I've been here for sure, one too many times before

Dagen igår stavades föreläsning och plugg.. såg historia klipp med Dick Harrisson på kvällen om medeltiden, riktigt intressant faktiskt och han är intressant att lyssna på då han blir så exalterad av det han berättar. :p Somnade som en sten sen, jag gillar faktumet att jag har fått sovrutiner den här veckan. Somnar innan klockan är halv 12 och får mina 8 timmar vilket gör att jag är pigg hela dagen fram till 7-8 i princip, hur bra? :)  
 
Seminarium idag på morgonen, tror det gick bra. Han tyckte det jag sa iaf och det är ju alltid positivt. Gillar våran studiegrupp, den är seriös och folk har kloka tankar.  Varit på banken idag också då det ev ska inköpas en ny dator imorgon, peppar peppar ta i trä! Är i behov av det + en ny extern hårddisk. Finner det roande att klockan inte ens är 11 och att jag hunnit med en hel dag idag redan och att jag har en massa timmar på mig att plugga, big lök! 
Resten av dagen blir till att plugga inför tentan imorgon, jag hoppas verkligen att tentan går vägen imorgon, vore hemskt att få den efter sig just nu känner jag med tanke på så mkt annat och 4 salstentor på 1-30 kurs. 
 
Nu ska jag äta en tidig lunch innan plugget och hoppas att motivationen infinner sig. 
 
PUSS
 
 

I'm an englishman in New York

Avslutade kvällen med en låång dusch och filmen "Little Nicky", 90-tals filmer och den humorn, det är ngt särskilt med den!  Adam Sandler kan han!  Somnade väldigt gott tidigt och fick mina 8 timmar innan klockan ringde, magiskt :)  dock upptäckte jag att föreläsningen ställdes in, övervägde att somna om men tog mig istället in till skolan med Robert och pluggade i 5 timmar, effektiv tid! Bra där.  Herregud på humorn säger jag bara " Hallå Mecklenbuuurg"  "Hallå Maggan".. det är ngt allvarligt fel på oss!  
Käkat och softat mest på eftermiddag och läst ett par sidor till innan Hiddy joinade mig en stund, matade mig och pratade lite grann, mysigt :)  Nu gick Hiddy hem och tanken är att jag ska lägga mig i sängen och kolla sitcom-tisdag på femman, har börjat att bli kvällstrött de senaste dagarna och det är magiskt! Måste vara pga allt plugg och alla diskussioner med människor de senaste dagarna om plugget..  sömnpiller jajamen och jag fullkomligt älskar det då jag behöver få sovrutiner i mitt liv.  Rutiner är A och O!   Imorgon är det föreläsning och sen bara på plugget igen, fredageftermidag efter tentan kommer bli himmelsk. 
 
Tycker det är komiskt också att jag aldrig får vara ifred, är jag inte i skolan på föreläsning så är jag i skolan och pluggar och är jag inte där så umgås jag med ngn och umgås jag inte med ngn som är det alltid ngn som smsar, ringer eller skriver på fb-chatten. Jag klagar dock inte :) Men det är lite komiskt att man ibland inte får ngn timme att vara ifred på, iochförsig sätter jag mig i den situationen själv iochmed att jag alltid svarar och låter människor veta att de kan kontakta mig, men lite komiskt ändå. Precis som att folk vet när jag har en stund för mig själv där det är tyst ;)  Vissa människor hör man av hela dagarna med enbart 7-9 timmars uppehåll för sömn, lite halvroligt men samtidigt mysigt! 
 
Borsta tänderna och sen sträcka ut sig i sängen, sköönt! 
 
