibland och försöker ses när det passar. Himla skönt att se han igen iaf, få krama lite på honom och få höra hur han har det och även lasta av lite av mina egna grejer jag tycker och tänker på ibland. :)  Han är bra han!  <3 
 
Om 2 timmar kommer släkten, då blir det tacos och fira min födelsedag. Eftersom jag befinner mig borta i solen på min födelsedag och sen i Jönnet så fanns bara tiden idag. Lite konstigt men jaa :) Det fick bli så.  Mysigt iaf! :) 
Idag fyller finaste Rasmus år också, grattis till honom! :) om 9 dagar är vi lika gamla igen! :p 
 
PUSS

Kalmar

Hade ett väldigt bra dygn i Kalmar, bilresa dit med Joakim och en väldigt saknad Johanna. Musik i bilen och tagget på topp!  Kom fram till Carro och fixade i ordning och sen förförfest, förfest och sen utgång på Sandras.  Har två otroligt snygga blåmärken från kvällen, ett stort lila på armbågen och ett stort lila på sidan av överarmen, snyggt! 
Senare på kvällen fick jag världens migrän.. vilket kanske inte är så konstigt med tanke på mat och sömn som varit rubbad i snart 4-6 veckors tid.    Finaste, älskade och omtänksammaste bästa vännen jag har var snäll och hämtade mig och hela gänget och körde hem oss.   Trots min migrän så gjorde det min kväll att få ett par minuter tillsammans med honom, säga hej och bara få en kram :) Rasmus <3    Det är skönt också att träffa ngn som har sett alla mina sinnesstämningar, som vet hur jag fungerar. Som har sett mig ledsen, irriterad, glad, lycklig, full och med migrän. När många andra tror att man bara är full så underlättar det att det finns människor som ser skillnad på "borta i huvvet med migrän" och "borta i huvudet för att man är full".   
Bra kväll i Kalmar iaf fram tills migränen :) Hade två fina människor på sms hela kvällen som muntrade upp mig också, fick mig att skratta och en go känsla i magen, Robert&Rasmus; ni är finast i världen! 
 
På vägen hem drog jag till måmå, träffade kusin och hans flickvän + deras nya hund :) världens sötaste!  Fick lite tid tillsammans med kusinen, kolla hockey, äta ännu mera julmat och öppna paket från Ludde. :) guldvärt!  hade fortfarande huvudvärk dock och det sög.. dock var jag absolut inte bakis igår vilket var awesome! 
Hemma vid halv 8 för marsch i säng för att läsa och vila. Somnade vid strax efter 11, min kropp ville inte alls på ngn NV07D återträff. Himla synd! Hade varit kul att träffa dem. 
 
Idag har jag åkt genom halva Växjö på rea från halv 11-17. Snacka om att jag är trött nu, har hoppat i min one-piece och tänker stanna i den heeela kvällen och sträckkolla fyra avsnitt av paradise hotel som jag missat i veckan. Skööönt!   
 
PUSS

Roadtrip till Kalmar

Somnade som en sten strax efter 11 igår, grymt skönt. Hade en antydan till migränanfall också enligt mamma då det inte gick att få tyst på mig, pratar jag mer än normalt så är det ett säkert tecken på migrän för mig.. 
lyckades iaf att parera det och lyckats parera det hela dagen idag, tack och lov! 
 
Idag väntas det lite roadtrip till kalmar för att fira juldag med utgång tillsammans med Joakim, Johanna, Carro, Simon, Carros vänner och Simons vänner. Myspys! :)  Tankarna går tillbaka till förra juldagen idag vilket ger mig en god känsla i magen och jag kan inte sluta le. Tänker på bröderna, alla bilder, alla komplimanger, tequilan, skalbaggen, taxiresan, "Systern jag aldrig fick" "Ta en för gammal/ny/ngts skull" :p  fin juldag det blev förra året. Hoppas detta året blir lika bra :)  är galet taggad iaf med fjärilar i magen av olika anledningar,  underbart! 
 
PUSS

Have yourself a merry little christmas

Gårdagen avslutades med bingolotto och uppesittarkväll, mysigt! Somnade dock inte förrän halv 4 inatt efter att snöplogen slutat gå utanför fönstret, och då började givetvis mamma snarka, how fun!   Sov oroligt hela natten och upp strax innan 8 så har sovit 2-3 timmar i princip. Så är grymt trött just nu efter allt julstök. 
 
