huvudvärk

Jag och Rasmus pluggade en bra stund igår med bakgrundsbrus som vanligt. Vi åt kebab och läste sen en bra stund på kvällen, precis som det ska vara blandat med petningar, klappande, skratt och knäckande av kroppsdelar. :)   Jag blev ensam strax innan 4 på morgonen och somnade som en sten. 
 
Idag vaknade jag vid strax innan 1 och har haft huvudvärk hela jäkla dagen.. har därför varit golvad i min säng med i-paden med film och på hårddisken också. Jag somnade en timme vid 18 vilket gjorde att huvudvärken äntligen lättade. Halleluja! Har sedan dess lagat korvstroganoff till ett halvt kompani, diskat och dricker nu fortfarande en massa vatten och tittar på en kort film. Hoppas att jag kan läsa lite sen och somna gott. Imorgon måste jag plugga en massa, drar nog med Robert till skolan och pluggar där. På en lördag? Ja en lördag, så är det när man skriver hemtenta och vill vara klar tills på onsdag så man kan dra ut och fira lite sommarledigt! 
 
PUSS

Leende guldbruna ögon

Jag hade en lugn dag hemma igår då jag började på hemtentan. Skönt!  Sen satt jag mest och log åt min faddergrupp och ett av dess guldkorn som är en sån klippa, som inte ifrågasätter och får saker att hända. Sånt gillar man och då får man mig nöjd och glad :) 

Jag läste lite på kvällen, såg Paradise och filmen "That akward moment".daaaamn vad snygg han är! 
Sen ringde Robert när han gick hem från kåren vilket blivit en liten vana. Jag var dock mest borta och trött i huvudet :p 

Nu blir det frukost här. I eftermiddag och kväll pluggar jag med Rasmus till hemtentan och sen äter vi kebab, för att det är gott :) 

PUSS 

Jag minns det som att det var igår

Kroppen skakar, jag får ingen luft, mina ögon fylls av tårar som aldrig förr, hela kroppen strejkar och gör fruktansvärt ont, hela kroppen slits sönder, jag kan inte lugna mig själv på egen hand, allting faller sönder. 
 

Idag är det ett år sen jag upplevde den värsta dagen i mitt liv. Dagen då jag fick min första ångestattack. Jag har aldrig känt den känslan förr, som att jag verkligen slits sönder inifrån och att det gör fysiskt ont att andas. Jag minns det fruktansvärt tydligt fortfarande och ibland tänker jag på den dagen och det gör fortfarande otroligt ont.  Att det värsta tänkbara var nära att hända, att känna den känslan och vara fruktansvärt maktlös, usch. 
 
Dock förde den dagen också med sig ngt positivt. Ngr dagar efter det började min hotellverksamhet här hemma då jag och Rasmus umgicks 3 dygn i sträck,  som egentligen aldrig upphört sen dess och vi har sedan dess varit helt och fullkomligt ärliga mot varandra i alla tillfällen som bjuds och det uppskattar jag otroligt mycket! Det är otroligt skönt och underskattat att ha en sån relation som han och jag har, alla borde ha en sån och alla borde ha en Rasmus! 
 
Jag läste dessutom ut Ove igår och grät enormt mycket de sista 20 sidorna och skakade i hela kroppen. Såna böcker är magiska, som får en att fastna så mycket i en bok att man reagerar så kraftigt och boken var en av de bästa böckerna jag någonsin läst! Jag har sovit halvdåligt hela morgonen och nu är tanken att jag lite smått ska börja plugga på den stundande hemtentan som ska vara inne om 1.5 vecka. För första gången på evigheter tänker jag börja i tid! Det ni :) 
 
PUSS

Glory days

Kvällen igår var tokmysig! Jag vann över Robert i mini-golf och sen över Henke och Robert när vi körde "närmast efter 1 slag". Sjukt kul! Grisar kommer börja flyga nu, aldrig vunnit i mini-golf och särskilt inte över Robert, awesome! :) vi käkade sedan kulglass och såg ut över Jönköping innan vi promenerade längs vätterstranden ner till cigarren och sen till östra centrum. Skönt med promenad i sommarkvällen!  

