You broke my fears

Insparken 2013 har nått sitt slut. Det har varit en fantastisk vecka med slit, skratt, hejarramsor, tappade röster, underbara nollor, taggade faddrar och ett organiserat Pedsex. Jag har haft den roligaste veckan i hela mitt liv då jag har puschat både mig själv och nollorna, alltid varit taggad och bara varit lycklig en hel vecka! Sömnen har inte varit den bästa men trots det har jag varit på G 24/7.  Att höras och synas är inte riktigt min grej men det har jag gjort i 1.5 vecka och jag har varit förbannat stolt över mitt eget slit, alla faddrars slit, Pedsexs slit och min bästa väns första inspark i Pedsex och att han toastat sin första sittning.  Att sjunga och dansa offentligt i 1.5 vecka hör inte heller till saker jag gör annars, att göra det utan att tveka är en magisk känsla. Insparken har tagit bort alla rädslor jag någonsin haft om mig själv och all självmedvetenhet, så jäkla grymt! 
Jag hade hunnit glömma hur mycket man kramas under insparken och särskilt i onsdags efter insparkssittningen, gråtkalas till höger och vänster och Martin kan ju vara den sötaste nollan/medfaddern jag ngnsin träffat som sa en massa fina saker, hans nollor kom och överföll honom vilket gjorde att jag tillslut började gråta när han satte igång tårkanalerna. Kära vän!
Jag gick runt med världens lyckorus i onsdags av alla fina ord jag fick höra, och man strävar alltid efter att vara den bästa faddern det går att vara. Den bästa förebilden och vännen och att då få höra att ens nollor hade nominerat en till årets kvinnliga fadder, så otroligt kul och rörande! Och det gör en stolt och värmer ett fadderhjärta :)  Grymma 8 dagar är till ända och det känns alltid lite tomt men samtidigt skönt att få tid för sig själv igen, sina närmaste, tid till telefonsamtal med sin familj och att få börja plugga på riktigt igen :) dock är jag fortfarande inställd på insparksmode och jag saknar redan att få ha på sig ovven varje dag, springa runt och vara en stolt fadder i faddetröjan, få ha ansvar och samtiigt ha fantastiskt roligt med alla nollor och faddrar :) Prata med olika människor varje dag och få känna sig behövd och viktig.  Vi har haft 3 huvudfaddrar i våran grupp, eller egentligen 2.5 om man ska vara rättvis. Jag har dragit ett otroligt tungt och stort lass i min grupp men det har varit så värt det, jag har växt som person och jag har insett att jag klarar av mer saker än vad trodde och att jag är en av de mest seriösa människorna. Och det är underbart! Och att få höra av sin bästa vän att han är stolt över en, det värmer mer än 20 koppar te på en kväll :)  Att dessutom få höra fina saker heeela onsdagen: 
 
" Det är tack vare dig och Robert som jag har den här tröjan på mig, utan er hade jag aldrig känt mig välkommen, aldrig blivit fadder och aldrig varit en sån bra fadder. Det är er förtjänst"
"Du borde blivit årets fadder"
"Jag är så jävlar stolt över dig"
"Du har varit som en tredje huvudfadder, så jäklar grym och alltid peppad och dragit ett jäkla lass. Jag har varit stolt över att ha varit fadder med dig. Du SKA vara huvudfadder nästa år, du är redan huvudfaddermateriar och det kommer naturligt för dig. Du är inte knäpp, bara jäkligt taggad och det är underbart att se!"
" Varför är inte du huvudfadder? Du är som en huvudfadder och har varit det mer än de vi har haft. Du hade varit grymt som huvudfadder"
"Fan vad du varit grym, jag har varit som en stolt mamma. Varenda gång ngn skrikit er ramsa så har det varit du som hörst mest, du har varit peppad, på och vuxit så jäkla mycket från förra året som fadder och som människa. Grymt!"
"Jag vill slå ett slag för Sara Jonsson, jag ska vara så objektiv som möjligt men hon har dragit ett jättelass i The Creeps och hon har varit en tredje huvudfadder"
"Varför är inte du huvudfadder? Sök det nästa år! "
 
