Förstår inte

Jag är sjuk, riktigt sjuk för första gången sen typ April. Har varit sjuk 3 ggr denna våren vilket inte är normalt.. brukar vara sjuk 1 gång / år annars. Skumt!
Låter som povel ramel på knark när jag pratar, ont i halsen och snuvig som fan.. dessutom håller jag på att koka över av värme och nyser HELA tiden :(

Dessutom blir saken inte bättre när jag blir lite förvirrad, vad fan håller ni på med?!?  Jag förstår ingenting.. varför kan man inte vara ärlig? Jag orkar inte detta just nu och jag förstår inte hur det kommer sig med tanke på att du lovade.. du lovade att det var omöjligt men det verkar som att löften är ingenting som spelar ngn roll när det kommer till det.
Jag förstår inte hur du lyckas.. hur du lyckas och att du är så pass sjiälvgod. Grattis, förmodligen vinner du igen i slutänden för 3:e gången. I can't be happier.

What's my age again?

Ibland undrar jag hur gammal jag är.. för att vara 19 år har jag för det mesta alltid gjort saker som är bra för mig och varit ganska klok för att vara 19 år gammal.  Men igår skulle man kunnat tro att jag var tillbaka på 14 år och inte tog ansvar för ngt alls.

Av ngn konstig anledning som jag inte vet så har jag lite skuldkänslor för ngt som inte ens hänt som skulle ha kunnat hända flera ggr om. 
Sunday bloody sunday

Att kolla på lägenhet med mamma idag på internet har inte gjort dagen bättre.. heller inte min förkylning. Choklad, te och film är kärlek!

PUSS

Tors hammare

Premiären av Tors hammare igår med min fina Cecilia var underbar! Bra musik, bra sång och bra skådespel för det mesta iaf :) 
Och vissa har ju tydligen lärt sig att röra på sina höfter ;) haha.
Men Hani var ju som alltid den mest underhållande att titta på, hans sång får mig alltid att le och han är alltid så himla kvicktänkt och fokuserad :) <3
Drog hem och vilade min förkylning, tog lite nässpray och lite sprit med mig och gick sen hem till grannen och myste lite med fina människor. :) Sen blev det rock around the clock iaf, mest för att jag ville det tror jag. Tror mitt undermedvetna hade velat det hela dagen.

Blev en mysig kväll med dans ( där jag misslyckades totalt med alla utom Jonny och Simon eftersom jag vill ha kontroll och föra XD Simon var snäll så det gick ändå och med Jonny fick jag föra åtminstone 90% av tiden vilket gick bäst och det var lätt roligast för jag fick skrattanfall hela tiden XD ) , dricka, pilkastning, bollkastning och att försööka skjuta med pilbåge vilket inte går sådär jättebra när det snurrar i kroppen på en :P Men kul var det iaf :) haha.  Jonny är så himla elak hela tiden och bara skrattar åt mej när han är minst lika dålig själv XD

Sen drog vi hem till Simon och pratade och sjöng lite. Fick en håruppsättning dessutom som kan diskuteras med tanke på att mitt hår var uppsatt i knutar XD Nya studentuppsättningen tydligen ;) Men jag fick åtminstone ut den innan jag gick och la mej strax efter kl 3 efter en härligt underhållande kväll!

Idag är jag slö i kroppen och ska tillbringa den med choklad och fiiiilm för första gången på ett tag ;)

PUSS


PUBRUNDAN!

Pubrundan 2010 med Klassen var helt jäkla galen! Förfesten var nog fan ändå roligast, massa kort och skriva på tröjor. Tröjan kommer jag alltid att behålla, man blir lite rörd när klassen är så fina och snälla mot en :)
Drog till Oleo-westside-grace-sprots-båten- oleo igen! Sist på oleo vara alla kommunala skolor och fick massa kramar från Robin, Cecilia, Linus, Johan, Simon, Martin, Dahlgren, Lina och mååånga fler!
Roligast var nog ändå Martin och Robin som alltid lyfter mig när man träffar dem ute, känns härligt att få rikitiga kramar :) Det är bara en enda person till som kan lyfta mig..
Drog ganska tidigt dock därifrån efter att sagt hejdå till alla och fått en puss på kinden till och med från brossan, vilket jag verkligen behövde tror jag. Fint att veta att tillhörigheten fortfarande finns där :) och vet ni ? jag tror att vi är tillbaka (: 

Dock letade jag efter kusinen hela kvällen, är van vid att träffa honom ute men inte i torsdags.. då blev jag lite ledsen för jag saknar honom.. Men det känns skönt att veta att han saknar mig också :')