Idag sov jag ut vilket jag verkligen behövde. Sen har jag mest läst min bok "en man som heter Ove" större delen av dagen, ätit god middag som jag lagat och bara tagit det lugnt. Precis vad jag behövde inför dagar med hemtentaskrivande nu. Bara ngr dagar kvar på terminen nu, kämpa! 

Nu blir det att läsa ut Ove innan jag somnar, måste veta slutet :) 

PUSS 

Tat lugnt älskling jag är ju här

Rasmus stannade i lördagsnatt vilket inte var särskilt förvånande. Vi vaknade sent och åt frukost innan jag gjorde jobbprov, betalade räkningar och liknande. Rasmus spenderade dagen med att läsa. Det går att göra olika saker på samma plats!  Vi röstade sedan i europavalet, åt kyckling sent på kvällen och såg massa film. Mys! :)   Han stannade sedan inatt också vilket inte alls var planerat men det blev så, vi sover så mycket bättre när vi sover i samma lägenhet just nu så det blir så allt oftare. Jag klagar dock inte, sömn är viktigt och det är skönt att slippa vara sälv. :)   Samtalen innan man somnar är alltid lika roliga: "Tänk om du flyttade till större och så flyttar jag med, då hade vi kunnat slippa vara själva jämt".  "Vi löser hösten och vårens matproblem också. Det blir lite som Claes Malmberg säger, tat lugnt älskling, jag är ju här".  Bästa vän :)   Vi pratade inspark också och att det är den sista för båda. Jobbigt läge.. 
 
Klockan ringde halv 12 och jag drog sedan på seminarium och han drog hem för han skulle jobba inför sommaren. Både var dödströtta dock eftersom vi inte somnat förrän 5. Tror seminariet gick bra och sen har jag diskat sen jag kom hem och nu ska jag slänga i mig lite mat innan jag drar till Stadsparken och spelar lite minigolf med Robert och Henke :)  Sommar! 
 
PUSS

25 maj 2014

Jag spenderade en stund i solen igår där jag stekte som fan! Jag åt matlåda när jag äntligen blev hungrig (blir sällan det i värmen) innan jag drog ner i källaren och hängde med Robert och Henke :) vi spelade kubb och kort och mös runt. Det var mysigt!  Myggbetten var många. 

Jag somnade gott vid 2 och sov 10
Timmar och tydligen igenom ett åskväder inatt. Jag spenderade dagen idag med att ta det lugnt innan jag drog till Mia med Rasmus och Robert och fixade oss inför kvällens maskeradfest för Robin och Hiddy. Trevlig fest med trevliga människor! Nu är jag hemma och hänger med min bästa vän och pratar om saker och ring och när saker är alldeles för bra och enkla :) och jag tänker göra hopp-upp-macka nu!  

Det är fantastiskt hur få människor det finns att prata med när det händer saker. Det finns egentligen bara 4 människor i hela Jönköping jag kan prata med om saker och bara 2 jag kan prata med om allt och ringa 24 timmar om dygnet om saker skiter sig. 
Jag hatar dubbelmoral, människor som blir sura för ingenting, människor som inte ser saker och ting och människor som är osociala. Blä! 

Och idag fyller Robert, Pohl och Hiddy 23, 25 respektive 22 år. Grattis till dem! 

PUSS 

I'm gonna be an optimist about this

Robert och jag var grymt duktiga i onsdags! Frågorna var klara efter mat och diskussioner vid lite innan 17. Vi drog till hälso efter systemet och hängde där innan kåren med Linus, Josefine, Agnes och andra människor :) kvällen på kåren var awesome med långt samtal med Robin ock Dancu om
Pedsex och insparken, brottning/kramar med favvoekonomen Milan, fint samtal med Johannes, Niklas och Johan, en massa shottar och redbull/vodka! :D Erik fick plötsligt för sig att wing-mana åt mig vilket var fantastiskt komiskt. XD grym kväll vilket var fantastiskt roligt! 
Avslutade kvällen med taxi hem och sen Paradise hotel hos Robert med hobom och nya bekantskapen Lejla. 