Då blir man riktigt jäkla rörd! :)  Igår hängde jag med Robert och åt riktigt mat första gången på 1.5 vecka, har gått ner 3.5 kilon. Bra men irriterande för jag tappar ovven ännu mer nu. Av ngn konstig anledning fick vi för oss att se Peter Pan och Bambi, herregud. Men det är mysigt att hänga med Robert :) Även om jag blev anfallen av två spindlar..    Idag har jag skrivit VOC/MCT, får se hur det går men det känns som vanligt väldigt likgiltligt. Om en stund hänger jag med Rasmus hela kvällen och käkar mat, ser film och pratar om allt och ingenting precis som vanligt, hur bra som helst! :) 
 
PUSS

Inspark hela året

Snacka om att humöret var som natt och dag mellan lördagen och gårdagen, sjukt! Träffa gruppen igår gick bra, vi dansade inför tisdag och vi skrev och klippte på faddertröjorna och fick oss ett par goda skratt. Diggar grabbarna :) 
Sen hängde jag med Rasmus, han lagade mat åt mig medans jag pratade med Simon i telefon. Himla bra! Vi såg sen två filmer som bakgrundsbrus medans vi pratade fadderkickoff, inspark och annat ditt och datt. Grymt! :) 
Jag var uppe längre än på länge, halv 4 släckte jag äntligen lampan efter lite youtube och Håkan Nessers bok. Topp! Inatt har jag drömt heeela natten om insparken, ngn som är taggad? Neeedå, inte alls ;) Imorgon kör vi och jag är grymt taggad! Imorgon blir jag spöke för en stund och gör en cool dans, och sen blir jag fadder i 1.5 vecka till nya nollor med grymma brudar och fantastiska killar som kollegor i faddergrupen, :) Toppen!  Jag blir Sara i 1.5 vecka, det är kanske inte lika kul men det är så det är. haha!  Jag är galet taggad inför att vara fadder igen och vi är ett gött gäng faddrar och pedsexare i år så det kommer bli grymt :) Det tar mkt tid och energi och är mastrodont långa dagar med alldeles för mkt människor runt omkring sig, men det är SÅ jävlar vårt!
 
Idag ska jag vara ensam, njuta av tystnaden, kolla Disney, äta matlåda från igår och bara andas och samla energi inför veckan som kommer :) GUD vad jag behöver det!  
 
IMORGON KÖR VI INSPARK HELA ÅRET! 
 
PUSS

När det förflutna vill säga hej

Det var väldigt vemodigt att lämna jobbet i fredags men samtidigt skönt att veta att hösten nu är här på riktigt och allt vad det innebär!  Sen hängde jag med Sanne, Robert och Emma efter att jag snurat på A6 på världens mest effektiva sätt, inom loppet av en timme var jag på Dalvik efter att ha åkt från Österängen och varit på både Ikea och Systemet, bra där!  Emma och jag fixade klart skylten och flaggan och sen såg vi Despicable me 2 tillsammans med Robert. Mysigt värre :) 
 
