Shopping :)

Det blev lite shopping för min del idag, en ny tröja, nya leggins och ny bok :) Då blev jag glad !
Dock har jag lite ont i halsen idag, icke bra !
Hur man kan gå vilse i gemla vet jag inte, men jag lyckades igår, XD

Jag har en Emil, och han är underbar :)  18 April blir det ev Malmö och idol för hans del, jag följer med som moraliskt stöd, men om jag ska ställa upp själv, det vet jag dock inte.. vad tycker ni ?   Förslag på låt isåfall uppskattas gärna också.

Nu ska jag plugga psykologi, äta kvällsmat och läsa bok eftersom jag faktiskt inte känner för att gå ut idag.. halsont,skoskav och ev stukning av fot, jippie XD

Här får ni en lite nyare bild av mig, bild på min fruktsallad och en bild på den nya tröjan jag köpte idag, ( den bruna ) :D


Fin kväll :)

Haft en bra dag, skrivit klart historiauppsatsen och gjort matteläxa, ska läsa engelska innan jag lägger mej tänkte jag :)
Så idag har jag känt mej duktig, precis kommit in från en fin promenad tillsammans med Johanna :)   1.5 timmes gång = 9574 steg :O  Där ser man !   Mkt skratt och prat som vanligt. Vädigt mys! Johanna är nått alldeles extra :)) <3

Det bör också tilläggas att nacken inte gjort ont idag :)))  Imorrn är det skola igen, 2 lektioner, :)  Ska bolla lite ideer med Roger imorrn, :)  Great !    Sen blir det förhoppningsvis fint väder så jag kan dra ut och gå imorrn när jag kommer hem, awesome !    Nu väntar sängen och engelskaboken och ev ett avsnitt av förhäxad !
Haa det !

Dessutom saknar jag Halmstad 08 med mina knasiga kompisar just nu, är dem inte söta eller ? (:  <3

Trevlig kväll hos Johanna !

Fick en trevlig kväll hos Johanna igår med Arvid, Simon, Joakim, Totte,Tobbe, Hannah, Louise och Carro :)
Väldans massa skratt blev det och te och nersläckt med ljus under earth hour, fan vad duktiga vi var :)  thihi !
Sen bäddade alla ihop sig i Johannas säng och jag fick huvudvärk pågrund av nacken, trodde den var borta MEN icke, då blev jag lite irriterad av alla kameraljus eftersom att starkt ljus är jobbigt och Joakim som ska flytta på sig hela tiden när jag försöker vila med kudden på hans mage / ben..
Runt halv 1 gick vi alla hem, vi släppte av Carro och sen gick jag, Simon, Arvid, Totte och Tobbe åt varsitt håll,
Mesta delen av kvällen var trevlig iaf, taaack Johanna !  Även om inte alla uppskattade ditt försök med att mysa med te och ljus så gjorde JAG det, borde helt klart göras om någon annan gång :)  Dessutom tycker jag att det är dax för våran självpromenad snart, var ett ganska bra tag sen.. <3

Finns egentligen hur mkt som helst som jag kan nämna om igår, men eftersom att vissa saker handlar om personer som läser denna bloggen så går det inte...
men jag önskar jag kunde så att jag fick ur all min negativitet istället för att ha den inom mej, men men.

Utan Arvid och Simon på vägen hem igår så hade det kunnat gå ganska illa, det är inte meningen att follk ska se allt men Simon och Arvid gör det, dem kan mitt ansikte så himla bra, och jag är faktiskt glad för det och Simon, tack för att du förstår att det gör ont, att det inte kommer att bli särskilt mkt lättare med tiden. <3

Get a grip over yourself woman, he doesn't even love you,
Don't pretend for me, don't touch me, don't smile at me, don't laugh with me, everything hurts and it's not me who tell the rules, it's you, don't blame me, don't break you own rules for crying out loud !


Markus !

Skola var det igår, dagen började segt, var dödstrött.  Psykologin på teknikum började dock bra, stötte på Markus och han gör mej alltid så himla glad, hans kram var precis vad jag behövde igår ! <3 (:
Annars gick skoldagen relativt fort faktiskt, sen åt jag faktiskt mitt första socker i godisform igår, om det var gott ?  MKT !
Dessutom så riktigt kände jag sockret xD

Idag var det strömbergshyttan med mamma, sen handlade vi och nu lagar mamma mat !   Efter maten ska jag skriva historia uppsats och sen är det match kl 16.00 på kanal 5 :)  Hemmamatch och vi har chans att avgöra ! Känns jääääkligt nervös måste jag säga med tanke på att vi har ett guld att försvara, men är det meningen att det ska hända så är det :) !
Sen ska jag ta promenad med Simon och Martin ikväll, saknar dem pojkarna väldans mkt måste jag ända säga, dem är speciella !
Sen ska jag nog hem till Johanna för att mysa med te och ljus och sånt, :)  Låter himla mysigt måste jag säga ! :))) 
Imorrn är det mera uppsatsskrivande, iväskrivning, läsa engelska och sen måste jag faktiskt plugga lite körkortsteori också, hatar att ligga efter med den men det ligger just nu längst ner på prioriteringslistan eftersom att skolan ALLTID kommer att gå före allting annat förutom familj och vänner.  Men nu ska jag ta och äta, ha det !


