Morgan och jag, vi är goda vänner

Bra tisdagkväll sedan med prat med Lejlis och sedan kortspel med 2 fina grabbar, vinner fortfarande ingenting och tror jag blir skogstokig snart. :p men huvudsaken är ju att man har roligt, det är väll det mest diplomatiska svaret ;p  Igår sov jag den bästa natten på ett ganska bra tag innan jag pluggade islam för att sedan dra iväg till Sabine på förfest innan kåren!  Det finns så många tankar när det gäller den förfesten så det är inte klokt.. tankar som passerar om tyskland, midsommar och liknande andra grejer som jag absolut inte förstår mig på och jag är så nära hela tiden.. så nära att bara låta allt fara åt helvete och bara köra trots mitt beslut.
Kåren var bra och vi fick våran Pontare :)  slutet av kvällen blev lite kaos, blev sur på Lejlis för vissa grejer hon sa som hon vet är onödigt att säga eller ens tänka tanken och dessutom blev jag ledsen över vissa grejer och det suger att det ska behöva göra ont när man har tagit dem beslutet som man har tagit..  jag hoppas verkligen, verkligen hoppas att du gick hem själv igår. Inte för min skull men för din egen.

Hemma runt halv 2 och direkt in i duschen och sen i säng, tog en stund att somna dock. Har vatt vaken sen 11 nu och tanken att jag ska plugga lite grann idag och annars mest bara chilla runt. Skönt med tentapluggsvecka på ngt vis :)  hoppas att jag och mamma den här eller nästa vecka kan bestämma när och vart vi ska åka ngnstans.. mamma vill till turkiet ( igen, var där 2001) medans jag hellre åker till ett nytt ställe som t.ex Italien och Rom :) vi får väll se vart det blir men ngnstans ska vi åka iaf. Kollade mina datum igen och det ska funka, förmodligen v. 30-31 ngngång där, AWESOME :D

PUSS

Det här med kärlek

Kort dag i skolan idag efter dålig sömn, kunde inte sluta läsa min bok igår.. har 150 sidor kvar sen är hela serien slut :/  obligatoriskt moment i skolan idag som vi avverkade fort. Är hemma ett par timmar nu innan jag kl 16 ska åka tillbaka till skolan för att få min jacka som hamnade hemma hos Helen i fredags, sen ska jag ta promenad och snack med Lejlis :) toppenbra! Ledig fram till tisdag nästa vecka nu för en vecka med tentaplugg, både salstenta + hemtentor. KÄMPA! Har även fått mina datum idag inför min sommarkurs med inlämning och diskussioner och liknande, skönt att det är en kurs som ändå tar det seriöst och ser till att det blir ngt av det med uppgifter, diskussioner och dylikt så jag inte kommer dra fötterna allt för mkt efter mig i sommar! Kanoners :D  Dock vet jag inte då hur det blir med resa för mig och mamma.. men det är ett senare problem :) orkar inte tänka på det just nu. Vi åker till tyskland först iaf den 13 Juni med måmå, bussresa över dagen bara. Mysigt att hitta på ngt med den ena kvinnan mer förvirrad än den andra ;) haha!

Fick bilder i mitt huvud igår när jag skulle sova, en bild jag försökt att få bort från min näthinna i flera veckor nu. Natten mellan fredag och lördag hemma hos Robert tog jag ett viktigt beslut, ett beslut jag borde tagit för flera veckor sedan så fort hela karusellen satte igår. Efter att en full Robert sagt både och det ena och det andra som fick mig att tänka lite så insåg jag att ett beslut var tvunget att tas och det blev det som var säkrast och det som ingen kommer att ta skada av. Jag kommer aldrig få veta vad som kunde ha hänt men det känns ganska bra ändå, det var inte rätt att ens tänka tanken eller ens överväga och det förstår jag nu. Visst, det svider med tanke på vissa saker MEN jag gjorde det som var rätt och det som var mest rationellt som jag alltid gör och DET är jag väldigt stolt över :)  Bilden från igår var därför lite småjobbig att få fram igen och en väldigt obekväm bild och tanke. Jag kan inte se den bilden framför mig i en realistisk värld och det är förmodligen därför jag är väldigt nöjd med mitt beslut som jag egentligen visste mer eller mindre redan från början!

Tycker dessutom det här med kärlek är himla skumt, låg och tänkte på det innan jag somnade. Det här med orden "Jag älskar dig", hur mkt det missbrukas och hur mkt det bara slängs bort och att människor inte menar ngt med det.  Jag har väldigt lätt för att tycka om en person men svårt för att öppna upp mig och har extremt svårt att säga "Jag älskar dig" till människorr trots att jag väldigt snabbt kan känna dem känslorna hos mina vänner.. Är det inte lustigt förresten att när man tror att man inte kan tycka om/älska en människa mer än vad man redan gör så överraskar dem en på ngt sätt så man bara riktigt känner att man älskar/tycker om dem desto mer :) Har haft ett par såna veckor där jag bara känner hur fantastiska alla människor i min värld är och hur mkt jag tycker om dem, så otroligt mkt och att det är otroligt härligt att känna att den känslan förhöjs HELA tiden :) magiskt!  Förutom min släkt så finns det enbart 6 vänner i min värld som jag sagt "jag älskar dig" till och det känns himla bra att det inte är fler och att jag är försiktig med just dem orden!