Igår hjälpte jag Skåne-Linus med en skoluppgift och hängde med honom och Christoffer :) träffade sen Rasmus och käkade mat på donken, hinkade vatten i värmen och drog sen hem och hängde hos mig i världens varmaste lägenhet.. Mys! Båda hade extrema matcravings och lagade sen kyckling på kvällen framför Hungergames - Catching Fire! Jag blev ensam vid halv 1 och somnade gott vid halv 2. 

Idag har jag träffat Disa och Mia och fixat outfiten inför morgondagens maskerad. Fira Robin och Hiddy som fyller snart: Hiddy på söndag tillsammans med Robert och Robin i början av juni. 43 års fest! Grymt taggad :). Sen har jag städat lite och diskat och nu ska jag snart ut i solen, 26 grader i Jönköping idag, välkommen sommar 2014!! 

Allt kan bli bättre

Jag hade en extremt dålig eftermiddag med 3 samtal med mamma, tårar och gnäll. Mamma mådde inte heller så bra. Jag kände mig allmänt värdelös och inte uppskattad som vän eller människa ngnstans. 
Jag gnällde lite hos Rasmus och gick tillslut och handlade choklad och ingredienser till potatismos som Rasmus kom och lagade nu ikväll :) sällskap är guldvärt!  Vi har sedan gnällt av olika anledningar och jag har varit irriterad på mänskligheten och att alla förväntar sig saker av oss hela tiden.. 
 
Nu ikväll är jag väldigt mkt gladare då jag fått 8 veckors jobb i sommar istället för 4 och det gör mig otroligt glad! ska jobba 3 helger vilket ger mkt klirr i kassan i höst, big lök! Två veckor mer än förra året = bara ca 2 veckor helt ledigt direkt i början av sommaren men det gör inget. Jobba och skola är inte alls samma sak!  Sen är vårt insparksmärke på tryck nu och jag lyckades plugga lite också. Dessutom har jag lyckats maila ansvarig för hösten med engelskan och få svar. Saker från natten börjar släppa nu, det underlättar när man har fanta i kroppen, sällskap, fått gråta en skvätt och när man har en Robert som är fruktansvärt positiv inför plugget imorgon och dessutom bjuder på lunch! Mina grabbar :) 
 
Imorgon kommer Robert hit 10:30 för att plugga och sen om vi hinner (vilket vi lär göra) drar vi till kåren och röjjer han och jag like old times, tillsammans med Henke och Lill-Linus :) Nu finns det två bra Linus i min värld, Lill-Linus och Skåne-Linus!  
 
Nu blir det youtube en stund till med Rasmus innan sovdags :) 
 
PUSS

Sleep tight wake up fit for fight

Kunde inte sova inatt, nackdelen med att sova med andra människor ofta är att man därför ibland får problem att sova när man ska sova ensam, man kan inte lyssna på andra människors andning för att slippa tänka..   Igår var jag trött men hade för mycket tankar om skolan, sommaren, jobbet, pengar, mina vänner och insparken. Just nu är det lite mycket att hålla reda på i huvudet med datum, saker som jag ska göra och fixa, tiden räcker inte till och jag känner mest för att checka ut och skita i precis allting just nu. Jag har kommit till det läget då jag är trött på saker och ting igen och känner att jag gör lite för mkt, är för snäll och att allting händer på en och samma gång.. usch. 
 
Seminariet idag gick helt ok och jag har sen jag kom hem tvättat. Egentligen borde jag städa men det pallar jag inte. Dock måste jag plugga inför inlämning på torsdag inför måndagens seminarie och just nu går det förbannat trögt och klockan bara går.. varför ska det vara så förbannat svårt!?  
 
Vill dra täcket över huvudet och mest bara sova resten av dagen för idag är ingen rolig dag... 
 