Idag fick jag verkligen känna på hur det är att vara skilsmässobarn på riktigt, julfrukost hemma hos världens bästa pappa med macka, te och prat. Love it! <3  Julklapp lämnades och hämtades innan jag tog en förmidddagspromenad tillbaka till mamma.  Efter att ha lämnat pappa var det dax för ett till julfirande ett par timmar senare hos världens bästa moster med släkten, och mammas nya. Snacka om snabba vändningar när nya tillskott och traditioner kommer till. Men mysigt på sitt sätt. :)  Framför Kalle Anka var jag död i hela kroppen efter lite sömn och igång hela dagen så vilade i måfas knä med matkoma. Måmås julmat kan vara den godaste som finns!  Jag var den enda under 43 vid julbordet i år, konstigt att vara utan Ludde vid jul men träffar honom förhoppningsvis om 2 dagar ändå!  
 
Som kom tomten och då blev det att öppna paket, skratta åt klockrena historier och presentidéer och bara mysa. Jag måste varit väldigt snäll i år, både mamma, måmå&måfa och pappa chockade mig rejält med sina julklappar. Min resa till Gran Canaria är sponsrad och det gillar, big time! :) 
 
Sen ännu mera mat; frukt, smält choklad, te och julgodis.  Sen kraschade min kropp och blev rejält trött. Då var det dax att åka hem eftersom jag körde. Hög musik och ensam i bilen, awesome! :)  En fin jul trots trötthet, min släkt är något utöver det vanliga men jag gillar det! :) 
 
Imorgon blir det Kalmar för en visit på två dagar; hälsa på Carro och utgång. Toppen!  
Nu blir det sängen och läsa, är väldigt väldigt trött. 
 
PUSS

Kärleksvisan

Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.
För att jag älskar dig, så som du är
(för du betyder allting för mig)

Fantastisk fin låt, magisk rent ut sagt som gör mig lite tårögd när man får associera fritt till saker och ting.


Påshuvuden

Ibland blir man irriterad.. När man packat och glad i hågen beger sig till June för att ta bussen till Växjö, och möts av kaos. Den ena ansvariga säger att jag ska dit och den andra till ngn helt annanstans.. kommunicera är ngt som medelåldersmän har problem med uppenbarligen! Note to myself: ta ALDRIG mer bussen eller tåget dagen innan julafton när du ska hem till Växjö!

Nåja, nu ska jag försöka lugna ner mig. Sitter åtminstone på rätt buss nu enligt skyltar och busschauffören. Ska bli glad igen med hjälp av bra musik, Rasmus dansbandslista får det bli. Det är ganska katschy och får mig glad och full i skratt med tankar på fina nätter :)

PUSS


Love me love me say that you love me

Mådde mer eller mindre konstigt hela dagen igår, illamående som kom och gick. Kuljul! men får skylla mig själv, är ju trots allt självförvållat. :p  Kebabtallriken och 1 liter mjölk satt iaf väldigt fint i magen, mjölken var såklart godast! sen var det jag och vattenflaskan som vanligt, min vän i nöd.  Kollade på Percy Jackson and the lightningbolt thief, bra film som jag sett ett par ggr. Sen blev det den årliga traditionen den 22 December, kolla Grinchen :) Kan se den hur många ggr som helst, fortfarande lika bra :)  "6.30, Dinner with myself, I can't cancel that again", humor! :D 
Läste sen i 4 timmar, fastnade i boken, heja heja. Engelska böcker, ja jag säger då det. 
 
Är trött, väldigt trött och kroppen gör ont på ställen som jag inte har en aning om varför. Love it!  Kommer ändå bli en lugn dag då jag enbart ska packa innan jag åker till Växjö för en vecka. Och jag som hatar packa.. aja.  
17.15 är jag hemma och då träffar jag förhoppningsvis pappa :D 
Imorgon är det julafton och mys med allt vad det innebär! 
 
