Jackie Chan boobs

Somnade som världens gris igår vid halv 12 och sov 9 timmar och var pigg kl 9 i morse. Helt underbart!  Hade världens roligaste samtal med Rasmus igår om lammkött, rajtantajtan och så vidare. Hilarious :)
Grupparbete i 1.5 timme idag på morgonen och sen hem för jobb för egen maskin, känns bra att ha börjat på att leta grejer och så.
Sen träffade jag Robert och spenderade ett av mina presentkort på Akademibokhandeln, 3 böcker inhandlades med bland annat Cirkeln som alla går runt och pratar om. Varit sugen på den sen i somras så nu jäklar!!  Hon i kassan drog av 17 kr för mig också, snäll människa :) bara för att jag skulle slippa använda 2 av presentkorten. Snällo!
Sen drog vi till HLK och hänge och Rasmus joinade sen, tydligen har Jackie Chan boobs och dessutom så kan man dyka ner i folks magsäckar med simglasögon och snorkel om man är nyfiken på folks magsmältningssystem.
haha, jag dör lite ibland.  Världens finaste, dagen blir så mkt bättre med dem i närheten (:

Är nu hemkommen från kylan och har tänt lite ljus eftersom här alltid är så kallt på kvällarna ( och morgnarna ) och ska läsa och kolla på The big bang theory hela kvällen. Gillar att lärande 2 är som semester! KATSCHING.
Föreläsning 9-14.30 imorgon + en thailunch och sedan hemlig dejt på kvällen med tacos. :) låter som en bra onsdag i mina öron.

PUSS

sweet success

Heja att komma på kl kvart i 12 igår kväll att jag skulle ha VOC/MCT idag på morgonen... bara att gå och lägga sig. Som tur är så är jag ju lite halvkrasslig så jag i princip däckade ganska tidigt i min säng ändå.
Tror VOC/MCT:n gick hyfsat imorse, det kändes ok och det kändes som att jag satte fler ord denna gången än förra så förhoppningsvis når jag B-nivå denna gången. Annars har jag 2 ggr till på mig i värsta fall denna våren.
Åkte hem och gjorde lunch och fick reda på att jag klarat både Lingvistik-tentan ( hur lyckades jag med fonetiken? det är ett stort mysterium för mig, iochförsig precis på poängen men ändå.. ) och Cultural Studies-tentan från min helvetestenta vecka! Sån otrolig lättnad :)  Väntar på litteraturtentan nu bara och sen är allting färdigt (y)
Känner att mitt humör sköt ganska rejält i höjden pga av det!
Har haft ganska svårt att fokusera mina tankar annars på ngnting alls idag.. dem har varit ngn helt annanstans.

Läst kapitel inför gruppmötet imorgon, ska läsa lite till sen men behövde en liten paus.
Känner mig fortfarande väldigt trött efter den plötsliga sovningen igår som slutade med att jag vaknade en gång i timmen.  Hoppas jag somnar bättre inatt känner jag. Hatar att mina sovrutiner är fuckade.

fick dessutom min header ändrad idag för första gången på mkt länge! Kände det var dax så Johanna var snäll och hjälpte mig :) kände att jag ville knyta ihop säckarna lite med både jönköping och växjö och ändå på ngt symbolisera mig i det. Tycker Johanna lyckades alldeles utmärkt och ett inlägg på det är aldrig fel :) fina fina fina Johanna, gud vad jag saknar henne. Behöver mer Johanna i mitt liv, så är det bara! Hoppas på en bra höst, peppar peppar ta i trä :)

PUSS

I miss you.

jag passar på att tjuvskriva lite här medans jag ändå är inne. jag saknar dig sara, så fruktansvärt mycket, och jag kan knappt vänta tills jag få träffa dig igen :) du är min klippa, och en utav mina allra bästa vänner! hoppas du mår bra (och alla ni andra med för den delen!!). massa pussar & kramar /johanna

The big bang theory

somnade gott igår efter ett hyfsat långt samtal med finaste Robert. Det börjar bli standard med en gång i veckan, sjukt det där att vi numera i princip ses och pratar varje dag och ändå har vi tid och lust att slänga in ett samtal varje vecka också :p haha.   Det är dock väldigt awesome då man får sig ett par skratt varje dag. :) (y)
Sjukt att man bara kan skratta eller göra saker under tiden medans man pratar i telefon och ändå inte säga så mkt egentligen utan bara ha sällskap av varandra. Guldvärt!  Har man en dålig dag är det skönt att veta att man kan ringa ngn och efter att bara ha sagt hej då mår man såå mkt bättre, :) 

Idag har jag städat min otroligt skitiga lägenhet, inte gjort det på 2 veckor och levt rövare i den med personer som sovit här, att jag har tentapluggat och mest levt runt utan att tänka på städning. men idag var det dax, det tog sin stund men det är det definitivt värt. Promenad med Lejlis har hunnits med också och har sedan spenderat min kväll med en låååång varm dusch då jag frusit röven av mig och för att försöka bota min huvudvärk.. har den under kontroll men den ligger ändå och moler hela tiden. Undrar vad den vill.. känner mig inte 100% i kroppen idag heller, hatar när man har en ev förkylning på gång som vägrar att bryta ut. Jäkla mähä-fanskap.
Ska kolla lite på The big bang theory och rensa tankarna innan sängdags, mkt som snurrar idag. Kollade igenom min fotobok jag fick från moster i studentpresent på mig, mina kusiner och mina vänner och liknande, det gjorde mig glad. Saknar Ludde ngt ofantligt dock, men vi ses nästa helg så det känns ok och bra ändå :)
Nehe.. The big bang theory var det ja och få skratta en stund tills jag somnar i princip.