PUSS

It''s all we are all we are

Lördagen spenderade jag sedan med Rasmus med Smartare än en femteklassare och en massa film. Mys! Vi somnade vid 5 efter en massa skratt åt lama filmrepliker precis som vanligt, mysigt :) Maten blev senare än på evigheter med bakad potatis, sås och kött, gött!  Jag hade kunnat leva hela mitt liv med mat, film och sällskap i min soffa, det bästa som finns! 
Vi vaknade sent igår och jag mådde inte bra alls, Rasmus gick hem efter frukost och jag var illamående till och från hela dagen vilket sög. Därför hade jag soffläge hela dagen och natten och hann se hela 9 filmer innan jag slutligen somnade vid 6 imorse. 
 
Jag sov därför alldeles för länge idag, har ätit och kollat på veckans Game of Thrones. Idag mår jag mkt mkt bättre och faktiskt bra för första gången på 1.5 vecka. Äntligen börjar jag bli frisk! 
Jag håller på att plugga inför morgondagens seminarium som jag inte alls är taggad för men det är bara att köra på och snart är det sommar, och DET ser jag framemot för den här sommaren har jag bestämt ska spela roll och betyda ngt :) 
 
PUSS

Faddersittning 2014

Kvällen med min bästa vän i torsdags var bland det mysigaste på länge! Min mun gick i ett och han pratade också på . Vi åt pizza och hängde på youtube och såg konstiga filmer som vi brukar och det var topp :) vid 4 somnade vi förbannat gott och sov som stenar!

Jag vaknade igår och var förkyld, hatar det! Vid 4 drog vi till Hälso för årets första förfest där, det var mys :) vi drog sen på sittningen och jag var ganska nervös för huvudfadderspexet. Det gick hyfsat ok, vi var inte sämst men jag är inte nöjd. Mellanörat en stund och sen kåren där jag pratade länge med favvomartin och Albin :) jag var svintrött och började tappa rösten och hostade så jag drack vatten. Jag hade trevliga samtal med massa människor och gick runt och kramades med Jocke, Milan, Lasse, Rasmus, Tobbe, Rasmus och Robert istället :) dem får mig att må riktigt bra! Grabbar är alltid bäst <3 

Jag tog bussen vid halv 2 då jag var riktigt trött då. Idag är jag megatrött med huvudvärk, en täppt näsa och trött i kroppen. Jag vill bli frisk.. 

Idag vet jag inte vad som händer faktiskt, jag tar dagen som den kommer vilket är riktigt skönt! :) 

PUSS 

Grabbarnas kväll

Förfesten igår var trevlig, sittningen var bra med ett inslag som jag inte alls var beredd på! Hjärtat slog i 190 och jag skämdes om vartannat. Två finna killar i blöjor, WHAT!??!  Kul att se dock :) det var med blandade känslor att sitta på sittningen men den var bra tyckte jag! 
Mellanfest som var trevlig då jag snackade länge med Agnes och bondade med Linus om att vi ska dricka morgan och cola hela insparken, självfrände!,  och sen kåren med redbull, äcklig tabascoshot som Robert var övertygad om att vi skulle ha, en likör 43 och mjölk som var awesome!  Fina samtal med människor där Robert, Albin, Tobias och Jocke gjorde min kväll på olika sätt. Robert för att han berättade fina saker som min faddergrupp sagt till honom, Jocke för att han gav mig komplimanger som Robert höll med om, Tobias för att han var sötast i världen: "Jag blir alltid så glad av dig Sara, du är alltid så glad och går runt och ler och då blir jag så himla glad. Jag tycker om dig Sara". Finaste Tobbe :) Albin är alltid bra att prata med också, om framtiden, inspark och så vidare. Big lök!  Det var grabbarnas kväll utan tvekan och jag trivdes så bra! Hade trevligt snack med Erik också :) 
 
Efter en fin Stad i Ljus med pedagoger blev det hemgång uppför backen, usch! Men frisk luft är nice :) Det var jäkligt skönt att inte vara full igår utan att bara vara hög på livet! Jag mådde fantastiskt bra tack vare alla grabbar :)   Idag har jag mått bra, även om hosten gjort att jag fick upp både tabascon och mitt knäckebröd som jag åt till frukost, jävlar hosta! Alkohol + hosta = dålig kombo.  Jag har träffat Simon vid lunch, druckit te och pratat! Nu i eftermidag har jag träffat huvudfaddrarna och övat inför morgondagens spex, jag är en aning nervös och hatar att jag är förkyld vilket sabbar mkt men det får gå ändå :) Det ska bli kul iaf! 
 