Är inte denna killen söt eller !?!?!? :)     Den som ser vem han är lik för en puss :')

:))

Positiv dag idag, började dock med att jag tog sönder min lykta, ajdå xD 
Men men, :)   Sen var det promenad på gympan med Haben, Kajsa, Emelie och Hiba ner till Kungsmad där de 3 förstnämda köpte fika :)  Lunchen var kortspel med 1/3 av klassen.   Matten gick kanon idag, matteläxan fixad och imorrn ska jag snacka betyg med Fiddedille :))
Herman var snäll och tyckte lite synd om mej xD  
Mkt skratt idag också med Emelie och Kajsa, sånt gillar man :)

När jag kom hem ringde ett ställe jag sökt jobb på och vill ha dit mej på intervju på onsdagkväll, känns skojsigt :)  Nära både mammas och pappas jobb så får jag det så kan det vara skönt att kunna åka hem med dem och liknande :)
Skojskoj om jag får det, peppar peppar ta i trä !

Har precis lagat mat, pyttipanna blev det med stekt ägg till , pappa uppskattade det och då känns det alltid extra bra :)
Dessutom är det hockey om en stund, 2-2 i matcher nu, krossa nu HV, ni har ett guld att försvara !
Sen blir det lite breaking dawn också, börjar bli riktigt intressant nu :)
Sen är det fredag imorrn, och det gör mej glad :D  Dessutom är nacken mkt bättre idag, pluspoäng på det asså, sen är det dans nästa helg, awesome ! 
Kan sjunga lite nu också, finally !! 
Awesome dag :D  

Orkar inte,

Gick hem efter matten idag, engelskan och matten var hemska, känns som att jag bara klagar i skolan hela tiden och att alla får trösta mej och hålla mina böcker, kommer fan inte in i skåpet heller så alla måste hjälpa mej hela tiden, kan ju inte sitta på knä och inte böja huvudet, ÅÅH jag blir så frusterad.  
Har därför legat i sängen i typ 4 timmar, sen har jag lagat mat, mamma och pappa dampar, de tror inte på att jag har ont, de tror att jag fejkar typ 90 % , kuuuuuuuul.

Tack gode gud, har jag Joakim, Johanna,Sofia och Fredrik som försöker förstå, alla vill att jag ska ringa sjukhuset igen, men jag vet inte riktigt, det väntas med tills på torsdag iaf.   men det är snällt att de försöker.
Jag kan liksom inte ens åka buss, inte gå, inte äta, inte prata utan att det ska göra ont, vf ?
Aja, nu väntar biologiböckerna och House, ska försöka ta mej igenom denna veckan iaf i skolan, så gott det går.
Har prov imorrn, kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul.
just nu, vill jag bara lägga mej ner i sängen och gråta..

En känsla i magen som biter sig fast, som inte vill försvinna, det gör ont och det får mej samtidigt att må bra,
för många minuter, för många timmar ensam, för många saker att tänka på , för mkt av allt.

Ont,

Idag är jag arg, gick upp helt i onödan idag, visade sig att när jag kom till skolan hade vi vikarie, och lektion i 25 min !!!
Så jag hade valsat mej till skolan helt i onödan.. dock hanns ett snack med skolsköterkan med, kul att det är värktabletter, värme och viiiila som ska göra mej bra eftersom läkarna vägrar kolla på det.. skoj. Jag är livrädd för att få tillbaka min gamla skada, men det skiter ju alla andra i såklart. inte ens mamma och pappa bryr sig, de klandrar mej fortfarande för att det var jag som körde på en oförsäkrad moped och för att jag kan ha sabbat mitt lämp, men det var ju tur att jag klarade mej ju ?  För det är ju inget fel på mej ju, ?  nej nej...
Till råga på allt så har jag matte och tyska läxa tills imorrn och jag måste plugga biologi och egentligen vill jag ut och gå idag, sen måste jag laga mat denna veckan, jag känner inte får någonting just nu,
Har legat och vilar i 3 timmar med fruktsallad och förhäxad / oth, skönt men segt.  Jag vill också kunna träna, jag vill också kunna göra allt med nacken som alla andra kan. 

Och en annan sak som känns fel är att jag sparkade en liten ångerfull jesper idag, det var inte meningen att spraka, det var bara reflex men tro fan sånt händer om man drar i någons halsduk när man har cp ont i nacken...
men han visste inte, och han bad om ursäkt ggr 2 , snällt :)

I miss the fun we used to have, I miss you time.

Nee, nu ska jag plugga innan jag ska laga mat, för det gör t.om ont att skriva trots halsduk och stöd av kudde och dessutom så är det omöjligt att sjunga med denna nacken, det gör att jag mår ännu sämre., men det skiter ju läkarna och mamma i eller hur ,,,   Life is great !