Igår var det fadderkickoff! Jag var så satans taggad hela jäkla dagen och har varit det så himla länge och så när vi kommer till kåren på kvällen så totalstänger jag av. Jag blir den där bittraSara från Växjö som jag lämnade bakom mig 2010 när jag flyttade. Men jag tror att jobbet, insparken och allt hann ifatt mig och jag har inte haft egen tid på ett antal veckor, särskilt inte denna veckan så jag antar att huvudet tillslut sa stopp. Saker blir inte alltid som man tänkt och därför hade jag min första tråkiga kväll på kåren, trodde inte det gick men igår var det så. Eftersom jag inte kan stå för bitterheten då jag inte är en sån person längre så ville jag inte att folk skulle se mig så, därför tog jag vid 11 från kåren, ngt jag heller aldrig gjort.  Jag tog därför min bitterhet och kraschade i sängen. Idag är jag betydligt mkt gladare och kvällen igår känns bara som ett töcken där jag inte förstår hur jag kunde vända i humöret så pass fort när jag varit så pass taggad för den kvällen så länge. Det var jobbigt att se folks besvikna miner när man sa hejdå och folks förvånade ansikten: "Ska DU gå? NU? ". Men det är sånt som händer och det var rätt beslut att dra!  Dock har jag fina fadderkollegor i mina brudar och i Robin och Tobias som förstod och peppade inför kommande vecka att ta nya tag, då blir man glad. Robin och Tobias kan ju vara bland de snällaste killarna i Jönköping :)  Att träffa Martin igen igår var dock det bästa på hela kvällen, det leendet han gav, den kramen han gav och det smset jag fick sen på kvällen: "Men Sara! Du är helt jäkla underbar! Det var sååå roligt att få se dig igen :) Jag längtar tills skolan börjar igen och man får börja träffa dig igen på normal basis :)"  Det är fint med underbara vänner och klasskompisar som gör en glad igen!  
 
Idag var jag uppe tidigt, kunde inte somna om. Tog itu med min disk och nu ska jag snart laga lite mat. Vid 16 är det dax att träffa faddergruppen på HLK för att öva intåget på tisdag när insparken börjar. Toppen! Sen äter jag middag och hänger med Rasmus, trots att jag inte varit själv en enda dag den här veckan och egentligen längre än så, så vill jag inget hellre än att umgås med honom ikväll. Jag behöver det! Och dessutom så kommer det inte ske på ca 2 veckor pga insparken så det måste ske nu :) 
 
PUSS

Speak louder than the words before you

Trevlig 1,5 timme i källarn med skratt, prat och rostade mackor! Idag har jobbat 8 timmaroch sen direkt till HLK för fix med faddergruppen, det blir bra det också i slutändan. Det sista fixas imorgon av mig och Emma och på söndag tränar vi intåget, toppen! Att befinna sig på HLK för första gången på över 2 månader var konstigt men fantastiskt skönt, saknar mitt 3:e hem riktigt mkt faktiskt. Lättnaden som spred sig när man gick in genom dörren!! Snart sitter jag där i en sal igen efter en fantastisk Inspark och dricker i mig kunskap, skratt och gör det tillsammans med ett gött gäng kurskamrater, fan vad jag älskar att plugga :)
Rasmus kon förbi och sa hej en halvtimme ikväll och nu är jag riktigt trött.

Imorgon jobbar jag min sista dag på jobbet, känns väldigt vemodigt. Men allt har ett slut och det även sommaren. Efter jobbet imorgon så beger jag mig till Ikea och införskaffar ett lakan. Sen spenderar jag kvällen med Emma och fixar det sista med insparken, tvättar och kollar på Despicable me 2 igen, fint det!

PUSS


Desto snabbare kommer jag att blomma

Vi hade 3 dagar innan han åkte och nu har vi haft 3 dagar när han kommit hem, inte lika många timmar men ändå. Himla fantastiskt! Han lagar mat och jag diskar, ler och göds upp igen efter 9 veckor. Igår gjorde han köttbullar och potatismos till mig, jag som haft såna oerhörda cravings efter hans mos. Fina grejer! Rasmus kan han, återställer ordningen :) både var trötta igår och gnällde om en det ena än det andra, och blev pensionärer. Vi är som ett gift par som bott ihop i 25 år ibland med våra naturliga platser och rutiner. Ibland är vi lite för bekväma med varandra dock.. Å andra sidan bor han ju typ hos mig för han är där så ofta. Men jag gillart!

