lättnaden infinner sig efter nästan 10 år

det finns dagar då man inte orkar säga emot, då allting bara släpper och innerst inne vet jag att jag känner likadant som du.

Husefrid

Haft en otroligt mysig kväll hemma alldeles ensam, eller okej då, Daniel och Pauline har varit hemma men de räknas faktiskt inte för de flyttar ut på måndag :DDDDD
Har kollat på 2 filmer nu ikväll, komedin school of rock och en annan komedi med han som spelar stiflers kusin i de senare american pie filmerna :) aka han som jag jublar åt i betahouse för att han har GALET snygg kropp!
Varit helt tyst i huset bortsett från festare utanför fönstret, men sånt får man leva med när man bor på en bakgata väldigt centralt. :) Skönt med lite lugn och ro!

Sanne valsade in för 15 minuter sen och störde min frid, seriöst talat. Hon bokstavligt talat KLAMPADE in med sina klackar och sen SMÄLLDE igen sin rumsdörr 2 ggr!! Jag gillar Sanne men såna saker kan göra mig förbannad med tanke på att kl är över 1 på natten. Men men, lär väl höra imorgon varför det var så :p förmodligen var hon full och inte har någon ljud eller omgivningsuppfattning som man inte brukar ha i det tillståndet ;)

ska ta och sova snart och vrida tillbaka klockan till vintertid vilket gör mig glad för då är det inte lång tid kvar till jul då jag inte har föreläsningar på 3 veckor!! HEJ vad jag ska krama på mina vänner hela tiden då, och min mamma. På tal om mamma, jag pratade med henne innan och jag inser att jag saknar henne och hennes resonemang på vissa saker, hon lugnar mig alltid precis som en mamma ska göra. :)

nu ska jag läsa en stund innan läggdaxs eller kanske se en beck.. lät som en bra ide.

PUSS

46,64

Idag fyller Hans, Hasse eller min biologiska pappa 46 år. Något som jag vetat om ganska länge men inte riktigt fäst tanken på.
Har idag även fått reda på att min lillebror bor 5 mil ifrån jkpg. Något som skrämmer lite eftersom han tydligen har börjat festa och ofta är i jkpg. Tänk om jag stött på honom på stan ngn gång ?
Har skrivit en helt vanlig status på fb, ngt som han tydligen har kommenterat men har inte vågat läsa än. Fick mest ont i magen när jag händelsen kom upp. Förmodligen kommer jag inte att läsa den på ett par timmar än heller..om jag ens kommer att göra det idag. Känner att det är alldeles för stort att överhuvudtaget veta att han associerade den enkla statusen som inte ens behövdes kopplas till honom.

Känner för att ringa mamma, men samtidigt vill jag inte ta fram mammas spöken med hjälp av mina egna.
Hoppas att hon ringer ikväll så jag kan säga det men jag tänker inte ringa henne bara för att säga det, det är inte rättvist mot henne.

fan,

PUSS

ser du inte det ?

Kvällen avslutades igår med mycket prat tillsammans med Sanne med en pizza och 2 glas rödvin :) Vi hade roligt, skrattade och hade väldigt givande samtal, dock tänker jag inte berätta ngt som sas i samtalet mer än att Sanne har gått runt i 2 dagar nu och sagt ; och så var det inte det pPpPp, nat!
KUL HON ÄR VA!! Gör att jag saknar min knasiga bästavän som alltid höll på så för ett tag sen. :)
Somnade 5 imorse efter en beckfilm tillsammans och Sanne som inte vågade kolla fram bakom kudden knappt. söt!

Idag var vi en sväng på stan, kom hem med en ny tunika, ett nytt linne och en ny stickad tröja! :) Har även glömt att berätta att jag köpte 3 par nya jeans förra helgen + en kofta. Har lite nytt i min garderob nu men jag behöver verkligen det, förnya saker lite.
Funderar på om jag ska åka hem den 12 November iaf, eller ngr dagar innan där så jag hinner träffa människor också. Anledningen till att jag åker hem så tätt in på igen är för att mamma säger att jag får komma hem + att tyskarna kommer så att äntligen kan få klippa mig för första gången sen i slutet på maj.. får fundera lite på det där :)

Ikväll blir det bara lugnt med film och läsning. Behöver vila inför den riktiga kursstarten på måndag. Nu måste jag ju börja läsa kursböcker igen. Lovely :p

