Tidens sand

Jag hade svårt att somna igår trots att jag var trött, och när jag inte kunde sova så låg jag och tänkte på tid. Hur fort tiden egentligen går, snart har jag pluggat färdigt mina 4.5-5 år, jag flyttade hit för 3.5 år sen och i dagarna är det 1 år sen förra årets tomtevaka, om en vecka är det dax för årets. Och tankarna glider osökt tillbaka till förra årets, DEN stoltheten, glädjen och tårarna av lättnad efter en otroligt jobbig höst. Tiden går så fort och jag hänger inte riktigt med, det var ju inspark 2013 nyss!?  
 
Idag har det varit en liten kaos dag, en intervju som höll på att skita sig men som sedan gick bra, en lunch på donken och sen lite bestämande angående b-uppsatsen och hämta en bok på biblioteket. Stressen har varit närvarande och därför var det skönt att knäcka ryggen lite i skolan innan med hjälp av en stol, magiskt! 
Nu är jag hemma och försöker dra hem film inför uppsatsen och morgondagen. Filar lite på en filmanalys också. 
Om en stund träffar jag Robert och spenderar kvällen med honom med att äta mat och hänga. Mysigt! :) 
 
PUSS

Like a vision, set me free

Förfesten hos Henke var trevlig igår, Simon var med också och det är alltid skönt att ha honom med! Kåren sen ett par timmar med massa skratt och jag mådde bra. Släppa allting var precis vad jag behövde igår och se snälla ansikten, taggade människor och få dansa bort lite tankar, awesome :) 
 
Idag har jag och Rasmus gjort intervju på AD i Huskvarna och jag är nu hemma och ska laga lite mat och betala räkningar. Sen ska jag sätta mig och transkribera intervjun tills jag inte orkar mer!  Imorgon blir det plugg på förmidagen på HLK, iväg på intervju på AD igen och sen tillbaka till HLK och plugga lite till, lång dag men det blir bra det också! Det känns ändå som att vi ligger hyfsat i fas med b-uppsatsen och det gör mig lugn, det känns mycket bättre med denna uppsatsen än med min c-uppsats ngnsin gjorde och det är positivt! :) 
 
PUSS

Högst upp på pallen

Hade en ganska crabbig dag med besvikelse och irritation i kroppen fram tills att ett sms ändrade allt. Jag gillar verkligen ordet duktig, men ibland är det skönt att höra det och ibland förtjänar även jag att få höra det. Även påshuvuden och anledningen till irritation och besvikelse kan vara fina när de lägger manken till, tänker efter och ber om ursäkt!   Att vara ensam igårkväll var därför precis vad jag behövde och dra runt i min one-piece, äta mat, käka chips och läsa en massa i min bok, läste ut den idag och den var riktigt bra :) Jag somnade gott och har sovit 11 timmar vilket var precis vad jag behövde efter två långa dagar med en massa b-uppsatsplugg. Jag är så mycket gladare idag och antar att det mest var ensamhet och sömn jag behövde igår, och en ursäkt givetvis. 
 
Ikväll blir det förfest hos Henke med fina människor och sen blir det kåren en vända. Det är precis vad jag behöver just nu! Koppla bort b-uppsatsen ett par timmar och bara ha kul, det är jag fan värd! 
Och det är helt underbart att få vara högst upp på pallen, att vara älskad, att va någon, att vara den förtrogna och den som korsar någons tankar före någon annan, att få vara någons bästa vän och att få vara personen som ger någon glädje och att vara någons första val och säkerhetskort. Det är veckans storvinst! 
 
PUSS

cause it feels like the first time

Jag är alldeles för trött för mitt eget bästa idag och mitt humör har inte varit det bästa idag.. jag är trött i både psyke och kropp då irritationen har växlat till och från hela dagen. Därför har jag satt på mig one-piecen och skiter i omvärlden för idag. Jag spyr lite på världen och hoppas att jag kan tillåta mig själv att sova tidigt ikväll för det behöver jag verkligen.  
 