Jag är galet glad idag och taggad på höst, Inspark, skola, mörker, film, filt, te och ljus. Älskar hösten :) får massor av energi då. Idag var jag dessutom tillbaka på jobbet och där har jag haft en bra kväll med bra samtal. Toppen! Innan sängdax nu så ska jag ner i källaren och hälsa på Robert, Henke och Pohl :) inte träffat Pohl på hela sommaren, skandal! känner mig måttligt snygg efter jobbet... Sen ska jag sova gott inför morgondagens jobb och sen fix med faddergruppen!

PUSS


När vardagen blir rutin igen

Jag hann äta lite mat efter promenaden innan ett sms rullade in: "Är du ledig ikväll? Vill du leka? " Sen när vill jag inte leka? :p  Därför spenderades kvällen med Rasmus med skratt, prat, en sen middag, True Blood och Felix recenserar. Det är konstigt hur fort man kan återgå till gamla vanor och hur självklart saker och ting sker. Så bra! :)  
Jag somnade gott vid strax efter 1 igår. Idag ska jag inte göra ngt särskilt alls, ska försöka läsa lite är tanken. Jag tar tillvara på min ledighet på bästa sätt och imorgon är det tillbaka till jobbet ett par timmar. Jobbar onsdag-fredag nu innan sommarschemat är slut. På lördag är det fadderkick-off, soooom jag längtar. pedagoger <3 
 
Nehe, lite frukost kanske? 
 
PUSS

It's always a good time

Jobbet gick bra hela helgen, det gick snabbt och smidigt! Efter jobbet igår så åkte jag hem och duschade och sen umgicks jag med favoriten :) ÄNTLIGEN är storebror hemma! Som jag längtat :) så himla skönt att han är här igen. Att se honom sitta i min soffa igen, le, skratta tills han dog och dra skämt. Magiskt :) Leendet gick från öra till öra på mig och känslan av lugn spred sig i hela kroppen, helt fantastiskt! Vissa människor gör en bara så otroligt lugn och glad :)  Känslan!   Vi åt fajitas (såkart), han babblade på om det mesta, skrattad tills vi grät åt torktumlare och det ena med det andra, hängde på youtube, sjöng, fick en massa flashbacks och minnen och såg Despicable me 2. Diggar den filmen!  Sen blev jag ensam vid 12, båda var dödströtta eftter att vi båda haft en lång dag.  
 
Jag sov som en prinsessa inatt i 12 timmar, sen har jag varit ute och gått med Robert i 2 timmar och upptäckt Jönköping på olika ställen, lite småkul :) Utsikten från Stadsparken var fin! Ikväll ska jag ta det lugn och se film :) mysigt!  Jag är ledig fram till onsdageftermiddag och det är väldigt skönt. Bara 3 dagar att jobba denna sommaren, känns en aning vemodigt. 
Idag rullar även jakt på en ny lägenhet igång, se hur det blir med det när skon väl klämmer men planen och tanken finns och har legat och grott ett tag, dax att ta tag i det på riktigt nu! 
 
PUSS

Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Väldigt lugn kväll på jobbet igår, avslutade kvällen med en kopp te och Big Bang Theory på tv. fint! 
Idag har jag jobbat 07:30-15.00. Det är så otroligt lugnt på jobbet i helgen så det är inte klokt!  Jobbar 07:30.21.00 imorgon och sen blev jag plötsligt ledig på måndag då det inte finns tillräckligt att göra. Skönt med lite extra ledigt innan inspark och sådär :) 
Imorgon kommer saknade Rasmus äntligen till Jönköping, trots att vi fuskat lite i sommar vilket inte var planerat så har sommaren varit ganska lång utan honom. Men imorgon kommer han hem och efter jobbet så hänger jag med honom! För att jag kan och för att han vill :)  
 
Kvällen idag blir lugn, är lagom seg trots lugn dag. Skönt att vara trött, hoppas jag är det när jag ska sova också!  Nu blir det en dusch. 
 