PUSS

If I had you

Meningslös dag, 1.5 timme i skolan sammanlagt fast i 2 olika omgångar på 45 minuter med 3 timmars hemmatid emellan, meningsfullt verkligen!
Kursavslutning + kursstart idag, kommer säkert bli jättebra! Hoppas jag klarar hemtentan bara så är allt jobbigt ur världen sen :)
Sanne har sprungit runt som en yr höna här hemma ikväll, hon har en dejt just nu tillsammans med en kille från hlk :) Är väldigt glad för hennes skull och vill att hon ska komma hem så jag får höra hur hon haft det :DDD nyfiken i en strut, javisst!
När hon kommer hem ska vi käka pizza från evergreen och ha mysstund med tramsgänget för det hanns inte riktigt med igår :p 

Träffade på Virre på stationen när jag lämnade av Alice som vanligt ;D Stod och pratade en stund, älskar att hon är 29 och att hon är precis som en annan av mina vänner :)
Lyssnar på en massa bra musik nu i väntan på Sanne och är redbull åker runt i min kropp vilket vissa vet vad det innebär ;) drack 2 st en gång och cyklade 2 mil så jag är jäkligt rastlös just nu så jag tror att jag ska sätta igång att sjunga i min ensamhet. Helgen är jäkligt efterlängtad bör tilläggas!!

PUSS

You would not believe your eyes

Kort dag med en föreläsning om röst och tal, lite meningslös för mig med tanke på att jag redan vet hur man ska använda sin röst för att den ska bli stark.
Drog hem och vilade framför beck och åt lunch och satte igång att skriva på hemtentan vid kl 3. Jag är inte klar.. tar längre tid än jag planerat men nu har jag bara en halv sida kvar och sen är det bara korrigering som gäller :)) Sedan ska jag ev kolla på en annan tramsgänget film tillsammans med Sanne!
Imorgon är det inlämning på tentan, är ganska stolt över att jag lyckats ta mig igenom min tenta trots att det är en massa upprepningar på saker vi redan gjort vilket är jäkligt lamt och segt. :/

Men nu tänkte jag faktiskt göra mig middag, skriva klart och sedan duscha innan den här dagen tar slut. Tror jag har lite glass i frysen också. Kan vara underbart isåfall :DD

PUSS

Jag hör hur de ligger med varandra i våningen ovanför

Tandis idag gick bara bra!! Hon älskade mina tänder och sa att många ska vara avundsjuka på att jag har gått om plats för mina visdomständer, förhoppningsvis behöver jag då aldrig dra ut dem :)) Hon tycker jag borstade noga!! Dock ska jag börja använda tandtråd tydligen eftersom min ena visdomstand är svår att borsta emellan.

Dramalektionen idag var rolig! Kommer bra överrens med båda Martin, David, Ida och Virre så det var roligt att få jobba lite med dem :) sen fixade jag materialet till sista uppgiften på hemtentan så ska strax börja på den eftersom jag varit och handlat och lagat mat också tillsammans med Sanne. Många skratt blev det under tiden med diskskum i håren och massa annat :p knasiga människor vi är, fullkomligt normala ;)

Röst och tal föreläsning imorgon bara mellan 9-10.30 och sen ska jag skriva klart min hemtenta och korrigera den. Awesome :) Sen tar jag välförtjänt helg och tänker inte skriva ngt mer på ganska länge. Bara att fokusera på min roliga barn och ungdomspsykologibok på 500 sidor då ;D

Nu åter till den akademiska underbara världen och sätta tankar på pränt!

PUSS

Jajamen

Såg Tramsgängets fillm igår kväll, mkt skratt blev det kan jag lova! :DD Sköna grabbar det där är!
Sen var jag på föreläsning idag mellan halv 10 till halv 12 och sen var jag ledig för idag :) har därför kollat film och allmänt vilat och jag har alldeles strax blivit klar med den 3:e uppgiften i hemtentan!! Har bara korrigering och en uppgift kvar sen under morgondagen och torsdagen vilket känns grymt skönt! Då har jag även tagit mig igenom min första hemtenta, känns väldigt konstigt att jag kommit så pass långt på bara 2 månader..

Ska strax ställa mig i duschen när jag är klar med uppgiften och sedan laga middag är tanken.. sen ska jag kolla Beck och bara ligga i min säng..borde egentligen skriva ikapp mig i min självhjälpsbok men jag orkar verkligen inte.
Tandläkaren på förmiddagen imorgon och sen teater på eftermiddagen, mötas och bemötas 2 står på schemat :)
Väldigt roligt moment måste jag säga!

