jävla fåglar gå och pippa ngnannanstans

Bra kväll igår sen med fina vänner, roliga konversationer och konstiga och sjuka och akward moments. Få sjunga lite också gjorde min dag faktiskt!  Träffa Roberts bror och fästmö för första gången också var en rolig och angenäm händelse, gött med lite nytt blod. :)
Blev meddragen ut sen trots allt till Murphys och satt mest och chillade och pratade tillsammans med andra, vissa drog på efterfest medans ngr av oss satt kvar innan mat och sen buss hem. Min kväll slutade hos bästa Robert med 3 timmars prat om mest ingenting samtidigt om allting som går att prata om i princip. Himla bra! :)
(blir frusterad på mig själv ibland och är fortfarande helt avtrubbad och förstår ingenting för fem öre, fick höra andra grejer igår som bidrar ännu mer till avtrubbningen och att inte förstå ngt alls, min hjärna är helt blank på förståelse )

Somnade vid 6 imorse och har haft lite smågrejer för mig sen dess. Om cirkus en timme åker jag hem till finaste Bolle tillsammans med Rasmus och Robert och äter mat och kollar på en världsbra film, The Phantom of the Opera! (y) precis en sån typ av film jag behöver nu med musik, humor och rysmoments. Då blir det ikealjusen!

Har fått önskemål också på att börja med veckans hiss och diss eftersom jag tydligen tycker till så mkt annars, ;p  så här är veckans:

Veckans hiss :
* Mys i hälsoparken
* långa nätter med prat och sms
* sångmoment
* uttryck som " Vem fan stryker kalsonger" och " jävla fåglar gå och pippa ngnannnstans"
* Hockeyvm är igång
* Mys med grabbarna och Phantom of the opera

Veckans diss:
* Långa nätter med sms
* folk som inte fattar vinken
* att mina leggins har gått sönder

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0