GODNATT

they say I'm flameble I'm TNT

Helt perfekt dag igår! Hela dagen gick jag runt och log och hade världens skönaste känsla i både kropp och hjärta, helt underbart. :)
Kl halv 12 gick bilen från Jönköping till Sävsjö tillsammans med 3 fina vänner, med både dans och sång och massa skratt i bilen så fick vi "Bengan" att gunga fram på vägen. haha hilarious!
Alla var taggade och efter 4 timmars springande i en massa rum och en massa påhejande på oss allihopa, efter lite skador i både knän, ryggar och armbågar så var vi alla ganska rejält trötta!  Efter 6 klarade rum ( ett mer än förra gången då jag var där med konfan och tävlade med grabbarna ) var det dax för hemfärd med besök på Max.

Kvällen avslutades sedan hos Sparkles med spel och en maaaaassa utflippade diskussioner och skratt. Sparkle och jag är bäst tillsammans, så är det bara :)  sjukt att man inte kan sluta skratta bara för att den andra skrattar.
Åkte hem runt halv 1 och dumpade Robert vid rådhusparken där jag och Rasmus sen åkte till Dalvik. Efter en stunds diskussion i hallen skildes vi åt och jag påbörjade sedan ett annat samtal på 2 timmar som håll på till halv 4 på morgonen, insane!   Men det samtalet gjorde mig himlans glad, jag känner mig väldigt privilegad att känna så många bra människor och ha dem runt omkring mig och så pass nära!  Gillar att människor känner att de kan prata med mig och lita på att det stannar hos mig och att jag inte pratar bredvid mun! :)

Idag har jag mest bara sovit, känner mig jätteseg i kroppen och känns som att jag börjar bli förkyld. inte rätt tidpunkt just nu. Fast å andra sidan, finns det ngn bra tidpunkt att bli förkyld/sjuk?
Har läst ut en av mina böcker idag också, dax att börja på en ny senare ikväll, ibland är det skönt att känna sig halvkrasslig får då behöver man inte ha dåligt samvete över att läsa en hel dag. :p haha.  men först ett par avsnitt av första säsongen av The big bang theory som jag har fixat hem. Låter bra det (y)

PUSS

vill du ha mig snuttis

En väldigt bra kväll igår med en bra förfest på andra sidan korridoren typ :) skojigt folk! Satt och pratade med Pohl mer eller mindre hela tiden om sport, knän och skador och liknande. haha!  Pohl är snäll han :) gillar att när man har känt en person ett tag så börjar man att klicka och har lättare och lättare för att umgås och att man i princip bara kan sitta och skratta.  Gillar också att få höra när man kommer hem till Jocke "  Men Sara, kom och sätt dig här nu då".  Då blir man glad :)
Kååren var bra som vanligt med dans, drickande, hälsande på folk, prat med Simon och Victor, snattande av pommes och så vidare.  Man blir alltid glad av kåren!
Jag och 3 grabbar gick sen hem till Dalvik vid stängning kl strax efter 2. Långsamt gick det och efter vilning i busskuren som vanligt kom vi hem vid halv 4. Efter sagt hejdå till Jocke gick jag, Robert och Rasmus hem till mig och tjötade en stund innan jag och Robert blev själva och skulle sova efter extremt liten stund med prat.
Det är konstigt det där hur man kan tycka att man sover tryggare med en annan person i rummet, vem det än är. Lustigt!

Idag har jag inte gjort många knop, vaknade med världens kramp i min högra vad och den gör fortfarande ont trots att jag försökt sträcka ut den flera ggr men det beror nog på salt eller vätskebrist. Har inte gjort många knop idag kan jag ju säga, varit rejält trött idag. Har inte sovit så mkt denna veckan så ligger efter sömnmässigt, ska sova inatt.

Imorgon åker jag, Robert, Rasmus och Lejlis på roadtrip till Sävsjö och blir barn på Bodaborg. Awesome!! Superskojsigt blir det. :) sen på kvällen spelar vi cluedo hemma hos Viktor och leker lite till. Bra fredag om ni frågar mig (y)
Nu ska jag läsa innan läggdax, perfekt nedvarvning idag då jag redan är halvseg.

GODNATT

fest i hela huset

Konstig föreläsning idag asså.. om typ varför barn ritar och vad det vill säga oss. Skum föreläsare.
Telefonerade med Carro en stund idag, behövde mest prata av mig lite kände jag med ngn från förr och kolla läget lite. Gillar att prata med henne, man kan prata om konstiga saker så som tvätt för att sedan byta ämne helt och prata om vad man missat. Guldvärt!

Håller på att fixa iordning mig för förfest hos Jockepocke, jobbigt att vara på förfest i sin egen korridor ;) haha nee det är riktigt awesome att slippa stressa och så vidare och Jocke är awesome :)  ska bära med mig en massa böcker till honom sen som han ska låna eftersom han ska läsa engelska nu, så himla smidigt när man kan göra så!
Sen kör vi på kååren en onsdag som denna, har ingen föreläsning förräns på onsdag och inget grupparbete förrän på tisdag så det är lugna puckar. Heeelg nu!
Fredag styr vi våra äventyr mot sävsjö och leker runt på Bodaborg. :) awesome! Rasmus och Robert har aldrig varit där så de är in for a treat!

Knäskyddet är på ikväll. Gillar mitt knäskydd, det underlättar himla mkt och stabiliserar enormt.  Enbart en flaska vin förtärs ikväll och det känns precis lagom. Helgen blev på tok för mkt.
Men kåren är minst lika roligt full som nykter. :)

PUSS

matkoma

4 timmars sömn inatt, hatar att jag inte kan lugna ner mig på kvällarna/nätterna och sova. Hoppas att jag somnar ikväll istället.
Föreläsningar idag, dessa föreläsningar. Dör lite smått emellanåt känner jag, surrealistiskt i huvudet.
Har världens matkoma förtillfället. gjorde en awesome köttgryta idag och ligger mest och har ont i magen och kan inte röra mig. Sån där dåsig myskänsla. så himla awesome :) största matkoman jag haft ever. härligt!
snart dax att dränka mig i vatten innan jag varvar ner med film och bok för att förhoppningsvis kunna sova inatt som sagt.