Ev söndrig nacke och söndrigt ben..

Eftersom många undrat vad som egentligen har hänt mej så tänkte jag berätta lite kort.

Carro och jag körde moppe på gamla vägen, asfalten tog slut så vi slirade på löst grus, jag slog i huvdet och fick mopeden över benet och Carro rullade några meter och har fått 2 sprickor i armen.
Jag haltar på vänsterbenet och har gryyyymt ont i min nacke just nu, ska ringa läkarna imorrn, så dem kan kolla på det.

Kul eftermiddag, eller inte..

måste dock säga att pappa var väldigt snäll igår, som lät mej kolla på tv med han och t.om bestämma vad vi skulle kolla på, jag satt mest i soffan med huvuvvärk och chockfrossade med filt, uscha.
Vaknade flera ggr i natt, en gång fick jag gå upp och ta värktablett, kunde knappt stå eller ligga på benet, kuuuul. benet är dock mkt bättre, kan nu gå rakt, haltar dock fortfarande men nacken är värst, kunde knappt åka bil med mamma hem från hovmantorp, gör cpigt ont.

Emil kan vara världens finaste lilla vän , :)))))))))))))))))) <33

Fine väder :)

Har varit ute och kört bil ute i Alvesta i detta fina vädret idag, :)  Kroppen fungerade dock inte idag, växling och stress gav 2 motorstopp + ryckig växling, inte bra men det kan inte gå bra alla ggr, så är det bara :)
Ahopp, har precis ätit nu, riktigt mumma var det, :)   Och nu ska jag läsa klart historian, göra matte och sen försöka hinna plugga biologi innan jag ska ut i detta skönvädret om en stund :)
Som sagt älskar jag vädret :)
Ikväll ska jag ta det lugnt framför tvn, haft huvudvärk idag igen så nu ska den bort ! 
Imorrn är det upptagsmöte för Robin Hood och svar ja, jag kommer åka dit, mest för att kroppen skriker efter det, för att hjärtat skriker efter det, för att jag är " uppfödd " där och för att Emil och Julia är så snälla :) <3

gud vad jag har saknat att se dig skratta, det är därför allting är på topp just nu, kilona börjar rasa känner jag, du skrattar igen och dessutom, så är det vår i luften :)

Tjingeling :)

Herman Koch ^^

Å du store vad Herman var rolig idag xD Mattias Revelli skulle peka ut floden rehn på den tyskakartan, så börjar han peka på allt annat utom floder. Herman :
"Mattias, floderna är blåa på kartan "
HAHAHAH XD Herman <3

Skolan idag var grymt skoj måste jag säga, mötte Jesper och Robin på morgonen, vem visste att robin var mänsklig ? :O  Ganska trevligt snack iaf :) , körde ganska hårt på gympan  tränade bort sockret som jag faktiskt fick i mej igår, så ingen skada skedd. Sen var det lunch och sen poker med typ 9 pers i klassen, skojskoj, Sen tyskan xD
hahah !    Sen drog jag hem, gjorde lite engelska, bråkade med pappa och drog ut med Carro, och nu kollar jag matchen mellan HV-Frölunda, :)  HV leder förtillfället med 3-0 efter två perioder, sånt gillar man :)
Imorrn är det skolan, prov b.la och sen blir det promenad till Ik för att sedan köra bil hem med mamma, :)


Some things aren't meant to be forgotten.

Some things aren't meant to be forgotten, jag får väl kanske erkänna för mej själv att jag är lite hocked.
Magen, händerna, ryggen men framför allt, magen och bröstet.
Meeen, nu börjar en ny era, för skolan var skoj idag, och du är intressant :')


Om någon har missat det så vann HV igår och slog ut Timrå, och nu möter vi frölunda på torsdag ! AWESOME ! :D
Kollade matchen med min bästa lilla vän, :)  Han var snäll som lät mej utnyttja hans teve :)  Dessutom var det trevligt samtal med Holms pappa och shipong xD  hahha !   Han är speciell :') <3
Sen efter den matchen var man ju tvungen att kolla Skellefteå- linköping för att se vilka HV skulle möta, och den matchen hade ju 3 perioders förlängning :O
Så jag var hemma halv 12 igår och somnade lite efter 12, pigg jag var på engelskadiskussion idag då, nat xD
matten var desto roligare, Pontus och Jesper var grymt skoj :))   hahaha, dem pojkarna är bra :)

Sen jag kom hem har jag läst, kollat tv och duschat, läste engelskabok och tidning, jaao.
och just nu sjunger jag och väntar på House, :)))
31 är det dax för Teleborg igen och jag har verkligen kämpat, jag har varit asduktig faktiskt, därför tycker jag att vågen kan ge mej lite creed och vara snäll mot mej !

Just nu tycker jag inte om mej någonstans, varför ska jag ?  det har aldrig hänt, bara då, det är tillfället ensamt om.
som sagt, jag tycker inte om mig just idag.