Nu blir det skriva klart, vad taggad jag blev helt plötsligt :o haha.

PUSS


Smålands jerusalem

Attt vara tillbaka i jkpg är denna gången ganska skönt även om jag saknar mormor och morfar. Tycker inte om att lämna morfar när han är så trött, sliten och att man ser att han inte orkar..
Nu ska jag skriva på min hemtenta och gå och handla ngt gott.

PUSS

När allting slinker mig ur händerna

Är i växjö/Linneryd över helgen. Det var skönt att komma hem och få träffa vänner lite även om allting aldrig blir som jag vill.. jag blir så ledsen så fort jag kommer hem eftersom att jag vet att jag inte är en del av det längre.. det blir fel när jag träffar Martin eftersom han nästan alltid är full/halvfull, det blir fel när jag träffar Simon eftersom vi inte har något att prata om längre och det blir fel när jag träffar Joakim eftersom det känns som att jag alltid skäller på honom. Ilska är lättare än att vara ledsen. För ledsen blir jag alltid när jag träffar dem eftersom jag saknar dem så mkt men när jag träffar dem kan jag inte njuta av det eftersom jag vet att jag snart ska åka hem igen och eftersom att jag är van vid att hantera saker som är jobbiga med ilska så blir det även så när jag träffar dem...tråkigt men sant. Allting slinker mig ur händerna och det känns som att jag förstör så mycket när jag kommer hem eftersom jag hanterar alla situationer fel och det är ingen som förstår, alla tror jag bara är sur när jag i själva verket är ledsen och bara behöver en kram.. önskar att mina grabbar var lika duktiga på att känna igen mitt kroppsspråk som de var för bara några månader sedan.

Fikade med Hannah, carro och erika igår. Det kändes iaf bra! Fick höra mkt om hur Hannah har det och så, ngt som jag är väldigt nyfiken på! Fick även världens finaste sms av henne innan, hannah är kärlek <3
Åkte till mormor och morfar igår, skönt att få komma till ett ställe där folk är stolta över en och att man känner sig uppskattad. Gått runt sjön 2 varm med mormor idag. mysigt! Älskar min mormor och morfar <3
Sanne ringde mig nyss, skönt att få höra hennes röst igen! Hon lugnar mig :)

Nu blir det middag och fortsätta med hemtentan,

PUSS

Fotovägg

Har städat mitt rum idag och bytt lakan, så nu är här fräscht! Älskar när det är det :)
Om 2 timmar sitter jag på bussen till växjö, är ganska opepp på det just pågrund av diverse saken men det ska iaf bli kul att få träffa mormor och morfar igen och min tjejer! Förhoppningsvis så hinner och kan jag träffa Joakim också, han är saknad!!

Nu håller jag på att kolla på tramsgänget XD Dör av skratt varje gång :DDD Längtar tills Sanne kommer hem så jag kan se hela filmen nästa vecka :DDDDD
Ska följa Alice till tåget nu också, hon ska också hem över helgen. Har inget att göra så kan lika gärna följa henne till tåget!

Har dessutom satt upp en massa bilder på min vägg idag så jag har bilder på dem där hemma :) Det blev oerhört vackert och jag tycker om att det blir lite mer livligt och ljusare på vägen :)

PUSS


Mamma, var är du?

haft en dag i min säng, hade en gryyyym återinspark igår med insparksgruppen och folk från min mentorsgrupp :DD Awesome! Träffade på Tobias från mentorsgruppen som dansade med oss en stund, himla trevlig prick :) Träffade även på Samuel, börjar bli en vana nu ;D så pratade lite hv med honom och fick en stor varm kram, happy feeling :) Älskar att kramas med fina människor!
Kom hem vid 1 på natten och kände mig tvingad att få i mej mat eftersom jag hade liiiite svårt att orientera mig. Akademin är nog inte bra för mig, det är alldeles för billigt att gå dit XD
Hoppas att få träffas med insparksgruppen snart igen :DDD <3

Saknar min mamma nu ikväll, det känns grymt konstigt att åka hem till växjö imorgon men att inte få bo och hälsa på min mamma. Jag hatar att pappa har sån kontroll över vårt hus och allting som försigår det. Vet inte alltid var min mamma är, känns som att hon försvinner ifrån mig.. Får istället bosätta mig hos Carro och hos mormor och morfar, älskar människor  som förstår och är snälla mot mig, kärlek <3
Ikväll har jag dessutom ätit blåbärspaj och kollat på kungarna av tylösand med Alice, vi hade deeptalk i början av veckan om hur det känns när ens föräldrar har någonting emot än eller när familjelivet inte riktigt funkar. Jag uppskattar verkligen att jag kan prata med mina rumskompisar, både Sanne och Alice.
Jag vet att jag kan gråta med dem om jag vill och det känns bra, mysigt att ha umgåtts lite med Alice i veckan och bara pratat :))) Det görs lite för sällan pågrund av för mkt plugg, tycker om henne :) <3

Nu ska jag kolla på the patriot och sedan sova, ska städa mitt rum innan jag åker hem till växjö imorgon så det är rent och fint när jag kommer hem.