Pratade om specialpedagogik idag, det är rätt komiskt för det är inte många som vet detta men jag har också gått hos specialpedagog i klass 3 och 4. För mig är det rätt lustigt att jag kom på det innan idag, att jag även gått i nivågrupperingsgrupper i både engelska och matte också. lustigt det där.  Särskilt när det gäller matten eftersom jag senare gick natur och har läst till kurs D. Dock inte utan problem.  Men ändå lite roande när man haft problem med matte i hela livet och envisas med att läsa mattelinje..   gillar föreläsningar när man kan dra paralleller till sig själv, det är intressant och jag gillar lärandekurserna på det sättet för det får mig att tänka efter vad jag tycker mer än vad jag gör i ämneskurserna.

Nog tjatat, dax att ta tag i disken och fightas med min matkoma.

PUSS

lärande 2 = dax för svenska igen

Låg och vred och vända mig halva morgonen.. undrar vad det är som gör att jag vaknar hela tiden? Idag vet jag dock att det har med mitt knä att göra.
Kursstart för lärande 2 idag, vad ska man säga om det? Kursen verkar ok med mkt skrivande vilket är bra för min svenska och skönt att slippa engelska ett tag framöver och kunna formulera sig på alla tänkbara i svenskan.

Nya studiegrupper också som man kan ha väldigt många kommentarer om kan jag ju säga. :)  haha. Men kortfattat så blev jag tilldelad en grupp med Robert, Rasmus,Sabine, Camilla, Jonathan,Mirela och 3 tjejer jag inte känner.
Ska nog bli himlans bra detta skulle jag tro :) roligt att vi bara är engelska och svenskamänniskor med blandning av både i killar och tjejer och personer som jag kommer väldigt bra överrens med. Kan bli extremt intressant känner jag :)   spontant ;)

Spenderat 3 timmar i telefon, nästan två timmar med sanne och lite drygt 1 timme med Johanna. Askalas!
beställt böcker till kursen också och ätit mat, fisk. Man blir intelligent av det har jag hört så det är väll lika bra att passa på :p
Skola imorgon igen mellan 9-14.30 med knäskydd på. heja.  onsdag 9-12 och sen resten av veckan ska det vara grupparbete tillsammans med de första dagarna nästa vecka.

Ikväll blir det guldbagge-galan och jag hoppas på att Skarsgård tar hem lite priser för det är han mer än värd efter 2011!

PUSS

Inget ont som inte har ngt gott med sig

Större delen av dagen idag har jag tänkt på ett av de bättre tillfällena igår, ett tillfälle då jag fick chansen att se ngt nytt och lära mig vad bräcklighet är och hur uppmärksam man än tror att man är så missar man alltid saker ändå.
Saker som gör ont eller är dåliga är inte enbart dåliga, det finns alltid en bra sida med dem också. Man lär sig saker av dem och man förstår så himla mkt mer när såna tillfällen dyker upp lite då och då.

Jag är tacksam för det tillfället igår, otroligt mkt. Inte pågrund av själva orsaken eller det som faktiskt hände utan just pågrund av tillfället och för insikten och just för att jag insåg att man är mer omtyckt och att man faktiskt har en betydelse för ngn som man inte riktigt förstår annars. Man får svart på vitt att man är värdefull och att det finns människor runt omkring som rycker in vid första bästa tillfälle och att det finns människor som alltid sträcker ut en hand, är ärliga och som inte är rädd för att säga ifrån, säga sanningen och visa känslor. Det är guldvärd.
Jag ler när jag tänker på det, hur ngt konstigt, tragiskt, elakt och en väldigt pinsam situation plötsligt vänds till ngt positivt när man inser att såna människor finns och att det är viktigt att komma ihåg när det gäller.

Dem som förstår och känner att de ska ta åt sig, ta åt er så in i helvete för ni förtjänar det och mer därtill!
Nattens visdomsord från mig, nu taggar jag kursstart i Lärande 2 med bokläsning innan sängdax och hoppas att mitt knä håller imorgon!

GODNATT

hej lillasyster vad har du gjort

Kvällen igår var ganska galen, förfest hos Simon med en massa fina människor innan vi drog till kåren i olika gruppen, jag glömde mitt knäskydd som jag får sota för nu, inte ok!
Nåja, vi kom till kåren, dansade, skrattade och drack och hade skojsigt.  Det bidde lite kaos på slutet med mitt knä och lite andra saker som vi inte nämner. De som vet dem vet och det räcker så.. känner att folket i Växjö behöver varken läsa eller veta mer än de nödvändigaste, så är det bara. För första gången på länge så censurerar jag. Lillasyster blev jag rejält igår på många sätt.

Kvällen blev lite intressant sen dock, samtal med Robert vilket ledde till en missad sista buss för hans del och han fick då följa med till mig och crasha där. Vilket vi inte gjorde förrän 7 imorse. :p   massa skratt, sång och en röst som lät som Povel Ramel på knark då jag tappade rösten nästintill totalt. Mumin är awesome :)
Idag blev det pizza med Rasmus och Robert också. Trevligt trevligt! Idag blir det inte många knop kan jag säga, mår inte dåligt men jag har ont i knät och alldeles för trött för att göra ngt känner jag. Film låter awesome i mina öron!

säger bara såhär, jag har världens bästa killkompis i Robert, fantastiska fina och bästa människa! punkt. så är det bara

PUSS

kåååren

Kvällen igår var awesome! :)  förfest hos Sabine och sen kåren efter det. Massa kramar med människor man inte sett på alldeles för länge, massa dans och en massa fjantande med Simon och sen maaaat på timeout innan vi drog hem och sov. Kanon!  Det är otroligt hur mkt man kan tycka om sina vänner, så mkt att det gör ont i hela kroppen :)    ny bekantskap igår också med en från Simons klass, väldans trevlig tjej och rolig tjej!

Att sova inatt var himmelskt, känns som evigheter sen jag sov så gott. Haft en massa konstiga drömmar om att åka skidor, skog och tre av mina mindre vänner som var med.  sjukt.
Idag är det på att igen!   Börja fixa till sig lite snart och sen åka och käka ngt innan vi drar på förfest hos finaste Simon. Gillar att jag har en hel helg med fina jönköpingsborna och Simon samtidigt. guldvärt! :)
Att få ta på sig ovven igår igen var underbart, som jag saknat att få ha den på mig, älskar min röda fina ovve :D

Ikväll kör vi ALL-IN och personligen hoppas jag att jag får lite match denna gången, killar är klena när det gäller alkohol ;) haha.  kååren here we come och idag joinar Rasmus oss också, awesome!!