PUSS

It's been a hard days night

Kort dag igår med potatismos och korv till middag. Jag somnade gott vid halv 1 efter att jag blivit ensam vid halv 11 efter lite drygt 36 timmar, diggar såna helger som fan! 
Idag har jag och Rasmus jobbat med b-uppsats, en intervju är gjord och jag har arbetat 7 timmar sammanlagt på skolan med att transgribera och kolla information till bakgrunden. Effektiv dag men när jag gick därifrån vid strax efter 17 kände jag mig lagom mossig i huvudet. Vet dock inte när jag hade en sån effektiv och bra pluggdag senast.. gymnasiet? Skulle tro det.  
 
Nu är jag lagom trött efter dusch och mat. Lax är awesome! Därför blir det lite tv och bokläsning och sen hoppas jag att jag somnar gott efter en alldeles för lång dag. Imorgon blir det uppsatsskrivande på förmiddagen och sen handledningsmöte på eftermiddagen. Det är många långa dagar framöver både i skolan och hemma nu men vet ni vad? Det var längesen jag kände mig så pass sugen på att skriva någonting och det känns ganska skönt! 
 
PUSS

När man har det lite för bra

Fredagen var mysig med fina vänner som var här och spelade "Den försvunna diamanten", även ligg-Lukas tittade förbi :). Fick ett telefonsamtal som gav mig ont i magen trots att det egentligen bara gällde en mobilsladd, men ringer människor inte annars så tro fan man tror att er verkligen hänt ngt! 
Kåren var mysig med lågstadiedisco med fiskdamm, 90talslåtar och alla gamla moves, awesome! :) 

Gårdagen tvättade jag och läste innan Rasmus kom och då drog vi på bio, Hungerspelen igen, så sjukt bra! :) vi handlade och lagade fajitas och sen spenderade vi kvällen med "På spåret", "Monsters university" och youtube. Vi spenderade sen lite tid med att kolla våra skolors gamla hemsidor, nostalgi och lite saknad faktiskt! Vid 7 la vi oss i varsin ände i lägenheten och pratade och skrattade i två timmar åt utedass, rövhår och kroppsdelar som inte fyller bgn funktion. :p vi är unika människor! Strax efter 9 somnade vi äntligen och sov tills halv 3. Skönt!!!! 6 timmar är perfekt!  Vi har sett smurfarna 2, ätit frukost och latat oss på varsitt håll. Jag har legat så satans skönt i min säng att jag vägrat flytta mig i princip :p Snart får jag potatismos till middag, helt perfekta 24 timmar :) och de är inte slut än!  

Imorgon är det heldag med B-uppsats, från 08:00 då vi intervjuar Jesper och sen en massa skrivande fram till sent på eftermiddagen/kvällen! :) 

PUSS 

'Cause she's so high

Kvällen igår blev en aning ändrad. Plötsligt när jag sitter med en kopp te så knackar det på dörren och där står Rasmus. Så han sällskapade mig under kvällen när jag fixade med mina ramar och mina nya bilder. Det tog 2.5 timme men det var det värt! Att titta på gamla bilder och sätta in nya, gamla minnen möter nya och ibland stannar man upp, tittar på en bild och minns. På gott och ont, men jag ångrar inga av bilderna som är nedtagna eller som nu sitter på väggen. Vissa bilder borde kanske inte sitta där av respekt för andra, men jag vill ha dem där och då sitter dem där! Jag slet med det men resultatet blev åtminstone godkänt och vissa bilder ger mig världens största leende, en go känsla i magen och hjärtat eller gör mig nästan tårögd. Tänk vad mycket man hinner med inom loppet av 3.5 år! Nu är ju inte alla bilderna så gamla, väldigt få bilder är äldre än 2 år men gud vad jag älskar att titta på bilder. Minnen <3 
 
Vi såg sen Love Actually då vi kom underfund med att jag aldrig sett den. Vi skulle sen ha pluggat idag men båda var döda så det gick inge vidare kom vi underfund med via telefonerna. Istället drog vi täcket över huvudet på varsitt håll och somnade om. Jag har idag haft en fin fika med finaste Martin, Jönköpings största guldklimp :) vi hann dock inte prata klart innan verkligheten hann ifatt oss och han hade pedsexgrejer att ta itu med. Men vi ska göra om det snart!  Olika liv, olika verkligheter sätter lite käppar i hjulet över tiden.  Jag mötte sen upp Emma och vi åkte hem tillsammans. Jag har spenderat eftermiddagen med serier och dunkat musik. Snart kommer ett par fina människor till mig och hänger innan vi drar på LOK:s evenemang på kåren i form av "Lågstadiedisco ala 90tal". Och det gillar vi :) även 80-talisten i sällskapet ;) haha.  
 