Nu ska jag sluta babbla sönder och läsa om Islam istället innan jag drar tillbaka till HLK!

PUSS

Hafa badrum

Bra dag igår med solning, plugg och tvätt.
Idag har det varit föreläsning, sovit lite smådåligt inatt också då det är så satans varmt på nätterna trots att man har öppet hela dagarna.. får väll börja ha öppet på nätterna också antar jag!
Har sen jag kommit hem pluggat en smula då vädret blev sämre på eftermiddag och sen mest ätit och fixat matlåda tills imorgon.

Hittade ett gammalt klipp på youtube idag från gymnasietiden, på Hafa badrum. Herregud vad det här är katschy och allmänt underhållande på alla sätt som går! Kommer ihåg när jag, Simone, Alexandra och Sofia gick runt och sjöng på den här hela tiden och retade gallfeber på resten av folket i NV07D. Fina minnen :)  så har haft den på huvudet igen.. lyckats förtränga den i 2,5-3 år men det räckte med den enda lyssningen för att den skulle sätta sig igen, sjukt!  Dessa killar vann dessutom badrummet sen, helt klart värt. :)

Nu ska jag in i mitt badrum och duscha, så här får ni klippet att underhålla er med! ;)

PUSS

mållös

Herregud.. vad händer igår egentligen!? Det är en sån sjuk känsla att Sverige vann ESC. Jag är helt tom på ord på ett sätt samtidigt som det finns så många adjektiv du kan använda så det är bara sjukt!
Att ha gått och tänkt sen i mars att " Vinner Loreen, då drar vi till Stockholm, drar med oss den galna Robert och bara kööör och är med om ngt helt unikt" och lite halvt om halvt på skämt trott att hon skulle vinna. OCH SÅ GÖR HON DET!!! Helt sinnessjukt..    Jag rös precis som alla ggr jag hör den låten innan hon ens kommer till första refrängen, det var så satans bra och alla satt som på nålar hemma hos Robert och euforin bara sprutade!
Det är väldigt komiskt också att jag för nästan exakt 1 år sen myntade uttrycket eufori och fick oss alla i Jönköping att frekvent använda det.. DÅ skrattade dem åt mig och tyckte det var ett konstigt ord, NU är ordet euforisk och eufori på hela Sveriges och hela Europas läppar, det är rätt sjukt och lite halvhäftigt faktiskt! åååh denna glädje :D  Man är lite halvt om halvt förlamad och har inte riktigt fattat det än, det bästa var nog ändå Roberts reaktion, gå från glädje till den där känslan av att " det här kan inte ha hänt" till glädje igen till helt avtrubbad och det där leendet som leker i mungipan, priceless!

Hade en Sanne som kom hem till mig igår och efter en snabb pratstund drog vi hem till Robert och myste med han, Rasmus och Jocke. Finalen gick igång och nervositeten var ett faktum, halv 1 drog Jocke och Rasmus hem och Sannis vid 1-snåret.  Som vanligt var nattveteranerna kvar och pratade om det ena än det andra och fjantade runt en massa, " Tooji och Tutti för Nååje"! Jag dör.   finaste vän, du är viktig för mig.
Halv 6 imorse var jag hemma och sov ett par timmar, den här helgen har det inte blivit mkt sömn alls och det känns i kroppen kan jag lova men det har det lätt varit värt! :)  jag har haft en av de bästa helgerna på länge och veckorna med för den delen med massa ESC, massa sol, mys vid Rocksjön, faddersittning med en väldans gött gäng faddrar och vänner! som jag ser framemot en inspark tillsammans med dem :)  och sen lång natt hos Robert efter kåren och sen ESC-vinst och lång natt i natt igen hos Robert!  P E R F E K T!

Idag blir det att läsa ut ett kompendie och sen bara chilla i solen hela dagen medans tvättmaskinerna jobbar, idag är en sån där lugn och skön dag vilket jag gillar väldigt mkt! Gött att inte börja förräns 1 imorgon också :)

PUSS

dit men inte längre

Bra kväll igår, mys i hälsoparken, faddersittning, mellanfest och sen kåren i flera timmar!  Födelsedagspresenterna haglade, alkoholen dracks och kroppar shakades. Kul att träffa människor man inte träffat på ett tag också då det var öppen kväll på kåren :)  hände en del grejer som chockerade mig ganska rejält också som jag absolut inte var beredd på, alla dessa tjejer.. HATAR tjejer som bara leker med folk och som sen drar. Det tro FAN att killar tycker vi tjejer är svin då..

Hemfärd vid halv 3 och följde Robert hem, han hade lite dålig koll på sig själv ;p  snack till tidigt på morgonen och sen somnade jag 1 timme i hans soffa, borde inte stannat där då jag var arg och ledsen men alternativet var att gå hem och jag kände mig tryggare att sova en stund i hans soffa.
vaknade för drygt 1 timme sen, vaknat många ggr iochförsig men gick upp och duschade då.. idag blir det en lugn dag, Sanne kommer hit senare och sen drar vi hem till Robert och kollar ESC-finalen! :) LOREEN MÅSTE VINNA!