PUSS

FREEDOM

FREEDOM, FREEDOM! ÄNTLIGEN är alla tentor skrivna och jag kan slappna av. Tror ingen människa som inte pluggar eller har pluggat p åhögskolan riktigt kan sätta sig in i vilken press en tenta sätter, och att sen tredubbla det inom loppet av en vecka. Ja jisses..   men nu är dem över iaf :DDD
Lagat lunch och legat i min soffa och bara softat. Funderar på att powernapa en stund framför en film. :)
Ikväll kör vi på kåååååren med förfest hos Sabine, första kåren för i år och det kommer bli niiiiice!

PUSS

I never said thank you for that

Det är sjukt hur trött i huvuvdet man kan bli av att sitta med böcker större delen av dagen.. känner mig nästan lite yr.  Men nu har jag åtminstone bara en genomgång kvar och sen skiter jag i det här för kan jag det inte nu ska jag det inte om 2-3 timmar heller.

Sov en stund vid lunchtid, sjukt underskattat.  Imorgon kl 8 skrivs veckans och förhoppningsvis ett par veckor i allafall sista tentan. Det finns inte ord för hur skönt det känns att det snart är över. 3 tentor på 4 dagar är extremt tufft.     Imorgon och på lördag blir det kååååren för hela slanten. ALL-IN på lördag också vilket kommer bli awesome. Gjort mig förtjänt av en sån helg känner jag!  Det är partys tur nu att ha kul :)

PUSS

2 down, 1 to go

Jag är konstig ibland, mer konstig än vanligt vill säga.  Har sparkat mitt högra knä i vägggen 2 dagar i rad denna veckan, varför gör man det!? Började det med det när jag flyttade till Jönköping och det var väldigt vanligt på Västgötagatan.. varför i hela helvetet sparkat man i väggen? Mysterium..
Igår var en dålig dag, pluggade en del till lingvistiktentan och var bitter över högskolelivet. Det tar på huvudet att plugga och skriva 3 tentor inom loppet av 4 dagar.. att dessutom vara hemma själv och plugga medans alla mina vänner var på kåren var heller ingen hit. Kände mig lite ensam om jag ska vara ärlig. :p

Svårt att sova inatt.. huvudet ville inte komma till ro. Att stiga upp idag var därför ingen hit, upp kl 7 för första gången sen Oktober. Borde vara skottpengar på den som kommer på att man ska börja skolan innan 9.
Men tentan gick iaf hyfsat, den ena delen är jag säker på att jag klarat men fonetiken, who knows?
Är extremt trött just nu och överväger att vila en stund innan jag sätter igång med dagens tentaplugg. Sista tentan på ett tag imorgon förhoppningsvis, bara VOC/MCT den 30 januari och det går ej plugga till.
Litteraturtentan imorgon ja, känner att jag inte har så stor koll på det men har lite drygt 8-10 timmar på mig att plugga idag så det ska nog gå att lära sig ngt idag också :)

Halkade och landade på mitt knä på juneporten innan, måste varit en syn. Min vanliga otur.. men men. Det känns inte så farligt. Så satans halt ute i morse.. hört om sandning?
Nehe, nu ska jag sluta vara bitter och trött och plugga, sova och plugga igen. :)

PUSS

fantastiska böcker

Läste ut en av mina böcker inatt.. ja inatt. Jag är hopplös med mina rutiner. Hur trött jag än är så går jag inte och lägger mig.   Har börjat läsa serien " Vampire Academy" och har nu läst ut bok 2.  Ngn som är förvånad över att jag lagt vantarna på en ny vampyr-serie? Tror inte det va :p    Det är konstigt det där hur böcker kan få oss att känna, hur mkt man kan känna igen sig, relatera och ta till sitt eget liv.  Jag grät i 1 timme igår för att slutet var så hemskt.. hatar när personer man tycker om i böcker dör. Ibland känns det som att personer man själv känner dör när det händer för att man personifierar de man känner med karaktärer i böckerna. Igår var ett sånt fall, tänk om den personen hade dött?  Hemska tanke..
Kan verkligen rekommendera den serien dock! I helgen ger jag mig i kast med bok nr 3 i den serien, älskar att läsa böcker på engelska och jag kan verkligen rekommendera er att läsa dem böckerna. Underhållande och starka!

Idag är det tentaplugg som gäller inför Lingvistik 1-omtentan imorgon, bara 2 av 5 delar som ska göras om där så det känns bra, dock är det de svåraste delarna men det löser sig. Och gör det inte det så för jag göra om den i februari igen.  That's life.  Tvättid kl 14 också, detta underbara ting. Förstår inte hur folk kan tycka det är kul att tvätta..   Tentaplugg idag och sen efter omtentan imorgon är det bara hem och tentaplugga igen. Fredag efter tentan kommer bli himmelsk!

PUSS

Past

Det är konstigt det där hur vanliga böcker kan få dig att minnas saker och på ett eller annat vis hade hoppats att man var kvar i dem minnena, att tiden var densamma.
Alla minnen, händelser, samtal, ord, rörelser. Ibland blir det överväldigande och minnena för starka.

Det är konstigt det där när man har chansen så undviker man det och när chansen är borta så vill man det som mest. Tror det gäller alla. Gräset är grönare på andra sidan heter det ju. Men som det också heter kan man inte ha kakan samtidigt som man äter upp den.

Nattens funderingar bara, Godnatt på er! N


cultural studies

Bra avslut på dagen igår med Idrottsgalan tillsammans med Lejlis med TT:s och tee :)  dock känner jag att idrottsgalan är påväg utför och varit det ett par år.. jag menar, var det meningen att skämten om författare och grejen med Markoolio skulle vara roligt och att man skulle skratta?
Efter att Lejlis gått hem läste jag ett par timmar och rabblade saker i huvudet inför tentan idag.
Somnade vid 3 och låg halva morgonen och vred och vände mig fram och tillbaka efter drömmar om kungar.. ja jag säger då det.