PUSS

Jag ser det snöa

Det började snöa plötsligt igår.. årets första snö! Dock försvann den lika fort men det snöade iaf :) 
Jag började i min bok idag, den verkar grymt bra!  Vid strax efter 1 när jag egentligen hade bestämt mig för att sova ringde telefonen.. Robert behövde sällskap påväg hem från kåren. Nästan 2 timmar bara försvann, jisses! Saknar våra telefonsamtal ibland, dem var mysiga :) fick mig ett par skratt också åt biffar.  Hade sällskap på chatten också som vanligt, bra sätt att avsluta kvällen på: telefonsamtal och chatt! :) 
 
Har haft en mysig start på dagen idag med frukost tillsammans med Rasmus och sen göra en intervjuguide inför b-uppsatsen. Det här blir bra!  Skulle egentligen fikat med Martin men saker körde ihop sig så blir imorgon istället :) Därför städade jag min skitiga lägenhet, det behövdes kan jag tala om!  
Nu vet jag inte vad som väntar.. antingen fixa med mina nya kort i mina ramar eller skriva en recension, vet inte vad som känns roligast just nu. Tror min mage behöver mat först! 
 
PUSS

We jumped never asking why

Hungerspelen - Catching Fire är definitivt årets bästa film! Grym med både humor, fightingscener, ögongodis, bra skådespel och gav boken rättvisa. Grymt! :)  Jag och Robert vandrade hem vid halv 3 och strax efter 3 var vi hemma.  Jag sov godare än på länge inatt vilket var grymt skönt!  Har varit på synundersökning idag och beställt nya glasögon, grymt :) min syn förändras ständigt.. väldigt irriterande. Dessutom är det lagom kul med lite spänningshuvudvärk som ligger och väntar samt illamående. Synundersökning är alltid lika roligt på det sättet! 
Därför blir det inget kåren för mig ikväll utan istället är jag hemma och läser boken vi fick på bion igår, hoppas den är bra :)  imorgon fikar jag med finaste Martin! 
 
PUSS

All I ever wanted was to break your walls

Handledarmötet idag hade lugnande effekter och det här kommer bli grymt! Hur kan det inte? Jag är på ngt konstigt vänster taggad på att skriva b-uppsats, film och Rasmus, vad kan gå fel? :)  
Jag har i eftermiddag pratat med Sanne i telefon en vända, förstår inte hur hon alltid lyckas få mig att gråta, men det är en annan femma. Finaste tjejen!  Hon får mig att inse saker som jag grävt ner längst ner i källaren och det är bra på sitt sätt. :)   Har dessutom lagat kräftsoppa för första gången som mamma alltid gör, och fy farao vad gott det blev!  Får bjuda Robert på det ngn dag, känns som det är min tur att bjuda på middag :)  Nu har jag dessutom mjöl hemma så i helgen ska jag stilla mina cravings jag haft alldeles för länge och baka scones, eller.. jag ska inte baka, jag ska äta dem, min deltidssambo får baka!
Om lite drygt 1.5 timme beger jag mig in till June och möter upp Robert och Jocke för bio, Hungergames :) Jag är en aning trött, men en Recharge fixar biffen! 
 
PUSS

Sova, vad är det?

Jag avslutade helgen med ett besök nere i källaren hos Robert. :) OUAT, te och en ny bekantskap i ugglan Bernt hanns med samt Rat race innan jag gick hem vid strax innan 5. Robert är bra :)! 