PUSS

It's all because of you

Plugg med Robert i 5 timmar om allt som kan tänkas komma på tentan på fredag, effektiv tid! Sen belönade vi oss med kebab på Evergreen, gott :)  Go känsla att vara på HLK samma dag som jag började 2.5 år tidigare, det fanns med i mina tankar till och från under dagen, jag och datum.. jag säger då det!   Avslutade kvällen med ett kort besök av Hiddy, saknar våra spontana häng och pratstunder! Idag var det skolbesök då jag träffade världens mysigaste lärare, himla trevlig :) sen skolan för lunch och lite plugg med Rasmus, vi verkar ha koll på europeisk medeltid iaf och renässansen, svensk medeltid vetefan dock..
Nu är jag riktigt trött efter att ha betalat alla räkningar så tror kroppen behöver lite mat, lite sofftid och lite mer svensk medeltid vare sig jag vill eller ej!
Föreläsningar och plugg resten av veckan, helvetesveckan har börjat och den slutar inte förrän tentan är gjort på fredagförmiddag.. men bara hålla humöret uppe, colakonsumtionen kommer vara hög :/

PUSS

I can be the one to make you feel that way

Läste ut sista delen i "Fifty Shades" igår, gillade inte slutet.. och jag vet egentligen inte vad jag tycker om serien heller om jag ska vara ärlig. 
Såg sen två filmer efter Melodifestivalen och sen såg jag halva Hungerspelen också, fortfarande lika bra! :) 
 
Idag vaknade jag och hade en bestämd känsla av att det var ngt särskilt med den här dagen och den 24. Och det är det, idag är det exakt 2.5 år sen sen jag satte min fot på HLK för första gången, 2.5 år sen insparken 2010 började, 2.5 år sen jag började viga mitt liv åt att bli den personen jag alltid velat vara, 2.5 år sen jag träffade människorna som skulle bli det viktigaste i mitt liv.  Lite svindlande tanke att det gått så lång tid och att det hänt så otroligt mkt med mig som person och med andra runt omkring mig de senaste 2.5 åren. Vi har utvecklats både tillsammans och individuellt... mäktigt! 
 
Idag är tanken att jag ska plugga i skolan med Lasse och Robert, det vill säga om Lasse kan svara ngngång. :p 
Det blir en tidig dag imorgon med skolbesök och sen en massa massa plugg till sent på eftermiddagen. 
 
PUSS

Du kallar mig raringen, säger att jag är den du vill ha

I torsdagskväll kom Sanne och sällskapade mig ett par timmar, himla mysigt! Det är skönt att bara få ur sig vissa grejer ibland med människor som känt en på vissa sätt som andra inte gör eller har gjort. :)
Igår förberedde jag en uppgift och sen lunchade jag med Mocca och Kristoffer, mysigt! Precis vad jag behöde efter en krävande förmiddag.. Sen plugg med Rasmus i 3 timmar om europeisk medeltid, renässansen, svensk medeltid med alla jäkla kungar och släktskap i Folkkungaätten, herregud vilket kaos!  "VEM FAAAN ÄR SLÄKT MED VEM? "   " FINNS DET TVÅ VALDEMAR?"  " VEM FAN FAJTADES MED SINA BRÖDER DÅ? "  "Båda... "   Kaos, skrattattacker, huvudbry och uppgivenhet. :p   Sen ringde Emil och skulle fråga en sak mitt i allt, skönt att höra hans röst lite!  Fan vad jag saknar honom ibland.. 
Jag och Rasmus mötte sen upp Hiddy vid röda fåtöljerna och träffade på två andra människor från Högskolan, unika så det smäller om det!   Vi handlade sen på Netto innan vi åkte hem inför tacos och spela monopol tillsammans med Robert. Myspys :)  Jag förlorade i monopol dock..  trots att gliringar, allt bitchande i örat, alla skrik, konstiga uttryck och världens weirdaste humor; så klarar jag allt så länge jag har dem vid min sida och att jag får se deras leenden! 
 
Idag har jag bara läst i min bok och ska fortsätta med det är tanken, är inte alls sugen på att plugga idag.. 
 
PUSS

Heaven is a place on earth

Fin kväll med Rasmus igår med fajitas, choklad, Grown Ups, skratt och gamla bilder. :) ibland har jag det lite för bra. Sen kom Robert en stund också efter att han varit på kåren, då blev det flum ggr tusen med en massa skratt och gnabbande, finaste grabbar!  Vad skulle jag göra utan dem? :)
 
Halv 5 imorse blev jag ensam och läste en timme då jag inte var det minsta trött efter all cola. Halv 6 slocknade jag äntligen så idag är jag ganska död och håller på att tvätta förtillfället, ska läsa om romarriket därefter. 
Imorgon blir det plugg i skolan inför en uppgift kl 11 och sen på kvällen hänger jag med Jönköpings 3 finaste människor! :) 
 
