Watching me with those eyes

Trevlig kväll hos Mart igår kväll, dock orkade jag inte räkna när vi spelade poker vilket förmodligen retade upp Mart lite XD Dock fuskar jag aldrig när jag spelar poker!
Många skratt igår, många fula skämt och många extrema vilket alltid är kul :)
Upptäckte ganska många saker igår kväll, saker som jag redan visste men lämnat åt sidan, nya saker som gör mig lite obekväm och gamla saker som inte försvinner med tiden vilket stör mig ganska mkt och jag förstår inte vad problemet är..

Kunde inte sova inatt, läste eclipse till halv 4 och började tänka på Bastian vilket jag alltid gör när jag läser den boken eftersom han alltid varit min egen Edward, och jag hatar att han aldrig helt kommer försvinna ur mitt huvud, han kommer alltid finnas i bakhuvudet.
Dessutom tänkte jag lite på hösten, men jag har börjat inse vissa saker, tack vare situationen med Cecilia så tror jag att allting är möjligt (:
Studenten dök även upp i huvudet, inte min egen utan mina vänners vilket gjorde mig glad : ) Finnas det ganska roligt att tänka på..
Idag vet jag inte vad som händer, ska iaf skriva tyskatalet nu och sen funderar jag på att gå en runda om det inte är för kallt ute..

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0