ser du inte det ?

Kvällen avslutades igår med mycket prat tillsammans med Sanne med en pizza och 2 glas rödvin :) Vi hade roligt, skrattade och hade väldigt givande samtal, dock tänker jag inte berätta ngt som sas i samtalet mer än att Sanne har gått runt i 2 dagar nu och sagt ; och så var det inte det pPpPp, nat!
KUL HON ÄR VA!! Gör att jag saknar min knasiga bästavän som alltid höll på så för ett tag sen. :)
Somnade 5 imorse efter en beckfilm tillsammans och Sanne som inte vågade kolla fram bakom kudden knappt. söt!

Idag var vi en sväng på stan, kom hem med en ny tunika, ett nytt linne och en ny stickad tröja! :) Har även glömt att berätta att jag köpte 3 par nya jeans förra helgen + en kofta. Har lite nytt i min garderob nu men jag behöver verkligen det, förnya saker lite.
Funderar på om jag ska åka hem den 12 November iaf, eller ngr dagar innan där så jag hinner träffa människor också. Anledningen till att jag åker hem så tätt in på igen är för att mamma säger att jag får komma hem + att tyskarna kommer så att äntligen kan få klippa mig för första gången sen i slutet på maj.. får fundera lite på det där :)

Ikväll blir det bara lugnt med film och läsning. Behöver vila inför den riktiga kursstarten på måndag. Nu måste jag ju börja läsa kursböcker igen. Lovely :p

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0