Simon :) <3

Middag på Akropolis idag, mumma !
Sen åkte jag med Simon ut till Öjaby för där åt alla andra utom jag efterrätt, :)   vi körde fel först dock xD  HAHAHA :D
Jag har inget lokalsinne xD :P
men men, sen drog timpan ... och sen macke också fast mackes kompis kom först. någon Joakim, fan vad sööööööt han var :D:D:D   Dessutom har snubben körkort ;)   Om jag blev sugen ?  Sjääälvklart :D
Kom hem för någon timme sen, och drog jag med och kollade det nya gymmet i gemla, fast mamma och jag gick därifrån så det blev promenad, det blir det om en stund igen, med Carro och Johanna, :)
Nu sjunger jag lite grann, sen ska jag läsa engelskaboken :/ 
Jag saknar en massa folk idag också.. hata,   Joakim står högst upp på den listan idag...

Haft en massa mysiga drömmar idag på morgonen, en hel som påminde om 20 December,
klart det gör ont, men jag har svårt att känna smärta bortom mina leenden just när det gäller den natten,  det finns så otroligt mkt som är bra, och jag älskar att tänka på det, för hela kroppen börjar skaka och hela magen ler, den ger mej sparkar och jag tycker om det, kommer fortfarande ihåg precis allting i detalj och jag kommer ihåg dina händer, och jag kommer t.om ihåg vad jag ritade på din bröstkorg, jag minns allting, och det suger,att jag inte kunde hålla käften för det kommer aldrig att hända igen, och jag vet att jag inte ska säga detta egentligen för det är ingen som vet det, men jag vill att det ska hända igen,
men denna sommaren kommer att bli våran oavsett, för det ska jag se till, vi ska få tillbaka 2005-2006, för nu är vi 2 om det,
om du visste hur mkt jag älskar dig, du skulle aldrig kunna förstå det, <3

Jag lever på att jag har snygg kropp, det är det som gör att jag är glad, för att det har jag aldrig fått höra innan och det tänker jag leva länge på ;)))


Timrå-Hv71 :))

Måste ju nämna lite om den fantastiska kvartsfinal nr 6 matchen i eftermiddags. :O
herregud, liten analys ska ni få ;)
Timrå började starkt 2-0 under 10 minuter, det kändes ganska tungt då.
HV höll inga markeringar alls och utvisningar drog dem på sig i massor, onödiga hela bunten.
Sen i period 2 reducerade dem till 2-1, då vaknade hoppet lite iaf.
3:e perioden blev gryyyyymt jobbig, HV kom stark igen sig och dödade det enda underläget efter det andra, när det återstod ca 5 minuter slog Mattias Tedenby in pucken mot mål och efter mycket trafik runt backlund hittar Tedenby en lucka,  2-2 efter att Winnerberg fick kontakta videodomare och hålla på, DEN minuten var nervös om någon, tillslut dömde han MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL !! :D
De sista 5 minutera var gryymt nervösa, det kunde gått vilket håll som helst, vi gick in i sudden och sen efter ca 7 minuter när en timråback skulle slå upp för uppspel in i Hvs offensiva zon så går hans skena sönder :OOOOOO
Så Tedenby är där, hämtar upp pucken och skjuter, Thörnberg tar returen, inget mål.
Sen MITT FRÅN INGENSTANS kommer Daniel Grillfors och sätter ett snyggt mål i krysset och eons arena skricker ut sin besvikelse medans alla HV fans skriker ut sin glädje !  För vi är fortfarande med i matchen, den sista avgörande kvartsfinalen sänds på måndagkväll, i canal + och jag är grymt sur, men tänker dila lite med Simon eller Joakim så att jag får se den , ;)    HV har inte missat semifinaler sen 2003, så det är klart att det är nervös när vi går in in sista avgörande matchen på måndag, men då är det hemmaplan och där är vi starkast och förhoppningsvis kan Davidsson åka skridskor på riktigt igen då :)))   NU JÄVLAR KÖR VI ! <3

Idag har jag förutom att ha skakat av nervositet övningskört, pluggat biologi, tvättat,  ätit frukt, ätit köttbullar, bärt pelletssäckar och kollat melodifestivalen och läst ut min Håkan Nesser, slutet sög..
Imorrn ska jag äta på akropolis med släkten, träffa kusinerna igen, <3  Mormor blir 65 år gammal imorrn, pension nu i April, :)    Sen när jag kommer hem är det matte, pride and prejudice och teori och städning om jag orkar, får se.