It's like he doesn't hear a word I say, like he's mind is somewhere far away and I don't know how to get there.

PUSS


Stamp on the ground

Sjukt gött med sovmorgon till kl 9 idag :D Började kolla på the patriot igår kväll, en grym film! Har planerat att kolla klart på den innan jag drar på återinsparken ikväll, får se om jag hinner!
Lite småirriterande dock att föreläsningen blev inställd idag, alla sitter i salen en halvtimme men tillslut ger vi upp för receptionen har heller ingen informtion över hurvida den kommer bli av eller inte, så alla drog vid halv 11.
Men jag försöker se det positivt, kan ju skriva på hemtentan istället vilket jag förtillfället håller på med :)
Har som mål att bli klar med uppgift 1 och 3 innan helgen är slut och sen bita i 2:an nästa vecka som känns jobbigast! Då kan jag åka hem till växjö över helgen med gott samvete :)
Middag med Johanna,Hannah och Carro! Vet inte om vi blir fler, det återstår att se! Kul att träffa tjejerna iaf, var ett tag sen :D

På lördag alt söndag drar jag till mormor också, har inga föreläsningar på måndag så behöver inte åka hem till Jkpg förräns måndag eftermiddag/kväll :D Awesome!

Ska skriva klart den första uppgiften på hemtentan innan lunch/middag väntar :) Hungrig ju...

PUSS

Mormor

Sanne och jag pluggade på hennes rum igår igen, vi har flyttat in oss dit istället ;) hade ett långt samtal med min moster igår, så himla skönt att få prata med en släkting som känner mig och mamma och pappa bra. Hon är verkligen guld värd och förhoppningsvis får jag dela källare med Timpan mkt snart!
Har idag varit tillbaka i skolan, skönt! Har även pratat med min mormor idag, hon är så himla snäll som säger att jag får komma och bo där när jag känner att jag behöver och vill. Så ska dit en sväng i helgen :) Så skönt att hon tycker att jag har rätt och mamma fel också, min mormor ställer alltid upp och det är skönt! Hon är verkligen den som håller ihop släkten, stormamman <3

Nu ikväll ska jag bara äta och sedan duscha. Börjar kl 10-12 imorgon och sen är hemtenta skrivning och sedan återinspark :) Kommer bli toppen!

GODKÄND PÅ SALSTENTAN OCKSÅ, HIGH FIVE!

PUSS

You're amazing

Hade en mysigkväll igår då jag bara barikerade Sannes rum och hjälpte henne med hennes vfu-uppgift. Hon är väldigt duktig på egen hand dock (:
Beställde kort från fujjifilm igår också, 86 bilder för 29 kr, betalar bara frakten så nu ska min halvtråkiga vägg prydas med bilder från pubrunda,student, bal och bilder på mina närmaste vänner :) Alla finns med på väggen!
Dessutom pratade jag med Johanna och Hannah igår, de vill att jag ska komma hem till helgen och äta middag tillsammans med dem på Akropolis!! Äntligen får jag träffa dem igen och äntligen får jag komma hem :DD Jag är lycklig för de gör mig lycklig! De ska lösa sovplats till mig också eftersom jag inte får sova hemma, fina tjejer jag har ! <3

Idag har jag inga föreläsning, vilket innebär att jag tvättar och ska fixa klart tankekartan inför vfu-inlämningen imorgon och ska förmodligen börja skriva på min hemtenta efter lunchen som ska bli nu också.
Har köpt biljett till återinsparken idag också på onsdag, kommer bli kanon! Ser jättemkt framemot att träffa alla från insparksgruppen! Även om jag träffar dem jag vill vid sidan av :) Har lovat fadder-Sanna att jag ska sjunga för henne också, hujedamej!