Insåg en sak igår och det är att det är alltid samma sak, det får gå till en viss gräns och sen är det bara skitsamma liksom. Det blir aldrig hela vägen och jag fattar inte varför det alltid är så. Varför kan inte jag få hitta rätt ngn gång och en person som respekterar mig för att jag är jag? ..

PUSS

perfekt dag

Städade innan jag drog hem till Robert igår för ESC-semifinal 2! Jag tror inte att det har undgått ngn att Loreen gick vidare igår vilket är helt jäkla awesome :D nervositeten hos mig, Robert, Jocke och Rasmus igår var sjuuuk, alla satt som på nålar under hennes framträdande och under röstningen.  Alla satt och rös under hennes uppträdande, insane!  sen drog vi till max efter 12 då csn kommit.

Dagen idag kommer bli heelt perfekt, jag har sovit ut idag och om ett par timmar drar man till hälsoparken för förfest i detta underbara väder för att sedan dra på faddersittning och sedan massa dans på kååren :) åh vad allt är perfekt i mitt liv just nu!   Idag finns det bara ett alternativ ; BARA KÖÖÖÖÖR!  När det gäller precis allting :) ingen tvekan, ingen ånger bara köööör!
Dessutom har man ju två vänner som fyller år idag, fina Pohl fyller 23 och kära Robert fyller 21 :) det gör allting ännu mera awesome!  Robert fick sin födelsedagspresent av mig igår då jag kände att tiden inte räcker till idag.  Pohl ska få sin i alkoholförtäring ikväll sen. (y)  Att spendera dagen idag på sittning, i solen och med världens finaste vänner är bara hur bra som helst, hmmmmm :)

Nu blir det maaat

PUSS

Celebrate good times come on!

Hade världens bästa dag igår,  skrattade hela kvällen och mådde så himla bra! Det är ngt särskilt med Jönköping, trots att jag bott här i snart 2 år så är jag fortfarande förälskad i den här staden och i extas över att bo här :)
Avslutade kvällen med att göra 2 kg köttfärssås för att sedan åka till Rocksjön med Jocke och Robert för att spela krocket och kasta lite frisbee :) solen sken och jag fick även rädda en frisbee som åkte i sjön ;p   gött att bara njuta av vädret och umgås med människor man tycker om :) bilresan dit var ju utöver det vanliga också med skämt om Frasse och Robert som blev helt i extas pga vissa hus xD dör!   " DÄR VILL JA BO" :D
Även kvällspromenad med Robert sen på kvällen på ca 1 timme, gött att röra lite på sig och att det fortfarande är varmt och skönt ute vid halv 10 på kvällen!

Idag vaknade jag med huvudvärk.. vaknat med det inatt också. Vet att det beror på att jag skippade kvällsmaten igår pga att tiden inte räckte till så att inte äta på 12 timmar och spendera typ hela dagen i solen och knappt dricka bidrog till huvudvärken idag. Har dock haft den under kontroll hela dagen även om jag varit lite yr och illamående.
Föreläsning i typ 1 timme, var inte alls taggad på att sitta kvar resten av tiden och se en film med mitt huvud och dålig luft i salen. Pluggat en stund nu vilket känns bra och har dessutom klickat hem 4 nya böcker från bokus.. riktigt kliade i mina fingrar så dem får läsas i sommar vilket inte är ngt problem iochförsig. Har dock andra böcker hemma som jag ej läst ännu, men den bildar sin tid och jag kommer dit!

Ikväll blir det ESC-semifinal 2 hemma hos Robert, HEJA LOREEN! :D  Imorgon blir det städning och sen förfest i hälsoparken innan faddersittning och kåren tillsammans med en massa faddrar och andra vänner och två födelsedagsbarn :)
PUSS

I'm walking on sunshine

Bra kväll igår med ESC-semifinal 1, rätt låtar gick vidare mer eller mindre! Insåg igår 1.5 månad senare att Robert faktiskt flyttat till Dalvik och vad det var Rasmus och Robert gjorde med mig när de visade mig Roberts lägenhet. Det tog 1.5 månad att smälta, helt sinnessjukt! haha himla konstigt att få den uppenbarelsen mitt på en föreläsning igår också..
Skola 9-11 idag och sen hem för att fixa och ringa Carro. Helvete vad munnen gick på mig! Längesen jag pratade med Carro och kände vissa ggr att jag nästan körde över henne.. kunde inte sluta prata. sjukt! Skönt att prata med henne dock, var alldeles för längesen!  Har suttit i solen också i 1.5 timme och försökt bli lite mer röd än vit.. har iaf lyckats bli lite röd.. så har nog förhoppningsvis hoppat över det rosa stadiet. Nu tänker säkert vissa av er "men gött då blir hon brun snart" ICKE! Kommer i längsta laget bränna mig och bli röd för att sedan återgå i rosa och sen i augusti/september bli vit igen xD  jävla grishud..