PUSS

Everything I do, I do it for you

Bra dag igår med tvätt och c-uppsatsskrivande innan jag och Robert begav oss till Sabine och Hjalle för att träffas en sista gång på ett tag. Mysigt! Hjalle blev mer eller mindre vän med Morgan och kvällen förflöt extremt fort. Intressanta diskussion om saker och ting, jajamen!
Det blev även en liten liten sväng till Tusen Och En Natt innan bussen hem vid 1.  
Och som vanligt kunde jag inte sova, inatt berodde det delvis på att huvudet snurrade som jag vet inte vad och för att jag inte var speciellt trött och tänkte på en massa andra saker. 3 små ord. Så sköra men så fina.  
Kl 4 somnade jag äntligen men jag har sovit väldigt oroligt hela natten och morgonen och drömt en massa drömmar om saker jag inte har en aning om.  
 
Idag blir det inte många knop ngnstans, ska försöka städa en vända och ev försöka skriva lite c-uppsats också men det känns ganska dödsdömt. Tack och lov går det många bra filmer på tv ikväll iaf!  
Imorgoneftermiddag tar jag bussen till Växjö och stannar där en vecka, just nu känns det förbannat skönt :) 
och tack gode gud att jag hade vett att inte boka tåg hem idag, bra Sara bra!  
 
PUSS

För det är mökkaman som är ute

Korvstrogranoff gjorde igår, och sen umgicks jag med Robert på kvällen. Han bjöd på kycklinggryta och sen fjantade vi mest runt som vanligt. Behövde den tiden!   Somnade inte förrän halv 4 imorse, jag sover så himla konstigt just nu och drömmer den ena konstiga drömmen efter den andra, ligger och tänker på alldeles för mkt konstiga grejer innan jag somnar. Det är mycket tankar om jul, c-uppsatsen och Gran Canaria just och en väldans massa andra grejer som inte är speciellt lämpliga att ta här känner jag.  
 
Idag ringde Jockesmockepocke och väckte mig i min huvudvärksvila, men nu är iaf allting fixat inför resan. Så skönt! Även om det kommer bli kaos på flygplatsen, Atarax here we come säger jag bara. Tack och lov att det finns människor som är vaken på natten, de människorna kan känna sig lite halvt om halvt utsamma då det inte är omöjligt att jag ringer dem natten mellan 4-5 Januari om paniken blir för stor. Vill inte lägga all panik på Robert och Jocke så kan bli att jag sprider den på andra människor också. :p  
Sen ringde pappa och väckte mig också, finaste pappa. Ska träffa honom på söndagkväll eller måndagmorgon. Toppen! Hade varit mysigt på måndagmorgon för då hade jag förmodligen träffat min bror också för första gången på typ 2 år. Pappa är så klok också, och jag älskar att vi har blivit två individer för varandra och inte bara familj.  
 
Har dessutom fått 1000 kr extra på mitt konto idag helt utan anledning, ingenaning om vem det är ifrån. Står bara godjul som meddelande.. aja. Välkommet iaf. :) Perfekt till resan känner jag!  
Dax att fixa håret; ikväll blir det en kväll hos Sabine och Hjalle för att säga hejdå innan de flyttar till Norge efter jul, så jag ska få Hjalle att bli kompis med Morgan och Robert och Bine kör kärringssidan och dricker vin ;p   myspys! 
 
PUSS 

Det är för oss solen går upp

Har spenderat dagen serier och lite c-uppsatsläsande och sen nu senare ikväll kom lillebror Robert och sällskapade mig och kollade paradise och pratade och skrattade en vända :) trevligt värre!   Det är ngt särskilt med att umgås med grabbar, finns inget bättre. Det är dem som får dig glad, dem som får dig att känna dig speciell och dem som ställer upp för dig oavsett vad som händer. 
 
Nu blir det sängen med lite bokläsning en stund, sen sova.  Måste upp tidigt imorgon; laga korvstroganoff och plugga står på schemat. Effektivitet jajamen! :) 
 
GODNATT

Snön ligger vit på taken

Hade en fin måndag. :) jag och Robert gick en vända på stan och jag hittade alla julklappar utom en.. den sista är det dock ingen brådska med då den inte ska levereras förrän i början av Januari och är en kombinerad födelsedagspresent/julklapp. Tack och lov för det!   Efter stan mötte jag Rasmus och såg Breaking Dawn part 2 på bio igen, dör på den filmen på många punkter och att se Rasmus min när han insåg att slutet var så pass oväntat var extremt priceless! :) haha, kul att se chocken hos ngn annan och inte bara hos sig själv.  
Besökte Simon en stund också och hämtade ett par skridskor som jag fick av Joakims mamma, fina grejer. Trevlans att träffa Simon en snabbis också och prata olika dialekter i olika sammanhang, norska och östgötska kan vara blad det roligaste som finns, i ALLT! :D
Sen blev det Hiddy ett par timmar med Rasmus och prata lite och hjälpa henne packa, fick även en hel falukååvsring av henne då hon städade sin frys, finaste Hiddy! :) vissa människor känner en helt enkelt. 
 