PUSS

Let's be alone together

13.5 timmes sömn fick jag inatt, somnade som en sten vid strax efter halv 11. Då orkade jag inte mer, inte så konstigt med tanke på att jag är van att somna tidigt. Trots så pass mkt sömn är jag trött redan nu, har klippt en massa nummerlappar till insparken idag och dessutom så träffades vi ett par stycken och pratade om skylten, flaggan och intåget i aulan. Vi är galet taggade allihopa :) Ramsor är på G och vårat lagnamn på skylten blev grymt bra!  Snart är det dax, sjukt att sommaren har gått så fort nu det senaste :)  
Den 20:e kör vi och det ska bli den bästa insparken, helt klart! Fadderkick-off på lördag nästa vecka, galet taggad och jag ska ta och bli full för första gången på jag vet inte när, det är jag värd efter denna jobbsommaren och efter vårens plugg och annat. 
 
Har fått i mig lite knäckemacka och en kopp te, ska snart ta och försöka varva ner. Imorgon börjar jobbhelgen och det blir kul :) Gillar att jobba helg! 
 
PUSS

We take a minute then we laugh if off

Jag sover så otroligt bra just nu, somnar innan klockan är 22 vilket är magiskt! Idag tillåter jag mig dock att vara uppe en stund till då jag är ledig imorgon, skönt! Slutade vid 13 på jobbet idag, då blev det lunch och tårta då Markus gjorde sin sista praktikdag idag. Han blir dock kvar som timvikarie, kul för honom och trevligt sällskap om det hinns innan jag återvänder till HLK. :)  Har hunnit både städa och tvätta idag efter jobbet samt handla. Kycklingsallad med pasta till middag och en gnutta sol på uteplatsen. Effektiv dag och det gillar jag! 
 
Nu ikväll har jag sett en massa på Skilda världar och jag kollar fortfarande, varvar ner innan sömnen kommer. Imorgon sover jag ut och sen fixar jag med skylten inför insparken hemma hos Emma tillsammans med ett par fina människor. Toppen!  Är galet taggad på inspark nu och på en massa andra saker :) Älskar agusti!  Är fruktansvärt glad över mänga saker och det är underbart!
 
PUSS

sommarnatt

Vad är det för fel på mig? Jag har väldigt få lediga dagar kvar innan 1.5 veckas inspark drar igång den 20 Augusti och vad gör jag? Joo jag har lovat bort denna veckans enda lediga dag till att fixa med skylten till insparken. Jag måste lära mig vara ensam, så är det bara och njuta av den lediga tiden jag har och ta det lugnt. Men ngn måste göra ngt för att gruppen ska fungera och de är inte alla som vill eller kan. Därför får man offra sig trots att jag borde lära mig säga nej, låta andra sköta saker och stå sitt kast. Tur att jag både älskar att plugga och ha inspark samt mitt jobb :) Det rycker lite i plugg- och kårennerven nu, tur att det är dax snart! Behöver träffa lite pedagoger känner jag på heltid igen. Tobias fyller för tillfället den platsen på jobbet och det är fruktansvärt roligt att ha honom att bolla tankar om HLK, inspark och kurserna med. Guldvärt! 
 
Jobbade igår och sen drog jag ner i källaren och åt middag med Robert. När man jobbar olika tider och olika mkt så får man passa på att ses och prata av sig en aning :)  Idag har jag jobbat igen och skrattat med Tobias och praktikanten Markus, trevlans! Markus gör sin sista dag imorgon innan han blir timvikarie, känns lite tråkigt att inte veta om vi jobbar samtidigt mer. 
 
Kvällen idag blir iaf väldigt lugn då jag jobbar 07:45-13.15 imorgon. Sen är jag ledig på torsda Göttans bananer! :) Får se vad som händer imorgonkväll, ev ska jag hänga med Simon. 
 