PUBRUNDAN var iaf galen♥   NV07D♥

Igår var det lite mys med vänner, fotoboken har också kommit så har den hemma nu, den blev precis som jag ville ha den (:  Nu ska jag äta frukost och sen dra till stan och köpa blommor innan jag drar till borgen och skrattar och kramas med Hani, Gustav och Emil :) <3 Känns konstigt att titta på dock, men tror att jag behöver glädjas för deras skull och känna mig stolt istället :))
Kanske blir det rock around the clock i parken ikväll om jag orkar, inte sovit så bra pågrund av att jag blev förkyld igår och dessutom så går det åt sjuuukt mkt energi där ute men det är bara bra (:

KÄRLEK

Träning

Skippade sovmorgonen idag och drog och tränade istället, förvånad jag blir över mig själv ibland :o Slutade för en stund sen men måste stanna kvar eftersom jag ska på möte i Ingelstad inför jobbet kl 2 så kan inte åka härifrån förräns en halvtimme innan..segt! Imorgon är det endast en lektion, sen käka lunch med Alex innan vi drar hem till henne och fixar och sen är det förfest hemma hos Räskie med klassen innan pubrundan. Awesome! Taggad till max trots rosa tröja ;) haha. Underbart att vara ledig på fredag dessutom och ha hela helgen framför sig! PUSS

Sångprov

Sångprovet gick åt helvete.. fel tonart pga att han envisades med att spela piano. Men betygen sätts denna veckan och jag har chans på mvg, vi får väl se (: Dock är det surt om jag inte får det bara för att jag har glömt hur man spelar piano..

Samhällsbetyget har jag fått, mvg vilket jag älskar för samhällskunskap är kul :D
Svenskadiskussion nu om arbetarförfattarna, skoj!

PUSS

Halleluja

Skolan gick fort, fått reda på 2 betyg idag som ser himla bra ut! Det gillas (:
Dessutom kollat på fias lägenhet och fått pubrundatröja + band. Hur stor är oddsen att jag får en rosa tröja när jag hatar rosa och inte äger ngt rosa? Jadu, jag måste tydligen dricka 3 shots för att överhuvudtaget trivas i min rosa tröja på torsdag XD toppen!

Nu blir det att öva på Halleluja resten av kvällen, hoppas på Halleluja moment på sångprovet imorgon, he he he.

PUSS

Kul vecka

Haft en mysig helg med människor jag tycker om trots migrän emellanåt.
Igår var det superväder så solade på soldäcket, drack massa vatten och läsa böcker (: Mina föräldrar var inte hemma igår för dem tog en dagstur till Lûbeck, så hade hela huset för mig själv, älskar när jag har det!
Såg dessutom Simon jobba förfullt i solen när jag njöt i skuggan med vatten, haha. Ibland kan man få vara lite självgod ;)

Har en toppenvecka som väntar med en massa grejer som ska bli färdigt och dessutom väntar pubrunda på torsdag!! :D Toppen! 
Idag ska jag mest ta det lugnt, har städat min övervåning och sen är det inte så mkt mer som ska hända idag faktiskt mer än att öva till uppsjungningen på tisdag på musiken, orkar inte så mkt mer heller med tanke på att det är alldeles för varmt både ute och inne.. :/  Måste bestämma låt idag.. inte ens det har jag gjort.

PUSS


Möte

Möte stod på schemat idag efter en helvetesvarm natt efter åskvädret igår.
Mötet innehöll allt som jag vill och insåg ett par saker som gör att allting är lite ljusare. Jag ska nog klara av vissa saker ändå :)

I helgen är det städning som gäller, inget plugg vilket är asnice!!
Päron ska till deutschlandet imorgon så får önska vad jag vill i spritväg... hm svårt. Blev lite tagen på sängen eftersom hon sa det för 12 minuter sen och de åker imorgon på morgonen, jobbigt läge. Vad ska man ta? Lägligt nu med studenter och så iaf!

PUSS

Bingolotto

Världens meningslösaste dag i skolan idag, promenad runt sjön och 10 minuters religion för att sedan få jobba själva med uppsatsen.. ja jag säger då det!
Lämnade bilen hos min bror också, fast det var Anton som öppnade dörren. Seriöst, min brors kompisar är fan i mig snygga allihop :O får lite panik på det och där står jag i glasögon, lockigt hår och allt för stor jacka och har dessutom väckt denna gudomliga varelse, jisses asså!