Igår drog jag till Jocke en vända mitt på dagen och pratade resa, det är helt sinnessjukt att det bara är drygt 2 veckor tills vi åker!! har inte riktigt greppat det än att jag ska befinna mig i ett flygplan OCH dessutom i solen med Robert och Jocke. fina grejer :) ibland är livet lite för bra. 
Sen spenderade jag resten av kvällen ensam och kollade en massa grejer innan jag somnade innan halv 1, magiskt! 
 
Dock tycker jag inte om att veta att folk åker hem titt som tätt nu, Hiddy åkte igår och Rasmus åkte imorse. Hiddy är borta i hela 4 veckor!! Rasmus är som tur är bara borta i 10 dagar och vi har redan planerat in när vi ska ses innan resan, tack gode gud för det! 
Och tack gode gud för att Robert kommer från Jönköping, eller Huskvarna egentligen och inte försvinner över halva landet utan att han är kvar i källaren när jag behöver honom :) vet inte vad jag skulle gjort annars!  
 
PUSS

15 timmar

Lördagen var perfekt med c-uppsats skrivande och som sedan blev ännu bättre när den spenderades med Rasmus med mat, Gäster med Gester, massa youtube, massa prat om allt och ingenting och lite spelande. :) awesome!  Det är skönt att umgås med människor där man inte behöver anstränga sig för fem öre, allt sker liksom så naturligt med vissa.   Jag kom över ngr av mina spärrar under dem timmarna, toppenbra! 
 
Söndagen spenderades väldigt lugn, var extremt trött hela dagen och spenderade den framför musikhjälpen och senare en disneyfilm. Hade ett väldigt konstigt dygn mellan lördag-söndag då jag inte sov överhuvudtaget, var inte trött så kunde inte. Och plötsligt var det söndag och ingen mening att sova.  Däckade vid kvart i 8 fram till 11 idag efter 32 vakna timmar. 15 timmars sömn.. antar jag behövde det. 
Kroppen börjar också att bli förkyld, har man spenderat veckan med två förkylda människor så antar jag att det bara var en tidsfråga. Men bättre att det kommer nu än när vi åker till Gran Canaria!  
 
Idag blir det en lugn dag med att skriva c-uppsats, sen i eftermiddag blir det en runda på stan med Robert och Rasmus för att handla julklappar. :) Eftersom jag inte får gå in på akademibokhandeln ensam så behöver jag support, ;p  sen blir det bio med Rasmus, se Breaking Dawn part 2 igen. Taylor Lautner <3  Känner att det blir en otroligt bra måndag, vaknade på bästa sätt med goda nyheter och och den kommer innehålla mkt bra grejer! Awesome :)   
 
PUSS 

Åh I'm going to kill him

Jag tänkte bara säga ett snabbt hej; kvällen igår blev totalt ändrad. Istället för att skriva och att kolla på Gladiator så kom Robert och kollade Hp med mig och bjöd på en massa skratt,skämt, låtar dans och liknande :) fin fredag!   Fick iaf se slutscenen på Gladiator, det tackar jag för!  Sen läste jag ut boken "Matchad" som påminner mig lite om Hungerspelen på fler än ett sätt, och det visar sig att den också är en triologi så blir la att plöja de andra två med, måste sluta läsa triologier hela tiden! Det håller inte. 
 
Idag har jag kollat veckans serier; Glee, jag säger då det. Jäkla lipprogram :p   Har duschat och skriver nu en vända innan min bästa vän ramlar in genom dörren :) Fajitas står på menyn som alltid när vi träffas och det lär bli sista gången detta året, lite tråkigt.  Men får ett par timmar med bästa Rasmus ikväll iaf, perfekt lördag! :) 
 
PUSS

när det lider mot jul

Hade en väldigt konstig dag igår, vaknade 15.44.. jaaa ni läste rätt! Helt sinnessjukt.. antar att min kropp gjorde revolt och behövde sova efter denna otroligt knasiga vecka med otroligt mkt fina grejer! :) 
Spenderade gårdagen med att kolla massa serier och sen läsa ut en bok och läsa en halv ny, sinnessjukt vad mkt man kan läsa under en natt om man finner en spännande bok. 
 