Säsongsavslutning på Glee idag, efter 5 minuter lipade jag i hela avsnittet. Ett avsnitt med student och att säga hejdå säger sig själv ganska mkt och tankarna gick tillbaka till för snart 2 år sen och tänkte på hur jobbigt det var att säga hejdå till 12 år i skolan och att flytta hemifrån och all den stressen och pressen på en själv.  Bra avsnitt dock!
Nu ska jag snart laga köttfärssås på 2 kg köttfärs, matlådor ftw! :)  har brjöat tömma min frys på matlådor och såna grejer så nu har jag plats igen, awesome!  Min frys börjar sakta men säkert att tömmas för första gången sen jag flyttade hit ;p  om lite drygt 1 vecka har jag bott på Dalvik i ett helt år.. tiden går fort när man har roligt!

PUSS

lunchmys

Haft en väldans bra dag trots tidig morgon. Föreläsning 8-11 och sedan lunch med mys i solen. Den långsamma processen tar sig ;p  Att få sitta i solen i 1.5 timme med fint snack och sedan också Glee-nostalgi med Rasmus gjorde min dag väldigt mkt!  Att få sitta med Glee i öronen i solen med 2 bra människor är perfekt och ger mig en sån där tillfredskänsla i magen av att "fan vad livet är gött på våren och fan vad glad jag är". :)
Föreläsning 13-14.30 istället för 16, gött!  Hemma och ska läsa ett kapitel innan matförtäring och sedan ikväll blir det mys hos lilla Robert med ESC, bra skit :)

PUSS

ha kakan och äta den

Somnade sjukt gott igår, 8 timmars sömn så var pigg när klockan ringde, hur bra är inte det?
Skola 9-14.30 och sen pyste jag hem och har suttit i solen sen dess och pluggat, sjukt gött väder ute :) gött att ha eftermiddagssol på uteplatsen och sitta i lä och bara glassa :) väldans kanon!  skönt att ha fått lite pluggat samtidigt som man försökt få lite färg på kroppen, i mitt fall är det en väldigt långsam process då man har grishud som man fått av min kära biologiska pappa, tack för den rosa färgen! ;p

Dax att börja laga lite mat snart faktiskt och fixa matlåda tills imorgon då det blir skola 8-16. Imorgonkväll blir det sen ESC- semifinal 1 hemma hos Rooobert :) den här veckan är full med skola, plugg, ESC-häng och sen faddersittning och mer ESC i slutet på veckan/helgen. awesome! :D

PUSS

Sommarregn

Haft en sån där lugn och skön söndag med trevligt prat hemma hos Robert, 1 timmes promenad och prat med Lejlis, en god middag och pluggat klart inför morgondagens uppgift och diskussion i skolan. Effektivitet blandad med nöje, perfekt! :)  Skönt att träffa Lejlis idag, det har blivit lite för sällan nu på sista tiden pga omständigheter som har varit och sådär men allt går att ändra på och den timmen idag var precis vad som saknades den här veckan. Att dessutom få regnstänk på sig när man var ute och gick i tjocktröja gör att man känner att sommaren är på g då det var sommarregn som föll, älskar regn men sommarregn är ngt särskilt :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sjunga lite innan mästarnas mästare!  Var ett par dagar sen om inte ett par veckor sen jag sjöng, känner att jag tappat det i Jönköping lite. Det enda jag tappat på det här stället egentligen.. så nu jäklar!   Skola 9-14.30 imorgon.

PUSS

när det kör ihop sig

Inlägg nr 3 idag. Ibland blir det bara så, när man har saker att tänka på.
Det finns så otroligt mkt saker som jag vill just nu, bara kasta mig in i saker hals över huvudet och vara lite crazy och göra som jag känner för.  Och jag vill bokstavligt sparka mig själv för tankarna som passerar genom mitt huvud och för att jag är så satans nära visa saker som jag vet innerst inne egentligen inte är värt det och som kommer straffa sig senare.  blir idiot på det här och på att man sätts i kläm.

fadderutbildning

Fadderutbildning 13-17 idag med en lång men väldigt hilarious och nyttig föreläsning om alkohol. Vi fick dessutom göra enskilda tester för att se för oss själva hur vi låg till vad gäller promille sist vi drack och våra vanor. Man blir lite mörkrädd ibland, särskilt när man ser vilken promillehalt jag låg på jämt fördelat över kvällen i onsdags och dessutom över mina vanor normalt, hurvida man ligger i riskzon eller ej.  Herregud.. ibland undrar jag hur man tänker när man väl bara drar igång faktiskt :p   Föreläsaren var väldigt bra dock och blandade humor med allvar, sånt gillas starkt för man fattar ändå budskapet!

Så om ett par månader är det inspark och då bara kööör vi!  Kände tagget och pirret i magen :) prestationsångesten kickade igång också men det är bra med det också faktiskt!  är väldigt taggad på inspark känner jag och med allting som det innebär, treat the good with the bad so to speak.

när det trasslar i huvudet, just go with flow, shut down and smile


PUSS

sego

Det tog sin lilla tid innan jag blev trött igår men vid 12 efter 36 vakna timmar så gav sig äntligen min kropp och somnade, tack och lov! Det hjälpte knappt att plugga, sjukt. Men fick iaf Rolands bok utläst.  Idag är jag trött som bara den med en seg kropp och lite halvt om halvt huvudvärk men det är bara att tänka bort det och sätta på sig leendet och vara pigg, fadderutbildning vid 13 på HLK.  Bra lördagseftermiddag känner jag. :) förhoppningsvis spricker vädret upp så man kan vara lite utomhus efter utbildningen!