Drog hem och åt och har dessutom sovit 2.5 timme på eftermiddagen, lite lyx i vardagen som man egenligen borde ha mer utav. Tror inte jag sovit på dagen sen i höstas då stressen var som störst och sömnen inte fanns. Nu är det lite likadant, inte sovit riktigt sen i lördags för igår fixade jag, johanna och joakim klart fotoboken och beställde den vilket känns bra att det äntligen är gjort med tanke på att det är 25 dagar kvar till studenten!

Nästan skrivit klart religionen idag också, har bara en liten grej kvar som jag gör i skolan imorgon då jag ska ta med mig datorn på tre timmars hålet, kanon!
Kollat massa klipp på loket också idag, seriöst den gubben måste fan vara bland de skönaste i sverige :)

Nu blir det min nya bok som ska läsas, den är roande!

PUSS

Sol :)

Idag har vi haft åtminstone lite sol i växjö :) gillas!
Prov idag ingen, svårt att veta vad han är ute efter dock.. men får förhoppningsvis mvg på kursen :)
Tyskatalet gick också bra, har dessutom lyssnat på polisen idag som inte direkt sa ngt som jag inte redan visste och sen köpte jag mig en visselpipa till studenten, en ny almanacka till mina jobbtider i sommar och en ny bok som snart ska påbörjas att läsas efter duschen. Skrivit inledningen till religonen idag, känns skönt!

Hungrig är jag med så hoppas att det blir mat snart.

PUSS

Flintastek

Somnade halv 3 inatt, tog mig därför sovmorgon vilket var rätt beslut för de kollade på en film jag redan hade sett ändå ;D Provet i filosofi idag gick rätt bra tror jag, hoppas det iaf!
Firat min moster ikväll, hon fyller 45 år imorgon så trevligt att få träffa mormor och morfar lite :)
Nu blir det full rulle resten av veckan med 1 prov, ett tyskatal och 1 religonsinlämning ( som jag ej har börjat på, hejja mig! ) Men har 2, 5 dagar på mig att skriva och datorn ska med till skolan på onsdag så det är lugnt!

Ska försöka sova tidigt ikväll, ska läsa lite innan jag somnar så blir det nog bra,

Godnatt


About to lose controll

Just ikväll tror jag att vi kör på ett helt sanningsenligt inlägg faktiskt, jag kommer förmodligen att säga för mkt men just nu känns det som att jag måste göra det för jag vill inte ringa till ngn och störa vid denna tiden på dygnet.
Jag hjälpte Sacha att flytta idag, ngt som kändes bra tills tankarna hann ifatt mig nu ikväll, jag får aldrig riktigt chansen att prata om min kommande flytt för det känns som att alla tycker att jag överdriver när jag blir ledsen. ingen vill riktigt lyssna eller så vill de helt enkelt bara inte se mig gråta.
Ibland vill jag bara hugga tag i ngn och få den att fatta, vem som helst bara jag får ösa ur mig alltihop. Känns som att folk har för fullt upp själva för att orka lyssna just nu trots att jag behöver det.
Jag förlorar kontrollen, kan inte hålla ihop mig själv och mest känner det som att jag står ensam för första gången på länge. Trots att studenten är kvar och sommaren är kvar så hjälper det inte särskilt mkt, jag vill umgås med dem jag tycker om hela tiden nu, jag måste! Jag umgås med dem i desperation eftersom att snart är allting borta, det slits ur händerna på mig.Allting som jag tycker om, bryr mig om kommer att försvinna om 127 dagar och kvar står bara jag. Ensam. Övergiven.
Att få svart på vitt tidigare ikväll om hur sommaren kommer se ut på umgängesfronten känns inte allt för ljus, att bara ha 10 veckor kvar och jag som jobbar minst 8 veckor känns inte jättelockande. Hade hellre gått i skolan ett halvår till och ha chans att umgås med folket som det är just nu. Jag vill kunna njuta av en solnedgång, kunna grilla tillsammans med dem jag tycker om och stanna uppe hela nätterna men just nu så ser inte det särskilt just ut. Allting glider genom mina fingrar, jag gråter mer än vanligt, har svårt att lugna ner mig och har svårt att sova. Har svårt att hitta perspektiv på saker. Tårarna finns hos mig just nu också, i denna stunden och det känns som att vissa ser rakt igenom mig, vissa ser min sorgsenhet andra inte. Vissa tar den seriöst och frågar om vi ska prata om det, andra skrattar bort det. Oftast vill jag inte prata om det, det är för stort att sätta ord på men jag vet att jag måste, vet att jag borde.