Nu är det lite film som väntar och ska borsta tänderna också, sen är det sängen som väntar för idag är jag helt slut.

tänkt idag , och som vanligt när jag tänker så tänker jag alltid på det och jag har mig själv att skylla, det som suger är att det känns i hela kroppen, allt spelas i repris och jag håller på att dö innombords och vet inte vad jag ska ta vägen.. orkar inte hålla mig borta även om det hurts.

bilden är från när HV vann smguld den 18 April förra året :)))) <3

Helg ! :)

Måste ändå säga att mina tankar har blivit en snudd ljusare efter massa snack med Gävleälsklingen, Ante och Joakim , :)  <3   Dem killarna får mej att bli glad igen när allt är mörkt :')

Igår var det skola, gick ganska snabbt måste jag säga, Johans historia blev knas xD  men men,
Matten funkade faktiskt ganska skapligt igår, enhetscirklen var faktiskt ganska logisk, vilket betyder att många förmodligen inte kommer fatta den för jag fattar alltid så konstiga saker. :P
men men.
Engelskan sög, nu har man stavningsprov nästa fredag, greeeeeat,
Sen drog jag och tränade, först gick jag dit, sen tränade jag, och sen gick jag till samarkand, sen cyklade jag till carro, sen från carro till johanna och sen från johanna och hem xD   Rump, rygg, mage och benträning gillar jag (Y)
Måste ju bli starkare än Gustav innan han kommer ner till sommaren ;) haha, ¨
Var som sagt hos Johanna och mös med lite tv, trevligt sällskap och oth , :)  Precis vad jag behövde, behövde lite Johanna närhet, typ 2 veckor sen jag träffade henne :O

Idag ska jag övningsköra sen, dock ska jag börja med mitt projekarbete lite smått idag tror jag, och sen är det biologiplugg, matteplugg och körkortsteori som står på schemat idag, sen är det match kl 16.00 på Kanal 5, tror vi åker ut idag, för vinner vi inte idag så är det kört för HV, men ärligt talat så känns det som att vi kommer åka ut, men det gör faktiskt inte så mkt, för vi fick SMguld förra året, och om det är så att det är någon annans tur så visst, gärna för mej :)

:)

Ingen ser mig, ingen hör mig.

Ingen ser mig, ingen ser mitt rop på hjälp just nu, inte förstår hur ont det gjorde igår, att jag inte kunde andas riktigt på flera timmar, att jag nu känner mej osäkrare än vad jag gjort på flera år, jag hatar detta.
Dessutom så har det gamla slagit i igen tillsammans med detta, hur många är det egentligen som verkligen tycker om mig ?  Som inte snackar skit bakom ryggen, som verkligen älskar en och ger en kramar för att de vill ?  hur många är det som verkligen ser när man är ledsen?  Hur många är det som finns där, under de senaste 48 timmarna har jag hittat 3, och jag säger bara det, utan er under de här timmarna, hade allting kunnat skita sej, och tack till en person som verkligen såg att jag inte var glad, som såg att jag inte orkade mer, du är bäst av alla <3
Och jag är trött på alla falska människor, som säger en sak men som tänker en helt annan sak om en egentligen, jag vet inte hur mkt skitsnack jag har fått höra det senaste året från mina vänner som ANDRA VÄNNER har sagt OM MIG, vf inte vara rak och säga det till mej istället ?  är trött på allas jävla falskspel och att Växjö konstant måste ha någon att prata om, tack gode gud att alla inte pratat om mig men iaf..

Ingen ser mig, ingen hör mig.
Jag vet inte hur många ggr de senaste 48 timmarna som jag varit nära att börja stortjuta, det har krävts allt för att jag inte ska göra det, 2 ggr har det blivit hittills , kunde blivit minst 5, vad jag önskar att jag kunde hitta den där kontrollen igen, kontrollen som gör att jag kan förtränga saker, men det visar sig nu att allting tränger upp till ytan som egentligen inte borde göra det, och jag är rädd, jag är rädd för mitt förflutna, för mina egna tankar och för min egen fantasi,

Och som grädden på moset på dessa 2 fantastiska dagar så mötte man Aldan och björn på bussen hem,  great verkligen, det var det sista jag behövde idag, men hade inte Joakim varit där, då hade jag inte orkat.
Dessutom började Matte D idag, jag ville bara dö i det där klassrummet idag, och Fredrik ser inte hur mkt det tynger ner mig, hur ledsen det gör mej och hur fullkomligt värdelös jag känner mig, jag orkar inte med det, så fort jag försöker rälna blir jag ledsen, jag vill inte , jag vill inte börja med matte D, jag har redan kört fast och jag vill inte, vill inte vara sämst igen, vill inte känna mig kass och framför allt vill jag inte ha ännu ett halvår med en massa tårar på skoltoaletter och hemma vid mitt skrivbord, jag orkar inte..

Någonting så gjorde det pyttelite ljusare idag var de 2 proven jag fick tillbaka, G på Matte C nationella, förhoppningsvis får jag G i matte C nudå, sen fick jag VG eller VG + på tyskaprovet, helt ok med tanke på att jag inte öppnade böckerna förren kvällen innan så jag får vara nöjd, men Hermans prov är gryyymt svåra, tack också till Hiba som faktiskt gjorde min dag.

Idag är jag verkligen inte på G för nått, inte igår heller, haft såna dagar så jag känner att allting inte spelar någon roll, allting är bara skit rätt igenom och jag verkligen önskar att man kunde vara ute i Hovmantorp just nu, eller i Älghult eller att jag fick träffa Emil eller Hani, för det hade jag verkligen behövt nu,
det var grymt nära att det allting blev förjobbigt igår så att jag åt socker, men jag lyckades tänka till och tänkte på att jag kommer må ännu sämra efter om jag äter den och känner att jag har misslyckats så jag gjorde det inte.

