And you're gonna hear me roar

Föreläsning i torsdags och sen drog jag till försäkringskassan och fixade allting rätt med bostadsbidraget, hade även det längsta samtalet nånsin med mamma. Hela 20 minuter försvann, det är skönt att rensa tankarna med mamma ibland, hon är bra på det sättet! Jag städade sen för fulla muggar innan Rasmus och jag åt en sen middag :) film i massor och det gillar jag! 


Igår sov jag länge och spenderade den sedan med att tvätta ett stort berg och såg OUAT. Inne på säsong 2 redan, sjukt!  Sen fick jag ett oväntat samtal så jag mötte upp Magnus sent på kvällen och tog en snabbfika och en låååång promenad från june till HLK till Kålgården till Liljeholmen tillbaka till stan. Perfekt promenadväder dock och det var skönt att röra på sig :) Magnus är en av de få människorna som jag är helt ärlig med och han kan fråga vad han vill och jag svarar, himla bra det! Skönt att prata om saker som han inte har full koll på också, då kan man säga precis vad man vill och han konmer med inputs. Fick återigen höra art jag måste våga släppa in människor i mitt liv, att jag inte alltid kan stöta bort människor om de kommer för nära. Som att jag inte redan visst det ;) längesen jag stötte bort ngn nu dock. Magnus är bra, han är ärlig utan att vara jobbig :) big lök! 

Sovit 12 timmar inatt och spenderar min eftermiddag med OUAT, borde plugga men jag har verkligen ingen lust. Det kan jag göra imorgon! Så det så :) 

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0