PUSS

I feel good

Magisk dag igår! Föreläsning 8:30-11.30 med en alldeles för trött Sara, cola fick tas till vilket ledde till att jag mer eller mindre var hög/hade sockerdippar pga cola heeeela dagen. :p   jag blev så flummig att jag skrattade åt att man kan göra ljud när man blåser i en petflaska.. jaa, nivån var hög!   Efter föreläsningen så blev det lunch med Rasmus och Robert och sen häng med Robert och Lasse innan nästa föreläsning vid 13-14:30. Sen skulle det pluggas med Rasmus och Robert men det blev en massa massa flum istället vilket fick mig att skratta tills jag inte visste vad jag hette, men kan faktiskt lära sig historia med hjälp av "Hänga gubbe" också ;) haha. Endorfiner så det räcker och blir över!   Sen mötte jag och Robert upp Sanne, Mia, Disa, Pohl, Henke och Linus, dax för fadderinformation och att anmäla intresse till att vara fadder till hösten, får se hur det blir med det. :) 
Gillar dock Rasmus kommentar när jag skrev mamma som närmast anhörig; " Jag trodde jag var din närmaste anhörig", humor!  Och sen Pohls kommentar; " Jag skrev på pappret att jag ville vara med dig"  " Men det vill du ju jämt"   OH SNAP! ;) 
 
Efter informationen handlade jag och Robert lite mat och sen hade vi ett saknat tisdagshäng :) Saknat våra tisdagshäng, det blev en vana att ha dem och plötsligt försvann dem..  men vi hade trevligt igårkväll iaf med mat, gapskratt åt lokaltv och sen 1.5 film, Illusionisten sög så vi kollade på Choose istället. En psykologisk film om att valen vi gör får konsekvenser, undrar hur man själv hade valt i såna situationer. Hade man behållt fingrarna eller hörseln t.ex?   Somnade gott i min säng vid halv 2 helt utmattad av en lång dag med dålig sömn, skönt! 
 
Sovit ut så det räcker och blir över idag, bestämt när en fördjupningsuppgift ska göras, äntligen!  Idag väntar plugg och sen ikväll bojkottar jag kåren och priorieterar tid med storebror istället då vi ej hängt på typ 1.5 vecka, skandal! 
Idag känns myshäng bättre än alkohol och kåren :)  Nu ska jag sjunga i duschen! 
 
PUSS

Det är så logiskt alla fattar utom du

Avslutade helgen med att plugga, kolla "Så ska det låta", laga korvstroganoff och att se filmen "Vingar av glas" som jag aldrig sett förut. Alexander Skarsgård, raaaaawr! :D
Andas per automatik igen, gött! Och ngt annat som är awesome är att jag i helgen fått tillbaka mina matrutiner och matlusten, halleluja. Och sömnen är helt ok, förrutom i natt då jag inte sovit riktigt djupt.
 
Idag väntar enbart plugg, och det känns ju tråkigt men det måste göras. Imorgon är det heldag i skolan med två föreläsningar och sen fadderinformation från pedsex inför hösten 13. Lång dag! 
 
PUSS

Memorylane

Bra dag igår med plugg och sen ringde mamma, hon är rolig ibland! Jag bjöd sen Robert på middag igår, trevligare att äta tillsammans med ngn och kändes som att det var min tur att bjuda på middag. :)  sen mello med honom då vi båda satt som fågelholkar över resultatet.  Vi lyssnade sedan på gamla ljudklipp och skrattade så vi trodde vi skulle dö emellanåt, herregud!  Humor :)    Jag blev väldigt nostalgisk och insåg att jag tappat lite spontanitet, att typ hälften av mina olika skratt har försvunnit.. inte ok!  Tänk om man kunde spola tillbaka tiden ibland och få göra dem ljudklippen igen, komma ihåg alla uttryck, alla skratt och alla gliringar, påhopp och uppleva tillhörigheten igen.. Då skulle jag bli världens gladaste tjej! 
 
Somnade vid 3 efter att Robert begett sig hem, idag ska jag läsa klart Fursten och sen fortsätta i McKay. Ska även laga korvstroganoff också till middag och matlådor, gott! :) 
Imorgon har vi ingen föreläsning, vi har bara det en gång i veckan just nu. Därför blir det mer plugg hemma, passar mig ganska bra faktiskt! 
 