Tentan idag gick bra, med risk att säga för mkt så fixade jag den! 1 down, 2 to go.  Har dock världens skrivkramp efter att skrivit stupalöst i 4 timmar.. heja högskolan.  Är glad över att jag hann klart och fick rätt antal ord tillslut.. hade 40 ord för mkt i början.  Ikväll tänker jag ta ledigt, belönade mig med en kebabtallrik efter tentan och känner att det inte är direkt läge att plugga till de andra tentorna nu utan får ta det imorgon istället när jag är ledig. denna veckan är awesome, nat.

Nee men fredag och lördag blir nice med kåren och sen ny kurs på måndag! Önskar dock att jag haft en badkar denna veckan och ligga där och plugga istället. Är så satans kallt ute och bada badkar har alltid fått mig att slappna av.  Aja. Ska kolla film och sen läsa ikväll för att få ur alla acts ur huvudet, kan behövas!

PUSS

4.5

Söndag slutade perfekt med först en grym film i form utav Abduction med snyggaste Taylor Lautner i huvudrollen! Ögongodis <3  En film helt i min smak.
Därefter hade jag ett extremt långt telefonsamtal med kära Robert.. ett samtal på lite drygt 4.5 timme!!!  Det är det längsta telefonsamtal jag haft ever med väldigt stor marginal.
4.5 timme bara försvann.. helt plötsligt var kl halv 3 på morgonen när vi la på. Massa skratt, sjuka grejer, ( episod 1,2 och 3.) och en massa prat om nästa helg, lärande 2 och mest allt och ingenting!  Prata i telefon är underhållande och det är extremt komiskt att 4.5 timme bara försvinner in a blink of an eye när man pratar i telefon.. :)

Somnade runt halv 4 tiden imorse och känner mig extremt stressad över att jag kommer ha problem med att sova ikväll. Inte bra eftersom jag har tenta imorgon.. dock är den inte förräns 14 men om jag behöver vill jag kunna ha möjligheten att plugga lite innan på förmiddagen
Då väntar tentaplugg idag då.. försöka att inte plugga alldeles för mkt utan precis lagom. Sen ikväll kl 8 är det idrottsgalan, AWESOME :D   Dock saknar jag Sannis nu när våren kommer innehålla alla jäkla galor för vi spenderade hela våren tillsammans och kollade på dem tillsamans.  Västgötagatan var bra ibland för det gav mig Sanne. :)

PUSS

burning

Hade en bra dag igår, pluggade lite grann och sen så fixade jag med mina bokhyllor! Det är såå mkt bättre strukturerat i mina bokhyllor nu och jag har MKT plats till att gå loss på med mina presentkort xD haha.
Upptäckte även hur pass mkt kurslitteratur jag äger.. helt sjukt med tanke på att jag bara pluggat 1.5 år. Och ändå ligger en del nerpackat i källaren.. jisses asså!

senare på kvällen kom Rasmus och lekte med mig, gillar att man kan blanda seriöshet med gapskratt! haha.
Att man kan showa och inte behöva kåren är extremt roligt när Rasmus showar loss med sång, dans och leka med tändstickor xD  han är ju för skön den pojken!
Efter att ha ätit TT:s och kollat på kvarteret skatan blev jag ensam kl halv 2 på natten, la mig och läste en stund.
Drömde mardrömmar i natt om terrorister och hagelgevär. heja.

Har pluggat en ganska bra stund nu och mer ska det bli. Upptäckte dock att första tentan är på tisdag, trott hela tiden att den är imorgon, KATSCHING!  En dag till att plugga vilket är awesome. Behöver det. (:
Ska efter att jag pluggat klart bege mig till konsum och handla, känner att jag behöver lite frukost grejer typ mjölk och liknande.  Ikväll är det jag som kollar film eller läser. Pluggar man halva dagen behöver man vila på kvällen, det är min livsfilosofi!  ( sen jag flyttade till jönnet iaf)

PUSS

tentaplugg

Natten igår blev genast 20 ggr roligare när en status leder till en sjuk kommentator konversation mellan 4 personer.
Herregud! Det var nog det bästa och sjukaste samtalet vi någonsin haft och det säger en hel del... kunde inte sluta skratta :)
Somnade sent igår.. ville inte sova. Därför tog jag min sovmorgon till halv 1 idag och ska nu sätta igång att plugga lite innan frukost, dusch och handling.
Ev får jag besök eller drar hem till Rasmus ikväll och leker med honom.  själva-tid = awesome!

Tentaplugg kan vara det tråkigaste som finns men det känns ändå ganska så ok inför tentan på måndag i cultural studies. Sen har jag ju inte kollat på övningstentan som är utlagd än för det sparar jag tills imorgon. Känner mig inte redo för den ännu.
Att ha en massa skumma drömmar inatt som gör att man vaknar helt förvirrad och skrattande är ganska weird. Om vatten och bussar och dagrester från det jag kollade på igår. Herregud.  Ibland undrar jag om jag inte borde spärras in ngnstans. :p haha.

PUSS

spegelbild

Åh vad jag blir glad idag :DD  Jocke kom och hänge med mig en stund och pratade om ditten och datten idag efter att jag sammanställt min ordlista. Älskar att jag och mina engelska-klasskompisar har ett sånt fantastiskt utbyte. Jag skickar min ordlista på Disgrace till Jonathan och får en litteratursammanfattning tillbaka, DET är sammarbete och snällhet! :)
Jocke hjälpte mig sätta upp min bokhylla också så imorgon blir det att varva plugg med att flytta över grejer så att min nuvarande bokhylla får lite avlastning. :p Gillar att umgås med Jocke, han är otroligt snäll och det är ett extra plus att han kan det där med att snickra, spackla och allt sånt där hantverksjobb. :)  vänner är bra att ha. särskilt killkompisar är extra bra!