Frukost/Lunch på ingång :)

PUSS

hp-maraton

19 timmar senare är det väldigt otroligt att jag är hyfsat pigg!  8 filmer senare med en massa skratt, 4 personer som blev 3, kittlande, övertrötthetshumor, powernaps, snarkningar, fobier, cola, redbull, fisar från helvetet!, frukost, täcken och kuddar i en salig härva, trängsel, värme, värk i ryggar och nackar är jag äntligen ensam utan de finaste personerna i mitt liv.  Hela natten har jag bara haft världens skönaste känsla i magen och känt mig väldigt tillfreds och trygg. 19 timmar är en väldigt lång tid men med rätt personer så går även den tiden väldigt fort!  Priceless! :)

Kvällen på kåren var även den väldigt bra, vissa grejer stör jag mig på hos mig själv men det är saker man inte kan hjälpa, utnyttjade låten "Somebody I used to know" på ett ganska inte ok vis och att dessutom få konstaterandet " men varför kör du inte bara? Om det är ngt du vill ha så bara kööör" slängt i ansiktet och inse att det är ett helt rätt konstaterande är extremt frustrerande. Promenad hem med Robert med en massa massa massa prat, sanningar och erkännanden. Det var längesen jag var så ärlig och som jag kände mig så uppskattad och som fick höra saker som jag halvt om halvt väntat på och hoppats på att få höra.  Att smsa och vara brutalt ärlig också och få ett slag i magen och få höra samma sak som vanligt " Du är världens underbaraste vän Sara, glöm inte bort det"  Hatar att höra den meningen när det är ngt helt annat man vill höra och sen när personen tror att det är ok att byta samtalsämnen och ställa mer eller mindre krav. Hatar att det ngnstans mitt i allt gör mig glad..

Nu ska jag ta mig en sköööön dusch som jag väntat på i ett antal timmar, har världens natt/morgonfrilla efter alla timmar på en kudde. Får ev bli frukost nr 2 för idag också. Tänker inte gå och lägga mig nu då jag powernapade en timme runt 7 imorse. Lägga mig tidigt istället!  Får bli att plugga eller läsa idag :)  Imorgon blir det fadderutbildning kl 13. Det kan bli intressant!

PUSS

sweet dreams

Man vet att det blir en bra dag när man vaknar före klockan helt utvilad. Dock har jag haft en massa drömmar om precis samma sak, som pekar åt samma sak och jag tycker inte om det någonstans. Samtidigt vet jag att det ligger någonting i mina drömmar, jag känner det på mig och det är inte ok ngnstans..

Skola 13-16 och sen hem för att i vanlig ordning för en onsdag dra på förfest och sen till kåren. Skönt med långledigt sen!

PUSS

Angels

Konstiga drömmar inatt om The phantom of the opera, om wienervals och om att min sängs är lika mjuk som när man badar i en pool.. eeeh jaaaa.  Mina drömmar blir konstiga och konstigare med åren, så är det bara. om det nu går ;)   Lite frustrerande att veta vad drömmarna vill säga också och det gillar jag inte alls!
Skola 8-11 och sen hem för lunch innan Robert och Rasmus kom hit för att spela kort, jag vinner fan ingenting.. jag börjar bli så pass frusterad att jag kan börja lipa snart om det inte händer.. tråkigt att de har vunnit 2 turneringar var och jag ingenting och att jag inte ens kan vinna spelomgångar. Knasigt!   Haft vääärldens sjukaste konversation med Tove på fb-chatten också, asså den tjejen får mig att skratta så det är inte klokt och skämmas lite på samma gång. Knasboll!

Tvätten är i tvättstugan och tvättas och jag ska laga lite mat. Skönt att börja 13 imorgon, sweet success!

PUSS

vem är det du vill ha?

Fick ett par timmar med Johanna och Tove innan jag åkte hem, åh vad jag saknat dem! Gillar att umgås med dem och det är så himla komiskt att Tove är den enda som fortfarande kan få mig att rodna och få mig att känna mig som 14-15 år gammal igen. Guldvärt men pinsamt!  Åh helgen i växjö var precis vad jag behövde för att ladda mina batterier och bara allmänt få pausa livet lite :)
Storhandling och sen prata av sig hemma hos Robert på kvällen och skratta en stund, skolkataloger är vääldigt underskattade. Man kan ha mkt kul med dem! :)  Att dessutom komma hem och det står " Välkommen hem Tutt! :D " på kylskåpet gjorde min dag igår och blev ganska rörd, såna småsaker gör mig väldigt glad och att det kränger till i både hjärta och magtrakten på mig. Alla människor kan när dem vill och det bästa är när man är helt oförberedd, tack Rasmus! :)

Skola idag på förmiddagen och sen har jag mest varit hemma och myst i pappas stora gamla tröja, saknar pappa. Fick inte möjlighet att träffa honom i helgen. Pappas tröja är mysig iaf och får mig att tänka på när man var mindre och man satt hemma och grillade och åt pappas grillade kött. MUMS!
Nu är tanken att jag ska plugga lite ikväll. Imorgon är det skola igen, 8-11. Döden. Men det ska gå det också :) skönt med kort vecka så man kan plugga och ta det lugnt.