PUSS

Welcome magic

En skön dag hemma i min ensamhet med serier, kursboken "Fursten" och bara vara själv utan ngr som helst tankar för fem öre!  Sanne ringde i eftermiddags med, gud vad jag saknar henne.. 
Har även hunnit se "Björnbröder" och Björnbröder 2" nu ikväll och fått gråta en skväll, otroligt fina filmer som alltid gör mig glad och känslosam, bra skit ibland! :)  Sen ringde Magnus och ville prata en stund och en halvtimme försvinner väldigt fort, är så otroligt glad för att vi hittat tillbaka till varandra igen, han kommer snart och hälsar på mig igen. Fina grejer!  Vi är så otroligt lika han och jag med all skit som händer oss hela tiden och han är nog den största olycksfågeln jag vet, man han ser ljust på framtiden och det är huvudsaken.  
 
I helgen andas jag manuellt istället för på rutin, lite ovanlig känsla men så det är.  Ibland behövas man det också för att veta att man lever och för att få perspektiv på saker! 
 
Nu ska jag läsa en stund innan jag släcker lampan, mysigt avslut på en bra fredag. 
 
PUSS

Jag är en apa som liknar dig

En helt fantastisk kväll igår med finaste Robert; arnfilmerna, godis, massa skratt, charader och minspel till max! Det var precis en sån kväll jag har saknat de senaste veckorna när vi inte har umgåtts så mkt; en kväll med bara en massa massa skratt och ingen seriöshet ngnstans. :) Robert får mig att må så otroligt bra och vrida mig av skratt, och det var precis vad jag behövde! Fina fina vän <3 
 
Jag somnade vid 4 efter en magisk kväll som gjorde mig otroligt glad, lättad och lugn. Tack gode gud!
Vaknade ur en mardröm om sprutor för lite drygt en timme sen, how fun. 
Nu väntar mat och sen blir det serier och plugg på schemat idag, låter himla skönt och bra tycker jag. :) 
 
PUSS

Fake it until you make it

Plugg i skolan med Robert och Lasse igår med diskussioner om medeltiden, bra skit!  Sen stressa hem för mat och iordningfix innan lite chill hos Jocke, sen bowling med ett gött gäng människor :) Som vanligt var rännan med mig medans andra briljerade stort! jisses.. hur kan folk lära sig att få klotet dit det ska? :p 
drog med brudarna till donken som sällskap och sen blev det kåren, nykter kväll för min del dock. Säkrast så med tanke på att jag inte alls är på humör för alkohol.  Det är synd att det är så himla lätt att fejka, det är otroligt lätt att inför vissa människor låtsas vara glad, låtsas ha kul och låtsas vara på humör. Även om jag inte vill eftersom jag hatar att vara falsk, men ibland måste man även om man inte vill för att det är bäst och lättast så.. 
 
Bra kväll på kåren stundtals iaf med vissa saker som saveade kvällen rejält, Simon är världens klippa som alltid!  2 buggar hanns med under kvällen och en jäkla massa vatten, Hiddy tvingade mig mer eller mindre att äta en pommestallrik ( min mat är just nu jäkligt rubbad, folk tvingas hålla koll på mig igen) och blev sur på alla som snodde pommes från mig. :p   Robin är så satans rolig när han är full med, skuttar fram och kramar en och verkligen håller fast i en, haha fina brors bror! 
 
Saker läggs just nu på hög, folk runt omkring mig som inte mår bra och jag som heller inte är speciellt happy just nu av olika anledningar och jag antar att det just nu är jag som kommer att behöva människor runt mig, ngn att prata med och folk som tar lite hand om mig vad gäller både tankar och mat. TACK GODE GUD så har jag människor som kan och är villiga att hjälpa mig med både; mina otroligt fina grannar, ni är bäst <3 
 
Idag ska jag städa, laga köttfärssås, plugga och senare ikväll har jag och min kära favoritpojk en romantisk dejt som de turturduvor och förälskade par vi är. Historisk film står på schemat, hur bra!?  Otroligt bra :) 
 
PUSS

Say you give in to the moment

Hade en eftermiddag från helvetet igår rent ut sagt, ibland rubbas man av saker som man inte räknat med pga av att man ringer ett litet samtal, jäkla försäkringskassa, vilka människor det finns!  Ibland glömmer jag dock att det finns fina människor i världen också och som man kan prata med och försöker göra en glad igen; tack gode gud för mina älskade föräldrar och mina fina grabbar Rasmus och Robert, vilka klippor som alltid finns där, får mig att skratta och som jag alltid kan prata med!
 