Om en stund kommer kära Rasmus, det var typ en vecka sen vi hängde nu och det märks! Vi ska käka kebabtallrik, prata gårdagens sittning och bara hänga, för det har jag faktiskt hunnit sakna :) 
 
PUSS

Fantasysittning

Gårdagen spenderade jag pluggandes hemma och tidsoptimerade med 1000-tals olika saker samtidigt: övade spex, pluggade, lagade mat, åt mat, smsade, lagade ovve, snapchattade.. listan var lång! 
Kvällen blev lugn med paradise hotel och bokläsning. Trots det somnade jag inte förräns sent och när jag väl somnat vaknade jag 30 minuter senare med världens hostattack.. död åt hosta! 
 
Seminarie har gjorts idag vilket jag tror gick bra, sen hängde jag med Robert på hans ärenden. Dammsugit, ätit och duschat och nu försöker jag få igång rösten inför kvällen och inför fredag :)  den är bättre än i måndags iaf! Ikväll är det Fantasysittning och vissa pedsexares sista riktiga sittning, blandade känslor där kan man ju säga! 
Min faddergrupp förfestar här innan vi drar till sittningen och sen blir det kåren hela kvällen lång och efter helgens bravader på Vidablick är jag värd en massa alkohol, skratt och dans. :) shot och redbull ikväll, för det är jag värd och har fått tillåtelse till det!
 
PUSS
 

Detta är en saga

Jag somnade först vid 12 igår men gud vad gott jag somnade, 11 timmars sömn var underbart! 
Idag har jag pluggat och sen träffat huvudfaddrarna och övat huvudfadderspex inför fredag. Det kommer bli så jäklar bra och alla huvudfaddrar är underbara människor :) så mkt skratt, glädje och pepp, underbart! Vårt kommande spex har satt sig på huvudet, det var längesen jag kände den där kreative teatertjejen/sångtjejen i mig jubla. Hon har varit gömd sen förra insparken men nu vaknar hon och jag fullkomligt älskar det!  Det suger att jag är lite förkyld dock men förhoppningsvis är jag frisk eller friskare till på fredag och då blir jag glad :) 
 
Jag har pratat med Simon i telefon en stund och ska träffa honom på torsdag, en i huvudfaddergruppen ska låna hans ovve till spexet så när jag hämtar den innan övningen på torsdag så fikar vi och tjötar en stund, mys! Mitt liv har balans och bitar faller på plats :) 
 
Jag har pluggat lite till sen jag kom hem och druckit iskall cola som smakade underbart! Nu blir det veckans Game of Thrones, säsongsavslutningen av OUAT och sen dagens Paradise Hotel Norge. Ingen föreläsning imorgon heller utan hemmaplugg inför diverse seminarier och examinationsuppgift. Veckorna springer iväg och tiden räcker inte till! 
 
PUSS

Vidablick

Rasmus kom förbi en sväng i fredags och pratade en stund. :) jag somnade inte förrän 3 och var lagom seg på utbildningen vid 09:00. Utbildningen var som vanligt och jag försökte mest vakna till och ladda inför huvudfadderutbildningen. Efter att ha köpt biljett till faddersittningen att vecka packades alla jönköpings huvudfaddrar in i 2 bussar och drog till Vidablick! Vi spenderade ett dygn där med lekar, fotboll, grupp-uppdrag, massa mat, prat, dela rum med Jocke, Emma och Jonas, samarbetsövningar mellan färgerna, höghöjdsbana, öva huvudfadderspex och lite sömn. 

Att sova 4 timmar av och till är inte optimalt och trots det är jah inte särskilt trött längre. Var dödstrött när jag kom hem men nu? Nej.. Min kropp gör dock förbannat ont och jag är sjukt stel. Usch! 