Idag har jag inte alls varit på humör för någonting, har skickat in en kompletteringsuppgift men det är det enda nyttiga jag har gjort. Inte ens maten har varit särskilt bra idag, min mage har inte gillat mig alls.. Vet inte varför jag inte varit på humör, Rasmus kom en stund ikväll och det brukar hjälpa men vi var antingen trötta eller inte på humör så det var lite som det var. Jag var inte på bettet nånstans. Antar att man bara har såna dagar ibland.  Han gick till sig vid halv 12 iaf (kors i taket) och jag har nu duschat och försöker bli trött. Vi har första träffen med handledaren inför B-uppsatsen imorgon, lite nervöst och lite oroande men samtidigt skönt så det löser sig. Imorgonkväll drar jag på bio med Robert och Jocke, long time no see. Då blir det Hungergamesnight = ettan och nya tvåan :) det blir bra! Lååång kväll dock med 6 timmar på bio. Och varför sover jag aldrig? Bra fråga! Ring och fråga John Blund, tror ngn har snott min sömn.. 

PUSS 

Månen färgar alla skuggor blå

Jag har i helgen haft ett konstigt skiftande humör och ett konstigt rus i kroppen. Den enda tiden i helgen jag känt mig jämn i humöret var igårkväll/inatt för då slapp jag vara ensam, jag fick mat lagad till mig och jag hade en Rasmus i soffan!  Jag mådde inte helt hundra igår i magen och huvudet det ska jag erkänna men kvällen i fredags var så värt det.  Jag har insett i helgen att även jag måste få väcka bitchen högstadiet/gymnasiet ngn gång även om den sover jävligt hårt. Love means never to say you're sorry. 

Jag har en härligt pirrande känsla i kroppen och ett otroligt lugn i kroppen, jag sov mer eller mindre hela natten inatt för första gången på lite mer än 1 vecka av olika anledningar. Jag är glad samtidigt som det finns en del bitar i mitt liv som jag borde ta tag i just nu, men det löser sig. Jag är fortfarande evigt tacksam för Emma i fredags <3 insåg också att jag ev inte hade behövt sova ensam i fredags, om inte en person hade sämsta tänkbara timingen vill säga..oh happy day. 

Jag är mätt, jag är småseg och jag är glad. Det väntar en bra människa med många viktiga saker och jag hoppas att jag kommer träffa vissa människor i veckan, jag behöver det :)  nu blir det film!

PUSS 

Finaste Emma! 



Om jag faller, är du där då?

Rasmus kom till mig sen i torsdagskväll och vi pluggade det sista och sen såg vi "How to train your dragon", mys :) 
Sen kunde jag inte somna när han gått hem, sista gången jag kollade på klockan så var den 03:38.. då ville jag mest bara dra täcker över huvudet och försvinna. Skrev tenta igår som faktiskt gick bra tror jag. :) Sen tog jag mig ner på stan och gjorde lite ärenden med Rasmus bredvid mig, förbi systemet och sen drog vi hem, åt kebab och kollade Glee :) Vi powernapade i varsin ände i min lägenhet och hade det allmänt bra, vi drog upp musiken och skrattade åt vissa låtar och sjöng båda två, perfekt eftermiddag!  
 
Förfest hos Robert med fina vänner med bra samtal, ett kåren efter ett samtal med Emma utanför. Ett kåren med otroligt många samtal, bra som dåliga, en Emma som vägrade vika från min sida och som jag släppte in längre än vad jag gjort med någon på mycket länge, ett par tårar på toaletten, en Martin som gav mig den största kramen i världen vilket var precis vad jag behövde, en Sanne som strålade av glädje, en massa massa drinkar i form av liiite för mkt redbull/vodka, en bästa vän som alltid är där jag behöver honom, en ligg-Lukas som kan ha varit bland de roligaste människorna jag träffat på länge och sen en bussresa hem. Ett antal skratt med Emma utanför dörren innan jag gick hem åt Ligg-Lukas, åt Kolmårdstrollet och åt att livet är allt bra knas. Fan vad jag är glad att jag har henne! :) Mer såna människor tack!  Ett par sms som var precis vad jag behövde och sen stensomnade jag vid halv 4 trots en ganska jobbig kväll stundtals, det är inte alltid lätt att vara ärlig och det är inte alltid lätt att vara stark men ibland måste man också inse att är man inte ärlig mot andra så är man inte ärlig mot sig själv. 
 