Tog mig även en promenad i snöyran och sjöng också för full hals i min lägenhet för att lugna ner mig, ibland funkar det också!  Senare på kvällen ringde saknade Johanna, jag älskar faktumet att vi resonerar så lika och att trots att vi inte hörts på evigheter så är allt precis som förr, kanon :) 
 
Somnade tidigt vid strax innan 12, otroligt skönt! 11 timmars sömn inatt känns precis lagom inför en lång dag med plugg, bowling och kåren. Toppen!   Hoppas att den här dagen blir bättre än gårdagen, känns som att den här dagen har börjat bra iaf. :) 
 
PUSS

Ödets nyck

Var extremt trött igår kväll men kunde inte sova.. blir idiot.  Trots det har jag hittills haft en bra dag med en massa skratt och en go känsla i kroppen, gillar :) Föreläsningen vet jag inte vad det var riktigt men ngt förmodligen, fick se klipp från Arn iaf, Joakim Nätterqvist med pilbåge säger jag bara, RAAAWR!  
 
Blev påmind idag om hur ödet kan spela in, jag tror på ödet emellanåt och det är ganska intressant hur saker och ting blir som dem blir. Förmodligen för att det är meningen att det ska bli på ett visst sätt. Påmindes idag om att det var ödets nyck som fick mig att bli nolla i "Änglar och Demoner" under insparken 2010, jag stod egentligen inte med på ngn lista, istället gick jag dit jag trodde att jag skulle och hamnade där mer eller mindre av en slump. Tänk om jag gått ngnannanstans, eller om jag faktiskt hade stått med på listan med i ett helt annat insparkslag, vad hade varit annorlunda då? Hade jag fortfarande känt de människorna jag känner idag? Eller hade jag känt andra? Eller kanske t.om både och?  Lite halvkul grej att tänka på och jag blev påmind om hur det ibland blir som det blir och hur otroligt bra det kan bli, ibland är det meningen att man ska vara på ett visst ställe vid ett visst tillfälle för att vara med om vissa saker. :) 
 
Det blir att plugga i eftermiddag innan jag träffar Hiddy ikväll och myser lite! 
 
PUSS

Ett ord

Ibland kan ett litet ord förändra en hel dag. Särskilt när man haft en intetsägande så kan allt som krävs vara ett ord som får dig att le som en galning.


Jag blev fångad i ett mörker jag såg inget ljus

Min ensamkväll blev bojkottad ( som vanligt, men jag har så otroligt svårt att säga nej och det är roligare att vara två en ensam) och spenderades istället ett par meter bort med Rasmus med egengjorda köttbullar och stuvade makaroner, mat för kungligheter!  Rasmus köttbullar är väääldigt goda. :)  sen blev det som vanligt en massa prat, så ska det låta och sen slökolla på "Valentines Day", jag kollade ju egentligen på alla snygga män och Taylor Lautner. :p   
 
Somnade vid 1 vilket var väldigt väldigt skönt! 
Idag har jag sett en film, planerat mitt plugg och tvättat. Ska fortsätta dagen med att plugga i olika former, har varit alldeles för lite av den varan den senaste tiden dessvärre..     imorgon blir det föreläsning 8:30-12:00 och sen ska jag förbi biblioteket och lämna tillbaka en bok, hälsa på försäkringskassan och skriva på ny månad på hj-kortet. Ärendenas dag! 
 