Att den första man möter och pratar med på morgonen var Jocke på min sängkant var väldigt trevligt :) bra start på dagen!  

Nu i eftermiddag/kväll har jag hängt med Robert :) kollat Hook och Mästarnas mästare och pratat Vidablick och människor på HLK. Mysigt :) 

Om ni undrar över hur höghöjdsbanab gick så kan jag säga såhär: jag grät av nervositet, men jag gjorde det och trillade 2 ggr och fick ha två instruktörer som hjälpte mig tillslut för mjölksyran i armarna gjorde att jag inte kunde ta mig upp i selen eller sitta upprätt riktigt. Därför har jag sjukt ont i kroppen och mitt kontrollbehov prövades till gränsen! Det var sjukt jobbigt att hänga där och inte ha kraften att göra det själv.. Men jag slutförde banan då det inte fanns ngr alternativ. Höjdrädslan försvann när saker sket sig vilket var en seger i sig! Men, jag hade aldrig klarat det utan Emma, Emma och Jocke. Fantastiska guldklimpar!! Den tilliten jag känner för Jocke som person i osäkra situationer gjorde all skillnad då han ständigt påminde mig om att vara lugnt, att andas, att inte titta ner och att jag snart var klart. Tack och lov! 

Nu kollar jag film och återstår att se när jag somnar. Imorgon struntar jag i föreläsningen och pluggar hemma inför seminariet på onsdag och sen ska vi huvudfaddrar träffas på eftermiddagen och öva inför faddersittningen på fredag då vi ska spexa! 

PUSS 

Goaste gänget som kommer styra upp grupperna i höst, awesome! 



Älskade pappa

Glädjen i hela kroppen som uppstår när man hör av pappa för första gången på ganska länge och han undrar när man kommer och hälsar på och hämtar min födelsedagspresent. För att sedan säga de magiska orden som jag väntat på sen jag egentligen var 5 år gammal: "Du kommer alltid vara välkommen här.. och det vet du!!!! Det kommer alltid finnas en plats här för dig! Oavsett hur allting annat är ". Då blir man otroligt glad i hjärtat och rörd till tårar. 
 
Jag saknar min älskade pappa, hans visdom och hans saklighet. Även om han inte alltid varit rättvis och inte alltid särskilt taktsam så är jag otroligt tacksam för skillnaden han har gjort med mitt liv och jag uppskattar honom så himla mkt och allt han har lärt mig. <3 

En exotisk planka

Robert och jag hade tokmysigt igår med exotisk planka kombinerad av honom, precis vad förkylda jag behövde. Fantastiskt gott!  Vi såg sen ESC och skrattade åt konstiga outfits och trallade med i konstiga låtar. Mys när det är som bäst! :) Vid 2 gick jag hem men kunde sen inte somna.. 
 
Idag ringde klockan för att kunna komma upp imorgon. Jag har sedan läst klart boken inför seminariet på onsdag, hämtat en sovsäck hos Robert och nu är jag extremt mätt i soffan. Ska packa inför imorgon också. 
Mitt sommarjobb bekräftades igår också och jag jobbar minst v.26-29. ev ngn vecka till efter v. 29 det är inte riktigt klart ännu. Sjukt skönt att veta det dock och veta att jag får återvända till fina Österängen :) gött!  Jag får alltså jobba i sommar där jag vill vara och som grädden på moset så stannar Rasmus i Jönköping i sommar och jobbar, det är awesome :) Att ha både Rasmus, Robert och Emma i Jönköping i sommar är guldvärt!  
 