Idag fyller min kära lillkusin 20 år, lilla Macke :) tiden går så sjukt fort, låg och tänkte på det innan jag somnade imorse; jag menar, jag flyttade till Jönköping för 2.5 år sen, tog studenten för lite lite 2.5 år sen, träffade världens finaste grabbar för 2.5 år sen, och jag fyller hela 22 år om 3 veckor, hur sjukt är inte det? Väldigt sjukt om man frågar mig..   dessutom befinner jag mig i värmen om 3 veckor, HEJ SOL! :D 
Om lite drygt 1 vecka är det jul, det känns också knäppt, med tanke på den här helveteshösten som rubbat mig mer än vad något annat ngnsin har gjort så känns julen väldigt välkommen. Även om den kommit väldigt snabbt! 
 
Idag känner jag mig inte sådär jätteglad, känner mig lite nere faktiskt.. råder bot på det med morgonrock och att kolla på alla anteckningar på skrivbordet på datorn, då blir jag väldigt mkt gladare faktiskt av alla fina ord :) 
 
Skriva c-uppsats ikväll/inatt ska göras då jag tagit ledigt i 2 dagar, får sällskap av min favvofilm på tv ikväll, gött mos! 
 
PUSS

Nu får du gå hem

Lyckades härda ut till 6 imorse, då hade jag uppnått mitt mål vilket kändes bra och jag klappade mig själv på axeln, allt går om man vill och om man har sällskap!  Komiskt att ett litet dokument kan få en att asgarva och bli tårögd på samma gång, magiskt! Hade ett par timmar med huvudvärk och illamående, jag måste verkligen lära mig att äta och dricka ordentligt.. det blir inge bra annars.  
 
När klockan ringde halv 3 idag var jag död, ville bara dö. Var så satans jävla trött.. efter att ha pratat med mamma en stund och gnällt ( det är så jag släpper taget om irritation, jag ringer mamma eller ngn annan och klagar en stund, sen är det lugnt :p ).  Städade min lägenhet och sen kom Linus och joinade mig. Han och jag hjälptes åt att laga potatisgratäng och sen kom Robert och sen också Emma,Henke och Pohl. Julmiddag stod på schemat och spela "Med andra ord", trevligt värre!  De drog vid halv 12 tiden och sen dess har jag och Robert suttit och pratat, diskat och haft oss i 4 timmar. :)  perfekt avslut på en hyfsat kort men samtidigt lång dag. 
 
Imorgon tänker jag bara soooova för det behöver jag, sen ska jag skriva c-uppsats och bara vara ensam och njuta av tiden ensam hela dagen och kvällen. Åh vad skönt!  Kalasbra :) 
 
PUSS

Nu vet du hur det känns, det syns i dina ögon

Haft en otroligt lugn kväll, tog en tur till konsum vid halv 9 tillsammans med Rasmus för att köpa plugggodis i form av cola och choklad. Jocke ringde en sväng ikväll också och tjötade i hela 40 minuter! Sjukt..  Är även inne på min 4:e kopp te för kvällen, sjukt! Men är det kyligt och man behöver hålla sig vaken så varför inte?  Har hunnit skriva 600 ord idag och jag tror även att jag skrivit klar halva min analys, iaf textmässigt och första utkastet, känns förbannat skönt! Och natten är fortfarande hyfsat ung, har planer på att skriva ännu mer senare. Börja på del 2 eller introduktionen känns som en bra ide!  Så länge man har sällskap av musikhjälpen och Rasmus hela natten så ska nog den här natten försvinna också :) toppen! 
 
Siktar på läggdax framåt 5-6. Det bör gå, har fortfarande en halv cola kvar och en hel choklad och en massa te!  Imorgon blir det fokus på städning och matlagning inför julmiddag hos mig med otroligt fina människor :) Skönt att skriva inatt så slipper jag tänka på det imorgon. Iaf inte förrän ev framåt natten. Beror på hur länge mina vänner stannar. 
 
Har fortfarande en otroligt go känsla i hela kroppen; det är snart jul, nyår, resa till Gran Canaria, det är snö utanför fönstret och jag har otroligt fina vänner i min omvärld och jag är otroligt tacksam för livet! :) fint det! 
 