PUSS

Sup dig i form

Fin fredagskväll med kära Barso :) prat om gamla minnen med GG, konfan och högstadiet. Sen gick vi på bio och såg filmen Ego, gillar att vi alltid lyckas pricka in bra filmer! Körde sen hem henne och sjöng i högan sky med en massa bra musik påväg tillbaka till Växjö. Älskar att köra bil själv, särskilt på kvällen då man verkligen kan sjunga högt som fan, få igång rösten på riktigt och njuta i lugnet av det :)

Igår träffade jag släkten med den årliga hovmantorpsrevyn och middag. Alltid lika trevligt att träffa den lite mer avsides sidan av släkten. Hovmantorpsrevyn var bra som vanligt; Julia strålade och var lika vacker som alltid och fina nallebjörnen var fin i kostym och hade ett par roller som jag aldrig trodde jag skulle få se honom i, älskar att han var Pontare! :) världens längsta kram med Emil efter och vi har mkt att prata om vid nästa telefonsamtal, " jasså ska vi prata om det?" och leendet som uppstår när han förstår och att han ler tillbaka när han inser att han har rätt. Finaste :) han känner mig så väl.

Fika och mello sen med släkten innan jag tog bilen hem med hög musik.
Påväg hem till Jönnet nu vilket känns skönt, det blev en kort visit i Växjö men det var meningen. Hade dock mer än gärna spenderat ett par timmar på riktigt med Emil men det får bli nästa gång istället när vi både har mer tid. ( vart tar all tid vägen?) han är en av de få anledningarna till att jag saknar Växjö emellanåt. Hemma vid halv 1 och det känns gött att vara hemma så tidigt och bara ta det lugnt. Om jag haft Jönköpings abstinens? Lite grann :) vanor är svåra att bryta.

PUSS


I'd never lie to you and that's a fact

Började i sista delen i "Fifty shades" igår innan jag drog hem till storebror för Fajitas :) jag störtgillar att man kan blanda seriösa samtal med en otrolig massa humor med att prata sjukdomar, citat och matlagningshumor. Fint det! Halv 5 imorse gick jag där ifrån väldigt trött, och somnade sen direkt när jag kom hem. Fint!

Det är lustigt hur snabbt vissa saker kan förändras, hur man skiftar perspektiv, prioritering och tillit. Jag är alltid ärlig, på gott och ont, och det är upplyftande när folk är det tillbaka vilket är alldeles för sällan faktiskt. Ärlighet och uppriktighet varar längst, att undanhålla saker eller ljuga straffar sig!

Sitter på bussen hem till Växjö över helgen, som vanligt har jag lite ångest för att lämna Jönköping. Men det är lugnare att lämna det nu än vad det var våren och hösten 2012. Det är lustigt att jag alltid ska ha problem med att åka till växjö av den ena eller andra anledningen, men ser framemot att krama på min mamma faktiskt och årets revy imorgon då jag får krama lite på min favvofilm 93:à och fina Laliga-Julia :) och äta god mat med släkten och krama och prata historia med min måfa! Undrar om jag för höra historien om ängen och stenmuren år år igen ;) haha. Måfa <3

PUSS


Noone else can ever love you like the way I do

Kände mej ensam i tisdags så drog hem till Rasmus; tog över hans soffa och kollade på MasterChef. :) så mkt roligare! Lyckades somna sen för första gången på ett antal dygn och sov 9 timmar innan gårdagens föreläsning med en fantastisk föreläsare, hade kunnat lyssna på honom varenda dag i veckan om precis vad som helst! 
På kvällen var det förfest hos Mia innan kåren, Jocke kom en stund. Kul att träffa honom och prata med honom för första gången på 3-4 veckor, det gjorde mig lite glad! 
Vidare till kåren, det är ngt särskilt med pedagoger. Dem är så otroligt fina och fantastiska! Extremt många kramar, ett samtal med Mia, fina låtar, löften, 5 6 7 8 och så mkt glädje :) en otroligt bra kväll på kåren igår! 
Åkte hem och stannade till hos Robert för första gången på mkt länge efter kåren, kom därifrån vid halv 5 imorse och totalslocknade i min säng, HALLELUJA!   Dock sover jag alltid dåligt efter en utekväll.. 
 
Idag blir det lugna puckar och sen ikväll ska jag äta middag med Rasmus :)  eftersom vi inte ses i helgen då jag åker till Växjö.  Ska packa idag också, det tråkigaste jag vet! 
 