På fredag har jag min chans, min chans att gråta och säga exakt hur det känns. Kl 9.15 på båtmanstorget. Men det jag behöver. Vet ni vad jag behöver? Jag behöver få skrika, få gråta, få skriva, få sjunga och jag behöver få vara på mitt egna ställe, ligga där ett tag och bara andas, jag behöver en natt som förr då man bara pratade och skrattade och blev så trött att man knappt orkade gå hem och jag vill få känna kärlek igen, få känna mig kär för att förstå att det finns en person som orkar lyssna, som orkar prata och som orkar och försöker förstå. Jag behöver en kram, jag behöver ngn som bara lyssnar utan att säga ngt, som låter mig prata färdigt och som kan tala om att det mesta kommer ordna sig om man bara tror på det.  Så vill jag ha det. Inget annat. ok?

Fotobok

Jag, Johanna och Joakim skulle igår fixa med våran fotobok inför studenten 2010. Boken blev klar, alla bilder satt rätt, all text var kanon och efter mkt diskussioner var även bakgrunden rätt. Och vad händer? JOOO hela programmet stänger ner sig och allting försvinner innan vi har hunnit beställa den. Blir man lack då eller?
Så nu måste vi göra om all text, all bild och allting. KUL !
Men vi hade åtminstone grymt roligt under tiden, alla rim var grymt kul och jag är definitivt sämst på att rimma XD haha. Men kul var det iaf :)

Om en timme ska jag åka in till stan, ska hjälpa Sacha att flytta idag.. hinner inte egentligen men får offra ngr timmar från pluggandet och ställa upp.
Hoppas bara att tjänsten återgäldas ngn gång.

Nu blir det frukost och läsa om exstentialismen, Satra och Kierkegaard.

PUSS

Watching me with those eyes

Trevlig kväll hos Mart igår kväll, dock orkade jag inte räkna när vi spelade poker vilket förmodligen retade upp Mart lite XD Dock fuskar jag aldrig när jag spelar poker!
Många skratt igår, många fula skämt och många extrema vilket alltid är kul :)
Upptäckte ganska många saker igår kväll, saker som jag redan visste men lämnat åt sidan, nya saker som gör mig lite obekväm och gamla saker som inte försvinner med tiden vilket stör mig ganska mkt och jag förstår inte vad problemet är..

Kunde inte sova inatt, läste eclipse till halv 4 och började tänka på Bastian vilket jag alltid gör när jag läser den boken eftersom han alltid varit min egen Edward, och jag hatar att han aldrig helt kommer försvinna ur mitt huvud, han kommer alltid finnas i bakhuvudet.
Dessutom tänkte jag lite på hösten, men jag har börjat inse vissa saker, tack vare situationen med Cecilia så tror jag att allting är möjligt (:
Studenten dök även upp i huvudet, inte min egen utan mina vänners vilket gjorde mig glad : ) Finnas det ganska roligt att tänka på..
Idag vet jag inte vad som händer, ska iaf skriva tyskatalet nu och sen funderar jag på att gå en runda om det inte är för kallt ute..

PUSS


Hearts on fire

Bastun ikväll igår var trevligt på många punkter, mkt skratt från min och de andras sida :) Finns så mkt att säga men som aldrig kommer bli satt på papper eller ens teknologiskt.
Första doppet för i år gjordes också, ngt jag borde undvikit dock, glömde bort att andas vilket ledde till att hela högra sidan gjorde ont i lungorna och att hjärtat slutade slå för ett tag.. läskiga grejer det där.

Idag har jag varit på banken och tagit ut pengar från mitt sparkonto, himla bra. Simon var medresenär med hans mp3 som jag älskar! Fick även fika hos hans farfar och sambo, trevliga människor :)
Snart är det dax att dra in till stan igen, hem till Mart och käka pizza och mysa runt. Toppen!
Måste även slänga in att Mart är himla fin, trots att han inte alltid förstår det :) <3

Tankarna på hösten är tillbaka.. jag vill inte och det suger eftersom hela min framtid är utstakad och det finns smågrejer som hindrar mig. Egentligen hade jag nog velat stanna här men det går inte. Som Sofia uttrycker det ; Jag måste bryta mig loss och våga satsa på mig själv för en gångs skull, behöva få vara själv, inte vänta på att saker ska hända utan ta tag i det själv och att våga lita på andra människor.
Ligger nog ngt i det. 

Som vanligt på helgen har jag inte fått i mig ngn riktig mat idag, bara te och två mums mums, en pizza ikväll på det, livet är toppen!
 