PUSS

Everybody´s got a darkside

Spenderade kvällen med Robert igår med Merlin, charader och årets första julskinkemacka, gott! Han kan det där med mat han.. :)
Vaknade med huvudvärk idag, inte ok men kanske inte så konstigt med tanke på att jag inte somnade förrän strax efter 4 då jag blev störd i min läsning.. men himla välkommet när man får höra vissa saker! :)
Haft en go känsla i magen hela dagen och ler för mig själv, gillas starkt! Livet är himla bra ibland. :)
Dax för att skriva, ska helst vara klar med en del idag så att Rasmus och Pohl kan läsa igenom det så att jag förhoppningsvis kan skicka iväg en del i slutet på denna veckan, hade varit skönt!

PUSS

Ingen har älskat dig som jag har älskat dig

Mitt hjärta dör lite just nu och ler så att det spricker, så många saker som man behövt höra så länge och som uppskattats! Denna hösten må ha inneburit en rad jobbiga saker, MEN, det har inneburit ett par bra saker också som jag är otroligt tacksam för :) ödet är fina saker ibland!

Tack för alla fina ord inatt, för att du finns i mitt liv, för att du uppskattar mig och för att du är min bästa vän <3


Every teardrop is a waterfall

Bra hemmadag igår, spenderade mer eller mindre hela dagen med uppsatsen, kollade sen på "Vem kan slå Filip och Fredrik" och sen raka vägen i säng för att läsa lite drygt en timme innan jag släckte. Har hittat mitt nya sömnpiller, c-uppsatsen. Gör att jag somnar lättare på kvällarna då jag blir helt slut i huvvet.. 
 
Har inte riktigt börjat min dag idag ännu om jag ska vara ärlig, hade härliga drömmar om både snö och Gran Canaria i natt, myspys. Och eftersom att min lägenhet = istid så låg jag kvar i sängen en stund och kollade paradise hotel och julkalendern innan jag steg upp. Mat har lagats och förtärts och nu är planen att sticka in till biblioteket och lämna tillbaka en bok och sen handla ägg och prinskorv. Julmiddag väntar i mitt place på onsdag med fina människor, tummen upp för det! 
Vad ska jag skriva mer då? Finns inte så mkt mer att säga, när jag lämnat bok och handlat så återstår c-uppsatsskrivande idag precis som alla andra dagar framöver. 
 
PUSS

Live while we're young

Bra dag igår, skridskorna var på, en stund iaf. Mina skridskor hade problem med snörningen och med att de fastnade i isen.. dålig planering? Jaa en aning kanske. MEN, skridskor är alltid skridskor och det var mysigt :) Dessutom har Joakims mamma skickat med Simon ett par skridskor upp till mig som jag kan prova, tack snälla Catta! Bästavännens familj är bra <3

Efter skridskorna spenderade jag min kväll tillsammans med den bästa som finns, På spåret, Gäster med Gester,te och musiklekar. :) perfekt! Flaskan och buuuuurken :p finaste!
Idag har jag spenderat dagen i ett par raggsockar, myskläder och med att skriva c-uppsats. Det går framåt men väldigt långsamt.. men jag har iaf två vänner som ska korrekturläsa när det är dax att skicka in en del till Zlatan. Uppe i 3 timmars skrivande nu.. dax för mat snart kanske? Har en tendens att glömma äta när jag pluggar och idag är inget undantag..

Skriva lite till innan mat, sen lite bokläsning innan skriva igen. Snart är julen här och det verkar som att det blir mys med det + en juldag i kalmar hos finaste Carro, topp topp! :)

PUSS

You forced me to care

En lugn dag igår med lite c-uppsatsskrivande och sedan tacofredag med Robert, Jocke, Sabine och Hjalle. :) Tacos, öl, uno och prat, mys! :) Blev en hamburgare på Time Out innan hemfärd också, gott! 
Idag kör vi på samma gäng igen senare ikväll, åka skridskor!! Som jag älskar skridskor, sinnessjukt :) Ser väldigt mkt framemot att få snöra på sig dem och andas.  Så många minnen på ett par skridskor, dem tydligaste tillsammans med fina Joakim, åka skridskor utan honom är alltid lite konstigt.  Men skridskor har sin egen charm! 
 