Veckans hiss:
* Att träffa Tove och Johanna
* Fått ny dammsugare
* Surprisen på kylskåpet

Veckans diss:
* Att man inte kan bestämma sig för vad man vill/tycker och tänker i vissa avseenden
* Regn hela helgen
* Börja tidigt i skolan

PUSS

Pussla

Gårdagen var bra med en heldag med mamma med loppis med moster och sen mat, pussel och läsning. :) idag har vi kollat lite på Samarkand och ett par nya byxor och en almanacka fick följa med, skorna var nära men 1400 kändes lite väl även om jag behöver dem.
Nu ska jag strax träffa Johanna och sen vid halv 3 tiden åker jag bilen hem till
Jönnet och handlar och får dammsugare, ev ska mammas kompis kolla på mina rör, är man rörmokare så råkar man ut för det ;) åh vill hem till min lägenhet, saknat den i helgen. Skönt att få bli själv ikväll sen!

PUSS


Tove

Träffa världens bästa Tove idag och få dryga 3 timmar tillsammans med henne, oslagbart! Blev påmind om varför Växjö har sina fördelar och Gud vad jag saknat henne!! 6 månader är alldeles för lång tid.. Prat om ditten och datten och många skratt med både seriöst och oseriösa inslag, fina Tordis! :)

Middag och prat med mammas jobbarkompis Olle som jag känt sen barnsben och som sett mig växa upp, han är så himla klok och snäll och är glad för min skull och stolt över mig som är duktig och pluggar :) hockey på stars and stripes med 3 av mammas kompisar till sen och Växjös sötaste kille och trevligaste för den delen i närheten, kan sparka mej själv för att jag därifrån när han satt i baren ensam.. Men jag har inte sånt mod när jag inte har druckit alkohol TROTS att jag hade ev kväll då jag faktiskt kände mig och var snygg. Men fint ögongodis att titta på iaf, himla snäll också :)

Nu är jag hemma och mamma och de andra gick vidare, inte alls sugen på att följa med och är alldeles för trött efter en lång dag. Imorgon ska jag träffa saknade Johanna och ev pappa också, hoppas! Växjödagarna är fullproppade men jag gillar det så länge man omger sig med människor som ger än en massa energi!

PUSS


Tell the world I'm coming home

Robert kom och pratade en stund igår, så himla skönt och priceless att det går så spontant när han bor på dalvik nu.. Har fortfarande svårt att fatta det ibland trots att det gått flera veckor.
Tåg till Växjö igår med Simon, att stanna i gemla och vänta på mötande tåg gav nostalgikänslor så det hette duga, saknar att bo där ibland : bo granne med Simon, ha tillgång till Johanna och Carro jämt, fina dagar :) synd att man inte riktigt uppskattar det förrän det är borta..

pusslade igår hos mammi, fint tidsfördriv. Bara sitta jämte varandra och pussla, så simpelt!
Nyvaken nu och ska hoppa in i duschen, idag blandar jag mammas fina vänner som jag gillar med pussel, bok, träffa fina saknade Tove över en lunch/fika och sen Hockey ikväll! :)))) att träffa saknade Tove Kommer bli magiskt, att inte ha träffat henne sen oktober-november är alldeles för lång tid när man alltid träffades innan jag flyttade och sen alltid när jag kom hem.

Nu dusch och frukost!

PUSS
Att träffa ro


när jag går ner

Bra dag igår, blev av med mitt slitna hår och ngn cm till. Gött :)
Förfest hos Sabine sen innan kåren där jag mest hängde runt med Simon och Viktor faktiskt. Trevligt att kunna göra det också :) fick för en gångsskull vara ensam på dansgolvet med Rasmus en stund, också en upplevelse. Det händer aldrig!  Pontare hanns med också, awesome :)
Buss hem vid halv 1, min säng var alldeles för skön imorse för att gå på föreläsning kl 9. Hade gärna gått då jag gillar den föreläsaren men kroppen ville inte.
Vid 3 åker jag hem till Växjö och stannar där till söndageftermiddag, skönt att komma hem lite och träffa mina vänner, mamma och pappa :)   Sällskap på tåget är himla välkommet också!

Nu blir det lunch!