Tjejkvällen hos Sparkle var myyyys, vin, vindruvor, scones och kex. :)  massa massa prat om saker som man inte haft en aning om. Sånt är alltid otroligt kul och intressant att få höra. Att få säga saker som andra inte alltid vet eller har förstått och att få höra andra saker tillbaka om andra är så fruktansvärt guldvärt och som jag värdesätter oerhört mkt.  big smile :)

Tanken är att jag strax ska ta och inta min säng och kolla på ngt. Kvällen är ung och det är jag också men om man ska orka plugga mer eller mindre hela dagen imorgon och mer eller mindre hela söndagen så behövs sömnen.  Kolla på ngt och lite läsning låter som ett perfekt avslut på dagen för mig. Är alldeles för seg för att plugga inatt.


Det är svårt att möta en mänsklig spegelbild. En spegelbild som du ser sig själv i och som du är rädd för vad den kan visa.  Ngn som ser igenom och som du inte kan gömma dig för. Ibland blir det allt för svårt och då är det lättaste eller kanske tryggast att backa lite grann när man inte riktigt orkar eller kanske hellre inte riktigt vågar.


PUSS

tjejkväll

Hade en bra dag igår med städ och tvätt som hanns med. Sedan fortsatte dagen i vänners tecken när Rasmus och Robert drog in i min lägenhet. Chicago och cluedo hanns med i mängder. Såna dagar är bara alldeles för bra då man har hunnit med det man ska och sedan får ha lite roligt också :)
Robert och jag smider också planer för nästa vecka, kommer bli så awesome! Nästa lördag kommer bli kanon, tomtevakan-repris? Who knows. ;)
Efter att de pyst hem vid halv 7 tiden så tog jag tag i mig själv och åt kvällsmat och pluggade 3 kapitel Lingvistik. Känns som att jag kommer behöva läsa de kapitlen igen eftersom det är en massa begrepp i dem men dem var inte så långa + att de var hyfsat intressanta så det ska nog gå bra!

Avbokat min tandläkartid idag, hatar tandläkarn. Har skräck för all sjukhusmiljö och personer i vita rockar.. inte ok. Bokade om tiden till i början av februari eftersom jag har tenta på eftermiddagen då jag egentligen skulle gått till tandläkarn på morgonen.
Idag väntas plugg, sammanställa ordlista och ett par artiklar. Sen mat och ikväll pyser jag hem till Sparklius på lite tjejkvällmys med 3 fina tjejer och dricker lite vin, pratar och skrattar. :) Behöver träffa lite tjejer känner jag spontant.

PUSS

knasbollar

Fint avslut på dagen med en stunds plugg, frukost och sedan en massa avsnitt av paradise hotel norge. samtalet med Carro var himla fint, det är skönt att prata med människor som förstår vissa situationer och saker bättre än andra. Halleluja för min gamla mobbare ;) haha. <3 Sen kom Robert och Rasmus och lekte en stund med mig och hade med sig en födelsedagspresent :o konstiga människor det där.. det räcker ju med att jag har dem, behöver inga presenter. Hallå eller!! Dessa knasbollar.. men men, spel i massor blev det och jag vann inte en enda gång.. men idag ska vi iaf spela kort så då kommer jag att vinna igen :) har winning-streak på chicago för tillfället, det gillas! Har städat klart och väntar på att mitt golv ska torka, kl 14 har jag tvätttid också. Fram till dess blir det dusch, mat och sen plugg mellan varven innan jag får besök ( som vanligt :) ). PUSS

möte

Första gången på länge som jag bloggar från datorn, känns lite konstigt. :p nåja, kom hem igår och bara allmänt mös i min lägenhet, trodde jag skulle känna mig ensam efter alla dagar med vänner runt mig hela tiden men det var ganska skönt att få packa upp och egentligen inte göra någonting och vara helt själv! Idag var det möte på skolan, älskar att man får såna insikter. Jag kan inte gör allt själv och det går inte att hålla ihop alla trådar själv vad gäller växjö. Så är det bara och jag antar att det är dax att jag inser det. Men jag är iaf klar där för tillfället iaf. Ska ringa min fina Carro om en stund, ett tag sen jag pratade med henne så dax nu! :) Ska äta frukost innan dess dock, orkade inte det imorse. Annars blir det att plugga idag inför den hemska tentaveckan nästa vecka.. 3 st på en vecka. Kommer bli tufft men klart man fixar det. :) PUSS

We could have had it all

Bra kväll igår, mammas trevligaste kompis kom och konstigare samtalsämnen får man leta efter. Sov gott och drömde om Göteborg och telefonsamtal, jag är knas!

Kört mammas bil idag för första gången, mamma har sänkt självrisken så när jag är hemma i Växjö framöver får jag låna den till gemla och hälsa på alla vänner där och Julia i Alvesta :) hur bra? Väldans! Sen har jag haft ett långt samtal med mamma, längesen jag var så arg. Förstår inte hur hon tänker alls men det är ju som det är och nu har jag fått urladda mig och säga precis vad jag tänker och tycker och det känns skönt att få ha det lyft från axlarna.

Påväg hem till mig nu och min fristad
Jönköping! Otroligt skönt men med blandade känslor för första gången sen förra julen.. Men jag klarar mig alltid och de viktigaste hälsar på mig snart ändå och jag är glad för tiden med min bästavän denna veckan, guldvärt! Årets mål ska fixas så långt som möjligt, så är det bara!! Globen fick återuppstå för en kort stund, trodde det var borta och begravet sen länge men icke ;).
Kul att jag sa fel namn till Joakim flera ggr i söndags också.. Heja mig! Namnen är ju inte lika ngnstans heller..men det var väll ngt jag associerade antar jag och ett namn jag säger oftare än hans.

Hemma i jönnet om en timme, underhåller mig med glee så länge. Gött mos! Möte med skolan imorgon på förmiddagen igen, äntligen!

PUSS


Mähä

Förbannade mähä, ilskan river starkare än på länge. Hur korkad får en människa vara?