C-uppsatsskrivande ska försökas med nu, sen äta lite mat innan skridskorna, toppen ! :) 
 
PUSS

Jag hatar att jag älskar dig så att jag nästan kvävs

Fantastisk kväll på kåren i onsdags som nämns tidigare, :) vissa människor <3  Go dag igår, kom ÄNTLIGEN igång med min C-uppsats, HALLEFUCKINGJÄKLALUJA!! 200 ord kom på pränt igår, är inte så mkt i långa loppet med tanke på hur många ord vi ska skriva MEN, även den längsta resan börjar med det minsta steget. :) 
Min kropp verkade nöjd med det iaf för inatt sov hårt och utan att yra runt för första gången på ett par veckor, skönt! 
Mitt huvud slutade tänka vilket jag behövde.  Igårkväll innan jag somnade började jag läsa en ny bok också, har inte läst innan jag lägger mig för läsandets skull på ett antal veckor, skönt att ha det tillbaka också. 
 
Ska försöka skriva lite till nu innan jag beger mig till Sabine och Hjalle och käkar lite tacos, dricker lite öl, umgås och myser. :) Bäst att passa på innan de drar till Norge ett halvår i Januari. 
Spotify är igång, nu jävlar kör vi vampyrlitteratur! 
 
PUSS
 
För oss med kontrollbehov och som samtidigt är osäkra på det där när man är för på och jobbig, så tyckte jag den här bilden var lite klockren! 

Every little thing I dream about you

En helt perfekt kväll med förfest hos Henke med roliga inslag och fina människor! Sen ett kåren med fina människor, nya pedsexare och fina samtal med Robin och Erica :) ni är bra!
Pohl likaså :)
Jag borde sova nu men vill inte, jag ler alldeles för mkt för det med tanke på oväntade samtal "Jjag är trött för jag somnade inte förrän 5 då jag varit med Sara hela natten, jag behövde det och hon är bra och värd det även om jag är trött" " du är en fin människa och behöver höra det"
"helt klart storasyster!"
"du är fin"

Fina människor i min värd, jag värdesätter er alla tre! :)

GODNATT


Snart är den dagen här

Haft konstiga dagar, försökt plugga men det har la i ärlighetens namn inte gått så bra. Det finns så mkt annat just nu som kräver min uppmärksamhet tyvärr och andra saker som känns viktigare att göra ( trots att det kanske inte alltid är så ). Men, jag är väldigt glad och det är huvudsaken :D  
 
Igår hängde jag med Robert, Hiddy och Jocke efter plugget. Bilåkning och Max. trevlans värre!  Dessa stolar, varför stå tomma när de kan vara fyllda?  Sen hade jag och Robert sent tisdagshäng, med massa prat och diskussioner. Bland annat om gårddagens pedsex-antagning.  Att ha slumrat och vakna till av sms som säger att hon numera är en del av pedsex, det gjorde min dag! :D finaste Hiddy!  
Sen fick jag ett fint meddelande idag, fint :) 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen diska.  Om 3 timmar drar jag på förfest innan årets sista kårenkväll. Känner att kvällen kan spåra, men det är ganska välkommet idag faktiskt! :) 
 
Snart är det jul också, det känns faktiskt ganska välkommet iår. Särskilt med tanke på all snö vi har här uppe på berget! 
 
PUSS

Spontanitet

De som läst min blogg en längre tid eller känner mig väldigt bra/känt mig under en längre tid vet att jag har ett extremt kontrollbehov och är i behov av planering. Planera för att få struktur och rutiner är väldigt viktigt för mig, därför behöver jag mer spontanitet i mitt liv, saker som man nappar på och hoppar på mest för att det är annorlunda och ganska galet. :) Det ploppar upp ett par såna ideer nu faktiskt, saker som kan hända snabbare än man anar! Och det gör att det spritter lite i kroppen på mig och ger mig intruiging tankar. Magiskt!! :) Och nej, jag tänker inte dela med mig för jag tänker vara lite sneeky.

Igår pluggade jag ett par timmar på kvällen innan Rasmus kom och joinade ett par timmar, vi behövde en dos syskonhäng igår med kom vi fram till. :p seriöshet blandat med humor är bästa kombon!
""vi måste ha en falukååååååvsmiddag innan vi skiljer oss inför nyåret" Jaaaha, tydligen har man varit gift ett år nu och gifte sig på förra tomtevakan när jag inte minns ett piss.. :p ibland är det roligt hur man kan få ihop grejer!