PUSS

This is what I'm made of

Avslutade kvällen igår på bästa sätt hemma hos Robert med inför ESC och en del skratt, kanon!
Föreläsningen på förmiddagen idag, en av de intressantaste föreläsningarna på ett bra tag ( föreläsningen med modevisningen, sportreferatet och liknande räknar jag inte riktigt som en föreläsning även om jag lärde mig en del på det dem pratade om), vissa föreläsningarna har den kraften att de kan fånga studenterna och få dem att faktiskt lyssna och reflektera under tiden som de sitter där, all eloge till dem!
Fixar faddersittningsbiljett idag också till den 25, var ett par månader sen man var på sittning så det känns kul, dax nu faktiskt :) faddersittning blir nog himla bra skulle jag tro! Att dessutom ha två vänner som fyller år den 25 gör allting så himla mkt roligare, blir såå himla bra och kul :)

Nu har jag precis städat klart min skitiga lägenhet, har dessutom hunnit med att tvätta ett antal maskiner tvätt idag. Effektiv kan man vara om man slutar runt 12. (y)  Ikväll ska jag vara halvtjejig och göra ansiktsmask och spendera kvällen i min badrock, himla skönt om man frågar mig. Var ett bra tag sen! Ska börja på en ny bok också är tanken, läste ut eld i söndagskväll. MKT BRA BOK! Ser framemot sista delen som kommer om cirkus ett år :)
Imorgon ska jag äntligen få klippa mig och sen drar jag hem till Sabine och förfestar med fina vänner och kör en kväll på kåren i glada vänners sällskap!

PUSS

KMÖ

Fin kväll hemma hos fina Bolle igår med 2 filmer och mat. himla bra!
Idag var kursstart i Kulturmöten - KMÖ. Känns som att det kan bli bra. Har även bokat klipptid idag, ÄNTLIGEN! Så på onsdag får jag äntligen klippa bort mitt slitna hår och få håret lite sommarfint. :) kanon!  Då slipper man fixa håret på kvällen också innan kåren för det gör ju frisören, KATSCHING :D
Har en del att tänka på annars och liknande, både bra och dåliga saker men så är det emellanåt. Jag är glad ändå dock :)
Imorgon är det skola 9-12 och sen ska jag hem och städa och tvätta och ha mig, min lägenhet är ganska skitig faktiskt. Och i helgen åker jag hem till växjö!

PUSS

saaaao, bjuder på ett par bilder från kolmården, kommer mer allt eftersom!

jävla fåglar gå och pippa ngnannanstans

Bra kväll igår sen med fina vänner, roliga konversationer och konstiga och sjuka och akward moments. Få sjunga lite också gjorde min dag faktiskt!  Träffa Roberts bror och fästmö för första gången också var en rolig och angenäm händelse, gött med lite nytt blod. :)
Blev meddragen ut sen trots allt till Murphys och satt mest och chillade och pratade tillsammans med andra, vissa drog på efterfest medans ngr av oss satt kvar innan mat och sen buss hem. Min kväll slutade hos bästa Robert med 3 timmars prat om mest ingenting samtidigt om allting som går att prata om i princip. Himla bra! :)
(blir frusterad på mig själv ibland och är fortfarande helt avtrubbad och förstår ingenting för fem öre, fick höra andra grejer igår som bidrar ännu mer till avtrubbningen och att inte förstå ngt alls, min hjärna är helt blank på förståelse )

Somnade vid 6 imorse och har haft lite smågrejer för mig sen dess. Om cirkus en timme åker jag hem till finaste Bolle tillsammans med Rasmus och Robert och äter mat och kollar på en världsbra film, The Phantom of the Opera! (y) precis en sån typ av film jag behöver nu med musik, humor och rysmoments. Då blir det ikealjusen!

Har fått önskemål också på att börja med veckans hiss och diss eftersom jag tydligen tycker till så mkt annars, ;p  så här är veckans:

Veckans hiss :
* Mys i hälsoparken
* långa nätter med prat och sms
* sångmoment
* uttryck som " Vem fan stryker kalsonger" och " jävla fåglar gå och pippa ngnannnstans"
* Hockeyvm är igång
* Mys med grabbarna och Phantom of the opera

Veckans diss:
* Långa nätter med sms
* folk som inte fattar vinken
* att mina leggins har gått sönder

PUSS

Inflyttningsfest

Hockey hos Jocke sen igår, 3-1 till Sverige, bra där!
Somnade gott sen efter lite läsning. Idag har jag rört mig lite på stan tillsammans med Rasmus och Simon. Längesen jag träffade Simon nu så det var trevligt!  Hittade dock inte allt jag skulle ha.. blir tokig på sånt.
Ikväll blir det inflyttningsfest hos Robert med lite människor, får la se om man drar med ut eller ej om man är sugen på det. Får Simon med mig och det känns så himla bra. :)  Blir en lugn kväll dock, onsdagen var lite mkt på en del punkter så blir lugnt ikväll men det blir bra och skönt.
Vila lite nu innan, är sjukt seg!

PUSS

källsortering

somnade som en jädra sten strax efter 10 igår.. efter 37 vakna timmar kastade jag tillslut in handduken. Var en alldeles för lång dag. Minigolf igår iaf med grabbsen, kom sist men är lika glad för det. :) minigolf är mysigt.
Idag var det sista momentet i miljökursen med redovisning på grupparbetet om källsortering, skönt att ha det gjort känner jag!  Efter det var det lunch med leverans på Jensens och helgen var kommen, Robert fick sin långlevade vinst och köttet satt där det skulle, det är ngt särskilt med kött asså!
Skönt att sluta tidigt för att sedan kunna åka hem och spela kort och cluedo och hänga med grabbsen, precis vad jag behövde känner jag efter två trötta och knasiga dagar!