PUSS

Jag kan dig ut- och innantill

Åkte med Robert till skolan igår och pluggade, lyckades läsa ett kapitel och fixa med det. Skönt! :) Lite skönt att ta en paus och prata emellanåt också.  
Sen blev det kebabtallrik med Hiddy, Robert och Sofia. Trevlans! 
Hem och slänga sig i sängen, samtal med Sanne som vi båda behövde. Läste ut min bok igår också och sen hade jag svårt att sova, surprise? Nee.. hatar att man är så pass trött att man får ont i hela kroppen men ändå inte kan sova. :/ 
Föreläsning 8:30-11.30 idag med filmklipp från b.la Robin Hood, totaldiggar våran föreläsare som visar massa klipp från otroligt bra historiska filmer! :) big lök!  Sen lunch med konstiga diskussioner om att allt är tävling och att den som har snyggast gravsten vinner.. herregud. Jag säger då det.  Seminarium i 2 timmar om våran relation till historiaämnet och hur historia hänger ihop och varför det är så viktigt.  Vet inte direkt om det gav speciellt mkt, tyckte mest att det var flummigt även om det var lite halvintressant att lyssna på de andra. 
 
Blir att läsa Dracula en stund idag. Tack och lov är inte föreläsningen förrän 13 imorgon, eftermiddagar (y) 
 
PUSS

Var beredd

Bojkottade hela min dag mer eller mindre, var alldeles för trött för att göra ngt nyttigt egentligen. Måmå ringde så pratade lite med henne en stund om nästa helg då jag åker hem en kort sväng för revy.  Sen kom Rasmus väldigt spontant hem till mig och och bara var, pratade och kollade på "Så ska det låta med mig", fint det! :) Skratt åt dialekter, det är ngt särskilt med dialekter alltså, fattar inte det! 
Nu är jag ensam igen och har planer på att läsa ut min bok innan sängdags, känner mig lite seg men långt ifrån trött tyvärr.  Ska försöka gå upp tidigt imorgon och plugga det jag behöver och lite till, effektiv tid jajamen!  Ingen skola förrän tisdag med föreläsning + seminarie.  
 
Nehe, läsa var det ja. 
 
PUSS

I will love you until you lern to love yourself

Mysig kväll igår med Robert, Pohl och Disa med melodifestivalen, junio-jepordy och en massa skratt, fina vänner :) de drog vid strax innan två och jag stannade kvar och pratade en stund med Robert om sjuka grejer. Rätt längesen det bara var jag och Robert som umgicks och bara pratade, har saknat det väldigt mkt! 
Fick ett lite småroligt telefonsamtal också mitt i natten som gjorde mig ganska rejält glad, gillar när folk tänker på en :)  spenderade sen en del av natten på fbchatten med samma människa. Bra grej! 
Halv 6 blev jag äntligen trött och kunde sova, hatar mina nattrutiner just nu.  
 
Idag ska jag plugga trots att jag är trött från helvetet. 
 
PUSS

Dream a little dream of me

Somnade tillslut runt halv 3 och har sovit förbannat gott hela natten trots mardrömmar, jag drömmar alltid ngn varje natt och emellanåt blir det lite irriterande. Jag har läst psykologi B så jag vet mer eller mindre alltid vad mina drömmar vill säga, drömmar om vissa personer regelbundet ( ibland varje natt ), drömmer om folk som dör, att jag blir skadad och räddad, att jag springer från folk, att jag befinner mig i flygplan eller på färjor där panik uppstår pga störtning eller annat. För ett par månader sen drömde jag om att jag skulle in i fängelse vilket en person vägrade låta hända, förra veckan eller i veckan drömde jag att jag blev skjuten två ggr ( en kula i bröstet och en i foten ) och att en viss person tog mig till sjukhus och räddade livet på mig. Inatt drömde jag om att kåren fanns på en färja och att vi stängdes in där pga att båten höll på att sjunka = Sara får panik pga klaustrofobi.   Jag vet precis vad dessa tre drömmar vill säga. 1: inga hinder får stå i vägen för vissa saker, 2: att den här personen är den personen jag ska luta mig mot i svåra tider och som alltid finns där, 3: att jag är i en pressad i situation och att jag kvävs av saker och ting från alla håll och kanter..   drömmar är allt bra konstiga! 
 