PUSS


Hemtenta

Såg Toystory 3 igår kväll, inget hit för mig personligen.
Idag har jag städat hela lägenheten och sedan har jag renskrivit min VFU-uppgift, skönt att bli av med den och känna att man är nöjd med den :) Ska lämnas in på tisdag så skönt att vara klar i tid också!
Nu är tanken att jag ska börja skriva på min hemtenta som ska lämnas in den 29 och den känns lite krävande så lika bra att börja med den och dessutom är söndagar till för att vara tråkiga ;)
Dock borde jag kanske laga mat först, har inte ätit än idag och jag har varit vaken i 4,5 timma.

Har upptäckt att jag har "jullov" i ca 3 veckor. Dock ropar jag inte hej än för att vi kommer förmodligen att få en fetinguppgift så jag kommer förmodligen att få plugga på de veckorna ändå..
Men jag kommer iaf få komma hem och det är ju alltid ngt :) Kommer förmodligen att spendera en hel del dagar hemma hos mormor dock om ingen vän erbjuder sovplats eftersom min pappa tycker att jag är jobbig och för liv när jag är hemma.. konstig gubbe det där!

Imorgon är jag föreläsningsfri, ska köpa biljett till återinsparken på onsdag dock och förmodligen skriva på hemtentan om jag känner för det.
Nu väntar jag bara på att spisen och allting ska bli ledigt.

PUSs

Love is on fire

Gårdagen var AWESOME! Soran var så jäkla rolig, hade ont i kinderna efter att ha skrattat så mkt, vilken människa :DD Hela aulan på Hlk var full i skratt hela tiden, så grymt kul :))
Drog vidare till kåren med Jessica, Marie, Alice och Rasmus. Vi drack drinkar, dansade och skrattade! Underbart :DD Tror Rasmus och Alice har en liten flört på gång, roligt och spännande ;D
Somnade vid 3 tiden i min säng som var otroligt skön efter liiite väl mkt alkoholförtäring, jag var på topp igår och det är kanske inte så konstigt med tanke på att ; 4 shots, 1 cider, 1 tequila sunrise och 2 rom och cola slank ner i min mage inom loppet av 1,5 timme. Jag var glad :))

Idag är jag inte lika glad dock, vaknade vid 14.30. Känner huvudvärken och illamåendet som ett faktum men jag hade roligt och det är huvudsaken :))
På onsdag är det återinspark som gäller med alla faddrar och allting! Träffade på fadder-Andreas igår och han är aspepp! Han med mössan aka Samuel kom ihåg mig igår och var jättesnäll :) Tycker om sånt!

Nu ska jag komma underfund med vad jag ska stoppa i min mage idag. och just det, det snöade i Jkpg inatt, den 16 Oktober 2010 för första gången.. vill man ha det så? NEJ ;D

PUSS

Break your heart

Ikväll kör vi stå-upp komik med Soran på Hlk ( Högskolan för lärande och kommunikation ) och därefter drar pedagogerna och intar akademin :DDD Jag är grymt taggad och ser framemot en kanonkväll med massa shots, drinkar och sjyssta låtar!! jag har pengar som jag kan göra av med om jag vill så det kommer bli en superkväll känner jag på mej :DD Klart jag önskar att jag hade haft sällskap av mina grabbar men jag håller till godo med mina rumskompisar och ett gött gäng från insparken och det duger bra!

En sminkning alla Alice sker ikväll som kommer tas kort på och sedan läggas upp på facebook under helgen eller veckan så alla får se hur duktig hon är :)

Nu blir det sång och tilltaggning :)

PUSS


reason to cry

Jag är ledsen,frustrerad och vill inte vara med just nu.
tänker sjunga nu och jag skiter i om det hörs och ifall mina rumskompisar stör sig just nu för jag behöver sjunga.
De får väl säga till mig att hålla käften om de stör sig.

Adjö


Lights of this town

Gud vad gott jag sov i natt! Sov 8 timmar och kände mig utvilad inför praktiken idag då det var möte först på morgonen vilket var väldigt intressant faktiskt :)
Har även skaffat mig biljett till Soran på fredag, så det blir helkväll med stand-up och kåren sen på kvällen med Alice och folk från nollningsgruppen, awesome :DDD

har även lagat middag idag, det tog sin lilla tid. Hatar att laga mat som tar tid..
nu tänkte jag ta mig till duschen och sedan mysa ner mig i min säng resten av kvällen med film eftersom att jag faktiskt har gjort allting på vfu-uppgiften som jag kan göra fram tills imorgon så jag förtjänar lite ledighet :)

Pratade med saknade Emilia Ehn igår också, förstår nu hur mkt jag faktiskt saknat henne. Hon är en sån person som är uppriktigt intresserad av hur jag mår, vad jag har för mig och hur jag lever mig liv. :) Sån fin människa är hon verkligen! Dessutom har vi samma humor och det är väldigt roligt, haha. Saknar lilla Emilia, hon är ett sånt exempel på att åldersskillnad inte spelar roll och att man kan vara kompisar ändå trots att det skiljer 4 år på oss. Emilia <3

Nu ska disken diskas och kroppen tvättas och tas om hand om!