PUSS

Jag vill inte ha en annan värld

Vid 14 igår efter en runda på stan med moster och mamma så mötte jag upp en väldigt saknad Rasmus vid tåget! Den lugnande känslan det gav, magiskt :)  Vi käkade sen en kebabtallrik innan vi chillade hemma en stund och katschade upp. Vi tog sen bilen till Gemla och kollade mitt gamla hus och så vidare innan vi träffade Johanna, hennes släktingar och Alexander. Att träffa Alexander igen var underbart, jag hade hunnit glömma hur lätt det är att umgås med honom och vilken naturlig person han är :) grymt!  
10 personer hängde sen fram till halv 12 och hade trevligt med grillning, musik, skratt och lekar innan vi drog till stan en vända, hängde lite på Sports innan jag och Rasmus blev alldeles för trötta. Drog hem och snackade och fick lite tid för oss själva!  Vid 3 spårade allting ut och vi kunde inte sluta gnälla eller skratta så då kastade vi in handduken och gick och la oss. Jag somnade dock inte förrän vid 4 då det var alldeles för varmt i mammas lägenhet. 
 
Halv 9 idag var vi uppe. Rasmus, mamma och Olle åt frukost men jag kunde inte. Trots att jag var nykter hela kvällen igår då jag körde så mådde jag illa imorse och kunde inte riktigt äta. Vid strax innan 10 lämnade jag av honom vid tåget och vid halv 11 tog jag bussen hem till Jönköping. Välbehövliga timmar med gamla vänner och Rasmus. Min ständiga klippa som ställer upp när det behövs, tack och lov för det! 
 
Jag hängde med Emma en stund i solen när jag kom hem och nu ska jag snart laga lite mat. Sen spenderar jag resten av kvällen i soffan, skönt! Har en ny 6 dagars vecka framför mig nu, ta en dag i taget så går det som smort. Har 10 dagar kvar denna sommaren att jobba, det har gått så satans snabbt.  Snart inspark och ny termin i skolan, det blir awesome! :)   kommer sakna jobbet en smula dock. 
 
PUSS

Juni juli augusti

Vi är redan inne i augusti, hur sjukt är inte det?! Min favoritmånad är här och det känns förbannat bra :) augusti och sen höst med te, filmer, ljus och filt. Så jäkla bra!

Jag har jobbat färdigt för denna veckan och befinner mig i Växjö, inväntar saknadeRasmus som kommer imorgon (: det kommer bli så jäklar awesome! mamma gjorde hamburgare till middag, riktigt gott! Ikväll och hela helgen har jag mammas lägenhet för mig själv, magiskt :) leva rövare och skapa kaos.
Det märktes att det var fredag på jobbet idag, jag och Tobias fick en redig skratturladdning vid lunchtid åt olika bilder i våra huvuden. Herregud! Underbart :)

Ikväll myser jag med tv och att andas och vara ensam. Världsbäst! Försöker utstå värmen, det är riktigt varmt i Växjö för ovanlighetens skull.

PUSS


Alla vill vara någonting för någon

Jag jobbar och sliter och det rullar på. Jag var på halvdåligt humör igår kväll och hade ont i knät men det löste sig sen med båda sakerna. Såg Hp 7 del 2 igår kväll, längesen! Somnade otroligt gott vid 12 igår och har sovit 10.5 timme inatt, det behövde jag. Trots det vaknade jag med huvudvärk idag, mindre kul.  Jobbar kvällen idag, 13-21 och det blir bra! Gillar kvällar :)  
Imorgoneftermiddag åker jag till Växjö över helgen, träffa mamma och sen på lördag träffar jag en massa gamla vänner. Jag får min bästa vän med mig och det gör mig fruktansvärt glad. :) Träffa honom för första gången på alldeles för länge och lugna mina nerver på ett sätt som bara han kan. Awesome!  
Är en aning nervös inför den kvällen, hur allt kommer bli med alla och vad man ska prata om.. men det löser sig det också.   Samtidigt som jag är otroligt taggad att visa dem vilken glad, avslappnad och positiv person jag har blivit sen jag flyttade till Jönköping :) 
 
PUSS

RSS 2.0