Idag har jag haft en väldigt lugn dag vilket var skönt, tog en lång dusch nyss och tänkte på det här med drömmar. Ganska fascinerande ändå hur vissa människor kommer ihåg sina drömmer, ibland flera år efter, medans andra inte kommer ihåg att de drömt överhuvudtaget.  
Ikväll väntar häng i källaren med Robert framför första deltävningen i melodifestivalen med en massa frukt :) toppen! Blir mysigt :)  Innan dess ska jag läsa en stund. 
 
PUSS

Att förlåta är att gå vidare

Trots seghet hela dagen så kan jag inte sova.. Antar att ingen är förvånad över detta med mina nattrutiner. Sjukt surt iaf när man sett framemot hela dagen och kvällen att få sova och så blir man inte trött. :/

Tänker lite på det där med relationer ikväll, för en vecka sen hade jag en väldigt intressant diskussion om just det. Jag har egentligen aldrig haft speciellt lätt för vänner, vilket alla förmodligen vet vid det här laget med tanke på min osäkerhet i att kontakta människor före de kontaktar mig. De få vännerna jag har haft har i omgångar stått mig nära, jag har otroligt svårt för att släppa in människor. När jag väl gör det så är det ngt särskilt med den människan som gör mig trygg, jag har haft 5 människor i mitt liv som jag relingen släppt in; 3 av dem har jag mer eller mindre tappat kontakten med och en av de två andra släppte jag in väldigt nyligen. Trots det är det enbart en av dem som jag släppt in hela vägen, som vet allt om mig, dessvärre är vår relation periodvis inte den bästa. Vi har varit bästa vänner, sorgligt nog insåg jag för ett tag sen att så inte längre är fallet av många anledningar, trots att vi varit bästa vänner så var det flera år sen vi verkligen berättade saker för varandra vilket lätt till att jag egentligen aldrig haft en stabil relation på det planet. ( om personen i fråga läser detta nu så är jag ledsen över detta men jag vet att du vet om det, det förändrar dock inte hur pass mkt jag tycker om dig)

Sen jag flyttade till Jönköping har dock nya relationer bildats i mitt liv och de är väldigt stabila, människor som jag hör av dagligen, träffar mer eller mindre dagligen och som är ärliga med vad de tycker och tänker. De är två relationer som står ut och jag är otroligt stolt och glad över dem, att de relationerna är så självklara att jag kan höra av mig till min "kvart i tvåare" när helst på dygnet, ringa om jag vill, och att jag kan spendera 24 timmar i samma sällskap med den andra, alltid känner mig trygg och vet att jag kommer må
Som en prinsessa varje minut och att jag kan vara mig själv, det är det bästa av allt. Jag är så otroligt glad för att jag numera har riktiga bästa-vänrelationer som jag värdesätter och som jag har varje avsikt att behålla!

Veckans sanning.

PUSS


We are free

Hockey igår kväll, HV förlorade dessvärremed 2-3 mot Frölunda. Men det går inte bara spela hockey en period och tro att man ska vinna dessvärre. Kunde inte sova inatt, låg i ngnstans dvala mellan att vara vaken och sova hela natten, inte kul! Är därför rejält seg i både kropp och huvud idag, dock höjdes mitt humör när jag kom till skolan och fick skratta lite med Robert och Rasmus på föreläsningen om europas medeltid :) att dessutom veta att hemtentan byts ut mot en salstenta istället gjorde min dag! Då behöver jag inte stressa vilket känns fantastiskt skönt, då hinner jag med att läsa andra saker såsom Dracula och fixa med annat. Gött!
Att dessutom få se klipp från Gladiator och Arn var himla välkommet, lyx :) gillar redan vår nya föreläsare då han tydligen är väldigt förtjust i film, sweet.

VOC har även hunnits med idag och hur det gick har jag ingenaning om, förhoppningsvis bra men känns som att orddelen var väldigt svår. Kul att träffa Camilla och Jonathan en stund dock, var ett tag sen.

Nu är jag äntligen hemma igen och jag är extremt seg i hela kroppen, kurar in mig i min one-piece och tänker stanna i den hela kvällen med film och bok. Förhoppningsvis somnar jag tidigt ikväll!

PUSS

RSS 2.0