Nu ska jag in i duschen och skölja av mitt hemska tänkande och förhoppningsvis spola av lite av min hopplöshet som ligger i mig nu, känner mej värdelös, svag och utelämnad, så som jag gjorde för sisådär 11 år sen, jag är den här veckan tillbaka på ruta 0, jag är liten och har inget syfte i detta liv.
tjingeling.

Vem behöver mej egentligen ? Vem kan se mig när, jag vill vara mej själv ?

Jävla fittpsykologi

Dagen idag har varit rent åt jävla helvete, psykologin kunde gå och dö idag på morgonen, det var länge sen jag hade en så fruktansvärt dålig dag, önskar att jag hade gått ut från klassrummet istället, det fanns en person som det inte var meningen skulle se, som inte skulle veta, jag hoppas inte att den personen kommer att skvallra..

Lund var det ju igår, dagen var tråkig, det ända roliga var den sista föreläsningen , dagens var lätt : " Gömmer dem stekpannorna " ? XD Guuuud :D    bussresan hem var också bra, mkt snack med Roger och Sofia, myspys.
Sen kom jag hem och däckade i min sång kl 21.15,  herregud asså, måste vara nått fel på mej.

Idag har jag förövrigt fixat in Ida på ljungqvist, jag har dessutom klippt mej, kors i taket och bra blev det också, för min extra mamma är duktig och jag älskar henne väldigt mkt :) <3
Sen har jag gått 3 km sen jag kom hem och kollat topmodel och ätit kycklingsallad och t.om hunnit plugga biologi idag :OO  jesus vad det händer saker ibland.
Nu ska jag hälsa på mamma och sen ska jag sätta mej med körkortsboken en stund innan jag ska sätta mej med min engelskabok Pride and pejudice, får se hur det går :)
Förhoppningsvis blir det tidig sömn idag med, för jag är faktiskt trött :OO

Tjingeling,

Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till, och jag vet inte varför.

För varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till och jag vet inte varför,  jag har inte den blekaste aning om varför allting stannar till så fort jag ser dig, måste vara nått konstigt grejs.

Idag var det skola, litterär gestaltning och svenska, i dag köttade jag på lite på ivä:t faktiskt, gick himla bra för min grupp med sina karaktärer tyckte jag, och Fanny hade ju dagens kommentar : Det är snart slut eller nått sånt xD HAHAH !
Svenskan var seg som vanligt, sen hade jag körlektion med en sjuk Nathalie jämte mej, idag var det körning på teleborg och i stan, trevligt trevligt, :)   är dock inte klar inom 2 veckor så det blir tyvärr risk 1:an för mej också precis som för alla andra jag känner nu, känns ganska surt men med tanke på hur crappigt teorin går för till fället så var det nästan väntat.
Såå men men :D
Lund HERE WE COME ! är det imorrn :D  thihi :D   Hoppas det blir en intressant dag, har precis fixat i ordning min sallad tills imorrn, klart att tankarna går till Pär idag, hade vatt skoj att träffa honom imorrn dock..
Kommer hem runt 7 imorrn, lite segt men men, så måste göra historian och psykologin idag, tråk.

Nått annat skoj som bör tilläggas idag är att jag haft mensvärk hela dagen, vaknade tidigt i morse och kunde inte somna om, så idag har jag vatt dunderpigg och på " myshumör " som Simone uttryckte det, på översatt svenska betyder det att jag var snäll och glad heeeela dagen lång, hahaha :D
Mamma gör nog mat snart medans jag pluggar skulle jag tippa på, skulle egentligen blivit promenad med Romina idag men känner att jag inte riktigt hinner detta så det får bli en annan dag, istället blir det plugg och Håkan Nesser som står på schemat tillsammans med dusch och småpackning inför imorrn, imorrn är det upp tidigt och piffning till max, man vet ju inte hur många snygga killar som finns i Lund ;)  haha !
Onsdag är det kort skoldag, möta upp ida, boka in henne på ljungqvist och sen är det klippning för mej som gäller :)
Torsdag får jag tillbaka 2 prov och det är gympa för första gången på 2 veckor, fredag förhoppningsvis träning och visa upp mej på mitt ev kommande jobb, skooooj.

Puss på er, och sen så måste jag erkänna att idag, har sockerberoendet varit mindre än det varit på flera dagar, det är värt en tumme upp tycker jag (Y)

Helgen.