Saknad

Fina dagar! Revyn var ok, men Julia strålade i och var otroligt duktig :) middagen var god som vanligt. Jag var chaufför för kvällen vilket passar mig alldeles utmärkt, skönt att köra bil igen!

Igår var det picknick ute i bushen med Johanna,joakim och Martin. :) hälsade på pappa också och kollade sagan om ringen och pratade. Trivs så otroligt bra hos och med pappa att det nästan är skrattretande med tanke på relationen vi hade när mina föräldrar bodde tillsammans. Sen bowling med vännerna igen. Kom sist vilket var väntat xD fick iaf 1 strike och 3 spärrar. Alltid ngt. Hem en 10 minuter och sen ringde Joakim och Johanna igen i h ville ses " vi är inte redo att släppa taget ännu" hur fina? Mina bästa vänner.. Hatar att vänja sig vid att vara här och ha dem i närheten ett tag och sen åka bort igen. Glömt bort hur lätt det är att vänja sig och att vara nöjd med att vara i Växjö..
Vi åkte hem till Joakim då jag pratade med Catta en stund och sen spelade vi Mario kart, kollade youtube-klipp och såg en film. Jonny sällskapade också och han får mig alltid så full i skratt, världens snällaste och härligaste :) hade kunnat hänga med honom jämt.

Idag har jag lekt med Johanna i stan, kollat på grejer, ätit lunch och fixat knäskydd till mig så nu ska jag och knät fightas ;) skönt att hänga med Johanna själv idag och ha möjlighet att prata. Fina Johanna. Snart flyttar hon också till jönnet och det gör mig himla glad i hela kroppen! Både Simon och Johanna i jönnet, sweet success :)

Ikväll blir det nog bara lugnt, känner mig seg i kroppen och behöver plugga lite också. Imorgon åker jag hem till jönnet igen och det är första gången på länge som jag åker hem med blandade känslor.

PUSS


21 and still kicking ass

Bra dagar hemma i växjö. Spenderade torsdagen med Joakim och sedan Martin också. Mat, Mario kart, promenad och en del prat :) toppen! Jag och Joakim tog sen en tur till donken, dock blev det ingen mjölk ;) tog sen hans bil hem till honom och skulle kollat JVM-finalen men jag somnade i hans soffa och han i hans säng ett par timmar så vi lyssnade på radion på första perioden innan jag fick skjuts hem till Växjö igen. Toppen dag och bra inledning på födelsedagen! :)

Födelsedag igår, 21 år fyllda. Tårta och fika och sen hem till mormor och morfar där jag sov inatt pga revy och träffa släkt idag! Min kisse är ju hos mormor också så har myst med henne en del. Saknat att mysa med en pälsboll :) fick en del grejer till skolan igår + sällskapsspel. Antar att mamma faktiskt lyssnar ibland ;) tack alla för alla grattis igår! Himla snällt :) ngr var väldigt oväntat.. 21 and still kicking ass många år till! Idag har jag och mormor varit på morgonpromenad och jag har provat morfars knäskydd så ska köpa egna när jag kommit tillbaka till jönnet, gav bra stöd! Mitt knä var bra innan och juldagen sabbade igen men det var det värt ändå. Vid 3 tiden åker vi till morfars bror med fru och dotter och äter årlig revymiddag och sen revy kl 18. Längtar efter den maten med matkoma ( min kusin älskar också matkoma, går det också i släkten som allting annat? ;) ) och att få skratta tills jag får träningsvärk i magen! Underbart :)

Imorgon myser jag förmodligen med Johanna och ett par fina grabbar :) synd att man vänjer sig vid att vara i Växjö. Farligt..mkt farligt. Förmodligen därför jag inte är här så mkt för man vänjer sig vid vännerna här och släkten. Därför
Man stannar i jönnet också för man vänjer sig där också. Ibland är det jobbigt att vara tvådelad.enklare att vara i jönnet för där får man känna vad man vill utan att ngn tar illa vid sig eller blir arg..men man får skriva av sig och skriva vad man tycker faktiskt!

"look after my heart I left it with you. "

PUSS


Home

Hade världens finaste dag igår med lunch med Rasmus och sen Cluedo, lips och chichago heeeela dagen med honom och Robert :) när Rasmus och jag är trötta är humorn extremt låg :p vann hela 4 ggr igår på chichago!!!! Äntligen lossnar det :) kanske känns biobiljett mer lockande än middag. Dock har jag blandad filmsmak så vinner jag så hittar vi nog ngt som passar alla ;)

Svårt att sova igår pga blåsten, somnat vid fyra 3 nätter i rad nu, heja dygnsrytmen när lärande 2 börjar då
Man börjar 8 istället för 13 med engelskan...
Tidig morgon idag då jag hängt med familjen Bolsgård halva dagen och fick hjälp med transport av min nya bokhylla och lite lunch och prat med dem
:) trevligare familj får man leta efter! Saknar att ha dem som grannar.. Saknar tom att bo med Simon ibland :p
Sitter på bussen till Växjö nu, hemma 6 hela dagar sen. Fira födelsedag, se revy, äta släktmat, träffa släktingar och vänner som jag behöver träffa och samtala en hel del med! Blir nog bra. Plugga ska jag göra också. Blir mysigt ändå att komma hem till Växjö, känns längesen jag var där trots att det typ bara är en vecka sen men det är väl för att dagarna har varit
Innehållsrika, långa och att man hunnit med många samtal!

Har bästa sällskapet på bussen, glee!! Min favvolåt just nu finns äntligen på spotify! :) så nu taggar jag hemförd med mash-up av I cant go for that/ you're making my dreams come true. Helt enkelt Awesome! En låt jag dansar till i mitt badrum och min hall framför speglarna ;) lägger upp den när jag har tillgång till dator.

