Vidablick

Rasmus kom förbi en sväng i fredags och pratade en stund. :) jag somnade inte förrän 3 och var lagom seg på utbildningen vid 09:00. Utbildningen var som vanligt och jag försökte mest vakna till och ladda inför huvudfadderutbildningen. Efter att ha köpt biljett till faddersittningen att vecka packades alla jönköpings huvudfaddrar in i 2 bussar och drog till Vidablick! Vi spenderade ett dygn där med lekar, fotboll, grupp-uppdrag, massa mat, prat, dela rum med Jocke, Emma och Jonas, samarbetsövningar mellan färgerna, höghöjdsbana, öva huvudfadderspex och lite sömn. 

Att sova 4 timmar av och till är inte optimalt och trots det är jah inte särskilt trött längre. Var dödstrött när jag kom hem men nu? Nej.. Min kropp gör dock förbannat ont och jag är sjukt stel. Usch! 

Att den första man möter och pratar med på morgonen var Jocke på min sängkant var väldigt trevligt :) bra start på dagen!  

Nu i eftermiddag/kväll har jag hängt med Robert :) kollat Hook och Mästarnas mästare och pratat Vidablick och människor på HLK. Mysigt :) 

Om ni undrar över hur höghöjdsbanab gick så kan jag säga såhär: jag grät av nervositet, men jag gjorde det och trillade 2 ggr och fick ha två instruktörer som hjälpte mig tillslut för mjölksyran i armarna gjorde att jag inte kunde ta mig upp i selen eller sitta upprätt riktigt. Därför har jag sjukt ont i kroppen och mitt kontrollbehov prövades till gränsen! Det var sjukt jobbigt att hänga där och inte ha kraften att göra det själv.. Men jag slutförde banan då det inte fanns ngr alternativ. Höjdrädslan försvann när saker sket sig vilket var en seger i sig! Men, jag hade aldrig klarat det utan Emma, Emma och Jocke. Fantastiska guldklimpar!! Den tilliten jag känner för Jocke som person i osäkra situationer gjorde all skillnad då han ständigt påminde mig om att vara lugnt, att andas, att inte titta ner och att jag snart var klart. Tack och lov! 

Nu kollar jag film och återstår att se när jag somnar. Imorgon struntar jag i föreläsningen och pluggar hemma inför seminariet på onsdag och sen ska vi huvudfaddrar träffas på eftermiddagen och öva inför faddersittningen på fredag då vi ska spexa! 

PUSS 

Goaste gänget som kommer styra upp grupperna i höst, awesome! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0