Imorgon är det fadderutbildning kl 09.00 på HLK och sen drar alla huvudfaddrar till Vidablick resten av dagen,natten och söndagförmiddag och gör olika saker. Jag har inte riktigt full koll på vad vi ska göra mer än att gå en höghöjdsbana.. usch. Men det ska gå! Och det blir roligt och en upplevelse :) 
 
PUSS 

Bästa vänner

Jag pluggade större delen av kvällen igår, drack juice och åt natchos. mys! 
Idag har jag hostat lite igen och tvingas be Rasmus fixa mer medicin till mig, smidigare när han ändå är nere vid alla apotek. Jag har dock tvingat mig själv att städa och tvätta idag och byta lakan, för att försöka driva ut sjukdomen och för att ha ngt att göra förutom att plugga. Gött att ha det gjort inför helgen! 
 
Ikväll drar jag ner till Robert och äter planka som han fixat och kollar ESC. Hur söt får en människa vara!? 
Ibland är det så tydligt att jag har två bästa vänner som är helt olika men lika fina, lite omtänksamma och lika mysiga att umgås med :) dem bryr sig, tänker på en och tar hand om en på ett sätt som ingen annan gör! Även om det kivas ibland, att man inte alltid håller med varandra eller säger onödiga saker ibland så är det dem jag håller fast vid och har gjort i snart 4 års tid. Hur sjukt är inte det!? Och i höst gör jag och Robert vår sista inspark på högskolan, vår sista höst. Det är knäppt!   Fina bästa vänner som varit med mig hela min Jönköpingsresa, hela min högskoletid och när saker gått upp och ner. <3 
 
Nu ska jag plugga en timme innan jag drar till Robert. :) duktighetsdagen fortsätter. Jag hatar ordet duktig mer än något annat, men idag är jag fan det! 
 
PUSS

I got a cake to bake

Jag blev extremt trött i både kropp och huvud igår så för att inte smitta ner Henke och Robert så stannade jag hemma istället. Tråkigt men förmodligen det bästa i långa loppet!  Jag kollade Eurovision ensam och åt apelsin, gott :)  Jag somnade gott vid strax innan 2 och sov i härliga 10 timmar, precis vad jag behövde! 
 
Idag har jag bara slappat för att bli frisk vilket har varit skönt. Skulle pluggat nu för en stund sen men har lagat min ovve inför helgen på Vidablick istället. Det behövdes! Den ska fixas ordentligt i juni sen inför insparken tillsammsn med kära Emma. :)  Nu dricker jag juice och kollar Glee, ska plugga en vända nu, mest för att känna mig duktig men också för att jag måste inför nästa veckas seminarie. 
 
PUSS

Summerland

Falukååven var magiskt god igår! Dock hade jag otroligt svårt att somna för jag började hosta helt plötsligt.. Halva natten höll jag på. Imorse hostade jag sönder och fortsatte på föreläsningen, därför drog jag i pausen då den var dålig och köpte hostmedicin på vägen hem. Är inte alldeles för glad på Rasmus idag som har smittat mig.. Första gången jag behöver hostmedicin sen influensan för 2 år sen. Inte ens efter förra insparken när jag var dunderförkyld i flera veckor. 

Sen jag kom hem har jag vilat, hostat, kollat gamla hederliga Sunmerland och pratat med mamma i telefon. Hon har varit på första tillfället för ADHD-utredning idag då hon fick bygga med klossar och fråga vad ett äpple är.. Jisses!  Det gjorde mig glad dock att hon var positiv till det och jag hoppas verkligen de hittar ngt så vi får svart på vitt att vissa saker beror på det :) 

Dagen har även haft glada nyheter om sommaren, men jag håller lite till på det! 
Jag hoppas jag kan äta sen, jag har ingen direkt matlust idag. 

Ikväll kollar jag första semifinalen i Eurovision med Robert och Henke :) mest för att ha sällskap och för att Robert är awesome när han är i extras över Eurovision. :) Imorgon struntar jag förmodligen i föreläsningarna och fokuserar på att bli frisk inför utbildningen i helgen istället! 