PUSS


Home

Hade världens finaste dag igår med lunch med Rasmus och sen Cluedo, lips och chichago heeeela dagen med honom och Robert :) när Rasmus och jag är trötta är humorn extremt låg :p vann hela 4 ggr igår på chichago!!!! Äntligen lossnar det :) kanske känns biobiljett mer lockande än middag. Dock har jag blandad filmsmak så vinner jag så hittar vi nog ngt som passar alla ;)

Svårt att sova igår pga blåsten, somnat vid fyra 3 nätter i rad nu, heja dygnsrytmen när lärande 2 börjar då
Man börjar 8 istället för 13 med engelskan...
Tidig morgon idag då jag hängt med familjen Bolsgård halva dagen och fick hjälp med transport av min nya bokhylla och lite lunch och prat med dem
:) trevligare familj får man leta efter! Saknar att ha dem som grannar.. Saknar tom att bo med Simon ibland :p
Sitter på bussen till Växjö nu, hemma 6 hela dagar sen. Fira födelsedag, se revy, äta släktmat, träffa släktingar och vänner som jag behöver träffa och samtala en hel del med! Blir nog bra. Plugga ska jag göra också. Blir mysigt ändå att komma hem till Växjö, känns längesen jag var där trots att det typ bara är en vecka sen men det är väl för att dagarna har varit
Innehållsrika, långa och att man hunnit med många samtal!

Har bästa sällskapet på bussen, glee!! Min favvolåt just nu finns äntligen på spotify! :) så nu taggar jag hemförd med mash-up av I cant go for that/ you're making my dreams come true. Helt enkelt Awesome! En låt jag dansar till i mitt badrum och min hall framför speglarna ;) lägger upp den när jag har tillgång till dator.

PUSS


när kärleken dör

memorylane inatt, ovanligt? Svar nej.
men idag är jag glad för många saker, för att vissa saker sagts de senaste dagarna som gör att man inte är ensam med sina tankar och känslor.
vissa tankar kommer alltid att tänkas, vissa tankar kommer alltid att vara desamma oavsett event. Men vet ni? Även om vissa tankar och relationer inte är desamma som förr så håller man ibland fast vid saker och är allmänt elak och dum mot sig själv.

Men det som sårar mest får än att återvända, så är det bara och kommer alltid att vara. Jag är inte bitter, absolut inte :) ville mest bara skriva att jag minns precis allting idag, jag har skakat vid ett antal tillfällen ikväll, inatt pga det för att det blir för mkt. Samma tankar som alltid får mig att skaka och har gjort alldeles för länge. Skakningarna är ett faktum inatt då jag tänker på vissa saker som man kanske ska låta vara undangömt men svårt att låta det vara det alla ggr.

Har en väldigt ärlig natt inatt på många sätt, mot både mig själv och andra. Roande det där faktiskt hur man vissa ggr, särskilt nätter för mig då jag är som mest klar i huvudet, är ärligare än vad är många andra ggr.
Nattamacka sitter fint inatt, jajamen :)   glada tankar, känslor och minnen som susar genom mitt huvud och det är väldigt fint och bra och jag kände att jag behövde det inatt faktiskt!

PUSS

badrummet

Har tänkt tillbaka på gårdagen mer eller mindre alla mina vakna timmar idag. Tycker det är fantastiskt att man fortfarande efter så många år kan se nya sidor hos en vän, sidor som man vet finns där man som man aldrig sett. Jag blir så rörd av sånt, att människor står upp för en, ger en komplimanger och som gör goda gärningar och bryr sig om en så himla mkt och vill att allting ska vara bra och säga att man förtjänar bättre. :)  hur sweet? Dör lite i hjärtat på det!  Alla tänkbara samtalsämnen kom upp och det behövdes, så bra samtal har vi nog aldrig haft och det gör mig glad att jag fick se in i hjärtat på min vän och att min vän öppnade upp sig för mig för första gången på väldigt länge. Guldvärt!

Tänkt på 2 av telefonsamtalen jag hade igår också, ett som gjorde mig ledsen och ett som sköt mig till skyarna och fick mig att smälta i hela kroppen och bara skratta satan och känna mig flummig och liten igen. " Om vi vinkar ni så får vi se om vi ser varandra". haha hur dumma och söta får man vara!? :)

Ska ta och försöka sova om en stund, lär inte bli så enkelt med tanke på min dygnsrytm som inte är att leka med, men det löser sig det också. Jag är glad och lycklig iaf och det är huvudsaken :) sen kan sömnen komma senare.
Diskberget var inte att leka med innan idag asså.. jisses! och jag som hatar att diska.. men det var det värt! Förstår dock inte hur 5 människor kan skapa så mkt disk, för mig är det unbelieveble. :p

GODNATT

2012

Första inlägget på det nya året, nästan så en fanfar bör komma ;) nee men det är ganska komiskt att jag nu har haft den här bloggen i 3.5 år och att jag fortfarande skrivit nästan varje dag. Dock har ju stilen och det jag skriver om ändrats RADIKALT under dessa åren.

Jag har alltid tyckt att nyår är så uppblåst och liknande men kvällen, tolvslaget och morgonen idag var så himla allmänt awesome. 3-rätters middag, massa prat och skratt, en ny bekantskap, telefonsamtal ggr 2, bubbel, kramar, pussar på kinden, ett till telefonsamtal som gjorde mig gladast i världen och fick mig att dö av skratt ( endorfiner och eufori sprutade ), samtal på 1.5 timme i badrummet med en av de fina, tårar, skratt, komplimanger och fina samtalsämnen och sedan morgonmacka innan mina kära vänner gick hem vid halv 7 på morgonen.
Hade världens finaste dag och ett fint avslut på 2011 och en ännu finare start på 2012.  Så himla sjukt att säga 2012!!

Somnade vid 7 imorse och vaknade vid halv 4.. heja dygnsrytmen!  Drar mig väldigt mkt för mitt diskberg kan jag ju säga.. behöver egentligen handla smör men det orkar jag verkligen inte så det gör jag imorgon!
Denna dagen är dö i sängen och i soffan, inte för att jag är bakis för det är jag inte men för att jag är så satans jäkla trött efter att ha skrattat och pratat stupalöst i 12 timmar.
Hoppas ni andra hade ett bra avslut på 2011 och en bra start på 2012.

PUSS

RSS 2.0