they say I'm flameble I'm TNT

Helt perfekt dag igår! Hela dagen gick jag runt och log och hade världens skönaste känsla i både kropp och hjärta, helt underbart. :)
Kl halv 12 gick bilen från Jönköping till Sävsjö tillsammans med 3 fina vänner, med både dans och sång och massa skratt i bilen så fick vi "Bengan" att gunga fram på vägen. haha hilarious!
Alla var taggade och efter 4 timmars springande i en massa rum och en massa påhejande på oss allihopa, efter lite skador i både knän, ryggar och armbågar så var vi alla ganska rejält trötta!  Efter 6 klarade rum ( ett mer än förra gången då jag var där med konfan och tävlade med grabbarna ) var det dax för hemfärd med besök på Max.

Kvällen avslutades sedan hos Sparkles med spel och en maaaaassa utflippade diskussioner och skratt. Sparkle och jag är bäst tillsammans, så är det bara :)  sjukt att man inte kan sluta skratta bara för att den andra skrattar.
Åkte hem runt halv 1 och dumpade Robert vid rådhusparken där jag och Rasmus sen åkte till Dalvik. Efter en stunds diskussion i hallen skildes vi åt och jag påbörjade sedan ett annat samtal på 2 timmar som håll på till halv 4 på morgonen, insane!   Men det samtalet gjorde mig himlans glad, jag känner mig väldigt privilegad att känna så många bra människor och ha dem runt omkring mig och så pass nära!  Gillar att människor känner att de kan prata med mig och lita på att det stannar hos mig och att jag inte pratar bredvid mun! :)

Idag har jag mest bara sovit, känner mig jätteseg i kroppen och känns som att jag börjar bli förkyld. inte rätt tidpunkt just nu. Fast å andra sidan, finns det ngn bra tidpunkt att bli förkyld/sjuk?
Har läst ut en av mina böcker idag också, dax att börja på en ny senare ikväll, ibland är det skönt att känna sig halvkrasslig får då behöver man inte ha dåligt samvete över att läsa en hel dag. :p haha.  men först ett par avsnitt av första säsongen av The big bang theory som jag har fixat hem. Låter bra det (y)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0