Nu ska jag äta frukost, rostad macka med mkt ost på, Love it! 
 
PUSS

Tiden som väntar

Robert kom hem till mig igårkväll och sällskapade mig i plugget, det var en omväxling att plugga på det sättet och det var oerhört skönt att träffa Robert en stund :) flumma ibland och vara seriös ibland med plugget, toppklass! 
Jag hade sen otroligt svårt att somna inatt, jag var dödstrött men hjärnan gick i 190 om b-uppsatsen, julen och tentan imorgon. Har sovit oroligt de senaste nätterna, jag får ingen ro. Det är lite mycket i hjärnan just nu. Därför ser jag väldigt mkt framemot att skriva b-uppsats, för då är det fullt fokus på att skriva den och då blir det en massa massa massa tid tillsammans med kära Rasmus då vi skriver ihop, två flugor i en smäll! 
 
Snart är det jul som sagt vilket känns helt sjukt, det var ju sommar och inspark nyss? Julen är aldrig som förr längre då mina föräldrar är skilda och det blir nu tredje julen utan pappa, Sinnessjukt! Skönt på ett sätt dock för då blir det julfrukost med pappa och sen julmiddag med mamma hos moster på eftermiddagen/kvällen :)  Dock har jag inga planer alls på när jag åker till Växjö pga b-uppsatsen. Allt beror på när vi är klara och när jag och Rasmus tar ett gemensamt beslut att åka hem.  Sen vart jag firar nyår och min födelsedag har jag ingenaning om, får jag bestämma så firas nyår och födelsedag i Jönköping, men det återstår att se :) 
 
Idag är det plugg som står på schemat, tenta imorgon och jag känner mig inte förberedd ngnstans. Massa begrepp som ska in i huvudet och det var ett bra tag sen man behövde göra det. Men det löser sig! Imorgon skrivs tentan och sen blir det nog en vända på stan för mig, är i behov av nya kläder då mkt av det jag har i garderoben har blivit för stort, den känslan!  Ska ev boka tid för ny synundersökning också, jag behöver nya glasögon. Mina är tre år gamla nu. Imorgonkväll blir det kåren på en fredag för en gångsskull, det blir toppen :)  Jönköping <3 
 
PUSS

We're stronger than bullets

Måndagskvällen hos Emma var väldigt mysig med mer te och en massa skratt åt nunnor och prat om allt och ingenting. Toppen!  
Föreläsning igår om kontaktannonser på 1790-talet, intressant läsning faktiskt. Fick även tillbaka alla hemtentor och omtentan jag gjorde för ett par veckor sen och allt är godkänt, skönt! :) Sen hängde jag med Simon, det är så smidigt att gå hem till honom från skolan :p  Så lite mellanmål och prat och skratt åt att man kan smöra på fel sida och en kopp te. Te är verkligen obligatoriskt för november :) Jag handlade sen och åkte hem och åt middag med Rasmus, vi skrev sedan vårat pm till b-uppsatsen. Skönt att ha nått en milstolpe och vara igång, "det löser sig" är vårt ledord och det här kommer bli toppen :) vi vet vad vi vill och när vi vill ha det färdigt och det ska gå, så är det bara. Eller snarare, det måste gå!  Flummet tog sedan överhanden när det var klart och efter att vi sett Hook. Vi hittade en intressant sida där man ska välja att trycka på en knapp eller inte när man får man kan få en sak att hända, men kontra att det då händer något annat. Är det då värt det? Vi fick väldigt intressanta diskussioner tåls ju att säga :p och det blev ett antal förvånande svar och ett antal fina ord. Himla bra :) 
 
Idag är det plugga till tenta på fredag som gäller och skriva klart en kompletteringsuppgift. Diska måste jag göra, och det är ju alltid lika roligt..   skönt att vara ledig både idag och imorgon också dock. Och sen efter fredag är det ingen skoltid på väääldigt länge då det ersätts av b-uppsatsen :) 
 