PUSS

SMILE

En dag med praktik återigen, har hållt min andra lektion idag som inte gick lika bra som den första. Sa lite saker som jag inte skulle och dessutom så var min pedagogik inte den bästa men ungarna fattade åtminstone hur man skulle göra med possesiva pronomen, det är ju alltid ngt ;)
Har varit och handlat och ätit middag tillsammans med Sanne idag också, varma mackor :) Dessutom har jag fått höra den otroligt underhållande historien om bärfisen och myrorna XD när man har varit hungrig i flera timmar, inte fått så mkt sömn och umgås med Sanne så sjunker nivån betydligt!! Men jag gillar det :) Sanne är fin !

Har dessutom fått en pratstund med min bästavän idag, första gången jag har pratat med honom i telefon sen jag flyttade. Konstigt att jag skjutit upp det så pass länge eftersom det var en skön känsla att få höra hans röst. Hade ett stort leende på läpparna genom hela samtalet eftersom han alltid får mig så lugn och sansad :) Tycker om att höra hans röst som får mig att tänka på hemma, sommar och grillkvällar och hur många internskämt vi har och hur många minnen som bara vi delar :)

Kollat halv 8 hos mig och biggest loser med Sanne också, mysigt med tvkväll!
Är så jäkla sångsugen nu.. har inte fått sjunga på riktigt på väldigt länge. Förmodligen är det därför jag saknar bästavännen, martin och Sofia så mkt eftersom de är de enda som får mig att vilja sjunga seriöst och inte behöver skämmas över att det blir fel, för högt, för lågt eller att jag sjunger alldeles för starkt.
Sovmorgon till kl 9 imorgon eftersom det är möte om sekretess då, skönt ändå att det är sista veckan på praktiken så man kan få börja leva lite studentliv med böcker igen och få träffa lite mer folk i sin egen ålder!

PUSS


somewhere far away

Sovit som en stock heeela helgen verkligen! Så himla skönt med tanke på att praktiken är fullspäckade med grejer och denna veckan lär bli likadan. Måste dessutom ägna kvällarna till att skriva på min vfu-uppgift som ska lämnas in snart också.. Kursavslutning den 29 Oktober. Samma dag som jag förmodligen kommer att åka hem för andra gången, är inte ett dugg pepp på att åka hem just nu men det kommer jag nog att bli. Hoppas på att få träffa Cecilia den helgen iaf :) <3

Idag fikade jag med 2 tjejer i min nollningsgrupp, många skratt och mkt fint snack. Mysig stund!
Skulle pratat med min bästavän idag men gör det imorgon istället, våra tider har inte direkt passat särskilt bra så det blir imorgon.
På fredag blir det stand-up om jag får tag på biljett + Akademin! Alice får hänka för jag känner mig snäll ;) haha.
snart dax att krypa till kojs, praktiken börjar kl 8 igen imorgon och hoppas på till halv 3.
Men lite svensson svensson kan vi nog tänkas orka med innan jag släcker lampan. :)

PUSS


Don't worry, be happy

Var ledig från praktiken idag för det fanns inget där att observera idag tyckte min handledare. Sjukt skönt att få sova 11 timmar inatt, även om jag sover ca 9 timmar nu under praktiken eftersom jag är helt slut på kvällarna så var det skönt att få sova och känna att man hade fått sova riktigt mkt!
Skulle gått till tandläkaren idag, kom dit och fick höra att jag inte var inskriven på folktandvården i jkpg, utan folktandvården i VÄXJÖ! Bra där Sara (Y) Så det var bara att ringa fort som satan till växjö och avskriva mig därifrån och avboka min tid så att det inte skulle kosta något. Så nu har jag fått tid i slutet av oktober i Jkpg istället ;D Som det kan gå!
Mamma och tyskarna kom förbi idag också, mamma lämnade lite grejer som t.ex en kaffebryggare som Sanne har tjatat om sen vi flyttade hit typ XD Så nu finns det en som bara Sanne får använda ;p Eller jaa, de som kommer och hälsar på mig och dricker kaffe får givetvis göra det också.