Helgen har varit lugn, i fredags skolan, simning, jobbansökning och sen drog jag hem, lamade framför tvn och somnade innan klockan slagit 11, jag dog xD  haha
I lördags vaknade jag kl 10 :O  vad är det här ?  blev iochförsig väckt av telefonen ggr 2 men iaf xD  
Sen drog jag faktiskt med Ida till stallet och gick en långpromenad med hennes hästar, måste säga att det var väldigt mysigt och fridfullt och skönt att få prata riktigt med Ida för en gångs skull, såna stunder är ovärderliga och det var såå värt det !    Ida är guld värd !  <3   Sen så hjälpte jag till att mocka i hennes hage och sen så snackade vi faktiskt lite tyskland och lite halmstad också, riktigt skoj måste jag säga :DDD
Sen så drog vi till Räppe och var där och lagade mat, käkade tacos med Simon, Martin, Ida, Lisa och Emil, det var mysigt :)  Sen sjöng vi liiite singstar, åt pannacotta och jag åt en massa frukt xD  Sen kollade vi på en film på tvn och jag halvsomnade, hade sååå grymt ont i benen och frös och som de fina killarna dem är så wrappade Simon in mej i en filt och jag fick ha mina ben i hans knä och blev jag törstig så gav martin mej mitt glas, är dem inte fina så sej ?   Väldans fina är dem :) <3
Sen så skulle jag och Ida trycka in oss i hennes nya bil, haha xD  Men det gick bra, :)
Även om vi inte gjorde så mkt var kvällen mys.
Och jaa, det fanns vissa ställen som var lite svåra, vissa ställen runt bordet, vissa ställen i soffan, vissa ställen i martins rum och martins toalett, jag tror inte att någon av dem märkte någonting, men det gjorde ganska ont, och fy helvete vad jag saknade DIG igår, helt sjukt,   det var en sån typisk kväll då jag inte kan tänka på någonting annat än våra minnen och allting som har med dig att göra, igår var jag desperat efter dig, men jag fick inte tag på dig.....

En annan sak som vasr gryyyyymt irriterande igår det var mitt sockerbegär, såg hur alla andra drack cola, käkade massa godis och käkade chips, och hela kroppen skrev, jag kände t.om lukten från sockret, MEN, jag är stolt över mig själv, för jag åt INGENTING av det :D   så jag var glad när jag kom hem, nu har det gått 6 dagar sen jag åt mitt sista riktiga socker, och det känns ganska underbart måste jag säga, klart att det är jobbigt, det är sjuuukt jobbigt men min kropp är på avgiftning och jag har för avsikt att hålla ´den där i lite drygt minst 3 veckor till :)   Se hur mkt det hjälper. 

Har precis varit ute och övningskört, är trött på att köra med mamma nu och är trött på att hålla på och ta körkort, snart orkar jag fan inte det längre,
men imorrn går jag i skolan till 12, sen pluggar jag teori, därefter körlektion och sen pyser jag hem och pluggar ännu mer teori, sen på tisdag drar heeela NV till Luund :D   Såå nice, tror att jag ska plugga i Lund, Pär bor där så då kan han skaffa lägenheter åt mej, asnajs :D  Så kommer man närmare den kommande kusinen isåfall också :D  I maj är det räknat till, personligen, hoppas jag på en kille till ;D  haha :D

Nu ska jag faktiskt plugga lite teori, sen ska jag duscha och sen kolla tv och film resten av kvällen, massa på tv ikväll och sen blir det Valkyria också innan jag somnar, får se hur den är :)

Auf wiederhören !

Nationella i matte C

Idag var det dax för nationella i matte c, sjuuuukt nervös var jag.  Har ingen kommentar om hur det gick , men jag svarade på allt och gjorde mitt bästa så mer kan man faktiskt inte göra, så jag är stolt över mej själv, att börja tänka på all peppning Kent Johansson gav mej gjorde att jag blev lite peppad trots allt, man ska ju ha nytta av alla lärare på nått sätt :')   saknar honom grymt mkt på både idrottslektioner och mattelektioner, han var det där lilla extra som gjorde att jag kände mej stolt över mej själv, han som gjorde att 8:an ändå dög pågrund av att han alltid fick mej att skratta och han är också en av de få fadersfigurerna jag har hittat, såå jaa, man kan säga att jag saknar Kent ganska rejält. ..       Sen fick vi iaf sluta, åkte buss hem med Simone och Johanna, de tjejerna är nått alldeles extra, <3
Har sen jag kommit hem ätit, dammsugit, vatt på solgården, gjort engelska och ätit äpple, hatar dessa jävla äpplen men vad gör man inte för att få i sig sitt enda socker de närmaste 4 veckorna, jisses asså.
men men !
Idag ska jag ta det exteeeemt lugnt, Håkan Nesser blir det såklart, ihop med film senare ikväll och förmodligen blir det 1 äpple till...
Imorrn är det historia/ diskussion, psykologi / genomgång, matte / matte D start? och engelska / fixa speachet, och sen ska jag dra och simma, och sen ska jag förbi ett ställe och snacka jobb, skojskoj, :)
vi får väl se om de vill ha mej xD
Sen blir det nog mest lugnt på kvällen sen , sooooova är prioritering 1 imorrn verkligen, varit det ganska mkt denna veckan men jag måste, är verkligen helt utpumpad av någon knas anledning...
Lördag är det Räppe som gäller, synd av mina vänner inte är myndiga ;D
Sen söndag är det förmodligen övningskörning och teori som står överst på schemat. nice.