PUSS

I came in like a wrecking ball, I never hit so hard in love

Lördagen spenderade jag verkligen heeela dagen med OUAT, 16 timmar försvann och en hel säsong hanns igenom. Helt jäkla sinnessjuk! 22 avsnitt borta.. det var förbannat skönt dock att inte göra någonting. 
När klockan närmade sig 2 på natten slog flumoverload till med Rasmus på fb-chatten och snapchat. Jag kunde inte sluta skratta och inte han heller.. lite halvkul när man skrattar år varandra på andra sidan skärmen :) 
Vid 7 kastade jag in handduken tillslut och somnade fruktansvärt gott! :) 
 
Spenderade gårdagen med att ta det lugnt innan Rasmus kom på kvällen och åt middag med mig och hängde. Fint ska det vara :)  somnade gott vid strax efter 1. Skönt när man somnar tidigt! :) 
Har diskat mitt diskberg idag och sen var jag ute och gick och kom hem för en stund sen. Mina knän hatar mig just nu då det högra har dunkat i väggen i flera nätter och min vänstra för att det då belastas och det ibland inte mår bra pga skadan för ett par år sen. Därför var det kanske inte det bästa beslutet att ut och gå idag men det visar sig imorgon. Jag behövde röra på mig efter en alldeles för lat helg, som förvisso varit väldigt skönt :) 
 
Ikväll hänger jag med Emma :) har inte föreläsning förrän 13 imorgon så tjejsnack står på schemat. Toppen!  Försöker tina upp mig innan dess med en kopp te, te är magiskt i november :) 
 
PUSS

And you're gonna hear me roar

Föreläsning i torsdags och sen drog jag till försäkringskassan och fixade allting rätt med bostadsbidraget, hade även det längsta samtalet nånsin med mamma. Hela 20 minuter försvann, det är skönt att rensa tankarna med mamma ibland, hon är bra på det sättet! Jag städade sen för fulla muggar innan Rasmus och jag åt en sen middag :) film i massor och det gillar jag! 


Igår sov jag länge och spenderade den sedan med att tvätta ett stort berg och såg OUAT. Inne på säsong 2 redan, sjukt!  Sen fick jag ett oväntat samtal så jag mötte upp Magnus sent på kvällen och tog en snabbfika och en låååång promenad från june till HLK till Kålgården till Liljeholmen tillbaka till stan. Perfekt promenadväder dock och det var skönt att röra på sig :) Magnus är en av de få människorna som jag är helt ärlig med och han kan fråga vad han vill och jag svarar, himla bra det! Skönt att prata om saker som han inte har full koll på också, då kan man säga precis vad man vill och han konmer med inputs. Fick återigen höra art jag måste våga släppa in människor i mitt liv, att jag inte alltid kan stöta bort människor om de kommer för nära. Som att jag inte redan visst det ;) längesen jag stötte bort ngn nu dock. Magnus är bra, han är ärlig utan att vara jobbig :) big lök! 

Sovit 12 timmar inatt och spenderar min eftermiddag med OUAT, borde plugga men jag har verkligen ingen lust. Det kan jag göra imorgon! Så det så :) 

PUSS

Det fladdrar till i en tullgardin

Vi skrev varsin reflektion igår och sen såg vi en film :) topp! Idag var det sökinformation inför uppsatsen innan lunch och sen redovisning som gick smärtfritt. Det är första redovisningen på evigheter då jag inte var ett dugg nervös. Det var förvisso ingen redovisning framför klassen utan mer i en ring, men man får vara glad och stolt över det lilla. Och sakta men säkert försvinner alla rädslor jag haft sen kah var typ 9. Halleluja för Jönköping och människorna där!  Jesper for president åter igen :) 

Eftermiddagen och nu spenderar jag med Once upon a time, så mysigt! Jag är ensam och det är förbannat skönt idag :)  jag gjorde lyxmiddag till mig själv för en stund sen och nu insåg jag att jag börjar 09:00 imorgon istället för 08:00. Grymt! En timme extra gör otroligt mkt på morgonen :)  today is a good dag! För jag fick dessutom lite tid som gjorde att jag blickade bakom gardinen på hur det kunde ha varit om saker och ting varit som förr. Det är fint när dem tillfällena inträffar! :) 

PUSS 

Just something good

Ibland slås jag av hur fantastiska vissa människor är, på alla sätt och vis.
Att man kan se på vissa människor och känna stolthet: "han/hon känner jag och dem är fantastiska. Och dem umgås med mig!"  Och att man kan titta på vissa människor och se hur fina, söta och otroligt genuina de är. Då känns det som att hjärtat ska svälla över av alla känslor. Ni vet precis vilka ni är. 