PUSS 

Hotellverksamhet

Pusslet i fredags gick bra, vi pusslade klart det! Vi somnade sent och vaknade glada efter sömn på lördagen :) Vi hade en lugn dag med läsning och sen drog vi på bio med Robert - Divergent. Fimen var bra!  Det är fascinerande med de böckerna i den serien, tanken att vi människor bara är lämpade för en sak i ett samhälle. Att vi passar för en sak och att det ska förklara hela vår personlighet och att vi ska basera vårt liv och vårt beteende efter det. Vad hade man själv valt om man hade ett livsavgörande val att göra? Om du ev tvingades lämna din familj och dina vänner bakom dig för att du valde en annan plats än dem i samhället? Intressanta tankar! Jag läser just nu bok 3 i serien, den sista. Och jag hoppas få alla svar som har uppstått när jag läser boken! 
 
Jag och Rasmus åt sen kebabtallrik efter bion och tog det lugnt med pussel, youtube och läsning innan vi somnade vid halv 5 snåret. Vi vaknade igår och jag var lagom förkyld. Han har smittat mig med sin hosta och rinnande näsa. Kuljul. :/  Vi läste, åt kyckling och såg mästarnas mästare innan han gick hem efter 3 dygn. Att driva hotell emellanåt är väldigt mysigt :)  sällskap är alltid trevligt!   
Dock var det förbannat skönt att sova själv inatt och jag hatar min näsa. Inte rätt tajming att bli sjuk nu :( 
Kursstart idag efter att ha köpt biljetter till sittningen nästa vecka. 
 
Nu har jag diskat världens diskberg och ska ta mig en dusch innan mat och plugg. Ska göra mig världens fruktsallad senare sen för att slippa bli alldeles för sjuk! 
 
PUSS

Helgen är välkommen

Jag spenderade heeela dagen med att skriva i omgångar tillsammans med Rasmus. Vi hade ett x antal filmer som bakgrundsbrus och vi åt köttbullar och potatismos. Vid 7 imorse hade vi båda lämnat in hemtentan och då bakade han scones till frukost :) gott! Vid 10 åkte vi in och lämnade hemtentan, jag är inte alls säker på att jag gjort rätt men det får vara ändå.  Vi åkte sen hem och sov 4 timmar efter 24 timmar vaket för mig. Sen tog jag bussen till akademibokhandeln och skaffade ett nytt pussel :) vi är snart klara med det första pusslet. Sjukt hur avkopplande det är att pussla och hur mycket snällare och trevligare vi är mot varandra när vi pusslar. "Där är hon med tuttarna!", "Där är mer buske", "Där är han som plockar flugsvamp". Humor på hög nivå :) 
 
Nu har vi ätit mat och kollar på "Inför Eurovision". Jag passar på att njuta av ledigheten denna helgen för nästa helg är det fadderutbildning på HLK och Vidablick hela helgen, nervös men det blir gött :) 
Imorgon blir det bio, Divergent med de två finaste i min värld - Rasmus och Robert. :) Det blir awesome! 
 
Nu ska jag hjälpa till att pussla :) 
 
PUSS

Här firar studenter och vanliga Lundabor

Min dag räddades lite igår, jag lyckades skriva 1.5 sida på hemtentan tack vare mig själv och Robert! Han kom hit på kvällen och skrev hemtenta, bjöd på ett glas alldeles för gott vin och höll mig sällskap :) vi såg firandet från Lund på tv och jag fick världens gapskratt åt vissa saker och åt den förskräckliga kvinnan i grönt. Herregud! Humor :) det var skönt med sällskap!  Gillar konstaterandet också att vi studenter tydligen är ett eget folkslag när de säger att "här firar studenter och vanliga Lundabor". Vi studenter är tydligen unika! 
 
Vid strax innan 12 blev jag ensam och då läste jag en liten stund innan jag totalslocknade. Jag sov till halv 12 idag vilket jag verkligen verkligen behövde. Har sovit som en sten efter ett par nätter då jag haft svårt att sova. Martin och jag har skjutit upp vårt häng igen då det är svårt att få ihop våra liv just nu. Synd men så blir det ibland! Jag har ätit frukost och vaknat till och nu ska jag försöka skriva. Hemtentan ska vara innan kl 16 imorgon så det blir en heldag och en helnatt med skrivande. Rasmus kommer hit snart och skriver också. Bra! 
 
PUSS

RSS 2.0