Jävla fittpsykologi

Dagen idag har varit rent åt jävla helvete, psykologin kunde gå och dö idag på morgonen, det var länge sen jag hade en så fruktansvärt dålig dag, önskar att jag hade gått ut från klassrummet istället, det fanns en person som det inte var meningen skulle se, som inte skulle veta, jag hoppas inte att den personen kommer att skvallra..

Lund var det ju igår, dagen var tråkig, det ända roliga var den sista föreläsningen , dagens var lätt : " Gömmer dem stekpannorna " ? XD Guuuud :D    bussresan hem var också bra, mkt snack med Roger och Sofia, myspys.
Sen kom jag hem och däckade i min sång kl 21.15,  herregud asså, måste vara nått fel på mej.

Idag har jag förövrigt fixat in Ida på ljungqvist, jag har dessutom klippt mej, kors i taket och bra blev det också, för min extra mamma är duktig och jag älskar henne väldigt mkt :) <3
Sen har jag gått 3 km sen jag kom hem och kollat topmodel och ätit kycklingsallad och t.om hunnit plugga biologi idag :OO  jesus vad det händer saker ibland.
Nu ska jag hälsa på mamma och sen ska jag sätta mej med körkortsboken en stund innan jag ska sätta mej med min engelskabok Pride and pejudice, får se hur det går :)
Förhoppningsvis blir det tidig sömn idag med, för jag är faktiskt trött :OO

Tjingeling,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0