Ikväll är det premiärmatchen i hockeyvm för Sverige, får se om jag drar bort till Jocke och glor den eller om jag kollar hemma, hade varit skönt med egentid på ett sätt. Nu står potatisgratängen i ugnen, god fredagsmiddag med kyckling (y)

PUSS

kom ihåg att andas

Bra kväll på kåren igår, alkoholkonsumtionen är skrämmande hög ibland vilket leder till fel grejer man gör och säger och så vidare men jag sa grejer igår som jag är stolt över mig själv att jag sa. Gillar när man ser nya sidor hos människor man tyckte om innan men som nu gör att man förstår dem och ser dem i nya ljus, priceless!
Promenad hem med 2 grabbar som var mer eller mindre rak med snubblingar hit och dit, heja mig.

Sms-terrad halva dagen, 2 inatt till halv 9 imorse vilket leder till att jag enbart sovit en halvtimme inom loppet av 29 timmar, vardagsmat förra sommaren så känns inte så jobbigt ändå.  En situation som har eskalerat fullständigt och jag har svårt att förstå och få det att gå ihop i mitt huvud, väldigt svårt.  Men det gäller att ta tjuren vid hornen och hantera det så långt det går. Lyckades ta mig ur situationen idag iaf, hur det blir i helgen är dock en annan femma.. jag mår åtminstone bra även om vissa saker inte är ok ngnstans men så är det ibland.
Haft en bra samtal och häng hos fina Jockepockesmocke, åh vad han är bra att ha och vad han är fin :) han sätter perspektiv på saker som man vet är sant men inte erkänner. (y) Nu är det dax för mat, så sjukt hungrig efter att jag slutat vara bakis.  Förbereda redovisningen imorgon också, träffas 7:30 i skolan, man är ju inte ens vaken då!!? , aja, det får gå!
Sen ska jag faktiskt ta och spela minigolf med fina vänner och njuta av det fina vädret som är helt sjukt underbart. :)

PUSS

Det bultar och det bankar

Kan omöjligen sova..finns för mkt att tänka på. Som t.ex det stundande besöker jag får i eftermiddag, helt oplanerat och helt spontant och helt skruvat.. Vad har jag gett mig in på? Känns som mkt kan förändras om man vill, vågar och kan. Jag är så nervös att jag inte vet vart jag ska ta vägen och för första gången på ganska länge så är det en välkomnande men ovan känsla och det känns för jäkla bra samtidigt som det är en slags obehagskänsla..går i taket snart! Var är Johanna när man behöver henne här?

Tycker en viss person kan ta och vakna snart så jag kan dra dit och spy ut mig av alla tankar, känslor och förvirring som uppstår av allt det här och kanske uppstår ett och annat skratt eller så är det bara en självklarhet.

Mårrn mårrn på er alla!


Natt

När hjärtat eller huvudet vill saker eller vise versa.. Är det då man borde rannsaka sig själv?
Sms-utbyte med ngn som inte borde prata om det här med mig och jag är en dålig människa och övertalar, håller med och svarar..om allting hade varje annorlunda, vad hade man sagt/ gjort då?


vädret

Har snaaart läst ut eld, bara ca 150 sidor kvar. Så sjukt spännande, gah dör!
Skola idag 9.30-13.30. Vi är igång bra och det känns som det kan bli ngt av det, bara redovisning på fredag kvar på den här kursen, sjukt skönt!
Hur härligt är inte vädret om man får fråga? Jag dör lite på det.. strålande sol och 19 grader varmt. Sköna maj vad du är välkommen med all sol och värme :D   Därför blir det förfest i hälsoparken vid 18 ikväll fram till kåren förmodligen om det inte blir för kallt, isåfall drar vi hem till Hjalle en vända. :)
åh idag är en sån där vårdag då det bara spritter i hela kroppen på mig och jag är bara så himla glad mest hela tiden och vill ha sommar nuuuuuuu!  snart så :)

PUSS

1 maj

Hade en bra dag igår sen, lyckades skaka av mig all växjösaknad på min 1 timmes långa promenad. En promenad som jag gjorde själv för första gången sen jag flyttade till Dalvik för snart ett år sen, har inte velat eller haft lust att gå själv och efter igår så frågar jag mig varför? Det är ju bland det skönaste som finns!  Trots att jag gick vilse så var jag lugn hela tiden och bara fortsatte gå och litade på känslan, bara gick utan att tänka, så himla skönt!
Sen blev det krocket och grillning med Jönköpings 3 finaste grabbar, mysigt!

Har idag ägnat tiden till att läsa eld, plocka ihop grejer inför grupparbetet imorgon och bara njutit av det fina vädret.
Imorgon blir det grupparbete efter 7 dagars ledighet, känns faktiskt himla bra att göra ngt riktigt igen :)
imorgonkväll blir det kåren som vanligt efter förfest hos Jockepockesmocke eller invigning av Hälsoparken för 2012. Den som lever för se :)

Bilder från kolmården kommer innan veckan är slut, promise!

PUSS

RSS 2.0