PUSS

Kristi himmelfärd

Om ca 1 timme drar jag in till stan för en sen lunch med Cecilia på Akropolis :) Mysigt och välbehövligt. När man har en vän som henne, det bevisar verkligen att man kan vara kompisar trots en period då man inte hörde av varandra, underbart!

Sen är det bastubad ikväll med fina vänner :) toppen!

PUSS

Bring me to life

Idag är jag väldigt glad, allting har gått som jag ville idag :))
Fått smsa vilket gör mig glad, har fått G i matte D :DDD och dessutom så ska jag träffa min Cecilia imorgon på dagen och äta sen lunch på Akropolis :) Känner på mig att det kommer bli toppen, hon är fin!
På kvällen är det förmodligen bastubad med gg som gäller, vilket kommer bli bra tror jag. 
Skönt med lång ledigt nu också, även om jag måste plugga en massa men jag tar faktiskt ledigt idag, känner att jag vill det.

Jag är grymt sugen på att tatuera mig igen.. på att göra 6 siffror vid handleden. Vad tycks om det?

Glee ikväll (Y)

PUSS

4 veckor

Det känns både naturligt och lite konstigt att skriva igen... jag känner mig lite mer reserverad än vad jag varit tidigare och vet inte riktigt vad jag ska skriva för att känna mig bekväm. Vill berätta så himla mkt egentligen, men samtidigt är det kanske bäst att vissa grejer får förbli mina egna, som de har varit ett tag, (:
Fick iaf mitt jobbschema för sommaren, och som det ser ut nu jobbar jag i princip hela juli, ngt dagar i juni och ngr i augusti. .Har 5 st 12timmars pass :OO Och två av dem ligger dagarna efter varandra.. döda mig!
Men jag har inte räknat lite på hur mkt jag kommer att tjäna innan skatt efter sommaren vilket kommer bli awesome!! :D  Dock är detta hemliga siffror men så mkt pengar har jag aldrig haft i hela mitt liv!
Dock jobbar jag inte midsommarhelgen som det ser ut nu vilket passar mig alldeles perfekt eftersom jag vill få den midsommaren som jag har bestämt sen ca 2 månader tillbaka, så jag hoppas att det blir så och jag hoppas att fredagen ( den 25/ midsommarafton ) kommer bli som jag vill! :))))

Dessutom var det 4 veckor kvar till studenten idag, mamma och jag gick igenom alkoholförtärringen igår vilket ser bra ut ;D Ska bli riktigt kul, klassen har idag bestämt färdigt allting, vi ska dessutom ha en fika eftermiddag hemma hos Fredrik XD haha, kan säga att många tjejer fann detta roande ;)
Avslutningsveckan känns bra, jag vet vilka som jag ska på studentmottagningar hos vilket känns skönt att veta, dessutom så var mormor hemma hos hos igår och putsade fönster så fick träffa henne lite, tror att hon ser framemot att sitt enda tjejbarnbarn äntligen är påväg ut i livet ;) haha. 

Gårkvällen igår hade sin charm, haha kan ju säga att jag skrattade rakt ut för första gången på länge framför en dator, mamma undrade vad fan som pågick XD haha. Imorgon är det kyrkvandring med min bil och muntliga delen i matte D prövningen. 

Grattis till dem som orkade läsa hela ;) PUSS

This boots are made for walking

Kände att det kanske är lite dags att komma tillbaka nu. En hel del har hänt sen jag skrev här, det har varit valborg,filmkvällar och har dessutom blivit godkänd på första delen på matte D prövningen (:
Var fyllechaffiis igår också till min bror och Joakim Franzen, roligare bilresa var längesen jag hade, Alfabetet kommer att hanteras på ett helt annat sätt framöver ;D haha. Dem var ju för goa igår!
Dessutom spenderades kvällen med gg och eric igår kväll, trevligt och välbehövligt på många sätt, smågnabbet med bror är tillbaka vilket jag fullständigt bara älskar!, 2005 är tillbaka och jag älskar det också (: Jaa, kvällen hade många bra saker att bjuda på igår.

Idag är det film på schemat och förbereda min uppsats inför imorgon.. inte för att det är så mkt att förbereda men ändå. Studenten kommer närmare och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka i härlighetens namn, vissa saker är bra andra inte. Vi får väl se hur veckan ser ut. Studentfest är planerad till denna veckan, sista, dock är jag inte taggad ngnstans och funderar allvarligt talat på att skita i den.

PUSS

RSS 2.0