GODNATT 

Once upon a time

Söndagen gick åt till plugg hela jäkla dagen.. och gårdagen likaså. Dock spenderade jag gårdagskvällen med en ny serie: Once upon a time. Himla bra och jag blev fast redan efter halva första asvnittet! Om ni inte ha sett den, ge den en chans :) 
Idag var det seminarium och sen har jag pratat med mamma en stund, saknar henne!  Nu har jag precis diskat och ätit mat och ska nu skriva reflektion och förbereda morgondagens redovsining. Jesper for president!  Får förmodligen sällskap om en stund också, inte fy skam på en tisdag. :) 
 
PUSS

Trygghet

Det här med tider på dygnet och klocka existerar inte i min värld. Efter en trevlig kväll med Robert och Henke med en massa skratt tills jag fick ont i magen, blev det en alldeles för sen middag i fredagsnatt som plötsligt blev till nattsällskap. Otroligt skönt att slippa sova själv efter en dag med massa tankar, förmodligen var det inte bara jag som inte ville vara själv, himla bra deal! :)  massa flum och prat innan båda däckade.  27 timmar efter ankomst blev jag ensam, det vill säga vid 4 imorse efter mat, Starwars och annat. Det är så awesome att man får känna sig så trygg, som att allting faktiskt kommer att ordna sig och det är skönt att veta att om jag faller så faller jag inte särskilt hårt längre då jag har två fina grabbar i närheten som alltid finns där, guldvärt! Robert och Rasmus <3 

Hade ett trevligt samtal med Tove igår också, hon är himla bra! Hon är lättsam och förstår saker utan att stressa upp sig och det gillar jag :) 

Idag måste jag plugga, skulle gjort hela helgen men det blev inte så.. Tydligen har vi föreläsning imorgon också som jag inte hade en aning om. Diska måste jag göra också. 

Jag och fadderkollegan/vännen Robin från återinsparken


PUSS 

Always look on the bright side of life

Efter att ha pluggat en liten stund på förmiddagen igår så skrev jag omtenta i modern internationell historia. Det var en snäll tenta så jag är ganska säker på att jag klarade den, håller tummarna! 
Jag åkte sen hem och lekte med Rasmus hela kvällen och natten. Mat, filmer, prat, wordfeud och en massa skratt. Vid halv 6 gick han hem till sitt och jag somnade inte förrän strax innan 7 då jag hann bli pigg flera gånger om. Det är bra att ha en särbo ibland ;) 
 
Idag sov jag därför alldeles för länge, jag har pratat en väldigt bra stund med min bästa vän. Om saker som är jobbiga och jag har tagit en hel del beslut angående Växjö idag. Om hur hela den situationen ser ut och vad jag ska göra med den och människorna i den, hur mkt tid jag kommer att spendera där från och med nu. Jag mår inte bra i Växjö, det är den korta versionen. Och jag behöver egentligen ringa ett samtal eller ta en diskussion med en person när jag befinner mig där nästa gång men det känns jobbigt och jag känner mig feg.  
Det är skönt att ha sin bästa vän tillgänglig när livet inte riktigt känns rosenrött och att han är ärlig, lite snudd på elak men med hjärtat och omsorgen på det rätta stället. Han är guldvärd! 
 
Ikväll hänger jag med Robert och Henke, och det är precis vad jag behöver :) fina vänner och slippa vara själv behövs en dag som den här och det var alldeles för längesen jag hängde med Robert nu. Har saknat honom! 
 
PUSS

RSS 2.0