Halv 6 somnade jag imorse och dagen idag har spenderats med spännande tankar där jag är osäker på i vilken grad seriösheten egentligen ligger i men jaa, spännande tanke iaf! Det vankas lite mat hemma hos mig nu och sen ska jag skummläsa I am legend och Dracula innan jag drar iväg på Showtime föreställning tillsammans med Sanne vid halv 7.

PUSS

11 timmar

Pizza, cola, popcorn, Taylor Lautner, På spåret, Gäster med Gester och en Rasmus bestod min kväll av! Helt perfekt lördagskväll om man frågar mig :) 11 timmars tid bara försvann.. Har dessutom börjat omvändas med dansband. Vad säger man om det? Det vetefan.. :p
Att skratta åt saker som "Det är chill i kylen" och "Team Tutt" och att "Taylor Lautner kör doggiestyle", det är såna saker som bara Rasmus och jag kan göra! Herregud :)

Kl 4 på morgonen blev jag ensam och sen somnade jag faktiskt ganska snabbt vid halv 5 tiden, gött! Idag har ngn snott min tvättid.. och jag har behövt tvätta heeela veckan, sånt irriterar mig! Så tvingas tvätta inatt, fine det gör mig inget egentligen då jag ändå kommer vara vaken och skriva c-uppsats ( ångesten kring den är så jävlar hög att jag vet inte vart jag ska ta vägen rent ut sagt ).

Stressad men glad, :) korvstroganoff står på menyn idag, jajamen!

PUSS

Tutti Claus is coming to town

gårdagen, herregud! Jag tror ärligt talat att det var den bästa kvällen jag haft på kåren någonsin. Den lyckan jag hade från att jag vaknade igår till kl 6 imorse när jag slutligen somnade var något jag aldrig känt förut, att gå runt i ett ständigt lyckorus som bara ökade hela tiden! På bussen hem efter kåren och hemma hos Robert satt jag mest och bara hmmm:ade för att dagen varit så awesome och fortfarande var det. :) Igår var jag säkrare än någonsin att jag gjort totalt rätt! Sittningen var bra, och jag är så otroligt stolt över min bästa vän och så otroligt glad för hans skull och för att jag känner honom, att bli rörd och tårögd för att man blir så stolt är en ovanlig men awesome känsla, finaste Rasmus!
Kåren med dans och drinkar i 4 timmars tid, mitt knä är därför lite domnat idag pga överansträngning trots knäskydd men det var det värt! :) Jag fick dessutom en tidig julklapp på kåren!! Saker och ting går om man vill och jag tror ingen missade det stora smilet jag fick vid just det tillfället, helt sinnessjukt vad det gjorde min kväll till den bästa på alldeles för lång tid!! Den euforin, den sparken i magen och den känslan i att le med hela kroppen, åååh vad jag saknat det. :)

Träffade dessutom på min brors bror ute igår igen, han är en av de snällaste personerna jag någonsin träffat! Dör på att en kompis till honom på hans fb på mitt inlägg i hans logg " Robin får ligga" varpå Robin svarar " Du är en sjuk människa, det är typ min halvsyster" :p hahaha klockrent!

Jäkla lyckorus säger jag bara, att gå runt och bara le och får känna den där känslan för första gången sen i september egentligen, att bara få vara med mina bästa vänner, att få vara Tutt igen och bara, vara så awesome som man kan vara! Gillar att Robert inte ens har sett mig så glad på det viset ngn gång innan, haha, :)

Snöängel på dalviksslänten och sen bärd/nersläpad i snön av Robert, hämnden kommer! Vänta du bara :) Sen lite pratmys hemma hos Robert till halv 5 imorse då mitt knä till slut totalstrejkade, och jag somnade vid 6 med världens största smile. Fan vad livet är awesome!!

Idag är jag seg i kroppen, men absolut inte bakis då jag inte var full igår så jag minns tomtevakan vilket är otroligt glad för och det var planen från början! Det blir en pizza eller kebabtallrik senare, och sen träffar jag storebror Rasmus eller så blir det kurragömma på HLK ikväll/natt! :)

EUFORISK PÅ LIVET JAVISST!!!

PUSS

RSS 2.0