ååååååååååh jag blir så arg, vissa saker i världen är så grymt orättvist så det bara kokar i mej,
och jag stör mej så enormt.

Teleborg

Idag var det Teleborg som gällde, och tack gud för att du gav mej Simone !

Iaf, allt gick väl när jag hittade stället jag skulle till, hon var trevlig och allting, så nu har jag semester denna månaden, känns ganska oroväckande men så är det iaf..
Det som känns ännu mer oroväckande är torsdagens prov, känns som att jag kommer faila men vill inte tänka så heller, JAG SKA FIXA DETTA ! Jag ska säga som Kenta / Peo, Jag ska GE MEJ FAN PÅ DETTA !  Får dem har sett min vilja och dem har sett att jag kan om jag ger mej fan på det, så det tänker jag fan göra !!!

med det sagt bör tilläggas att jag slutar vid 12 på torsdag, så efter det drar jag hem, gör engelska och sen springer jag en runda eftersom annan träning denna veckan är utesluten, på fredag har jag inte en susning om vad som händer, men det gör absolut ingenting.
På lördag blir det iaf hem till Martin, ta det allmänt lugnt eftersom att han åker och blir borta i 6 veckor tror jag det är..
bajs på han.
Nu ska jag läsa lite till, Håkan Nesser in my heart, letat länge efter en som kan fånga mitt intresse igen så pass mkt efter twilightserien, och nu har jag hittat nått, jag har hittat Håkan Nesser :D

är dock livrädd för att kroppen ska få ett spel.. hatar att dra kontraster till ställen, har flera såna ställen och jag hatar det såå jaa, jag kommer vara livrädd för hur jag kommer att reagera, vill flera ställen i den där lägenheten som jag förtillfället inte tycker om, någon form av hyperventilering kommer det bli, jag känner min kropp så pass väl att jag vet det, frågan är, vilken typ av ventilering det kommer bli, och hur mkt, och kommer det gå att stoppa ?  ingenaning...

för att just nu, kvittar det vad jag gör.

mest för att just nu så kan Sven eller vad jag nu ska kalla honom dra någonstans, för just nu orkar jag verkligen inte åka till Teleborg pågrund av detta, för att nyss förstörde han hela min jävla vecka.
thanks a lot for that !
Det är klart att vi ska hacka på mej bara för att jag inte heter Simon och rent biologiskt sätt inte är släkt med dig, självklart för Simon kan ju aldrig göra fel, nej nej, självklart inte.
Piss off va !

Tjing för att låtsas va hel.

Nu var det ett litet tag sen jag lämnade ett spår efter mig så det är väl dax igen antar jag.. hm, vad ska jag skriva idag då?
Kan ju börja med att säga att torsdagen var jääääkligt slitsamma för mina ben, först gå till ishallen, sen åka skridskor, sen gå från ishallen till katedral, sen från katedral till bussen och sen 1 timmes promenad med Romina på kvällen, benen var döda efter det bör tilläggas men iaf !
Skridskoåkningen var iaf trevlig, tjejerna i klassen kan ju vara ganska fina, sen träffade man Säch en snabbis och även hennes mamma, lilla extramamma <3
Tyskan sög, filmen var kass.
Fredagen var allmänt lam måste jag säga, Sofia och jag hade skoj på engelskan, don't ask xD , och eftersom jag mådde illa igen för 2 dagen i rad så la jag mej i sängen och lamade tills mina föräldrar kom hem efter skolan, sen fick dem ta hand om mig lite, kollade let's dance och läste lite granna, det var faktiskt mys :)   Sen på lördagen vaknade jag sent, gjorde psykologi och historia, dusch stod näst på schemat och sen åkte jag och mamma till Alvesta och köpte pizza, och sen som den lilla fjantiga nörden som jag är kollade jag på Wildkids och sen så drog jag till grannen där han och Arvid lanade, själv låg jag mest nerbäddad i Simons säng med hans korvkudde, ÄLSKAR DEN ! , min tjocka favvotröja och martins täcke, fröst sönder , !   Sen så fort man blev varm och kunde ta av sig lite så hade de givetvis fönstret på vid gavel och då frös jag igen och fick lägga mej igen xD    Men det var mys ändå, lite skratt, lite musiktävling, lite melo, lite mys i Simons säng för min del och lite halvslummring framför " Meningen med livet " och " Leagualy blond"  ,
Sen drog jag hem och började med en ny bok, Håkan Nesser (Y) :)

Idag har jag mest övningskört faktiskt, tog en vända in till stan och postade mitt brev till arbetsförmedligen för ett sommarjobb och sen handlade vi uppe på maxi, trevligt trevligt.
Nu har jag precis ätit mammas berömda köttgryta, mums !   Ska nu öppna min mattebok och min teoribok och sen ska jag faktiskt göra ett teoritest tänkte jag igen, får se hur det blir. Resten av kvällen blir nog med bok, film, musik och knäckebröd med ost på och lite varm choklad tror jag, :)))))))))  '

tjing för att låtsas vara någonting som man självklart inte är just nu, för just nu är jag inte hel någonstans.

RSS 2.0