Pratade som sagt med Johanna igår kväll, denna fina människan! Skakattackerna blev många, så pass många att jag var tvungen att ta djupa andetag för att låta någolunda avslappnad. Annars hade hon väl trott att jag grät :p
skönt att få prata av sig och få prata med någon som känner mig utan och innan!
Har även pratat med Simon en ganska bra stund idag och fått skratta en hel del åt hans påstående, skämt och allmänt åt honom faktiskt xD 
Nu ska jag kolla igenom mina fotoböcker, bilder från studenten och sen ska jag faktiskt se en film till innan jag lägger mig.
I helgen ringer jag min bästavän och kollar läget och får le sådär dumt som bara han får mig att göra :)

PUSS


Det gör ont

Har idag haft världens knäppaste dag med mina rumskompisar! Alice sitter och pratar bajs hela tiden, Sanne har lekt vattenkrig i badrummet, vi har alla skrattat hejdlöst åt att jag hölll på att ramla av stolen och skrek till och att Sanne då trodde att någon kastade in något genom det öppna fönsten och skrek som att någon skulle mörda henne XD Vi låste dessutom in Sanne i duschkabinen med en handduk som skydd så hon inte skulle komma ut. I lägenheten brevid våran bor de några killar och en av de satt i fönstret och kollade in i badrummet där fönstret stod öppet. Han fick sig ett ganska gott skratt när han hörde våra skratt,diskussioner och upptåg. Och enligt Alice var detta tydldigen Sannes framtida man ;) Stackars kille, vilka vilka trauman han måste ha om sin framtida fru och hennes vänner :P Dessutom är Sannes skåpsdörr kaputt och min säng trillar ihop hela tiden! En otroligt normal dag med en väldigt låg nivå på humorn. Men jag älskade det :D Älskar när man kan ha så pass kul tillsammans när man inte ens har känt varandra i 6 månader..

Jag har dessutom varit duktig och tränat nu ikväll, körde step. Dock insåg jag idag att jag kommer tvingas äta diflofenac t inför varje gång jag ska träna för att annars klarar inte jag av smärtan från mina ben.. måste se till att försöka få en läkartid innan årsskiftet så att de kan kolla på det igen. Kanske även kolla knät på samma gång eftersom att det fortfarande inte är bra trots att det var 2 månader sen jag slog i det.
Har dessutom lite hemlängtan idag vilket jag hatar, men det brukar bli så framåt helgen så jag börjar nästan bli lite van vid det.

Nu ska Johanna ringa mig strax, hon var och åt innan med våra vänner på akropolis, typ avskedsmiddag. Varför kunde inte jag fått en sån? :o nee men det gör att jag saknar alla, att dem är där och jag är här. Att dem får vara tillsammans medans jag får sitta i Jkpg med en hop böcker, en dusch/toalett som är delad och folk som pratar bajs och har vattenkrig XD  Nee men ärligt talat det är klart att jag trivs här uppe med Sanne, Alice och alla andra som jag lärt känna men jag saknar mitt "gamla" liv och mina "gamla" vänner.
Nee, nu ska jag vara glad över att få prata med Johanna ikväll innan hon och Hannah åker tilll Norge imorgon. Sen får vi väl börja maila, fan vad tattigt! haha, tillbaka till början av 2000 känner jag :p
Imorgon är jag ledig och då ska jag till tandis och träffa MAMMA <3 och sedan träna och mysa ner mig i min säng och bara få SOVA! Hatar att gå upp halv 7 varje morgon..

PUSS

Nationella prov

Har under 2 dagar suttit och rättat 9:ans övningsprov inför nationella proven i svenska. Så nu kan jag rätta nationella prov också :DD (Y)
Älskar verkligen att rätta en massa saker, hej nördvarning!
Har även lagat riktig mat idag = potatis XD
Idag är det bara slapp som gäller i form av läsning och sedan en film också. Älska vfu :D Uppgiften behöver jag inte göra förräns nästa vecka vilket är awesome! Har varit "ledig" i typ 2 veckor nu :)

Imorgon slutar jag halv 5 tror jag om det var möte, annars vet jag ej. Sen på kvällen imorgon ska jag ringa Johanna innan hon och Hannah åker till Norge på fredag..

PUSS

Bulle

Idag är det kanelbullensdag och JOHANNA, min finaste tjejvän fyller år idag också. Grattis på födelsedagen min skatt! Hoppas du får många bullar, tårta och paket :) <3

Idag har jag lett min första lektion på egen hand, beskrivningar på egelska och sen gjorde jag en gammal Jan.E klassiker och körde ordlek! Det går alltid hem ;) vilket det gjorde även denna gången! Allting gick bra, blir stolt över mig själv att jag klarar av det även fast jag skakade de första 5 minuterna..
Har även hunnit med en vända på stan tillsammans med Alice och inhandlade mej vinterjacka, vantar, träningsskor, träningströjor och hårinpackning! Ska förmodligen träna på torsdag och fredag. Step och dans, jajamen :D
Fredag kommer mamma förbi också med tyskarna, fika lite förmodligen. MAMMA <3

Ska snart knalla och sova, praktik från 8-16.30 imorgon med massa möten och grejer.
Nu blir det lite prat med Sanne och sen bokläsning alt svensson svensson. Inne på säsong 3 nu ;) haha.

PUSS

botten is nådd

Just ikväll är allting mest åthelvete, Alice är ute med sina vänner ( valde att inte följa med eftersom jag kände att jag vill ha en helg där jag bara tar hand om mig själv ) och Sanne är inte hemma och jag har världens jäkla hemlängtan. Har saknar Martin hela dagen idag och hela dagen igår, kännas att jag behöver någon som är lik mig och som jag verkligen kan prata med..
Sms:ade Simone innan eftersom hon hade sms:at mig igår och så visar det sig att hon är hemma hos Martin med simon och Eric. Tårarna forsar och jag känner verkligen att jag vill hem.. dock ville jag absolut inte prata med Martin så jag fick prata med Simon och eric istället, kan väl inte direkt påstå att jag blev direkt uppiggad av samtalet. Snarare mer ledsen över att höra deras röster ( det är anledningarna till att jag inte ringer min bästavän när jag är ledsen ).

Dessutom blir jag arg när jag hör att folk sprider rykten och tror att jag är kär i Martin, snälla folk sluta upp med det! Martin har varit en av mina närmaste vänner sen vi gick i 9:an. Det är 5 år som vi har varit nära vänner men jag är inte kär i honom! Jag saknar honom för att vi är vänner och för att jag verkligen kan prata med honom och för att han gör mig på gott humör, END OF STORY! Den som känner att den vågar kan gärna berätta för mig VARFÖR denna person tror att jag nu tydligen HELT PLÖTSLIGT är kär i honom pga föregående inlägg där jag skrev att jag saknar honom m.m.

Nu tänker jag vara en tragisk pensionär i min pyjmas, med cola, choklad och gamla dobidoo avsnitt på svtplay och bara allmänt vara sur och ledsen hela kvällen.

PUSS

När allting vänder på 2 sekunder

Har haft en bra dag på praktiken, fick starta igång en klass idag och hålla koll på dem :)
Har även hjälpt Nathalie att flytta ut idag så det har kommit en ny tjej som ska bo i rummet jämte mitt, Lejla heter hon :) Hon verkar trevlig! Läser första terminen på Handels i Affärsjuridik. Har verkligen varit glad hela dagen trors huvudvärk, frossa och trötthet. :)
Alice och hennes kompisar har precis gått, de ska ut och festa ikväll. De frågade om jag ville följa med men har ingen energi idag och känner mig verkligen inte fräsch och orkar heller inte ta tag i det..
Hennes vänner var trevliga.. dock är jag ganska ledsen just nu. Alice bästa kompis Andreas är här, väldigt trevlig kille från Göteborg med bra humor, verkar som en väldigt mysig och snäll person.
Dock snurrar mina tankar i huvudet och han är så satans lik lilla Martin i sättet vilket gör att jag saknar honom. Att se Alice och Andreas sitta ihop, skratta åt saker och bara utstråla att de hör ihop gör att jag verkligen saknar alla mina 3 grabbar men framför allt Martin för han och Andreas är mest lika.
Jag önskar att jag kunde få en sån där speciell Martin-kram just nu, att bara få kramas riktigt ordentligt och känna mig lugn, trygg och som att allting inte är så farligt som man tror.
Det var 5 veckor sen jag kände mig så nere, känns som att jag borde gå och sova bort det för jag är ganska trött men jag vill kolla på minst en film först.

Vill ha Martin här just nu, inte Martin som han är med Eric utan den Martin som han är när det bara är jag, Martin och Simon som träffas som det var förr. Den broren och den Martin vill jag ha här nu.

PUSS


RSS 2.0